17-03-18  S.C.E MO15-1 – Trekvogels MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de wedstrijd thuis tegen Trekvogels in de kou met een snijdende wind. Het werd een gelijk opgaande strijd waarin wij wat meer balbezit hadden en hun misschien wel de beste kansen. Met rust was de stand 0-0 en met de tweede helft de wind tegen wisten we dat het lastig ging worden en helaas de wind werd nog wat heviger ook dus het zat allemaal net niet mee. En als dan ook echt letterlijk elke bal verkeerd valt en Trekvogels met een klutsgoal op 0-1 komt dan heb je gewoon dikke vette pech !! We hebben wel gevochten als leeuwen en ik weet zeker dat als we met dezelfde instelling volgende week tegen Arnnepse girls de wedstrijd beginnen dat we eindelijk van die hatelijke nul punten af komen!!

10-03-18   SVHA MO15-1 – S.C.E MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de uitwedstrijd tegen SVHA. Lekker weer echt gras wat nat was oftewel ideale omstandigheden voor een leuke wedstrijd, dit werd het niet !!! We komen 1-0 voor maar laten het daarna helemaal afweten. Uiteindelijk met 3-1, de rust in en dat was maar goed ook want de gemoederen liepen af en toe te hoog op !! Nou geprobeerd de gemoederen te bedaren maar of dat slim is geweest weet ik ook niet want de dames kwamen een partijtje lamlendig het veld op bah bah. Voor dat we wakker waren was het 5-1 en als er dan ook nog een paar dames hun hoofd er niet bij kunnen houden en we uiteindelijk met 9 dames in het veld staan mogen we met een einduitslag van 6-2 nog niet klagen. Zonde van een mooie voetbalmiddag en een nederlaag die absoluut niet nodig was !!!!

24-02-18  S.C.E MO15-1 –  Hoevelaken MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de bekerwedstrijd tegen Hoevelaken. Het werd een makkelijke 7-2 overwinning voor onze toppers met af en toe leuk combinatie voetbal. Ik heb wat dingen uit kunnen proberen met de opstelling waarvan 1 ding erg goed uitpakte; Kayleigh wat meer naar voren laten spelen en ze maakt gewoon 3 doelpunten ! Maar vandaag speelde eigenlijk alle dames gewoon een goede wedstrijd. Op naar de volgende ronde en ik zeg het nog steeds 1 ding is zeker S.C.E wint de beker !!

17-02-18  SC Bemmel MO15-1 – S.C.E MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag onze eerste wedstrijd in de eerste klasse, uit tegen sc Bemmel. We hebben onze dames meerdere keren gezegd dat dit een niveautje hoger zou zijn en dat bleek vandaag ook. We werden met 5-1 weggespeeld door sc Bemmel en het was ook gewoon een terechte overwinning voor sc Bemmel waar niks op af viel te dingen. Enige pluspuntje deze wedstrijd was de tweede helft waar we met een stuk betere instelling het veld op kwamen maar ja met de rust stonden we al 3-0 achter dus was weinig eer meer te behalen. Op naar volgende week de beker wedstrijd tegen Hoevelaken kijken wat dat ons gaat brengen.