18-06-19   De komende en gaande mensen van zondag 1, Nieuw: Hakim El Hatri (Krayenhoff), Daniel Heideveld (Germania), Kay de Kluis (Woezik, jeugd), Thijs Meesters (Juliana’31, jeugd), Guido Peters (Woezik), Diego Tang (sv Nijmegen), Angelo Kilkens.
Weg: Omar Benjeddi (Hatert), Romano Brugman (Krayenhoff), Cherano Hasselbaink (Rood Wit), Jefferson Ngola, Pascal Sevenich (beiden club in Duitsland), Maarten van Breda, Mike Roos, Roel van Wijk (allen stoppen).

17-06-19  De indelingen van de JO13 elftallen zijn bekend.  Zie bij de elftallen.  Wanneer je vragen hebt over de indelingen van de JO13 elftallen, dan kun je deze stellen aan de coördinator van de JO13, Marzouk Mechbal, of via mail; marzoukmechbal9@gmail.com

060619  S.C.E is op zoek voor het komend seizoen naar personen die een elftal/team zou willen begeleiden, en S.C.E heeft heel wat teams. Ook waren er mensen die de POLL van mei hebben ingevuld en graag een team willen begeleiden. Deze kunnen zich melden. Voor meer informatie kunt contact opnemen met Karel Creemers, of mail@sce-nijmegen.nl dan komt het allemaal in orde. U doet het voor de jeugd van S.C.E, bedankt.
Namens de jeugd van S.C.E

19-05-19  aanstaande zondag 26 mei om 10.30 is er een training gepland op het kunstgras veld van S.C.E. Deze training is bedoeld om een totaal beeld te krijgen van de spelers die het afgelopen seizoen zijn bekeken in de wedstrijden. Zorg dan ook dat je uiterlijk om 10.15 uur op het veld staat.
De volgende spelers zijn uitgenodigd aanstaande zondag:
Nick Strik, Nayel Mamnoen, Dylan Schür, Daniel Rotgans, Boy Janssen, Sije van de Weerden, Lucas van Geffen, Luciano Nikkels, Rowan Claassen, Keano Theunissen, Jayden Jankie, Delano van Hinthem, Efe Tullu
Mocht je verhinderd zijn bel dan naar Brian Huijding 06-50843892 of Richard van Thiel  06-48176736 bel Richard van Thiel uitsluitend na 19.30 uur.
Namens, Richard van Thiel

18-05-19  Het voetbalseizoen 2018-2019 is bijna afgelopen. We stoppen dan ook met de trainingen op de woensdagmiddag voor de JO8-1, JO9-2 t/m JO9-6 en de JO11-3 t/m JO11-6. Woensdagmiddag 29 mei is de laatste training van dit seizoen.  De CIOS-studenten zullen die middag ook voor het laatst aanwezig zijn. Zij zullen het seizoen op een leuke manier gaan afsluiten. Vermoedelijk zal er dan een toernooi worden georganiseerd.
Namens de trainers, Berry Aalders

15-05-19  We gaan starten met JO10 bij S.C.E. In navolging van veel andere verenigingen gaan we met ingang van het nieuwe seizoen 2019-2020 ook starten met leeftijdsgebonden elftallen. In eerste instantie zal deze wijziging alleen worden doorgevoerd bij de jongste pupillengroep, de JO9 en JO11. Dat houdt in dat we in het nieuwe seizoen bij deze goep gaan spelen met elftallen in de JO11, JO10, JO9 en JO8. Het vorenstaande betekent, dat de samenstelling van de diverse teams wat eenvoudiger en sneller word en betekent ook, dat selectietrainingen bij deze groep spelers minder noodzakelijk zullen zijn.  Uiteraard zullen er wel selectietrainingen plaatsvinden wanneer de Technische Commissie dit om moverende noodzakelijk vindt, om uiteindelijk een beter beeld te krijgen over de kwalitatieve mogelijkheden van diverse spelers. Daarnaast krijgt de commissie ook nog informatie van diverse trainers over het nivo en de kwaliteiten van spelers uit de (lagere) elftallen. Het grote voordeel van deze wijziging is dat onze pupillen gaan voetballen tegen leeftijdsgenoten van andere verenigingen en daardoor met meer plezier op het veld staan.  En daar gaat het toch om.Of we dit in de toekomst ook kunnen gaan toepassen bij de junioren is wat de organisatie betreft sowieso afhankelijk van ons ledental in die juniorengroep.  Vooralsnog gaan we bij de groep junioren verder met de elftallen JO13, JO15, JO17 en JO19.
Namens, Berry Aalders

08-05-19   Wie o wie kan mij helpen met de website van S.C.E,  deze  website is nu bijna 4 jaar in de lucht, vanaf de buitenkant ziet het er nog wel redelijk uit, maar aan de binnenkant moet het een en ander gedaan worden in de vorm van update, van PHP bestanden. En die kennis ontbreekt me. De website draait dus met PHP en met WordPress, ik ben dus op zoek naar iemand die mij daar bij kan helpen om alles weer up-to-date te hebben, en te krijgen. Voor meer informatie neem contact op met de webmaster van S.C.E onder het volgende emailadres: bbentvelsen@hotmail.com enige spoed is gewenst.
Namens de webmaster van S.C.E, Bert

06-05-19   Afgelopen maanden hebben de deelnemers aan de kaartavonden weer mogen genieten van de ontspanning en gezelligheid op deze avonden. In goed gezelschap wordt er leuk gekaart en is het altijd weer spannend wie de prijzen pakken. De laatste kaartavond hebben wij genoten van een heerlijk buffet vervaardigd door Lies. Ik ga ervan uit dat ik namens alle kaarters spreek dat onze dank uit gaat naar de organisatie van deze fijne kaartavonden. Johan, Fred en Lies bedankt voor het afgelopen seizoen! Ook dankzegging namens het bestuur voor de organisatie van deze activiteit en voor de inzet van de vrijwilligers die op deze vrijdagavonden bardienst hebben gedraaid.
Namens, Irene Brongers

29-04-19  Kom dinsdag 30 april de halve finale wedstrijd Tottenham – Ajax kijken in het clubhuis van S.C.E, het clubhuis is om 19.30 uur open. U bent van harte welkom, tot ziens.

25-04-19  In verband met Koningsdag is er zaterdag 27 april geen training voor de kabouters.
Namens de trainers, Rudy Tielen, Ben Rentrop

18-04-19  In (mei) vakantie op woensdagmiddag geen training. Tijdens de meivakantie is er op woensdagmiddag 24 april en 1 mei geen training voor de JO8-1, de JO9-2  t/m  JO9-7 en de JO11-3  t/m  JO11-6. Fijne vakantie allemaal.
Namens de trainers, Berry Aalders

07-03-19   zaterdag 9 maart is er i.v.m. een feestelijke gelegenheid geen training voor de kabouters. zaterdag 16 maart gaan we weer lekker trainen, tot dan.
Namens, Rudi Tielen en Ben Rentrop

02-03-19  i.v.m. carnaval zijn er op maandag 4 en dinsdag 5 maart geen trainingen bij S.C.E, de velden en het clubhuis zijn gesloten.

230219  I.v.m. de carnavalsmiddag bij S.C.E zal er op zaterdag 2 maart geen kabouter training zijn.
Namens, Rudi Tielen en Ben Rentrop

22-02-19  In verband met de voorjaarsvakantie is er op woensdagmiddag 6 maart geen training voor de JO8-1, JO9-2 t/m JO9-7, JO11-3 t/m JO11-6.
Namens de trainers,  Berry Aalders

09-02-19  Tips voor het schrijven van een wedstrijdverslag. 
Sommige “wedstrijdreporters” binnen onze vereniging hebben gevraagd of de webredactie enkele tips kan geven voor het schrijven van een wedstrijdverslag. Met onderstaande tips hopen wij jullie bij het schrijven op weg te kunnen helpen.
– Begin met een leuke aansprekende kop/titel, bijvoorbeeld S.C.E (jouw team) wint verdiend van (team van de tegenstander) of S.C.E (jouw team) is oppermachtig tegen (team van de tegenstander). Of pak een regel uit het verslag dat als kop kan dienen.
– Wanneer speelden de teams tegen elkaar, datum is zeker van belang
– Welke teams speelde tegen elkaar.
– Waarom speelde de teams tegen elkaar (competitie, beker, vriendschappelijk)?
– Is er iets leuks te vertellen over de voorbereiding van de wedstrijd (training, onderweg naar tegenstander, fitheid spelers, etc.).
– Hoe verliep de eerste helft (leuke of spannende momenten, kansen, doelpunten, wissels, etc).
– Wie waren de doelpuntenmaker(s), opvallende spelers of andere personen die dag, hoef zeker niet alleen de speler(s) te zijn, rond het veld zijn meer mensen die het team begeleiden.
– Je mag elke week een verslag inleveren, geen enkel probleem, hebben we graag.
– Is er alvast iets aan te kondigen hoe jullie de volgende wedstrijd zullen ingaan.
– Vermeld tot slot je naam.
– Voordat je het opstuurt, eerst even door de spellingscontrole van je PC er over heen halen, staat wel zo netjes.
– Elk team bij S.C.E heeft een eigen pagina tot zijn beschikking op www.sce-nijmegen.nl, maak er gebruik van.
– Natuurlijk zijn niet alleen wedstrijdverslagen welkom. Ook foto’s kun je aanleveren, gewoon doen, en wacht niet.
– De webmaster maakt geen verslagen, deze plaats ze alleen maar.

Laten we er via jouw wedstrijdverslag en/of foto’s voor zorgen dat je teamgenoten, andere S.C.E teams, ouders, familieleden, fans en sponsoren en andere belangstellende op de hoogte zijn van de verrichtingen van jullie team!
Mail het wedstrijdverslag naar het volgende email adres: mail@sce-nijmegen.nl

01-02-19  De training voor de kabouters is uitgesteld i.v.m. winterse omstandigheden, de training voor de kabouters zal nu op zaterdagmorgen 9  februari om 11.30 uur starten.
Namens de trainers, Stef Janssen

20-01-19  Er hebben zich inmiddels 8 teams aangemeld voor deze VoetbalQuiz. Hij gaat vrijdag 25 januari definitief door.  Als er nog teams zijn die zich willen aanmelden, dan kan dat de komende week ook nog. Het wordt vast en zeker een hele gezellige en spannende avond.  Voor meer informatie over deze quiz KLIK HIER.  Aanmelden kan bij  silvano.orvini@hotmail.com
Namens, de organisatie van de S.C.E voetbalQuiz

16-01-19  Er zijn nog 2 teams nodig om de eerste voetbalquiz bij S.C.E te kunnen houden. Kom aan meld je aan met een team. Het wordt vast een fantastische avond. Voor meer informatie over de eerste S.C.E voetbalquiz KLIK HIER
Aanmelden kan bij silvano.orvini@hotmail.com

Namens, de organisatie van de S.C.E voetbalQuiz

13-01-19  De training op de woensdagmiddag voor de JO8-1, de JO9-2 t/m JO9-7 en de JO11-3 t/m JO11-6 begint weer op woensdag 23 januari.
Namens de trainers, Berry Aalders

13-01-19  De training van de kabouters begint weer op zaterdagmorgen 2  februari om 11.30 uur.
Namens de trainers, Berry Aalders

15-12-18  Geen trainingen in de winterstop, i.v.m. de winterstop wordt er vanaf vrijdag 14 december 2018 tot zondag 6 januari 2019 niet meer getraind op de velden van S.C.E. Vanaf maandag 7 januari 2019 kan/mag er weer getraind worden. Graag doorgeven aan de terreinmeesters of aan Karel Creemers (06 – 24 44 06 52), om niet voor een gesloten poort te staan. Fijne feestdagen en tot in 2019.
Namens, het Bestuur en de Technische Commissie

24-11-18  zaterdag 1 december is de laatste training van de kabouters. Via deze website zullen we aangeven wanneer we in 2019 weer gaan starten met de trainingen.
Namens de trainers, Berry Aalders

22-11-18  woensdagmiddag 28 november 2018 is de laatste training van dit jaar voor de JO8-1, de JO9-2 t/m JO9-7 en de JO11-3 t/m JO11-6. We hebben besloten om niet te trainen op woensdag 5 december in verband met de verjaardag van Sinterklaas. Eind januari 2019 gaan we weer van start met de trainingen. Jullie zullen hiervan op de hoogte worden gesteld.
Namens de trainers, Berry Aalders

02-11-18   Het lijkt erop dat de wedstrijden voor het komend weekend gewoon doorgaan. En dus denk je wellicht dat dit bericht op dit moment niet van belang is. Maar het tegendeel is waar. Ook al gaan de wedstrijden het komend weekend door, wedstrijden later in het seizoen zullen vanwege de weersomstandigheden mogelijk afgelast worden. Om op je club alles rondom afgelastingen goed georganiseerd te hebben, dien je het een en ander voor te bereiden. Vandaar dat we je dit bericht nu alvast sturen. Het laatste wat je wil is dat je er op het allerlaatste moment achterkomt dat je nog allerlei zaken moet regelen om de leden te kunnen informeren dat een wedstrijd is afgelast.Want wie binnen jouw vereniging kan en mag daadwerkelijk een wedstrijd afgelasten? En hoe zorg je er als club voor dat de leden bijtijds zijn geïnformeerd dat een wedstrijd niet doorgaat? Antwoord op deze vragen en nog veel meer nuttige informatie over afgelastingen vind je op onze website. 

22-10-18  Hallo allemaal, volgende week zondag 28 oktober beginnen we op de velden van S.C.E met onze eerste 8 wekelijkse sessie van WeLoveVoetbal! Samen met onze pupillen stellen wij een pop (persoonlijk ontwikkelingsplan) op. Op elk niveau zullen wij de boys en girls uitdagen om hun skills te verbeteren. We hebben nog plekken vrij, dus inschrijven kan nog via onderstaande link:  https://www.welovevoetbal.nl/inschrijven Hopelijk tot dan!
Namens, Team WeLoveVoetbal, Jeffrey Leiwakabessy

11-10-18  Woensdagmiddag is er voor de teams JO11-3 t/m JO11-6, de teams JO9-2 t/m JO9-7 en JO8-1 geen training. Wij wensen jullie een fijne herfstvakantie.
Namens de trainers, Berry Aalders

20-09-18  We krijgen vragen of er nog nieuwe boekjes van de Grote Clubactie zijn. We hebben zeker nog lege boekjes. Vanaf zaterdag 22 september liggen ze in de commissiekamer. Niet vergeten je naam op het boekje te zetten. Van S.C.E krijg je  € 0,50 per verkocht lot. Volle boekjes kunnen worden afgegeven aan het barpersoneel of aan mij.
Namens, Berry Aalders

12-09-18  S.C.E doet mee aan de FairPlayCup 023. De wedstrijden worden gespeeld op de dinsdagavond, aanvang 20.00 uur – 20.30 uur. Er wordt gespeeld in twee poules van zes. De nummers een van de poules spelen de finale bij Beuningse Boys. KLIK HIER voor speelschema.

07-09-18   Vanmorgen “vrijdag 7 september” zijn alle kunstgrasvelden goedgekeurd.  Dat betekent dat er vanaf morgen weer op gevoetbald en getraind kan worden.
Namens, Berry Aalders

30-08-18  De maatschappelijk stichting van N.E.C. bestond 19 augustus 2018 tien jaar. Al tien jaar zetten wij ons voor verschillende doelgroepen in de regio. We laten zien dat N.E.C. meer is dan alleen een voetbalclub. Het tienjarig bestaan willen we samen met jullie vieren d.m.v. een kortingsactie. Daarom biedt N.E.C. alle leden van S.C.E de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief van € 5,- de feestwedstrijd N.E.C. – Jong PSV te bezoeken. Meerdere kaarten kunnen besteld worden, zodat ook familie en vrienden mee kunnen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 14 september om 20:00 uur en zal in het teken staan van ons tienjarig bestaan. De kaarten zijn te bestellen via www.nec-nijmegen.nl/10jaarmaatschappelijkWij hopen dat jullie samen met ons deze geweldige mijlpaal willen vieren tijdens N.E.C. – Jong PSV. Alvast bedankt! KLIK HIER voor de flyer.
Namens, Erik Groenen

30-08-18  Niet meer pinnen bij Snackcorner, vanaf dit nieuwe seizoen kan er in onze Snackcorner in het clubhuis niet meer worden gepind.
Namens, Berry Aalders

19-08-18  dinsdagavond 21 augustus 2018 begint de training van de JO13-3.  Van 18.30 uur tot 20.00 uur.

19-08-18  De voetbalschool “WeLoveVoetbal”  van de vrienden Jeffrey Leiwakabessy en Marinho Letamahulu zal vanaf dit seizoen op de zondagmorgen op de velden bij S.C.E gaan starten. Voor meer info zie  https://www.welovevoetbal.nl/

19-08-18  zaterdag 1 september is weer de eerste training van de kabouters van dit seizoen. We beginnen om 11.30 uur. Er hebben zich dit seizoen veel nieuwe kinderen aangemeld. De trainers Rudi Tielen en Bennie Rentrop wensen jullie allemaal en mooi en leerzaam seizoen toe.
Namens de trainers, Stef Janssen

18-08-18  Op woensdagmiddag 29 augustus 2018 beginnen we weer met de trainingen voor de JO9 en JO11 teams.  Van 14.45 uur tot 15.45 uur wordt er getraind door de JO9-2, JO9-3, JO9-4, JO9-5, JO9-6, JO9-7 en JO9-8.  Van 16.00 uur tot 17.00 uur trainen de JO11-3, JO11-4, JO11-5 en JO11-6.  Vanaf woensdag 5 september zullen deze teams door CIOS-trainers worden getraind.
Namens de trainers, Berry Aalders

14-08-18  Het voorlopige trainingsschema 2018 – 2019 staat nu op de website. Voor vragen, opmerkingen graag contact opnemen met Karel Creemers. Mochten er veranderingen zijn/komen dan zal dat zo spoedig mogelijk op de website komen te staan.

13-08-18  Wij zijn op zoek naar nieuwe trainers voor de volgende elftallen: JO17-2 – JO13-3. Voor meer info en of aanmelding kunnen jullie je melden bij Paul van Cleef.

20-06-18  Indelingen van de JO9 teams zijn bekend. Voor vragen kunt u contact met mij opnemen. Brian Huijding (brian_huijding@hotmail.com)

20-06-18  De indelingen van de teams van de JO13 en JO15 zijn bekend. Kijk maar bij de elftallen. Voor vragen over de indelingen van deze teams moet je zijn bij de coördinator van de JO13 en JO15, Marzouk Mechbal (marzoukmechbal9@gmail.com   06-43047725)