15-03-20
FC Kunde – S.C.E  (competitie)
De studenten van FC Kunde doen goed mee in de 4e klasse E, traditioneel een moeilijke tegenstander voor S.C.E en zeker in uitwedstrijden. Mocht S.C.E winnen vanmiddag gaan ze de tegenstander op de ranglijst voorbij maar alleen bij de volle drie punten. Laat S.C.E maar een mooie serie maken een overwinning zou de 3e op rij zijn, als dat geen uitdaging is voor de mannen.
  08-03-20 
S.C.E – sv Nijmegen  (competitie)
Afgelopen zondag is er mondjesmaat gevoetbald in de 4e klasse E, sv Nijmegen en S.C.E kwamen allebei wel in actie, sv Nijmegen verloor kansloos in Oosterhout, en S.C.E won moeizaam op de Vossendijk. Wat het vanmiddag gaat worden weten we om ongeveer 15.45 uur. Beide ploegen veel succes en een sportieve wedstrijd, liefst met veel doelpunten. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Peters. 

     01-03-20  
sv Hatert – S.C.E  (competitie)
We schrijven alweer maart, de eerste inhaalwedstrijd van 2020, nadat deze op 2 februari is afgelast. sv Hatert is de tweede tegenstander die we dit seizoen voor een 2e maal tegenkomen, nu op de “Vossendijk”. S.C.E staat momenteel op de 7e plaats op de ranglijst en sv Hatert bungelt onderaan, maar wat een stugge tegenstander om tegen te spelen. Hopelijk pakken we als S.C.E weer eens de drie punten vanmiddag. De aftrap is om 14.00 uur. 
Mocht de wedstrijd tegen sv Hatert geen doorgaan vinden, dan treed het schaduwplan in werking en dat betekend dat S.C.E zondag 1 thuis vriendschappelijk speelt tegen vv Herpinia om 13.15 uur.

 16-02-20 
sc Millingen – S.C.E  (competitie)
S.C.E speelt zondag 16 februari tegen de plaatselijke sc uit Millingen aan de Rijn, een prima tegenstander die het S.C.E altijd moeilijk weet te maken. De eerste wedstrijd dit seizoen eindigde in een puntendeling (2-2). S.C.E tekent ervoor om vanmiddag hier een punt mee te nemen naar Nijmegen, maar gezien de statistieken is er onderling in Millingen pas een keer de punten gedeeld, er kwam altijd een winnaar tevoorschijn, en de laatste jaren altijd de thuisploeg, S.C.E kan hier verandering in brengen dit jaar, zet hem op mannen vanmiddag een stapje meer lopen. De aftrap is om 14.30 uur, en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. K. Molenaar. 

    09-02-20 
S.C.E – sc DIOSA  (competitie)
Afgelopen zondag hebben sc DIOSA  en S.C.E niet voor de competitie gespeeld, i.v.m. de slechte gesteldheid van de grasmatten, dus heeft de tegenstander en S.C.E een week meer “rust in de benen”. sc DIOSA staat op een keurige tweede plaats op de ranglijst, de ploeg van Dennis Mc Sorland doet het dit seizoen bijzonder goed in de 4e klasse E. De wedstrijd in Balgoij ging voor S.C.E ook nipt verloren, dus de mannen uit de Lindenholt hebben thuis wat goed te maken. Aftrap is om 14.00 uur, en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.A. Harmelink.

     02-02-20  
sv Hatert – S.C.E  (competitie)
De eerste helft van de competitie is nu uitgespeeld, sv Hatert is de eerste tegenstander die we dit seizoen voor een 2e maal tegenkomen, nu op de “Vossendijk”. S.C.E staat momenteel op de 7e plaats op de ranglijst en sv Hatert bungelt onderaan, maar een stugge tegenstander om tegen te spelen. Hopelijk pakken we als S.C.E weer eens de drie punten vanmiddag. De aftrap is om 14.00 uur.

   26-01-20 
S.C.E – vv Krayenhoff  (competitie)
In het team van vv Krayenhoff zitten een paar “oud” bekenden die ook op Sportpark Lindenholt een balletje hebben getrapt, dit is de laatste tegenstander van de “HEEN” ronde en dan hebben we ze allemaal een keer ontmoet de competitie. Net als S.C.E is Krayenhoff ook wisselvallig in de uitslagen, we zijn benieuwd wie vanmiddag de punten kan bijschrijven, of elke ploeg één punt!!!! We weten het omstreeks 16.00 uur.

19-01-20 
sv DSZ – S.C.E  (competitie)
De winterstop zit er weer op, is nog geen winter geweest, nu maar eens kijken of er zondag de 19e januari weer gevoetbald gaat worden sv DSZ is met een hele goede serie bezig de laatste weken van november en december, en wil dat afmaken deze zondag na de winterstop. S.C.E denkt daar heel anders over, en wil 2020 ook met een drie punter beginnen, en dus moeten we scoren. Hoe maakt niet uit als ze maar tussen de palen en lat gaan zodat het net bolt, en dan tellen we hem pas, aanvang in Boven Leeuwen is om 14.00 uur.

  14-01-2020 
S.C.E – DSV  (vriendschappelijk)
Het zondag 1 team van DSV Sint Anthonis komt uit in de vierde klasse zondag van het district Zuid II dit seizoen. Ze spelen op Sportpark “De Laan” in Ledeacker. Ze staan in de omgeving bekend als “De Mussen”. Het is voor de meeste ploegen weer een aanloop naar de competitie dit voor S.C.E volgende week weer begint met een inhaalwedstrijd.

Winterstop
15-12-19 
sv DSZ – S.C.E  (competitie)
sv DSZ is met een hele goede serie bezig de laatste weken, en wil dat afmaken deze zondag voor de winterstop. S.C.E denkt daar heel anders over, en wil 2019 ook met een drie punter afsluiten, en goed maken wat vorige week in Winssen niet goed genoeg ging, namelijk we moeten veel meer scoren. Hoe maakt niet uit als ze maar tussen de palen en lat gaan zodat het net bolt, en dan tellen we hem pas. De laatste wedstrijd voor de wel verdiende winterstop staat onder leiding van Dhr. M.M.J. Daemen, aanvang in Boven Leeuwen is om 14.00 uur in .

11-12-19 
vv DUNO D – S.C.E  (beker)
De 2e KO ronde voor de districtsbeker Oost op een doordeweekse woensdag tegen een zaterdag hoofdklasser, en ook nog een uitwedstrijd. Het zal voor S.C.E een hele opgave worden om door te gaan naar de volgende ronde. Maar elke wedstrijd begint met 0-0 op het scorebord, en in de beker is veel zo niet alles mogelijk, dus het beste er maar van hopen in Wageningen voor S.C.E.  De wedstrijd wordt gespeeld bij WVV Wageningen op “Sportpark de Zoom” aanvang 19.30 uur.

08-12-19 
RODA’28 – S.C.E  (competitie)
Alweer tien jaar geleden stond de trainer nu van RODA’28 op het veld van S.C.E ook in de 4e klasse E, en nu komen we hem weer tegen in de 4e klasse E maar nu trainer van RODA’28. RODA’28 speelde vorig seizoen nog in de 3e klasse, en degradeerde op het laatste moment hieruit, dit seizoen doen ze knap mee bovenin  in de ranglijst. Het kan hopelijk zomaar een spannend pot voetbal worden om de 1e plaats. Maar dan zal er één moeten winnen en dan nog zijn we afhankelijk van resultaten van andere velden. Dat het een sportieve wedstrijd zal zijn op “De Boskant” en de beste mogen winnen, heren.

01-12-19 
S.C.E – vv OSC  (competitie)
Voor het 2e jaar op rij zit vv OSC in de 4e klasse E (de Nijmeegse poule), en dit is tevens de laatste thuiswedstrijd in competitie verband voor S.C.E dit kalenderjaar. vv OSC spartelt onderin in het rechterrijtje, en hebben veel moeite om hun wedstrijden om te zetten in een overwinning (1 overwinning dit seizoen). Voor S.C.E is het de bedoeling om de volle 3 punten te behalen om mee te blijven doen bovenin de ranglijst, of zelf de voorsprong uit te bouwen. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. S. ten Berg, deze zal beginnen om 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”. Aan alle toeschouwers van deze wedstrijd; WELKOM OP SPORTPARK LINDENHOLT.

24-11-19 
vv Aquila – S.C.E (competitie)
In seizoen 2005/2006 heeft S.C.E voor het laatst in competitieverband gespeeld tegen de tegenstander van vandaag, maar dan in de 5e klasse. Richard Schür scoorde in die wedstrijd het eerste doelpunt (ja toen al, vandaag de dag, doet hij dat ook het liefst) er werd toen met 0-2 gewonnen in Dreumel, we zijn benieuwd wat S.C.E doet vanmiddag, hoewel; Aquila heeft een hele snelle en veel scorende spits in het team staan die goed kan meekomen in de 4e klasse. De laatste wedstrijd hebben ze met grote cijfers verloren van sc Millingen, en nu thuis willen ze dat ongetwijfeld goed maken, S.C.E is ervoor om dat te dwarsbomen. Veel plezier aan alle toeschouwers die vanuit Nijmegen naar Dreumel gaan om onze jongens aan te moedigen, om 14.00 gaan ze beginnen.

  16-11-19 
S.C.E – Advendo’57  (beker)
De eerste knock-out ronde voor de beker tegen een tegenstander die komt uit Ederveen, Advendo’57 genaamd, ze spelen zaterdag 3e klasse B. Dit seizoen gaat het wat prestaties betreft nog niet heel erg lekker, ze zijn op het rechterrijtje op de ranglijst terug te vinden. Wat de beker betreft is het altijd een wedstrijd opzich, die kan alle kanten op, en diegene die wint gaat door naar de volgende ronde. De aftrap op “Sportpark Lindenholt” is zaterdag 16 november om 17.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. van L.W. Zuijlen.

10-11-19 
S.C.E – FC Kunde (competitie)
FC Kunde is een sterke tegenstander, niets voor niets bezetten ze op dit ogenblik de 2e plaats op de ranglijst. Een tegenstander waarmee S.C.E altijd al veel moeite mee heeft om de drie punten te bemachtigen. De afgelopen jaren heeft S.C.E thuis maar een keer de volle drie punten behaalt in competitieverband, de andere keren was FC Kunde de bovenliggende partij. Wat de mannen van Serge Heuveling vanmiddag doen weten we wel (scoren) om ongeveer 15.45 uur weten we waar de punten zijn terecht gekomen, De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.J. Kok die om 14.00 uur de wedstrijd laat aanvangen.
Voor de thuisblijvers onder ons die niet naar de Lindenholt komen om onze jongen aan te moedigen, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

 03-11-19 
vv UHC – S.C.E (competitie)
Beide ploegen hebben het afgelopen weekend met grote cijfers gewonnen, en deze zondag is het weer een topper van de bovenste plank. vv UHC scoort heel gemakkelijk dit seizoen ze hebben in de competitie al 24 keer het doel weten te vinden, S.C.E daar tegen is de minst gepasseerde ploeg momenteel met maar 6 doelpunten tegen. Wie gaat er vanmiddag van het veld af met drie punten of worden ze netjes verdeeld over beide teams. Dhr. A.J. Mielard heeft de leiding, en zal de wedstrijd om 14.30 uur laten aanvangen.
Voor de thuisblijvers onder ons die niet naar Hernen gaan om onze jongen aan te moedigen, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

27-10-19 
S.C.E – sv Hatert  (competitie)
De “GROOTSTAL” derby is er allang niet meer, maar enig venijn zal er toch wel inzitten op “Sportpark Lindenholt” vandaag!!!!. Oude buren van elkaar die elkaar nu weer tegen komen in de 4e klasse. De laatste keer dat ze tegen elkaar speelden was in seizoen 2016-2017 in de 3e klasse D. De laatste jaren gaat niet alles vanzelf bij sv Hatert, maar dit jaar hebben ze gelukkig weer een zondag 1 op de been gekregen. Dit gaat met vallen en opstaan, wat de resultaten betreft, sv Hatert kan alleen maar omhoog kijken, scoren doen ze wel maar steeds minimaal 1 of meer te weinig, wie weet vanmiddag in de Lindenholt, al zal S.C.E voor de 3 punten moeten gaan, was het maar om voor de 1e periode nog een kansje te hebben.
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl

20-10-19
sc DIOSA – S.C.E (competitie)
Komende zondag een heuse topper in de 4e klasse E, zowel sc DIOSA als S.C.E evenveel overwinningen en een gelijk spel, doelsaldo van sc DIOSA is beter, de meest scorende ploeg. Bij S.C.E staat er een nieuwe trainer/coach voor de ploeg die vanmiddag voor S.C.E zijn debuut maakt, Serge Heuveling. De ploeg uit Balgoij wint tot heden toe met grote cijfers, hopelijk komt daar vanmiddag verandering in. S.C.E is de minst gepasseerde ploeg, dus kan het een leuke clash worden vanmiddag. Om half drie is de aftrap op de Eindsestraat 43a, supporters van S.C.E kom onze jongens aanmoedigen, en wie weet vallen de doelpunten als rijpe appelen, in het S.C.E mandje.
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen via de website; www.sce-nijmegen.nl

 13-10-19 
S.C.E – Overasseltse Boys (competitie)
De Overasseltse Boys hebben afgelopen weekend knap gepresteerd door 1-1 te spelen tegen sc Millingen, de boys hebben er 3 gespeeld waarvan, 1 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. zondag 13 oktober komen ze op bezoek bij S.C.E  op “Sportpark Lindenholt”. Dat kan een goede pot voetbal worden want de Overasseltse Boys willen altijd wel voetballen, Fysiek sterk en goed aan de bal net zo als S.C.E. Om 15.45 uur en een beetje weten alles van deze middag, wie de volle drie punten ontvangt, of delen we ze?????? Dhr. M.G.M Grisel is de scheidsrechter die vanmiddag de wedstrijd in goede banen zal leiden.
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen via de website; www.sce-nijmegen.nl

06-10-19 
vv SCP – S.C.E  (competitie) 
Op naar het land van Maas en Waal, naar Puiflijk om precies te zijn. Het zit de thuisploeg nog niet echt mee dit seizoen in de competitie. Twee gespeeld en nul punten, S.C.E moet opletten want SCP is een ploeg die fysiek 90 minuten er voor gaat. Vorig seizoen liep het voor S.C.E niet goed af in de laatste wedstrijd van het seizoen. S.C.E moet gewaarschuwd zijn om weer niet tegen een zeperd te lopen, dus mannen ga ervoor minimaal 90 minuten, (en wat er nog bij komt).
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

29-09-19 
sv Nijmegen – S.C.E  (competitie)  
Afgelopen zondag is de competitie gestart, waarbij de gastheren een gevoelige nederlaag leden tegen nieuwkomer Aquila in de 4e klasse E in Dreumel. sv Nijmegen wil voor het thuispubliek het een en ander vast recht willen zetten, en daar wil S.C.E een stokje voorsteken, ook die gaan voor de volle drie punten. Het kan een interessante wedstrijd worden op “Sportpark Oscar Carre” aftrap is om 14.30 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M. Özcayan
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

  22-09-19 
S.C.E – sc Millingen  (competitie)  
zondag 22 september de aftrap van het nieuwe competitie seizoen, tegen niet de minste tegenstander. S.C.E heeft het altijd lastig tegen sc Millingen, een stugge en gevaarlijke ploeg. De laatste 10 jaar was het vaak om en om wie er won en vaak ook nog met veel doelpunten, geven de statistieken aan. Wat gaat het vanmiddag worden op “Sportpark Lindenholt” wie maakt er een goede start deze competitie, en wie een “valse”. Voor alle toeschouwers een prettige en sportieve middag om 14.00 uur trappen we af en rond de klok van 16.00 uur weten we alles.

   15-09-19
sv Babberich – S.C.E  (beker)     
Dit is de laatste poule bekerwedstrijd, het hangt van de uitslag af wie van de ploegen doorgaat naar de knock-out ronde, S.C.E staat er goed voor, dus is de kans groot. Voor S.C.E is dit alweer de tweede uitwedstrijd in de het bekertoernooi. sv Babberich speelt momenteel in de 5e klasse C, in de Liemers poule. De wedstrijd begint om 14.00 uur op “Sportpark de Buitenboom”, Beekseweg 5. Voor alle toeschouwers uit Nijmegen rij voorzichtig en een prettige zondagmiddag in Babberich.

 10-09-19 
Blauw Wit – S.C.E  (vriendschappelijk)
Dat is alweer even geleden, de kanaal derby, deze keer in de vriendschappelijke uitvoering. Beide ploegen hebben afgelopen zondag met grote cijfers gewonnen in het KNVB bekertoernooi. Blauw Wit zit alweer enkele jaren in de 3e klasse D, waar de resultaten goed zijn, doen vaak mee om de bovenste plaatsen. S.C.E zit in de 4e klasse E alweer enkele jaren. Beide ploegen spelen aan het MaasWaalkanaal ieder aan zijn kant van het kanaal, vanavond aan de overkant op “Sportpark De Schoonhorst” aanvang 20.00 uur.

08-09-19 
Eendracht Arnhem – S.C.E (beker)
Eendracht Arnhem speelt in de 5e klasse E in de Arnhemse poule. S.C.E speelt een klasse hoger in de Nijmeegse poule. Afgelopen seizoen heeft Eendracht Arnhem met regelmaat met zeer grote cijfers verloren van hun tegenstanders, maar dat telt allemaal niet meer. Nieuw seizoen met ook nieuwe spelers in hun gelederen, zelfde geldt dit voor S.C.E. Moge de beste winnen deze middag, maar bovenal dat het een sportieve bekerwedstrijd mag worden.

01-09-19 
S.C.E – vv Batavia  (beker)
En weer komt S.C.E een club tegen uit het land van Maas & Waal vv Batavia, nu in het bekerprogramma. Dit is de eerste officiële tegenstander van dit seizoen. Ze hebben een nieuwe trainer voor de jonge groep staan, wie weet wat dit gaat brengen spelend in de 5e klasse D. S.C.E moet vanaf het begin goed geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen dit is in het verleden al vaker mis gegaan met deze tegenstander. Ook S.C.E heeft de nodige spelers zien vertrekken om wat voor reden dan ook, we beginnen om 14.00 uur met de aftrap voor dit seizoen, veel succes mannen.

  27-08-19 
Union – S.C.E (vriendschappelijk)
Union speelt tegenwoordig in de 2e klasse I, S.C.E zal hier een hele kluif aan hebben. Voor S.C.E is dit voorlopig de laatste vriendschappelijke wedstrijd, komende zondag start het bekertoernooi. Is S.C.E hiervoor klaar???? na vanavond weten we meer. In het voetbal is alles mogelijk, laten we hopen dat het een sportief en enerverend duel gaat worden op “Sportpark de Kluis” in Malden, aanvang 20.00 uur

  25-08-19 
S.C.E – SCD’33  (vriendschappelijk)
De jonge voetbalploeg uit Maas en Waal (Deest) komend seizoen spelend in de 5e.klasse D. Afgelopen seizoen was niet het beste seizoen wat ze hebben meegemaakt. Maar dat telt allemaal niet meer, nieuwe (jeugd)spelers en een stel “oud” gediende daar moet SCD’33 het dit jaar mee gaan doen. Ook de thuisploeg past de nodige jeugdspelers in het vernieuwde elftal van S.C.E in. We beginnen om 12.00 uur.

   20-08-19   
S.C.E – vv Achates (vriendschappelijk)
Voor S.C.E de tweede oefenpot in dit nieuwe seizoen, dit zelfde geldt voor vv Achates. Wat moeten we hier over zeggen, Achates speelt in Zuid 2 in de 4e klasse G. Achates eindigde vorig seizoen op een 10e plaats met 34 punten, dit seizoen gaan ze voor de subtop, en wie weet een periode, iets waar S.C.E ook voor moet gaan. Vooralsnog is het vanavond vriendschappelijk, aftrap 20.00 uur.

18-08-19   
S.C.E – Brakkenstein (vriendschappelijk)
Zelfde tegenstander; ander sportpark. De aftrap van het nieuwe seizoen begint altijd met de nodige vriendschappelijke wedstrijden. Dat is dit seizoen niet anders, met dat verschil dat er nu op Sportpark Lindenholt wordt gespeeld. Aan beide zijde verschillende nieuwe gezichten die het voor dit seizoen moeten gaan doen. We trappen af om 12.00 uur, U bent welkom in de Lindenholt bij S.C.E.