16-03-18  De KNVB heeft voor zaterdag het pupillenvoetbal voor alle districten het afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen, meldt de bond op de website. Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A (landelijk) als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.
Namens de KNVB

16-03-18  De kabouter training voor zaterdag 17 maart gaat i.v.m. de verwachte weersomstandigheden NIET door. Hopelijk is het volgende week lente zodat we wel weer kunnen trainen.
Namens de trainers, Stef Jansen

01-03-18  De training van de kabouters gaat zaterdag 3 maart niet door, wegens de slechte weersomstandigheden.
Namens de trainers, Berry Aalders

01-03-18  Alle trainingen voor elk team wat traint op de donderdag zijn donderdag 1 maart  afgelast, wegens de weersgesteldheid.
Namens de trainers, Stef Jansen

27-02-18  De trainingen voor de JO11-3,4 en 6 en de JO9-3 t/m 9, alsmede de keeperstraining, gaan woensdagmiddag 28 februari vanwege de kou niet door. Ook op de woensdagavond gaan ALLE trainingen NIET door i.v.m. de weersgesteldheid.
Namens de trainers, Berry Aalders

23-02-18  De training van de kabouters gaat niet door zaterdag 24 februari. Omdat er morgenvroeg een gevoelstemperatuur van  -12  is voorspeld, gaat de training van de kabouters niet door.
Namens de trainers van de kabouters

10-02-18  Aankomende maandag 12 en dinsdag 13 februari is er in verband met carnaval geen training deze dagen, het sportpark is gesloten.
Namens, Stef Jansen

07-02-18  In verband met de carnaval en de vakantie is er op woensdagmiddag 14 februari geen training voor de JO9-3 t/m JO9-9 en voor de JO11-3, 4 en 6. Er is dan ook geen keeperstraining.
Namens de trainers, Berry Aalders

21-01-18   Als er geen sneeuw op de velden ligt en het weer is goed, dan beginnen de trainingen van de kabouters weer op zaterdag 17 februari 2018 van 11.30 uur tot 12.30 uur.
Namens de trainers,  Berry Aalders

14-01-18   Vanaf woensdagmiddag 17 januari beginnen de trainingen weer om 14.45 uur voor de  JO9-3,4,5,6,7,8 en 9 en om 16.00 uur voor de JO11-3, 4 en 6.  Dit geldt ook voor de keeperstraining, die om 16.00 uur begint.
Namens de trainers, Berry Aalders

06-12-17  Berry Breems blijft na dit seizoen trainer van S.C.E. Berry en S.C.E zijn tot overeenstemming gekomen over contractverlenging van minimaal een jaar. Het bestuur en de technische commissie zijn zeer tevreden met de contractverlenging. Berry liet weten ook zeer content te zijn met de voortzetting van zijn trainerschap bij S.C.E.

26-11-17  Kabouters (JO5) op zaterdag 9 december is de laatste training. We beginnen weer op zaterdag 20 januari 2018.
Namens, de trainers van de (JO5) kabouters

24-11-17  Voor de teams van de JO9-3,4,5,6,7,8,9 en JO11-3,4,6, welke op de woensdagmiddag trainen, zal woensdagmiddag 6 december de laatste training van dit jaar zijn. We beginnen weer op woensdagmiddag 17 januari 2018.
Namens de trainers, Berry Aalders

07-11-17   Zijn er foto’s van leden niet geschikt als spelersfoto op de digitale spelerspas? Na 1 november kun je contact opnemen met onze medewerkers KNVB Assist Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen. KNVB Assist Contact kan bij dit soort noodgevallen een correctie foto toevoegen. Medewerkers zijn te bereiken via mdwf@knvb.nl of 0343–499004.

10-10-17  Beste voetballer, er zijn nog 15 plekken voor FC Schalke 04 in Nijmegen beschikbaar! Schiet niet mis!
Deelnemen kan al vanaf € 59,95!
In de deze nieuwsbrief wat leuke nieuwsfeitjes over FC Schalke 04 en we zien jou graag tijdens de voetbaldagen bij jouw vereniging!
Meer informatie:
http://schalkeauftournee.nl/aanmelden/
SCHALKE DUO!
Deelnemen met je vriendje of vriendinnetje is natuurlijk veel leuker!
Doe jij samen met een vriendje/vriendinnetje mee of wil je vriendje/vriendinnetje deelnemen? Laat hij/zij dan de Schalke duo korting invullen! (noemt hij/zij jouw naam dan hebben jullie beide recht op korting)
http://schalkeauftournee.nl/schalke-voetbalkampen/ 
De kortingen:
1-daagse   €  5,-  p,p.
2-daagse   € 10,-  p.p.
3-daagse   € 15,-  p.p.
Heeft u het bedrag al betaald? Dan storten wij het kortingsbedrag terug. Dit duurt maximaal 30 dagen.

20-09-17  KOPEN VIA WEB-WINKELS NEEMT AFGELOPEN JAREN STERK TOE …. Behalve bij de leden van S.C.E??
Dat kan ik mij niet voorstellen!
Sinds maart 2017 (!) is het mogelijk je club GRATIS te SPONSOREN, hier wordt slechts door enkele mensen gebruik van gemaakt. Dit is jammer want de club loopt zo commissie mis. Doe bestellingen bij webwinkels via de button SponsorKliks, je gaat via deze website naar de website van de gekozen webwinkel en S.C.E ontvangt daarvoor een geldbedrag. Hier profiteert de hele club van; extra geld betekent extra materiaal, extra jeugd evenementen, extra activiteiten….etc.
Het kost de besteller helemaal niets en het levert de club geld op! Waarom zou je het niet doen?
DOE MEE, BESTEL VIA SPONSORKLIKS EN HELP ZO DE CLUB

31-08-16  Aangepaste trainingstijd woensdagmiddag “voor JO9-6, JO9-7 en JO9-8”. Veel scholen houden met ingang van dit schooljaar een continurooster voor de kinderen aan. Dit betekent dat veel kinderen niet of niet op tijd aanwezig kunnen zijn bij de voetbaltraining van 13.45 uur. Om die reden hebben wij het aanvangstijdstip van de trainingen aangepast. De training van de JO9-3, JO9-4, JO9-5, JO9-6, JO9-7 en JO9-8 begint vanaf woensdag 6 september om 14.45 uur.
Namens de coördinator en de trainers, Berry Aalders

29-08-17 Beste amateurvereniging, N.E.C. hecht een grote waarde aan de verbondenheid met de amateurverenigingen uit de regio Nijmegen. Speciaal daarom willen wij alle jeugdleden laten mee profiteren van de verjaardag van de N.E.C. Juniors. De kidsclub van N.E.C. bestaat dit jaar 15 jaar! Jeugdleden kunnen daarom voor het speciale tarief van € 5,- tickets kopen voor de wedstrijd:
N.E.C. – FC Eindhoven van 1 september om 20:00 uur. Het bestellen van de kaarten is eenvoudig. 
Via de link www.nec-nijmegen.nl/amateurclubs kunnen jeugdleden en eventuele begeleiders van jullie vereniging tegen een gereduceerd tarief kaarten bestellen. Er wordt via Ideal afgerekend en de kaarten worden verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Op deze manier hebben jullie er na het uitzetten van de actie verder geen werk meer aan. In de bijlage vind je een digitale poster die gebruikt kan worden voor de communicatie naar alle leden.KLIK HIER voor meer informatie.
Activiteiten Voordat de kinderen a.s. vrijdag het stadion ingaan kunnen ze eerst even los op de attracties die er rondom het stadion zullen staan. Wat dacht je van een rondje op de voetbalrodeo, potje footdarts of gewoon even lekker springen op het luchtkussen? Daarnaast zal er een spandoekenwedstrijd zijn en een rustprogramma met leuke prijzen! Meer informatie over de activiteiten rondom de wedstrijd staan beschreven in de folder die te vinden is in de bijlage.
Wij wensen iedereen alvast een fijne wedstrijd toe!

28-08-17  In de herfstvakantie vindt bij S.C.E een clinic voor jeugdspelers plaats vanuit Schalke 04. Deze clinic wordt op maandag 16 en dinsdag 17 oktober 2017 gehouden. De clinic houdt in dat de  maandag een training wordt gegeven door Nederlandse trainers volgens de Schalke 04 methode. Dinsdag wordt een busreis naar het stadion van Schalke 04 georganiseerd. Uitgebreide informatie en aanmelden kan via deze link: www.schalkeauftournee.nl Onder het tabblad locaties & datums ga je naar – 2daagse voetbalkampen – locatie Nijmegen 16 & 17 oktober. Om deel te nemen aan de clinic hoef je geen lid van S.C.E te zijn. Indien er nog vragen zijn kan contact worden opgenomen met Irene Brongers via email ifw.brongers@chello.nl of op donderdagavond in het clubhuis. Let op de website en facebook voor aanvullende informatie.
Namens, Irene Brongers

28-08-17  Voor de kabouters (JO5) zit de vakantie er ook weer op. zaterdag 9 september om 11.30 uur beginnen de trainingen weer en gaan we er lekker tegen aan.
Namens, de trainers

23-08-17  Het is toch zo dat elke vereniging of organisatie draait op vrijwilligers. Als een vereniging geen vrijwilligers zou hebben, dan zou het erg vlug afgelopen zijn met veel verenigingen. Deze mensen zijn van onschatbare waarde. Wij denken hierbij aan alle trainers, leiders, begeleiders, scheidsrechters, bestuurs- en commissieleden, personen die de kinderen vervoeren etc. Daarom respect voor al die vrijwilligers die wij als vereniging hebben. Wat krijgen vrijwilligers voor hun inzet? Geen enkele financiële vergoeding, vaak alleen een dankjewel van het bestuur door middel van de bedankavond. Week-in-week-uit staan deze mensen klaar voor de diverse teams en daardoor besteden ze veel vrije tijd aan de vereniging. Helaas is dit respect niet bij elk lid te merken. Het komt wel eens voor, dat er tijdens de training of wedstrijden deze mensen worden afgesnauwd door de kinderen of zelfs worden uitgescholden. Al deze vrijwilligers zijn druk bezig om te zorgen, dat jullie kunnen voetballen en daarbij worden natuurlijk ook wel eens foutjes gemaakt. Maar maken jullie dan nooit fouten? Wij vinden dat wij met zijn allen moeten afspreken, dat dit niet meer voorkomt, ook dit hoort bij Normen en Waarden of FAIR PLAY. Mocht je het ergens niet mee eens zijn dan kun je altijd bij een persoon van de jeugdcommissie of bestuur terecht om je verhaal te doen. Op een normale manier kun je hierover praten. Dat is beter dan direct maar te gaan schelden of een grote mond te hebben, dat hoort niet thuis in een vereniging. Daarom respect voor de tegenstanders en ook voor de leiders, scheidsrechters en alle vrijwilligers die een vereniging draaiende houden. Dat spreken wij af deze competitie, dan wordt het weer fijn langs de lijn en ook daarbinnen.
Namens, Peter van Amstel KNVB

22-08-17  De vakanties zitten er bijna op. Volgende week beginnen de scholen weer.  Wij starten ook weer met de trainingen op woensdagmiddag 30 augustus 2017 voor de JO9 en JO11 pupillen. Deze trainingen zullen vanaf woensdag 6 september worden gegeven door studenten van de CIOS, die bij S.C.E stage lopen. De trainingstijden zijn:
13.45 – 14.45 uur JO9-6, JO9-7, JO9-8
14.45 – 15.45 uur JO9-3, JO9-4, JO9-5
16.00 – 17.00 uur JO11-3, JO11-4, JO11-6
Wanneer de keeperstraining weer begint is nog niet duidelijk. De keepers kunnen natuurlijk met hun eigen team gewoon mee trainen.
Namens de trainers, Berry Aalders

16-08-17  zaterdag 16 september 2017 organiseert Sport Club Excelsior voor alle leden een 90 jarige jubileum toernooi.
Voor de kabouter 05/06 van 10.00 uur – 12.00 uur
Voor de jeugd 07/08/09 van 09.00 uur – 12.00 uur
Voor de jeugd 012/013/014/015 van 09.00 uur – 12.00 uur
Voor de jeugd 016/017/018/019  van 13.00 uur – 17.00 uur
Voor de Senioren van 13.00 uur – 17.00 uur
Met VANAF 18:00 UUR EEN BBQ MET AANSLUITENDE EEN FEESTAVOND TOT 00:30 UUR. Deze avond gelden er speciale consumptieprijzen.
U moet zich aanmelden voor de barbecue en bij aanmelden ook meteen betalen.
Informatie en het aanmeldformulier zijn verkrijgbaar aan de bar in het clubhuis.
Namens, de FEESTcommissie

08-08-17  De voorlopige indelingen van alle competities in de categorie B (met uitzondering van de bekercompetitie) zijn vanaf dit moment tijdelijk niet zichtbaar op de KNVB website. De competitieleiders zijn inmiddels bezig om alle reacties te beoordelen en dat kan inhouden dat er dagelijks meerdere wijzigingen op de eerdere concept-indelingen kunnen volgen. Vanaf 1 september worden de definitief vastgestelde indelingen en de daarbij behorende wedstrijdprogramma’s voor de competities vrijgegeven. Wij hopen op begrip voor dit besluit en dat de competitieleiders in de gelegenheid worden gesteld de nodige acties uit te voeren.
Namens, KNVB Afdeling competitie veldvoetbal Noord/Oost

25-07-17  Bijgaand KLIK HIER het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen.  Aan enkele konden we helaas niet of niet volledig voldoen.  We hopen dat iedereen zich desondanks hierin kan vinden. Vanaf maandag 14 augustus bestaat er de mogelijkheid om met de trainingen te beginnen. Laat het wel even weten aan Karel Creemers Tel. 06–24440652, dit in verband met het indelen van de terreinmeesters Willie en John. Wij wensen jullie veel succes in het nieuwe seizoen. Als er vragen zijn dan horen we die wel.
Namens, Berry Aalders

24-07-17  Het ASV Season Kick Off Toernooi van S.C.E 19 augustus van 10.00 tot 14.00 uur. Het is het 1e toernooi voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen waaraan E elftallen uit de regio zullen deelnemen. De wedstrijden zijn 20 minuten lang en men speelt 7 tegen 7 op  miniveldjes.l Daarnaast is er een penaltybokaal en voor de kleine bezoekers een luchtkussen aanwezig. De keuken en bar zijn uiteraard geopend voor de nodige versnaperingen. De dag zal afgesloten worden met een algehele prijsuitreiking.
We verwachten een grote opkomst van 8 tot maximaal 12 teams. Uiteraard is iedere bezoeker van harte welkom.
Namens, Arjan Paijens Leider S.C.E JO11-2

11-07-17   Volgende week verwelkomen wij alweer voor de vierde maal ‘onze’ groep 4-daagse lopers, de politie Noord Holland. Ook dit jaar komt een deel van de lopers op zondag 16 juli aan en de rest op maandag 17 juli 2017. Er zullen meer dan vijftig personen gebruik maken van de faciliteiten die S.C.E te bieden heeft. Zoals al enkele jaren het geval is stellen de deelnemers prijs op hun privacy en zal gedurende deze week de accommodatie van S.C.E gesloten zijn, ook voor leden van S.C.E. Dit geldt vanaf vrijdag 14 juli tot en met zaterdag 22 juli tot 13:00 uur.
Namens, Irene Brongers

05-07-17  Voor seizoen 2017-2018 is S.C.E 1 ingedeeld in de 4e klasse E met de volgende tegenstanders: Achilles’29, vv Batavia, DIOSA, vv Ewijk, Krayenhoff, Niftrik, sv Nijmegen, Overasseltse Boys, RODA’28, S.C.E, SCP, UHC, Victoria’25, WVW