F I N A L E   G R O T E   C L U B   A C T I E   2 0 1 8

De pupillen bij S.C.E hebben bijna 900 loten van de Grote Clubactie 2018 verkocht. Voor S.C.E betekent dat een opbrengst van  € 2.166,60. Een geweldig resultaat. Alle pupillen die de loten hebben verkocht gefeliciteerd met dit resultaat en namens S.C.E bedankt.
Degene, die de meeste loten hebben verkocht zijn.
* Ömer Bektes        –   JO11-4   92 loten
* Djayvani Stevens  –   JO9-7    38 loten
* Dylano Stevens    –   JO11-3   37 loten
Zij krijgen een cadeaubon van Intertoys.

De JO13-1, de JO11-4 en de JO9-7 hebben als team de meeste loten verkocht. Zij krijgen alle drie een rondje friet.

De prijzen kunnen bij mij worden opgehaald. Dat kan vanaf 12 januari op de zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur of op de woensdagmiddag tijdens de pupillentraining. Ook worden dan de uitbetalingen gedaan aan de lotenverkopers van de verkochte loten van € 0,50 per lot.

Namens Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

 

Trekkingslijst Grote Clubactie 2018Kijk snel of U in de prijzen bent gevallen!!

 

De organisatie van de Grote Clubactie heeft besloten de inleverdatum van de boekjes te verlengen.  Daarom is er nog extra tijd om loten te verkopen. Om in voetbaltermen te spreken, we gaan een verlenging krijgen.  Als je het boekje door omstandigheden nog niet bij mij hebt kunnen inleveren, kan dat nu nog tot uiterlijk donderdag 15 november.
Namens Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

De boekjes van de Grote Clubactie 2018 uiterlijk zaterdag 3 november ingeleverd moeten worden aan mij of aan de barmedewerker.
Namens Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

De Grote Clubactie is ruim twee weken bezig. We willen natuurlijk dat jullie veel loten verkopen.  De Grote Clubactie heeft bedacht om lotenverkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht extra te belonen. Het tweede entreekaartje krijg je gratis voor Bobbejaanland, Avontura, Optisport zwembaden of Body Worlds.  Bovendien ontvang je een 2e artikel  gratis in de webshop van Masita.  Als je het lotenboekje inlevert en je hebt meer dan 20 loten verkocht krijg je van mij dit gratis 2e kaartje.

Overigens kunnen de boekjes uiterlijk zaterdag 3 november 2018 worden ingeleverd, dus je hebt nog even tijd, maar wacht niet te lang. Als je een boekje vol hebt, lever het dan in.

Namens Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

G R O T E   C L U B A C T I E  2 0 1 8

 

zaterdag 15 september gaat de GROTE CLUBACTIE van start. De verkoopboekjes worden via de leiders uitgedeeld aan onze pupillen. Probeer allemaal zo snel mogelijk heel veel loten te verkopen. De gehele opbrengst, die S.C.E hieruit krijgt, komt ten goede aan de jeugd. Hoe meer loten er worden verkocht, des te meer evenementen kunnen er voor jullie worden georganiseerd. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen door degene(n) die in zijn/haar leeftijdsgroep de meeste loten verkoopt.  Daarnaast krijg je zelf nog voor elk verkocht lot € 0,50 van S.C.E. En daarbij krijgen de spelers van het team dat de meeste loten heeft verkocht een rondje friet.

Coördinator Grote Clubactie
Berry Aalders

We krijgen vragen of er nog nieuwe boekjes van de Grote Clubactie zijn. We hebben zeker nog lege boekjes. Vanaf zaterdag 22 september liggen ze in de commissiekamer. Niet vergeten je naam op het boekje te zetten. Van S.C.E krijg je  € 0,50 per verkocht lot. Volle boekjes kunnen worden afgegeven aan het barpersoneel of aan mij.