Op de eerste plaats bedanken wij iedereen die voor onze vereniging loten heeft verkocht.  Met de opbrengst daarvan kunnen we weer veel leuke dingen voor de jeugd doen. Onder meer de organisatie van de voetbal dag op de Hemelvaart in samenwerking van Zports.  Al een paar jaar een niet meer weg te denken evenement op ons sportpark en waar velen ook aan meedoen.
De spelers die de meeste loten hebben verkocht zijn:

  1. Gino Geutjes       53 loten
  2. Dylan Schür        50 loten
  3. Dylano Stevens  37 loten

Met de Zports Voetbaldag op 10 mei 2018 (Hemelvaart) zal hun de Intertoys cadobon worden uitgereikt.
De teams die de meesten loten hebben verkocht krijgen een “frietrondje”. En dat zijn de JO13-1, de JO11-2 en de JO9-3.
Voor de uitbetaling aan de spelers van de verkochte loten kunnen jullie bij mij terecht. Dat kan bijvoorbeeld op de woensdagmiddagen 9 mei, 16 mei en 23 mei van 14.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagmiddagen 28 april, 5 mei en 12 mei  tussen 13.00 uur en 17.00 uur.
Nogmaals bedankt voor jullie inzet.
Namens, Berry Aalders  penningmeester


De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen.
Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om hun doelen te verwezenlijken. Alle soorten verenigingen kunnen deelnemen. Groot, klein, sport of cultuur; ze kunnen allemaal met de Grote Clubactie extra inkomsten genereren!

De Grote Clubactie 2017 van start

Vanaf 23 september worden de verkoopboekjes voor de GROTE CLUBACTIE weer uitgedeeld aan onze pupillen.

Probeer allemaal zoveel mogelijk loten te verkopen zodat we als club veel evenementen voor jullie kunnen gaan organiseren.

Coördinator Grote ClubActie
Martijn Geutjes

Volle boekjes inleveren in de box

Je kan ze ook bij Martijn Geutjes inleveren