21-10-17  Eendracht’30 JO15-1 – S.C.E JO15-1  (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Na de teleurstelling van vorig week speelden S.C.E een inhaalwedstrijd tegen Eendracht’30 uit Mook. Gelukkig waren de vakantiegangers weer terug waardoor S.C.E met een complete groep kon aftrappen. Al snel kwam S.C.E op voorsprong. Een vrije trap van S.C.E werd goed ingeschat door Thomas die de bal ineens uit de lucht binnen kon schieten 0-1. S.C.E kwam in de eerste helft niet in gevaar maar voetbalde zelf niet goed. S.C.E leed veel balverlies en kon voorin geen potten breken. Eendracht’30 was niet bij machten om het de achterhoede van S.C.E lastig te maken waardoor S.C.E met de voorsprong ging rusten. Maar ook in de tweede helft ging het erg moeizaam voor S.C.E. De ploeg had geluk dat de tegenstander niet sterk genoeg was om het S.C.E lastig te maken. Daarintegen domineerde S.C.E het spel zonder echt gevaarlijk te worden. In de slotfase van de wedstrijd zetten Mo en Thijmen hun naam bij de doelpuntenmakers door 0-2 en 0-3 te maken. Niet veel later floot de scheidsrechter af en ging S.C.E met de overwinning naar Nijmegen. Deze wedstrijd kon het beste omschreven worden als eenvoudig maar moeizaam. Hopelijk is volgende week het resultaat hetzelfde maar het spel anders.

14-10-17  OSC JO15-1 – S.C.E JO15-1   (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Vlak voor de herfstvakantie ging S.C.E richting Lent voor de wedstrijd tegen OSC. S.C.E misten 5 spelers, maar had wat hulp uit de JO15-2 en JO13-1. S.C.E begon de wedstrijd sterk. Het creëerde meteen kansen en zocht de goal. Toch kwam OSC op voorsprong door een ongelukkige eigen goal 1-0. Direct daarna kwam S.C.E op gelijke hoogte 1-1. Een goede combinatie tussen Thijmen en Mohamed mocht door laatstgenoemde worden afgerond 1-1. S.C.E kreeg in de eerste helft veel kansen maar ging er slordig mee om. Achterin stond het goed en gaf geen ruimte weg. In de tweede helft bleef S.C.E heer en meester zonder echt kansen te creeëren. Het was een spannende wedstrijd waarin OSC zich niet gewonnen gaf. In de blessure tijd viel dan toch de goal voor OSC 2-1 door een schot van afstand. Deze uitslag was niet alleen zuur maar ook heel onnodig. S.C.E speelden goed maar had geen geluk in de afwerking. Onze dank gaat uit naar Noa, Collin en Dennis van de JO15-2. En Tim uit de JO13-1. Jullie hebben de JO15-1 vandaag erg goed geholpen.

07-10-17  S.C.E JO15-1 – DIO30 JO15-1  (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Na vorige week niet gespeeld te hebben i.v.m afgelaste wedstrijd speelde S.C.E vandaag tegen DIO’30. DIO’30 had beide wedstrijden gewonnen. In de warming-up viel keeper Dylan uit met een blessure. Deze vacature werd ingevuld door de grieperige Jemilio. S.C.E begon de wedstrijd goed. Het won veel duels en voetbalde bij vlagen goed. Dit resulteerde in een snelle voorsprong door Mohamed. Maar net als in de vorige wedstrijd verslapte S.C.E na de voorsprong. De zogenoemde “Nijmeegse bluf” verdween uit de ploeg. Vlak voor de rust maakte Justin op pure wilskracht nog wel de 2-0 maar dit gaf geen enkele zekerheid. In de tweede helft was het vooral knokken voor S.C.E. DIO’30 stuurde extra mensen naar voor om een doelpunt te forceren. Deze viel snel in de tweede helft. S.C.E knokte zich terug in de wedstrijd waar het niet meer aan voetballen kwam maar op strijd en inzet de drie punten thuis hield.

30-09-17  Eendracht’30 JO15-1 – S.C.E JO15-1 (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E 15-1
De wedstrijd tussen Eendracht’30 JO15-1 en S.C.E JO15-1 is afgelast.

23-09-17  S.C.E JO15-1  –  DVOL  JO15-1 (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Vandaag begon dan eindelijk de competitie. Tegenstander was DVOL uit Lent. S.C.E begon goed na twee minuten scoorde Thomas de 1-0 vanuit een kopbal. Vijf minuten later was het Thijmen die met een kopbal er 2-0 van maakte. Een goede start voor S.C.E. Maar de ploeg uit Lent werd sterker. S.C.E verloor veel duels op het middenveld en werd verder achteruit gedwongen. Na de rust was DVOL de betere ploeg. Het kwam voetballend richting de goal van S.C.E. In 2 minuten tijd maakten DVOL de stand gelijk 2-2. Het lukte S.C.E niet om in de tweede helft DVOL te bestrijden. DVOL was op alle vlakken beter en verdiende zeker op basis van de tweede helft dit gelijkspel.
Goals gemaakt door: Thomas, Thijmen

13-09-17  Woezik JO15-1 – S.C.E JO15-1 (Beker)
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
woensdag avond 13 september ging S.C.E naar Wijchen voor bekerwedstrijd 3 tegen Woezik JO15-1 (C1). In de stromende regen en harde wind kwam Woezik na 5 minuten op voorsprong. S.C.E had in de eerste helft moeite om het spel te maken en had teveel ontzag voor de tegenstander. In de tweede helft kwam S.C.E iets beter in het spel. Kwam het meer in de buurt van de goal en kreeg het wat kansen. Het was toch Woezik dat op 2-0 kwam uit een corner. Meteen hierna kreeg S.C.E een grote kans. De bal was duidelijk over de doellijn maar de scheidsrechter (die heel ver weg stond) vond van niet, maar floot wel. Het was geen doelpunt maar doorgaan zei de scheidsrechter. Een heel merkwaardig moment. Zeker omdat Woezik spelers zo eerlijk waren om te zeggen : “scheids het was een doelpunt”. Nog geen twee minuten later maakten Woezik 3-0 en was de wedstrijd beslist. Justin kreeg nog een levensgrote kans voor een leeg goal maar vergat te schieten. Vlak voor het eindsignaal maakten Woezik nog de 4-0. Zo zit voor S.C.E het bekeravontuur erop na de poulefase. Het is duidelijk geworden dat S.C.E teveel ontzag heeft voor tegenstanders uit een hogere klasse (Beuningse Boys en Woezik) Daarnaast denken ze er te makkelijk over tegen gelijkwaardige tegenstanders zoals Jonge Kracht. Dit zullen de trainers en spelers eruit moeten krijgen om goede resultaten neer te zetten in de competitie die start op 23 september.

09-09-17   S.C.E JO15-1 – Beuningse Boys JO15-1  (Beker)
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Vandaag speelden S.C.E tegen het hoger geklasseerde Beuningse Boys voor de beker. S.C.E heeft in het verleden laten zien goed om te gaan met teams uit een hogere divisie. Laat dat vandaag ook zo zijn. Maar het zat er vandaag niet in. In de eerste helft was Beuningse Boys heer en meester. Het was op alle fronten S.C.E de baas en het was voor S.C.E in de begin fase vooral tegenhouden. Na 20 minuten keek S.C.E al tegen een 0-2 achterstand aan. Omdat S.C.E zelf niet het voetbal speelden wat het zou kunnen en iedere pass vooruit balverlies was kwam Beuningse Boys niet in gevaar. Maar hoe anders kan een tweede helft zijn. S.C.E geloofden er ineens in en ging voetballen. Het speelden het spel zoals de jongens dat kunnen en dwongen Beuningen terug op eigen helft. Nu moest de ploeg zich belonen met een doelpunt maar die viel niet. Een aantal keer was S.C.E dichtbij maar dan stond er een speler van Beuningse Boys om dat te voorkomen. Zo eindigde de wedstrijd zoals de ruststand was in 0-2. Een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft Beuningse Boys heer en meester. In de tweede helft was S.C.E de baas en dwong het Beuningen terug op eigen helft. Helaas had het vandaag niet de power om er doorheen te komen.

05-09-17  S.C.E JO15-1 – OJC Rosmalen JO15-2 (Vriendschappelijk) 
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Leuke wedstrijd gezien waarin S.C.E in de tweede helft het grootste gedeelte heel goed voetbalden. Helaas maakt de tegenstander 4 wereldgoals. De uitslag van deze wedstrijd 5-5.

02-09-17 Jonge Kracht JO15-1 – S.C.E JO15-1 (Beker)
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Een nieuw voetbalseizoen betekend nieuwe wedstrijdverslagen. Na twee oefenwedstrijden start vandaag bekerwedstrijd 1. Tegenstander eerste klasser Jonge Kracht C1. De wedstrijd was nog maar net begonnen of S.C.E keek tegen een achterstand aan. Binnen vier minuten stond het 2-0 voor Jonge Kracht. Dit kwam niet omdat Jonge Kracht zo sterk begon maar omdat S.C.E dacht dat doen we wel even…. niet dus ! In de eerste helft was S.C.E nergens te bekennen. Het liet zich aftroeven door Jonge Kracht dat duidelijk in het voordeel was na de snelle voorsprong. Na een half uur spelen had S.C.E hulp nodig van Jonge Kracht om op 2-1 te komen via een eigen doelpunt. Na de rust was er maar een taak voor S.C.E. Op zoek naar doelpunten. S.C.E ging iets beter spelen maar zetten vooral veel druk op de achterste linie van Jonge Kracht. Het was wachten op het doelpunt en die kwam via Thijmen 2-2. Hierna volgde kans op kans maar de bal viel niet goed voor een S.C.E speler waardoor de uitslag 2-2 bleef. S.C.E heeft zichzelf in de eerste officiële wedstrijd zeer tekort gedaan. Door er vooraf te makkelijk over te denken stond het na vier minuten al met 2-0 achter. Terwijl je het tegen deze tegenstander absoluut niet moeilijk hoeft te hebben, mits je in normale doen bent. Dinsdag 5 september speelt S.C.E een oefenwedstrijd tegen OJC Rosmalen C2 om 18:30 uur bij S.C.E.

28-08-17  FC Lienden JO15-1 – S.C.E JO15-1 (Vriendschappelijk)
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Op maandag avond ging S.C.E naar Lienden voor oefenwedstrijd 2. Ook deze wedstrijd bleek een te eenvoudige klus want het werd 0-11.  Ondanks dat FC Lienden geen weerstand kon geven hebben we toch genoten van S.C.E zijde. Ze bleven goed combinatie voetbal spelen en gunde elkaar de bal.

26-08-17  vv Kesteren JO15-1 – S.C.E JO15-1  0-6  (Vriendschappelijk) 
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Na 1.5 week voorbereiding was vandaag oefenwedstrijd nummer 1. Deze wedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 0-6. Een aantal mooie doelpunten en goede aanvallen werden afgewisseld met geduldig positiespel.