17-02-18  sc Millingen JO11-1 – S.C.E JO11-2
(Bron: Facebook S.C.E JO11-2)
Yes!! We zijn weer begonnen!! Na de vorige competitiehelft is onze JO11-2 gepromoveerd naar de 2e klasse! Dit betekent meer tegenstand, maar ook dat de spelers dus meer uitgedaagd worden. Deze uitdaging aangaan betekent groei, en dat is wat we willen. Na een winterstop met zaaltoernooien en twee oefenpartijtjes tegen tegenstanders uit de 2e klasse (2-5 verlies tegen Blauw Wit JO 11-2 en 1-5 winst tegen de Beuningse Boys) konden we vandaag weer aan de bak voor het ‘eggie’. Om half zeven ging de wekker want vandaag wachtte ons meteen de verste uitwedstrijd tegen sc Millingen JO11-1. Na een korte voorbespreking werd de volgende basisopstelling de wei in gestuurd: op goal natuurlijk Rick, achterin ons vertrouwde (en befaamde) ‘blok’: Joost, Isabella en Noël, op het middenveld Jaden en voorin Dylano en Nick. Jayden en Antonius startten in de wissel. In de beginfase was het even aftasten voor beide ploegen. Er werden wat plaagstootjes uitgedeeld, en beide teams tastten elkaars intentie af. Even onverwacht als terecht tekende Jaden in de 6e minuut de 0-1 aan! Mooi! Onze intenties waren duidelijk en deze voorsprong gaf wat rust in deze fase. sc Millingen moest nu wel komen en dat deden ze ook. In de 18e minuut kwam sc Millingen op 1-1 en vlak daarna kwamen ze, vanuit een hoekschop op 2-1. Met deze tussenstand gingen we rusten. Niks aan de hand, het spel was verzorgd, ‘vol d’r op knallen’ was het devies. Vlak na rust zette Jaden, na een mooie pass van Nick, voor op Dylano die de gelijkmaker aantekende: 2-2! In de minuten daarna nam sc Millingen brutaal een 4-2 voorsprong, waarna Nick het op zijn heupen kreeg en hoogstpersoonlijk ons team weer op gelijke hoogte bracht (4-4)! In de laatste 10 minuten liepen we helaas toch nog tegen twee tegentreffers aan en verliezen we de openingswedstrijd met 6-4, maar de werklust, inzet en beleving (!!) die de spelers hebben laten zien geeft vertrouwen! Goed gespeeld allemaal! Volgend weekend spelen we geen competitiewedstrijd. Op zaterdag 3 maart treden we om 8.30 uur aan tegen BVC’12 JO11-1 op sportpark Lindenholt. Game on ⚽⚽⚽!

16-12-17  S.C.E JO11-2 – Orion JO11-4
(Bron: Facebook S.C.E JO11-2)
Na een weekend waarin de winter zijn tanden liet zien, en de wedstrijden werden afgelast, kon de JO11-2 vandaag op een zonovergoten sportpark Lindenholt weer een lekker potje ballen. Ditmaal speelden we een bekerwedstrijd tegen Orion JO11-4. De boodschap was heel duidelijk: winnen is overwinteren in het bekertoernooi, verliezen is exit. Wegens ziekte was Isabella vandaag afwezig (beterschap!) en versterkte Joeri vandaag ons team. Opstelling: op doel natuurlijk Rick, achterin Joost en Noël met vlak daarvoor Jaden. Nick als aanvallende middenvelder en voorin Joeri en Dylano. Antonius begon vandaag als wissel.  Om 10:00 uur floot Chris de wedstrijd aan de gang en na wat mooie combinaties opende Joeri de score met een bekeken schot: 1-0! Doordat Orion niet echt voorkwam in het spel en ook geen vuist kon maken tegen prima spelend S.C.E hing een verdubbeling van deze score in de lucht. Na 14 minuten stond Dylano goed opgesteld voor het doel en scoorde hij de 2-0 met de achterkant van het lichaam, en zaten we op rozen.

Door een paar slordigheden achterin kwam Orion in de  19e minuut terug in de wedstrijd (1-2), en binnen 3 minuten scoorden ze uit een corner de gelijkmaker. Uit een corner van Dylano scoorde de inmiddels ingevallen Antonius even later de 3-2. Met een voorsprong de rust in, dachten we, maar net voor het rustsignaal tekende Orion toch weer de gelijkmaker aan, met een mooi doelpunt (3-3). In de rust zette Arjan de boel even op scherp, deze drie tegentreffers waren volledig onnodig. In de tweede helft bleek dit wel z’n uitwerking te hebben. Na 3 minuten vuurde Jaden hard op doel waarbij de keeper niet kon klemmen en Joeri, als een echte spits, klaarstond om de 4-3 op het bord te zetten. Alle linies voetbalden geconcentreerd en er werd niets meer weggegeven. Via Nick (2x) en Joeri (2x) werd de score opgevoerd naar 8-3 en bekeren we dus door na de winterstop! Goed gespeeld en hard gewerkt boys! Met een lekker gevoel de winterstop in! De afgelaste wedstrijd van vorige week wordt overigens niet ingehaald. S.C.E JO11-2 is keurig als 3e geëindigd in deze halve competitie. Doordat 2 teams zich terugtrokken uit de competitie was het er wel een met veel gaten in de planning. Op naar de voorjaarscompetitie, nieuwe ronde nieuwe kansen!  Op 27 december nemen we deel aan het traditionele zaalvoetbal-kersttoernooi in Wijchen. De nieuwe competitie start, afhankelijk van het weer ergens eind januari/ begin februari.

18-11-17  S.C.E JO11-2 – Victoria’25/SCD’33 JO11-1
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
Behalve dat Sinterklaas vandaag aankwam (en onze spelers niet vergeten was), speelden we vandaag de kraker tegen Victoria’25/SCD’33 JO11-1. Een tegenstander die nog geen enkel puntverlies had geleden en makkelijk wist te scoren. Het was de koploper tegen de nr. 2. In de kleedkamer werd de tactiek besproken en met zelfvertrouwen traden onze matadors de arena binnen. In de kleedkamer werd de tactiek besproken en met zelfvertrouwen traden onze matadors de arena binnen. Opstelling: Rick (doel), Joost en Isabella (verdediging), Noël en Jaden (middenveld), Nick en Anthonius (aanval). Dylano en Joël startten als wisselspelers. Vanaf het begin werd er meteen druk gezet en Victoria’25 was het duidelijk niet gewend om te moeten vechten tegen een aanvallend ingesteld team, dat zich niet beperkte tot tegenhouden. Na wat goede kansen voor zowel Nick als Antonius, scoorde laatstgenoemde, na een mooie voorzet van Jaden, de 1-0! Onze groep bleef daarna drukken en Rick, en zijn verdediging, hielden ons ook weer knap op de been. In de eindfase van de eerste helft scoorde Victoria twee keer, en met 1-2 gingen we rusten. Dat we niet hoefden te verliezen geloofde elke speler, dat zag je, dus met vertrouwen de tweede helft in. Al snel gooide Antonius vanaf rechts de bal laag voor de goal en wist Joël er nog net het puntje van zijn teen tegenaan te krijgen, 2-2! Even later lukte het de tegenstander er toch weer 2-3 van te maken. Omdat iedereen zijn taak goed uitvoerde en er geen koppies gingen hangen bleef het samenspel en de opbouw heel verzorgd. Vijf minuten voor het einde wist Nick de stand (terecht) weer gelijk te trekken, 3-3! Uit de laatste serie aanvallen wisten we helaas niet meer te scoren. Wederom een groot compliment voor de spelers! Jullie hebben vandaag echt de wil om te winnen laten zien! Deze wedstrijd was spannend van de eerste tot de laatste minuut. Bij terugkomst in de kleedkamer bleek dat de eerste pieten S.C.E al hadden weten te vinden en vonden alle spelers een cadeautje in hun tas. Dank u Sinterklaasje! Omdat een tweetal teams zich hebben teruggetrokken uit onze competitie was dit voor onze JO11-2 alweer de laatste thuiswedstrijd van deze (halve) competitie. Speciaal woord van dank, namens trainers, leiders en spelers, aan onze vaste scheidsrechter Chris die toch maar elke keer klaarstaat om onze thuiswedstrijden in goede banen te leiden. Dank je wel Chris!
De komende twee zaterdagen hebben we geen wedstrijd. Onze teamleider is bezig met een oefenwedstrijd op zaterdag 2 december. Zodra er duidelijkheid is volgt er bericht. Onze volgende, en tevens laatste, competitiewedstrijd is op zaterdag 9 december in en tegen Alverna.

11-11-17  Beuningse Boys JO11-3 – S.C.E JO 11-2
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
In de vorige twee wedstrijden tegen AWC (competitie) en Woezik (oefen), waarin we gedwongen werden leergeld te betalen, was het vandaag hoog tijd om weer eens ‘uitbetaald’ te worden. Dit loonzakje 💰 moest worden opgehaald bij de Beuningse Boys waar we vandaag hun JO 11-3 troffen. Deze tegenstander kenden we nog, omdat we onze eerste wedstrijd ‘voor het eggie’ (beker, begin september) tegen hen gelijkspeelde met 2-2. Doordat Orion zich deze week heeft teruggetrokken uit onze competitie, en dus alle, tegen Orion behaalde, resultaten zijn komen te vervallen, stonden wij voor aanvang van deze wedstrijd weer keurig 2e en Beuningse Boys laatste. Winst was dus welkom en nodig. In de basis startten vandaag: Rick (doel), Joost en Isabella (verdediging), Jaden en Dylano (middenveld) en Joël en Antonius (aanval). Nick en Noël startten op de bank. Gedurende de eerste helft was meteen zichtbaar dat de spelers alle input van de afgelopen weken over posities goed hadden onthouden, en heel geconcentreerd werd de ene na de andere aanval opgebouwd. Ook uit de tweede lijn werden er door Nick en Jaden een aantal schoten afgevuurd op goal. Ook de corners, waar we deze week flink op hadden getraind, werden goed genomen, en alle spelers waren zich bewust van hun taak. Hoe er ook werd geprobeerd, de ballen gingen er niet in! Dankzij onze sterke achterhoede en, niet te vergeten onze keeper, die weer liet zien een prima sluitpost te zijn, konden we gaan rusten met de ‘brilstand’: 0-0. De tweede helft werd geopend met twee goede pogingen van Nick. Het spel bleef verzorgd, maar het ontbreken van het bijbehorende doelpunt maakte het er niet rustiger op. Nadat Noël de bal veroverde op het middenveld en de bal voorgaf aan Nick kregen we met de openingstreffer loon na werken (0-1)! Nu doorduwen! Hoe de spelers daarna ook schoten en de trainers de bal wel in de goal wilde schreeuwen, hij ging er niet (meer) in… Met samengeknepen billen (0-1 is wel heel krap) en nog een paar goede reddingen van Rick was de wedstrijd heel plotseling afgelopen. De trainers stonden op het punt om te wisselen toen bleek dat de horloge van de scheids iets sneller liep dan de onze, en hij affloot. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden was dit positioneel en qua arbeid één van de beste wedstrijden van deze competitie. Complimenten aan alle spelers! Drie punten in the pocket! Loon na werken, it’s payday! Volgende week, zaterdag 18 november, maken we ons op voor een heuse topper in de 3e klasse 10 tussen de nummers 1 en 2. Om 8:30 uur ontvangen we Victoria‘25/SCD 33 JO 11-1 op Sportpark Lindenholt. Komt dat zien (ondanks dit onchristelijke uur)!!

04-11-17  AWC JO11-3 – S.C.E JO11-2
Vanochtend trad onze JO11-2 aan tegen AWC JO11-3 in Wijchen. Op voorhand een belangrijke wedstrijd omdat er in onze competitie drie ploegen redelijk gelijk op gaan aan kop van het klassement. De ontmoeting vandaag was er een tussen de koploper (wij) en de nummer drie (AWC). Na een uitgebreide wedstrijdbespreking die helemaal uitgetekend was op papier, om alles heel visueel te maken, kreeg de groep een warming up van Noa, de broer van Jaden, die vandaag aansloot bij de groep om de spelers individueel het een en ander uit te leggen over hun rol en taak in het veld.  De opstelling waar vandaag mee werd gestart was: Rick op doel, daarvoor Joost en Isabella, met vlak daarvoor Noël als verdedigende middenvelder. Daarvoor, als aanvallende middenvelder Jaden, en voorin Nick en Dylano. Joël en Antonius startten op de bank. Vanaf de aftrap klapte onze groep er goed op. Zoals we al wisten kon AWC ook de weg naar voren redelijk makkelijk vinden. Het spel golfde ongeveer een kwartier op en neer waarbij beide teams regelmatig voor het vijandige doel kwamen. Vlak nadat ons team twee kansen achter elkaar onbenut liet, opende AWC de score: 1-0. Niets aan de hand natuurlijk, in die fase deden we echt niet onder voor de tegenstander, en aan alles voelden we dat onze goal ook echt in de lucht hing. Nadat zowel Jaden als Nick naast het doel schoten, kregen we uit een andere aanval achter elkaar drie corners. Uit vorige wedstrijden bleek dit toch vaak een uiterst effectief middel te zijn om te scoren. Helaas belandde de bal uit een corner van Nick op de lat, en bij de andere twee stond hun keeper goed opgesteld, en waren de ballen een makkelijke prooi voor hem. Uit een tegenaanval scoorde AWC de 2-0 en dankzij goed keeperswerk van Rick konden we deze uitslag, weliswaar met kunst- en vliegwerk tot de rust op het bord laten staan.  Na een peptalk van de trainers begonnen we aan de tweede helft, onder het mom: 2-0 achter, nog steeds niks aan de hand. AWC schakelde een paar versnellingen bij en helaas konden wij niet anders dan tegenhouden, waarbij het spel ook soms lekker fysiek was. Rick verrichte wederom een paar sterke reddingen, Jaden haalde een bal van de lijn en met best wat geluk bleven er in de kluts ook wat ballen voor de doellijn liggen waarbij onze spelers er net op tijd bij waren om weg te werken. Bij zo’n spervuur aan aanvallen valt er allicht een doelpunt, of zoals in dit geval: twee, waarmee de eindstand van 4-0 genoteerd kon worden. Jammer boys (and girl)! Maar super gewerkt vandaag, heel goed geknokt en gevochten. Als je nooit hebt hoeven vechten, weet je ook niet waar je krachten liggen. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen! Volgens het competitieschema liggen deze kansen in Beuningen, want daar spelen we op zaterdag 11 november om 10:45 uur tegen de Beuningse Boys JO11-3.

21-10-17 S.C.E JO11-2  –  Woezik JO11-2  (vriendschappelijk)
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
Omdat onze JO11-2 (trotse koploper in de 3e klasse) twee weken geen competitiewedstrijd heeft, werd er deze week een tegenstander ‘geregeld’ voor een oefenwedstrijd. Lekker in het wedstrijdritme blijven. Om onze spelers uit te dagen werd er gekozen voor een sterke tegenstander; Woezik JO11-2, koploper in de 2e klasse. Voor de spelers een testcase, voor de trainers een ijkpunt. Omdat we wisten dat Woezik, net zoals wij, makkelijk goals maakt startten achterin (natuurlijk op goal onze keeper Rick) Joost, Noël en Isabella, op het middenveld Nick en Jaden en voorin Joël. In de beginfase was het even aftasten voor beide teams. Het spel ging in deze fase heel gelijk op, en beide teams kregen kansen. Jaden en Antonius schoten helaas naast. In de 16e minuut kwam Woezik op een 0-1 voorsprong, en binnen 4 minuten werd deze heel effectief uitgebouwd naar 0-3. Met dank aan Rick (die vandaag flink aan de bak moest en ook na rust een paar goeie reddingen verrichtte en een prima wedstrijd keepte!) gingen we met deze tussenstand rusten. In de rust werden de spelers gewezen op de open plekken die er vallen wanneer je uit positie loopt. Na rust liep Woezik heel snel weg naar 0-6. Behalve alert blijven op posities is het dan ook interessant om de spelers te observeren, de ene speler gaat makkelijker om met zo’n ‘tikkie’ dan de andere.

Natuurlijk is er vanuit een 0-6 achterstand geen winst meer te behalen, maar altijd blijven vechten! Na een knappe voorzet van Jaden kwam Nick alleen voor de keeper om de eretreffer aan te tekenen: 1-6! Vlak daarna scoorde Nick ook de 2-6. Dan zie je het geloof weer terugkomen. Een mooie actie van Dylano werd helaas niet tot doelpunt bekroond net zoals een vlammend schot van afstand van Nick, wat uiteenspatte op de lat. Dat de tegenstander in de eindfase nog twee keer scoort en de, ietwat geflatteerde, eindstand van 2-8 op het bord zet is geen schande, zeker niet als je ziet dat Woezik JO11-2 het positioneel gezien gewoon beter voor elkaar heeft, en het team al langer met elkaar samenspeelt dan onze JO11-2 (E2). Zoals vorige week al aangegeven: spelen in de JO11-2 selectie is leren heel veel leren fouten maken (en directe gevolgen ondervinden) en verliezen is hier een heel belangrijk onderdeel van! Op zaterdag 4 november om 09.45 uur spelen we de volgende competitiewedstrijd tegen AWC JO11-3 in Wijchen.

14-10-17  Diosa-Niftrik JO11-1 –  S.C.E JO11-2
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
Deze zaterdag speelde ons team competitiewedstrijd nummer vier tegen Diosa-Niftrik JO11-1. Bij de warming up viel al meteen op dat we het moesten opnemen tegen een tegenstander met ‘body’. Een aantal jongens waren beduidend langer dan onze langste speler. Omdat lengte niet altijd iets zegt gingen onze jongens (want Isabella was er vandaag niet bij) met zelfvertrouwen en onder luide aanmoediging van een kudde schapen de Balgoijse wei in. Heel snel werd duidelijk dat er vandaag iets anders van het team werd gevraagd dan in de wedstrijden hiervoor er moest namelijk gevochten worden voor elke bal en de duels waren stevig. Op het middenveld hadden Jaden en Nick de handen vol waardoor de verdediging soms iets te vaak naar voren schoof. Na 9 minuten kwamen we voor het eerst deze competitie op achterstand, 1-0. Kort daarop beet S.C.E van zich af. Jaden volleerde de bal snoeihard op de goal, maar de keeper stond op zijn post. In de 12e minuut scoorde Nick de verdiende 1-1 door een corner met een mooie krul meteen in het doel te schieten. In de 10 minuten daarna scoorde Nick nog 2 keer (beide assists van Jaden) maar scoorde Diosa-Niftrik ook nog tegen, waardoor we met een 2-3 voorsprong gingen rusten. In de rust zette Arjan en Roy het team op scherp omdat er te vaak uit positie werd gelopen en de tegenstander daardoor teveel vrijheid kreeg. Na rust had dit meteen resultaat en liepen we vrij snel uit naar een 2-5 voorsprong (doelpunten Joël en Jaden).  Toch wist de tegenstander de marge weer te verkleinen en scoorden zij de 3-5. Ook Dylano scoorde rechtstreeks vanaf de cornervlag, 3-6. De laatste minuten was het billenknijpen omdat Diosa-Niftrik nog 2 keer scoorde, 5-6. Het eindsignaal kwam als geroepen en voelde bevrijdend. Al met al een leerzame wedstrijd. Hoe ga je om met een tegenstander die een stuk fysieker is en die ook foutjes achterin direct afstraft? Voetballen in de JO11-2 (E2)-selectie is vooral heel veel leren. Als je na zo’n wedstrijd dan toch als winnaar van het veld loopt met 3 punten in de tas, waar echt voor gewerkt en gevochten is hebben jullie het gewoon goed gedaan! Komende 2 zaterdagen hebben we geen wedstrijd, zaterdag 4 november treden we weer aan in de uitwedstrijd tegen AWC JO11-3 in Wijchen.

07-10-17  S.C.E JO11-2 – Quick 1888 JO11-2
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
Afgelopen weekend won onze trainer een hele stoere kinderfiets door met scherp te schieten in de schiettent op de Nijmeegse kermis. Vandaag wilde de spelers bewijzen minstens zo scherp te zijn en was Quick 1888 JO11-2 de schietschijf. Na een goede warming up laadden alle spelers hun geweren en werd er geconcentreerd aangelegd. Vanaf het moment dat onze scheidsrechter Chris de wedstrijd opende werden de trekkers non-stop overgehaald. Binnen 10 minuten scoorde Dylano 2 keer, en raakte Jaden tot 2 keer toe de paal. De spelers gunden elkaar veel en er werd goed samengespeeld. Met 2 goede schoten tilde Nick de stand naar 4-0, en met die stand gingen we, blakend van het zelfvertrouwen, even rusten om te herladen. Na rust werd er nog scherper geschoten en zat bijna elke kans in de roos. Uit een goede corner van Nick scoorde Jaden met het hoofd de 5-0. De tegenstander lag op de rug, en elke hoop op een tegenstoot was vervlogen. Via Antonius (3x), Nick (2x), Dylano (2x) en Jaden (3x) werd de eindstand van maar liefst 15-0 op het bord gezet en konden de kruitdampen optrekken. Scoren en raak schieten is natuurlijk supermooi, maar wat minstens zo mooi is, is dat ook vandaag door onze achterhoede niets (!!) is weggegeven. Noël, Joost en Isabella hebben alles potdicht gehouden waardoor Rick ook vandaag niet heeft hoeven vissen! Grote complimenten voor onze verdediging en onze keeper die achterin ook goed coacht en neerzet! Voor ons team geen fiets, maar een ranja en een warme douche…
3 wedstrijden: 9 punten, 30 (!) voor, 1 tegen. Klasse boys (and girl)!
Volgende week naar Niftrik voor de wedstrijd tegen Diosa-Niftrik JO11-1.

30-09-17  UHC JO11-1G – S.C.E JO11-2
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
Met de klinkende zege van vorige week in gedachten gingen we vandaag naar Hernen voor onze tweede competitiewedstrijd tegen UHC JO11-1G. Noël en Joel startten vandaag op de bank waardoor de basis bestond uit onze keeper Rick, Isabella en Antonius achterin, Nick en Jaden op het middenveld en Dylano en Luan voorin. Na alle toernooien en de hele oefencampagne was het nu even zoeken in de eerste 5 minuten. Na 7 minuten stak Nick vanaf eigen helft het veld maar eens over om de 0-1 aan te tekenen! Vanaf de aftrap werd meteen weer de aanval gezocht. Een schot van Jaden belandde hard op de paal. De keeper van de tegenstander hield goed stand in de eerste helft. Na 15 minuten scoorde Noël een goede goal door een corner van Nick te verzilveren: 0-2! De laatste 10 minuten van de eerste helft drong UHC erg aan en dwongen ze ons team zelfs even tot de ‘vrouwen-en-kinderen-eerst-mentaliteit’ waarbij achterelkaar een aantal corners werden weggegeven. Door goed werk konden we toch ongeschonden de rust in. In de tweede helft werd scherper gevoetbald en liet Antonius zien een neusje voor de goal te hebben. Hij scoorde de 0-3 onder de keeper door via de binnenkant van de paal. De bal werd nog wel van de lijn gehaald maar was er al overheen geweest. Na goed spel over veel schijven drukte Antonius ook af voor de 0-4 en kort daarna kapte hij de keeper mooi uit om er 0-5 van te maken en vanaf de aftrap werd ook de 0-6 gescoord! Doordat onze E2 zo gemakkelijk door de verdediging heen sneed speelde iedereen erg ver naar voren. UHC scoorde in de laatste minuten, de regen kwam met bakken uit de lucht, uit de counter, waarbij achterin alleen Isabella nog was blijven hangen en het moest opnemen tegen 3 tegenstanders. Voor Rick was dit de eerste keer dat hij de bal uit het net moest vissen deze competitie…
Eindstand 1-6. Drie punten in the pocket! Goed gedaan allemaal! Volgende week weer vroeg uit de veren voor de thuiswedstrijd tegen Quick 1888 JO11-2

23-09-17  S.C.E JO11-2 – Woezik JO11-4M
Bron: Facebook S.C.E JO11-2
Vandaag (23-9) zijn we begonnen met de competitie. Op een nat en mistig veld was Woezik JO11-4M (inderdaad, de M van meisjes) de tegenstander. De trainer had gekozen om achterin te beginnen met een dichtgemetselde muur, dus startten Noël, Isabella en Joost in de basis. Jaden op het middenveld en Nick en Dylano voorin.  Al vrij vlot was het 2-0 (Dylano en Nick) waarna de eerste wissels konden plaatsvinden. De meisjes van Woezik voetbalden goed mee en onze keeper Rick moest een paar keer aan de bak. Hij keepte vandaag een sterke en foutloze wedstrijd! Prima gedaan! Achterin en op het middenveld werden pittige duels uitgevochten. Woezik liet zich niet vrijwillig afmaken, daar kwamen Joost en Jaden wel achter!  Toch heeft ons team continu vooruit kunnen voetballen, waardoor de score via Antonius (3x), Dylano, Luan en Jaden opliep tot 9-0.  Klasse gespeeld boys (and girl)! Prima start van deze competitie! Volgende week de volgende krachtmeting in en tegen UHC uit Hernen.