13-05-17  DVV JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
De laatste wedstrijd van dit seizoen bracht S.C.E naar Duiven. Een wedstrijd die voor beide partijen geen belang had, behalve dit seizoen winnend afsluiten. De eerste helft was van S.C.E kant heel matig. DVV was de betere ploeg en speelde S.C.E bij vlagen van het kastje naar de muur. Dit was natuurlijk niet wat de trainers en supporters wilde zien. In de rust werd dit door de trainer ook aangegeven en kwam er een ander S.C.E het veld op. In de tweede helft was S.C.E heer en meester. Het was wachten op het doelpunt. De 0-1 kwam via Sewan, de 0-2 van Joep en de 0-3 van Thijmen. S.C.E kwam in de tweede helft niet meer in gevaar en kon de wedstrijd vrij uitspelen. Zo eindigt S.C.E JO15-1 dit seizoen als tweede. Een hele knappe prestatie van dit elftal! Zeker in de tweede seizoenshelft heeft de ploeg zich goed ontwikkeld en waren alle 15 jongens zeer aan elkaar gewaagd. Via deze weg bedanken wij onze trainers Stan en Mitch. Die week in week uit voor de mannen klaar stonden en de jongens stuk voor stuk beter hebben laten voetballen. Ook bedanken we alle ouders die in grote aantallen mee gingen naar de wedstrijden. We wensen alle jongens die naar de JO17 gaan veel succes en de jongens die in de JO15 blijven tot snel ! Eindstand DVV JO15-1- S.C.E JO15-1 0-3
⚽️ Trots op dit team  ⚽️

06-05-17   S.C.E JO15-1 – sc Westervoort JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen was tegen hekkensluiter sc Westervoort. Een ploeg die eigenlijk al gedegradeerd is maar nog kan hopen op een klein kansje moet dan wel winnen van S.C.E. S.C.E was in deze wedstrijd dan ook de betere ploeg. Het voetbalde goed maar had vandaag geen geluk in de afronding. Een grote hoeveelheid kansen werd niet benut waardoor er toch een soort van onrust in de ploeg kwam. sc Westervoort kwam er zo nu en dan uit maar kon geen echte potten breken. Na de rust ging S.C.E verder met voetballen richting het doel van sc Westervoort. Het was wachten op het doelpunt van S.C.E. De trainers brachten Lenrys in de ploeg in de hoop dat hij de verlossing kon geven. S.C.E schoot, kopte, frommelde en deed alles om die bal maar in het net te krijgen. Maar de keeper van sc Westervoort hield de ploeg in de race. Toch wilde S.C.E voor de overwinning gaan en er werden 2 wissels gedaan. Alles voor die laatste thuis overwinning. In de 65e minuut was het dan toch juichen. Invaller Lenrys maakte de 1-0 door op wilskracht langs meerdere verdedigers te komen. Hierna voetbalde S.C.E de wedstrijd uit en won het met 1-0. S.C.E had het vandaag niet heel lastig, al zou de uitslag dat niet zeggen. Voetballend was S.C.E sterk (dat mochten we ook verwachten) alleen was de afronding niet gelukkig vandaag. Volgende week de laatste competitiewedstrijd uit tegen DVV.

29-04-17 ESA JO15-2 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag ging S.C.E naar Arnhem voor een lastige wedstrijd tegen ESA. Een ploeg dat uitkomt met een JO15-2 elftal, waarvan je nooit weet wie er mee doen. S.C.E begon deze wedstrijd sterk. Max die vandaag gelegenheids spits was, was een plaag voor de achterhoede van ESA. Hij was erg balvast en kopte regelmatig de ballen goed door. Het was wachten tot de bal een keer goed zou vallen en S.C.E kon scoren. En dat gebeurde. S.C.E zetten druk op de achterhoede van ESA die er te makkelijk over dachten en de bal in de voeten speelden van Thijmen. Die kon alleen voor de keeper 0-1 maken. Na dit doelpunt kwam ESA wat meer richting S.C.E doel. Met veel kracht en snelheid probeerde ze erdoor heen te komen maar was de eindpass slordig. Toch maakte ESA vlak voor rust de 1-1. Na rust was duidelijk te zien dat S.C.E veel energie had verbruikt. Het werd slordig in het voetbal en ESA kwam meer richting de helft van S.C.E. S.C.E was vandaag sterk in de duels op het middenveld en dat hield een hoop tegen. De wedstrijd werd hoe langer hoe harder van beide kanten maar de goed fluitende scheidsrechter hield dit prima onder controle. Er mocht nog een doelpunt vallen: een actie op rechts van Sewan, passeert de tegenstander gevolgd door een strakke voorzet. En wie anders dan Max was er als de kippen bij om de bal in te tikken 1-2. In de slotfase moest S.C.E alle zeilen bij zetten om deze overwinning te behalen. Deze overwinning was een echte team overwinning. Er is hard gewerkt en gestreden. En zullen een aantal spelers vast spierpijn hebben dit weekend. Door opnieuw een nederlaag van De Bataven kan de tweede plaats bijna niet meer in gevaar komen. Met nog twee wedstrijden tegen de onderste 2 ploegen (Westervoort en DVV).

22-04-17  S.C.E JO15-1 –  Blauw Wit JO15-1G
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag stond de derby tegen buurman Blauw Wit op het programma. In de uitwedstrijd won S.C.E vrij eenvoudig met 5-2, maar Blauw Wit heeft vorige week een goed resultaat geboekt tegen De Bataven (3-0) dus S.C.E is gewaarschuwd. En dat S.C.E gewaarschuwd was werd in de eerste helft duidelijk. Blauw Wit was de betere ploeg en was vooral heel fel in de duels. Doordat S.C.E dit na liet liep het continue achter de feiten aan. Het was dan ook Blauw Wit dat de meeste kansen wist te creëren maar zoals vaker dit seizoen stond Anthony op zijn plek. S.C.E werd alleen gevaarlijk met voorzetten vanaf de flanken maar met de grote keeper van Blauw Wit leverde dit geen gevaar op. In de tweede helft moest S.C.E echt uit een ander vaatje tappen. Maar dat gebeurde niet. Het werd voetballend iets beter maar echte kansen wist het niet te creëren. S.C.E koos te snel voor de lange bal vooruit of voerde de individuele actie te ver door waardoor de mogelijkheid weg was. Maar de doelpunten vielen uit, tot 10 minuten voor tijd. Eerst was het Blauw Wit, een vrije staande speler maakte de 0-1. Direct na de aftrap was het Max die Jules (JO15-2) wist te vinden en knap de 1-1 maakte. Niet veel later was het opnieuw Blauw Wit. Vrij voor de keeper lobte de spits de bal over Anthony heen 1-2. Al juichend van de voorsprong lag de bal weer in het netje bij Blauw Wit 2-2. Een corner van Cijar kwam bij Lenrys die hoog boven zijn tegenstander de bal inkopte. Na dit doelpunten festijn speelden de ploegen de wedstrijd uit en bleef 2-2 op het scorebord staan. Vandaag mag S.C.E gelukkig zijn met een punt. S.C.E was bijna de hele wedstrijd de mindere maar heeft toch een punt overgehouden. Er sluipt teveel gemakzucht in het elftal na een goede reeks van 9 wedstrijden op rij zonder nederlaag. Aan de trainers om hier iets aan te doen en erger te voorkomen. KLIK HIER voor de wedstrijdfoto’s.

08-04-17   S.C.E JO15-1 – ONA’53 JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
S.C.E JO15-1 is bezig aan een sterke periode en gaat dat vandaag proberen voort te zetten tegen vv Eldenia. In de uitwedstrijd won S.C.E met 2-1. Sinds lange tijd was het team weer compleet. Geen blessures of schorsingen dus met een sterke groep van start. In de eerste helft was het een gelijke strijd. S.C.E mocht van vv Eldenia het spel maken. vv Eldenia loerde op de counter met hun snelle aanvallers. Ook was duidelijk dat vv Eldenia zich had aangepast aan S.C.E. Ze speelden namelijk 4-4-2 zonder echte grote kansen te zien in de eerste helft was het toch een leuke wedstrijd om naar te kijken. vv Eldenia was in de voorste linie iets gevaarlijker maar S.C.E won de strijd op het middenveld door bij balverlies er direct op te vliegen. In de tweede helft kwam S.C.E wat meer los. Er werden een aantal goede mogelijkheden gecreëerd maar het was in de afronding erg slordig of het wachten te lang met het maken van een beslissing. Ook vv Eldenia bleef gevaarlijk maar dan stond daar de S.C.E goalie. Vijf minuten voor tijd S.C.E krijgt een vrije trap op een meter of 20 van het doel. Cijar ging achter de bal staan en krult de bal over de keeper heen 1-0! Dit was de bevrijding voor het harde werken. In de resterende vijf minuten gebeurde er weinig en pakte S.C.E opnieuw de overwinning. Door het verlies van De Bataven staat S.C.E nu op plek 2. Een erg knappe prestatie van het team. Volgende week speelt S.C.E tegen buurman Blauw Wit.

Bron: Facebook S.C.E JO15-1
De Man of de Match is Max Buesink

Vandaag stond voor S.C.E de wedstrijd tegen ONA’53 op het programma. In de uitwedstrijd verloor S.C.E met 4-3. Ondanks dat het in die wedstrijd goed speelden. De ploeg was dus gewaarschuwd. Over de eerste helft kunnen we heel snel klaar zijn. S.C.E speelde ondermaats: het tempo lag verschrikkelijk laag, er was weinig tot geen beweging in de ploeg en er werd te snel voor de lange bal gekozen. Enige positieve in de eerste helft was dat S.C.E ook niet in gevaar kwam.  Het was duidelijk dat de trainers hier niet blij mee waren. Het zetten de ploeg op scherp en pepte wat meer power in de ploeg. Dit leek in de tweede helft iets beter te gaan. Toch keek S.C.E tegen een achterstand aan na 43 minuten spelen. Dit was de eerste keer dat ONA’53 bij het doel van S.C.E kwam. Maar na dit doelpunt gebeurde er iets wat niemand aan zag komen. De trainers moesten iets veranderen en zetten Max als extra spits erbij. Dit pakte goed uit ! Max was een plaag voor de achterhoede van ONA’53. Eerst maakte Max 1-1 na allert reageren op een schot van Lenrys. Niet veel later was het weer Max met het doelpunt en deze was van grote schoonheid. Tot slot maakte Jemilio zijn goede invalbeurt af met een doelpunt en de 3-1 voor S.C.E. S.C.E mocht verder niet meer in gevaar komen en pakte de overwinning. De eerste helft was heel erg slecht van S.C.E kant. Gelukkig kon de ploeg zich herpakken in de tweede helft. Maar dat het beter moet lijkt ons duidelijk ! De eindstand 3-1.

25-03-17  S.C.E JO15-1 – OSC JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag speelde S.C.E thuis tegen OSC uit Oosterhout. In de uitwedstrijd verloor S.C.E  met 2-0 van OSC. We waren dus gewaarschuwd. Een tegenvaller in de warming-up: Lenrys was niet fit genoeg om te spelen. Thijmen verving hem vanaf de linkerkant.  Begin van de wedstrijd was erg rommelig. S.C.E kon de bal voorin niet vast houden en OSC kon vanuit de keeper vrij eenvoudig de opbouw verzorgen. S.C.E  zetten in de begin fase te snel en teveel druk waardoor OSC op vrij eenvoudige wijze S.C.E weg voetbalde. Halverwege de eerste helft ging S.C.E anders staan waardoor OSC meer de lange bal moest spelen en hier slordig mee om ging. Van echte kansen was tot op dit moment geen sprake. Dit kwam onder andere door de zeer matig fluitende scheidsrechter ! De leidsman van vandaag floot in situaties erg snel af, paste geen voordeel regel toe en maakte de meest vreemde beslissingen waardoor beide ploegen bijna niet tot voetballen kwamen. Vlak voor rust mocht er toch nog een doelpunt vallen. Joep kwam goed voor zijn man en onderschepte de bal, verstuurde zelf een goede pass richting Sewan die niet faalde oog in oog met de keeper 1-0. Na de rust veranderde het spelbeeld niet. Het spel ging op en neer waar OSC het betere voetbal liet zien. Het was dan ook OSC die vlak na de rust op 1-1 kwam. Niet geheel onverdiend. S.C.E had moeite om de bal voorin vast te houden en was daardoor afhankelijk van het middenveld. Toen Sewan ook nog met rood (2x geel) van het veld werd gestuurd werd dat nog moeilijker. De trainers grepen direct in en zetten het een en ander om. Dit resulteerde in een levensgrote kans voor Aryn maar hij miste. Ook Jemilio probeerde het met een lob van grote afstand maar deze werd fantastisch gestopt door de keeper van OSC. En zo ging deze wedstrijd met 1-1 de boeken in. Dit was van S.C.E kant niet haar beste wedstrijd. Voetballend hadden we veel moeite om tot kansen te komen en hadden we voorin op sommige moment te weinig power. Al met al heeft S.C.E weer niet verloren en blijft het op plek 2 op de ranglijst!

18-03-17  DVOL JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag mocht S.C.E de brug over naar Lent voor de wedstrijd tegen DVOL. Maar een gehavende selectie door blessures ging S.C.E van start. Binnen 10 minuten stond S.C.E op een achterstand. Een fout in de opbouw zorgde ervoor dat DVOL kon scoren 1-0. Maar lang duurde deze voorsprong niet. Eerst was het Cijar die attent reageerde op een redding van de keeper en maakte 1-1. Vlak daarna was het Lenrys die 1-2 maakte. S.C.E domineerde de wedstrijd. De bal ging eenvoudig rond maar er werden teveel verkeerde keuzes gemaakt waardoor DVOL de bal regelmatig kon onderscheppen. DVOL was niet van plan om zich over te geven aan S.C.E en kwam zo af en toe ook voor de goal, maar werd hierin niet gevaarlijk. Vlak voor de rust was het opnieuw Lenrys die scoorde en de ruststand naar 1-3 bracht. De tweede helft was er een om van te genieten. Het ene doelpunt was nog mooier dan de ander. Doelpunten waarbij DVOL alleen maar na kon kijken en de S.C.E fans alleen maar voor konden applaudisseren. Vooral de 1-4 van Sewan, assist Joep en de 1-5 van Sewan assist Cijar waren van grote schoonheid. De bal ging in een hoog tempo rond en werd door meerdere spelers 1x geraakt. 15 minuten naar rust was de stand dan ook 1-6. DVOL deed nog iets terug door de 2-6 te maken maar dit mocht de wedstrijd niet meer in gevaar brengen. In deze wedstrijd was er weinig gevaar voor S.C.E JO15-1. De ploeg heeft een goede overwinning geboekt en vooral in de tweede helft was het genieten voor de trainers en supporters.

11-03-17  S.C.E JO15-1 – De Bataven JO15-1  
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag een topwedstrijd in de competitie van S.C.E C1. De nummer 3 tegen nummer 2. In de heenwedstrijd won S.C.E met 3-4 door een sterk spelende Anthony. Hopelijk krijgt de keeper het vandaag wat minder druk. In de beginfase ging het gelijk op. Beide teams wilden graag de voetballende oplossing zoeken en zetten beide teams elkaar snel vast in de opbouw. In deze leuke opgaande wedstrijd liet De Bataven zien dat het veel kwaliteit heeft en goed kan voetballen. Het was dan ook Bataven dat op een 0-1 voorsprong kwam. Het spel bleef op en neer gaan met kansjes over en weer. Beide teams hebben een sterke aanvallende linie waardoor het aantrekkelijk was om na te kijken. Na 20 minuten spelen maakte S.C.E de gelijkmaker. Sewan kopte de bal door op Lenrys die alleen voor de keeper niet faalde en 1-1 maakte. Het middenveld van S.C.E won veel duels waarmee het de aanvallers kon bestoken met passes. Maar het bleef oppassen voor de goede aanvallers van De Bataven. Anthony stond een aantal keer goed in de weg om Bataven van een voorsprong af te houden. Vlak voor de rust, een individuele actie van Sewan en een hele knappe goal vanaf de achterlijn 2-1. In de tweede helft drong De Bataven aan. Het was voor S.C.E lastig om tot voetballen te komen en De Bataven van het doel af te houden. Omdat S.C.E teveel achteruit liep kwam De Bataven steeds dichterbij het doel van S.C.E. Het was dan ook niet verrassend dat Bataven de 2-2 maakte naar een hele knappe individuele actie van de spits. In deze fase was het billen knijpen voor S.C.E. Het kreeg De Bataven maar niet van de goal af. Met een aantal wissels en aanpassing hoopte de trainers meer grip te krijgen op de wedstrijd. Dit lukte gelukkig iets beter. Het was vooral genieten hoe eenvoudig D1 speler Thomas inviel in de C1. Met veel durf en lef verstuurde hij meerdere goede passes naar de aanvallers van S.C.E. In de slot minuten van de tweede helft kreeg S.C.E nog een mogelijkheid. Lenrys ging ervandoor op de rechterkant. Gaf een voorzet naar Sewan, kapte zijn tegenstander uit en schoot de bal goed binnen 3-2 ! Vlak na deze goal floot de scheidsrechter af en bleven de punten op Sportpark Lindenholt. Door deze knappe overwinning op Bataven komt S.C.E dichterbij de bovenste ploegen en word het nog een spannende strijd.

04-03-17  Jonge Kracht JO15-1G – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Na een weekend vol carnaval speelde S.C.E vandaag tegen Jonge Kracht. S.C.E keek snel tegen een achterstand aan. Na 7 minuten voetballen scoorde Jonge Kracht 1-0. Nog geen twee minuten later maakte Sewan de 1-1. Jonge Kracht liet S.C.E het spel maken om te loeren op de counter. En dat deed Jonge Kracht slim. S.C.E had vandaag veel moeite om tot voetballen te komen en speelde niet zoals het normaal speelt. Ook de normaal zo zekere achterhoede ging in de eerste helft regelmatig de boot in en het leek erop of sommige nog carnaval aan het vieren waren. Het was dan ook niet verwonderlijk dat S.C.E tegen een 2-1 achterstand aan keek na 15 minuten voetballen. Maar ook dit keer was het binnen twee minuten weer gelijk door Thijmen. Voor de rust maakte Cijar met een mooi afstandsschot nog de 2-3 voor S.C.E om met een voorsprong te gaan rusten. Het was duidelijk dat de trainers niet tevreden waren over de prestatie van S.C.E. De trainers grepen ook direct in met drie wissels. Hopelijk maakte dit de rest ook wakker.  Zoals vaker dit seizoen bewees Lenrys zijn waarde voor de ploeg. Direct na het fluitsignaal ging hij ervandoor en scoorde 2-4. Erop en erover dachten de trainers, maar niets was minder waar. S.C.E was vandaag echt heel slordig en liet het na om deze wedstrijd snel te beslissen. 10 minuten voor tijd scoorde Jonge Kracht nog de 3-4 waardoor het nog lang spannend bleef. Maar de overwinning bleef bij S.C.E. Ondanks het feit dat S.C.E de punten heeft gepakt was het niet om over na huis te schrijven vandaag! Hopelijk gaat dit de komende week beter en staat er tegen De Bataven een andere ploeg op het veld.

Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Op deze regenachtige zaterdag ging S.C.E op bezoek bij koploper AVW’66. AVW’66 dat vanaf de start van de competitie met kop en schouders boven iedereen uit steekt verloor dit seizoen pas 1x. Met D1 speler Thomas Kirkpatrick in de basis ging S.C.E van start. Vanaf het begin werd duidelijk dat het een moeilijke middag werd voor S.C.E. AVW’66 drong aan en wilde snel het verschil maken. S.C.E kwam maar moeilijk onder de druk uit en het lukte S.C.E niet om over de middenlijn te komen. Het was dan ook wachten op de eerste goal en die viel in de 16e minuut door een mooie vrijtrap 1-0. Maar de trainers blijven het altijd zeggen. Hoe goed de tegenstander ook is, of hoe slecht je zelf ook speelt, je krijgt ALTIJD kansen. Zo ook vandaag, vlak voor rust kreeg Lenrys een grote kans op 1-1 maar hij wist niet te scoren. Met slechts een 1-0 achterstand ging S.C.E rusten. Maar ook in de tweede helft werd snel duidelijk dat het een lastige middag bleef AVW’66 raakte wat geïrriteerd naar S.C.E. Ze hadden waarschijnlijk teveel moeite met het slechte veld waardoor hun voetballende vermogen niet konden laten zien. S.C.E hield stand mede door een goed keepende Anthony. S.C.E probeerde het wel maar het miste in deze wedstrijd stootkracht. In de 39e minuut maakte AVW’66 2-0 door een merkwaardige penalty. Na deze goal werden er nog grote kansen gemist en tegengehouden door keeper Anthony waardoor de uitslag 2-0 bleef. We wisten vooraf dat dit een lastige wedstrijd zou worden. Maar in de ogen van de trainers waren er teveel spelers aan S.C.E kant die met angst in de broek het veld opstapte.  Volgende week is er geen programma i.v.m. carnaval. Daarna hervat S.C.E te competitie tegen Jonge Kracht.

04-02-17   S.C.E JO15-1 – SC Millingen JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Na een winterstop waarin we weinig konden trainen stond vandaag competitie wedstrijd 1 op het programma. Tegenstander SC Millingen. In de uitwedstrijd verloor S.C.E met 2-0. Er was dus nog een appeltje te schillen met dit team. Maar S.C.E is gedurende het seizoen sterker geworden en beter gaan voetballen. Dat was in deze wedstrijd ook te zien. S.C.E domineerde de wedstrijd en maakte het spel. Na 28 minuten voetballen maakte Cijar een goede aanval af met een beheerst schot in de hoek 1-0. Heel snel na de rust maakte Sewan 2-0 op aangeven van Lenrys. SC Millingen kwam er eigenlijk niet aan te pas in deze wedstrijd. Maar toch schrok S.C.E even nadat een vrijstaande SC Millingen spits de 2-1 binnen schoot. Lang kon SC Millingen hier niet van genieten. Binnen 2 minuten werd de stand 3-1 door Lenrys. Na dit doelpunt werd het in een tijdsbestek van 5 minuten 5-1 door doelpunten van Lenrys en Sewan. Vlak voor het eindsignaal maakte Lenrys zijn hattrick 6-1 en scoorde SC Millingen nog 6-2. S.C.E heeft deze wedstrijd eenvoudig gewonnen. Ondanks de lange winterstop waarin we weinig hebben kunnen trainen liet de ploeg zien het voetballen niet te zijn verleerd. Dinsdag een oefenwedstrijd thuis tegen Brakkenstein (18:30 uur) en zaterdag een thuiswedstrijd tegen Eldenia.

21-01-17  S.C.E JO15-1 – Quick 1888 JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag een leuke oefenwedstrijd gespeeld tegen Quick1888 JO15-1 op de velden van de Universiteit Nijmegen. S.C.E won deze wedstrijd met 2-1. Met twee hele mooie doelpunten van Freek Jansen en Thijmen Scheidsbach. Van deze wedstrijd zijn foto’s gemaakt door Harold Bastiaans, KLIK HIER.

10-12-16  S.C.E JO15-1 – DVV JO15-2 
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
De laatste wedstrijd voor de winterstop was er een thuis tegen DVV. Deze ploeg bevind zich ook onderin de ranglijst net als de tegenstander van vorige week. S.C.E begon weer als een kanon. Binnen 1 minuut werd de 1-0 gemaakt door Lenrys. Lenrys was in de eerste helft niet te stoppen en had een half uur nodig om zijn hattrick te maken. Ook Justin mocht zijn naam op het scorebord zien door voor de rust 4-0 te maken. DVV kwam er niet aan te pas. Ondanks dat S.C.E niet heel sterk speelde. DVV mocht wel een schot op goal lossen. Maar van erg dichtbij stopte Anthony deze bal fantastisch! Na rust veranderde het spelbeeld niet. S.C.E domineerde maar was erg slordig in de tweede helft waardoor de score niet sneller uit liep naar grotere getallen. Meerdere kansen een- op een werden gemist. Uiteindelijk wisten beide teams een keer te scoren wat de uitslag 5-1 maakte. Met plek 3 voor de winterstop hebben wij het heel goed gedaan! Wie had dat verwacht? Het team word steeds beter en raakt steeds meer op elkaar ingespeeld. De achterhoede staat erg goed met daarachter een geweldige keeper. Het middenveld is voetballend een goede schakel tussen achterhoede en voorhoede. En onze aanvallers score vrij makkelijk en veel. Al met al mooie ingrediënten om na de winterstop er iets moois van te maken.

03-12-16  Westervoort JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Voorafgaand aan deze wedstrijd kreeg S.C.E goed nieuws. Beuningse Boys was definitief uit de ranglijst gehaald waardoor de overige teams punten in mindering kregen. Dit betekende voor S.C.E dat de afstand tot de bovenste 4 ploegen minder werd. Met in het achterhoofd dat de komende twee wedstrijden tegen nummer laatst en een- na laatst is kunnen er mooie dingen gebeuren voor de winterstop. S.C.E begon in deze wedstrijd sterk en kwam in de derde minuut via Sewan op voorsprong. Dit was eigenlijk ook de enige opleving in de eerste helft. S.C.E speelde in een te laag baltempo om het Westervoort moeilijk te maken en speelde zo Westervoort in de kaart. In de rust werden er twee wissels toegepast om de ploeg wat meer power te geven. Dit betaalde zich al snel uit. In een tijdsbestek van 10 minuten werd de voorsprong vergroot naar 0-5 door doelpunten van Sewan en Lenrys. Er was voor S.C.E in de tweede helft weinig aan de hand. Het speelde vooral op de helft van Westervoort en controleerde de wedstrijd. Die ene keer dat Westervoort eruit kwam hielp een S.C.E been Westervoort aan 1-5. Het slot akkoord was voor Justin die eindelijk zijn doelpunten maakte in de JO15-1. Met 8 doelpunten in de tweede helft, twee hattrick makers en allemaal S.C.E doelpunten heeft de ploeg het vandaag goed gedaan!
Mede door een gelijkspel van ONA’53 tegen Blauw Wit klimt S.C.E naar plek 3!!!
Volgende week een thuiswedstrijd tegen DVV.
Doelpunten: Lenrys 3x, Sewan 3x, Justin 2x en Max (eigen goal)
De foto’s KLIK HIER  van deze wedstrijd zijn gemaakt door Chris Dikken

26-11-16  S.C.E JO15-1 – ESA JO15-2
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Na opnieuw een week vrij te zijn geweest mocht S.C.E aantreden voor een competitiewedstrijd tegen ESA. ESA staat op plek 4 boven S.C.E met 1 punt meer.  In de voorgaande wedstrijden begon S.C.E sterk. Dat was vandaag niet het geval. Sommige spelers leken wel vastgevroren op het kunstgrasveld en waren niet vooruit te branden. Na 10 minuten spelen kwam er toch wat beleving in de wedstrijd. Een individuele actie van Lenrys langs 4 man zorgde voor de 1-0 voorsprong. Het was duidelijk dat S.C.E vandaag veel de combinatie moest zoeken. De momenten dat het gebeurde werd het direct gevaarlijk. Zonde dat deze mooie aanvallen niet werden beloond. ESA probeerde het spel te maken via de vleugels waar een 2-tal sterke buitenspelers liepen. Via een van deze spelers maakte ESA in minuut 27 de 1-1. S.C.E speelde hierna slordig. Teveel balverlies en teveel de moeilijke oplossing zoeken via een individuele actie ipv de combinatie te zoeken. Snel na de rust kwam S.C.E op achterstand. Een aantal verdedigers stonden te slapen waardoor ESA eenvoudig 1-2 kon maken. De jongens konden dus aan de bak in de tweede helft om de stand nog om te draaien. Het was duidelijk dat het vandaag niet van een leie dakje ging bij S.C.E. Veel spelers hadden moeite met het gladde bevroren kunstgras, waardoor de simpelste dingen fout gingen. Halverwege de tweede helft mocht S.C.E toch nog juichen. Een strakke corner van Aryn werd door Joep heel knap en vrijstaand binnen gekopt 2-2. S.C.E ging door en zoeken naar de voorsprong. Maar ook ESA zag mogelijkheden bij de S.C.E verdediging. ESA had veel snelheid in de ploeg waardoor deze wedstrijd beide kanten op kon vallen. In de 55e minuut was daar de bevrijding via Lenrys en de 3-2 voorsprong. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar en S.C.E mag weer 3 punten bijschrijven. Door deze knappe overwinning en de andere uitslagen klimt S.C.E naar plek 4. Met nog 2 wedstrijden te gaan kan S.C.E de eerste seizoenshelft met een mooie plek op de ranglijst afsluiten.

12-11-16  Blauw Wit 15JO-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Op deze frisse zaterdagmiddag ging S.C.E de brug over naar Blauw Wit voor de derby tegen de leeftijdsgenoten. Vandaag begint een belangrijke periode voor de winterstop met als eerste opstakel Blauw Wit. De afgelopen wedstrijden begint S.C.E uitstekend en ook vandaag was dit het geval. S.C.E bestookte het doel van Blauw Wit en na 6 minuten was het via Sewan raak! 0-1. Niet veel later een van de mooiste doelpunten dit seizoen. Een aanval van achterruit over meerdere stations kwam bij Lenrys. Hij gaf een schitterende voorzet op Thijmen die hem bij de tweede paal nog mooier binnen kopte 0-2. Blauw Wit kreeg geen grip op S.C.E waardoor de ploeg lekker door kon voetballen. Blauw Wit dat erg afhankelijk was van hun sterke spits, had de pech dat Daan zijn man goed in de zak had. Blauw Wit kreeg in de eerste helft 1 kans: een vrije trap hoog over. Op slag van rust maakte Lenrys een mooie steekbal van Cijar af en zo stond het 0-3 In de tweede helft, de ouders zaten net aan hun kopje koffie of Lenrys had de 0-4 al erin liggen. Nu was de wedstrijd zeker beslist. Zeker omdat Blauw Wit geen kans kreeg! Nu Blauw Wit met 4 aanvallers ging spelen kwam er voor S.C.E nog meer ruimte vrij. Hier werd jammer genoeg niet goed mee omgegaan en zochten we te snel de diepe bal.  Blauw Wit komt via een corner op 1-4 en doet wat terug in de stand. Maar zoals vaker vandaag is Lenrys er weer als de kippen bij en maakte de stand naar 1-5. Nood gedwongen moeten de trainers de organisatie aanpassen doordat een aantal jongens geblesseerd uitvallen. Dit resulteert in meer ruimte voor Blauw Wit. Twee minuten voor tijd maakt Blauw Wit 2-5 naar een foutje achterin. Ondanks het koude weer was het genieten voor iedereen die S.C.E een warm hart toedraagt. Mooie doelpunten, mooie aanvallen en een team dat hard werkt voor elkaar. Nu kunnen we omhoog kijken op de ranglijst. Met de komende periode ESA, Westervoort en DVV op het programma voor de winterstop.

05-11-16 De Bataven JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Na twee weken geen wedstrijd te hebben gespeeld ging S.C.E naar Gendt voor de wedstrijd tegen nummer 2 De Bataven. S.C.E begon heel sterk en stond naar 2 minuten op een 0-1 voorsprong na een doelpunt van Lenrys. S.C.E kwam goed uit de start blokken maar na de goal nam Bataven het over. Met gevaarlijke corners bestookte Bataven het doel van S.C.E maar daar stond vandaag keeper Anthony. Anthony was vandaag een plaag voor Bataven! Na 15 minuten spelen maakte Bataven uit een corner toch de 1-1. De wedstrijd ging gelijk op en beide partijen lieten zien graag te willen winnen. Vlak voor de rust passeerde Thijmen een aantal verdedigers waarna hij werd gevloerd. Thijmen pakte zelf de bal voor de penalty en schoot 1-2 binnen. Na de rust was het tegenhouden voor S.C.E. De Bataven begon erg sterk maar opnieuw was daar Anthony die keer op keer een geweldige redding had. Ook voor Anthony was er geen houden aan en moest de 2-2 incasseren. Gelukkig liet S.C.E zich niet gek maken en bleef de aanval zoeken. Opnieuw was het Lenrys met de 2-3. Met nog 10 minuten spelen was het erg spannend. De wedstrijd kon beide kanten opvallen, maar gelukkig was het geluk aan S.C.E kant vandaag. De Bataven maakte eerst nog 3-3 maar 2 minuten voor tijd was daar de hattrick voor Lenrys met de 3-4. Deze overwinning is mede mogelijk gemaakt door keeper Anthony. Vooral in de eerste helft had hij een aantal super reddingen waardoor S.C.E in de wedstrijd bleef. Vandaag zat het een keer mee voor S.C.E en werden kansen wel afgemaakt. KLIK HIER voor de wedstrijdfoto’s gemaakt door Chris Dikken.

15-10-16  ONA’53 JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO151
Vandaag speelden S.C.E een uitwedstrijd tegen ONA’53 uit Wageningen. ONA’53 stond op plek 3 en scoort vrij eenvoudig gezien de uitslagen. De wedstrijd begon veel belovend. ONA’53 kreeg in de openingsfase direct twee kansen en ook S.C.E kwam twee keer voor de keeper van ONA’53. Vooral Lenrys was in deze fase ongelukkig en onrustig met de afwerking op doel. Na 20 minuten spelen kwam ONA’53 op voorsprong door een redding van Anthony van dichtbij binnen te schieten. Ruim vijf minuten later werd het spel van S.C.E dan beloond. Max gaf een voorzet richting doel. Deze werd door de keeper van ONA’53 niet goed verwerkt en Lenrys kon eenvoudig de bal in het lege doel schieten 1-1. Maar direct daarna was ONA’53 weer gevaarlijk. Een aanval over de flanken werd voorgezet en vrij ingekopt door ONA’53 2-1. In de rust waren de trainers begrijpelijk ontevreden. Het veldspel was goed, veel druk op de bal bij balverlies. Maar vier 100% kansen worden gemist, vrij voor de keeper. Nog niet eens op doel, maar gewoon naast geschoten of zelf over. Na de rust ging S.C.E door met voetballen. Het was voetballend heer en meester maar de lange bal van ONA’53 bleef gevaarlijk. Met hun lange spits en snelle buitenspelers was het oppassen voor de achterhoede van S.C.E. Lenrys die zichzelf weer vrij speelde door de ONA’53 verdediging maakte in de 42e minuut 2-2. Ruim 10 minuten later maakte Cijar gebruik van de kleine keeper van ONA’53 en schoot van grote afstand de bal over de keeper 2-3. Dit was een heerlijke fase van S.C.E. Domineren en niets weggeven.  Zelfs na een aantal wissels aan S.C.E kant bleven er veel kansen ontstaan. Maar scoren, ho maar……..opnieuw vrij voor de keeper lukt het S.C.E spitsen om de bal over of naast te schieten.  En zoals een spreekwoord in de voetballerij zegt: “als je zelf niet scoort dan vallen ze aan de andere kant” Of “je moet er één meer maken als je tegenstander om te winnen” Dit was vandaag ook het geval. ONA’53 maakt in een tijdsbestek van 5 minuten de stand naar 4-3 en wint hiermee de wedstrijd. Deze uitslag is dood en dood zonde. S.C.E domineerde op de beginfase na de hele wedstrijd. Maar er worden 6-7 vrije kansen voor de keeper gemist. Dit zal echt beter moeten om de wedstrijden winnend af te sluiten. Want er zit kwaliteit genoeg in dit team.
Volgende week is S.C.E JO15-1 een weekend vrij.

08-10-16   S.C.E JO15-1 – DVOL 15-1 
Bron: Facebook S.C.E JO151
Vandaag een leuke wedstrijd tegen een tegenstander die gezien. De stand en uitslagen gelijkwaardig zou moeten zijn aan S.C.E. Met één schorsing en één blessure geval, maar met drie versterkingen kon S.C.E van start. In de eerste helft was S.C.E opnieuw de betere ploeg. Zoals de afgelopen wedstrijden speelde het de bal rond op zoek naar kansen. DVOL speelde veel de lange bal op zoek naar hun lange sterke spits. Maar deze werd goed verdedigd door het duo Daan en Joep. Na 25 minuten spelen werd het spel van S.C.E beloond met een doelpunt. Een goede voorzet van Justin kwam bij Sewan, die zag Thijmen vrij staan en Thijmen kon eenvoudig van dichtbij de 1-0 maken. Maar lang kon S.C.E niet genieten van deze voorsprong. Na 3 minuten kreeg DVOL een corner. Deze werd uitverdedigd door S.C.E en door een speler van DVOL knap uit de lucht in de hoek geschoten. Onhoudbaar voor keeper Anthony. Dat was een domper voor de ploeg. S.C.E had hier zichtbaar moeite mee en kreeg het spel van de eerste 20 minuten niet meer terug. In de rust het een en ander omgezet met twee wissels. En dit pakte erg goed uit. DVOL wist zich geen raad met de snelle en wendbare aanvallers van S.C.E. Het was wachten op de goal van S.C.E en de beloning voor het goede veldspel. Eerst was het Sewan met de 2-1 die op randje buitenspel een vrije trap van Cijar erin schoot. Niet veel later scoorde Jules de 3-1. Een goede goal want Jules stond net 2 minuten in het veld. Het slotakkoord was voor Jemilio die een sterke tweede helft als rechtsbuiten beloonde met de 4-1. S.C.E heeft vandaag verdiend gewonnen van DVOL. De jongens hebben allemaal hard gewerkt en gestreden voor de overwinning. Complimenten voor Jules (C2) Storr (C2) en Thomas (D1) alle drie voor het eerst in de C1 en dit heel goed gedaan! Volgende week een uitwedstrijd tegen ONA’53.
Ruststand 1-1 – Eindstand 4-1  Doelpunten:  Thijmen Scheidsbach, Sewan Yildiz Jules Appeldoorn, Jemilio Soliman

01-10-16  OSC JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO151
Vandaag ging S.C.E op een late middag richting Oosterhout voor de uitwedstrijd tegen OSC. Gezien de uitslagen en stand kon dit een leuke en gelijkwaardige wedstrijd worden. OSC kwam het beste uit de start blokken en zetten S.C.E onder druk op eigen helft. S.C.E wist er de eerste 10 minuten geen raad mee. Na deze fase kwam S.C.E beter in de wedstrijd. Het combineerde er rustig op los en probeerde richting het doel van OSC te voetballen. Maar ook OSC kwam er regelmatig goed uit en zo ging het gelijk op. Bij een corner van OSC stonden diverse S.C.E spelers niet goed op te letten en zo stond het 1-0. S.C.E dat goed combinatievoetbal speelde met een uitblinkende Cijar maakte het OSC keeper vooral moeilijk met schoten van afstand. Maar met deze schoten had de keeper weinig moeite. Ook in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. De wedstrijd speelden zich vooral op het middenveld af. De mogelijkheden die S.C.E kreeg werden door de keeper goed gestopt. OSC dat in de tweede helft loerde op de counter kwam via deze weg op 2-0. Heel onnodig maar wel de realiteit. De kansen die OSC kreeg gingen erin. Dit was bij S.C.E niet het geval. Zelfs in de slotfase kreeg S.C.E kans op kans. Spitsen die vrij op de keeper af gaan maar de bal niet op doel krijgen. Voetballend was S.C.E sterk, maar teveel mogelijkheden werden gemist. Het duel ging gelijk op maar OSC was vandaag het meest productief.
Ruststand 1-0 – Eindstand 2-0

24-09-16  S.C.E JO15-1 –  AVW’66 JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO151
Soms kun je hele teksten schrijven over een wedstrijd en gebeurt er veel in een wedstrijd. Vandaag was dat totaal anders. AVW’66 was vandaag een te sterkte tegenstander voor dit S.C.E. Vanaf het begin was duidelijk dat AVW’66 terecht bovenaan staat. Een ploeg met verschrikkelijk veel grote en sterke jongens dat veel kracht en energie in de wedstrijd gooide. Het tempo lag in het begin van de wedstrijd hoog en S.C.E liep achter de bal aan. Gelukkig was S.C.E niet bang om de duels aan te gaan en regelmatig een duel te winnen. S.C.E keek al snel tegen een achterstand aan en liet het na om zelf de 1-1 te maken. Met een 0-2 achterstand ging de ploeg de rust in. Duidelijk was dat de ploeg moest proberen om de schade te beperken en geen gekke dingen moest doen in de tweede helft. Maar blijf loeren op de kansen want je krijgt ALTIJD kansen. Na een snelle 0-3 maakte Lenrys 1-3. Maar snel daarna viel ook weer de 1-4. Het was vooral AVW dat het spel maakte en S.C.E dat achter de bal en de tegenstander aan liep. Gelukkig bleef de schade beperkt tot 1-5. Deze wedstrijd moeten wij snel vergeten en doorgaan naar volgende week. AVW’66 heeft laten zien een sterk team te hebben en zeker niet onverdiend bovenaan te staan met een doelsaldo van 31 voor en 6 tegen. Volgende week een uitwedstrijd tegen OSC JO15-1. Aanvang 14:30 uur. Ja jullie lezen het goed!

17-09-16 vv Eldenia JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E 15-1
De derde competitiewedstrijd was een uitwedstrijd naar Elden tegen vv Eldenia. Een ploeg die we vorig jaar ook tegenkwamen en het toen heel lastig mee hadden. In de ogen van de trainers was dit vorig jaar het sterkste team. Maar een nieuw seizoen dus nieuwe kansen. Een tegenvaller in de warming-up: Max was toch niet fit genoeg en moest helaas uitstappen. S.C.E begon de wedstrijd goed, zetten de tegenstander goed vast en voerde de teamafspraken goed uit. Zonder echt gevaarlijk te worden domineerde het de wedstrijd. vv Eldenia kwam er niet uit door het goed verdedigen van het middenveld. Halverwege de eerste helft ontstonden er wat kleine mogelijkheden voor S.C.E, zonder resultaat. In de tweede helft starten S.C.E goed. Druk zetten van Daan leverde hem de bal op. Hij gaf een steekpass op Lenrys Pereyra Cano die vrij door mocht lopen en 0-1 maakten. Dit doelpunt kwam op het juiste moment. Maar na dit doelpunt werd S.C.E heel onrustig. Het speelde niet meer het eigen spel en liet vv Eldenia naar zich toe komen. S.C.E moest zich in deze fase herpakken om de gelijkmaker te voorkomen. Een aantal wissels en tactische omzettingen van de trainers moesten hierbij helpen. En dit pakte goed uit. Thijmen, die ingevallen was hield de bal goed vast en verstuurde een pass op Lenrys Pereyra Cano. Opnieuw vrij voor de keeper bleef hij rustig en maakte 0-2. Deze goal had S.C.E nodig, maar het bleef spannend. vv Eldenia nam meer risico waardoor het druk werd voor het goal van S.C.E. Uit een corner van vv Eldenia zag de scheidsrechter een overtreding van Aryn, strafschop. Deze werd goed ingeschoten en zo stond het 1-2. Met nog een paar minuten spelen moesten alle spelers alle zeilen bijzetten om de gelijkmaker te voorkomen, en dit lukte ! Deze overwinning was op basis van de eerste helft zeer verdiend! De ploeg voerde de teamafspraken goed uit waardoor vv Eldenia nul kansen kreeg! Een compliment voor het hele team. Volgende week een thuiswedstrijd tegen AVW JO15-1. Deze ploeg maakt veel indruk in de eerste 3 wedstrijden.
Ruststand 0-0 – Eindstand 1-2  Doelpunten: Lenrys Pereyra Cano 2x

10-09-16  SC Millingen JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
De tweede wedstrijd een uitwedstrijd tegen SC Millingen. Na een lange rit kon er om 10:45 uur worden afgetrapt. Maar S.C.E begon zwak. Binnen een minuut stond het op een 1-0 achterstand. S.C.E was duidelijk van slag door deze tegengoal en speelde de eerste helft matig. Millingen was feller en won meer duels, overigens niet altijd volgens de regels. Maar de matig leidende scheidsrechter zag het anders. Door slecht optreden van de scheidsrechter werd de sfeer grimmig, met een aantal gele kaarten als gevolg. Het werd zelfs zo erg dat de scheidsrechter S.C.E spelers begon te beledigen en uit te schelden, tot verbazing van de spelers.  In de rust werd er om een verklaring gevraagd bij de scheidsrechter maar die was er duidelijk niet van gediend en toonde de trainer de rode kaart. Hierdoor werd de sfeer niet beter. Na overleg met Millingen is er toch besloten om door te gaan. En dit maakte iets los bij S.C.E. S.C.E drong Millingen terug op eigenlijk helft dat probeerde om met de lange bal eruit te komen. S.C.E bleef aanvallen en kansen creëren en het was wachten op de gelijkmaker. Maar kans op kans werd gemist. Vrije kansen vrij voor de keeper gingen er zelfs niet in. S.C.E had in deze fase de goal moeten maken maar liet dat na. Millingen maakte nog de 2-0 dat tevens de uitslag was. Toch mogen wij zeggen dat we trots op de spelers zijn. Na z’n eerste helft is S.C.E in de tweede helft heel rustig omgegaan met de slechte scheidsrechter. Complimenten daarvoor ! Helaas konden we het niet uitdrukken in goals. Volgende week een herkansing tegen Eldenia.
Ruststand 1-0, Eindstand 2-0

S.C.E JO15-1 – Jonge Kracht JO15-1
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Na een korte voorbereiding van 3,5 week mochten de jongens vandaag starten aan de competitie. Tegenstander was Jonge Kracht JO15-11, voor ons een onbekende tegenstander. In het begin was S.C.E beter. Het had veel de bal en speelde de bal goed rond. Tot echte kansen kwam het nog niet. Duidelijk was dat Jonge Kracht veel de lange bal speelden en S.C.E het spel liet maken. Halverwege de eerste helft een corner van Max die bij Lenrys kwam en zo de 1-0 maakte. Na deze goal van S.C.E werd het spel minder. Veel spelers gingen lopen met de bal waardoor het spel niet beter werd. In de tweede helft was het een stuk beter. De bal ging goed rond en met veel snelheid voorin was S.C.E gevaarlijk. Het was wachten op meer goals want Jonge Kracht kwam niet in de buurt van de goal. Het duurde dan ook heel lang voordat S.C.E de wedstrijd besliste. Vijftien minuten voor het eind van de wedstrijd schoot Sewan van grote afstand de bal in de hoek 2-0. Hierna kwam S.C.E niet meer in gevaar, kreeg nog een aantal kansen en verdedigde de wedstrijd goed uit. In deze wedstrijd was S.C.E de baas en kwam de tegenstander er niet aan. Er werd vooral in de tweede helft goed gevoetbald, veel kansen gecreëerd en achterin niks weggegeven !
Complimenten voor deze eerste wedstrijd volgende week de uitwedstrijd tegen SC Millingen JO15-1
Ruststand 1-0, – Eindstand 2-0  Doelpunten: Lenrys Pereyra Carso, Sewan Yildiz

30-08-16  S.C.E JO15-1 – Trekvogels JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
De laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie. De dag begon rommelig omdat er geen scheidsrechter was. Amilcar Meija bedankt voor je komst en voor het fluiten. In deze wedstrijd hebben we duidelijk de wisselvalligheid gezien van pupillen/junioren. De vorige wedstrijd geweldig, vandaag ondermaats. Trekvogels was bijna de hele wedstrijd de betere, overal een stap eerder, wonnen duels en kregen kansen. Zaterdag start de competitie thuis tegen Jonge Kracht JO15-1. Aanvang 11:00 uur
Doelpunt: Sewan Yildiz  Ruststand 1-1, Eindstand 1-3

27-08-16  Woezik JO15-1-2  – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Deze wedstrijd was echt geweldig van S.C.E kant! Alles wat de trainers verwachten van het team werd ook gedaan: bal snel rond laten gaan, duels aangaan / winnen en kansen creëeren. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden werden de kansen nu wel afgemaakt. Zelfs tegen een sterk combinatie team van Woezik heeft S.C.E laten zien erg goed te kunnen voetballen. Als de ploeg dit volgende week in de competitie kan opbrengen, kunnen er mooie dingen gebeuren. Doelpunten: Lenrys Pereyra Carso, 2x Sewan Yildiz 2x  Ruststand 1-1, Eindstand 2-4 

24-08-16  S.C.E JO15-1 – FC Lienden JO 15-1  
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Eerste helft duidelijk voor FC Lienden. S.C.E speelde rommelig en kon elkaar niet vinden.In de tweede helft was S.C.E heer en meester maar in de eindfase ontbrak het aan het laatste setje. Deze wedstrijd was al een stuk beter dan de vorige wedstrijd. Dus er zit verbetering in! De selectie word steeds completer en fitter. Eindstand 1-2

20-08-16  S.C.E JO15-1 – Fortissimo JO15-1  
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Veel kansen gecreëerd en bij momenten goed spel. De rest komt vanzelf.
Eindstand 1-2, Doelpunt: Sewan Yildiz