maart 2018

 

26 maart Gemeente Nijmegen organiseert het Sportcafé! Het Sportcafé is een inspirerende en uitdagende bijeenkomst voor en door sportaanbieders! Is uw vereniging op zoek naar kansen om door te groeien? Bent u benieuwd naar geslaagde acties van collega sportaanbieders? Kom dan naar de eerste editie van het Sportcafé!
Datum: 26 maart 2018
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Goffert Stadion
Aanmelden kan via: www.formdesk.nl/nijmegen/sportcafe

zaterdag 31 maart
Het traditionele paaseieren zoeken in en rond het clubhuis van S.C.E de de jongste jeugdleden van S.C.E. De aanvang van deze activiteit is om 12.00 uur.

april 2018

6 april gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50 Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan

zondag 8 april Noteer alvast in jullie agenda 8 april 
De snackcorner is deze middag/avond ook open !!!
Na de wedstrijd S.C.E – vv Kraijenhoff die op 8 april gespeeld wordt, zal er een mooi feest zijn in het clubhuis van S.C.E aan de Meeuwse Acker. 

mei 2018

4 mei gaan we weer kaarten en wel op vrijdag, dit is ook tevens afsluitingsavond. Kom allemaal en breng ook gerust iemand mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd. We starten steeds om 20.00 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 19.30 uur, we spelen klaverjassen en jokeren, een kopje koffie en een hartig hapje daar zorgen wij voor, en er is ook een leuk prijsje te winnen. De kaartavond kost € 3.50. Laat even weten of je/jullie komen f.schoppema@t-mobilethuis.nl
Namens de gastheren, Fred en Johan

juni 2018

zaterdag 9 juni wordt voor de eerste keer het RUDI TIELEN toernooi georganiseerd voor JO11 pupillen. Het toernooi vindt plaats op “Sportpark Lindenholt” de aftrap is om 10.30 uur om 16.00 uur is het einde.

zaterdag 9 juni bij S.C.E de DankJeWelAvond voor alle vrijwilligers, medewerkers en sponsoren van onze geweldige club. De aanvang is om 20.00 uur en zal eindigen om 01.00 uur. De muziek is in handen van Jeffrey & Jeffrey. Consumptie bonnen zijn verkrijgbaar deze avond en kosten € 1,-   U bent van harte welkom.

 
juli 2018

Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand

augustus 2018

Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand

september 2018

Er zijn nog geen activiteiten bekend in deze maand