Wij verloten onder alle bestellingen die voldoen aan onderstaande voorwaarden 4 x een maximale aankoop van € 250! Heb je meer bestellingen gedaan? Dan mogen die allemaal meedoen! Je maakt dus meer kans om jouw bestelling of misschien wel jouw bestellingen vergoed te krijgen.

Bovendien verloten we onder de 4 winnaars
€ 1.000 voor je vereniging
Dus kan je vereniging een financiële impuls goed gebruiken? Doe dan mee!

De “dure” maanden komen er weer aan. Een mooi moment om kans te maken op 4 x € 250 met de “win je aankoopbedrag terug” actie!
Bovendien maakt S.C.E kans op een bonus van maar liefst: € 1000!

Het enige dat je hoeft te doen is minimaal 3 bestelknoppen te installeren in je browser en in november en/of december 2019 een (of meerdere) bestelling(en) via SponsorKliks te doen. Die bestelknoppen installeren is met een paar seconden gedaan. Bekijk hier onze video hoe je dat eenvoudig doet. En dat is alles!
Bekijk hier de voorwaarden om mee te doen (minimaal 18 jaar etc.).
In november en december worden de meeste bestellingen gedaan. Laat S.C.E hiervan meeprofiteren.
Want heb je de bestelknoppen geïnstalleerd dan heeft S.C.E daar ook nog in de toekomst profijt van. WIN-WIN-WIN-WIN dus! Vandaar deze actie, gewoon doen!
Kan S.C.E dus wel een extra financiële injectie gebruiken?
Doe dan mee en profiteer niet alleen zelf maar laat S.C.E ook gelijk kans maken op 1000 EURO netto!       

Beste SponsorKlikker,
Het gebeurt iedereen wel eens. Voor je het weet heb je online een bestelling gedaan en kom je er daarna pas achter dat je het ook via SponsorKliks had kunnen, nee, had moeten doen. Balen, want daar loopt S.C.E weer “gevonden geld” mis!
Euro’s die S.C.E goed had kunnen gebruiken.

De SponsorKliks bestelknoppen
Één van de meest effectieve methoden om SponsorKliks niet meer te vergeten is het installeren van de zogenaamde SponsorKliks Bestelknoppen.

Binnen enkele seconden voeg je jouw favoriete webwinkels toe aan je internetbrowser. Je hoeft dan in het vervolg niet eerst naar de SponsorKlikspagina van S.C.E
Dat scheelt S.C.E aanzienlijk in de sponsorinkomsten. Want na verloop van tijd weet je niet beter dan dat je alleen nog maar via deze bestelknoppen bestelt!
En zeker nu de piekmaanden eraan zitten te komen, met Black Friday (29 november), Sinterklaas en Kerst, kan S.C.E daar financieel enorm van profiteren.
Bekijk hier de korte uitlegvideo voor Google Chrome, en hier voor Firefox.
[Voor andere internetbrowsers geldt een vergelijkbare procedure]
Neem daarom de kleine moeite en verander jouw bestelpatroon, het liefst nog voor de aankomende feestmaanden of beter, vandaag nog!

 

Hoe werkt SponsorKliks?

Uw vereniging kan op haar website een SponsorKliks logo plaatsen. Als u vervolgens op een winkel klikt, dan is uw vereniging geregistreerd en wordt geld bijgeschreven na een aankoop. Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan uw sponsordoel, zonder dat het u een cent extra kost! Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en uw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue  bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel.

Het kost u niets extra!

Wilt u uw sponsordoel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor uw sponsordoel directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen.

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert uw sponsordoel hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Klik op onderstaande logo voor de sponsorlink van S.C.E