24-03-20  Beste SponsorKlikker, we kregen gisteren tot onze verbazing het gerucht te horen dat alle bij ons aangesloten webshops voornemens waren om te gaan stoppen met het sponsorconcept van SponsorKliks. Wij willen hierbij benadrukken dat dit ABSOLUUT niet het geval is en dit gerucht direct naar het rijk der fabelen verwijzen. Ondanks dat een aantal grote webwinkels zoals; Coolblue, Bol.com (per 01-04-2020), Jumbo.com en COOP als gevolg van de corona-crisis haar marketing activiteiten via SponsorKliks TIJDELIJK op een laag pitje of zelfs stop hebben gezet, willen we hierbij benadrukken dat alle overige webwinkels nog steeds via SponsorKliks bereikbaar zijn voor aankopen. Het is in deze tijd voor heel veel aangesloten clubs, verenigingen, stichtingen, goede doelen, scholen etc. juist van essentieel belang om je online aankopen via SponsorKliks te blijven doen. Juist nu hebben de sponsordoelen de zo broodnodige financiële steun nodig om te overleven. Daarom moedigen wij een ieder aan om toch vooral onze (vernieuwde) browser extensie te installeren. Deze zorgt er in ieder geval voor dat SponsorKliks niet meer vergeten kan worden. Klik hier om naar onze browser extensie van S.C.E te gaan. 
Namens, SponsorKliks

17-03-20  Nu de scholen dicht zijn verzoeken we jullie de kinderen zoveel mogelijk *thuis* te houden. Naar buiten gaan mag, maar kijk uit voor groepsvorming! Sport accomodaties, schoolpleinen, cruyffcourts etc. puilen momenteel uit. Kijk daarmee uit!  In verband met de gezondheidsrisico’s is het niet wenselijk dat er grote groepen samen komen. Denk aan de gezondheid van uw kind, u zelf maar ook aan dat van een ander. Laten we er allen voor zorgen dat dit snel achter de rug is. We verzoeken u dan ook om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Nogmaals aan alle ouders en/of verzorgers; laten we onze verantwoordelijkheid pakken in deze vreemde en moeilijke periode. Dit lukt alleen als we hier allemaal achter staan! Blijf thuis en ga alleen naar buiten als het noodzakelijk is. Houdt voldoende afstand en voorkom groepsvorming! Laten we allemaal een steentje bijdragen om deze moeilijke periode door te komen. Spreek elkaar hier ook op aan als het nodig is. Bedankt namens bestuur van S.C.E,
Namens, Berry Aalders

12-03-20  Alle trainingen voor donderdag 12 en vrijdag 13 maart (dus ook GEEN keeperstraining), en zaterdag 14 maart zijn AFGELAST i.v.m. de Coronavirus. Ook alle trainingen en (oefen)wedstrijden zijn tot 6 april niet mogelijk op “Sportpark Lindenholt”. Ook zal het clubhuis gesloten zijn deze periode.
Namens, de TC en het bestuur

20-02-20   In verband met de carnaval wordt er woensdagmiddag 26 februari niet getraind door de JO8-1, 2, 3,  de JO9-1, 2,3,  de JO10-2, 3, 4 en de JO11-2.
Namens de trainers, Berry Aalders

18-02-20  We gaan dit jaar carnaval vieren, daarom zijn er maandag 24 en dinsdag 25 februari geen trainingen bij S.C.E voor alle teams en zal het sportpark Lindenholt gesloten zijn.
Namens, alle trainers van de maandag en dinsdag

15-02-20  Zaterdag 22 februari is er in verband met het carnaval geen training voor de kabouters. Zaterdag 29 februari is er wel training.
Namens de trainers, Berry Aalders

06-02-20  Waar wij naar zoeken dat moeten VOETBALMEIDEN zijn. Ben jij geboren in 2009, 2010 of 2011 en vind je het leuk om te voetballen, kom dan eens trainen bij S.C.E. Vanaf woensdag 19 februari starten we wekelijks om 16.00 uur op ons sportpark aan de Meeuwse Acker 2029. Ik hoop dat we komende maanden een leuk team kunnen samenstellen om in september te starten in de competitie.Voor aanmelding en verdere informatie neem gerust eens contact op met: Jolanda Mondi en ben bereikbaar via email: jolanda-1017@hotmail.com
Namens, Jolanda Mondi

11-01-20   zaterdag 25 januari begint de training voor de kabouters weer om 11.30 uur.
Namens de trainers, Ruud en Ben

07-01-20  40+ groep is op zoek naar nieuwe 40 plussers,
– Er wordt getraind op vrijwel elke zaterdagmiddag, zonder zomer- en winterstop, van 15.00 uur tot 16.00 uur.
– Iedereen wordt met respect behandeld gezien de variabele fitheid en voetbalkunst.
– Er is geen sprake van verplichte deelname. Speel jij maar eens in de twee à drie weken of wellicht maar eens per maand mee, ook dan ben jij van harte welkom.
– We spelen op kunstgras en hanteren zaalvoetbalregels (geen of weinig lichamelijk contact en pertinent geen slidings). De grootte van het speelveld wordt aangepast aan de opkomst van de dag.
– Er heerst een vriendschappelijke onderlinge sfeer. Er wordt met bezieling gespeeld en er wordt gelachen, zowel in het veld als wellicht erbuiten bij drankje in ons clubhuis (geen verplichting).
– We hebben een groeps-WhatsApp waarin deelname wordt geregistreerd. Men weet bijtijds het aantal deelnemers voor de komende zaterdag.
– Lid worden van de 40+ groep kent geen belemmeringen, iedereen kan deelnemen ongeacht zijn voetbal historie. Een verleden bij S.C.E is dus niet noodzakelijk.
– De contributie bedraagt € 55,00 per jaar.
De 40+ groep nodigt eenieder van harte uit om eens te komen kijken of, beter nog, om gewoon eens een keer mee te doen om zodoende kennis te maken met 40+ voetbal!
Voor extra info: hanslevi@hetnet.nl
Met vriendelijke groet, namens de 40+ groep Hans van den Heuvel

07-01-20   De feestdagen zijn voorbij. Iedereen een heel gelukkig en vooral gezond 2020. We kunnen ons gaan opmaken voor de voorjaarscompetitie. Diverse elftallen hebben de najaarscompetitie met een kampioenschap afgesloten. Dat is in het clubhuis nog even gevierd. Dat kan wel betekenen dat zij vanaf februari in een afdeling hoger gaan uitkomen. De trainingen voor de teams JO8-1, 2 en 3 (nieuw elftal), de JO9-1,2 en 3, de JO10-2, 3 en 4 en de JO11-2 beginnen weer op woensdagmiddag 22 januari 2020. De studenten van de CIOS zullen er nog 3 weken zijn. Vanaf woensdag 5 februari komen er nieuwe studenten van de CIOS. De competitie begint weer  op zaterdag 1 februari 2020. Veel succes iedereen.
Namens de trainers, Berry Aalders

27-11-19  zaterdag 30 november is de laatste training dit jaar voor de kabouters. Naar verwachting zal de training eind januari 2020 weer beginnen. Wij zullen dat te zijner tijd op deze website laten weten.
Namens de trainers Rudy en Bennie.

27-11-19   Voor alle teams die op de woensdagmiddag trainen is woensdagmiddag 4 december de laatste training van dit jaar. Er zijn nog wel teams die in de loop van december een wedstrijd moeten spelen. Naar verwachting beginnen de trainingen weer eind januari 2020. Wij zullen dat te zijner tijd via deze website laten weten.
Namens de trainers, Berry Aalders

25-11-19  S.C.E 1 heeft het (niet) getroffen in de districtsbeker loting, ze spelen een uitwedstrijd tegen hoofdklasser en titelverdediger vv DUNO Doorwerth. Deze ploeg speelt in de hoofdklasse A op de zaterdag. De wedstrijd gaat gespeeld worden op woensdag 11 december, aanvang 19.30 uur. De wedstrijd zal plaats vinden op Sportpark “De Zoom” Zoomweg 4  6704  PE Wageningen bij SKV. vv DUNO Doorwerth beschikt op hun eigen sportpark niet over een lichtinstallatie.

16-10-19  Berry Breems is gestopt als trainer van ons eerste elftal. Berry moet voor zijn werk cursussen en studies gaan volgen en die zijn op de trainingsavonden. De technische commissie heeft snel een opvolger gevonden in de persoon van Serge Heuveling. De 44 jarige Serge Heuveling heeft zelf lang op hoog niveau gevoetbald en daarna diverse amateurclubs getraind. Wij wensen Berry veel geluk voor de toekomst. Serge wensen we heel veel succes met ons vlaggenschip en veel plezier binnen onze vereniging.
Namens, De technische commissie en bestuur van S.C.E

10-10-19   In verband met de herfstvakantie is er zaterdag 19 oktober geen training van de kabouters.
Namens de trainers, Rudi Tielen en Bennie Rentrop

10-10-19  In verband met de herfstvakantie is er woensdagmiddag 16 oktober geen training voor de JO8-1, JO8-2, JO9-1, 2, 3, 4, JO10-2, 3 en 4 en JO11-2.  Wij wensen jullie een fijne vakantie.
Namens de jeugdtrainers van S.C.E, Berry Aalders

19-08-19   De training van de kabouters gaat ook weer beginnen. Op zaterdag 31 augustus van 11.30 uur tot 12.30 uur zijn de trainers Rudy Thielen en Ben Rentrop aanwezig om samen met de kabouters weer te gaan trainen. Veel plezier.
Namens de trainers, Rudy en Ben

16-08-19   De training voor de JO8, JO9, JO10, JO11 begint op woensdagmiddag 28 augustus 2019. Om 14.45 uur is de training voor de JO8-1, JO8-2, JO9-1, JO9-2 en JO9-3  en om 16.00 uur begint de training voor de JO10-2, JO10-3, JO10-4 en JO11-2.  Vanaf woensdag 4 september zal de training worden gedaan door de studenten van de CIOS, die bij S.C.E hun stageperiode gaan invullen.
Namens de trainers, Berry Aalders

01-08-19   Vanaf maandag 19 augustus 2019 kan er weer worden getraind. In het trainingsschema is aangegeven op welke dag(en), en tijden.
Namens, de trainers

29-07-19   Afgelopen week heeft het 4-daagse team van S.C.E voor het zesde jaar een groep politiemedewerkers uit Noord Holland verzorgd. Het weer was uitstekend voor het wandelen van de vele kilometers rondom Nijmegen. De deelnemers aan het wandelevenement hebben het prima gedaan. De medewerkers van het 4-daagse team van S.C.E die ook hebben gelopen hebben de finish allemaal gehaald! Het was een gezellige week waarin de vrijwilligers van S.C.E heel hard hebben gewerkt, vooraf, tijdens en na afloop van de 4-daagse. De dagen vlogen voorbij en de week is goed verlopen. De catering van Dennis Milder viel in goede smaak. De gasten waren bij het afscheid vol lof en onderstreepten dit met vele woorden van dank. Van de twee gasten uit Canada ontving het team uit dankbaarheid en als teken van vriendschap een mooie onderscheiding, the challenge-coin. Het bestuur van S.C.E bedankt de vrijwilligers van het 4-daagse team voor de geweldige inzet. De hele vereniging vaart er wel bij en het bestuur hoopt dat dit ook volgend jaar weer gaat plaats vinden.
Namens, Irene Brongers

18-06-19   De komende en gaande mensen van zondag 1, Nieuw: Hakim El Hatri (Krayenhoff), Daniel Heideveld (Germania), Kay de Kluis (Woezik, jeugd), Thijs Meesters (Juliana’31, jeugd), Guido Peters (Woezik), Diego Tang (sv Nijmegen), Angelo Kilkens.
Weg: Omar Benjeddi (Hatert), Romano Brugman (Krayenhoff), Cherano Hasselbaink (Rood Wit), Jefferson Ngola, Pascal Sevenich (beiden club in Duitsland), Maarten van Breda, Mike Roos, Roel van Wijk (allen stoppen).

17-06-19  De indelingen van de JO13 elftallen zijn bekend.  Zie bij de elftallen.  Wanneer je vragen hebt over de indelingen van de JO13 elftallen, dan kun je deze stellen aan de coördinator van de JO13, Marzouk Mechbal, of via mail; marzoukmechbal9@gmail.com

060619  S.C.E is op zoek voor het komend seizoen naar personen die een elftal/team zou willen begeleiden, en S.C.E heeft heel wat teams. Ook waren er mensen die de POLL van mei hebben ingevuld en graag een team willen begeleiden. Deze kunnen zich melden. Voor meer informatie kunt contact opnemen met Karel Creemers, of mail@sce-nijmegen.nl dan komt het allemaal in orde. U doet het voor de jeugd van S.C.E, bedankt.
Namens de jeugd van S.C.E

19-05-19  aanstaande zondag 26 mei om 10.30 is er een training gepland op het kunstgras veld van S.C.E. Deze training is bedoeld om een totaal beeld te krijgen van de spelers die het afgelopen seizoen zijn bekeken in de wedstrijden. Zorg dan ook dat je uiterlijk om 10.15 uur op het veld staat.
De volgende spelers zijn uitgenodigd aanstaande zondag:
Nick Strik, Nayel Mamnoen, Dylan Schür, Daniel Rotgans, Boy Janssen, Sije van de Weerden, Lucas van Geffen, Luciano Nikkels, Rowan Claassen, Keano Theunissen, Jayden Jankie, Delano van Hinthem, Efe Tullu
Mocht je verhinderd zijn bel dan naar Brian Huijding 06-50843892 of Richard van Thiel  06-48176736 bel Richard van Thiel uitsluitend na 19.30 uur.
Namens, Richard van Thiel

18-05-19  Het voetbalseizoen 2018-2019 is bijna afgelopen. We stoppen dan ook met de trainingen op de woensdagmiddag voor de JO8-1, JO9-2 t/m JO9-6 en de JO11-3 t/m JO11-6. Woensdagmiddag 29 mei is de laatste training van dit seizoen.  De CIOS-studenten zullen die middag ook voor het laatst aanwezig zijn. Zij zullen het seizoen op een leuke manier gaan afsluiten. Vermoedelijk zal er dan een toernooi worden georganiseerd.
Namens de trainers, Berry Aalders

15-05-19  We gaan starten met JO10 bij S.C.E. In navolging van veel andere verenigingen gaan we met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 ook starten met leeftijdsgebonden elftallen. In eerste instantie zal deze wijziging alleen worden doorgevoerd bij de jongste pupillengroep, de JO9 en JO11. Dat houdt in dat we in het nieuwe seizoen bij deze goep gaan spelen met elftallen in de JO11, JO10, JO9 en JO8. Het vorenstaande betekent, dat de samenstelling van de diverse teams wat eenvoudiger en sneller word en betekent ook, dat selectietrainingen bij deze groep spelers minder noodzakelijk zullen zijn.  Uiteraard zullen er wel selectietrainingen plaatsvinden wanneer de Technische Commissie dit om moverende noodzakelijk vindt, om uiteindelijk een beter beeld te krijgen over de kwalitatieve mogelijkheden van diverse spelers. Daarnaast krijgt de commissie ook nog informatie van diverse trainers over het nivo en de kwaliteiten van spelers uit de (lagere) elftallen. Het grote voordeel van deze wijziging is dat onze pupillen gaan voetballen tegen leeftijdsgenoten van andere verenigingen en daardoor met meer plezier op het veld staan.  En daar gaat het toch om.Of we dit in de toekomst ook kunnen gaan toepassen bij de junioren is wat de organisatie betreft sowieso afhankelijk van ons ledental in die juniorengroep.  Vooralsnog gaan we bij de groep junioren verder met de elftallen JO13, JO15, JO17 en JO19.
Namens, Berry Aalders

08-05-19   Wie o wie kan mij helpen met de website van S.C.E,  deze  website is nu bijna 4 jaar in de lucht, vanaf de buitenkant ziet het er nog wel redelijk uit, maar aan de binnenkant moet het een en ander gedaan worden in de vorm van update, van PHP bestanden. En die kennis ontbreekt me. De website draait dus met PHP en met WordPress, ik ben dus op zoek naar iemand die mij daar bij kan helpen om alles weer up-to-date te hebben, en te krijgen. Voor meer informatie neem contact op met de webmaster van S.C.E onder het volgende emailadres: bbentvelsen@hotmail.com enige spoed is gewenst.
Namens de webmaster van S.C.E, Bert

06-05-19   Afgelopen maanden hebben de deelnemers aan de kaartavonden weer mogen genieten van de ontspanning en gezelligheid op deze avonden. In goed gezelschap wordt er leuk gekaart en is het altijd weer spannend wie de prijzen pakken. De laatste kaartavond hebben wij genoten van een heerlijk buffet vervaardigd door Lies. Ik ga ervan uit dat ik namens alle kaarters spreek dat onze dank uit gaat naar de organisatie van deze fijne kaartavonden. Johan, Fred en Lies bedankt voor het afgelopen seizoen! Ook dankzegging namens het bestuur voor de organisatie van deze activiteit en voor de inzet van de vrijwilligers die op deze vrijdagavonden bardienst hebben gedraaid.
Namens, Irene Brongers

29-04-19  Kom dinsdag 30 april de halve finale wedstrijd Tottenham – Ajax kijken in het clubhuis van S.C.E, het clubhuis is om 19.30 uur open. U bent van harte welkom, tot ziens.

25-04-19  In verband met Koningsdag is er zaterdag 27 april geen training voor de kabouters.
Namens de trainers, Rudy Tielen, Ben Rentrop

18-04-19  In (mei) vakantie op woensdagmiddag geen training. Tijdens de meivakantie is er op woensdagmiddag 24 april en 1 mei geen training voor de JO8-1, de JO9-2  t/m  JO9-7 en de JO11-3  t/m  JO11-6. Fijne vakantie allemaal.
Namens de trainers, Berry Aalders

07-03-19   zaterdag 9 maart is er i.v.m. een feestelijke gelegenheid geen training voor de kabouters. zaterdag 16 maart gaan we weer lekker trainen, tot dan.
Namens, Rudi Tielen en Ben Rentrop

02-03-19  i.v.m. carnaval zijn er op maandag 4 en dinsdag 5 maart geen trainingen bij S.C.E, de velden en het clubhuis zijn gesloten.

230219  I.v.m. de carnavalsmiddag bij S.C.E zal er op zaterdag 2 maart geen kabouter training zijn.
Namens, Rudi Tielen en Ben Rentrop

22-02-19  In verband met de voorjaarsvakantie is er op woensdagmiddag 6 maart geen training voor de JO8-1, JO9-2 t/m JO9-7, JO11-3 t/m JO11-6.
Namens de trainers,  Berry Aalders

09-02-19  Tips voor het schrijven van een wedstrijdverslag. 
Sommige “wedstrijdreporters” binnen onze vereniging hebben gevraagd of de webredactie enkele tips kan geven voor het schrijven van een wedstrijdverslag. Met onderstaande tips hopen wij jullie bij het schrijven op weg te kunnen helpen.
– Begin met een leuke aansprekende kop/titel, bijvoorbeeld S.C.E (jouw team) wint verdiend van (team van de tegenstander) of S.C.E (jouw team) is oppermachtig tegen (team van de tegenstander). Of pak een regel uit het verslag dat als kop kan dienen.
– Wanneer speelden de teams tegen elkaar, datum is zeker van belang
– Welke teams speelde tegen elkaar.
– Waarom speelde de teams tegen elkaar (competitie, beker, vriendschappelijk)?
– Is er iets leuks te vertellen over de voorbereiding van de wedstrijd (training, onderweg naar tegenstander, fitheid spelers, etc.).
– Hoe verliep de eerste helft (leuke of spannende momenten, kansen, doelpunten, wissels, etc).
– Wie waren de doelpuntenmaker(s), opvallende spelers of andere personen die dag, hoef zeker niet alleen de speler(s) te zijn, rond het veld zijn meer mensen die het team begeleiden.
– Je mag elke week een verslag inleveren, geen enkel probleem, hebben we graag.
– Is er alvast iets aan te kondigen hoe jullie de volgende wedstrijd zullen ingaan.
– Vermeld tot slot je naam.
– Voordat je het opstuurt, eerst even door de spellingscontrole van je PC er over heen halen, staat wel zo netjes.
– Elk team bij S.C.E heeft een eigen pagina tot zijn beschikking op www.sce-nijmegen.nl, maak er gebruik van.
– Natuurlijk zijn niet alleen wedstrijdverslagen welkom. Ook foto’s kun je aanleveren, gewoon doen, en wacht niet.
– De webmaster maakt geen verslagen, deze plaats ze alleen maar.

Laten we er via jouw wedstrijdverslag en/of foto’s voor zorgen dat je teamgenoten, andere S.C.E teams, ouders, familieleden, fans en sponsoren en andere belangstellende op de hoogte zijn van de verrichtingen van jullie team!
Mail het wedstrijdverslag naar het volgende email adres: mail@sce-nijmegen.nl

01-02-19  De training voor de kabouters is uitgesteld i.v.m. winterse omstandigheden, de training voor de kabouters zal nu op zaterdagmorgen 9  februari om 11.30 uur starten.
Namens de trainers, Stef Janssen

20-01-19  Er hebben zich inmiddels 8 teams aangemeld voor deze VoetbalQuiz. Hij gaat vrijdag 25 januari definitief door.  Als er nog teams zijn die zich willen aanmelden, dan kan dat de komende week ook nog. Het wordt vast en zeker een hele gezellige en spannende avond.  Voor meer informatie over deze quiz KLIK HIER.  Aanmelden kan bij  silvano.orvini@hotmail.com
Namens, de organisatie van de S.C.E voetbalQuiz

16-01-19  Er zijn nog 2 teams nodig om de eerste voetbalquiz bij S.C.E te kunnen houden. Kom aan meld je aan met een team. Het wordt vast een fantastische avond. Voor meer informatie over de eerste S.C.E voetbalquiz KLIK HIER
Aanmelden kan bij silvano.orvini@hotmail.com

Namens, de organisatie van de S.C.E voetbalQuiz

13-01-19  De training op de woensdagmiddag voor de JO8-1, de JO9-2 t/m JO9-7 en de JO11-3 t/m JO11-6 begint weer op woensdag 23 januari.
Namens de trainers, Berry Aalders

13-01-19  De training van de kabouters begint weer op zaterdagmorgen 2  februari om 11.30 uur.
Namens de trainers, Berry Aalders