21-04-18   Woensdagmiddag 25 april wordt er van 15.00 uur tot 17.00 uur een voetbaltoernooi gehouden tussen de JO9-3 t/m JO9-9. Er is die middag geen training voor de JO11-3, 4 en 6 en er is ook geen keeperstraining.
Namens de trainers, Berry Aalders

20-04-18  Hallo ouders, de indelingen van de teams voor het volgend seizoen 18-19 start binnenkort weer, wij zijn inmiddels het hele jaar bezig geweest met het bekijken van de spelers in de afdelingen JO9 en JO11 (F en E jeugd). dinsdag 24 april is er een bijeenkomst gepland met de Technische Commissie en de coördinator van de JO11 en JO9 afdeling van S.C.E. De uitkomsten van deze bijeenkomst, met betrekking tot, wie er wordt uitgenodigd? om deel uit te maken van een groep spelers die een aantal trainingen ondergaan. Krijg je zo spoedig mogelijk te horen. Het voornemen van ons is om half mei enkele trainingen te organiseren. Via de site zullen we de ouders informeren wanneer en hoe we deze trainingen gaan organiseren, in het begin van dit jaar nl januari 2018, hebben we al gesproken over de invulling van deze trainingen. Zo gauw de concrete invulling van de trainingen helder is, worden de ouders geïnformeerd over de wijze van selecteren voor de JO9-1 en de JO11 afdeling. Het voornemen is om de spelers persoonlijk uit te nodigen.
Namens, de jeugdcoördinator en de Technische Commissie van S.C.E.

16-03-18  De KNVB heeft voor zaterdag het pupillenvoetbal voor alle districten het afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen, meldt de bond op de website. Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A (landelijk) als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.
Namens de KNVB

16-03-18  De kabouter training voor zaterdag 17 maart gaat i.v.m. de verwachte weersomstandigheden NIET door. Hopelijk is het volgende week lente zodat we wel weer kunnen trainen.
Namens de trainers, Stef Jansen

01-03-18  De training van de kabouters gaat zaterdag 3 maart niet door.
Namens de trainers, Berry Aalders

01-03-18  Alle trainingen voor elk team wat traint op de donderdag zijn donderdag 1 maart  afgelast, wegens de weersgesteldheid.
Namens de trainers, Stef Jansen

27-02-18  De trainingen voor de JO11-3,4 en 6 en de JO9-3 t/m 9, alsmede de keeperstraining, gaan woensdagmiddag 28 februari vanwege de kou niet door. Ook op de woensdagavond gaan ALLE trainingen NIET door i.v.m. de weersgesteldheid.
Namens de trainers, Berry Aalders

23-02-18  De training van de kabouters gaat niet door zaterdag 24 februari. Omdat er morgenvroeg een gevoelstemperatuur van  -12  is voorspeld, gaat de training van de kabouters niet door.
Namens de trainers van de kabouters

10-02-18  Aankomende maandag 12 en dinsdag 13 februari is er in verband met carnaval geen training deze dagen, het sportpark is gesloten.
Namens, Stef Jansen

07-02-18  In verband met de carnaval en de vakantie is er op woensdagmiddag 14 februari geen training voor de JO9-3 t/m JO9-9 en voor de JO11-3, 4 en 6. Er is dan ook geen keeperstraining.
Namens de trainers, Berry Aalders

21-01-18   Als er geen sneeuw op de velden ligt en het weer is goed, dan beginnen de trainingen van de kabouters weer op zaterdag 17 februari 2018 van 11.30 uur tot 12.30 uur.
Namens de trainers,  Berry Aalders

14-01-18   Vanaf woensdagmiddag 17 januari beginnen de trainingen weer om 14.45 uur voor de  JO9-3,4,5,6,7,8 en 9 en om 16.00 uur voor de JO11-3, 4 en 6.  Dit geldt ook voor de keeperstraining, die om 16.00 uur begint.
Namens de trainers, Berry Aalders

12-01-18  Kopen via WWW? Denk dan eens aan S.C.E. Beste leden, vrijwilligers, ouders en geïnteresseerden, als plaatselijke vereniging stimuleren wij uiteraard dat jullie in de eerste plaatst jullie inkopen doen bij lokale en regionale ondernemers, met onze sponsoren in het bijzonder. In de praktijk worden echter ook heel veel zaken aangeschaft via het internet. Nu blijkt dat we als vereniging via dat medium extra geld kunnen verdienen. Wanneer jullie iets niet lokaal of regionaal in een winkel bestellen, maar toch uitwijken naar het internet, dan helpt het ons daarom als je dit doet via de website van www.sce-nijmegen.nl. Op de website van S.C.E staat precies uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat. Wanneer je bijvoorbeeld bij Bol.com artikelen bestelt, maar daarbij niet direct naar hun website gaat, maar dit doet via SPONSORKLIKS, dan krijgt S.C.E een percentage van het aankoopbedrag, terwijl jij op de website van bijvoorbeeld Bol.com gewoon dezelfde prijs betaalt. Alvast bedankt voor jullie hulp! We hopen hier in de komende jaren leuke bedragen mee binnen te halen om verder te investeren in faciliteiten voor S.C.E.

06-12-17  Berry Breems blijft na dit seizoen trainer van S.C.E. Berry en S.C.E zijn tot overeenstemming gekomen over contractverlenging van minimaal een jaar. Het bestuur en de technische commissie zijn zeer tevreden met de contractverlenging. Berry liet weten ook zeer content te zijn met de voortzetting van zijn trainerschap bij S.C.E.

26-11-17  Kabouters (JO5) op zaterdag 9 december is de laatste training.
Namens, de trainers van de (JO5) kabouters

24-11-17  Voor de teams van de JO9-3,4,5,6,7,8,9 en JO11-3,4,6, welke op de woensdagmiddag trainen, zal woensdagmiddag 6 december de laatste training van dit jaar zijn. We beginnen weer op woensdagmiddag 17 januari 2018.
Namens de trainers, Berry Aalders

07-11-17   Zijn er foto’s van leden niet geschikt als spelersfoto op de digitale spelerspas? Na 1 november kun je contact opnemen met onze medewerkers KNVB Assist Contact als je ontdekt dat een foto niet geschikt is als spelerspasfoto. Zij kunnen bij dit soort noodgevallen een correcte spelerspasfoto toevoegen. KNVB Assist Contact kan bij dit soort noodgevallen een correctie foto toevoegen. Medewerkers zijn te bereiken via mdwf@knvb.nl of 0343–499004.

10-10-17  Beste voetballer, er zijn nog 15 plekken voor FC Schalke 04 in Nijmegen beschikbaar! Schiet niet mis!
Deelnemen kan al vanaf € 59,95!
In de deze nieuwsbrief wat leuke nieuwsfeitjes over FC Schalke 04 en we zien jou graag tijdens de voetbaldagen bij jouw vereniging!
Meer informatie:
http://schalkeauftournee.nl/aanmelden/
SCHALKE DUO!
Deelnemen met je vriendje of vriendinnetje is natuurlijk veel leuker!
Doe jij samen met een vriendje/vriendinnetje mee of wil je vriendje/vriendinnetje deelnemen? Laat hij/zij dan de Schalke duo korting invullen! (noemt hij/zij jouw naam dan hebben jullie beide recht op korting)
http://schalkeauftournee.nl/schalke-voetbalkampen/ 
De kortingen:
1-daagse   €  5,-  p,p.
2-daagse   € 10,-  p.p.
3-daagse   € 15,-  p.p.
Heeft u het bedrag al betaald? Dan storten wij het kortingsbedrag terug. Dit duurt maximaal 30 dagen.

20-09-17  KOPEN VIA WEB-WINKELS NEEMT AFGELOPEN JAREN STERK TOE …. Behalve bij de leden van S.C.E??
Dat kan ik mij niet voorstellen!
Sinds maart 2017 (!) is het mogelijk je club GRATIS te SPONSOREN, hier wordt slechts door enkele mensen gebruik van gemaakt. Dit is jammer want de club loopt zo commissie mis. Doe bestellingen bij webwinkels via de button SponsorKliks, je gaat via deze website naar de website van de gekozen webwinkel en S.C.E ontvangt daarvoor een geldbedrag. Hier profiteert de hele club van; extra geld betekent extra materiaal, extra jeugd evenementen, extra activiteiten….etc.
Het kost de besteller helemaal niets en het levert de club geld op! Waarom zou je het niet doen?
DOE MEE, BESTEL VIA SPONSORKLIKS EN HELP ZO DE CLUB

31-08-16  Aangepaste trainingstijd woensdagmiddag “voor JO9-6, JO9-7 en JO9-8”. Veel scholen houden met ingang van dit schooljaar een continurooster voor de kinderen aan. Dit betekent dat veel kinderen niet of niet op tijd aanwezig kunnen zijn bij de voetbaltraining van 13.45 uur. Om die reden hebben wij het aanvangstijdstip van de trainingen aangepast. De training van de JO9-3, JO9-4, JO9-5, JO9-6, JO9-7 en JO9-8 begint vanaf woensdag 6 september om 14.45 uur.
Namens de coördinator en de trainers, Berry Aalders

29-08-17 Beste amateurvereniging, N.E.C. hecht een grote waarde aan de verbondenheid met de amateurverenigingen uit de regio Nijmegen. Speciaal daarom willen wij alle jeugdleden laten mee profiteren van de verjaardag van de N.E.C. Juniors. De kidsclub van N.E.C. bestaat dit jaar 15 jaar! Jeugdleden kunnen daarom voor het speciale tarief van € 5,- tickets kopen voor de wedstrijd:
N.E.C. – FC Eindhoven van 1 september om 20:00 uur. Het bestellen van de kaarten is eenvoudig.
Via de link www.nec-nijmegen.nl/amateurclubs kunnen jeugdleden en eventuele begeleiders van jullie vereniging tegen een gereduceerd tarief kaarten bestellen. Er wordt via Ideal afgerekend en de kaarten worden verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Op deze manier hebben jullie er na het uitzetten van de actie verder geen werk meer aan. In de bijlage vind je een digitale poster die gebruikt kan worden voor de communicatie naar alle leden. KLIK HIER voor meer informatie.
Activiteiten Voordat de kinderen a.s. vrijdag het stadion ingaan kunnen ze eerst even los op de attracties die er rondom het stadion zullen staan. Wat dacht je van een rondje op de voetbalrodeo, potje footdarts of gewoon even lekker springen op het luchtkussen? Daarnaast zal er een spandoekenwedstrijd zijn en een rustprogramma met leuke prijzen! Meer informatie over de activiteiten rondom de wedstrijd staan beschreven in de folder die te vinden is in de bijlage.
Wij wensen iedereen alvast een fijne wedstrijd toe!

28-08-17  In de herfstvakantie vindt bij S.C.E een clinic voor jeugdspelers plaats vanuit Schalke 04. Deze clinic wordt op maandag 16 en dinsdag 17 oktober 2017 gehouden. De clinic houdt in dat de  maandag een training wordt gegeven door Nederlandse trainers volgens de Schalke 04 methode. Dinsdag wordt een busreis naar het stadion van Schalke 04 georganiseerd. Uitgebreide informatie en aanmelden kan via deze link: www.schalkeauftournee.nl Onder het tabblad locaties & datums ga je naar – 2daagse voetbalkampen – locatie Nijmegen 16 & 17 oktober. Om deel te nemen aan de clinic hoef je geen lid van S.C.E te zijn. Indien er nog vragen zijn kan contact worden opgenomen met Irene Brongers via email ifw.brongers@chello.nl of op donderdagavond in het clubhuis. Let op de website en facebook voor aanvullende informatie.
Namens, Irene Brongers

28-08-17  Voor de kabouters (JO5) zit de vakantie er ook weer op. zaterdag 9 september om 11.30 uur beginnen de trainingen weer en gaan we er lekker tegen aan.
Namens, de trainers

23-08-17  Het is toch zo dat elke vereniging of organisatie draait op vrijwilligers. Als een vereniging geen vrijwilligers zou hebben, dan zou het erg vlug afgelopen zijn met veel verenigingen. Deze mensen zijn van onschatbare waarde. Wij denken hierbij aan alle trainers, leiders, begeleiders, scheidsrechters, bestuurs- en commissieleden, personen die de kinderen vervoeren etc. Daarom respect voor al die vrijwilligers die wij als vereniging hebben. Wat krijgen vrijwilligers voor hun inzet? Geen enkele financiële vergoeding, vaak alleen een dankjewel van het bestuur door middel van de bedankavond. Week-in-week-uit staan deze mensen klaar voor de diverse teams en daardoor besteden ze veel vrije tijd aan de vereniging. Helaas is dit respect niet bij elk lid te merken. Het komt wel eens voor, dat er tijdens de training of wedstrijden deze mensen worden afgesnauwd door de kinderen of zelfs worden uitgescholden. Al deze vrijwilligers zijn druk bezig om te zorgen, dat jullie kunnen voetballen en daarbij worden natuurlijk ook wel eens foutjes gemaakt. Maar maken jullie dan nooit fouten? Wij vinden dat wij met zijn allen moeten afspreken, dat dit niet meer voorkomt, ook dit hoort bij Normen en Waarden of FAIR PLAY. Mocht je het ergens niet mee eens zijn dan kun je altijd bij een persoon van de jeugdcommissie of bestuur terecht om je verhaal te doen. Op een normale manier kun je hierover praten. Dat is beter dan direct maar te gaan schelden of een grote mond te hebben, dat hoort niet thuis in een vereniging. Daarom respect voor de tegenstanders en ook voor de leiders, scheidsrechters en alle vrijwilligers die een vereniging draaiende houden. Dat spreken wij af deze competitie, dan wordt het weer fijn langs de lijn en ook daarbinnen.
Namens, Peter van Amstel KNVB

22-08-17  De vakanties zitten er bijna op. Volgende week beginnen de scholen weer.  Wij starten ook weer met de trainingen op woensdagmiddag 30 augustus 2017 voor de JO9 en JO11 pupillen. Deze trainingen zullen vanaf woensdag 6 september worden gegeven door studenten van de CIOS, die bij S.C.E stage lopen. De trainingstijden zijn:
13.45 – 14.45 uur JO9-6, JO9-7, JO9-8
14.45 – 15.45 uur JO9-3, JO9-4, JO9-5
16.00 – 17.00 uur JO11-3, JO11-4, JO11-6
Wanneer de keeperstraining weer begint is nog niet duidelijk. De keepers kunnen natuurlijk met hun eigen team gewoon mee trainen.
Namens de trainers, Berry Aalders

16-08-17  zaterdag 16 september 2017 organiseert Sport Club Excelsior voor alle leden een 90 jarige jubileum toernooi.
Voor de kabouter 05/06 van 10.00 uur – 12.00 uur
Voor de jeugd 07/08/09 van 09.00 uur – 12.00 uur
Voor de jeugd 012/013/014/015 van 09.00 uur – 12.00 uur
Voor de jeugd 016/017/018/019  van 13.00 uur – 17.00 uur
Voor de Senioren van 13.00 uur – 17.00 uur
Met VANAF 18:00 UUR EEN BBQ MET AANSLUITENDE EEN FEESTAVOND TOT 00:30 UUR. Deze avond gelden er speciale consumptieprijzen.
U moet zich aanmelden voor de barbecue en bij aanmelden ook meteen betalen.
Informatie en het aanmeldformulier zijn verkrijgbaar aan de bar in het clubhuis.
Namens, de FEESTcommissie

08-08-17  De voorlopige indelingen van alle competities in de categorie B (met uitzondering van de bekercompetitie) zijn vanaf dit moment tijdelijk niet zichtbaar op de KNVB website. De competitieleiders zijn inmiddels bezig om alle reacties te beoordelen en dat kan inhouden dat er dagelijks meerdere wijzigingen op de eerdere concept-indelingen kunnen volgen. Vanaf 1 september worden de definitief vastgestelde indelingen en de daarbij behorende wedstrijdprogramma’s voor de competities vrijgegeven. Wij hopen op begrip voor dit besluit en dat de competitieleiders in de gelegenheid worden gesteld de nodige acties uit te voeren.
Namens, KNVB Afdeling competitie veldvoetbal Noord/Oost

25-07-17  Bijgaand KLIK HIER het trainingsschema voor het nieuwe seizoen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen.  Aan enkele konden we helaas niet of niet volledig voldoen.  We hopen dat iedereen zich desondanks hierin kan vinden. Vanaf maandag 14 augustus bestaat er de mogelijkheid om met de trainingen te beginnen. Laat het wel even weten aan Karel Creemers Tel. 06–24440652, dit in verband met het indelen van de terreinmeesters Willie en John. Wij wensen jullie veel succes in het nieuwe seizoen. Als er vragen zijn dan horen we die wel.
Namens, Berry Aalders

24-07-17  Het ASV Season Kick Off Toernooi van S.C.E 19 augustus van 10.00 tot 14.00 uur. Het is het 1e toernooi voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen waaraan E elftallen uit de regio zullen deelnemen. De wedstrijden zijn 20 minuten lang en men speelt 7 tegen 7 op  miniveldjes.l Daarnaast is er een penaltybokaal en voor de kleine bezoekers een luchtkussen aanwezig. De keuken en bar zijn uiteraard geopend voor de nodige versnaperingen. De dag zal afgesloten worden met een algehele prijsuitreiking. Voor meer informatie KLIK HIER.
We verwachten een grote opkomst van 8 tot maximaal 12 teams. Uiteraard is iedere bezoeker van harte welkom. 
Namens, Arjan Paijens Leider S.C.E JO11-2

11-07-17   Volgende week verwelkomen wij alweer voor de vierde maal ‘onze’ groep 4-daagse lopers, de politie Noord Holland. Ook dit jaar komt een deel van de lopers op zondag 16 juli aan en de rest op maandag 17 juli 2017. Er zullen meer dan vijftig personen gebruik maken van de faciliteiten die S.C.E te bieden heeft. Zoals al enkele jaren het geval is stellen de deelnemers prijs op hun privacy en zal gedurende deze week de accommodatie van S.C.E gesloten zijn, ook voor leden van S.C.E. Dit geldt vanaf vrijdag 14 juli tot en met zaterdag 22 juli tot 13:00 uur.
Namens, Irene Brongers

05-07-17  Voor seizoen 2017-2018 is S.C.E 1 ingedeeld in de 4e klasse E met de volgende tegenstanders: Achilles’29, vv Batavia, DIOSA, vv Ewijk, Krayenhoff, Niftrik, sv Nijmegen, Overasseltse Boys, RODA’28, S.C.E, SCP, UHC, Victoria’25, WVW

16-6-17  Vertrokken spelers uit de S.C.E selectie: Milan van Lent, Maarten van Breda, Marc Gunterman, Romano Brugman 
Nieuwe spelers voor de S.C.E selectie 1 zijn:
Mick Verdonk – Mickey van de Griend – Damian Kregting – Jefferson Gola – Zev de Bruijn.
Daarnaast sluiten vanuit S.C.E zelf aan: Mitch Orth – Luuk Schiphorst – Lucas Corbeek – Kaj Dreis – Jeffrey van de Scheur en Luc Vissers aan bij selectie 1.
Namens, de Technische Commissie van S.C.E

06-06-17  S.C.E, ik heb afgelopen 6 maanden met heel veel plezier daar gewerkt, prima club met grote bevlogenheid, met de spelers die het elftal trouw bleven hebben we er alles aangedaan om in de 3e klasse te blijven, mijn respect gaat uit naar deze spelers en de begeleiding, zo ook het bestuur en clubmensen, ook spreek mijn respect uit richting de spelers die ondanks hun blessures wilde spelen om het team er in te houden, tegen Driel uit konden we kansen niet benutten, het had voor de rust 3-0 voor ons kunnen zijn, zo ook gisteren, de kansen waren er genoeg, jullie hebben er alles aangedaan, jullie kunnen met opgeven hoofd verder. Ik kijk terug op een mooie tijd met jullie en de staf/bestuur, heel veel succes in het komend seizoen of wat jullie ook mogen gaan doen. Het was een genoegen om voor S.C.E te mogen werken.
Namens, Cor Perlee

01-06-17  De voetbaldag voor onze jeugd op Hemelvaartsdag was een succes.  Met prachtig weer werd er door veel kinderen enthousiast aan mee gedaan. Mooi om te zien dat iedereen hier veel plezier aan beleefde.  Het bestuur bedankt de organisatie en dan met name Martijn Geutjes, die er heeft voor gezorgd dat er nog een lange tijd over deze dag wordt gesproken.  Uiteraard gaat ook dank uit naar de vele andere vrijwilligers, die zich die dag op de een of andere manier hebben ingezet. Jullie hebben er samen voor gezorgd dat deze voetbaldag voor de kinderen een “topdag” is geweest. En daar gaat toch om.
Namens het bestuur, Berry Aalders

18-05-17  Omdat de competitie ten einde is en de training opkomst vermindert is er voor de elftallen die op woensdagmiddag trainen, te weten de JO7-1, de  JO9-4  t/m JO9-8, de JO11-3 en JO11-4 en de JO13-4 voor de laatste keer training op woensdag 31 mei 2017. Bovendien zijn de trainingstijden aangepast. Dat betekent dat er nog 2 woensdagen wordt getraind, te weten op 24 mei en op 31 mei 2017. Beide trainingsmiddagen zullen in het teken staan van spel- en toernooivormen. De trainingstijden zijn dan:
14.45 uur tot 15.45 uur  :  JO7-1 en JO9-4 t/m JO9-8
16.00 uur tot 17.00 uur  :  JO11-3, JO11-4 en JO13-4
De keeperstraining is die dagen om 14.45 uur
Namens de trainers, Berry Aalders

17-05-17  De spelers die op deze lijst staan worden hierbij uitgenodigd op: maandag 22 mei en woensdag 24 mei voor de selectie trainingen JO9-1. Aanvang training 17.45 uur, aanwezig zijn om 17.30 uur bij S.C.E. Bij  S.C.E selecteren wij alleen de JO9-1 spelers, de selectie trainingen voor de JO9-1 vallen onder het TC beleid, de overige JO9 teams worden ingedeeld door de jeugdcoördinatoren.
Namens, de Technische commissie van S.C.E

16-05-17  Na negen overwinningen uit tien wedstrijden heeft ons JO17-2 het kampioenschap van het voorjaar 2017 binnen gehaald. Afgelopen zaterdag wonnen onze jongens met 0-7 bij Beuningse Boys. Wij feliciteren de begeleiding en spelers van JO17-2 van harte met deze prestatie. Al met al een prima voetbaljaar voor dit team. KLIK HIER voor de foto’s.

15-05-17  Door urgente omstandigheden in m`n gezin wordt de spelerslijst voor de selectie trainingen die maandag 22 mei  aanstaande beginnen. Uiterlijk woensdagavond 17 mei op de site geplaatst.
Namens, Richard van Thiel

11-05-17  De spelers die op deze lijst staan worden op donderdag 18 mei om 18.00 uur bij S.C.E verwacht om deel te nemen aan de 1e selectietraining voor de JO11-1 en JO11-2 voor het seizoen 2017-2018. De uitnodigingen voor de JO9-1 selectie trainingen worden, uiterlijk maandagavond 15 mei, bekend gemaakt via de website van S.C.E.
Namens, de Technische commissie van S.C.E.

10-05-17  Beste voetbalvrienden, tot voor 2 jaar terug werd er bij voetbalvereniging Quick 1888 uit Nijmegen een groot footgolf evenement georganiseerd. Dit jaar willen wij dit evenement nieuw leven inblazen en organiseren wij op zaterdag 10 juni dit evenement bij SV Orion te Nijmegen. In tegenstelling tot andere footgolf evenementen in de buurt gaat bij dit evenement 100% van de opbrengst naar het goede doel (De Maartenshoeve in Nijmegen). Wat is er nu leuker om je met je team in te schrijven en zo het seizoen af te sluiten. Voor meer informatie ga je naar www.footgolfnijmegen.nl 
KLIK HIER voor de uitnodiging.
Namens, Guus Biessels

06-05-17

Klik op foto voor vergroting
De laatste competitiewedstrijd vandaag met winst afgesloten. Dus een periodetitel behaald voor de JO19-1 (A1). Dit wordt gevierd met een heerlijke friet met hete kip. Gefeliciteerd boys.
Namens, het keukenteam

04-05-17  Op donderdag 18 en dinsdag 23 mei van 18.30 tot 20.00 uur geven een aantal trainers, selectie trainingen voor een grote groep JO11 1 en JO11-2 kandidaat/spelers bij S.C.E. Tevens zal er op 30 mei, om 18.30 uur bij S.C.E tegen Spero een oefenwedstrijd gespeeld worden, met de spelers die gekozen zijn voor de JO11-1 in het seizoen 2017-2018, dus het nieuwe team. Voor de kandidaat/ spelers JO9-1 worden op 22 en 24 mei van 17.45 tot 19.00 uur bij S.C.E, selectie trainingen gehouden.
De kandidaat selectie spelers van de JO11 en JO9 worden uitgenodigd, uiterlijk 11 mei zijn de JO11-spelers uitgenodigd. De JO9 spelers kunnen hun uitnodiging uiterlijk 16 mei verwachten. In onze club selecteren wij alleen spelers voor de JO9-1, bij de jongste afdeling. De overige teams bij de JO9 worden door de jeugd coördinatoren ingedeeld.
Namens, de technische commissie

29-04-17  De Ronde van Lindenholt vindt plaats tijdens de Dag van Lindenholt op zaterdag 17 juni. Tijdens de wielerronde zullen er verschillende onderdelen zijn. zo komt er een dikke banden race, tijdrit en een ploegenachtervolging. De plaats waar deze ritten worden gereden is op de hoofdweg van Lindenholt. Deze weg zal afgesloten worden voor de wielerronde. Er zijn dus verkeerswachters nodig die het verkeer de juiste kant op sturen en rondom het parcours zullen hand en span diensten uitgevoerd moeten worden. Ik ben op dit moment nog opzoek naar 7 vrijwilligers die mij hiermee kunnen helpen. De taken bestaan dus voornamelijk uit het opbouwen en afbreken van het parcours en tijdens de wielerronde zullen zei als verkeerswachter werken of andere hand en span diensten uit te voeren. De dag begint om 14:00 uur en is om 20:00 uur afgelopen. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers van minimaal 16 jaar oud. Eten en drinken wordt voor gezorgd. Belangstellende kunnen een mailtje sturen naar yorankooij@live.nl
Met vriendelijke groet, Yoran Kooij

28-04-17  vrijdag 5 mei wordt er niet getraind bij S.C.E. De keeperstraining gaat niet door en ook traint JO15-3 niet deze avond.
Namens de trainers

20-04-17  In verband met de vakantie is de training op woensdagmiddag 26 april en 3 mei  als volgt.
Van 14.45 uur tot 15.45 uur trainen de JO9-4, JO9-5, JO9-6, JO9-7, JO9-8 & JO7-1  en van 16.00 uur tot 17.00 uur trainen de JO11-3 & JO11-4.
Voor de JO13-3 begint de training gewoon om 15.30 uur. Er is geen keeperstraining op deze dagen.
Namens de trainers, Berry Aalders

15-04-17  Onze mannen van de bouwcommissie, Jos Joosten en Marcel Janssen, zijn weer heel actief geweest.  Op het natuurgrasveld hebben ze 2 mooie dug-outs geplaatst. Hierdoor gaat een lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling.  Vanuit de Euroclub en de vorig seizoen gehouden actie “Scoren voor de club”  zijn deze dug-outs bekostigd. Jos en Marcel, enorm bedankt.
Klik op foto voor vergroting

Namens het bestuur, Berry Aalders

10-04-17   Als gevolg van nieuwe protocollen binnen S.C.E, heeft er een splitsing plaatsgevonden ten aanzien van het selecteren van spelers voor de JO11 en JO9. In eerdere berichten heeft de TC aangegeven, dat we in kleine stapjes de selectie procedure van spelers voor het seizoen 2017-2018 willen verbeteren.  Dit seizoen starten we alleen met de afdelingen JO 11 en JO9. Concreet betekent dit;  dat in de uitvoering en planning van het selecteren van jeugdspelers, de TC alleen de spelers uitnodigt voor trainingen in de maand Mei, die over de vaardigheden beschikken om in aanmerking te komen voor de selectie teams JO11-1, JO11-2 en JO9-1. De overige spelers binnen de genoemde afdelingen worden volgens het nieuwe protocol, door de jeugdcoordinaor JO11 en JO9 uitgenodigd voor mee-train momenten. Dit bericht is ook via de groep apps aan de afdelingen JO11 en JO9 verzonden.
Met vriendelijke sportgroeten, de Technische  Commissie van S.C.E

 30-03-17  Roel van Wijk is deze week geslaagd voor zijn trainersdiploma TCIII. Het bestuur en Technische Commissie feliciteren Roel hiermee en wensen hem veel succes bij onze vereniging.

Namens het bestuur, Berry Aalders
  
17-03-17   De Jumbo actie is voor S.C.E op een groot succes uitgedraaid. Dit is onder andere te danken aan de geweldige inzet van Henk van der Kaaij en Jessica Geutjes. We hebben een uiteindelijke opbrengst van bijna € 2.500,- behaald. Hiervoor hebben we trainingsmaterialen mogen uitzoeken. Wij hebben onder andere aangeschaft:
Diverse loopladders en horden om de motoriek te verbeteren, twee voetbal-tennis netten, diverse nieuwe hesjes, en 60 trainingsballen.
Iedereen bedankt voor het doneren van de spaarpunten voor S.C.E.
Klik op foto voor vergroting

Namens, Martijn Geutjes

17-03-17  Donderdag 25 mei wordt voor de 3e keer de Hemelvaart voetbaldag voor pupillen bij S.C.E georganiseerd. Door de mooie opbrengst die S.C.E van de grote Clubactie heeft ontvangen, zal het grootste gedeelte van de kosten dan ook door S.C.E betaald worden. Hierdoor kunnen we de kosten voor onze eigen jeugd laag houden. Onze leden tot en met de JO13 en MO13 betalen een bedrag van € 5,- voor deelname aan dit super leuke evenement. Kosten voor niet leden zijn € 15,-.

Inschrijven kan via: hemelvaart.sce@gmail.com of via Martijn & Jessica Geutjes. Vermeld bij inschrijving duidelijk je naam en geboortedatum.
S.C.E leden krijgen tot 7 april voorrang bij inschrijving. Daarna kan iedereen zich inschrijven. Dus broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom!
Schrijf je wel snel in want er kunnen ongeveer 100 kinderen meedoen.
Namens, Martijn Geutjes

08-03-17  Het team JO9-4 (F4) is zaterdag een voetbalshirtje (maatje 10) kwijtgeraakt. Wij hebben om 10:00 uur gevoetbald en zaten in de kleedkamer van de gang, derde van links (1e is een scheidsrechter kleedkamer). De sponsornaam op het shirtje is “Primera”. Heeft iemand dit shirtje gevonden of is het bij een ander team in de tas terechtgekomen, graag z.s.m. laten weten aan Natascha Schür Tel: 06-46011484. Dank voor de medewerking.
Namens, Irene Brongers

23-02-17  In de voorjaarsvakantie zijn de trainingstijden op woensdagmiddag 1 maart als volgt:
14.45 uur : JO7-1 en JO9-4  t/m JO9-8
16.00 uur:  JO11-3 en JO11-4
De training van de JO13-4 is gewoon om 15.30 uur
Er is geen keeperstraining.
Namens de trainers, Berry Aalders

23-02-17  maandag 27 & dinsdag 28 februari is er geen trainen op de velden van S.C.E i.v.m. carnaval.
Namens, Stef Jansen

21-02-17  Onderstaand is duidelijk, en nu actie

Klik op foto voor vergroting
Namens, de oud papier ophalers

19-02-17  Dit bericht is een start om te bekijken wie als speler een hoger niveau aankunnen. Je kunt aan mij doorgeven, wie je denkt dat aan te kunnen. Geef de namen van betreffende spelers van de JO11 – MO11 (E) en JO9 (F) afdeling door op mijn mail adres r.vanthiel2@upcmail.nl doe dat tot uiterlijk 1 maart 2017. We plannen de spelers voor een periode van 2 weken 1x per training in.
In ons bericht van oktober 2016 gaven wij aan dat we in kleine stapjes de scouting binnen de vereniging vorm geven. De eerste stap heeft betrekking op de JO11 – MO11 (E) en JO9 (F) afdeling welke we vorm gaan geven, zodat we op basis van meerdere informatie kanalen een beter beeld krijgen van spelers en hun ontwikkeling niveau. We beginnen dus nu met de JO11 – MO11 (E) en JO9 (F) afdeling. 
Waarom in stappen?
De TC van S.C.E bestaat nu nog maar uit 2 mensen, uitbreiding van het aantal leden is welkom.
Namens de TC, Paul van Cleef, Richard van Thiel

11-02-17  We zijn dringend op zoek naar jeugdcoördinatoren (m/v). Als jeugdcoördinator ben je de verbindende schakel tussen het jeugdbestuur en de trainers en leiders van één of meer leeftijdscategorieën. Je bent verantwoordelijk voor het reilen zeilen binnen deze leeftijdscategorie(ën) en bent voor deze trainers en leiders eerste aanspreekpunt. Lijkt het jou leuk om deze functie binnen S.C.E. uit te voeren en/ of wil je vrijblijvend meer informatie? Stuur dan een mail naar: jeffreyvanthiel@gmail.com
Namens, Jeffrey van Thiel

08-02-17   Nu met korting naar N.E.C. – Sparta. Voor de wedstrijd N.E.C. – Sparta van 25 februari as, kan je nu kaarten met korting aanschaffen. Kaarten kosten voor jeugd t/m 12 jaar € 7,50 en voor volwassenen € 10,-. Je kunt de kaarten via onderstaande link bestellen. www.nec-nijmegen.nl/sce KLIK HIER voor de poster.

22-01-17   Als het weer en de velden het toelaten beginnen we woensdagmiddag 25 januari weer met de trainingen van de JO9-4  t/m JO9-8, de JO7-1 en de JO13-4.  Het nieuwe team, de JO9-8  gaat trainen van  16.00 uur tot 17.00 uur.  De indelingen van de  JO11-4 en de JO11-5 zijn gewijzigd.  De jongens van deze teams zijn samen gebracht in het nieuwe JO11-4.  Trainingstijd om 13.45 uur.  De meisjes zijn overgegaan naar de MO11-1. Zij trainen niet meer op de woensdagmiddag.  Voor de overige teams is de trainingstijd gelijk gebleven.
Namens de trainers, Berry Aalders

01-01-17  Berry Breems is aankomend seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer van S.C.E 1. Berry is momenteel trainer van SCH zaterdag 1. Als voetballer speelde hij jarenlang op niveau bij de amateurs van N.E.C.De technische commissie van S.C.E en aankomend trainer waren er snel uit, de ambities van beide partijen kwamen overeen.
Cor Perlee zal het huidige voetbalseizoen als ad interim trainer van S.C.E 1 afmaken. Donderdag 5 januari 2017 zal Cor voor het eerst voor de groep staan. In het verleden was hij o.a. trainer van Milsbeek, Beuningse Boys en Woezik.
Het bestuur van S.C.E wenst Cor en Berry heel veel sportief succes toe bij S.C.E.