25-02-18
S.C.E – WVW  (Competitie) aanvang 14.00 uur
De eerste van een hele reeks inhaalwedstrijden, de kalender zit vol zo niet overvol, wie weet later in het seizoen doordeweeks in gaan halen. WVW is een pittige tegenstander, strijden altijd tot de laatste minuut, hier moet S.C.E zich tegen wapenen.

  18-02-18
sv Nijmegen – S.C.E  (Competitie) aanvang 14.30 uur
Het carnaval is net achter de rug, hoe komen ONZE jongens hieruit!!!! We zijn halverwege de competitie S.C.E op de vierde plaatst in de 4e klasse E, sv Nijmegen staat op een gedeelde zesde plaats met twee wedstrijden meer gespeeld. De laatste wedstrijd van sv Nijmegen hebben ze met grote cijfers verloren, dus die hebben voor het thuispubliek wat goed te maken. Mogen de de beste winnen, en er met de drie punten vandoor gaan, het liefst de ploeg uit de Lindenholt, om de aansluiting met de top te behouden.

 08-02-18
S.C.E – Kolping-Dynamo (vriendschappelijk)  aanvang 20.05 uur
Als de omstandigheden het toe laten, speelt S.C.E 1 donderdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen stadsgenoot Kolping-Dynamo 1, dat uitkomt in de 5e klasse E, waar het in de middenmoot staat. Als het kunstgrasveld groen is wordt er om 20.05 uur afgetrapt.

  04-02-18
vv Ewijk – S.C.E  (Competitie) 
S.C.E is uitstekend gestart in 2018 vorige week met hard werken en veel inzet de drie punten in huis gehouden tegen Overasseltse Boys. vv Ewijk daar in tegen speelden thuis gelijk en staat nu op een vijfde plaats op twee punten achterstand van S.C.E. Het is de eerste wedstrijd in de terugronde, waar het op Sportpark Lindenholt de opening was van dit seizoen en de punten netjes werden verdeeld. Benieuwd wie er nu aan het langste eind trekt, kom naar “Sportpark De Blatenplak” in Ewijk en kom onze jongens aanmoedigen.

 28-01-18
S.C.E – Overasseltse Boys  (Competitie) 
De competitie wordt weer hervat op deze laatste zondag van januari met een thuiswedstrijd tegen de Overasseltse Boys. De laatste wedstrijden voor de winterstop komen OVB nu op stoom. De start van dit seizoen viel voor hun geheel in het water, vandaar ze nu onderin de 4e klasse staan. Uiteraard willen alle twee de ploegen goed beginnen in 2018, S.C.E heeft in dit geval het thuisvoordeel. Het zou in principe de laatste wedstrijd zijn van de heenronde, ware het niet dat er drie wedstrijden in december jl. zijn afgelast. De komende periode gaat het voor alle ploegen een drukprogramma worden, elke week moet er een wedstrijd gespeeld worden de winterstop is voorbij, om op tijd de competitie af te hebben. S.C.E zal veel strijd in deze pot moeten leggen om de drie punten thuis op de Lindenholt te houden, dat zijn ze wel gewent. Dus heren om 14.00 uur is de aftrap, omstreeks 16.00 uur weten wie de punten heeft vanmiddag.

 21-01-18
S.C.E – Hapse Boys  (vriendschappelijk) 
De tegenstander van vanmiddag speelt in de 3e klasse D Zuid 2, in augustus 2016 in de voorbereiding heeft S.C.E een oefenwedstrijd gespeeld tegen deze tegenstander. Het was een doelpuntrijke wedstrijd die in een 5-4 eindigde in het voordeel van S.C.E. Wie vanmiddag aan het langste eind trekt weten we omstreeks 14.00 uur. Succes heren en maak er een sportieve wedstrijd van.

    16-01-18
S.C.E – Quick1888 zaterdag 1 (vriendschappelijk)
Alweer de 2e vriendschappelijke wedstrijd dit jaar en de eerste thuis wedstrijd tegen een welbekende tegenstander Quick1888, maar nu de zaterdagtak van deze club. Sinds dit seizoen heeft Quick1888 weer een elftal dat meedoet in de zaterdag competitie en wel in de 4e klasse A.

07-01-18
FC Kunde – S.C.E   (vriendschappelijk) 
De eerste wedstrijd in 2018, einde winterstop voor vele teams ook voor S.C.E. De komende weken volgt de voorbereiding voor het vervolg van de competitie. Koud achter de oliebollen vandaan voetbalt het EERSTE om 12.00 uur tegen de studenten uit Nijmegen, FC Kunde die uitkomen in de 5e klasse E waar ze keurig op een vierde plaats staan. S.C.E speelt een klasse hoger, waardoor het eigenlijk geen probleem moet zijn om te scoren, en de overwinning mee moet nemen naar de Lindenholt.

WINTERSTOP

  17-12-17
Niftrik – S.C.E  (Competitie – afgelast)  
De laatste wedstrijd dit kalender jaar, afgelopen twee weken heeft S.C.E niet meer in competitieverband gespeeld. Niftrik heeft de laatste wedstrijd met heel veel strijd en inzet gelijk gespeeld, en een punt bij kunnen schrijven op hun totaal. S.C.E wil het jaar goed afsluiten en met drie punten de winterstop in gaan, dus zal het een en ander aan strijd en ook veel inzet op het veld moeten leveren om de punten naar Nijmegen mee te nemen. Hierna een welverdiende pauze voor alle spelers en technische staf van zondag 1 om de kerstdagen en oud en nieuw goed uit te rusten om in 2018 weer te knallen.

 12-12-17
S.C.E – Kolping-Dynamo (vriendschappelijk – afgelast)  
Als de omstandigheden het toe laten, het veld moet sneeuwvrij zijn speelt S.C.E 1 dinsdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen stadsgenoot Kolping-Dynamo 1, dat uitkomt in de 5e klasse E, waar het in de middenmoot staat. Als het kunstgrasveld groen is wordt er om 20.05 uur afgetrapt.

   10-12-17
S.C.E – WVW  (Competitie – afgelast )  
De laatste thuiswedstrijd dit jaar voor S.C.E. Afgelopen week is de topper tegen RODA’28 niet doorgegaan wegens overvloedig wateroverlast op het veld in Winssen. Wil S.C.E aansluiting houden op de bovenste plaatsen in de 4e klasse E zal er gewoon gewonnen moeten worden deze zondag. WVW heeft afgelopen zondag wel gewoon haar wedstrijd gespeeld en gewonnen. S.C.E wil voor het eigen publiek de wedstrijd tot een goed eind brengen en de punten in de Lindenholt houden, en daar zijn de mannen van S.C.E toe in staat. Gewoon de voeten laten spreken, als de klok op 10 december 15.45 uur aangeeft weten we meer.

03-12-17 
RODA’28 – S.C.E   (Competitie –  afgelast)
RODA’28 uit is altijd voor S.C.E een lastige tegenstander, ze hebben 14 dagen geleden de eerste periode titel binnen gehaald, dus een tegenstander van formaat, en om rekening mee te houden. S.C.E zal zijn eigen spel moeten spelen om RODA’25 te kunnen bestrijden. Drie punten in een uitwedstrijd is altijd lekker, en daar moet S.C.E ook voor gaan, uitgaan van onze eigen mogelijkheden. Mocht S.C.E winnen in Winssen dan is S.C.E de nieuwe koploper met een punt voorsprong op de nummer twee. Wint RODA’28 dan is het gat naar de nummer een positie vijf punten. En bij een gelijk spel veranderd er niets. Strijd willen leveren op de natuurgrasmat, de witte shirt/broeken mogen vuil worden, geen enkel probleem. Dus mannen je weet nu wat er van jullie gevraagd wordt in de voor laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar.

   26-11-17   
S.C.E – DIOSA   (Competitie)  
Twee gewonnen; twee verloren en 4 gelijk gespeeld dat is de volgende tegenstander DIOSA genaamd, uit Balgoij-Nederasselt. Afgelopen week heeft DIOSA keurig gewonnen. Normaal gesproken zou S.C.E hier geen moeite mee mogen hebben, gezien de stand op de ranglijst en de wedstrijd van vorige week. Maar in de 4e klasse E is alles mogelijk. S.C.E heeft nog steeds moeite om tot scoren te komen tot vorige week. Maar wie weet vinden in deze tegenstander wel (weer) veelvuldig het doel, en moet de topscoorder lijst geheel op zijn kop. We gaan het zien de 26 november op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur.

   19-11-17 
S.C.E – Victoria’25  (Competitie)  
Victoria’25 is de volgende tegenstander in de competitie waarin we ondertussen toe zijn aan de 8e speelronde. De tegenstander van S.C.E is een van de twee tegenstanders die nog geen overwinning dit seizoen behaalt heeft in de competitie. S.C.E moet daar niet te ligt over denken, want onderschatting van deze ploeg uit Maas & Waal is koren op de molen voor Victoria’25. S.C.E is zelf ook weer toe aan een overwinning, de laatste was alweer een maand geleden. Met eventueel drie punten houden we zo enigszins de aansluiting met de bovenste plaatsen, dus mannen scoren, liefst een meer dan de tegenstander, jullie weten wat er te doen staat, en je doet het niet alleen voor de supporters maar ook voor de jarige trainer van S.C.E Berry Breems, van harte gefeliciteerd.

09-11-17 
S.C.E – Oranje Blauw (Vriendschappelijk – Afgelast)
S.C.E speelt deze week in de competitie loze zondag op de donderdagavond tegen stadsgenoot Oranje Blauw. Ook deze club komt uit in de 4e klasse A. Oranje Blauw maakt een moeilijk seizoen door, op de ranglijst staan ze voorlaatste en de eerste overwinning moet nog komen in competitie verband. Drie maal een gelijk spel, en dat is het voorlopig. S.C.E staat er beter voor, maar het scoren is en blijft een probleem wie weet kan daar vanavond wat aan gedaan worden.

   05-11-17 
Achilles ’29 – S.C.E   (Competitie) 
Afgelopen zondag verloor S.C.E haar eerste wedstrijd in de 4e klasse E en is uit op revanche. Achilles’29 wil ook hoger op de ranglijst komen, dat kan zomaar een mooie pot voetbal worden op “Sportpark De Heikant” in Groesbeek. Achilles’29 heeft afgelopen zondag gewonnen, en S.C.E verloren. De twee teams zullen in de 90 minuten speeltijd strijden voor de drie punten. De wedstrijd staat onder leiding  van Dhr. H.W.J. van de Jong.

   29-10-17 
S.C.E – SCP   (Competitie)
S.C.E speelde afgelopen zondag in Batenburg tegen vv Batavia. S.C.E heeft het zwaar gehad en kwam met knap keepers werk terug uit Maas en Waal met de drie punten. De tegenstander deze zondag op ons eigen “Sportpark Lindenholt” komt ook uit Maas en Waal en wel uit Pijfluik, SCP genaamd. SCP speelt ook voor de bovenste plaatsen mee in de 4e klasse E dus een ware topper, en is een van de kanshebbers!!!!!!! S.C.E wil ook graag bovenin meespelen om aan het eind van het seizoen weer een gooi te doen om naar de 3e klasse te promoveren. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr.A.M.Steeg

   22-10-17 
vv Batavia – S.C.E  (Competitie)
Alle twee de ploegen hebben afgelopen zondag gewonnen, dus gaan ze met veel vertrouwen om twee uur aftrappen op “Sportpark De Hoppenhof” in Batenburg. De 2 clubs spelen bovenin mee op de 4 en 6 plaats in de 4e klasse E. In het team van vv Batenburg spelen “oud S.C.E-ers” die al jaren geleden vertrokken zijn uit Nijmegen. Altijd weer leuk om deze jongens tegen te komen op de veld. vv Batavia en S.C.E spelen alle twee voor de winst, maar er kan er maar een winnen. Een gelijk spel is ook nog een optie, en dat kan wel eens voor beide ploegen duur verlies zijn.

   15-10-17 
UHC – S.C.E  (Competitie)
Afgelopen zondag heeft UHC haar eerste overwinning dit seizoen behaalt, wel is waar in een uitwedstrijd, maar wel drie punten. S.C.E daar in tegen speelde thuis gelijk, maar met nog nul verlies partijen, en dat willen we nog even zo houden. S.C.E gaat naar Hernen/Bergharen en wil zeker met punt(en) naar huis, dan moeten ze zeker scoren wat tegen UHC zou kunnen gezien hun tegen doelpunten al dit seizoen. Gaat UHC voor de tweede overwinning dit seizoen of is het S.C.E die dat doet. Al met al weer een uitdaging om er weer een mooie pot voetbal van te maken, aanvang van de wedstrijd op “Sportpark Schaarweide” is om 14.30 uur.

   08-11-17  
S.C.E – sv Nijmegen (Competitie)
Afgelopen zondag heeft sv Nijmegen ongenadig hard verloren van vv Ewijk, dat ze revance willen is wel duidelijk maar niet tegen S.C.E. S.C.E heeft twee keer de NUL weten te houden in de competitie, daar in tegen hebben we ook pas een maal gescoord. Afgelopen dinsdag avond kreeg S.C.E een oor wassing in een vriendschappelijke wedstrijd tegen DVOL. S.C.E is gewaarschuwd, het kan wel weer eens een interessante pot voetbal worden op “Sportpark Lindenholt”. Zoals altijd is de aftrap op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur.

   03-10-17 
DVOL – S.C.E  (Vriendschappelijk)
S.C.E speelt dinsdag 3 oktober een vriendschappelijke wedstrijd in Lent (Nijmegen). DVOL speelt ook alweer jaren in de 4e klasse, dit seizoen zijn ze ingedeeld in de 4e klasse F. DVOL is goed van start gegaan in het nieuwe seizoen door de derby met OSC te winnen, waar S.C.E gelijk speelde tegen vv Ewijk. Afgelopen zondag (01-10-17) heeft DVOL net als S.C.E gewonnen. De aftrap is om 20.00 uur.

   01-10-17  
VV Kraijenhoff – S.C.E  (Competitie)
Afgelopen zondag speelde S.C.E met veel pijn en moeite gelijk tegen vv Ewijk bij de seizoens opening. vv Krayenhoff sleepte in de uitwedstrijd tegen Victoria’25 een mooie overwinning in de pocket. Dus kan het wel eens een mooie en spannende pot voetbal worden op “Sportpark Schoonhorst” zondag. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans. De aftrap is om 14.30 uur, en heel ver is het niet vanuit de Lindenholt, Maas-Waal kanaal over en 2e rontonde rechts.

   24-09-17  
S.C.E – vv Ewijk   (Competitie)
Na heel lang wachten trappen we eindelijk af voor competitie seizoen 2017-2018. S.C.E begint met een thuiswedstrijd dit seizoen en wel tegen vv Ewijk. De aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. W. Jansen.

    15-09-17  
RKPSC – S.C.E  (Beker)
S.C.E 1 reist zondag naar Pannerden af, om de laatste poule wedstrijd te spelen in het KNVB bekertoernooi. Dit is ook de dag dat S.C.E precies 90 jaar als voetbalvereniging bestaat. S.C.E heeft nog maar een kleine kans om door te gaan in de beker, moeten ze zelf met grote cijfers winnen in Pannerden en Brakkenstein met grote cijfers verliezen. Laat het een mooi cadeau zijn als het EERSTE alsnog door gaat in het bekertoernooi.

   23-08-17  
Rood Wit – S.C.E  (Vriendschappelijk)
De tweede oefenwedstrijd is tegen Rood Wit in Groesbeek, ook zij zijn afgelopen seizoen gedegradeerd, en spelen nu in de 3e klasse. S.C.E heeft de eerste wedstrijd afgelopen dinsdagavond van Achates gewonnen, het zegt nog helemaal niets maar een goed begin is er, nu doorzetten.

      21-08-17  
S.C.E – Achates  (Vriendschappelijk)
De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen 2017-2018 wordt gespeeld op dinsdag 22 augustus. De aftrap is om 20.00 uur op ons sportpark. De afgelopen jaren is S.C.E. al meerdere malen gastheer voor deze oefenwedstrijd geweest. De wedstrijd die ter voorbereiding op het seizoen 2016/2017 werd gespeeld eindigde in 0-0, met als kanttekening dat Achates deze wedstrijd veelal op eigen helft aan het verdedigen was en S.C.E. erg genadig was door de vele kansen niet af te maken. S.C.E. komt komend seizoen uit in de 4e klasse E district Oost.