december 2017


30 en 31 december Het gigantische FIFA-toernooi is verspreid over 30 en 31 december en vindt plaats bij Voetbalclub ‘Quick 1888’. Op 30 december kunnen jongeren vanaf 9 jaar t/m 14 jaar deelnemen. Op 31 december kunnen jongeren vanaf 15 jaar t/m 20 jaar deelnemen. Het toernooi is een 2 tegen 2 vorm. Dus inschrijven in tweetallen met voornaam achternaam en leeftijd!
Voor beide dagen geldt:
Ophalen spelkaart: 11:00-11:30
Toernooi: 12:00-17:00
Locatie: Sportpark De Dennen
Dennenstraat 25
6543 JP Nijmegen
Aanmelden (verplicht):
fifatoernooi@tandemwelzijn.nl
Onder vermelding van voornaam en achternaam, leeftijd en met wie je een FIFA koppel vormt.

 

januari 2018
1 januari De Nieuwsjaarborrel is in dit nieuwe jaar op maandag 1 januari, om het jaar goed te laten beginnen. Het clubhuis is om 16.00 uur open, de borrel is tot 20.00 uur.

 

12 januari gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50 Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan


februari 2018

9 februari gaan we weer CARNAVAL vieren in ons gezellige clubhuis. U komt natuurlijk gezellig verkleed op deze avond. Het hospaleis aan de Meeuwse Acker is om 20.00 uur open, en zal om 00.30 uur weer dicht gaan.

9 februari gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50 Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan


maart 2018

2 maart Nijmegen heeft vele topsporters en sporttalenten. Ook in 2017 hebben zij weer mooie en bijzondere prestaties geleverd. Daarom vindt op vrijdagavond 2 maart 2018 in de Jan Massinkhal de Avond van Nijmeegse Sport plaats.
Wij zijn dus op zoek naar sporthelden! Iedereen mag in dat kader kandidaten voordragen die in 2017 een bijzondere topprestatie hebben geleverd. Dus kent u een sporter die in Nijmegen woont, of lid is van een sportvereniging in Nijmegen? Een Nijmeegse sportploeg die vanwege een buitengewone topprestatie de prijs verdient? Of een sportinitiatief dat mensen in beweging brengt en in het zonnetje gezet kan worden? Laat het ons weten.
Het gaat om de volgende categorieën:
1. Sporter van het jaar
2. Sportploeg van het jaar
3. Sporttalentprijs individueel (t/m 18 jaar)
4. Sporttalentprijs teams (t/m 18 jaar)
5. Sportinitiatiefprijs
Nomineren
Vul het voordrachtsformulier op www.nijmegen.nl/avondvdsport in. U kunt kandidaten voordragen tot en met 4 januari. De jury beoordeelt de nominaties en maakt per categorie drie genomineerden bekend. Vervolgens kan er door u gestemd worden op uw favoriete kandidaat. Dus nomineer, stem en kom op 2 maart naar de Avond van de Nijmeegse Sport!
Bent u erbij?
Noteer vrijdag 2 maart 2018 vast in uw agenda. We zien u graag bij de uitreiking op de Avond van de Nijmeegse Sport. Het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

9 maart gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50 Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan

zaterdag 31 maart
Het traditionele paaseieren zoeken in en rond het clubhuis van S.C.E de de jongste jeugdleden van S.C.E. De aanvang van deze activiteit is om 12.00 uur.

april 2018

6 april gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50 Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan


mei 2018

4 mei gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, dit is ook tevens afsluitingsavond. Kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50. Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan

juni 2018

 
Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand

juli 2018

Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand

augustus 2018

Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand

september 2018

Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand