11-12-18  S.C.E o23 – Union o23  afgelast

13-11-18  S.C.E o23 – Beuningse Boys o23
Op een droge dinsdagavond in november de talenten van S.C.E onder de 23 jaar , die een wedstrijd spelen voor de FairPlayCup 2018 tegen de jongens van de Beuningse Boys o23. Een rommelige opening, maar wel met een hoog tempo. De 1e kans is voor S.C.E in de 6e minuut en dat leidt tot een doelpunt van Nicky Sander, Kaj Dreis legt de bal op de 16 meter, midden voor de goal breed en Nick Sander neemt de bal vol op z’n slof. We schrijven de 11e minuut plaagstootje Beuningse Boys, Zev de Bruijn heeft het schot niet klem, maar geen inkomende speler. Beuningse Boys, zeer jong team 9 spelers uit de JO19 in de basis. In de 16e minuut, goede voorzet Beuningse Boys, van links, maar voorlangs, daarna van rechts en Zev de Bruijn stompt hem weg. S.C.E teveel lange ballen en te weinig rust aan de bal. 19 minuut een knap schot van de Beuningse Boys, tegen de paal, dat is wat je noemt nog eens geluk hebben voor S.C.E.

Foto Ronald Dreis

23e minuut goede pass Rick Theunissen vanaf de middenlijn op Kaj Dreis rand strafschopgebied, goede aanname, maar verdediger tikt de bal tot corner. 25e minuut een goede voorzet van Cherano Hasselbaink op Kaj Dreis die bij de 2e paal staat, maar schiet recht op de keeper. We schrijven de 27e minuut. balverlies S.C.E op middenveld, dieptepass Beuningse Boys, maar Zev de Bruijn komt goed de goal uit. 29e minuut goed schot Kaj Dreis van 20 meter, maar keeper tikt hem uit de hoek tot corner. Maarten van Breda komt net niet goed onder de bal, om goed te koppen, jammer. In de 33e minuut Nicky Sander op links het strafschopgebied in, kan alleen op de keeper af. Hij krijgt een onschuldig trapje, maar had wel een penalty moeten krijgen, het blijft 1-0 in het voordeel van S.C.E. Het is rust op Sportpark Lindenholt, 1-0 ruststand.

Foto Ronald Dreis
De 2e helft is weer van start gegaan, na 10 minuten rommelen, foutje in de opbouw bij S.C.E. Counter Beuningse Boys, maar gelukkig weer in de afronding slordig. 57e minuut goede vrije trap Mike Roos, maar Rick Theunissen komt een teenlengte tekort. Daarna klutsbal voor de goal bij S.C.E, maar Zev de Bruijn komt er als winnaar uit. Na hard werken maakt de Beuningse Boys de gelijkmaker in de 61e minuut. Neemt S.C.E nu het heft weer in eigen hand?????. De creativiteit op het middenveld ontbreekt vandaag. Er zijn nog 30 minuten te spelen geeft de klok aan. In de 67e minuut Beuningse Boys blijft gewoon doorgaan, de opbouw van S.C.E is onvoldoende. Goede voorzet en Zev de Bruijn zit er weer goed tussen, stompt de bal voor een S.C.E speler. Nu weer in de 69e minuut, weer een vernijnig schot van de Beuningse Boys maar gelukkig over. We schrijven de 70e minuut. Doorzetten van Jefferson Gola, geeft een pass op Kaj Dreis, maar die schiet de bal net naast de verkeerde kant van de paal. In de laatste 10 minuten hadden de Beuningse Boys de overwinning moeten pakken. Echter Zev de Bruijn stond 2x goed in de weg en 1x schoot men de bal hoog over het doel. Eerste helft beter S.C.E en 2e helft waren de jongere van Beuningse Boys sterker, een gelijk spel is een mooie en juiste afspiegeling van deze wedstrijd.

Nicky Sander

09-10-18  vv Trekvogels o23 – S.C.E o23
Er is net voor de rust contact met onze correspondent. De ruststand tussen vv Trekvogels-S.C.E onder 23 is 2-1 in het voordeel van vv Trekvogels. Wel een mooi doelpunt van Cherano Hasselbaink van S.C.E, een afstandsschot al in de 5e minuut. Twee doelpunten van Trekvogels ook afstandsschoten, maar Zev de Bruijn stond niet in de goal. In de 58 minuut, opnieuw een doelpunt van Cherano Hasselbaink voor S.C.E. Goed opkomen op links het strafschopgebied in, alleen op de keeper af en bal over de grond tegen het net 2-2 is de tussenstand, wedstrijd kan nog alle kanten op. We schrijven de 78e minuut. Knullig balverlies van de Trekvogel in strafschopgebied en speler trekt S.C.E speler neer. Strafschop door Mike Roos, maar keeper duikt de bal helaas goed uit de hoek, stand blijft 2-2. Het loopt op het einde in de 87e minuut goed opkomen van Luuk Schiphorst die de bal van de verdediger afpakt rond de 20 meter en op de 16 meter met rechts de bal mooi in de korte hoek knalt voor S.C.E 2-3, wat ook tevens de eindstand is op het scorebord deze avond.

Cherano Hasselbaink