16-11-19  S.C.E – Advendo’57
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E won in Nijmegen van Advendo’57 uit Ederveen 1-0. Een doelpunt na twintig seconden van Nicky Sander gaf de doorslag. De thuisploeg had de bal in bezit vanaf de aftrap. Een smet op de zege tegen de zaterdag derdeklasser was het uitvallen van Robbin van Zantvliet. Hij kwam in botsing met de keeper van de tegenstander en heeft daarbij waarschijnlijk een beenbreuk opgelopen. Trainer van S.C.E Serge Heuveling, het was een eerlijk duel om de bal, maar daarna had hij veel pijn. Volgens de coach kwam de zege niet in gevaar na de vroege openingstreffer. Een goede tegenstander in de volgende ronde zou een mooie uitdaging zijn. Ik denk niet dat wij dan weg worden gespeeld.

16-11-19  S.C.E – Advendo’57
Bron: Edestad.nl
Het bekeravontuur voor Advendo’57 is afgelopen. Zaterdag werd bij zondag vierdeklasser S.C.E verloren. Op sportpark Lindenholt in Nijmegen werd het 1-0. Het beslissende doelpunt voor Sport Club Excelsior Nijmegen viel al na twintig seconden via Nicky Sander. Ik zat nog niet eens. We waren nog even aan het snurken, merkte Jan Fluit op. Die zag tien minuten later Richard Lokhorst de gelijkmaker binnen schieten. Helaas had de scheidsrechter daarvoor net gefloten. Hij verzuimde voordeel te geven. Achteraf gaf hij die fout ook toe. Henk-Jan van de Berkt was ook nog een keer gevaarlijk. S.C.E had een optisch overwicht. Ik vond het een prima ploeg met een paar sterke middenvelders. De kansen die zij kregen werden goed gestopt door Ewald van Manen. Ook na de rust hetzelfde spelbeeld. Dirko Bos kreeg nog een tweetal kansen. Het bleef 1-0. Ik denk al met al een verdiende overwinning”, oordeelde de Advendo trainer. Toch wil ik de jongens een compliment geven. Wij misten negen man. Dennis Teunissen en Elbert van Zanten uit het tweede elftal maakten hun debuut. De jongens hebben hard gewerkt. S.C.E is een ploeg die in de derde klasse zeker niet zou misstaan, vond Jan Fluit.

10-11-19  S.C.E – FC Kunde
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E nadert met een 5-2 overwinning op FC Kunde periodekampioen RODA’28 in de vierde klasse E tot op een punt. De eerste helft van S.C.E was matig. FC Kunde kwam via Jeroen IJff en Konstantin Cramer op 0-2. S.C.E’ er Nick Sander miste een strafschop, maar Richard Schür maakte de 1-2. In het tweede bedrijf drukte S.C.E door en gaf FC Kunde niet thuis. S.C.E-trainer Serge Heuveling: We trokken de wedstrijd naar ons toe en liepen uit. Jayrell Terziyan was bepalend voor ons met twee treffers en twee assists. FC Kunde-coach Gert Visscher zag zijn spelers in de tweede helft overlopen worden. Bij ons was het na rust gewoon over, S.C.E was een stuk gretiger. Na de pauze scoorden Jayrell Terziyan (2x), Kay de Kluis en Kaj Dreis.

10-11-19  1e Periode kampioen
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
RODA’28 heeft door een 1-1 gelijkspel thuis tegen Overasseltse Boys de eerste periode in de vierde klasse E veroverd. De ongeslagen koploper uit Winssen is daarmee na de degradatie uit de derde klasse verzekerd van deelname aan de nacompetitie. RODA’28 eindigde door de remise in de eerste periode met één punt voorsprong op naaste belager S.C.E. De Nijmegenaren wonnen met 5-2 van FC Kunde, dat ook nog in de race was. Bij een nederlaag van de Winssenaren was de titel op grond van het betere doelsaldo naar S.C.E gegaan.Het bleef op sportpark De Boshof lang spannend. Na een moeizame eerste helft, waarin Overasseltse Boys sterker was, bracht Pim Tromp de thuisclub na 67 minuten op voorsprong. Zeven minuten voor tijd maakte Milan Nicolasen gelijk.

03-11-19  vv UHC – S.C.E
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E verspeelde bij UHC in Hernen in de slotfase een voorsprong 2-2. Bram Annard opende de score voor UHC, Jayrell Terziyan en Nicky Sander zetten de Nijmegenaren daarna op voorsprong. Sam ­Peters maakte de late 2-2. Ik ben teleurgesteld. We lieten te veel kansen liggen, zei S.C.E-trainer Serge Heuveling. Arie Kraaijveld, bij UHC de vervanger van de zieke trainer Kasper Vullings, was lovend over de instelling van de spelers. ,,Ze hebben geen moment opgegeven.”

03-11-19  Nicky Sander behaalt 2e ster
Bron: Voetbalnederland.nl
In de wedstrijd tegen UHC heeft Nicky Sander zijn 2e ster behaald. Nicky scoorde hierin 1 keer voor S.C.E en brengt zijn totaal nu op 50! Voetbalnederland deelt per 25 gescoorde competitiedoelpunten een ster uit. Het totaal aantal doelpunten van Nicky Sander is nu op 50 gekomen en is voldoende voor de 2e ster.
Nicky scoorde zijn doelpunten tegen de volgende clubs: (aflopend gesorteerd op aantal per club).
UHC 5 doelpunten, Niftrik 4 doelpunten, SCP 4 doelpunten, AVIOS 3 doelpunten, vv Ewijk 3 doelpunten, DIOSA  2 doelpunten, Echteld 2 doelpunten, Eendracht’30 2 doelpunten, SC Millingen 2 doelpunten, Union 2 doelpunten, Unitas’28 2 doelpunten, Vitesse’08 2 doelpunten, SCD’33 2 doelpunten, WVW 1 doelpunt, Victoria’25 1 doelpunt, SV Milsbeek 1 doelpunt, SML 1 doelpunt, Spero 1 doelpunt, sv Nijmegen 1 doelpunt, OSC (N) 1 doelpunt, Overasseltse Boys 1 doelpunt, RODA’28 1 doelpunt, sv Hatert 1 doelpunt, sv Heumen 1 doelpunt, vv Batavia 1 doelpunt, Beuningse Boys 1 doelpunt, Achilles’29 1 doelpunt, Arnhemse Boys 1 doelpunt.
Voetbalnederland feliciteert Nicky Sander met deze mijlpaal!.

27-10-19  S.C.E – sv Hatert
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E won met 6-0 van het nog puntloze Hatert. De elf van Serge Heuveling hadden genoeg kansen om de dubbele cijfers te halen. Het bleef bij goals van Kaj Dreis (3x), Daniel Heideveld, Robbin van Zandvliet en Kay de Kluis.

20-10-19  DIOSA – S.C.E
Bron: De Gelderlander (digitale krant)
Als de voetballers van S.C.E nog niet gewend waren aan de stem van hun nieuwe trainer, zijn ze dat na gistermiddag wel. Negentig minuten lang coachte Serge Heuveling de Nijmeegse ploeg die hij pas sinds dinsdag onder zijn hoede heeft. Zonder succes: het werd 2-1 bij DIOSA. Soms leek het in Balgoij alsof S.C.E een navigatiesysteem aan had staan. Bij ieder balcontact volgde een advies van Heuveling. De dug-out langs het veld was aan hem niet besteed; hij stond de héle wedstrijd aanwijzingen te geven. De tot voor kort clubloze trainer had ook niet verwacht dat hij al zo vroeg in het seizoen weer aan de bak kon. Vorige maand gaf Berry Breems bij de clubleiding aan dat hij het trainerschap moeilijk kon combineren met zijn werk, maar bleef wel aan tot de Nijmeegse club vorige week in Heuveling zijn vervanger vond. Voor Heuveling was het een vreemde situatie. De voormalig trainer van onder andere DVOL, vv Ewijk en Brakkenstein was gisteren pas zes dagen trainer van S.C.E. Ik stroom nu in bij een ploeg die net onderweg is en goed draaide. Dat is altijd lastig. Voor mij was het deze week zoeken naar hoe ze bepaalde dingen doen. Wat goed draait, heb ik laten staan. Ik moet de jongens en de manier van spelen nog leren kennen om te kunnen zien of er iets anders moet. Waar het vertrek van Breems voor S.C.E een aderlating was, biedt het Heuveling een onverwachte kans. De keuze aan trainers was namelijk niet groot. Heuveling werd vorig seizoen nog vroegtijdig aan de kant gezet nadat de spelersgroep van Brakkenstein geen vertrouwen meer in hem had. Bij S.C.E krijgt hij nu een herkansing. De nieuwe coach maakte de opstelling voor het duel met DIOSA in overleg met clubicoon en assistent Roel van Wijk. Roel is heel belangrijk voor mij, op hem kan ik terugvallen. De basis van vorige week had het goed gedaan, waardoor het voor mij makkelijk was om die te laten staan. Gaandeweg zal er vast iets veranderen, want we gaan ook te maken krijgen met blessures of schorsingen. De nieuwe oefenmeester zag zijn ploeg een voorsprong uit handen geven nadat Richard Schür de score had geopend. Door treffers van DIOSA-aanvoerder Tim Theunissen en verdediger Ramon Sanders eindigde de wedstrijd in 2-1. Een gelijkspel was over de hele wedstrijd gezien misschien meer terecht, nu verliezen we ongelukkig. Dat is zonde. We hebben zelf de kansen niet afgemaakt.

20-10-19  DIOSA – S.C.E
Bron: De Gelderlander (Sander Janssen – editie Nijmegen)
DIOSA heeft zondag de koppositie gegrepen in de vierde klasse E. De ploeg uit Balgoij kwam thuis tegen S.C.E terug van een achterstand en won met 2-1. Doordat lijstaanvoerder FC Kunde verloor (2-4 van SC Millingen) en ook concurrent Krayenhoff onderuit ging (6-3 tegen UHC) gaat DIOSA na vijf speelrondes alleen aan kop. Daar zag het in de rust nog niet uit in het duel met S.C.E. De Nijmegenaren waren in de eerste helft beter. Trainer Serge Heuveling debuteerde bij S.C.E. Hij verving deze week Berry Breems, die zijn taken als coach niet langer kon combineren met zijn werk. Heuveling zag zijn ploeg vlak voor rust op voorsprong komen door een kopbal van Richard Schür. In de tweede helft tapte DIOSA uit een ander vaatje, al werd de ploeg wel in het zadel geholpen bij de gelijkmaker. Een schot van aanvoerder Tim Theunissen werd van richting veranderd, waardoor keeper Diego Tang kansloos was. Daarna was DIOSA de betere ploeg. Met nog ruim tien minuten te gaan leverde dat de 2-1 op via verdediger Ramon Sanders, die scoorde met zijn hoofd. S.C.E had daar niet meer van terug. DIOSA heeft na vijf wedstrijden dertien punten, één meer dan FC Kunde en Aquila. Met +13 heeft de formatie uit Balgoij ook een uitstekend doelsaldo. S.C.E zakt verder weg en staat nu onder RODA’28 (11 punten) en gelijk met Krayenhoff (10 punten).

17-10-19  Coachwissel S.C.E; Heuveling vervangt te drukke Breems
Bron: De Gelderlander (Guus Daamen – editie Nijmegen)
Serge Heuveling is per direct de nieuwe hoofdtrainer van S.C.E. De 44-jarige Beuningenaar is bij de vierdeklasser uit Nijmegen voor de rest van het seizoen de vervanger van Berry Breems, die het trainerschap niet meer kan combineren met zijn werk. Breems kende dit seizoen in de vierde klasse E met tien punten uit vier duels een uitstekende start met S.C.E. De ploeg staat gedeeld tweede op de ranglijst. ,,Daarom is het vreemd om nu in te stappen”, zegt Heuveling, die zondag voor het eerst langs de lijn zal staan tijdens het uitduel bij DIOSA. Normaal is er tussentijds een trainerswissel als het niet goed gaat, nu gaat het juist uitstekend. Het zou mooi zijn als we de lijn meteen door kunnen trekken, maar de groep moet ook wennen. Ik weet niet precies hoe S.C.E speelt, heb geen wedstrijden gezien. Met assistent Roel van Wijk (vorig jaar nog speler) heeft Heuveling de beschikking over iemand die de club uit de wijk Lindenholt door en door kent. Daar kan ik op terugvallen in het begin. Daarnaast heb ik ook mijn eigen ideeën over voetbal. S.C.E heeft een jonge groep en een stabiele jeugdopleiding. Ik ben blij met deze kans. De oefenmeester werkte eerder als hoofdcoach bij Krayenhoff (Nijmegen), DVOL (Lent), vv Ewijk en Brakkenstein. Bij die laatste club was hij actief in de derde klasse. Na handhaving moest hij aan het einde van het vorige seizoen toch vertrekken bij de Nijmegenaren. Na zijn late ontslag zat hij zonder club. Dat kwam niet slecht uit, want ik ben in de tussentijd verhuisd. Sinds dit seizoen train ik mijn dochter, toen begon het wel weer te kriebelen.

13-10-19  S.C.E – Overasseltse Boys
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E deed met de 2-1 op Overasseltse Boys goede zaken. Daniel Heideveld opende de score voor S.C.E, Geert Janssen maakte gelijk en vlak voor tijd zette Kay de Kluis de eindstand op het bord. S.C.E-trainer Berry Breems zag verbeterpunten bij zijn ploeg: We moeten echt meer uitgespeelde kansen creëren.

13-10-19   S.C.E – Overasseltse Boys
Bron: website Overasseltse Boys
Afgelopen zondag speelde Overasseltse Boys de – op papier – moeilijke uitwedstrijd tegen S.C.E. Overasseltse Boys kon te gastheren echter prima bijbenen het leek een terecht punt mee te nemen naar Overasselt. Helaas ging het vlak voor tijd mis 2-1. Overasseltse Boys en S.C.E waren, zoals gezegd, gewaagd aan elkaar en dat uitte zich bij beide ploegen in een goede organisatie. Beide ploegen stonden goed en waren in de eerste helft niet in staat om elkaar aanvallend te verrassen. Er waren zodoende weinig kansen te noteren. Als ze al ontstonden, kwam dat omdat er achterin iets misging. Op deze wijze ontstond in de openingsfase de grootste kans, toen een S.C.E-aanvaller alleen voor Bart werd gezet de boys-doelman redde echter bekwaam. Na ruim een half uur redde Bart wederom in een vergelijkbare situatie. Overasseltse Boys probeerde het alleen van afstand, dus een ruststand van 0-0 was logisch.
S.C.E kwam wat bedrevener uit de kleedkamer en was wat meer op de Overasseltse helft te vinden. Zij kregen dan ook de eerste kans, maar de bal ging naast. Roel probeerde met een prima schot de vuisten van de Nijmeegse keeper, maar de tweede helft leek zich hetzelfde te ontwikkelen als de eerste helft. S.C.E kwam echter uit het niets op voorsprong. Een gemakkelijk gegeven vrije trap werd door Bart gered, maar Daniel Heideveld was er als de kippen bij om de 1-0 binnen te schieten. Hierna deed Overasseltse Boys er een schepje bovenop en kwam beter in de wedstrijd. Dat leidde al snel tot de 1-1. Geklungel achter in bij S.C.E zorgde ervoor dat Roel de bal veroverde en Geert in staat stelde de bal in de lange hoek te schieten. Hierna bleef het gelijk op gaan, beide ploegen wilde winnen, maar echt gevaarlijk werd het niet. Totdat vlak voor tijd Overasseltse Boys een prima aanval op de mat legde en Sam via de linkerkant een goede actie in huis had. Hij legde de bal prima terug op Thomas, die bal verkeerd raakte en een reuzen kans voorbij zag gaan. Kort daarna had Kay de Kluis een aantal prima acties in huis en schoot hij de bal met links zuiver in de korte hoek 2-1. Overasseltse Boys probeerde in de resterende minuten nog wat te forceren, maar was niet in staat om nog een gelijkmaker te produceren.
Zo won S.C.E enigszins gelukkig met 2-1 en had Overasseltse Boys wat meer verdiend. Maar de ploeg heeft al meerder keren laten zien prima mee te kunnen in deze klasse en dat biedt vertrouwen.

06-10-19  SCP – S.C.E
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
Voor S.C.E uit Nijmegen is SCP traditiegetrouw een lastige tegenstander. Deze keer werd het op het sportpark in Puiflijk eenvoudig 4-1 via Kay de Kluis, Nicky Sander en Richard Schür (2x). Nadat Jorwin Roos voor de 1-0 zorgde, gingen bij 1-1 bij SCP de kopjes omlaag.

02-10-19  SCP – S.C.E
Bron: website SCP.nl
Volgende week wacht de wedstrijd tegen S.C.E, waar SCP opnieuw op zoek gaat naar de eerste overwinning. Voor de start, om 13.15 uur, zal eerst de teamfoto worden genomen. Wellicht dat die vereeuwiging van het team voor dit seizoen de Puiflijkse selectie wat geluk zal bieden.

29-09-19  sv Nijmegen – S.C.E
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E boekte een klinkende overwinning in de stadsderby bij sv Nijmegen 0-3. Het voetbal van de thuisclub was even slecht als het weer. Het speltechnisch overwicht van S.C.E leidde tot doelpunten van Richard Schür (2x) en van Robbin van Zandvliet en brengt de ploeg in de subtop.

22-09-19 S.C.E – sc Millingen
Bron: De Gelderlander (editie Nijmegen)
S.C.E en sc Millingen gingen met 2-2 uiteen. De trainers spraken van een terechte uitslag. Robbin van Zandvliet (1-0) en Richard Schür hadden succes voor S.C.E, Thom Celissen (1-1) en Maarten Smits (2-2) voor sc Millingen. De laatste zag een strafschop door Diego Tang gestopt.

22-09-19  S.C.E 1 – sc Millingen 1
Bron: website sc Millingen.nl
Het was warm op het kunstgrasveld bij S.C.E in Nijmegen. Scheidsrechter Meijja startte de partij. Een nieuw S.C.E met veel nieuwe gezichten en sc Millingen speelde zonder Dirk Spann die zijn schorsing uitzat en Sam van der Velden die nog geblesseerd is. Na wat heen en weer voetbal lag opeens de bal in het net van sc Millingen, een ver schot met de wind mee dat doelman Hanssen volledig verraste. Na veel gevlag van de S.C.E grens werd het uiteindelijk toch 1-1 toen een aanval door mocht gaan. Maarten Smits scoorde. Vlak voor rust kreeg sc Millingen een penalty tot verbazing van velen. Maarten Smits nam hem en helaas in de handen van de keeper. Rust meteen. Zo zou je 2-1 voorstaan en 5 minuten na de rust was het 2-1 toen doelman Hanssen in de korte hoek gepasseerd werd. Dus sc Millingen weer in de achtervolging. En na een behoorlijke druk op S.C.E was het Maarten Smits die de S.C.E doelman te vlug af was, Die dacht een voorzet te pakken maar een voetje was hem voor. sc Millingen had duidelijk de laatste adem en S.C.E moest zich beperken tot counteren en werd nog een keer gevaarlijk. sc Millingen had meer overtuiging en had nog de winnende goal kunnen scoren. Maar dat lukte niet en daar waar we een paar jaar verloren werd nu een verdiend punt meegenomen.

18-09-19  S.C.E – sc Millingen
Bron: website sc Millingen.nl
Ons 1ste elftal start zondag 22 september de nieuwe seizoenscompetitie met een uitwedstrijd tegen S.C.E uit Nijmegen. Geen onbekende tegenstander. Met de juiste focus moet het mogelijk zijn om de 3 punten mee naar Millingen te nemen.
De wedstrijd begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is de heer A.A. Mejia.
S.C.E speelt op “Sportpark Lindenholt”. De Meeuwse Acker 2029, 6546 DZ Nijmegen. De bus vertrekt om 12.30 uur vanaf sportpark “De Hove”.