01-04-20  Zoals jullie gisteren hebben gehoord wordt er dit seizoen niet meer gevoetbald.  Klik hier bericht KNVB https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat
Nu er voor de amateur voetbalverenigingen duidelijkheid is, gaat het bestuur zich de komende tijd verdiepen in de organisatorische en financiële consequenties.  Wij gaan proberen om jullie zo snel mogelijk te informeren over wat dit besluit voor S.C.E en voor jullie betekent. Bij dit onderzoek hebben we uiteraard met regelmaat contact met andere verenigingen, de KNVB en de gemeente Nijmegen. Wij hopen voor 28 april duidelijkheid te hebben en jullie te kunnen informeren.
Namens het bestuur, Berry Aalders

17-03-20  Nu de scholen dicht zijn verzoeken we jullie de kinderen zoveel mogelijk *thuis* te houden. Naar buiten gaan mag, maar kijk uit voor groepsvorming! Sport accomodaties, schoolpleinen, cruyffcourts etc. puilen momenteel uit. Kijk daarmee uit!  In verband met de gezondheidsrisico’s is het niet wenselijk dat er grote groepen samen komen. Denk aan de gezondheid van uw kind, u zelf maar ook aan dat van een ander. Laten we er allen voor zorgen dat dit snel achter de rug is. We verzoeken u dan ook om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Nogmaals aan alle ouders en/of verzorgers; laten we onze verantwoordelijkheid pakken in deze vreemde en moeilijke periode. Dit lukt alleen als we hier allemaal achter staan! Blijf thuis en ga alleen naar buiten als het noodzakelijk is. Houdt voldoende afstand en voorkom groepsvorming! Laten we allemaal een steentje bijdragen om deze moeilijke periode door te komen. Spreek elkaar hier ook op aan als het nodig is. Bedankt namens bestuur van S.C.E,
Namens, Berry Aalders

13-03-20 CORONA-maatregelen
Vanwege het Coronavirus heeft het bestuur van S.C.E, in navolging van de richtlijnen en adviezen van de KNVB ook haar verantwoordelijkheid genomen en besloten om t/m 6 april geen (oefen)wedstrijden en trainingen te laten plaatsvinden. Het bestuur zal de landelijke ontwikkelingen en de berichtgevingen van de KNVB hierover nauwgezet volgen. Het clubhuis zal in die periode ook gesloten zijn. Indien er aanleiding is om de gestelde termijn van 6 april te wijzigen zullen we dat opnieuw in ons bestuur bespreken. Via onze website, Facebook en andere sociale media zullen jullie op de hoogte worden gehouden.
Namens het bestuur, Berry Aalders

 
28-01-20   Theo van Cleef wordt de opvolger van Serge Heuveling. Theo is nu actief bij Achilles’29 uit Groesbeek. Eerder was hij werkzaam bij o.a. de jeugd van S.C.E, jeugd VVV/Helmond Sport, S.C.P., Union, FC Oss en TOP Oss. S.C.E hoopt dat zijn vakmanschap en beleving tot succes zal leiden. Theo hoopt op een mooie vruchtbare samenwerking met de spelersgroep van S.C.E.
Namens, Bestuur en technische commissie S.C.E

18-12-19  Tijdens de kerstvakantie is ons clubhuis gesloten. zaterdag 21 december wordt er nog voor de competitie gevoetbald. Vanaf zondag 22 december is het clubhuis gesloten tot en met zondag 5 januari. Uitzondering hierop is uiteraard de nieuwjaarsreceptie, welke op 1 januari wordt gehouden van 16.00 uur tot 20.00 uur.  Rond 17.00 uur zullen dan ook de jubilarissen worden gehuldigd.
Het bestuur wenst iedereen een hele fijne feestdagen en een gelukkig en sportief, maar vooral gezond 2020.
Namens het bestuur, Berry Aalders

25-08-19  Het bestuur heeft uitbreiding gekregen in de persoon van Rik Mulders. Rik heeft een aantal jaren in het 1e elftal van S.C.E gevoetbald.  Hij zal zich in het bestuur onder meer gaan bezighouden met de organisatie met betrekking tot de aanvragen van de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Het is noodzakelijk dat een groot aantal van onze vrijwilligers deze gaan aanvragen. Rik gaat binnen afzienbare tijd de betreffende vrijwilligers een mail sturen. Hij geeft daarbij aan op welke manier je een dergelijke verklaring kunt aanvragen. Verder gaat Rik zich bezighouden met de communicatie en dan met name de communicatie naar en van de wijk Lindenholt. Hij zal daarvoor contact leggen met de redactie van Lindenholt Leeft.  In de 2-maandelijkse uitgave zal er met regelmaat een artikel, info etc. etc. over S.C.E te lezen zijn, zodat S.C.E nog meer bekendheid in de wijk Lindenholt gaat krijgen. Verder zal Rik ook wat algemene bestuurszaken gaan doen.  Wij wensen Rik veel succes bij de uitoefening van zijn functie.
Namens het bestuur, Berry Aalders

16-06-19  Gisteren (15 juni) is bij S.C.E het Rudi Tielen toernooi gehouden. Op dit toernooi werd door de diverse JO11-teams gestreden om de Rudi Tielen trofee.  We waren vooralsnog wat bezorgd over de weersomstandigheden. De voorspellingen waren niet erg gunstig, maar gelukkig is het tijdens het toernooi nagenoeg steeds droog geweest. De kinderen hebben een prima toernooi gespeeld. Er waren veel leuke en spannende wedstrijden. En aan het einde van een toernooi heb je altijd winnaars en verliezers. Tijdens de prijsuitreiking kreeg iedere speler een medaille en voor de winnaar was er de Rudi Tielen trofee. Rudi werd zelf ook nog even in het zonnetje gezet. Het bestuur heeft Rudi Tielen tot ERELID van S.C.E benoemd. Een benoeming die op zijn plaats is. Rudi zet zich al jarenlang in voor S.C.E op allerlei terreinen en heeft deze onderscheiding dan ook meer dan verdiend. Rudi proficiat. De organisatie van dit toernooi was in handen van Paul van Cleef.  Samen met Stef Jansen, Karel Creemers en veel andere vrijwilligers hebben zij dit toernooi tot een succes gemaakt. En natuurlijk ook de scheidsrechters bedankt dat jullie de wedstrijden van dit toernooi hebben geleid.
Namens het bestuur, Berry Aalders

16-06-19   Afgelopen vrijdagavond is voor de eerste keer bij S.C.E het 7 tegen 7 toernooi gehouden. Een toernooi waaraan je als 7-tal kon deelnemen. Er waren uiteindelijk 13 teams aanwezig en zij hebben een geweldig toernooi gespeeld. Het weer werkte ook mee. Het was een gezellig voetbaltoernooi, waar oud en jong veel plezier aan heeft beleefd.  Ook na het toernooi is het in het clubhuis nog lang druk en bovenal erg gezellig geweest. Het bestuur van S.C.E vindt het fantastisch, dat dit toernooi door S.C.E leden is georganiseerd. Richelle Baetings en Cindy Schoppema zijn de initiatiefnemers hiervan en zij en een aantal andere vrijwilligers hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat iedereen een hele fijne avond heeft beleefd.  Een toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is. Richelle en Cindy bedankt voor het organiseren van dit evenement.
Namens het bestuur, Berry Aalders

20-05-19  De trainers voor komend seizoen van de junioren selectieteams zijn bekend. JO19-1 wordt getraind door de huidige trainer Marzouk Mechbal. JO17-1 krijgt een nieuwe trainer, Engin Dag, huidige trainer van Keizerstad en komend seizoen ook trainer bij het zondag team van Alverna. JO15-1 gaat getraind worden door Roel van Wijk, huidige trainer van JO13-1 en eerste elftal speler van S.C.E.
Het bestuur en technische commissie S.C.E

10-01-19  Bestuur S.C.E slaat alarm
Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur haar ernstige zorgen uitgesproken over de situatie bij de vereniging S.C.E. Onvoldoende vrijwilligers. Het is natuurlijk een open deur,  maar daarom is het probleem niet minder.  Integendeel zelfs.  Er is weinig  aanvulling, c.q. vervanging van het huidige kader. Een zorg die overigens niet alleen bij S.C.E, maar ook bij meerdere verenigingen speelt.  En toch zullen er mensen moeten opstaan en in actie moeten komen. Tijdens ons bestuursoverleg komt dit onderdeel steeds vaker en indringender naar voren. Het huidige bestuur is inmiddels al een hele tijd actief voor S.C.E. De vereniging S.C.E moet er rekening mee gaan houden dat wij er een keer mee gaan stoppen. Misschien niet allemaal tegelijk, maar met slechts 4 bestuursleden en te weinig kader op allerlei andere plekken wordt het wel steeds lastiger om een vereniging te besturen. We houden het allemaal nog redelijk draaiend, maar als er plots mutaties optreden door ziekte of om andere redenen, dan heeft S.C.E een groot probleem.  Het is dus van groot belang dat er uitbreiding en/of vervanging komt van de organisatie van S.C.E.  Het zou natuurlijk verschrikkelijk zijn, wanneer wij stoppen en er geen vervangers zijn.  S.C.E wordt dan een stuurloos schip en dat kan en zal de KNVB en de gemeente zeker niet accepteren. Kort door de bocht. Als die situatie zich gaat voordoen wordt S.C.E opgeheven.  Zo zijn vele clubs ons al voorgegaan. Dat willen we toch niet laten gebeuren. S.C.E speelt op een fantastisch sportcomplex, met prima kleedkamers en een volledig gerenoveerd clubhuis. Het is dan ook in het belang van het voortbestaan van S.C.E nodig dat leden, ouders opstaan om te helpen om de vereniging te besturen.  Ik heb mij persoonlijk in die zin al uitgelaten tijdens een interview in Lindenholt Leeft. Wij willen nu een duidelijk signaal binnen de vereniging afgeven. Uiteraard hopen wij dat het niet tegen dovemansoren is gezegd.  Op veel onderdelen zijn extra handen nodig.  Dit hoeft niet gelijk te betekenen dat je in het bestuur of jeugdcommissie of een andere commissie zitting moet nemen. Je kunt voor bestuursaangelegenheden ook projectmatig meedraaien. Vergaderen om te vergaderen willen en doen we ook niet. Via diverse sociale media is de communicatie kort en directer. En op afstand kun je dan heel goed operabel zijn. Verder zijn barmedewerkers meer dan welkom en er is altijd een plaatsje in een van de commissies die S.C.E heeft. Kom eens praten dan kunnen we samen bespreken op welk gebied je interesse ligt of wat je voor S.C.E zou kunnen doen. Iets wat bij je past.
Namens het bestuur, Berry Aalders

24-12-18  Het bestuur wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en vooral een gezond 2019. Het clubhuis is gesloten tot 1 januari 2019.  ‘s-middags om 16.00 uur is de nieuwjaarsreceptie. Om circa 17.00 uur worden de jubilarissen gehuldigd.  Er zijn dit jaar jubilarissen die al liefst 70 jaar lid van S.C.E zijn.
Namens het bestuur, Berry Aalders

05-09-18  Gisteren (04-09-18) is een kustgrasveld, het hoofdveld, goedgekeurd. Dat betekent dat hierop weer wedstrijden kunnen worden gespeeld en ook worden getraind. Veld 2 is nog niet goedgekeurd. Hierop kunnen we dan ook nog niet voetballen en trainen. De verwachting is dat in de loop van komende week weer mogelijk is. Zodra door de gemeente/KNVB goedkeuring wordt gegeven aan veld 2, zullen we dat weer communiceren. Dat betekent dat we tot die tijd nog even moeten improviseren. Voor de training van morgenavond zal er zo spoedig mogelijk een aangepast trainingsschema op de website worden gezet.
Namens het bestuur, Berry Aalders

02-09-18  Omdat we de 2 kunstgrasvelden nog niet kunnen gebruiken is er voor de maandag en dinsdag  een aangepast trainingsschema vastgesteld. Dit gaat hierbij.  We moeten allemaal inschikken, maar het is nu even niet anders. Hopelijk kunnen we vanaf woensdagavond weer op de velden.  Zo niet, dan volgt nader bericht. Bedankt voor jullie medewerking. 
Namens het bestuur, Berry Aalders

31-08-18  Naar aanleiding van een brief van de KNVB heeft er vanmiddag in ons clubhuis een gesprek plaatsgevonden tussen de KNVB, de gemeente Nijmegen en S.C.E. In deze brief kreeg S.C.E de mededeling, dat wij  geen competitie- en bekerwedstrijden meer mocht spelen op onze kunstgrasvelden. Deze velden werden niet geschikt geacht om hierop te voetballen. Deze velden voldeden niet meer aan de norm die de KNVB hanteert wat betreft de stroefheid van het kunstgras  en de stuiterfunctie.
Vanmiddag is er een positief gesprek geweest tussen bovenstaande 3 partijen. Dit heeft geresulteerd in de volgende oplossing voor de korte termijn:
* volgende week dinsdag en woensdag worden de 2 kunstgrasvelden zodanig hersteld in opdracht van de gemeente, dat deze  aan de KNVB-normen gaan voldoen.  Naar verwachting zal de goedkeuring hiervan  in de loop van dinsdag/woensdag worden afgegeven. De weersomstandigheden moeten dan goed zijn.  Kortom het moet droog weer zijn.
* tot en met woensdag mogen de 2 kunstgrasvelden niet worden gebruikt voor trainingen en het spelen van wedstrijden
* het miniveld 1 (kunstgras) mag vanaf nu gewoon worden gebruikt voor training en wedstrijden
* het voetbalprogramma van komend weekend zal moeten worden aangepast. Zelf kunnen we door wat verschuivingen in aanvangstijden de wedstrijden van JO9 en JO11 op mini  1 en mini 2 onderbrengen.  Een paar andere wedstrijden gaan naar veld 3 (grasveld).  De resterende wedstrijden, die we niet kunnen plaatsen zullen, voor zover mogelijk, door de KNVB worden omgezet/verplaatst naar de bezoekende vereniging of worden verzet naar een later moment.  Er is hiervoor ruimte gereserveerd t/m begin oktober
* uitgaande van de goedkeuring op woensdag kan er wellicht vanaf woensdagavond weer worden getraind en gevoetbald op alle velden.
* KNVB en gemeente hebben toegezegd alles te zullen doen om S.C.E zo weinig mogelijk schade te laten hebben.
*Voor de trainingen op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond zullen we dit weekend een aangepast schema opstellen.  Iedereen zal moeten inschikken en wij rekenen dan ook op ieders medewerking en begrip.  Dit schema zullen we ook aan de teamaanvoerders toesturen.
Namens het bestuur, Berry Aalders

30-07-18  De Vierdaagseweek bij S.C.E was wederom een groot succes.  Zo’n 50 lopers hadden dit jaar bij onze vereniging onderdak gevonden tijdens het lopen van de Vierdaagse. De totale verzorging was in handen van ons Vierdaagseteam. Dit team heeft er voor gezorgd dat de lopers een meer dan optimale verzorging hebben gekregen. Echt alles was of werd voor hun geregeld. Het team is door de jaren heen heel goed op elkaar ingewerkt. Ze weten inmiddels allemaal op welke manier de zaken moeten worden aangepakt. Dit jaar hadden we trouwens ons eerste lustrum. Voor de 5e keer was S.C.E gastheer tijdens de Vierdaagse. Het bestuur bedankt het Vierdaagseteam voor hun inzet tijdens deze erg warme week. S.C.E mag zich heel gelukkig prijzen met de aanwezigheid van dit team.
Namens het bestuur, Berry Aalders

30-07-18 Clubhuis buitenzijde grondig gerenoveerd, vlak voor de komst van de vierdaagseweek zat het werk er op. Een aantal weken is er door een aantal vrijwilligers hard gewerkt om het clubhuis aan de buitenzijde een grondige onderhoudsbeurt te geven. De goten en de boarding rond het clubhuis moesten worden vervangen. Een heel werk. Verder is het clubhuis aan de buitenzijde geschilderd en zijn de terrasdeuren vervangen. Deze werkzaamheden waren hard nodig, maar zoals zo vaak zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van een aantal vrijwilligers. Zij moeten tijd een maken om dit te kunnen doen slagen. Gelukkig is het hun gelukt om deze werkzaamheden te voltooien. Namens het bestuur bedank ik dan ook iedereen die zich op de een of andere manier bij deze werkzaamheden betrokken is geweest. Zonder jullie was dit zeker niet gelukt. Het clubhuis van S.C.E staat er weer mooi bij.
Namens het bestuur, Berry Aalders

11-06-18  Gisteren (9 juni) werd het 1e Rudy Tielen voetbaltoernooi voor de JO11- pupillen gehouden. Het is fantastisch toernooi geworden. We hadden natuurlijk prachtig weer wat belangrijk is voor een dergelijk toernooi  en alle deelnemende verenigingen waren door hun instelling en motivatie natuurlijk mede oorzaak dat dit toernooi perfect en zonder problemen is verlopen. Daarnaast waren er zeer enthousiaste en zeer gemotiveerde scheidsrechters, die alle wedstrijden in goede banen hebben geleid. Een woord van dank aan de organisatie is dan ook zeker op zijn plaats. Paul van Cleef, Stef Jansen en Karel Creemers hebben dit evenement georganiseerd en zij konden dit natuurlijk niet zonder de medewerking van al die andere vrijwilligers, die hun steentje hieraan hebben bijgedragen. Iedereen bedankt hiervoor.
Namens het bestuur, Berry Aalders

10-06-18  Gisteravond (9 juni) was het weer heel gezellig op onze DankjeWelavond. Het was “gezellig” druk. Het weer was super. De sfeer was goed. En samen met de muziek van Jeffrey en Jeffrey was alles aanwezig om er een leuk feestje van te maken. De beentjes gingen van de vloer, een drankje en een hapje en het feest was compleet.  De evenementencommissie had weer gezorgd voor een voortreffelijke avond. Hartelijk dank daarvoor.  Tijdens deze avond moesten we jammer genoeg afscheid nemen van drie mensen van de evenementencommissie.  Drie dames die een aantal jaren samen met de andere leden van de evenementencommissie diverse evenementen voor S.C.E hebben verzorgd. Een dankwoordje en een mooie bos bloemen van Geert als dank hiervoor. Sandra Janssen, Desiré van Schaik en Miranda Baetings, het bestuur bedankt jullie voor al die georganiseerde evenementen, welke jullie jarenlang voor onze vereniging hebben verzorgd.
Namens het bestuur, Berry Aalders

11-05-18  Afgelopen week hebben Danny Loermans en Tycho Klaassen hun scheidsrechtersdiploma gehaald. Van harte proficiat hiermee. S.C.E kan trots op jullie zijn. Wij hopen dat jullie de komende jaren nog veel wedstrijden voor S.C.E gaan fluiten.
Namens het bestuur, Berry Aalders

29-12-17  Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen de jubilarissen van dit jaar worden gehuldigd.
Namens het bestuur, Berry Aalders

28-11-17  Het clubhuis is vanaf zondag 17 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018 gesloten. Uiteraard is het clubhuis op 1 januari 2018 vanwege de nieuwjaarsreceptie geopend van 16:00 uur tot 20:00 uur.
Namens het bestuur, Irene Brongers

06-11-17  Algemene ledenvergadering S.C.E,  maandag 27 november 2017, aanvang 20.00 uur. Locatie; Clubhuis S.C.E
Agenda en notulen vindt U op de website en in het clubhuis.
Het Bestuur van S.C.E hoopt haar leden in grote getale te mogen ontvangen.
Namens het bestuur Irene Brongers, Secretaris

31-10-17  Kijk op sponsorkliks. Wanneer u aankopen en bestellingen bij Webshops doet, online korte en lange vakanties boekt, doe dat dan via sponsorkliks. S.C.E ontvangt dat een percentage van het door u te besteden bedrag. U steunt S.C.E hiermee en nog belangrijker, het kost u helemaal niets. Kijk op sponsorkliks.
Namens het bestuur, Berry Aalders

20-09-17  90 jarig bestaan van S.C.E
Afgelopen zaterdag 16 september hebben we bij S.C.E een fantastische dag en avond mee mogen maken. In de ochtend speelden de pupillen en de J/MO-15 een leuk taartentoernooi. Alle kinderen hebben lekker kunnen voetballen en kregen na afloop een snoepmedaille en een stuk slagroomtaart. Ook de ouders hebben hiervan mee kunnen genieten. De loterij bleek een schot in de roos, binnen no-time waren alle loten verkocht en de vele prachtige prijzen uitgedeeld. In de middag was het tijd voor de oudere jeugd en de senioren. In een geslaagd mix-toernooi hebben de spelers en enkele speelsters hun kunsten laten zien. Het liep allemaal heel sportief en het was super gezellig. Tot onze verrassing kregen wij nog bezoek van een delegatie van onze 4-daagse politie vrienden die S.C.E kwamen feliciteren. Heel erg leuk! In de avond heeft iedereen van een voortreffelijke bbq kunnen genieten, geweldige bakkers! De bbq liep over in een mooie feestavond die tot in de kleine uurtjes duurde. Een fantastische dag en avond waarbij aan alle leden van S.C.E is gedacht. Zelfs de weergoden waren ons goed gezind, op een klein spatje na is het droog gebleven. Het bestuur bedankt de evenementencommissie voor de uitstekende organisatie en al het werk die zij hebben verricht om hier een mooi feest van te maken. Ook dank aan alle vrijwilligers die deze dag op de been waren en de leden die dit feest hebben meegevierd en er een gezellige en geslaagde dag van hebben gemaakt. En niet te vergeten ook dank aan de sponsoren die zeker hun steentje hebben bij gedragen aan het jubileum-feest. Nu op naar het honderdjarig bestaan!
Namens het bestuur, Irene Brongers

16-09-17 Onderstaande is wel duidelijk

27-07-17  Vorige week hebben de wandelaars en verzorgers van de politie Noord Holland weer gebruik gemaakt van de accommodatie van S.C.E. Op zondag 16 juli is een groot gedeelte van de groep verwelkomd door het 4-daagse team van S.C.E. De rest van de groep arriveerde een dag later. De gasten waren heel tevreden en hebben aangegeven dat zij een hele fijne week hebben gehad waarin ze uitstekend zijn verzorgd. Zoals ieder jaar waren er natuurlijk ook complimenten voor de catering van Partyservice Milder. Dennis, klasse jongen, zoals gewoonlijk weer prima kwaliteit geleverd. Tijdens de slotavond waren ongeveer honderd personen aanwezig. De avond werd opgeluisterd door de band Gebroken Hartje en het is erg laat – of vroeg – geworden. Zaterdag ochtend 22 juli is het hele gezelschap weer vertrokken en heeft het 4-daagse team binnen enkele uren kleedkamers, clubhuis en terrein opgeruimd en schoon gemaakt. Vanuit het bestuur willen wij het hele 4-daagse team hartelijk danken voor hun niet aflatende inzet en opoffering van o.a. vakantiedagen en nachtrust.
Namens het bestuur van S.C.E, Irene Brongers

22-06-17  Volgende maand verwelkomen wij alweer voor de vierde maal ‘onze’ groep 4-daagse lopers, de politie Noord Holland. Het 4-daagse team vrijwilligers is bij elkaar geweest ter voorbereiding op de activiteiten welke verricht moeten worden om de groep wandelaars te kunnen ontvangen en verzorgen. Ook dit jaar komt een deel van de lopers op zondag 16 juli aan en de rest op maandag 17 juli 2017. Er zullen meer dan vijftig personen gebruik maken van de faciliteiten die S.C.E te bieden heeft. Zoals al enkele jaren het geval is stellen de deelnemers prijs op hun privacy en zal gedurende deze week de accommodatie van S.C.E gesloten zijn, ook voor leden van S.C.E. Dit geldt vanaf vrijdag 14 juli tot en met zaterdag 22 juli tot 13:00 uur.
Namens het bestuur, Irene Brongers

17-06-17  Na ruim drie jaar heeft Patrick Rentrop besloten om te stoppen als sportmasseur / verzorger bij S.C.E. Patrick gaat aan de slag bij RODA’28 uit Winssen. Als opvolger heeft de T.C. en het bestuur van S.C.E Serdar Inan vastgelegd. Serdar is een ervaren en gedreven sportmasseur en heeft naast diverse voetbalteams (Union – Germania en zaalvoetbalvereniging Madereros) ook het eerste team van Eredivisie Basketbalclub Magixx verzorgd. Wij zijn blij met onze nieuwe sportmasseur en wensen hem veel succes en plezier toe bij onze club.
Namens, Technische Commissie en bestuur S.C.E

10-06-17  Deze week is Roy Stevens, trainer van JO11-2, geslaagd voor de cursus pupillentrainer van de KNVB.  Het daarbij behorende diploma is hem inmiddels uitgereikt.  De Technische Commissie en het Bestuur feliciteren Roy met dit resultaat en wensen hem veel succes in de toekomst als trainer.
Namens het bestuur, Berry Aalders

25-05-17  We kunnen met een goed gevoel terugkijken op de Dankjewel avond. Hoewel het niet zo heel druk was het toch een heel gezellige avond. Degenen, die er wel waren hebben gezellig met elkaar gekletst en geluisterd naar de muziek. De benen gingen ook veelvuldig van de vloer. Tijdens de avond werd er ook regelmatig een lekkere snack gepresenteerd. Evenementencommissie, bedankt voor het organiseren van deze mooie avond.
Namens het bestuur, Berry Aalders

21-05-17  Dit seizoen zijn twee elftallen kampioen geworden. Te weten de JO17-2 en de JO9-4. Het bestuur, jeugdcommissie en technische commissie feliciteren hun van harte met het behalen van dit kampioenschap.  Dit geldt uiteraard voor de spelers, de trainers, de leiders, de ouders en alle andere supporters die op welke wijze dan ook hun steentje hebben bijgedragen om dit resultaat te bereiken.
Namens het bestuur, Berry Aalders

23-03-17 PSV Eindhoven heeft aan S.C.E een bedrag betaald van € 2.083,– zijnde een vergoeding in de opleidingskosten van Joël Piroe, in de periode dat hij bij S.C.E heeft gevoetbald. Met dit bedrag kunnen we meer zaken voor de jeugd realiseren.  Uiteraard hebben we PSV bedankt hiervoor en hebben we Joël laten weten dat we hem een fijne tijd bij PSV toewensen en hem veel succes wensen met zijn verdere toekomst.
Namens het bestuur, Berry Aalders

Foto: website PSV

27-02-17  Het bestuur bedankt de evenementencommissie voor de organisatie van het carnavalsfeest bij S.C.E.  Samen met de barmedewerkers en andere vrijwilligers en de carnavalsgasten is er een leuk, spontaan en gezellig carnavalsfeest geweest.  Bedankt iedereen voor zijn bijdrage.
Namens het bestuur, Berry Aalders

10-02-17  Nieuw Jeugdbestuur S.C.E. In november van vorig jaar werd de zoektocht naar een nieuw jeugdbestuur gestart. Een oproep via social media en het ‘gewoon’ ouderwets aanspreken van mensen bij S.C.E. hebben er toe geleid dat er een nieuw jeugdbestuur is gevormd. Het jeugdbestuur bestaat uit Maurice Derksen, Brian Huijding en Jeffrey van Thiel. Het nieuwe jeugdbestuur gaat, in opdracht van het hoofdbestuur, aan de slag met het borgen van de kwaliteit en continuïteit van de jeugdafdeling. De aankomende periode zal voornamelijk aandacht besteed worden aan o.a. het creëren van een eenheid in werkwijze van de jeugdcoördinatoren, het opleveren van duurzame handboeken voor jeugdcoördinatoren, trainers en leiders en het werven van extra jeugdcoördinatoren. Ook aan het feit dat S.C.E. van de K.N.V.B. een waarschuwing omtrent het gedrag van diverse (jeugd)teams heeft gekregen zal de aankomende periode aandacht besteed worden. Hoe gaan we om met gewenst en ongewenst gedrag binnen S.C.E.? Hoe krijgen we het met z’n allen voor elkaar dat we elkaar aanspreken op gewenst en ongewenst gedrag?
Maurice, Brian en Jeffrey hebben er zin in om en gaan voor een sportieve samenwerking met jullie allemaal.
Het hoofdbestuur is zeer verheugd dat er een paar mensen binnen onze mooie vereniging aan onze noodoproep gehoor hebben gegeven. Een nieuw jeugdbestuur moest er komen en gelukkig willen een aantal mensen deze noodzakelijke taak op zich nemen. Wij wensen Maurice, Brian en Jeffrey dan ook heel veel succes hiermee. En we spreken de verwachting uit dat anderen hun voorbeeld zullen volgen. Bij de jeugd is voldoende te doen.
Namens het hoofdbestuur, Berry Aalders

23-12-16  Het bestuur van S.C.E wenst iedereen fijne feestdagen toe en een mooi, sportief, maar vooral een gezond 2017.
Namens het bestuur, Berry Aalders

25-10-16  Lid zijn van een vereniging is niet vrijblijvend
Lid zijn van een vereniging is niet vrijblijvend, een vereniging steunt op alle leden en binnen de vereniging worden de gedragsregels nageleefd.
S.C.E heeft van de KNVB een waarschuwing gekregen i.v.m. de strafzaken welke afgelopen jaar ernstig zijn opgelopen. Het bestuur heeft ook geconstateerd dat het aantal kaarten en incidenten welke zowel binnen als buiten het veld plaats hebben gevonden de laatste jaren fors is toegenomen. Hier zijn wij als club niet blij mee.
In samenwerking met de KNVB is op 26 september 2016 een avond georganiseerd waarbij een vijftigtal leden zijn uitgenodigd. Daarvan hebben 24 personen gehoor gegeven aan de uitnodiging en meegedacht over het thema “Respect”.
Uit deze bijeenkomst zijn enkele gemeenschappelijke punten naar voren gekomen die te maken hebben met gedrag en normen en waarden welke wij als leden van S.C.E graag binnen de vereniging zien gehandhaafd. Een verslag van deze avond wordt op de website geplaatst.Het bestuur van S.C.E wil eraan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen. Normen en waarden bij de beoefening van de voetbalsport vinden de leden belangrijk. Het bestuur en andere kaderleden willen actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers en ouders/verzorgers op dit vlak. Dit vraagt om duidelijke gedragsregels. Goede omgangsvormen zijn het uitgangspunt voor ons handelen. Het bestuur gaat in samenwerking met commissieleden gedragsregels opstellen die hierbij kunnen helpen. Het bestuur en de commissies gaan de gedragscode actief uitdragen. Vooral de trainers, begeleiders en ouder/verzorgers hebben een belangrijke verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie voor wat betreft het uitdragen en bewaken van gedragsregels. Bij overtreding van de regels kunnen sancties volgen.
De gedragsregels zullen gelden voor alle leden en ouders/verzorgers van leden.
Algemene gedragsregels (voor leden, vrijwilligers en bezoekers) en specifieke gedragsregels per doelgroep (spelers, trainers, begeleiders, ouders/verzorgers).
Ieder lid, vrijwilliger, medewerker moet van de gedragscode op de hoogte zijn. Voor jeugdleden geldt bovendien dat ook de ouders/verzorgers op de hoogte moeten zijn van de gedragscode. Deze gedragscode moet door iedereen bij S.C.E worden uitgedragen en nageleefd. Ook moeten wij elkaar hierop kunnen en durven aanspreken.Buiten de gedragsregels worden ook verplichtingen benoemd die voor alle leden gaan gelden. S.C.E is een vereniging van leden die met zijn allen de club draaiende moeten houden. Dit kan niet worden opgelegd aan een aantal vrijwilligers. Een voetbalclub is geen dienstverlenend bedrijf waar men met het betalen van een bepaald bedrag  diensten zoals trainingen en het beschikbaar zijn van de kantine kan eisen. De vereniging moet worden gedragen door alle leden en die worden geacht hun steentje bij te dragen. Voor het volgend seizoen zullen maatregelen worden genomen waardoor de club op meer vrijwilligers kan rekenen dan alleen de huidige mensen waarvan velen al jarenlang en vaak in meerdere functies de club draaiende houden. U wordt op de website en op Facebook op de hoogte gehouden van bovengenoemde maatregelen en indien iemand vragen of ideeën heeft bent u van harte welkom op de donderdagavond in het clubhuis van S.C.E waar altijd enkele bestuursleden en kaderleden aanwezig zijn.

06-09-16  Geachte kaderleden van S.C.E. Jullie ontvangen hierbij een uitnodiging voor een bijeenkomst op 26 september a.s. Het is in het belang van S.C.E om hierbij aanwezig te zijn. Het bestuur gaat ervan uit dat de opkomst groot zal zijn om hier een geslaagde avond van te maken. Aanvang 19.00 uur
Met vriendelijke groet, namens het bestuur van S.C.E, Irene Brongers

21-04-16   In verband met Koningsdag op 27 april zijn er op die dag geen trainingen.
Namens het bestuur, Berry Aalders

04-01-16  Frank Koch traint ook volgend seizoen ons 1e selectie-elftal. S.C.E heeft zich 1 jaar langer gebonden aan hoofdtrainer Frank Koch. Frank gaat dan zijn vierde (hele) seizoen in. Frank heeft het erg naar zijn zin bij onze vereniging en het bestuur en T.C. van S.C.E zijn ook zeer tevreden over Frank, de club promoveerde afgelopen jaar onder zijn leiding naar de 3e klasse.
Namens, Bestuur en Technische Commissie S.C.E

13-12-15  Mede in verband met de komende feestdagen zal het clubhuis van 20 december 2015 tot 2 januari 2016 gesloten zijn. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen toe en een fantastisch, maar bovenal een gezond 2016.
Namens het bestuur, Berry Aalders

06-08-15 Met Richard Kregting is overeenstemming bereikt over de verlenging van het sponsorcontract. Sportshop Richard Kregting is voor een periode van 3 jaar weer de Hoofdsponsor van S.C.E. Beide partijen zijn tevreden met het resultaat van de onderhandelingen. Daarnaast hebben partijen afspraken gemaakt over de aanschaf van wedstrijdkleding van het merk JAKO, eveneens voor een periode van 3 jaar. S.C.E heeft zich verplicht om de wedstrijdkleding voor alle andere elftallen binnen onze vereniging bij Sportshop Richard Kregting af te nemen. Wanneer een sponsor voor bepaalde elftallen wedstrijdkleding wil aanschaffen zal dat vooraf bij het bestuur moeten worden gemeld, waarna afspraken met deze sponsor worden gemaakt over de wijze waarop de sponsoring kan plaatsvinden. De kleding kan alleen nog bij Richard Kregting worden gekocht. Sportshop Richard Kregting hanteert scherpe prijzen en zal bovendien nog op de aan te kopen kleding een korting van maar liefst 20% korting geven. De S.C.E-wedstrijdkleding kunt u binnenkort KLIK HIER hier zien. Het bestuur zal er dan ook op toezien dat er zeker in thuiswedstrijden zal worden gevoetbald in wedstrijdkleding gekocht bij Richard Kregting. Met de sponsoren die tot voor kort nog een elftal hebben gesponsord zullen ook nadere afspraken worden gemaakt. Op den duur zullen in thuiswedstrijden alle teams in de S.C.E-wedstrijdkleding voetballen.
Wanneer de tegenstander kleding draagt die nagenoeg gelijk is mogen uiteraard reserveshirts worden aangetrokken.
Deze informatie zal ook via andere sociale media binnen onze vereniging met zoveel mogelijk belanghebbenden worden gecommuniceerd. Ook zullen de coördinatoren hiervan op de hoogte worden gebracht, zodat zij de leiders van de elftallen hierover kunnen informeren.
Namens het bestuur, Berry Aalders

29-04-15  Afgelopen zaterdag is zaterdag 4 kampioen geworden. Zelf wonnen ze hun wedstrijd uit bij Trekvogels. De concurrent die tweede stond verloor heel onverwachts. Mede hierdoor kon de kampioensvlag in top. Het bestuur feliciteert de spelers van dit elftal, de elftalbegeleiding en natuurlijk ook de trouwe supporters. Een teamprestatie, die met z’n allen is bereikt. Proficiat
Namens het bestuur, Berry Aalders

15-01-15  Voor de renovatie van ons clubhuis hebben we bij het Coöperatiefonds van de RABO bank een verzoek ingediend voor financiële ondersteuning voor de realisering van onze plannen. Op grond van de door ons verstrekte informatie heeft het Coöperatiefonds aangegeven, dat onze plannen voor de renovatie prima aansluiten bij de uitgangspunten van het Coöperatiefonds. Aan onze vereniging is een bijdrage toegekend van 7.000,– euro. Wij danken het Coöperatiefonds hartelijk hiervoor.
Namens het bestuur, Berry Aalders

21-12-14   Op de algemene ledenvergadering van maandag 24 november j.l. heeft het bestuur de leden voorgesteld om de bestuurlijke organisatie van S.C.E op een wat andere wijze in te richten. We willen af van de stereotype benamingen van voorzitter, secretaris en penningmeester. Natuurlijk moeten de met deze functies verband houdende werkzaamheden wel worden gedaan, daar is ook geen misverstand over. Alleen de werkwijze van ons gedurende het afgelopen jaar is duidelijk een andere geweest dan die van het traditionele DB (Dagelijks Bestuur) en HB (Hoofdbestuur). Wij hebben steeds als team geopereerd en willen dan ook als team worden aangesproken en benaderd. Leden die met bestuursleden in gesprek willen gaan kunnen dat nu doen met ieder willekeurig bestuurslid c.q. bestuursleden. Dat is ook meer toegankelijker voor de leden. De strakke organisatiestructuur wordt hiermee wat opengebroken en de drempel om bestuursleden te spreken wordt lager of is zelfs verdwenen. Deze werkwijze heeft het afgelopen seizoen goed gewerkt. Op de donderdagavond hebben we als bestuur een inloopavond en deze avonden zijn over het algemeen redelijk bezocht geweest. Voor vragen, opmerkingen, positieve en negatieve kritiek kan ieder lid altijd binnen lopen. Er zijn meestal enkele bestuursleden aanwezig. Bovendien doet volgens ons het bestuursteam meer recht aan de wijze waarop de zaken nu worden geregeld. De vertegenwoordiging van de vereniging zal dan ook door ieder lid van het bestuursteam kunnen plaatsvinden. Door wie is dan afhankelijk van het onderwerp, waarvoor vertegenwoordiging wordt verlangd of van beschikbaarheid. Begrijp goed, dit is alleen een interne wijziging van de S.C.E organisatie. Naar buiten toe zullen we in naam een voorzitter, secretaris, penningmeester moeten behouden, al is het alleen maar omdat de KNVB eist dat een van deze drie functionarissen door hun rechtstreeks benaderd moeten kunnen worden. Dat zal ook als zodanig in de Kamer van Koophandel en het Sportlink systeem van de KNVB worden verwerkt. De aanwezige leden op de ledenvergadering stemden in met deze interne structuurwijziging met als voorwaarde, dat het bestuur dit met uitleg op onze website onder de aandacht van de leden zou brengen. Hiermee hebben we dat dan gedaan. Voor de samenstelling van het bestuursteam zie de info pagina “bestuur”.
Daarnaast zijn we blij te kunnen zeggen dat er binnen S.C.E een evenementencommissie is. Een aantal dames binnen onze vereniging zijn bij elkaar gekomen en zij vormen nu onze evenementencommissie. Kortom: voor evenementen binnen S.C.E moet je bij de evenementencommissie zijn.
Wie daar in zitten zie de info pagina “evenementencommissie”; Miranda Baetings, Sandra Janssen, José Joosten, Miranda Kuster, Beppie Kuster, Désirée van Schaik.
Omdat Harry Janssen een stap terug heeft gedaan hebben we een kantinecommissie opgericht. Deze kantinecommissie gaat zich bezighouden met de organisatie, inkoop, beheer, onderhoud, administratie en financiën van ons clubhuis. Wie daar in zitten zie de info pagina “kantinecommissie”; Audrey Meijer – van Wijk, Natascha Schür, Harry Janssen, Jos Joosten, Berry Aalders
Namens het bestuur, Berry Aalders

30-11-14  S.C.E heeft de officiële opening bijgewoond van het Mondial college. Naast onze natuurgrasvelden heeft het Mondial een prachtige VMBO school gebouwd. Deze school, die op termijn plaats gaat bieden aan zo’n 800 leerlingen, is in augustus al in gebruik genomen. Vrijdag 28 november is deze school officieel geopend onder aanwezigheid van vele genodigden. De school wordt bezocht door leerlingen uit Nijmegen en Beuningen.
Namens het bestuur, Berry Aalders

01-06-14   Rachid Mechbal is geslaagd voor het trainersdiploma TCIII. Het bestuur en Technische commissie feliciteren hem daarmee en wensen hem veel succes met zijn trainersloopbaan bij S.C.E.
Namens het bestuur, Berry Aalders

26-05-14  Het bestuur feliciteert de spelers, trainers, begeleiders, ouders en supporters met het winnen van de beker. Een fantastische prestatie.
Namens het bestuur, Berry Aalders

25-05-14  Het clubhuis is met Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei 2014, gesloten.
Namens het bestuur, Berry Aalders

12-05-14  F1, E3 en A2, en de C1,  kampioenen bij S.C.E, Het bestuur en technische commissie feliciteren de spelers, leiders, trainers en ouders van de F1, E3 en A2 met het behalen van het kampioenschap.
Namens het bestuur, Berry Aalders

11-05-14  Het bestuur en Technische Commissie feliciteren Mitch Orth met het behalen van het trainersdiploma TCIII. Wij wensen hem veel succes met zijn trainersloopbaan bij S.C.E.
Namens het bestuur, Berry Aalders

11-04-14  Maurice Toonen en Niels Jansen zijn geslaagd voor hun trainersdiploma. Afgelopen dinsdagavond hebben zij hun opleiding afgerond met het behalen van het diploma TCIII senioren. Het bestuur en de Technische commissie feliciteren hun hiermee.
Namens het bestuur, Berry Aalders

20-03-14  Vanwege privé-omstandigheden heeft Wilfred Stienissen moeten besluiten als voorzitter terug te treden. Jos Joosten zal deze functie voorlopig gaan invullen.
Namens het bestuur, Berry Aalders

24-02-14  Beste leden en ouders, zoals jullie allemaal weten is het vanaf 1 januari 2014 voor personen onder de 18 jaar niet toegestaan in ons clubhuis alcohol te drinken. Wij als bestuur en onze barmedewerkers zullen uiteraard hierop toezien, de betrokkenen hierop aanspreken. Daarnaast zullen we diverse maatregelen nemen om dit te voorkomen. Omdat dit de gehele club aangaat doen wij ook een beroep op jullie. Spreek je spelers onder 18 jaar er op aan wanneer zij onverhoopt toch alcohol in ons clubhuis drinken. Let wel: De vereniging is verantwoordelijk hiervoor. De boetes en straffen zijn erg hoog en zwaar. Uiteindelijk kan men besluiten om tot sluiting van het clubhuis over te gaan. En natuurlijk willen we dit met z’n allen voorkomen.
Namens het bestuur, Berry Aalders

20-02-14  Maandag 3 maart en dinsdag 4 maart is er geen training in verband met de carnaval. Het clubhuis is dan ook gesloten.
Namens het bestuur, Berry Aalders

16-02-14  Sinds kort staat er op ons parkeerterrein een blauwe kledingcontainer. Tweede hands kleding, verouderde kleding of nieuwe kleding die niet meer gedragen worden kan hierin worden gedeponeerd. De kleding is bestemd voor de Stichting “Alleen Voor Vandaag”. Van de kleding die wordt opgehaald krijgt S.C.E een vergoeding. Dus wilt u kleding wegdoen, doe dat dan bij S.C.E. U steunt hiermee een goed doel en ook S.C.E. Hoe meer kleding wordt opgehaald, des te meer inkomsten voor S.C.E.
Namens het bestuur, Berry Aalders

30-12-13  Evenals vorig jaar zal de nieuwjaarsreceptie bij S.C.E worden gehouden in ons vernieuwde clubhuis op 1 januari 2014 om 16.00 uur.
Namens het bestuur, Berry Aalders

21-11-13  Nick de Jong, speler van ons 2e elftal zondag, gaat invulling geven aan de portefeuille seniorenzaken. Het bestuur was al lange tijd op zoek naar iemand, die tussen het bestuur en alle seniorenelftallen stond en waar contactpersonen van de elftallen terecht kunnen voor allerlei zaken verband houdende met deze seniorenelftallen. Nick zal hierover contact onderhouden met het bestuur zodat het bestuur op de hoogte is van wat er leeft in de seniorenelftallen. Nick zal binnenkort contact gaan zoeken met de contactpersonen om aan te geven op welke wijze hij zijn rol wil gaan invullen. Het bestuur is blij dat Nick deze taak op zich wil nemen en wensen hem hierbij veel succes.
Namens het bestuur, Berry Aalders