04-03-17  OBW JO17-1 – S.C.E JO17-1
Bron: website OBW
Op zaterdag 4 maart nam koploper van de Hoofdklasse OBW JO17-1 het in eigen huis op tegen de nummer laatst S.C.E JO17-1 uit Nijmegen. Ondanks het verschil op de ranglijst mocht er van onderschatting geen sprake zijn aangezien OBW de uitwedstrijd slechts nipt met 3-4 wist te winnen. Om de periodetitel binnen te halen moesten er op doelsaldo minimaal vier doelpunten goedgemaakt worden op DTS Ede JO17-1. Een ontketend OBW ging vanaf de aftrap opzoek naar doelpunten. Na 15 minuten spelen stond er al een stand van 5-0 op het scorebord. OBW was heer en meester en gunde S.C.E slechts sporadisch balbezit. In de eerste helft werd er door OBW nog eens drie keer gescoord waardoor de ruststand 8-0 in het voordeel van OBW was. De tweede helft viel wat tegen ten opzichte van de geweldige eerste helft, OBW werd iets slordiger maar bleef keihard als een team werken, Toch wist OBW nog twee keer te scoren waardoor de eindstand uitkwam op 10-0. Spannend was het vandaag geen moment maar wat zal het publiek genoten hebben van de vloeiende aanvallen en mooie doelpunten van OBW. Na de wedstrijd bleek dat DTS Ede met 0-5 had gewonnen waardoor OBW op 1 doelpunt verschil periode kampioen is geworden!