26-05-19  SCP – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De laatste competitie wedstrijd van dit seizoen, het competitie seizoen zit erop na deze wedstrijd. In theorie zit er nog nacompetitie in, maar S.C.E is dan afhankelijk van andere ploegen. De thuiswedstrijd werd een bloedeloze 0-0 een van de vele gelijke spelen, daarin zijn we kampioen geworden Wie weet komt er een mooi slot aan dit seizoen, waarmee we het kunnen afsluiten, met een driepunter!!!!! Al is het maar voor Roel van Wijk, die na 22 jaar actief te zijn geweest afscheid neemt als voetballer.

 12-05-19  vv Batavia – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Het is vandaag de 2e zondag in mei; Moederdag, S.C.E speelt in het stadje Batenburg tegen vv Batavia. De eerste wedstrijd dit seizoen eindigde in een gelijk spel (2-2). Wat zou het vanmiddag worden, vv Batavia heeft de punten nog heel hard nodig, om van de nacompetitie wedstrijden te ontlopen. Ook bij S.C.E loopt het de laatste weken niet gemakkelijk; punten worden spontaan verspeelt, nog maar een keer vanmiddag mannen voor de drie punten???? Wij rekenen erop!!!!!!!

Tweede paasdag 22-04-19  S.C.E – sc Millingen  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen op “Sportpark Lindenholt” en wel tegen de nummer drie van de ranglijst op die moment. De eerste wedstrijd tegen sc Millingen werd met dikke cijfers verloren in de polder, S.C.E heeft nog wat recht te zetten. En zeker voor de trouwe supporters die S.C.E elke keer maar weer steunen, dus mannen ga er voor en sluit het seizoen in ieder geval thuis goed af.

Paas zaterdag 20-04-19 WVW – S.C.E  (Competitie – aanvang 18.00 uur)
De inhaalwedstrijd die er nog stond wordt gespeeld op paaszaterdag, WVW heeft het moeilijk dit seizoen, komen maar niet van de onderste plaats weg. S.C.E is daarom gewaarschuwd om deze tegenstander niet te onderschatten. Het is alweer een aantal jaren geleden dat S.C.E daar met de 3 punten ervandoor is gegaan. Dus mannen uit de Lindenholt ga er voor.

   14-04-19 Groesbeekse Boys – S.C.E (Competitie – aanvang 14.00 uur)
En alweer een topper voor S.C.E, nu in Groesbeek, om precies te zijn aan de Breedeweg. De Groesbeekse Boys staan momenteel aan kop in de 4e klasse E. De eerste wedstrijd eindigde in een bloedeloze 0-0. S.C.E komt de laatste wedstrijden niet echt tot scoren daar zou nu verandering in moeten komen, om de punten naar huis te kunnen nemen. De aftrap is om 14.00 uur. Hopelijk zien we een wedstrijd met veel strijd en doelpunten, succes heren.

07-04-19  S.C.E – sv Nijmegen (Competitie – aanvang 14.00 uur)
En weer tegen sv Nijmegen, eind februari stond deze wedstrijd ook op het programma alleen toen op de Oscar Carrestraat. Afgelopen weekend speelde beide ploegen ook en met veel moeite haalden ze punten. Om voor te blijven op de ranglijst moet S.C.E winnen, dat zal sv Nijmegen niet zomaar toelaten. Het gaat weer een boeiende pot voetbal worden op Sportpark Lindenholt.

31-03-19  OSC (N)  – S.C.E   (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Als het de afgelopen weekend heeft OSC een waar bevochten overwinning behaald, S.C.E daartegen, twee hele dure punten laten liggen in Hernen. De eerste wedstrijd tegen onze gastheren voor vandaag werd een kleine overwinning voor S.C.E, wie weet kan dat vandaag ook gerealiseerd worden. Dat zou een mooie opsteker zijn voor de ploeg van Berry Breems, en een goed vervolg wezen van vorige week. Dus mannen ga er voor en neem de punten maar mee naar de Lindenholt. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. A. Brussen.

  24-03-19  UHC – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Afgelopen zondag heeft S.C.E niet gespeeld wegens afgelasting bij WVW, ook deze zondag spelen we uit en wel in Bergharen/Hernen. Ook deze ploeg zal iets recht willen zetten na de nederlaag van vorige week. UHC is altijd een lastige tegenstander en een fysieke tegenstander die de lange bal graag hanteert. Hier zal S.C.E wat op moeten verzinnen, om de volle buit mee naar huis te kunnen nemen.

17-03-19  WVW – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Met nog maar acht wedstrijden voor de boeg, is deze weer een derby. Afgelopen weekend is WVW niet in actie geweest i.v.m het barre weersomstandigheden. WVW heeft het moeilijk dit seizoen, komen maar niet van de onderste plaats weg. S.C.E is daarom gewaarschuwd om deze tegenstander niet te onderschatten. Het is alweer een aantal jaren geleden dat S.C.E daar met de 3 punten ervandoor is gegaan. Dus mannen uit de Lindenholt ga er voor. De aftrap is om half drie bij de sluis van Weurt. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.J.T te Booij. 

 10-03-19  S.C.E – vv Ewijk   (Competitie – aanvang 14.00 uur)
En weer staat er een topper op het programma, hoe komen beide ploegen uit het carnavals gedruis. Zijn de benen nog slap, is al het alcohol al uit het bloed verdwenen!!!!! Vanmiddag gaan we het zien. In de uitwedstrijd wist S.C.E op het einde van de wedstrijd waar ze stonden (5-1 nederlaag) De ploeg van Berry Breems heeft dus wat goed te maken tegen de ploeg uit Ewijk. Laten we hopen dat S.C.E in deze wedstrijd thuis gewoon drie punten uit het vuur sleept, dan blijven we gewoon mee doen in de 4e klasse E.

  24-02-19  sv Nijmegen – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Alweer de 24e wedstrijd van dit seizoen (oefen-beker-competitie). De keren dat S.C.E tegen sv Nijmegen speelde op “Sportpark Oscar Carre” hebben heeft S.C.E  twee maal gewonnen en een keer verloren, en ook een maal gelijk gespeeld de laatste 10 jaar. Dus het muntje kan alle kanten opvallen vanmiddag. Voor S.C.E is winst zeker niet verkeerd, het is al weer een week geleden dat de drie punten werden gepakt en om de aansluiting met de top van deze klasse te behouden, zal het vanmiddag moeten gebeuren. sv Nijmegen is afgelopen weekend terug gekeerd van Pijfluik met een punt, en zal thuis zeker voor de drie punten willen gaan.

  17-02-19  S.C.E – DIOSA  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Wie weet is het voorjaar wat betreft het weer op “Sportpark Lindenholt”, en ligt de winter achter ons. Altijd lastig of het nu uit of thuis is, DIOSA is fysiek een heel sterk team die er 90 minuten lang voor gaat, daar moeten ze het van hebben. Dit seizoen draaien de mannen uit Balgoy/Nederasselt heel leuk mee in de competitie. Onze stadse jongens zijn gewaarschuwd, voor een loodzware periode de komende maand te beginnen met DIOSA. Voor de zeperd van vorig weekend is er nog een en ander goed te maken.

 10-02-19  FC Kunde – S.C.E (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Zo begon het een half jaar geleden aan het begin van deze competitie, zonnebrandcrème of een paraplu? Handschoenen en een dikke jas!! FC Kunde scoort gemakkelijk de laatste wedstrijden, en ook van grote achterstand maken ze nog een heel spektakel van de wedstrijd. Wat gaat het worden zondag en dan bedoel ik of S.C.E ook hier de drie punten mee kan/mag nemen. Om enigszins aansluiting te houden met de kop van de 4e klasse E moet er wel gewonnen worden van de studenten. Succes mannen.

02-02-19  S.C.E – vv Krayenhoff  (Competitie – aanvang 18.00 uur)
De wedstrijd is verplaatst van zondagmiddag naar de zaterdagavond, de aftrap is om 18.00 uur, en dan is ook nog de vraag; gaat het vanavond door in deze wisselvallige winter, zo ligt er een pak sneeuw (geen voetbal vorig weekend, maar de sneeuw was verdwenen) en zo is het ook weer weg. Het is alweer de 15e speelronde, maar vanmiddag is het pas de 12e keer in de competitie. De eerste wedstrijd is in een gelijk spel  geëindigd dit seizoen, wat gaat het vanmiddag worden op “Sportpark Lindenholt” om even voor 20.00 uur weten we het. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. A Brussen. 

 27-01-19   OSC (N)  – S.C.E   (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Als het de afgelopen week niet te hard gevroren heeft, of te veel sneeuw op het veld is blijven liggen, gaan we gewoon weer voetballen de laatste zondag in januari 2019. De eerste wedstrijd tegen onze gastheren vandaag werd een kleine overwinning voor S.C.E, wie weet kan dat vandaag ook gerealiseerd worden. Dat zou een mooie opsteker zijn voor de ploeg van Berry Breems, en een goed vervolg wezen van vorige week. Dus mannen ga er voor en neem de punten maar mee naar de Lindenholt. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.J. Daemen.

  20-01-19  S.C.E – UHC  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De winterstop zit er weer op, we gaan na het vuurwerk en oliebollen, nu weer elke zondag de wei in voor de rest van de competitie 2018-2019. De eerste tegenstander deze middag is vv UHC uit Hernen/Bergharen. De laatste tegenstander van deze competitie, hierna volgen de return wedstrijden. Afgelopen jaar wint S.C.E met minimaal verschil deze wedstrijd (2-1) laten we hopen dat dit ook weer het geval is in het nieuwe jaar, waardoor het vertrouwen er ook gelijk weer is. Veel succes heren.

10-01-19  S.C.E – RODA’28  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur)
Twee seizoen terug 2016 – 2017 speelde RODA’28 nog in de 5e klasse en via de nacompetitie zijn ze gepromoveerd naar de 4e klasse, waarin ze direct kampioen werden. Op dit ogenblik spelen ze prima in de 3e klasse, de jongens uit Winssen. Vanavond speelt S.C.E hier tegen een vriendschappelijke wedstrijd als voorbereiding op de tweede helft van de competitie die de 20e januari weer begint. Hoe de ploegen uit de feestdagen/winterstop komen kunnen we vanavond zien op “Sportpark Lindenholt” U bent welkom.

WINTERSTOP

  16-12-18  sv Nijmegen – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Alweer de 21e wedstrijd van dit seizoen (oefen-beker-competitie) en de laatste competitiewedstrijd in 2018. De keren dat S.C.E tegen sv Nijmegen speelde op “Sportpark Oscar Carre” hebben ze twee maal gewonnen en een keer verloren, en ook een maal gelijk gespeeld de laatste 10 jaar. Dus het muntje kan alle kanten opvallen. sv Nijmegen verloor vorige week in de laatste minuut. Voor S.C.E is winst zeker niet verkeerd, is al even geleden dat de drie punten werden gepakt en om de aansluiting met de top van deze klasse te behouden. 

  09-12-18  S.C.E – Groesbeekse Boys  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De laatste competitie thuiswedstrijd dit jaar voor onze mannen van het EERSTE, het zal niet gemakkelijk worden tegen de nummer 1 van de 4e klasse E. Afgelopen zondag won de Groesbeekse Boys overtuigend zijn wedstrijd, terwijl S.C.E juist verloor met ruime cijfers. Wat het is geworden weten we omstreeks 16.00 uur. U bent van harte uitgenodigd in het bijzonder ook onze gasten uit Groesbeek om onze jongens te komen aanmoedigen, op “Sportpark Lindenholt”.

  02-12-18  sc Millingen – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
We gaan de polder in, naar de fysiek sterke ploeg aldaar. De laatste keer dat sc Millingen – S.C.E gespeeld is in competitieverband was in seizoen 2016/2017. De uitslag van die wedstrijd was 3-0 in het voordeel voor de ploeg uit Millingen aan de Rijn. Wat het vanmiddag gaat worden weten we pas rond de klok van 16.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.G.M Grisel. sc Millingen speelt net onder de top in de 4e klasse E, S.C.E moet het doen met een plaats in het rechter rijtje, dus de punten kunnen we goed gebruiken vanmiddag.

  25-11-18  S.C.E – vv Batavia  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De laatste zondag van november en vv Batavia uit Batenburg komt op bezoek bij S.C.E. Hoe dan ook een lastige tegenstander, vorig seizoen liep S.C.E tegen een grote nederlaag thuis (0-3) aan. Dat mag nu niet meer gebeuren, heren.!!!!! Vorig weekend speelde beide ploegen gelijk, nu wil S.C.E wel weer eens de volle drie punten in eigen huis houden. 

18-11-18  Krayenhoff – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
We zijn deze zondagmiddag te gast op “Sportpark De Schoonhorst” bij Krayenhoff, we noemen het maar de MaasWaalkanaal derby, de aftrap is om 14.00 uur. De winnaar van vanmiddag haakt nog aan, de verliezer komt in het rechterrijtje. De twee ploegen zijn aan elkaar gewaagt, gezien de onderlinge uitslagen van de afgelopen jaren. Afgelopen seizoen haalden we daar een kleine overwinning weg, wie weet kan dat dit jaar ook weer!!!!!!! Dat het in ieder geval een sportieve en gezellige zondagmiddag mag worden aan de Energieweg. 

  11-11-18    
S.C.E is vrij van competitie verplichtingen.

04-11-18  S.C.E – OSC  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Wedstrijdweek/nummer 7 staat vanmiddag op het programma. Voor S.C.E een onbekende tegenstander en ook nog uit Nijmegen, omdat deze altijd in de Betuwepoule was ingedeeld, namelijk 4F. Ook nu weer een thuiswedstrijd die om 14.00 uur start op “Sportpark Lindenholt” en onder leiding staat van Dhr. J. Ariens. Welkom op ons sportpark aan de Meeuwse Acker voor onze gasten uit Nijmegen Noord.

 28-10-18  S.C.E – WVW  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De laatste reguliere competitiewedstrijd vorig seizoen was tegen en bij WVW, de wedstrijd is halverwege gestaakt i.v.m. onweer en noodweer, de stand 1-1 is voor eindstand aangetekend. Deze wedstrijd is alweer de 3e in dit kalenderjaar tegen onze gasten uit Weurt. Onze gasten staan nog met nul punten uit vijf gespeelde wedstrijden, en daar willen ze vanaf. De taak van S.C.E is om dat niet te laten gebeuren. Wij hopen dat het voor de toeschouwers een mooie middag gaat worden.

  21-10-18  vv Ewijk – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
We gaan het Land van Maas en Waal weer in te beginnen bij vv Ewijk, elk jaar doet vv Ewijk mee voor de bovenste plaatsen in de rangschikking. Ook dit jaar heeft vv Ewijk een goede start gehad in de 4e klasse E. Afgelopen weekend wonnen ze met ruime cijfers. S.C.E heeft het in Ewijk nooit gemakkelijk gehad om de volle buit mee naar huis te nemen, maar door veel inzet en goed voetbal zou het moeten lukken. Vorig jaar werd deze wedstrijd pas in de laatste minuut in het voordeel van S.C.E beslist. Laat dat deze keer dan ook maar iets eerder gebeuren.

 14-10-18  S.C.E – SCP  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
En weer komen we SCP tegen, ongeslagen dus de nummer een in de rangschikking van de 4e klasse E, doet al jaren mee voor het kampioenschap/promotie, en vaak net niet. Het seizoen is nog lang maar het begin is goed van ze, S.C.E zal er veel strijd en inzet en goed voetbal moeten tonen om thuis de drie punten te kunnen houden. Kan zo maar eens een leuke pot worden op “Sportpark Lindenholt” U bent welkom, de aftrap is om 14.00 uur.

07-10-18    
S.C.E is vrij van competitie verplichtingen.

02-10-18  S.C.E – SCD’33  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur)
Een doordeweekse ingelaste vriendschappelijke wedstrijd, tegen onze tegenstander die uit het land van Maas en Waal komen, en in de vijfde klasse E spelen. Hun eerste twee competitiewedstrijden in het nieuwe seizoen hebben ze winnend afgesloten, en staan fier aan kop in de 5e klasse E. 

30-09-18  DIOSA – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Voor S.C.E is dit de tweede wedstrijd in dit prille seizoen, voor DIOSA de eerste (waren vorige week vrij, oneven aantal ploegen in de 4e klasse E). Op eigen veld is DIOSA een stugge ploeg, waar niet makkelijk te scoren is. Vorig seizoen speelden we in Balgoy met heel veel moeite gelijk, hopelijk gaat dit nu anders worden. De wedstrijd deze middag staat onder leiding van Dhr. H.W.J. de Jong.

  23-09-18 S.C.E –  FC Kunde (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Zonnebrandcrème of een paraplu? Wat betreft de weersverwachting, neem ze alle twee maar mee. De zomer is echt voorbij de herfst heeft zijn intrede gedaan vandaag. De competitie trapt voor S.C.E vanmiddag om 14.00 uur af op Sportpark Lindenholt, tegen het gepromoveerde FC Kunde. De eerste stadsderby is hierbij een feit, er zullen er nog velen volgen. Afgelopen weekend verloor FC Kunde hun laatste bekerwedstrijd net zoals S.C.E, neem aan dat beide ploegen een betere start van de competitie willen maken.

 16-09-18  S.C.E – sv Angeren  (Beker – aanvang 14.00 uur)
De derde bekerwedstrijd is voor S.C.E de tweede thuiswedstrijd in het bekertoernooi. sv Angeren speelt dit seizoen ook in de 4e klasse, maar dan in D. Vorige week haalden ze ook een monsterscore (0-7) in de beker tegen VVLK, S.C.E is gewaarschuwd, op de snelle uitbraken van de ploeg uit de Betuwe. Is dit voor S.C.E de laatste bekerwedstrijd dit seizoen of zit er nog meer in het vat.

 09-09-18  vv Trekvogels – S.C.E  (Beker – aanvang 14.30 uur)
De tweede bekerwedstrijd van dit seizoen spelen we uit tegen de vv Trekvogels, de ploeg van de Kwakkenberg in Nijmegen, die uitkomt in de 3e klasse D dit seizoen. De Trekvogels hebben net zoals S.C.E hun eerste bekerwedstrijd met ruime cijfers gewonnen, de kans is groot dat wie deze wedstrijd winnend afsluit wel eens door zou  kunnen gaan naar de knock-out ronde. Maar eerst deze wedstrijd maar eens spelen mannen, veel succes……………..

  04-09-18  sv Milsbeek – S.C.E  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur )

In verband met de huidige toestand van de velden bij S.C.E is deze wedstrijd omgedraaid en wordt gespeeld in Milsbeek bij de sv. Alweer 2 seizoenen geleden dat sv Milsbeek in de zelfde poule was ingedeeld als S.C.E, inmiddels speelt ook sv Milsbeek in de 4e klasse H, Zuid 2, maar een oefenwedstrijd voordat de competitie start is altijd nuttig voor beide ploegen. Na deze wedstrijd volgt weer het echte werk, voor de (beker)punten.

  02-09-18  S.C.E – VVLK  (Beker – aanvang 14.00 uur)
De eerste bekerwedstrijd van dit seizoen speelt S.C.E thuis, tegen de ploeg uit Leuth, die dit seizoen uitkomen in de 5e klasse E. De wedstrijd zal op veld 3 plaats vinden, i.v.m. de gesteldheid van het hoofdveld. VVLK speelt de laatste jaren altijd bovenin de 5e klasse, dus wie weet gaan ze dit seizoen een gooi doen naar de 4e klasse, S.C.E is gewaarschuwd. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.G. van den Dam. Rond de klok van 16.00 uur weten we meer over deze bekerwedstrijd.

28-08-18   Rood Wit – S.C.E  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur)
De 3e vriendschappelijke wedstrijd alweer voor S.C.E, ook vorig jaar een oefenwedstrijd begin van het seizoen tegen gespeeld in Groesbeek tegen Rood Wit, dat uitkomt in de 3e klasse D dit seizoen. Na afgelopen zondag tegen sv Estria te hebben verloren thuis, zal het op de Breedeweg/Kapittelland beter moeten om vooruitgang te boeken. De laatste 18 jaar heeft S.C.E geen overwinning behaald, wel 2 keer een gelijk spel, op Sportpark Kapittelland.

  26-08-18   S.C.E –  sv Estria  (Vriendschappelijk – aanvang 12.00 uur)
sv Estria speelt in Zuid 2 en is kampioen geworden van de 5e klasse G, en speelt dit seizoen als promovendus in de 4e klasse, ook weer in Zuid 2. Voor sv Estria is dit de derde wedstrijd voor S.C.E is dit de tweede oefenwedstrijd, voor S.C.E. De eerste thuiswedstrijd op “Sportpark Lindenholt”. S.C.E trapt deze wedstrijd om 12.00 uur af. U bent van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe spelers van ons team.

21-08-18  S.C.E – vv Keizerstad (Vriendschappelijk – afgelast)
S.C.E speelt vanavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen de zaterdag 4e klasse vereniging vv Keizerstad. Eigenlijk is dit team DVE-Trajanus zaterdag 1, en speelt dit seizoen in de 4e klasse A  op de zaterdagmiddag.

21-08-18  S.C.E – Hapse Boys  (Vriendschappelijk – uitgesteld)
Deze wedstrijd is uitgesteld, en wordt komende winterstop ingepland.

 19-08-18  RKSV Brakkestein – S.C.E  (Vriendschappelijk – aanvang 12.00 uur)
De aftrap van het nieuwe voetbal seizoen is ditmaal op Sportpark Brakkenstein, tegen de club met de gelijknamige naam. Voor Brakkenstein is dit ook de eerste wedstrijd na enige malen getraind te hebben net zo als S.C.E. In de ploeg van Berry Breems zitten de nodige “nieuwe” gezichten. We zijn benieuwd wat het gaat worden deze middag, na een lange rustperiode en vakantie.