De regering heeft besloten op 31 maart 2020 dat er tot 28 april o.a. niet gevoetbald kan worden i.v.m het Coronavirus, waarop de KNVB heeft besloten om het seizoen niet meer te hervatten. 

05-04-20
S.C.E – sv DSZ  (competitie)
De KNVB heeft alle voetbalwedstrijden tot 6 april uit het programma gehaald i.v.m. CORONAVIRUS,

29-03-20
vv Krayenhoff – S.C.E  (competitie)
De KNVB heeft alle voetbalwedstrijden tot 6 april uit het programma gehaald i.v.m. CORONAVIRUS.

   22-03-20
S.C.E – vv UHC  (competitie)
De KNVB heeft alle voetbalwedstrijden tot 6 april uit het programma gehaald i.v.m. CORONAVIRUS.

15-03-20 
FC Kunde – S.C.E (competitie)
De KNVB heeft alle voetbalwedstrijden tot 6 april uit het programma gehaald i.v.m. CORONAVIRUS,

   08-03-20 
S.C.E – sv Nijmegen  2-0  (competitie)
We zijn vanmiddag op “Sportpark Lindenholt” bij de wedstrijd tussen S.C.E – sv Nijmegen, de aftrap is om 14.00 uur, wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H Peters. De basiself die het vanmiddag moeten gaan doen aan de kant van S.C.E zijn: Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Diego Tang (K), Guido Peters, Martin Sluijs, Kay de Kluis, en op de bank zitten vanmiddag; Max Buesink, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Luuk Schiphorst. We staan op het punt van beginnen, de bal rolt. We zijn amper begonnen of Nicky Sander schiet S.C.E in de 4e minuut op een 1-0 voorsprong, dat is een lekker begin. We schrijven alweer de 23e minuut, in een regenachtig omgeving is het moeilijk om tweets te maken. S.C.E is sterker en nam de leiding al snel. Na ruim een half uur spelen is de stand op “Sportpark Lindenholt” nog steeds 1-0 in het voordeel van de S.C.E.  De 37e minuut goed doorzetten Khalid Samaoui op middenveld en Nicky Sander schiet bal over de uitkomende keeper. De 45e minuut grote kans voor Kay de Kluis op aangeven van Kaj Dreis, maar opnieuw over geschoten. Laatste kans voor sv Nijmegen uit een corner, maar iedereen mist, scheidsrechter fluit af. Het is rust in de Lindenholt. De spelers komen het veld weer op, de bal rolt voor de tweede helft. De 49e minuut, Richard Schür goed opkomen op rechts, terug leggen op Kay de Kluis, maar redding keeper met z’n voeten corner.

Foto Ronald Dreis
In de 65e minuut, een goede vrije trap van Dennis Watson net over getikt door Diego Tang.  sv Nijmegen dringt aan en S.C.E speelt meer op de counter. We schrijven alweer de 69e minuut, weer  een prima redding door Diego Tang. 70e minuut de eerste wissel  aan de kant van S.C.E, Jayrell Terziyan voor Kaj Dreis. De 75e minuut Diego Tang die de bal uit strafschopgebied over de middenlijn schiet. Een verdediger van sv Nijmegen loopt er onder door en Nicky Sander gaat alleen op de keeper af, hij tikt de bal op rand 16 meter er netjes langs. In de 78e minuut de tweede wissel aan de zijde van S.C.E, Guido Peters eruit en Luuk Schiphorst erin. We schrijven de 85e minuut, een schitterende vrije trap genomen door Daniel Heideveld met rechts op de binnenkant linkerpaal voor de keeper. Hij gaat helaas aan de andere kant over de lijn. Max Buesink komt in de 89e minuut in het veld voor Kay de Kluis. De 90e minuut, Max Buesink draait mooi open, maar schot net uit de hoek gehaald corner. De 92e minuut krijgt sv Nijmegen een penalty ingeschoten door Dennis Watson eenvoudig over de grond, dus gestopt door Diego Tang.

Foto Ronald Dreis
De scheidsrechter fluit af, de drie punten voor S.C.E zijn binnen, tot volgende week bij FC Kunde.

     01-03-20 
sv Hatert – S.C.E  0-1  (competitie)
Eindelijk rolt de bal weer wel eens waar op een zwaar veld en een stevig windje maar toch we ballen weer en wel op de Vossendijk in Nijmegen, sv Hatert is de tegenstander vanmiddag. U krijgt de namen van de S.C.E spelers die vanmiddag beginnen aan de wedstrijd; Richard Schür (C), Jayrell Terziyan, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis, Luuk Schiphorst, Diego Tang (K), Guido Peters, Martin Sluijs, Kay de Kluis. Op de bank zitten vanmiddag; Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Angelo Kilkens, Max Buesink. De wedstrijd is onderweg de bal rolt. 

Foto Ronald Dreis
In de 6e minuut  komt het eerste gevaar door sv Hatert, een corner die maar net naast gekopt wordt. De wedstrijd is 15 minuten onderweg stand is nog steeds de bloedeloze 0-0.  Aanval van S.C.E op links. Richard Schür komt goed door en schiet helaas te zacht recht op de keeper af.  We schrijven alweer de 17e minuut, aanval op rechts dit keer. Rick Theunissen komt goed op na 1-2 met Martin Sluis maar voorzet bij de 1e paal bal voor de keeper van sv Hatert.

Foto Ronald Dreis
De 22e minuut, Nicky Sander speelt Kaj Dreis op links aan, voorzet op Jayrell Terziyan, hij kopt bal door op de 11 meter naar Kay de Kluis die de bal jammer genoeg overschiet. Nu Richard Schür goed opkomen, maar geen schot. S.C.E dringt nu even aan. De 40e minuut, Het spel gaat heen en weer, maar echte kansen worden er niet gecreëerd door beide ploegen.

Foto Ronald Dreis
Het loopt tegen de rust aan, de eerste gele kaart is voor een speler van sv Hatert. De 48+3e minuut, de goed leidende scheidsrechter fluit af en hopelijk krijgen we de 2e helft nog een beetje voetbal te zien. Ook de laatste kansen uit corner en vrije trap gingen er niet in voor S.C.E ruststand 0-0. De tweede helft is begonnen  aan beide zijde nog geen wissels, en ben maar op de tribune gaan zitten meer uit de wind, daar is het iets warmer. Enkele spelers van sv Hatert warmen zich in de rust op met een sigaret, wel apart. De 55e minuut, al 10 minuten een aanvallend, maar in passing slordig S.C.E gezien. Mogelijk kan Angelo Kilkens het goede signaal geven, nadat hij in het veld is gekomen voor Jayrell Terziyan in de 60e minuut. Een tweede gele kaart voor een speler van sv Hatert. 63e minuut dieptepass Richard Schür op Kaj Dreis, komt bij Angelo Kilkens en tikt terug op Kaj Dreis die neemt de bal op z’n slof net langs de 2e paal, jammer. we schrijven de 67e minuut, eerste schot  sv Hatert op de goal van Diego Tang, maar simpel in de handen. Team van S.C.E  is omgezet, Richard Schür nu erbij in de spits, gaat S.C.E nu vol voor de overwinning???  70e minuut, een vrije trap door Kay de Kluis, goed uit de hoek getikt door de keeper van sv Hatert. Daarna voorzet Kaj Dreis, maar Richard Schür kan er net niet bij, om hem af te ronden. Weer een prima aanval in de 75e minuut, goede voorzet op links van Kaj Dreis, maar Richard Schür kopt hem helaas over.

Foto Ronald Dreis
Met nog tien minuten te gaan een kopbal van Angelo Kilkens uit corner van Kay de Kluis, maar gered op de doellijn. Gaan we het nog meemaken dat er op “Sportpark Vossendijk” gescoord gaat worden heden middag!!!!!! Nog een wissel aan de kant van S.C.E Kay de Kluis eruit en Max Buesink erin voor de laatste paar minuten. De derde speler van sv Hatert krijgt een gele kaart. De laatste minuut ??? 90e, bal gaat etnografisch steeds niet in sv Hatert verzet zich hevig om puntje veilig te stellen. De 90+7e minuut, na 3 corners, schitterende kopbal Richard Schür gered uit de bovenhoek door keeper is het een penalty voor S.C.E. Maar sv Hatert gaat het veld af, dus gestaakt? 90+11 sv Hatert komt terug en Kaj Dreis neemt de penalty voor S.C.E goal en uiteindelijk wint S.C.E in de laatste seconden.

Foto Ronald Dreis

      16-02-20 
sc Millingen – S.C.E  2-0  (competitie)
Eindelijk weer een wedstrijd, op deze winderige zondag in Millingen aan de Rijn. De spelers die starten in de basis van S.C.E zijn; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis, Luuk Schiphorst, Diego Tang (K), Guido Peters, Martin Sluijs, Kay de Kluis. Op de bank zitten vanmiddag; Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Angelo Kilkens. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. K. Molenaar. We kunnen een stormachtig middagje verwachten in Millingen. De wind zal mogelijk de doorslag geven vanmiddag? Wie gaat er het beste mee om ! Het is in ieder geval nog droog. We zijn begonnen.

Foto: Ronald Dreis
We schrijven de 2e minuut, voorzet door Nick Sander op Kaj Dreis, maar over het doel gekopt. De 6e minuut, 1e kopbal voor sc Millingen uit een corner langs de paal. De 17e minuut, een goede pass van links sc Millingen op spits, draait zich goed vrij en schot op de paal. De 20e minuut corner voor S.C.E op een hand van speler sc
Millingen maar geen penalty, wel een nieuwe corner, achterbal.

Foto: Ronald Dreis
24e minuut, goede actie van Nicky Sander, keeper stompt de bal weg net over Richard Schür. 25e minuut, corner bal komt bij 2e paal legt Kaj Dreis terug, maar zijn we te laat, daarna Guido Peters over. De 27e minuut, een domme actie door de keeper van S.C.E Diego Tang, pakt een speler sc Millingen bij de schouder, penalty, goal sc Millingen gemaakt door David Ruben.

Foto: Ronald Dreis
We schrijven alweer de 30e minuut, na goed doorzetten Kay de Kluis en Richard Schür alleen op de keeper af. Helaas stopt hij de bal en ook in 2e instantie komt S.C.E er niet langs. 40e minuut, enkele speldenprikjes van S.C.E, maar iedere keer zit er een Millingenaar tussen of de wind is de spelbreker. Alweer de 41e minuut, vrije trap Kay de Kluis, maar keeper tikt de bal over de lat. Uit de 2e corners helaas weer niet doeltreffend. Het is rust in Millingen aan de Rijn waar de wind harder gaat waaien. S.C.E had daar de eerste helft voordeel uit moeten halen, maar niet gelukt. Zal 2e helft dus nog moeilijker  worden, met de wind tegen maar niets is onmogelijk, ruststand 1-0.
De 2e helft staat op het punt van beginnen in het Rijndorp, de bal rolt weer. De 49e minuut, een overtreding van S.C.E wat geen overtreding is. sc Millingen neemt vrije trap komt in strafschopgebied van S.C.E maar speler duwt S.C.E speler omver, maar schiet de bal langs Diego Tang, goal. Gelukkig keurt de scheidsrechter goal af. Stand blijft 1-0. We zijn alweer in de 51e minuut, opnieuw Richard Schür alleen richting keeper van sc Millingen, legt de bal breed op Kaj Dreis, maar helaas zit er een Millings been tussen, weg kans voor S.C.E. 57e minuut, vrije schop sc Millingen, goed laag ingeschoten, maar Diego Tang staat op zijn plaats en stopt de bal.

Foto: Ronald Dreis
Komt S.C.E nog tot scoren deze middag!!!!!! met nog een klein half uur te gaan, 6e minuut S.C.E probeert iets meer druk te zetten zelf in het zonnetje nu. Wissel S.C.E Khalid Samaoui eruit voor Angelo Kilkens. Veel passes van sc Millingen zijn te hard door de wind, maar de counters blijven gevaarlijk. De 66e minuut een prima schot/aanval van sc Millingen in het strafschopgebied vanuit corner net over de lat van Diego Tang. De laatste wissels aan de kant van S.C.E in de 68e minuut, wissel 2 bij S.C.E Jayrell Terziyan voor Kaj Dreis. De ballen vliegen op dit moment in alle hoeken van het veld eruit. Ballenjongen Jos Joosten (voorzitter S.C.E) en Diego Tang hebben het er maar druk mee. Ook de laatste wissel Richard Schür gaat er nu uit en JO19-1 speler Max Buesink komt in het veld. De jeugd van S.C.E moet het vandaag doen om te scoren. In de 76e minuut een zeperd van Guido Peters, die denkt dat de bal uitgaat en verspeelt die op de zijlijn aan een Millingenaar die in eerste instantie buitenspel stond, die gaat op Diego Tang af, met Guido Peters in zijn rug, maar scoort netjes in de korte hoek, 2-0 voor de thuisploeg. We schrijven de 90e minuut grote kans voor sc Millingen net naast de paal. Ze hebben geluk gehad met de goals, maar S.C.E heeft weinig kansen gecreëerd. Slim tijd getrokken door alle ballen laten halen door S.C.E en geen reservebal in het veld te sturen. 90+5 einde wedstrijd S.C.E verliest met 2-0 in Millingen aan de Rijn. 1 maart gaan we verder met in de inhaalwedstrijd tegen sv Hatert op de Vossendijk in Nijmegen.

        09-02-20 
S.C.E – sc DIOSA  afgelast  (competitie)
De competitiewedstrijd die voor zondag 9 februari op het programma stond is afgelast i.v.m. code Oranje voor de storm Ciara.

       02-02-20 
sv Hatert – S.C.E  afgelast  (competitie)
De competitiewedstrijd die voor zondag 2 februari op het programma stond is afgelast i.v.m. de slechte staat van het veld.

26-01-20 
S.C.E – vv Krayenhoff  1-1  (competitie)
Eindelijk weer eens een competitie thuiswedstrijd voor S.C.E, de laatste was begin december van het afgelopen jaar. De volgende spelers gaan het doen voor S.C.E vanmiddag: Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Diego Tang (K), Guido Peters, Martin Sluijs, Kay de Kluis. Op de bank nemen plaats: Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Luuk Schiphorst. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.G.M. Grisel. De bal rolt op  een zonnig “Sportpark Lindenholt”. 

Foto: Ronald Dreis
De 16e minuut, weinig voetbal het eerste kwartier. Fysiek hard voetbal Krayenhoff, maar eerste slachtoffer is Moni Chahaibi die zichzelf blesseert. We schrijven alweer de 30e minuut, nog steeds geen gevaar voor de goals. Slecht voetbal en veel overtredingen. Grensrechters en scheidsrechter, gaan vandaag misschien de uitslag bepalen? 37e minuut, uit corner van Kaj Dreis kopt Richard Schür binnen, wordt van de lijn gehaald. Daarna schot Kay de Kluis van 20 meter, maar een schitterende redding keeper. 38e minuut, weer corner kopbal Angelo Kilkens, maar te zacht gekopt, weg kansje.

Foto: Ronald Dreis
45+1 minuut, foutje keeper Diego Tang wordt gelukkig niet afgerond door Jordy Goudt van Krayenhoff. Daarna corner S.C.E wordt hoog overgeschoten en scheidsrechter fluit direct af voor de rust. Laatste 10 minuten tenminste wat gezien en enige kansen. De tweede helft “loopt” weer, twee afwachtende ploegen die zeker geen tegendoelpunt willen. De 49e minuut een schotje van Kaj Dreis, maar veel te zacht, is voor de keeper. In de 50e minuut een voorzet van alweer Kaj Dreis op links naar Daniel Heideveld, maar komt helaas een voetje te kort. We zijn precies op 60 minuten onderweg, opnieuw weinig voetbal van beide kanten, maar wel veel commentaar op scheidsrechter door Krayenhoff, schot Kay de Kluis op verdediger. De 61e minuut, Theo Daams legt Nicky Sander neer, een penalty voor S.C.E. Hij (Nicky Sander) schiet hem naast, maar naast.

Foto: Ronald Dreis
De 65e minuut, vrije trap Krayenhoff in de S.C.E muur. In ieder geval is het nu een open wedstrijd, het kan dus alle kanten op met nog een minuut of 25 te gaan. De 75e minuut, vrije trap Krayenhoff op middenlijn van Theo Daams, vrij op spits van Krayenhoff, maar deze mist gelukkig de bal weg kans voor Krayenhoff. In de 77e minuut de eerste wissel aan de kant van S.C.E Khalid Samaoui eruit en ervoor in de plaats komt Luuk Schiphorst. We schrijven de 78e minuut, vrije schietkans Krayenhoff en uit corner nog een kans voor dezelfde speler, maar gelukkig staan zijn voeten niet goed. Daarna een prima schot van Jordy Goud maar gelukkig net langs de paal. S.C.E verliest controle over de wedstrijd. Ook Nicky Sander eruit van S.C.E en die maakt plaats voor Jayrell Terziyan in de 83e minuut. We schrijven de 84e minuut, Jonny Loef verlaat met 2x geel, dus rood van het veld, heeft S.C.E nu eens geluk en gaan ze voor de overwinning?????? In de 86e minuut, een mooie aanval van Krayenhoff door goed doorzetten, schot gaat over Diego Tang, maar gelukkig ook over de lat, S.C.E komt goed weg. 88e minuut, schot Angelo Kilkens vanaf de 26 meter net over. In de 89e minuut, actie Jayrell Terziyan in strafschopgebied, maar afronding net naast de paal. Daarna misser Krayenhoff en hakje Kaj Dreis mis. Loopt S.C.E nog alles mis in de laatste minuut scoort Jordy Goudt door middel van een penalty waarschijnlijk de winnende voor Krayenhoff. 90+5 minuten, te veel blessure tijd, maar het ongelofelijke is toch gebeurd, een geweldig schot van Luuk Schiphorst en een goal gerechtigheid, eindstand 1-1.

Foto: Ronald Dreis

   19-01-20 
sv DSZ – S.C.E  4-1  (competitie)
De eerste competitiewedstrijd in 2020, is de uitwedstrijd in Boven Leeuwen tegen sv DSZ, de wedstrijd stond 15 december ook al in de planning maar door het slechte veld is deze toen afgelast. Vanmiddag onder een waterig zonnetje gaat de wedstrijd wel door, op een heel zwaar veld weliswaar. Trainer/Coach Serge Heuveling stuurt de volgende 11 man het veld in; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis, Luuk Schiphorst, Diego Tang (K), Guido Peters, Jayrell Terziyan, Kay de Kluis. Op de bank nemen plaats, Thijs Meesters, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (K). De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter O. Arslan. De aftrap is om 14.00 uur.

Foto Ronald Dreis
We gaan in Boven Leeuwen op een knollenveld beginnen aan de wedstrijd, we zijn amper 7 minuten bezig of S.C.E kijkt tegen een 1-0 achterstand aan. 11e minuut, opnieuw DSZ, uit een corner die slecht wordt weggewerkt schiet Laurens van Dreumel van afstand de 2-0 binnen, een vliegende start voor de ploeg uit Boven Leeuwen. 17e minuut DSZ blijft lekker counteren en vol ongeloof missen ze de 3-0. Goed uitgespeeld maar eerst schot op de lat voor een leeg doel en daarna tegen Martin een schot op de doellijn, 2 corners daarna leveren niets op. We schrijven alweer de 20e minuut, eindelijk een mooie aanval van S.C.E, een dieptepass van Kay de Kluis op Kaj Dreis, die te ver naar buiten gaat. Kaj Dreis legt de bal op de 16 meter terug op Kay de Kluis, die schiet helaas ver naast. Binnen het half uur is de stand 3-0 voor DSZ, komop S.C.E winterstop heeft geen goed gedaan. 25e minuut zeer slechte opbouw op rechts van S.C.E pass van Martin ipv vrije Kay de Kluis op middenvelder DSZ en verdediging komt ook te laat terug. Counter wordt goed afgerond door Jasper van Dreumel. 28e minuut S.C.E doet eindelijk iets terug uit een corner van Kaj Dreis, komt het schot op het hoofd van Jayrell Terziyan en doelpunt eindelijk.

Foto Ronald Dreis
In de 33e minuut, S.C.E heeft geluk dat het doelpunt van DSZ wegens buitenspel wordt afgekeurd. S.C.E heeft veel moeite op het zwaar te bespelen veld met goede passing. 45+1 Op slag van rust zet DSZ de verdediging van S.C.E nog een keer voor schut en scoort opnieuw. Nog een aanval van S.C.E, maar Kaj Dreis schiet helaas hoog over en het is rust in Boven Leeuwen. De klok loopt naar de 47 minuten toe S.C.E heeft even de tijd om het een en ander “goed” te zetten in de rust. De tweede helft is aangevangen, S.C.E heeft 45 minuten om het een en ander goed te maken. !!!!!! Aan beide zijde nog geen wissels. We schrijven de 68e minuut we zijn in Boven Leeuwen ver in de 2e helft, S.C.E is veel aan de bal. Verdediging staat slecht. DSZ countert goed, maar in afronding ongelukkig of buitenspel, nog geen doelpunten in de 2e helft.

Foto Ronald Dreis
DSZ hoeft in de tweede helft niet meer zo nodig, en S.C.E kan op het hobbelige veld niet uit de voeten en is bang voor een complete afstraffing. Met nog tien minuten te gaan is voor S.C.E niets te halen deze middag. De 82e minuut eerste echte kans voor S.C.E  bal op de paal geschoten, na 10 missers van DSZ op het doel van S.C.E blijft de stand 4-1 voor de ploeg uit Boven Leeuwen. De lijdensweg voor S.C.E is ten einde in Boven Leeuwen, uithuilen en volgende week er weer vol tegen aan.

14-01-20 
S.C.E – sv DSV  3-3   (vriendschappelijk)
De winterstop voor het eerste zit er weer op, 2020 begint met een vriendschappelijke wedstrijd tegen De SnelVoeters, kortweg sv DSV, uit Sint Anthonis. Vanavond geen wedstrijdverslag zoals je gewent ben, maar een korte samenvatting. Hierbij wel de spelers die het moeten gaan doen vanavond: Richard Schür (C), Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Kaj Dreis, Luuk Schiphorst, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (K), Martin Sluijs, Kay de Kluis en op de bank zitten: Thijs Meesters, Roel van Wijk, Diego Tang. We zijn onderweg en in de 7e minuut opent Kay de Kluis de score voor S.C.E 1-0. Nog geen 5 minuten later is het Richard Schür die het doel ook vindt 2-0. In de 20e minuut weet sv DSV het doel te vinden door een eigen goal van een S.C.E-er 2-1 is de stand. Net voor het rustsignaal maakt Jarno Herfkens er 3-1 van. Niet veel later fluit de scheidsrechter af, we gaan rusten. De 2e helft is begonnen, er valt niet veel te wisselen aan de kant van S.C.E, dus de 11 man van de eerste helft staan weer in het veld. sv DSV komt terug met een doelpunt 3-2 in de 58e minuut, wordt weer spannend, beide ploegen spelen voor de overwinning kan nog alle kanten op met nog 30 minuten op de klok. De eerste wissel aan S.C.E zijde Thijs Meesters komt erin voor Kay de Kluis in de 66e minuut. S.C.E laat het lopen 3-3 is het momenteel, sv DSV komt op deze manier 3x terug van een achterstand (op karakter!!!!). In de 76e minuut komt -Good Old- Roel van Wijk in het veld voor Kaj Dreis die mag gaan douchen. Aan de stand veranderd er niets meer. De scheidsrechter blaast af, a.s. zondag de inhaalwedstrijd in Boven Leeuwen tegen DSZ, aanvang 14.00 uur.

15-12-19 
sv DSZ – S.C.E  afg. (competitie)
De laatste competitiewedstrijd die voor zondag 15 december op het programma stond is afgelast i.v.m. de slechte staat van het veld.

11-12-19 
vv DUNO Doorwerth – S.C.E   7-1 (beker, 2e ronde)
we zijn vandaag 11 december in Wageningen bij voetbalvereniging WVV voor de 2e KO ronde van de districtsbeker. De elf die het vanavond moeten gaan doen voor S.C.E zijn; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis,Luuk Schiphorst, Diego Tang (K), Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis. Op de bank zitten; Roel van Wijk, Jarno Herfkens, Anthony Wefer. Scheidsrechter deze avond is Dhr. O. Khalifa. De bal rolt in Wageningen, we zijn amper een minuut onderweg of DUNO komt met 1-0 voorsprong. S.C.E zal nu wel wakker zijn; nog 89 minuten om het een en ander goed te maken. Het gaat snel de 2-0 staat ook op het scorebord in de 8e minuut. De wedstrijd is al gespeeld 3-0 voor DUNO in de 10e minuut. De twitterman/vrouw van DUNO heeft het zwaar vanavond, kan het nog net bijhouden, Mats Grotenberg is de maker van alle drie de goals dus een echte hattrick, binnen tien minuten. Is de storm gaan liggen na 15 minuten, of heeft S.C.E het beter verdedigend voor elkaar de laatste minuten!!!!! Ook S.C.E met een kans met een kopbal maar keeper DUNO goed naar de hoek en houdt zijn doel nog schoon. Ruim een half uur zijn de mannen nu bezig S.C.E komt er regelmatig uit, maar tot echte kansen heeft het nog niet geleid, S.C.E voetbalt lekker mee nu nog de doelpunten. In de 40e minuut een mooie volley van S.C.E belandt op de bovenkant van de lat, pech. Weer een mooie aanval van S.C.E in de 42 minuut, bal komt bij Kaj Dreis en die weet er wel raad mee met zijn hoofd, tegen de touwen 3-1. Het is rust in Wageningen. De tweede helft is van start, nog 45 minuten en dan!!!!!  De thee nog niet achter de kiezen of Mats Grotenbreg maakt zijn vierde vanavond 4-1, Diego Tang kan er niet bij in de verre hoek. Eerste wissel in de 50e minuut aan de kant van S.C.E, Rick Theunissen eruit en Jarno Herfkens erin. De lol is er vanaf Mats Grotenbreg, hij maakt zijn vijfde vanavond in de 51e minuut, keeper Diego Tang kan bal niet klemmen en in de rebound schiet hij binnen. Bijna was nummer zes er ook van Mats Grotenbreg maar paal geeft redding voor S.C.E. Ook DUNO gaat nu wisselen voor de eerste keer, vers bloed in de ploeg. Ook nu weer is de storm gaan liggen DUNO hoeft niet meer zonodig, zaterdag moeten ze ook weer tegen het altijd lastige Smitshoek. Een tweede wissel staat klaar voor DUNO in de 67e minuut. Komt S.C.E nog aan een goal toe!!! De mannen doen er alles aan, maar het lukt nog niet echt, sterker nog aan de andere kant valt het doelpunt 6-1 en wie maakt hem????? juist ja Mats Grotenbreg. (zou goed passen als spits bij S.C.E, die Mats) Ook DUNO kan wel eens pech hebben, bal op bovenkant lat. In de 79 minuut een prima redding van Diego Tang, stand ongewijzigd. Ook niet alles voor Mats is een succes, had moeten afleggen en dus geen zeven. En ook nummer zeven voor DUNO ligt erin, doelpuntenmaker is Andreas Dusink. Kan nooit meer zolang duren in Wageningen, de wedstrijd is gespeeld, S.C.E is zes Mats(ers) te klein. De scheidsrechter maakt er een eind aan, bekertoernooi voor S.C.E zit er voor dit seizoen, wat rest is de competitie.

08-12-19 
RODA’28 – S.C.E  2-1  (competitie)
Op een winderig en met een klein zonnetje zijn we op “Sportpark De Boshof” in Winssen, waar vanmiddag de kraker is in de 4e klasse E tussen de nummer 4 en 5 op de ranglijst, de winnaar kan vanmiddag met medewerking van andere ploegen weleens op de eerste plaats staan. De volgende 11 spelers van S.C.E staan in de basis; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Diego Tang (K), Guido Peters, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis. En op de bank zitten vanmiddag; Jarno Herfkens, Anthony Wefer (K), Kaj Dreis, Luuk Schiphorst.
Om 14.30 uur geeft de scheidsrechter de wedstrijd vrij, de bal rolt we zijn begonnen. We zijn tien minuten onderweg, de ploegen tasten elkaar af, nog geen gevaar voor de doelen geweest. De wind heeft wel invloed op het spel. Het staat na een klein half uur nog steeds 0-0 op het scorebord. Het is bijna rust op “De Boshof” het theewater pruttelt harder dan de wedstrijd, eerste helft maar snel vergeten. De wedstrijd heeft een doelpunt nodig, om te ontbranden. In de allerlaatste minuut voor de rust  een vrije trap genomen door Kay de Kluis komt voor de voeten van Richard Schür en drukt af 0-1 voor S.C.E. Het is rust in Winssen, wat brengt de 2e helft!!!!! De teams staan weer op het veld, en onze twitterman is ook gearriveerd, we kunnen beginnen. De 46e minuut, eerste kans voor S.C.E, Jayrell Terziyan, op de paal via de rug van een  RODA’28 speler.

Foto Ronald Dreis
Het gaat snel we schrijven de 49e minuut, heerlijke actie op links van Nicky Sander, vanaf de zijlijn het strafschopgebied in, schot wordt door de keeper met voet gestopt. De 58e minuut, grote kans RODA’28, bal klaar gelegd door S.C.E-er, maar over, daarna uit de corner kopbal over. Aan geluk heeft S.C.E geen gebrek en blijven op de nul staan. Nog 30 minuten te gaan in deze kraker, trekt S.C.E de overwinning over de streep, of hangen er donkere luchten boven Winssen. S.C.E is aan de eerste wissel toe in de 70e minuut Jayrell Terziyan eruit en Kaj Dreis erin. In de 72e minuut, komt RODA’28 op gelijke hoogte 1-1 door een wissel (Marijn van Kraaij) aan de kant van RODA’28 en scoort direct bij zijn eerste balcontact. Drie corners voor S.C.E achter elkaar, maar helaas, geen een keer goed voor om een kans te creëren. De tweede wissel aan S.C.E zijde Angelo Kilkens eruit en Luuk Schiphorst erin in de 75e minuut. 

Foto Ronald Dreis
In de 75e minuut een snelle counter van RODA’28 op rechts en goede voorzet maar hoog over gekopt, het gaat nu snel op en neer, in de 77e minuut een corner voor S.C.E en Kaj Dreis goed staat bij de 2e paal maar echter naast de verkeerde kant van de paal kopt. Had een beter lot verdient. RODA’28 komt hier goed weg.

Foto Ronald Dreis
De 84e minuut, een prima schietkans van Richard Schür net over het doel. Een minuut later goede voorzet Kaj Dreis op Richard Schür weer net over. Blijft deze stand op “De Boshof” of komt er nog een eindsprint van een van de ploegen. De 89e minuut, een streep van Kay de Kluis uit vrije trap, redding keeper RODA’28. Daarna vrije kop kans Guido Peeters uit corner, maar over. Hoeveel tijd komt er nog bij???? Khalid Samaoui, krijgt onnodig een gele kaart. In de 90+3 onterecht maar zeer gelukkig, maakt RODA’28 de 2-1 uit een hele mooie counter door Pim Tromp, Diego Tang is kansloos. Het zonnetje is in Winssen verdwenen bij een redelijk gelijkopgaande wedstrijd, meer kansen voor S.C.E, maar RODA’28 is doeltreffender.

01-12-19 
S.C.E – vv OSC (N)  1-1 (competitie)
De laatste thuiswedstrijd dit kalenderjaar voor S.C.E, Helaas geen twitterverslag van onze man langs de lijn. De elf mannen die vanmiddag beginnen in de basis zijn; Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Kay de Kluis. En de wisselspelers die op de bank zitten vanmiddag zijn; Khalid Samaoui, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, en Martin Sluijs. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. S.V. ten Berg die om 14.00 uur het startsein geeft om te beginnen. De bal rolt we zijn onderweg. We zijn amper tien minuten onderweg of vv OSC komt bij de eerste de beste goede aanval op een 0-1 voorsprong door Max Broenland. S.C.E hoeft alleen nog maar even wakker te worden!!!!!!! Na 25 minuten staat het nog steeds 0-1 in het voordeel van de gasten, S.C.E komt er moeilijk doorheen. Zou S.C.E voor de rust nog op gelijke hoogte kunnen komen, met nog een paar minuten te gaan. Het rustsignaal klinkt in de Lindenholt, S.C.E heeft wat goed te maken in de tweede helft, nu op naar de thee. De tweede helft op het punt van beginnen. In de 58e minuut is het dan eindelijk raak voor S.C.E de gelijkmaker komt op naam van Guido Peters 1-1, het gaat moeizaam vanmiddag. De eerste wissel aan de kant van S.C.E Luuk Schiphorst kan gaan douchen voor hem komt Khalid Samaoui in het veld. Met nog iets meer dan 15 minuten op het scorebord kan deze wedstrijd nog alle kanten op, het blijft spannend. In de 80e minuut de volgende wissel Nick Sander eruit en Jayrell Terziyan erin. Als de stand zo blijft is S.C.E koploper af in de 4e klasse E. Kan nooit meer zolang zijn de klok geeft aan dat de tijd erop zit. De scheidsrechter blaast af, twee kostbare punten verspeelt.

24-11-19 
vv Aquila – S.C.E   1-4  (competitie)
Op deze zonnige zondag de 24e november speelt S.C.E de “verre” uitwedstrijd in Dreumel tegen vv Aquila. De opstelling vanmiddag van S.C.E; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Damian Kregting, Guido Peters, Anthony Wefer (K), Kay de Kluis.
En op de bank zitten; Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Luuk Schiphorst.

Onze vaste twitterman is helaas afwezig, we gaan het doen met sumiere berichtgeving, het is vandaag niet anders. Om 14.00 uur is de aftrap, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G. van Tintelen. De bal is aan het rollen gebracht, we zijn begonnen. We zijn vijftien minuten onderweg, voor beide doelen is nog geen gevaar waargenomen, tussenstand derhalve 0-0. We schrijven de 16e minuut, aanvallend S.C.E, enkele corners, maar geen grote kansen. 18e minuut grote kans Aquila uit counter, maar redding Anthony Wefer die de geblesseerde Diego Tang vervangt. Eerste gele kaart voor een speler van Aquila.

Foto Ronald Dreis
De 25e minuut alweer in Dreumel, goed schot Nicky Sander van links, maar keeper stopt de bal, de terugspringende bal is Nicky Sander net te laat. De 27e minuut goede 1-2 tussen Richard Schür en Kaj Dreis op rechts. Kaj Dreis geeft op de achterlijn de bal hard terug op Richard Schür op de 11 meter die de bal snoeihard inschiet, 0-1. De 31 minuut, niet veel later weer een doelpunt van S.C.E die goed doorzet Khalid Samaoui onderschept de bal speelt Richard Schür in ziet Kay de Kluis haalt uit met rechterbeen, 0-2 de wedstrijd is nu “LOS”

Foto Ronald Dreis
In de 36e minuut nogmaals Kay de Kluis die het doel weet te vinden van Aquila hoog over de keeper heen het net in, 0-3 is de stand. In de laatste minuut voor de rust, schot Kaj Dreis maar recht in de handen van de keeper en daarna nog plaagstootje van Aquila, schot gaat ruim naast het doel van Anthony Wefer. Het is rust in Dreumel waar de stand 0-3 in het voordeel is van de gasten uit Nijmegen. De 2e helft op het punt van beginnen, we zijn weer onderweg. De 48e minuut, de thee in de rust heeft S.C.E geen goed gedaan veel te nonchalant aan het spelen en Aquila scoort direct 1-3 van door de ijzersterke spits Mamadou Conté. 56e minuut, goede redding Anthony Wefer met de voet uit de rechter beneden hoek. Kopbal uit de corner van Aquila gaat daarna net naast S.C.E mazzelt hierbij. S.C.E is even de kluts kwijt en Aquila gaat er nu vol voor om de achterstand weg te werken. Op het uur aan de kant van S.C.E, wissel Martin Sluijs komt erin voor Rick Theunissen. 68e minuut 3 corners achter elkaar voor S.C.E,  maar geen enkele doelkans. Daarna schoten van Kay de Kluis en Richard Schür, maar helaas de keeper Aquila staat steeds in de weg. Aquila probeert de aansluittreffer te forceren. S.C.E werkt nu keihard om de voorsprong te behouden.
Foto Ronald Dreis
In de 80e minuut de 2e wissel Jayrell Terziyan komt in plaats van Nicky Sander. De 3e wissel en laatste wissel aan S.C.E zijde is in de 81e minuut, Khalid Samaoui eruit en Luuk Schiphorst erin. De beslissing is gevallen voor S.C.E in de 82e minuut???? Goed doorzetten van een hard werkende Kaj Dreis die de bal voor de voeten van Kay de Kluis heeft gegeven, het strafschopgebied in gaat en fraai zijn 3e doelpunt binnen schiet, dus hattrick, en 1-4 voor de gasten. De 84e minuut,  een prima voorzet van links van Kaj Dreis op Richard Schür maar die richt net over het doel, helaas. 90+4 scheidsrechter fluit af en verdiende overwinning voor S.C.E. Wel onnodig mat begin 2e helft, maar door hard werken rechtgezet, de punten gaan mee naar Nijmegen, volgende week wacht vv OSC om 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”.

   16-11-19 
S.C.E – vv Advendo’57  1-0 (districtbeker)
Op deze late zaterdagmiddag de bekerwedstrijd tegen vv Advendo’57 uit Ederveen die uitkomt in de 3e klasse B zaterdag. We beginnen met de namen die voor S.C.E vanmiddag in het veld staan; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Diego Tang (K), Guido Peters, Jayrell Terziyan, Kay de Kluis. Op de bank zitten vanmiddag; Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Martin Sluijs, Luuk Schiphorst, scheidsrechter vanmiddag is Dhr. L.W. van Zuijlen. Ondertussen is het donker geworden de lampen branden op “Sportpark Lindenholt” de wedstrijd staat op het punt van beginnen, we zijn begonnen om 17.02 uur. Wedstrijd is 19 seconden oud, dan is het al raak voor S.C.E, doelpunt is gemaakt door Nicky Sander de man met de meeste “bekerdoelpunten” achter zijn naam (6). We zijn tien minuten onderweg schot van Kaj Dreis, maar recht in de handen van de keeper van Advendo’57. In de elfde minuut, gelukje voor S.C.E, scheidsrechter fluit overtreding af i.p.v voordeel te geven. Uit de vrije trap die volgt komt een corner en daarna een prima redding van Diego Tang op schot van Advendo’57. We zijn alweer vijftien minuten onderweg een korte corner genomen tussen Khalid Samaoui komt bij Kaj Dreis, maar zijn schot op komt terug voor de voeten van Nicky Sander de keeper Advendo’57 pareert zijn schot. 21e minuut, bal onderschept door Angelo Kilkens speelt op Nicky Sander diep, maar schot gaat net naast. Even later voorzet van Guido Peters van links, uitverdedigd op hoofd van opnieuw Nicky Sander maar weer prima redding van de keeper. S.C.E is nu de boven liggende partij met continu gevaar op het doel van Advendo’57. We zijn 30 minuten onderweg, afzwaaiende voorzet Advendo’57, waardoor een kopbal bij de 2e paal, maar gaat net naast. S.C.E op naarstig op zoek naar de 2e goal, maar lukt steeds net niet. 32e minuut, prima schot van Jayrell Terziyan vanaf 20 meter in de hoek geplaatst maar keeper tikt hem corner. De 37e minuut, goed opkomen Daniel Kregting pass op Jayrell Terziyan, zijn schot gaat via verdediger Advendo’57 over de keeper, maar ook over het doel. Corner levert helaas opnieuw geen goal op, stand blijft 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. 41e minuut, goed opkomen Richard Schür die ditmaal in het centrum van de verdediging staat. Pass op Robbin van Zantvliet die goed opkomt, maar keeper is te laat en schopt onbewust Robbin van Zantvliet onderuit, scheidsrechter geeft echter de vrije trap aan Advendo’57 en Robbin van Zandvliet moet het veld geblesseerd verlaten, (is met ziekenwagen afgevoerd) zijn vervanger is Martin Sluijs. Scheidsrechter Dhr. van Zuijlen fluit voor het rustsignaal, op naar de thee. We gaan beginnen aan de tweede helft, de ploegen staan weer op het veld, incl. de scheidsrechter, de balt rolt weer. We zijn de verbinding kwijt met onze man langs de lijn, we hebben weer contact. De 54e minuut, aftasten aan beide kanten en slordig tot nu toe in de 2e helft. Uit een vrije trap een corner voor Advendo’57. Nicky Sander in de 57e minuut alleen voor de keeper uit pass Kay de Kluis, maar helaas redding met linkervoet, weer een kans voorbij voor S.C.E om de voorsprong te vergroten. In de 62e minuut, schot van Kaj Dreis met links vanaf rechts in strafschopgebied, maar redding keeper, corner S.C.E maar geen gevaar voor Advendo’57. Met nog 20 minuten op de klok is er bij beide doelen niet echt gevaarlijk, wedstrijd kabbelt rustig door. 72e minuut, uitval Advendo’57, maar Daniel Kregting kan nog net voor de aanvaller komen, daarna vrije trap S.C.E en terugkomende bal voor de voeten van Nicky Sander, maar schot gaat net over, vizier staat niet op scherp!!!! In de 75e minuut verlaat Angelo Kilkens het veld, Luuk Schiphorst vervangt hem, de tweede wissel aan de kant van S.C.E. 77e minuut, S.C.E blijft slordig en Advendo’57 loert uit de counters op de gelijkmaker. Nu opnieuw redding Diego Tang en corner, geen gevaar verder. Blijft dus spannend tot de laatste minuut op “Sportpark Lindenholt” wij een goal of Advendo’57 de gelijkmaker. In de 90e minuut wisselt S.C.E voor de laatste keer; Jayrell Terziyan eruit en Jarno Herfkens erin. Hoeveel blessuretijd rekent de scheidsrechter erbij????? vier minuten, einde wedstrijd S.C.E gaat door naar de volgende ronde.

10-11-19 
S.C.E – FC Kunde   5-2  (competitie)
Op een zon overgoten “Sportpark Lindenholt” maar wel fris, het is alsnog ruim boven het vriespunt (8 graden), vanmiddag de topper tussen de nummer 3 en 2, S.C.E – FC Kunde. Het is ook de laatste wedstrijd van de eerste periode, wedstrijd nummer acht. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.J. Kok, die om 14.00 uur de wedstrijd in gang zet. De namen van de elf spelers van S.C.E die in de basis staan; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Diego Tang (K), Guido Peters, Jayrell Terziyan, Robbin van Zantvliet, Kay de Kluis, en de wissels die op de bank zitten vanmiddag; Damian Kregting, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, en Kaj Dreis. We zijn begonnen de bal rolt. De eerste vijf minuten zitten erop, van beide kanten is het aftasten. We schrijven de 9e minuut, eerste corner voor FC Kunde, hierna Jayrell Terziyan een kansje en schot door Daniel Heideveld voor S.C.E. Uit een goede ingooi en slecht dekken achterhoede S.C.E tikt FC Kunde bal langs Diego Tang. S.C.E weet nu al wat het moet gaan doen. De 13e minuut, balverlies Khalid Samaoui, goede dieptepass van FC Kunde, maar een prima redding door Diego Tang. De rebound op de paal en daarna Diego Tang de bal klem. S.C.E leek even aan te dringen op gelijkmaker, maar zijn te onrustig aan de bal. Twintig minuten zijn we alweer bezig onder een lekker zonnetje. 20e minuut slechte pass van Rick Theunissen op rechts door het midden, speler van FC Kunde neemt de bal goed aan en stuitert 2x op Diego Tang. Bij de 2e keer wel last van handen, een prima  redding. (S.C.E wakker worden) 23e minuut S.C.E blijft staan te kijken en lijken niet wakker. Uit de corner wel te laat gereageerd en FC Kunde schiet de bal vanaf de 11 meter eenvoudig langs Diego Tang. Uit de aftrap schot Khalid Samaoui, maar ruim naast het doel van FC Kunde. 27e minuut, de eerste corner  voor S.C.E, maar helaas krijgt Richard Schür zijn hoofd er niet achter.

Foto Ronald Dreis
In de 31e minuut, S.C.E krijgt een cadeau, voorzet van Kay de Kluis wordt door FC Kunde speler met de hand gestopt, penalty. De altijd zekere Nicky Sander schiet echter zwak in de rechter beneden hoek, recht in de handen van de keeper van FC Kunde.

Foto Ronald Dreis
We lopen tegen het rustsignaal aan met een 0-2 achterstand, het wil vanmiddag nog niet echt lukken. 44e minuut, uit de 3e corner net voor rust van S.C.E maakt Richard Schür de 1-2 de aansluitende treffer voor S.C.E  De 2e helft is begonnen, de 52e minuut, een goede voorzet van Kay de Kluis op links, maar Nicky Sander voet te hoog i.p.v. te koppen. S.C.E is in ieder geval scherper na de rust. Komt het door de 4 wissels die warm lopen!!!!!! We schrijven alweer de 58e minuut, de eerste wissel aan de kant van S.C.E Kaj Dreis erin voor Nicky Sander. Vrije trap door Kay de Kluis ingekopt door Guido Peters, goed gestopt door de keeper van FC Kunde. In de 59e minuut een gele kaart voor Angelo Kilkens van S.C.E. De 66e minuut, prima pass van achteruit door Robbin van Zantvliet op Kaj Dreis, kan de bal net niet goed aannemen, maar komt met mazzel bij Richard Schür die de bal op de paal schiet. En het is weer raak in de 68e minuut 1-2 tussen Kaj Dreis  en Richard Schür, waardoor Kaj Dreis het strafschopgebied in loopt, in plaats van zelf te schieten geeft hij een voorzet op inkomende Jayrell Terziyan voor de goal. Die maakt de verdiende gelijkmaker voor S.C.E. De tweede wissel aan de kant van S.C.E, Damian Kregting in het veld voor Guido Peters. S.C.E moet nu doorschakelen, maar alert zijn op de counter van FC Kunde. De 74e minuut, schot van Khalid Samaoui helaas weer naast het doel, het rechterbeen staat nog niet op scherp. Nog vijftien minuten te gaan op de Lindenholt. In de 82e minuut ontvangt Robbin van Zandvliet een gele kaart, Goede voorzet van Kay de Kluis op rechts op de vrij staande Jayrell Terziyan bij de 2e paal, en goal 3-2. Daarna goede aanval S.C.E, via diverse spelers, maar Khalid Samaoui stuit op de keeper van FC Kunde, jammer. De 85e minuut, veel strijd op het veld, FC Kunde probeert de gelijkmaker te forceren en S.C.E op de counter. Aanval op links voorzet Jayrell Terziyan, overstapje Kaj Dreis en Kay de Kluis schiet de bal vanaf 22 meter lekker binnen zijn eerste vanmiddag en de 4e voor S.C.E 4-2. Jarno Herfkens komt in het veld voor de moe gestreden Jayrell Terziyan. We zijn er nog niet 89e minuut, uit een slecht genomen vrije trap van FC Kunde, overname door S.C.E en Kaj Dreis neemt de bal vanaf de 16 meter op zijn slof en schiet keihard tegen de touwen, waardoor de stand op dit ogenblik 5-2 in het voordeel van S.C.E is. Is ook tevens de eindstand op “Sportpark Lindenholt”.
zaterdag 16 november aanvang 17.00 uur de bekerwedstrijd S.C.E – Avendo’57.

  03-11-19 
vv UHC – S.C.E  2-2 (competitie)
Het is weer zondagmiddag 14.30 uur, we staan voor de aftrap van de wedstrijd. Even snel nog de opstelling aan de kant van S.C.E; Richard Schür, Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Damian Kregting, Diego Tang, Guido Peters, Kay de Kluis. En de volgende spelers zitten op de bank vanmiddag; Rick Theunissen, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens. We gaan beginnen in Hernen aan de wedstrijd vv UHC – S.C.E Met geluk blijft het droog en volgen er tweets. vv UHC in het geel-blauw, S.C.E in het wit-zwart.

Foto Ronald Dreis
We zijn tien minuten onderweg, een sterk begin vn S.C.E 2 corners en 2 schoten op het doel van UHC maar verder geen grote kansen. 13e minuut, een gevaarlijke aanval van vv UHC, maar gelukkig kan Guido Peters ingrijpen en de bal verwerken tot corner. Bal wordt gespeeld op de lange spits van vv UHC , maar die krijgt zijn hoofd er niet goed achter, gewoon een achterbal.

Foto Ronald Dreis
18e minuut, grote kans voor S.C.E uit corner van Kay de Kluis, maar vier spelers missen de bal inclusief de keeper. 26e minuut onnodig balverlies aan de kant van S.C.E op de helft van vv UHC, waardoor teveel mensen van S.C.E voor de bal staan. Een prima counter van vv UHC in de persoon van Bram Annard die met een schot op de 16 meter Diego Tang passeert 1-0. We schrijven alweer de 32e minuut, goede aanval S.C.E, Richard Schür een prima dieptepass op Kay Dreis, Kay loopt strafschopgebied in en goede voorzet over de grond, maar komt helaas net te laat. 36e minuut, goed schot van Daniel Kregting van 20 meter, maar de keeper staat tot nu toe goed zijn mannetje, helaas voor S.C.E. 38e minuut, schot Kay de Kluis dit keer niet klemvast keeper, maar Kaj Dreis komt weer net te laat.
Foto Ronald Dreis
42e minuut,  Voorzet van rechts voorgegeven en ingeschoten door vv UHC van dichtbij, een hele goede redding van Diego Tang, die bal via vuisten over de lat ziet gaan. 45+1 minuut, op slag van rust krijgt vv UHC een vrije trap, waaruit corner volgt die ze hoog over schieten. Het is rust in Hernen, ruststand 1-0.
Foto Ronald Dreis
De 2e helft is van start in Hernen, 45 minuten heeft S.C.E om wat aan de achterstand te doen, tandje erbij S.C.EAfbeelding
Foto Ronald Dreis
53e minuut alweer, opnieuw de opening voor S.C.E en scheidsrechter begrijpt duels tussen spelers soms niet. Hierdoor vreemde vrije trappen tegen. Goed schot Kay de Kluis, maar nu Richard Schür net te laat om terugkomende de bal te hebben. De 57e minuut, nu daalt de regen echt neer in Hernen. 1e wissel aan de kant van S.C.E in de 60e minuut Jayrell Terziyan komt erin voor Kaj Kluis, dus helaas laatste tweet voor vandaag. 63e minuut twee schoten van Kay de Kluis, maar 2 keer was de keeper van vv UHC hem de baas, eerste tot corner getikt en 2e net niet voor de inlopende S.C.E spelers. In de 72e minuut wisselt S.C.E voor de 2e keer deze middag Damian Kregting verlaat het veld en Rick Theunissen komt voor hem in de plaats. Nog iets minder dan 20 minuten voor S.C.E om wat aan de achterstaand te doen. S.C.E komt op gelijke hoogte met vv UHC 1-1, Jayrell Terziyan is de man die het doelpunt maakte, en nu doorgaan. Ze luisteren daar ook nog!!!!! Nick Sander maakt in de 89e minuut de 1-2, dat gaat de goede kant op. In blessuretijd komt vv UHC alsnog langszij 2-2 gemaakt door Sam Peters, waar eindigt dit???? Beide ploegen delen de punten, eindstand 2-2.

   27-10-19 
S.C.E –  sv Hatert   6-0  (competitie)
Het heeft even geduurd maar vanmiddag is het zover “DE VERDWENEN DERBY” is weer terug, de aftrap is om 14.00 uur. De opstelling aan de zijde van S.C.E is; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Diego Tang (K) , Guido Peters, Kay de Kluis. En de reserve die op de bank plaats nemen; Thijs Meesters, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer (K), Damian Kregting, Luuk Schiphorst. We schrijven de 4e minuut, lekker in het zonnetje langs de lijn bij de derby. Aanval over rechts Robbin van Zandvliet op Richard Schür bal terug op 16 meter, maar schot Angelo Klikens naast. Daarna kopbal Richard Schür, maar te weinig kracht tussenstand 0-0. 7. Goede voorzet Nicky Sander van links op Kaj Dreis bij 2e paal. Aanname met links rustig naar rechter voet en diagonaal ingeschoten, 1-0. 11e minuut, opnieuw goede actie van Nicky Sander op links, die op de achterlijn Kaj Dreis en Kay de Kluis vrij ziet staan. Kay de Kluis krijgt de bal op de penaltystip en schiet goed in. 14e minuut vrije trap van Kaj op de vuisten van de keeper, corner. Uit de korte corner van rechts opnieuw schot Kaj Dreis, maar op de kruising. 17e minuut aanval sv Hatert, maar speler buitenspel, dus doelpunt afgekeurd. Amper een minuut later in de 18e minuut Richard Schür vangt uittrap van keeper op, maar schot naast via speler sv Hatert. Uit de corner scoort Robbin van Zandvliet eenvoudig met binnenkant voet, 3-0 in 20 minuten tijd. Niet veel later in de 27e minuut, mooi opgezette aanval van Kay de Kluis naar andere kant op Robbin van Zandvliet, speelt bal op de 16 meter Richard Schür aan, die bal terug legt op Robbin van Zandvliet schot net over. Daarna Khalid Samaoui en Kaj Dreis, maar schot komt niet. We zijn alweer 30 minuten onderweg, te laat gestapt verdediger van sv Hatert, waardoor Kaj op de pass van Robbin alleen op de keeper af kan gaan. Na weken droog te hebben gestaan in de competitie scoort Kaj Dreis zijn 2e doelpunt vanmiddag. In de 33e minuut, een prima voorzet van Nicky Sander op links, naar Richard Schür die komt goed inlopen en tikt de terug getrokken bal erin, de grensrechter van sv Hatert vlagt en de scheidsrechter neemt het signaal over, doel is afgekeurd. De eerste gele kaart is voor een speler van sv Hatert vanmiddag. De ruststand in de Lindenholt is 4-0. S.C.E creëert genoeg kansen en blijft gedisciplineerd spelen, maar sv Hatert af en toe een plaagstootje, maar te weinig kracht tegen de solide verdediging van S.C.E. We zijn begonnen aan de 2e helft van de DERBY, de bal rolt weer op het zonnige sportpark Lindenholt. We zitten alweer in de 55e minuut, S.C.E begint te makkelijk aan 2e helft. Veel onnodig balverlies, waardoor sv Hatert nu zelfs enkele kansjes krijgt, maar na terugspeelbal Nicky Sander en goede redding van Diego Tang blijft het 4-0. In de 66e minuut komt Luuk schiphorst in het veld voor Angelo Kilkens. In de 70e minuut een uittrap van Diego Tang op Richard Schür die speelt door naar Kaj Dreis die zijn hattrick voor vanmiddag volmaakt waardoor de tussenstand komt op 5-0, tevens gaan we gelijk wisselen aan de kant van S.C.E, Nicky Sander eruit en Jayrell Terziyan komt er in. In de 71e minuut een pegel van 20 meter van van het doel door Kaj Dreis op de lat, 74e minuut uit corner lijkt Richard Schür bij de 2e paal de 6-0 te maken, maar kopt hem te simpel naast jammer, stand blijft 5-0. Alweer de 81e minuut, een prima schot van Kay de Kluis een spetterende volley op de lat, even later Jayrell Terziyan neergelegd in strafschopgebied en Daniël Heideveld schiet de penalty binnen, 6-0. In de 86e minuut, een prima redding door Diego Tang, maar sv Hatert krijgt vrije trap wegens afhouden. Thijs Meesters in het veld gekomen voor de moe gestreden Rick Theunissen. Ondertussen een mooie vrije trap door sv Hatert maar deze spat uiteen op de paal. Eindstand van de derby is 6-0 in het voordeel van S.C.E
Foto Ronald Dreis

20-10-19   
sc DIOSA – S.C.E  2-1  (competitie)
De topper van vanmiddag gaat niet alleen om de 1/2 plaats op de ranglijst, maar het is ook het debuut voor Serge Heuveling bij S.C.E als trainer/coach voor ONS EERSTE. De regen komt ook in Balgoy gestaag naar beneden, en geen twitterman langs de lijn vanmiddag dus moet u het doen met een summier verslag. In de basis starten vanmiddag: Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Richard Schür, Daniel Heideveld, en Kay de Kluis, en op de bank nemen plaats: Thijs Meesters, Khalid Samaoui, Guido Peters, Jarno Herfkens, Anthony Wefer. De aftrap is om 14.30 uur. Er is afgetrapt in Balgoy, de eerste 20 minuten zijn gespeeld stand nog altijd 0-0. Met nog ruim vijf minuten te spelen in de eerste helft, ontvangt een speler van sc DIOSA een gele kaart. Net voor het rustsignaal in de 42e minuut komt S.C.E op welverdiende voorsprong door een doelpunt van Richard Schür 0-1. Het is rust bij de topper sc DIOSA – S.C.E, we zijn over 15 minuten weer terug.

Foto ©Sander Janssen
We zijn de verbinding met Balgoy kwijt, daar zijn we weer. 0-1 nog steeds in een koud en nat Balgoy. In de 62e minuut maakt sc DIOSA alsnog gelijk 1-1 door een doelpunt van Tim Theunissen. De wedstrijd kan nog alle kanten op met nog 30 minuten op de klok. In minuut 70 ontvangt Angelo Kilkens van S.C.E een gele kaart van de scheidsrechter, de eerste van deze wedstrijd en vijf minuten later ontvangt een speler van sc DIOSA ook een gele kaart, de wedstrijd word onvriendelijker naar mate de tijd verstrijkt. Luuk Schiphorst verlaat het veld, erin komt Khalid Samaoui, en niet veel later verlaat ook Kaj Dreis moegestreden het veld en wordt vervangen door Guido Peters. Twee minuten voor tijd maakt Tim van Heumen van sc DIOSA waarschijnlijk de winnende goal 2-1 voor de thuisploeg, en ondertussen is het ook droog geworden, een schrale troost.
Volgende week zondag 27 oktober de verdwenen derby tegen sv Hatert, aanvang 14.00 uur, op sportpark Lindenholt.

13-10-19 
S.C.E – Overasseltse Boys  2-1   (competitie)
De ene zondag is de andere niet, 22 graden op een stralende zon overgoten “Sportpark Lindenholt”, de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen. De basisopstelling voor vanmiddag aan de kant van S.C.E is als volgt; Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang (k), Richard Schür (c), Daniel Heideveld, Kay de Kluis en op de bank vanmiddag;  Khalid Samaoui, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Martin Sluis. Vanmiddag een sumier wedstrijdverslag. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M. Grisel. De aftrap is om 14.00 uur. De bal rolt om 14.02 uur, de wedstrijd is begonnen, we zijn inmiddels tien minuten onderweg stand nog steeds 0-0. De eerste wissel aan de kant van Overasseltse Boys is een feit, Milan Nicolasen eruit – Sam Derks erin. Op de andere velden in de 4e Klasse E vallen nu al meer doelpunten, 0-0 nog steeds op de Lindenholt na een half uur voetballen. Het is rust bij S.C.E viel nog weinig te beleven, dan moet het maar in de 2e helft gebeuren. De rust zit er weer op, de ploegen staan klaar voor de 2e helft. Zo te zien nog geen wissels aan de kant van S.C.E, de gasten hebben een  wissel Pieter van Dam erin en Guus Peeters Weem eruit. De scheidsrechter deelt de eerste gele kaart uit vanmiddag aan de Overasseltse Boys speler Tom Derks in de 52e minuut. Het heeft lang geduurd maar het is 1-0 voor S.C.E door Daniel Heideveld in de 61e minuut. De Overasseltse Boys komen weer op gelijke hoogte 1-1 doelpuntenmaker is Geert Janssen. S.C.E wisselt direct Khalid Samaoui die er in komt voor Luuk Schiphorst in de 67e minuut. Jayrell Terziyan komt in het veld voor Kaj Dreis in de 75e minuut. Nog een kleine tien minuten te gaan, doelpunt kan aan weerszijde nog vallen, daar valt hij dan toch Kay de Kluis maakt 2-1 voor S.C.E en we schrijven dit in de 90e minuut, hoe lang is de extra tijd????? S.C.E trekt de overwinning over de streep. Tot volgende week, uit bij DIOSA om 14.30 uur

06-10-19 
vv SCP – S.C.E  1-4  (competitie)
Het is herfst deze zondag, druilerig weer op “Sportpark Schravenhof”. De basisopstelling voor vanmiddag aan de kant van S.C.E. Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Richard Schür, Daniel Heideveld, Kay de Kluis en op de bank vanmiddag; Thijs Meesters, Khalid Samaoui, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens. De bal rolt in Puiflijk, De 16e minuut scoort SCP door slecht uitverdedigen van S.C.E, 1-0 maar S.C.E is sterker, maar slordig begin in opnieuw regenweer in het Land van Maas en Waal. In de 23e minuut, goed doorzetten aanval S.C.E. De bal voor de voeten van Kay de Kluis, die een voorzet geeft op Richard Schür van links zo in het goal ziet waaien, prima gedaan Kay. De 34e minuut, goed doorzetten van Angelo Kilkens, de bal komt voor de voeten van Nick Sander en prima schot van 20 meter over de grond in de linker benedenhoek 1-2. Het loopt tegen de rust aan op “Schravenhof” maar net voor dat de scheidsrechter affluit 45+2 voor de rust scoort Richard Schür zijn eerste doelpunt voor vanmiddag, en de derde voor S.C.E op foutieve terugspeelbal op keeper van SCP, en ondertussen krijgt Angelo Kilkens een gele kaart, ook een speler van SCP een gele kaart. Ruststand 1-3 in het voordeel van de gasten. De bal rolt weer in het druilerige Puiflijk, we gaan er weer voor. Er zijn nog geen wissels doorgevoerd, aan beide kanten niet. We zijn de verbinding kwijt met onze man langs het veld. We zijn alweer 20 minuten onderweg in de 2e helft. We schrijven de 75e minuut, Richard Schür maakt zijn 2e doelpunt voor vanmiddag 1-4 is de stand voor de gasten. Wissel aan de kant van S.C.E Kaj Dreis eruit, Jayrell Terziyan erin, met nog 10 minuten op de klok. De blessuretijd is ingegaan, hoeveel komt erbij???? De scheidsrechter blaast af, gauw naar binnen naar de kachel. Volgende week spelen we thuis tegen de Overasseltse Boys.

   29-09-19 
sv Nijmegen – S.C.E   0-3   (competitie)
S.C.E is vanmiddag te gast op “Sportpark Oscar Carré” bij sv Nijmegen, we trappen af om 14.30 uur. De basis elf voor vanmiddag: Richard Schür, Daniel Heideveld, Rick Theunissen, Nick Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Damian Kregting, Diego Tang, Guido Peters, en Kay de Kluis. De wissels zijn: Thijs Meesters, Jayrell Terziyan, Luuk Schiphorst. De bal rolt, op een kletsnat veld. We kunnen nog geen contact krijgen met de man langs het veld. S.C.E komt op een 0-1 voorsprong door Richard Schür, in de 9e minuut. Kaj Dreis scoort in de 12e minuut maar goal wordt afgekeurd (buitenspel). We zijn 30 minuten onderweg, met nog steeds de voorsprong voor S.C.E, we krijgen geen contact met onze verslaggever, helaas, we blijven het proberen. Op slag van rust komt S.C.E op een 0-2 voorsprong, doelpunt gemaakt door Robbin van Zandvliet, de scheidsrechter fluit voor de thee, of iets anders!!!! Verslaggever meldt zich, is geen doen in de stromende regen om verslag te maken. De spelers komen weer uit de kleedkamer en lopen naar het veld, De scheidsrechter fluit, we trappen af. 20 minuten onderweg in de tweede helft, het regent hard en veel wat het spel niet ten goede komt. In de 65e minuut de wissel aan de kant van S.C.E Kaj Dreis eruit en Jayrell Terziyan erin.

Foto Ronald Dreis
Richard Schür maakt zijn 2e vanmiddag in de 71e minuut, 0-3 is de tussenstand. De regen komt nog steeds gestaag naar beneden vallen. In de 86e minuut nog een wissel; Nick Sander eruit, en Luuk Schiphorst erin. De officiële speeltijd zit er op, komt er nog wat bij of gaan we douche en afdrogen, er komen nog 8 minuten bij. Volgende week hopelijk beter weer, zodat we weer een verslaggever langs de lijn hebben in Puiflijk.

22-09-19 
S.C.E – sc Millingen  2-2  (competitie)
Op een zon overgoten “Sportpark Lindenholt” trappen we vanmiddag af voor het competitie seizoen 2019-2020 in de 4e klasse E Oost. Hierbij de namen van de jongens van S.C.E die in de basis beginnen; Richard Schür (C), Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nick Sander, Luuk Schiphorst, Diego Tang (k), Guido Peters, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Kay de Kluis. En op de bank vanmiddag zitten; Thijs Meesters, Damian Kregting, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Angelo Kilkens. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. A. A. Mejia. De bal rolt, de wedstrijd is begonnen, we zoeken verbinding met onze man ter plaatse. Al direct in de 2e minuut een breedte pass Kaj Dreis van rechts op Nick Sander net te scherp om goed in te schieten. Beiden ploegen beginnen echt scherp aan de wedstrijd er staat wat op het spel, inclusief de grensrechters. 12e minuut Robbin van Zantvliet pakt de bal op de middenlijn, Kaj Dreis en Richard Schür maken het spel breed. Robbin kan hierdoor vrij doorgaan en schiet de bal over de keeper vanaf 20 meter met de wind mee 1-0 voor de thuisploeg.

Foto: Ronald Dreis
We hebben alweer 20 minuten op zitten, het spel golft op en neer, maar nog niet echt gevaarlijk situaties voor beide doelmannen. 25e minuut, na de drinkpauze een mager schotje van Khalid Samaoui in de handen keeper. Daarna slordig balverlies Rick Theunissen op middenveld, maar counter slecht uitgespeeld door sc Millingen, waardoor de stand 1-0 blijft voor S.C.E.  We schrijven de 34e minuut, slordig balverlies sc Millingen nu op de 16 meter. Goed storen door Kay de Kluis en terug gelegd op Khalid Samaoui, schot echter langs de verkeerde kant van de paal. Daarna goede kopbal uit vrije trap van sc Millingen, maar bij Diego Tang in de handen, prima gekeept. sc Millingen komt op gelijke hoogte 1-1, Diego Tang moet buigen. 39e minuut prima vrije trap van sc Millingen op rechts twee man vrij op rand 16 meter, bij de 2e paal, goed aangenomen en Diego Tang is gepasseerd maar Diego schiet de bal op de doellijn goed weg, maar raakt de inkomende speler en penalty. Onterecht, dus gestopt, hier ontsnapt S.C.E, scheidsrechter fluit af voor de rust 1-1. Op naar de thee.

Foto: Ronald Dreis
De bal rolt weer, we zijn weer onderweg voor de tweede helft, en om 15.45 uur weten we wie de drie punten in zijn bezit heeft, of gaan we delen??? De wissels aan S.C.E zijde; Damian Kregting voor Kay de Kluis. De 47e minuut Nick Sander legt bal goed breed in strafschopgebied op Kaj Dreis, maar hij schiet de bal over de doellat. 49e minuut, de voorsprong voor S.C.E is er weer. Goed doorzetten van Kaj Dreis, samen 1-2 met Guido Peters en dan een voorzet van links wordt goed afgerond door Richard Schür. In de 61e minuut, een kopbal van Robbin van Zandvliet terug op Diego Tang, maar spitsspeler sc Millingen zit er goed tussen en schiet de bal langs Diego Tang 2-2, nog 30 minuten om de volle buit binnen te halen. 66e minuut gevaarlijke corner sc Millingen, maar gelukkig kopbal voor Diego Tang, sc Millingen wordt sterker, wind mee en overwicht op het middenveld. Wissel Angelo Kilkens erin voor Khalid Samaoui eruit.

Foto: Ronald Dreis
73e minuut, Kaj Dreis vanaf eigen middenveld Richard Schür aangespeeld op middenlijn, hij houdt de bal goed vast en stuurt Kaj Dreis diep, gaat op volle snelheid op keeper af, schot echter voorlangs en Nick Sander stond vrij bij 2e paal. Wissel staat klaar voor S.C.E; Thijs Meesters komt erin voor Guido Peters. In de 77e minuut, een knappe redding keeper S.C.E, Diego Tang houdt S.C.E op de been na een gevaarlijke uitbraak van sc Millingen. Houden we het vanmiddag op een gelijk spel!!!!! 90e minuut Richard Schür kopt de bal goed door op Nick Sander, gaat strafschopgebied in op rechts en speelt de bal op Kaj Dreis, hij probeert te kappen en schiet te zacht met rechts in de handen van de keeper, had de wedstrijd kunnen beslissen!! We zitten in de extra tijd, hoelang nog. Scheidsrechter blaast af 2-2 is een terechte uitslag. Tot de volgende keer.

   15-09-19 
sv Babberich – S.C.E  1-5  (beker)
Op het zonnige sportpark De Buitenboom in Babberich, wordt vanmiddag de laatste poule bekerwedstrijd gespeeld. De jongens die vanmiddag starten in de basis: Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Richard Schür, Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis, Kay de Kluis,
En dit zijn de jongens die op de bank zitten: Thijs Meesters, Robbin van Zantvliet, Angelo Kilkens, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Martin Sluijs

Foto Ronald Dreis
Al na een prima start in de eerste de beste aanval van S.C.E scoort Kay de Kluis de 0-1 voor S.C.E. We schrijven de 7e minuut, een prima vrije trap genomen door Kaj Dreis, van 20 meter rechts uit de hoek getikt keeper, corner die daar op volgt net over gekopt door Rick Theunissen bij de 1e paal. De 12e minuut, aanval sv Babberich, aanvaller komt goed achter de verdediger alleen op Diego Tang (keeper S.C.E) af, legt bal breed op andere aanvaller die buitenspel staat. Die schiet de bal erin, staat echter buitenspel. Scheidsrechter negeert onterecht vlagsignaal, 1-1 is de tussenstand. 18e minuut, na slordige periode S.C.E, goed doorzetten Nicky Sander op links gaat op keeper af, schiet de bal op goal en Richard Schür schiet hem over de lijn, 1-2

Foto Ronald Dreis
25e minuut, de trein gaat lopen, alhoewel sv Babberich met de mond vervelend begint te worden. Aanval rechts Damian Kregting  op Luuk Schiphorst, zijn schot komt uit de kluts bij Richard Schür, die opnieuw een goal maakt. In de 27e minuut Nicky Sander neer binnen de 16 meter en penalty natuurlijk, schiet hij zelf goed binnen, we schrijven alweer 1-4 als tussenstand. 35e minuut, twee goede aanvallen van S.C.E van rechts, eerste voorzet net over Richard Schür, voor de goal, en de 2e aanval een 1-2 tussen Luuk Schiphorst  en Kaj Dreis, maar doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. De 39e minuut, Damian Kregting alleen op keeper sv Babberich af, maar wordt neergelegd, niets aan de hand volgens de scheidsrechter!!!!!

Foto Ronald Dreis
Na onnodig opstootje, woorden na overtreding en gele kaart Rick Theunissen, fluit de scheidsrechter voor de rust. Heb er wel een blauw scheenbeen bij opgelopen. Het is ook rust in Batenburg, vv Batavia staat met 1-0 voor op Eendracht Arnhem. We zijn er weer, de ploegen komen het veld op voor de 2e helft. Maar eerst de wissels deze staan klaar voor de tweede helft; Thijs Meesters erin voor Daniel Heideveld, Jayrell Terziyan erin voor Kaj Dreis, en de laatste Robbin van Zantvliet erin Damian Kregting eruit, we gaan starten. De 47e minuut aanval vanaf rechts opgebouwd, Khalid Samaoui tikt door op Nicky Sander in strafschopgebied net naast de paal. sv Babberich komt er niet meer uit, 53e minuut goed doorzetten Jayrell Terziyan, die de bal van Richard Schür krijgt en strafschopgebied in loopt en keeper passeert 1-5 is de stand op het scorebord.  Na bijna een uur spelen 59e minuut, Na een mooie acteur actie van de spits van sv Babberich komt aanvaller alleen vrij voor Diego Tang te staan hij stopt de bal en de rebound gaat over het doel. We schrijven alweer de 63e minuut als S.C.E een corner neemt, en Jayrell Terziyan net over het doel kopt.

Foto Ronald Dreis
Met nog 15 minuten op de klok, is de stand nog steeds 1-5 in het voordeel van S.C.E De 80e minuut, wedstrijd loopt langzaam maar zeker naar het einde. Af en toe plaagstootjes nog van S.C.E, wat in de afronding slordig dan weer is. Komt ook door stroeve veld en de keeper van sv Babberich, die zijn goal goed verdedigd. De scheidsrechter fluit af na 90 minuten. S.C.E wint met grote cijfers ook de laatste wedstrijd, alle drie de bekerwedstrijden gewonnen en gaan nu door in de knock out ronde. Zondag start de competitie, S.C.E start thuis om 14.00 uur tegen sc Millingen, tot dan.

  10-09-19 
sv Blauw Wit – S.C.E   3-2  (vriendschappelijk)
Op deze doordeweekse dinsdagavond word er weer eens de kanaalderby gespeeld in vriendschappelijke vorm, de aftrap is om 20.00 uur. In het veld vanavond om mee te beginnen: Richard Schür, Daniel Heideveld, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Kay de Kluis, Thijs Meesters. En vanavond beginnen deze jongens op de bank: Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Damian Kregting, Rick Theunissen, Nick Sander. De scheidsrechter is er op tijd bij want de bal rolt al. We schrijven de 6e minuut, goed doorzetten van Kay de Kluis, die Jayrell Terziyan vrij zet midden op rand 16 meter hij kan alleen op keeper af gaan, maar die keert het schot. Even daarna in de 9e minuut een slechte terug speelbal van Angelo Kilkens maar gelukkig is de schade niet meer dan een corner. 10e minuut, slecht uitverdedigen door S.C.E corner Blauw Wit, levert op rand strafschopgebied nieuwe kans op, echter speler wordt direct binnen de lijnen neergelegd, dus strafschop en goed binnengeschoten door Aron Eijkhout van Blauw Wit 1-0, Diego Tang keeper S.C.E kansloos. De eerste wissel aan S.C.E zijde is er al ;eruit Angelo Kilkens, erin Danian Kregting en dat allemaal in de 21e minuut. S.C.E is gelijk gevaarlijk, eerst Kaj Dreis die bal terug legt op Damian Kregting, daarna schot Richard Schür en Robbin van Zandvliet een pegel op de lat, Kaj Dreis probeert de rebound met rechts alsnog in te schieten, maar schiet in de handen van de keeper. We gaan verder in de 27e minuut, aanname door Kaj Dreis op links, dieptepass op Damian Kregting, schot wordt door de keeper Blauw Wit tot corner verwerkt. Corner genomen over de keeper van Blauw Wit heen, kan vrij door Guido Peters bij de 2e paal worden ingekopt, helaas langs verkeerde kant van de paal, stand blijft 1-0, weg kans(je). De 30e minuut goede pass Kay de Kluis op Kaj Dreis randje buitenspel gaat alleen op de keeper af, maar op de 16 meter is de verdediger op tijd terug. S.C.E wordt sterker en Blauw Wit onbesuisder. In de 35e minuut, mooie Klaus Allofs Tor Kaj Dreis, maar buitenspel dus telt niet. 42e minuut schrijven we, Kaj Dreis op volle snelheid strafschopgebied binnen, maar stuit opnieuw op de keeper. Het is bijna rust maar in de 44e minuut, Richard Schür onderschept uittrap en stuurt Kay de Kluis op de keeper af, maar schiet helaas zo in de handen van de keeper. Het is rust op De Schoonhorst, 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. De tweede helft, gaat van start, maar eerst de wissels bij S.C.E, Jayrell Terziyan eruit en Nick Sander voor in de plaats ook Rick Theunissen komt in het veld voor Thijs Meester. 46e minuut, S.C.E begint direct scherp aan de 2e helft, maar Richard Schür mist de voorzet en schot Kay de Kluis in de hoek, maar weer de keeper die op zijn post is. In de 48e minuut, slecht uitverdedigen van Blauw Wit en Richard Schür schiet eindelijk de verdiende gelijkmaker binnen voor S.C.E. We schrijven op de 58e minuut, eindelijk weer een aanval van Blauw Wit goed teruggelegd op de 16 meter en goed ingelopen en langs Diego Tang geschoten door Teun Nelissen 2-1 in het voordeel van Blauw Wit.

Foto Ronald Dreis

Ook Blauw Wit is aan het wisselen geslagen na 60 minuten spelen komt nummer 18 Rick Bentvelsen van Blauw Wit in de ploeg. De 71e minuut scheidsrechter duld geen tegenspraak, zit er zelf regelmatig naast, maar Kay de Kluis moet het veld uit en wordt gewisseld. Een prima vrije trap van Blauw Wit uit de hoek getikt door Diego Tang. De laatste 10 minuten countert S.C.E en Blauw Wit maar is voetballend iets sterker. In de 80e minuut, voorzet Jarno Herfkens (ingevallen voor Kay de Kluis) van rechts op Kaj Dreis bij de 2e paal, maar hij kopt hem over. 81e minuut, Rick Theunissen diepe crosspas op Kaj Dreis op links, die de bal op zijn borst neemt en de bal goed over de keeper schiet, en zo staat het weer gelijk door Kaj Dreis 2-2. De 83e minuut, schitterende voorzet van links van Kaj Dreis op Richard Schür hij kan vrij inkopen, maar kopt hoog over, weg kans. De uitval daarna scoort Blauw Wit onnodig weer een goal. Zelfs daarna weer een prima kans, maar Martin Sluijs haalt de bal met enig geluk van de doellijn af. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag en fluit af.

Foto Ronald Dreis

08-09-19 
Eendracht Arnhem – S.C.E  1-11  (beker)
Op deze zondagmiddag begin september, de tweede bekerwedstrijd in de poule fase. In de basis vanmiddag: Richard Schür, Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis, Robbin van Zantvliet, Damian Kregting, Diego Tang, Guido Peters, Kay De Kluis. Op de bank: Thijs Meesters, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Luuk Schiphorst, Angelo Kilkens. De wedstrijd staat op punt van beginnen, de bal rolt in Arnhem. Eerste kans voor S.C.E. Kaj Dreis pakt de bal op links en speelt Richard Schür aan, maar keeper stopt het schot. De 5e schot Nicky Sander tot corner verwerkt en hieruit scoort Richard Schür met een mooie kopbal.

Foto Ronald Dreis
In de 8e minuut, een actie van Kaj Dreis op rechts en voorzet ingeschoten opnieuw door Richard Schür. Over de opening niet te klagen, nieuwe aanval en Khalid loopt links het strafschopgebied in en passeert opnieuw de keeper. Minuut 12 alweer, nu weer schot van Rick Theunissen keihard van 20 meter op de rechterpaal. Eendracht Arnhem komt moeilijk over de eigen helft. 16e minuut, verlies bal op middenveld en Kay de Kluis gaat 1-2 aan met Kaj Dreis. Schot Kay de Kluis komt voor de voeten van Kaj Dreis, die met rechts de inschiet. Eendracht Arnhem heeft geen rust aan de bal en S.C.E dendert maar door. In de 22e minuut, onnodig verlies van de bal door Rick Theunissen, waardoor Eendracht Arnhem een grote kans krijgt. Diego Tang (keeper S.C.E) kan redding brengen ten koste van een corner. 23e minuut schot Kaj Dreis van de 16 meter, maar corner. Hakje van Robbin van Zantvliet uit de corner van S.C.E is eenvoudige prooi voor keeper Eendracht Arnhem, tussenstand blijft 0-4.

Foto Ronald Dreis
Een half uur gespeeld, is S.C.E een beetje uitgeraasd, of nemen ze even gas terug???  De  minuut, goede voorzet op rechts van Kaj Dreis op Richard Schür, zijn schot komt tegen de linkerpaal voor keeper, Kaj Dreis is er sneller bij dan verdediger, voorzet net niet bij Richard. 31. Daarna goed schot Khalid Samaoui, keeper niet klem, maar Richard Schür ook net niet. 33e minuut, prima pass Damian Kregting op middenlijn op Kaj Dreis, die alleen op rechts op keeper af gaat en met links zijn 2e binnenschiet deze middag 0-5. Goede aanval van achteruit diepe bal op Robbin van Zandvliet, komt bij Kaj Dreis deze legt de bal terug op Kay de Kluis die legt weer breed op Damian Kregting en die weer op Nicky Sander. Schot goed gestopt keeper. Dan de 40e minuut, nu heeft de keeper  van Eendracht Arnhem geen kans op schot Nicky Sander. Kaj Dreis alleen op de keeper af, maar schiet de bal op de vuisten, breed leggen was handiger geweest op Damian Kregting, maar dat is altijd achteraf. Nicky Sander schiet uit de corner van S.C.E de 0-7 binnen, het is rust in Arnhem. De wissels van S.C.E staan klaar; Richard Schür eruit, Jayrell Terziyan het veld in, ook Kay de Kluis eruit en Angelo Kilkens erin, en als laatste Luuk Schiphorst erin Guido Peters eruit.

Foto Ronald Dreis
De bal heeft zijn eerste meters alweer afgelegd op “Sportpark Over het Lange Water” in de tweede helft. We schrijven de 51e minuut, eerste kans voor S.C.E, goed doorzetten Luuk Schiphorst en schot Khalid Samaoui van 18 meter recht op de keeper af. De 54e minuut op links bevindt zich Khalid Samaoui die goed naar binnen loopt en een pass geeft op Robbin van Zandvliet die weer op rechts goed het strafschopgebied binnen komt, schot gaat net over de lat heen. Eendracht Arnhem krijgt grote kans, maar Diego Tang tikt de bal over de lat, corner. In de 69e minuut een prima schot van Khalid Samaoui die via verdediger tot corner wordt geschoten. Vrije schop van Daniel Heideveld op de lat. Daarna weer een schot van Khalid Samaoui naast. S.C.E blijft doorgaan en spel is voortdurend op de helft van Eendracht Arnhem, maar met het afronden zijn ze niet gelukkig. Ook nummer acht heeft het doel gevonden Nicky Sander is de maker ervan. Het heeft lang geduurd, goede onderschepping van Thijs Meesters, speelt de bal op Khalid Samaoui, hij loopt met de bal aan de voet strafschopgebied binnen en speelt de bal op links op Nicky Sander, die schiet de bal hard in de korte hoek via de keeper, goal 0-8 zijn eerste hattrick dit seizoen. In de 72e minuut, te gemakzuchtig verdedigd nadat Daniel Heideveld naar voren was gegaan. Een aanvaller van Eendracht Claudio Mensink loopt op rechts langs Damian Kregting en passeert Diego Tang 1-8. In de 75e minuut  bal komt bij Angelo Kilkens die komt op rechts goed strafschopgebied in en schiet met rechts de bal hoog in het dak 1-9. Gaan we voor de TIEN!!!!!! 77e minuut. Het is nu prijsschieten voor de 10e treffer of dat door gaat, maar de keeper van Eendracht Arnhem staat nu regelmatig in de weg. Na schoten van Angelo Kilkens, Kaj Dreis en Jayrell Terziyan. In de verdediging van S.C.E vallen daardoor nu wel onnodig gaten. We schrijven de 83e minuut, goed opkomen van Angelo Kilkens op rechts, ziet Khalid Samaoui in het midden op penaltystip vrij staan en die tikt goed nummer 10 binnen deze middag voor S.C.E. 85e minuut, een prima aanval van  Jayrell Terziyan op links, die Kaj Dreis op de 16 meter ziet vrij staan, die schiet de bal met links hard in de rechter bovenhoek, nummer 11 dus, en ook voor Kaj Dreis is dit een hattrick. De scheidsrechter kijkt op zijn horloge en vindt het mooi zo en fluit af. De eindstand van deze bekerwedstrijd is 1-11. zondag 15 september gaan we naar @SVBABBERICH, maar eerst dinsdagavond 10 september nog de oefenwedstrijd tegen blauwwit024, aanvang 20.00 uur.

  01-09-19 
S.C.E – vv Batavia  5-1  (beker)
Vanmiddag de officiële aftrap van het voetbalseizoen 2019-2020 met uiteraard de eerste bekerwedstrijd, en wel tegen vv Batavia uit Batenburg. In de basis opstelling vanmiddag: Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Richard Schür, Robbin van Zantvliet, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Kay De Kluis, Thijs Meesters. Op de bank Martin Sluijs, Damian Kregting, Daniel Heideveld, Khalid Samaoui,Kaj Dreis.
De bekerwedstrijd voorafgaand aan het competitie seizoen gaat beginnen voor S.C.E lekker in het zonnetje. Al heel vroeg in de 9e minuut komt vv Batavia op voorsprong,
Foto Ronald Dreis
S.C.E moet nog even wakker worden waarschijnlijk 0-1. 12e minuut  diepte pass op Nicky Sander, die in de rug wordt gelopen. Penalty die hij zelf goed inschiet, waardoor de stand al snel weer gelijk is 1-1. we schrijven de 14e minuut doelpuntrijk begin, pass op middenveld van Richard Schür op Kay de Kluis die de keeper goed uitspeelt en scoort, S.C.E is wakker!!!!!! 17e minuut, snelle counter S.C.E Jayrell Terziyan, pakt de bal op de middenlijn en loopt snel op de keeper van Batavia af, een speler in de rug probeert hem aan te tikken, lukt onvoldoende. Schot wordt gekeerd door keeper, corner. 24e minuut dieptepass Batavia op de spits, maar hij schiet de bal gelukkig hoog over van de 16 meter. Daarna verliest Rick Theunissen de bal op middenveld tussen 2 Batavia spelers, de pass is goed, maar speler wordt neergelegd. 27. Grote kans Jayrell Terziyan die bal met geluk uit de kluts voor zijn voeten krijgt, maar over de bal maait. 29e minuut Jayrell Terziyan maakt zijn fout goed en scoort nu wel lekker de 3-1.

Foto Ronald Dreis
33e minuut, heerlijke aanval op rechts opgezet, Jayrell Terziyan op Richard Schür, die 1-2 aangaat met Kay de Kluis op links, op rand strafschopgebied in het midden krijgt Richard Schür de bal terug en schiet hem rechts langs de keeper, 4-1. 44e minuut Kay de Kluis vrij op rechts, speelt de bal op rand strafschopgebied op Jayrell Terziyan, maar schot hoog over. Het loopt tegen de rust aan, de scheidsrechter blaast af. 54e minuut, ongeloof hoe Richard Schür een voorzet van Kay de Kluis van rechts op achterlijn, op 1 meter voor de goal over krijgt. Wel een mooi opgezette aanval door Jayrell Terziyan en Kay de Kluis op rechts trouwens.

Foto Ronald Dreis
De 60e minuut Kaj Dreis in het veld voor Nicky Sander. S.C.E heeft het betere van het spel, maar vv Batavia verdedigd beter. In de counter ook zeer zeker gevaarlijk. 65e minuut, een prima schot van vv Batavia net over het doel van Diego Tang hier komt S.C.E goed weg. iIn de 71e minuut, uittrap vv Batavia keeper goed opgevangen door Jayrell Terziyan en op links door storen van Richard Schür op keeper. Bal komt bij Jayrell Terziyan vergeet echter te schieten vanaf 20 meter op een leeg goal, weg kans. Alweer de 77e minuut, weer goede aanval op rechts van S.C.E en 3 spelers staan vrij. Jayrell Terziyan geeft voor op Damian Kregting, maar bal wordt net weggetikt, voor voeten Kay de Kluis die schiet van 6 meter hoog over????? Hoe is het mogelijk. De 79e minuut, prima schot van Daniel Heideveld boven op de lat. 84e minuut, pass van rechts op Kaj Dreis die de bal diagonaal van links langs de rechter paal schiet, helaas. De 89e minuut, duurde wel erg lang, maar uiteindelijk toch een goal voor S.C.E. Corner van links door Kay de Kluis op de inkomende Jayrell Terziyan, die de bal goed inkopt zijn tweede deze middag. De scheidsrechter blaast af, eindstand 5-1. volgende week naar Eendracht Arnhem, aanvang 14.00 uur.

  27-08-19 
Union – S.C.E   2-1  (vriendschappelijk)
Op deze benauwde dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen Union. De mannen zijn begonnen om klokslag 20.00 uur. We hebben nog geen verbinding met onze twitterman, maar na ruim 15 minuten spelen staat het nog steeds 0-0. Waar hebben we het over; In de 16e minuut veel strijd tot nu toe en nu eerste grote kans voor Union, deze laatste oefenwedstrijd, 18e minuut opnieuw een kans via een counter, nadat Nicky Sander een verkeerde keuze maakte bij terug leggen. Wordt nu opener de wedstrijd.

Foto Ronald Dreis
De 22e minuut, een mooie aanval van S.C.E over links maar het schot gaat net voorlangs het doel van Nicky Sander. 35e minuut prima pass Nicky Sander op links, die Richard Schür op de rand 16 meter aanspeelt. Hij gaat met verdediger in de nek op de keeper af van Union, en schiet de bal gelukkig langs de keeper tussen de palen 0-1 in het voordeel van S.C.E. 40e minuut schitterende aanval op middenveld opgezet door Niels Voss van Union. De bal komt op rechts en Niels kan inschieten maar schiet voorlangs en de inkomende speler schiet de bal tegen de paal. Daarna vrije trap goed langs keeper van S.C.E Diego Tang geschoten, 1-1 is de stand.
Foto Ronald Dreis
Het is rust op “Sportpark De Kluis” op naar de thee/koffie/bier/limonade.De mannen komen het veld weer op, eenieder klaar, scheids klaar, ballen maar. De internetverbinding met Malden is heel slecht, duurt even voordat de informatie binnenkomt. We schrijven daarom alweer de 60e minuut, onrustig gaat het spel heen en weer. De wissels aan S.C.E zijde moeten even wennen. Wel een paar kleine kansjes voor Union. S.C.E houdt goed stand tegen de 2e klasser, met nog een kwartier te gaan. De 77e minuut, na lang aandringen en goed opkomen schiet Siemen van Straaten van Union de 2-1 binnen. S.C.E heeft moeite om de bal vast te houden in de ploeg. 83e minuut, goede aanval en voorzet van rechterkant van het veld van Union, maar de spits is net te laat, hier ontsnapt S.C.E we lopen naar het einde in de 89e minuut, de eerste echte kans voor S.C.E in de 2e helft, maar Richard Schür verzuimd de bal tussen de palen te schieten. Schiet hem wel langs de keeper in korte hoek, maar net aan de verkeerde kant van de paal. Einde wedstrijd. zondag 1 september start S.C.E thuis voor de beker tegen vv Batavia, aftrap 14.00 uur, tot dan.

25-08-19 
S.C.E – SCD’33   6-2  (vriendschappelijk)
Op deze tropische zondagmiddag de derde oefenwedstrijd in dit prille seizoen. De opstelling waarmee vanmiddag mee wordt begonnen: Richard Schür, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Robbin van Zantvliet, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Kay de Kluis, Thijs Meesters. De wissels zijn vanmiddag: Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Martin Sluijs. Scheidsrechter vanmiddag Dhr. Arnts. De bal rolt. In de 10e minuut komt SCD’33 op een verdiende voorsprong 0-1, SCD’33 krijgt een penalty, wegens een overtreding in het strafschopgebied van S.C.E. Een half uurtje onderweg in de brandende zon, stand nog steeds 0-1. S.C.E heeft het moeilijk vanmiddag. In de 35e minuut maakt Robbin van Zandvliet door middel van een mooie kopbal voor S.C.E gelijk 1-1. SCD’33 laat het er niet bij zitten door slordig bal verlies aan de kant van S.C.E scoort SCD’33 de 2e treffer vanmiddag 1-2 in de 38e minuut. De scheidsrechter blaast af voor de 1e helft, S.C.E weet wat het moet doen de volgende 45 minuten, op naar de thee. De ploegen zijn weer uit de kleedkamers gekomen en staan klaar op het veld, voor de 2e helft. (Nog iets warmer, de zon doet het goed). Wissel aan de kant van S.C.E, Luuk Schiphorst eruit – Martin Sluijs erin. Het heeft even zijn tijd nodig gehad maar het staat 2-2 Jayrell Terziyan is de doelpuntenmaker in de 59e minuut door een fraaie kopbal. Een wissel nogmaals aan de kant van S.C.E Angelo Kilkens eruit – Jarno Herkens erin. S.C.E komt op stoom, Nicky Sander 3-2 in de 65e minuut, door middel van een lange sprint over links en een prima diagonaal schot. Ook Richard Schür pikt in de 76e minuut weer zijn doelpunt mee 4-2 in het voordeel van S.C.E door een kopbal. We schrijven de 82e minuut, Kay de Kluis maakt zijn eerste doelpunt voor S.C.E die hij beheerst in het doel schiet waardoor de stand 5-2 is geworden. Het mooiste doelpunt van vanmiddag door Jayrell Terziyan die maakt zijn 2e vanmiddag 6-2. Een mooie overwinning op een snikhete zondagmiddag in augustus.

  20-08-19 
S.C.E – vv Achates  7-1 (vriendschappelijk)
Het zonnetjes schijnt nog, bij de tweede oefenwedstrijd in dit prille seizoen, we staan aan de aftrap van S.C.E – Achates. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. P. Arnts. De basisopstelling van de thuisploeg; Kaj Dreis, Daniel Heideveld, Angelo Kilkens, Kay de Kluis, Damian Kregting, Thijs Meesters, Richard Schür, Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, dit zijn de elf mannen die in de basis starten.

Foto Ronald Dreis
Al direct twee overtredingen aan de kant van S.C.E en slordig balverlies van Angelo Kilkens net buiten strafschopgebied, maar de aanvaller van Achates stuit op de keeper Diego Tang. De 4e minuut corner S.C.E gevaarlijk bij de 1e paal, opnieuw corner. Deze op Richard Schür die goed vrij loopt bij de 2e paal en scoort. Jayrell Terziyan scoort het tweede doelpunt voor S.C.E. Corner S.C.E op links, wordt opgevangen door Kaj Dreis op rechts die de bal opnieuw voor geeft. Komt op het hoofd van Richard Schür, die hem van 10 meter goed in de rechterhoek inkopt langs de keeper, 3-0 tussenstand. 13e minuut na eerst een corner te hebben gehad, nu een te scherpe voorzet van Achates. De keeper is de aanvaller voor. We schrijven de 15e minuut, prima aanval S.C.E, Jayrell Terziyan niet zelfzuchtig en legt bal breed op Kaj Dreis in strafschopgebied, hij schiet de bal opnieuw langs de keeper 4-0. en weer opnieuw Jayrell Terziyan die scoort er staat al 5-0 op het bord.Opnieuw Jayrell Terziyan van rechts, hij legt de bal op de 16 breed op Richard Schür. Deze legt de bal terug op Kay de Kluis die de bal snoeihard op de lat schiet.

Foto Ronald Dreis
Angelo Kilkens gaat van het veld af, Luuk Schiphorst is zijn vervanger. Het is even rustig op het sportpark, kramp in de vingers van het type. In de 35e minuut, misverstand op middenveld tussen Kaj Dreis en Martin Sluijs levert een kans voor Achates op, maar  niet meer dan een corner, corner wordt net naast gekopt. 40e minuut, balverlies door Rick Theunissen op het middenveld; Achates krijgt twee grote kansen om in te schieten, maar geen controle over het schot, dus doeltrap. De scheidsrechter fluit voor het rustsignaal 5-0 is de tussenstand. De tweede helft staat op het punt van beginnen het zonnetje is ook verdwenen, maar de bal rolt weer. Aan beide zijde de nodige wissels, Guido Peters, en Robbin van Zandvliet erin voor Daniel Heideveld en Martin Sluijs. De 1e kans voor Kaj Dreis in de 2e helft. Mooi diagonaal schot van links langs de rechterpaal. Het spel golft heen en weer de eerste minuten. S.C.E heeft gewisseld in de 55e minuut, Kay de Kluis eruit Jarno Herfkens komt in het veld. Richard Schür heeft zijn eerste hattrick van dit seizoen te pakken, in de 65e minuut is het weer raak. De 67e minuut schrijven we een kopbal van Jarno Herfkens op die ook zijn doelpunt zo meepikt, doelpunt nummer zeven voor S.C.E. Een counter van Achates, goed langs de verdediging gelopen, keeper S.C.E Anthony Wefer kwam uit zijn goal maar de aanvaller liep er makkelijk langs en schoot de bal tussen de palen. Achates is ook van de hatelijke nul af in de 83e minuut en scoort 7-1. Na vele wisselingen is het einde zeer rommelig. Levert aan allebei de kanten kansjes op, maar geen doelpunten meer. Iedereen heeft kunnen spelen. Op naar vrijdag de afscheidswedstrijd van Roel van Wijk.

18-08-19 
S.C.E – RKSV Brakkenstein  1-0 (vriendschappelijk)
De eerste van een reeks vriendschappelijke wedstrijden voor het nieuwe seizoen, de aftrap is tegen Brakkenstein. Op een nat en koud “Sportpark Lindenholt” is om 12.00 uur het startschot gegeven voor seizoen 2019-2020. Vandaag in de regen, het spel golft heen en weer, twee ploegen die zoekende zijn. We schrijven de 10e minuut, schot van Kaj Dreis met rechts op de lat. In de 29e minuut een prima schot van Kay de Kluis net naast. Brakkenstein moet het tot nu van de corners hebben. de tussenstand 0-0.

Foto: Ronald Dreis
De 42e minuut een gevaarlijke counter van Brakkenstein en teveel spelers van S.C.E voor de bal, Daniel Kregting wordt eruit gelopen, maar Diego Tang stopt de bal goed. De corner levert niets op. Net voor de rust nog een counter van S.C.E, nu is opnieuw de keeper van Brakkenstein de baas. Het is rust op de Lindenholt; 0-0 is de stand.

Foto: Ronald Dreis
De 2e helft is van start, 52e minuut domme overtreding Brakkenstein en penalty voor S.C.E, helaas net over de lat geschoten door Rick Theunissen.

Foto: Ronald Dreis
S.C.E wisselt; Jayrell Terziyan gaat eruit, voor hem komt Jarno Herfkens. De 68e minuut, redelijk goed opgezette aanval van S.C.E, die helaas iets te ver voor de voeten van Damian Kregting komt, zijn schot gaat via de keeper over de achterlijn. De corner die hier op volgt wordt net naast gekopt door Daniel Heideveld. De 82e minuut, goed storen van Kaj Dreis waardoor hij bal verovert, deze komt voor de voeten van Richard Schür die hem op de 16 meter breed legt op Angelo Kilkens, die schiet hem hard tegen de touwen 1-0 voor S.C.E. De scheidsrechter blaast af, het is ondertussen droog geworden,dinsdag de volgende wedstrijd tegen vv Achates.