S.C.E JO19-1 brengt een bezoek aan Volendam!

Op zaterdag 13 januari 2018 heeft de JO19-1 van S.C.E een bezoek gebracht aan RKAV Volendam JO19-2, uitkomend in de Hoofdklasse.

Om 10.45 uur werd er verzameld bij het clubhuis van S.C.E om vervolgens met de bus om 11.00 uur te vertrekken richting Volendam. In de bus werd er voor broodjes, koffie, thee of een blikje fris gezorgd. Eenmaal, te vroeg, aangekomen in Volendam hebben de spelers middels een korte wandeling zich richting de accommodatie begeven. De ouders zijn hun eigen weg gegaan en zijn een wandeling gaan maken op de dijk, enkele ouders hebben zich in Volendamse klederdracht laten vastleggen. Nadat de spelers de accommodatie hadden betreed, zijn de spelers richting het stadion van FC Volendam gelopen om daar een gedeelte van de wedstrijd FC Volendam JO19-1 – PEC Zwolle JO19-1 te bekijken.

Rond de klok van 13.40 uur zijn de spelers terug gegaan richting de kleedkamers om zich voor te gaan bereiden op de wedstrijd van deze middag. Om 14.30 uur werd er afgetrapt op het sportpark van de plaatselijke RKAV en was het in de 1ste helft voor S.C.E met name tegenhouden, echter kwamen ze er een paar keer via een counter gevaarlijk uit. In de 2e helft kwam S.C.E op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ruben Treffers, hierbij zag de keeper er overigens niet lekker uit met zijn halve redding.

Helaas was de voorsprong niet van lange duur en kwam RRKAV langszij. S.C.E liet zich zien in de 2e helft en bleef wel de aanval zoeken. Er kwamen nog een aantal mogelijkheden, een schot van Wessel Herfkens op de lat, en enkele afstandsschoten. Helaas viel de bal toch bij Diego Tang en het doel en zo kwam de 2-1 op het scorebord, waarna diep in blessuretijd RKAV Volendam alsnog het 3e doelpunt te maken en zo een eindstand van 3-1 op het scorebord kwam.

Nadat de scheidsrechter heeft gefloten voor het eindsignaal en de spelers elkaar bedankt hadden voor deze zeer sportieve wedstrijd zijn de spelers zich gaan omkleden om zich klaar te maken voor een gezellige avond op de dijk.

Nadat de spullen zijn terug gezet in de bus zijn de spelers inclusief ouders naar een restaurant gegaan waarbij er een heerlijk versnapering werd genuttigd. Nadat iedereen genoeg gegeten had zijn de ouders naar een café op de dijk gegaan en de spelers zijn een ander café ingegaan.

Naarmate de avond vorderde zijn de spelers zich bij de ouders gaan voegen om zo een gezellige avond te gaan beleven. Helaas kwam er aan deze gezellige avond op de dijk een einde omdat de bus om 23.00 uur weer zou gaan vertrekken richting Nijmegen.

De busreis op de terugweg was een groot feest, er was wat te drinken aanwezig en de muziek stond op volume 100. Eenmaal aangekomen bij S.C.E kwam er aan deze zeer gezellige dag een einde.

Ik weet zeker dat iedereen genoten heeft, ik heb dit zeker gedaan!

P.s.: een speciale dank voor Joop van Zanten voor het regelen van deze wedstrijd en dag!

Groet!