05-11-17  Achilles ’29 – S.C.E   (Competitie)

29-10-17  S.C.E – SCP   (Competitie)
S.C.E speelde afgelopen zondag in het stadje Batenburg tegen vv Batavia. S.C.E heeft het zwaar gehad en kwam met de drie punten terug uit Maas en Waal. De  tegenstander deze zondag op “Sportpark Lindenholt” komt ook uit Maas en Waal en wel uit Pijfluik, SCP genaamd. SCP speelt ook voor de bovenste plaatsen mee in de 4e klasse E, en is een van de kanshebbers!!!!!!! S.C.E wil ook graag bovenin meespelen om aan het eind van het seizoen weer een gooi te doen om naar de 3e klasse te promoveren.

22-10-17  vv Batavia – S.C.E  (Competitie)
Alle twee de ploegen hebben afgelopen zondag gewonnen, dus gaan ze met veel vertrouwen om twee uur aftrappen op “Sportpark De Hoppenhof” in Batenburg. De 2 clubs spelen bovenin mee op de 4 en 6 plaats in de 4e klasse E. In het team van vv Batenburg spelen “oud S.C.E-ers” die al jaren geleden vertrokken zijn uit Nijmegen. Altijd weer leuk om deze jongens tegen te komen op de veld. vv Batavia en S.C.E spelen alle twee voor de winst, maar er kan er maar een winnen. Een gelijk spel is ook nog een optie, en dat kan wel eens voor beide ploegen duur verlies zijn.

15-10-17  UHC – S.C.E  (Competitie)
Afgelopen zondag heeft UHC haar eerste overwinning dit seizoen behaalt, wel is waar in een uitwedstrijd, maar wel drie punten. S.C.E daar in tegen speelde thuis gelijk, maar met nog nul verlies partijen, en dat willen we nog even zo houden. S.C.E gaat naar Hernen/Bergharen en wil zeker met punt(en) naar huis, dan moeten ze zeker scoren wat tegen UHC zou kunnen gezien hun tegen doelpunten al dit seizoen. Gaat UHC voor de tweede overwinning dit seizoen of is het S.C.E die dat doet. Al met al weer een uitdaging om er weer een mooie pot voetbal van te maken, aanvang van de wedstrijd op “Sportpark Schaarweide” is om 14.30 uur.

08-11-17  S.C.E – sv Nijmegen (Competitie)
Afgelopen zondag heeft sv Nijmegen ongenadig hard verloren van vv Ewijk, dat ze revance willen is wel duidelijk maar niet tegen S.C.E. S.C.E heeft twee keer de NUL weten te houden in de competitie, daar in tegen hebben we ook pas een maal gescoord. Afgelopen dinsdag avond kreeg S.C.E een oor wassing in een vriendschappelijke wedstrijd tegen DVOL. S.C.E is gewaarschuwd, het kan wel weer eens een interessante pot voetbal worden op “Sportpark Lindenholt”. Zoals altijd is de aftrap op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur.

03-10-17  DVOL – S.C.E  (Vriendschappelijk)
S.C.E speelt dinsdag 3 oktober een vriendschappelijke wedstrijd in Lent (Nijmegen). DVOL speelt ook alweer jaren in de 4e klasse, dit seizoen zijn ze ingedeeld in de 4e klasse F. DVOL is goed van start gegaan in het nieuwe seizoen door de derby met OSC te winnen, waar S.C.E gelijk speelde tegen vv Ewijk. Afgelopen zondag (01-10-17) heeft DVOL net als S.C.E gewonnen. De aftrap is om 20.00 uur.

01-10-17  VV Kraijenhoff – S.C.E  (Competitie)
Afgelopen zondag speelde S.C.E met veel pijn en moeite gelijk tegen vv Ewijk bij de seizoens opening. vv Krayenhoff sleepte in de uitwedstrijd tegen Victoria’25 een mooie overwinning in de pocket. Dus kan het wel eens een mooie en spannende pot voetbal worden op “Sportpark Schoonhorst” zondag. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans. De aftrap is om 14.30 uur, en heel ver is het niet vanuit de Lindenholt, Maas-Waal kanaal over en 2e rontonde rechts.

24-09-17  S.C.E – vv Ewijk   (Competitie)
Na heel lang wachten trappen we eindelijk af voor competitie seizoen 2017-2018. S.C.E begint met een thuiswedstrijd dit seizoen en wel tegen vv Ewijk. De aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. W. Jansen.

15-09-17  RKPSC – S.C.E  (Beker)
S.C.E 1 reist zondag naar Pannerden af, om de laatste poule wedstrijd te spelen in het KNVB bekertoernooi. Dit is ook de dag dat S.C.E precies 90 jaar als voetbalvereniging bestaat. S.C.E heeft nog maar een kleine kans om door te gaan in de beker, moeten ze zelf met grote cijfers winnen in Pannerden en Brakkenstein met grote cijfers verliezen. Laat het een mooi cadeau zijn als het EERSTE alsnog door gaat in het bekertoernooi.

23-08-17  Rood Wit – S.C.E  (Vriendschappelijk)
De tweede oefenwedstrijd is tegen Rood Wit in Groesbeek, ook zij zijn afgelopen seizoen gedegradeerd, en spelen nu in de 3e klasse. S.C.E heeft de eerste wedstrijd afgelopen dinsdagavond van Achates gewonnen, het zegt nog helemaal niets maar een goed begin is er, nu doorzetten.

21-08-17  S.C.E – Achates  (Vriendschappelijk)
De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen 2017-2018 wordt gespeeld op dinsdag 22 augustus. De aftrap is om 20.00 uur op ons sportpark. De afgelopen jaren is S.C.E. al meerdere malen gastheer voor deze oefenwedstrijd geweest. De wedstrijd die ter voorbereiding op het seizoen 2016/2017 werd gespeeld eindigde in 0-0, met als kanttekening dat Achates deze wedstrijd veelal op eigen helft aan het verdedigen was en S.C.E. erg genadig was door de vele kansen niet af te maken. S.C.E. komt komend seizoen uit in de 4e klasse E district Oost.

07-08-17 Met S.C.E was ik er erg snel uit
Bron: HetGelderseVoetbal.nl
Deze week blikken we samen met de nieuwe S.C.E trainer, Berry Breems terug naar het vorige seizoen. We gaan ook een voorbeschouwing houden voor het aankomend seizoen. Hoe is de stand van zaken bij S.C.E ,  zullen de doelstellingen worden behaald? Na zijn afscheid als voetballer was Berry Breems voor SCH de ideale opvolger voor de trainerschap. Maar helaas voor Berry en SCH duurde dat droom erg kort. In de eerste jaar van zijn trainerscarrière werd SCH opgeheven. Hij leidde SCH (za) maar een half jaartje waarin SCH de top 4 haalde in winterstop. Wat er na de winterstop gebeurde met de club lees je KLIK HIER. Vervolgens rolde het balletje heel anders dan Berry dacht. Hij werd benaderd door S.C.E om komend seizoen het eerste te trainen. Lang hoefde Berry niet te nadenken, een deal was rond. Hoelang zal dit huwelijk duren met S.C.E? De club is onlangs gedegradeerd en wil dolgraag terug naar de 3e klasse. Zal dit lukken met Berry Breems? Dit en meer vroegen we in de onderstaande interview. We blikken ook terug naar het opgeheven SCH.
Hoe teleurgesteld was je nadat SCH de stekker uit trok? 
Zeer! Ik vind het nog steeds vreselijk jammer dat we het seizoen niet hebben kunnen afmaken bij SCH. We waren op de goede weg. Het was een lastige periode voor alles en iedereen binnen de club. We hebben toch een aantal maanden tussen hoop en vrees geleefd. Uiteindelijk heeft de club het niet gehaald en dat is het meest trieste van alles. Een club die vooral herinnerd zal worden om haar rijke voetbalhistorie. Ik heb er een fantastische tijd gehad bij SCH.
Toen bood S.C.E jou een niet te missen kans! 
Klopt ja, het gevoel was eigenlijk gelijk goed bij S.C.E, vertrouwenskwestie, we waren er snel uit.
We hebben een nieuwe groep kunnen samenstellen met spelers die graag willen. Dit is toch een eerste vereiste, veel spelers hebben een verleden bij S.C.E, wat ik een voordeel vind.
Derby’s
De derby’s tegen Krayenhoff en sv Nijmegen zijn toch de mooiste wedstrijden om te spelen, tenminste, dat vond ik als speler altijd. Verder kent iedereen elkaar, dus dat is een leuke bijkomstigheid.
Wat is jullie doelstelling met S.C.E? 
Hopelijk kunnen we met de top meedoen. Waar we dan tenslotte zullen eindigen, moeten we afwachten. Dat ligt aan hoe we ons tijdens het seizoen ontwikkelen als team. Ik heb geen idee wat de krachtsverschillen zijn. Ik verwacht niet dat er één ploeg bovenuit zal steken, maar dat er meerdere ploegen lang mee zullen doen. De vierde klasse vind ik een onvoorspelbare klasse, aldus Berry Breems.