26-05-18  Woezik MO15-1 – S.C.E MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag mijn laatste wedstrijd als trainer van de S.C.E meiden het werd een deceptie 8-1 verloren van onze angstgegner Woezik. Gelukkig hebben we de laatste tien minuten van de eerste helft laten zien dat we heel aardig kunnen voetballen. De afgelopen 4 jaar heb ik vele mooie momenten met de dames mee mogen maken met als bekroning de titel eind 2017. Iedereen die heeft geholpen hartstikke bedankt en ook de sponsors Richard Megens, Petra Langezaal en Andries Ubeda bedankt voor het sponsoren van dit team!! Volgend jaar gaat het team verder met een geweldige trainer Richard Van Maasakker en ik zal zeker af en toe nog een training mee pakken! En wie weet wat de toekomst brengt!! Veel succes ook nog voor de dames die gaan vertrekken ik hoop dat ze met net zoveel plezier gaan voetballen als dat ze ooit bij S.C.E gedaan hebben!!

19-05-18 S.C.E MO15-1 – vv Bennekom MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de wedstrijd tegen subtopper vv Bennekom MO15-1. De wedstrijd was rommelig en er werd erg onrustig gevoetbald door beide teams zowel in de eerste als in de tweede helft maar door keihard werken en een geweldige inzet wisten we toch een 1-1 uit het vuur te slepen. Ik denk dat dit een verdiende uitslag was en door dit puntje zijn we ook weer van de laatste plek af. Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen tegen onze vrienden van Woezik kijken of we daar nog een mooi slot aan dit lastige seizoen kunnen geven!!!

25-04-18  S.C.E MO15-1 – Spero MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de inhaalwedstrijd tegen thuis tegen Spero de uitslag 0-4. Uitslag was terecht de dames van Spero waren fysiek conditioneel en technisch beter. Onze dames werkte hard maar kwamen gewoon tekort. Nu ruim 2 weken geen wedstrijd en dan vanaf 12 mei nog 3 wedstrijden knallen om nog wat puntjes te verzamelen!!

21-04-18   S.C.E MO15-1 – SKV MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de wedstrijd tegen de nummer een SKV. Heerlijk weer en de wedstrijd op echt gras. We misten vandaag ons centrale duo achterin dus we moesten een beetje improviseren. Onze dames streden voor iedere meter en maakten het de koploper flink moeilijk en we gingen verdienstelijk met 1-1 de rust in. In de rust kon je merken dat de dames erg diep waren gegaan en dat bleek in de tweede helft ook. De tegenstander was conditioneel wat sterker en hadden het geluk dat ze vier wissels hadden en wij helaas maar een en ze winnen uiteindelijk met 1-4. Ik kan vandaag alleen maar zeggen dat ik een team heb gezien dat voor mekaar streed en dat er op momenten leuk gevoetbald werd en dat er vandaag ook een geweldige keeper bij ons in de goal stond. Woensdag zo’n instelling en we gaan winnen van Spero dat weet ik zeker.

07-04-18  S.C.E- MO15-1 – RKSV Driel MO15-1

Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de wedstrijd tegen RKSV Driel de koploper tegen de nummer laatst. Onze dames wisten dat het een hele lastige wedstrijd zou gaan worden en dat werd het ook maar onze dames waren zo fel dat ze RKSV Driel gewoon overrompelden. RKSV Driel had eerlijk is eerlijk het beste veldspel maar wij waren gewoon een stuk fanatieker. De wedstrijd eindigt in 0-0 dus eindelijk zijn we van die hatelijke nul af en daar mogen de dames trots op zijn! Volgende week uit naar de een na laatste vv Ewijk daar gaan we onze eerste overwinning pakken!!!

04-04-18  sc Bemmel MO15-1 – S.C.E MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de kwartfinale tegen sc Bemmel. We hadden twee maanden geleden ook al tegen sc Bemmel gevoetbald en werden toen compleet weg gespeeld. Maar vandaag was alles anders onze dames waren fanatiek zoals ik ze nog nooit gezien heb. Elk duel gingen ze aan en er werd ongelooflijk hard gewerkt. Met rust was de stand 0-0. De tweede helft werd echt een belevenis we komen 1-0 achter maar onze dames lieten de koppies niet hangen en gaven alles en de kansen kwamen bal op de lat bal net naast bal van de lijn (volgens onze dames erover). Maar helaas het bleef bij 1-0 voor sc Bemmel. Dus helaas geen halve finale beker maar met opgeheven hoofd terug naar Nijmegen. En als je dan achteraf hoort dat sc Bemmel wint door een doelpunt van een meisje wat niet eens bij hun team hoort ben ik eigenlijk nog trotser dat wij met onze eigen dames vandaag gewoon van ze hadden kunnen winnen.

17-03-18  S.C.E MO15-1 – Trekvogels MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de wedstrijd thuis tegen Trekvogels in de kou met een snijdende wind. Het werd een gelijk opgaande strijd waarin wij wat meer balbezit hadden en hun misschien wel de beste kansen. Met rust was de stand 0-0 en met de tweede helft de wind tegen wisten we dat het lastig ging worden en helaas de wind werd nog wat heviger ook dus het zat allemaal net niet mee. En als dan ook echt letterlijk elke bal verkeerd valt en Trekvogels met een klutsgoal op 0-1 komt dan heb je gewoon dikke vette pech !! We hebben wel gevochten als leeuwen en ik weet zeker dat als we met dezelfde instelling volgende week tegen Arnnepse girls de wedstrijd beginnen dat we eindelijk van die hatelijke nul punten af komen!!

10-03-18   SVHA MO15-1 – S.C.E MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de uitwedstrijd tegen SVHA. Lekker weer echt gras wat nat was oftewel ideale omstandigheden voor een leuke wedstrijd, dit werd het niet !!! We komen 1-0 voor maar laten het daarna helemaal afweten. Uiteindelijk met 3-1, de rust in en dat was maar goed ook want de gemoederen liepen af en toe te hoog op !! Nou geprobeerd de gemoederen te bedaren maar of dat slim is geweest weet ik ook niet want de dames kwamen een partijtje lamlendig het veld op bah bah. Voor dat we wakker waren was het 5-1 en als er dan ook nog een paar dames hun hoofd er niet bij kunnen houden en we uiteindelijk met 9 dames in het veld staan mogen we met een einduitslag van 6-2 nog niet klagen. Zonde van een mooie voetbalmiddag en een nederlaag die absoluut niet nodig was !!!!

24-02-18  S.C.E MO15-1 –  Hoevelaken MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag de bekerwedstrijd tegen Hoevelaken. Het werd een makkelijke 7-2 overwinning voor onze toppers met af en toe leuk combinatie voetbal. Ik heb wat dingen uit kunnen proberen met de opstelling waarvan 1 ding erg goed uitpakte; Kayleigh wat meer naar voren laten spelen en ze maakt gewoon 3 doelpunten ! Maar vandaag speelde eigenlijk alle dames gewoon een goede wedstrijd. Op naar de volgende ronde en ik zeg het nog steeds 1 ding is zeker S.C.E wint de beker !!

17-02-18  SC Bemmel MO15-1 – S.C.E MO15-1
Bron: Facebook Jopie Hermens
Vandaag onze eerste wedstrijd in de eerste klasse, uit tegen sc Bemmel. We hebben onze dames meerdere keren gezegd dat dit een niveautje hoger zou zijn en dat bleek vandaag ook. We werden met 5-1 weggespeeld door sc Bemmel en het was ook gewoon een terechte overwinning voor sc Bemmel waar niks op af viel te dingen. Enige pluspuntje deze wedstrijd was de tweede helft waar we met een stuk betere instelling het veld op kwamen maar ja met de rust stonden we al 3-0 achter dus was weinig eer meer te behalen. Op naar volgende week de beker wedstrijd tegen Hoevelaken kijken wat dat ons gaat brengen.