Competitie tegenstanders

         

Beker tegenstanders

         

 

   10-09-19  S.C.E – AAC-Olympia (vriendschappelijk)

  27-08-19  Union – S.C.E (vriendschappelijk)

  25-08-19  S.C.E – SCD’33  (vriendschappelijk)
De jonge voetbalploeg uit Maas en Waal (Deest) komend seizoen spelend in de 5e.klasse D. Afgelopen seizoen was niet het beste seizoen wat ze hebben meegemaakt. Maar dat telt allemaal niet meer, nieuwe (jeugd)spelers en een stel “oud” gediende daar moet SCD’33 het dit jaar mee gaan doen. Ook de thuisploeg past de nodige jeugdspelers in het vernieuwde elftal van S.C.E in. We beginnen om 12.00 uur.

   20-08-19   S.C.E – vv Achates (vriendschappelijk)
Voor S.C.E de tweede oefenpot in dit nieuwe seizoen, dit zelfde geldt voor vv Achates. Wat moeten we hier over zeggen, Achates speelt in Zuid 2 in de 4e klasse G. Achates eindigde vorig seizoen op een 10e plaats met 34 punten, dit seizoen gaan ze voor de subtop, en wie weet een periode, iets waar S.C.E ook voor moet gaan. Vooralsnog is het vanavond vriendschappelijk, aftrap 20.00 uur.

18-08-19   S.C.E – Brakkenstein (vriendschappelijk)
Zelfde tegenstander; ander sportpark. De aftrap van het nieuwe seizoen begint altijd met de nodige vriendschappelijke wedstrijden. Dat is dit seizoen niet anders, met dat verschil dat er nu op Sportpark Lindenholt wordt gespeeld. Aan beide zijde verschillende nieuwe gezichten die het voor dit seizoen moeten gaan doen. We trappen af om 12.00 uur, U bent welkom in de Lindenholt bij S.C.E.