03-06-18
vv GVA – S.C.E (Nacompetitie) aanvang 14.00 uur
De eerste wedstrijd van de nacompetitie staat zondag 3 juni op het programma. S.C.E begint met een uitwedstrijd, tegen GVA en deze ploeg is in de 4e klasse F geëindigd op een keurig nette 2e plaats in de eind rankschikking. Hier gaat S.C.E nog een zware dobber aan hebben, maar niet voor niets we moeten er voor voetballen. We beginnen de wedstrijd altijd met 0-0 en zien wel wat het is geworden om 15.45 uur. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. Laten we hopen dat het ons cluppie is. Er wordt gespeeld op “Sportpark De Vijzel” in Doornenburg.

27-05-18
WVW – S.C.E  (Competitie) aanvang 14.30 uur 
De 26e en laatste competitie wedstrijd voor dit seizoen, deze wedstrijd is zeker niet “voor des keizers baard”. Alle twee de ploegen willen/mogen niet verliezen, WVW omdat het thuis speelt en de punten nog hard nodig heeft om niet in de nacompetitie terecht te komen om te degraderen. S.C.E wil winnen om lekker de nacompetitie in te gaan. De wedstrijd die om half drie begint staat onder leiding van Dhr. D. Takes. Deze wedstrijd is ook tevens de laatste in de 3e periode, zodat ook hier een winnaar uitkomt, zondag 27 mei om 16.15 uur weten we alles van afgelopen seizoen, wat er heeft afgespeeld in de 4e klasse E.

  20-05-18
S.C.E – vv Niftrik  (Competitie) aanvang 14.30 uur
De laatste reguliere thuiswedstrijd alweer van dit seizoen voor S.C.E. Het is zeker na de winterstop voor het gevoel heel erg snel gegaan met de competitie, of kwam dat door de vele punten die S.C.E in deze periode verzameld heeft. Amper één maand geleden was vv Niftrik ook al onze tegenstander, al was dat een inhaalwedstrijd nog van vorig jaar. Dit is ook tevens de laatste reguliere thuiswedstrijd voor S.C.E voor dit seizoen die er op gebrand is om deze winnend af te sluiten, we verwachten een hoge opkomst van de trouwe aanhang die ons éérste dit seizoen heeft gesteund. 

13-05-18
DIOSA – S.C.E (Competitie) aanvang 14.30 uur
Na deze wedstrijd zijn er nog twee wedstrijden dit seizoen te spelen, waarvan de volgende thuis en de laatste is uit. Op deze moederdag zondag speelt S.C.E uit in Balgoy. DIOSA is een goede ploeg die in het linkerrijtje meespeelt, afgelopen donderdag Hemelvaartsdag hebben ze tegen de nummer één (RODA’28) een inhaalwedstrijd gespeeld en met een nederlaag genoegen moeten nemen, wie weet hebben ze zondag die wedstrijd nog in de benen. Scoren doen ze elke wedstrijd, iets wat bij S.C.E nog wel eens ontbreekt, of heel moeilijk gaat, maar hopelijk wel op Sportpark “De Wissen”.

  06-05-18
S.C.E – UHC (Competitie) aanvang 14.00 uur
Dit is een nog inhaalwedstrijd uit maart 2018. Alleen als S.C.E  drie punten haalt uit deze wedstrijd is er een kans dat ze de 2e periode pakken, maar dan moet Krayenhoff punten verspelen. UHC moet nog alle zeilen bijzetten om in de 4e klasse te blijven handhaven, het kan zo maar eens een leuke pot voetbal worden op deze zondagmiddag, alleen een overwinning voor S.C.E is goed voor het vertrouwen dat de afgelopen weken een aardige deuk heeft opgelopen. Kom op mannen laat het THUIS publiek deze zondag weer een hartstochtelijk juichen op ons sportpark. 

 29-04-18
vv Niftrik – S.C.E  (Competitie) aanvang 14.30 uur
Met deze wedstrijd erbij nog vijf wedstrijden dit seizoen te gaan, speelt S.C.E vandaag uit tegen vv Niftrik. Na een onnodige nederlaag afgelopen zondag tegen RODA’28 staat van middag alweer de volgende tegenstander op het programma, en wel de plaatselijke vv Niftrik. Ook deze wedstrijd zou al voor de winterstop gespeeld worden maar door afgelastingen ging deze niet door. Afgelopen donderdag heeft vv Niftrik ingehaald tegen vv Batavia wie weet zit deze wedstrijd nog in de benen van de jongens en kan S.C.E hier voordeel uit halen???? Maar een gewaarschuwde ploeg telt voor twee.

22-04-18
S.C.E – RODA’28   (Competitie) aanvang 14.00 uur
De 23e speelronde in deze 4e klasse E. Tien dagen geleden speelde S.C.E uit bij RODA’28 en won met 0-2. Wat wordt het vandaag; komt RODA’28 zijn gram halen of???? Afgelopen zondag speelde S.C.E gelijk in Overasselt, scoren is sinds een paar weken toch het grote probleem. Drie ploegen staan op de eerste plaats in de 4e klasse E, met dat verschil in onderlinge wedstrijden. RODA’28 staat er op papier het beste voor, maar dat is vaak niet de praktijk. Laten we onze jongens zondag de 22e april aanmoedigen, om zo de 13e man te zijn langs de lijn. Een ieder een goede en sportieve wedstrijd toegewenst, om vier uur weten we meer…………………

 15-04-18
Overasseltse Boys – S.C.E  (Competitie) aanvang 14.00 uur
Het was de eerste wedstrijd in competitie verband in 2018 en toen moest de winter nog beginnen. Nu de 3e zondag in april is het volop voorjaar en weer aangenaam om te voetballen en om als toeschouwer aanwezig te zijn lang het veld. S.C.E zal veel strijd in deze pot moeten leggen om de drie punten mee naar huis te nemen, maar dat zijn ze wel gewent de laatste weken.  Heren voetballers om 14.00 uur is de aftrap, en omstreeks 16.00 uur weten wie de punten heeft vanmiddag.

12-04-18 
RODA’28 – S.C.E   (Competitie) aanvang 18.30 uur
RODA’28 uit is altijd voor S.C.E een lastige tegenstander, ze hebben de eerste  periode titel binnen gehaald, dus een tegenstander van formaat, een om rekening mee te houden. S.C.E zal zijn eigen spel moeten spelen om RODA’28 te kunnen bestrijden. Drie punten in een uitwedstrijd is altijd lekker, en daar moet S.C.E ook voor gaan, uitgaan van onze eigen mogelijkheden. Mocht S.C.E winnen in Winssen dan is S.C.E de nieuwe koploper. Strijd willen leveren op de natuurgrasmat, de witte shirt/broeken mogen gerust vuil worden, geen enkel probleem. Dus mannen je weet nu wat er van jullie gevraagd wordt in deze doordeweekse wedstrijd. 

 08-04-18
S.C.E – vv Kraijenhoff  (Competitie) aanvang 14.00 uur
En weer staat er voor S.C.E een “topwedstrijd” op het programma de nummer twee tegen de nummer één op “Sportpark Lindenholt”, de koploper van de 4e klasse E komt op bezoek. De laatste weken is S.C.E het kwijt wat de overwinningen betreft, afgelopen zondag met veel moeite gewonnen van Victoria’25, en Krayenhoff verloor. In deze thuiswedstrijd die zondag gespeeld wordt en waar de aftrap om 14.00 uur gepland staat, zou het niet misstaan om de “volle” drie punten in de wacht zouden slepen voor S.C.E. Het is bovenaan echt spannend, vijf ploegen doen mee voor het kampioenschap in de 4e klasse. Maar wat er ook gebeurt vanmiddag om 16.00 uur begint de 3e helft en die eindigt pas om 20.30 uur, veel succes heren.

01-04-18
Victoria’25 – S.C.E  (Competitie) aanvang 14.30 uur
Op 1e paasdag 2018 speelt ONS eerste de terug wedstrijd tegen het in Afferden spelende Victoria’25, de aftrap staat om 14.30 uur op het programma. De heen wedstrijd op Sportpark Lindenholt werd een grote overwinning voor S.C.E (6-0). We zijn benieuwd hoe het deze paasdag gaat worden op Sportpark “De Ringelenberg” na de nederlaag voor beide ploegen afgelopen zondag.

  25-03-18
S.C.E – vv Batavia   (Competitie) aanvang 14.00 uur
Na afgelopen zondag tegen de 2e nederlaag van dit seizoen zijn aangelopen, hebben de mannen van S.C.E wat recht te zetten. Eind oktober vorig jaar was de eerste confrontatie tegen vv Batavia, S.C.E won uiteindelijk met het kleinst mogelijke verschil van 1-2. Nadien heeft de ploeg uit de Lindenholt pas een groeispurt gekregen, en de ploeg uit Maas en Waal is terecht gekomen in het rechter rijtje. Voor het publiek wat komt kijken, wensen wij ze een mooie, en prettige wedstrijd onder leiding van Dhr. H. Kiliccan.

18-03-18
SCP – S.C.E  (Competitie) 
Zondag  de 18 maart zou zomaar eens een dag zijn waarop de groene grasmat wit van de sneeuw kunnen zijn, zo is het winter, dan weer volop lente, en deze zondag????  SCP is de tegenstander die S.C.E de eerste nederlaag toebracht in deze competitie, en tot nu toe ook de enige. Ook SCP draait tot nu toe bovenin mee in de 4e klasse E. dus weer een topper voor beide ploegen. Het zou voor S.C.E niet verkeerd zijn als wij nu hier de punten mee zouden nemen naar Nijmegen. De aftrap staat voor 14.00 gepland, dus iets voor 16.00 uur weten we wie de punten mag bij schrijven, of dat ze gedeeld worden. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.G.M. Grisel.

  11-03-18
S.C.E – Achilles’29  (Competitie) 
Achilles’29 is deze zondag de tegenstander van S.C.E, in Groesbeek speelde S.C.E ternauwernood gelijk. Dat moet deze zondag echt anders voor de brigade van Berry Breems. Achilles’29 heeft de laatste competitiewedstrijd gewonnen, S.C.E trouwens ook. Als nummer een van de 4e klasse E is S.C.E aan zijn stand verplicht deze wedstrijd tot 3 punten om te zetten om zodoende mee te blijven doen om de kop van de 4e klasse E te behouden. Zondag 11 maart rond de klok van 16.00 uur weten we meer van dit alles.

 04-03-18
S.C.E – DSZ  (Vriendschappelijk) 
De competitie ligt stil, er is dit weekend een algemene afgelasting i.v.m. de vrieskou. Vandaar dat we deze zondag vriendschappelijk spelen. De tegenstander van S.C.E is DSZ en komt uit Boven-Leeuwen uit het land van Maas en Waal. Ze spelen in de 5e klasse E, staan op de ranglijst op een verdienstelijke 5e plaats met nog de nodige wedstrijden in te halen. Wat gaat het zondag worden met de vrieskou die nog niet helemaal uit de lucht is. Om 14.00 uur weten we meer, succes allebei maak er wat moois van in deze barre winter!!!!!

  04-03-18
S.C.E – UHC   (Competitie) afgelast 
De winter heeft afgelopen week hard toegeslagen, overdag komt het kwik nauwelijks nog boven nul, in de nacht vriest het -10 de harde wint doet de rest koud,koud,koud,koud. De eerste wedstrijd in oktober in Hernen tegen UHC was een kleine overwinning voor S.C.E. Tegenwoordig scoort UHC er lustig op los, dus oppassen geblazen mannen van Berry Breems. S.C.E speelt thuis deze keer op vertrouwt terrein, en ze weten altijd het doel wel te vinden onze spitsen, we gaan er vanuit dat dat deze zondag om 14.00 uur ook het geval zal zijn, want wie bovenaan staat op de ranglijst wekt wel verwachtingen. Succes heren in deze barre winter uitvoering, op “Sportpark Lindenholt”.

  25-02-18
S.C.E – WVW  (Competitie) 
Met de minst gepasseerde verdediging en keeper van de 4e klasse E en dat willen we ook zo houden, speelt S.C.E de eerste van een hele reeks inhaalwedstrijden. De kalender zit vol zo niet overvol, dat we later in het seizoen doordeweeks in gaan halen, laten we het hopen dat het zondag wel door gaat, de weersverwachting is niet zo gunstig. WVW is een pittige tegenstander, afgelopen zondag verloren van SCP strijden altijd tot de laatste minuut, hier moet S.C.E zich tegen wapenen. Ook S.C.E speelde afgelopen week tegen sv Nijmegen en moest wachten tot de 83e minuut voordat het kwartje goed viel naar de juiste kant. Zo’n wedstrijd zou het zomaar weer kunnen worden op “Sportpark Lindenholt” deze zondagmiddag. Een wedstrijd duurt altijd 90 minuten en vaak komt er nog wat bij, dus mogelijkheden genoeg om te scoren. Kom onze jongens aanmoedigen, ze hebben Uw steun hard nodig!!!!!!!!!

  18-02-18
sv Nijmegen – S.C.E  (Competitie) 
Het carnaval is net achter de rug, hoe komen ONZE jongens hieruit!!!! We zijn halverwege de competitie S.C.E op de vierde plaatst in de 4e klasse E, sv Nijmegen staat op een gedeelde zesde plaats met twee wedstrijden meer gespeeld. De laatste wedstrijd van sv Nijmegen hebben ze met grote cijfers verloren, dus die hebben voor het thuispubliek wat goed te maken. Mogen de de beste winnen, en er met de drie punten vandoor gaan, het liefst de ploeg uit de Lindenholt, om de aansluiting met de top te behouden.

 08-02-18
S.C.E – Kolping-Dynamo (Vriendschappelijk) 
Als de omstandigheden het toe laten, speelt S.C.E 1 donderdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen stadsgenoot Kolping-Dynamo 1, dat uitkomt in de 5e klasse E, waar het in de middenmoot staat. Als het kunstgrasveld groen is wordt er om 20.05 uur afgetrapt.

  04-02-18
vv Ewijk – S.C.E  (Competitie) 
S.C.E is uitstekend gestart in 2018 vorige week met hard werken en veel inzet de drie punten in huis gehouden tegen Overasseltse Boys. vv Ewijk daar in tegen speelden thuis gelijk en staat nu op een vijfde plaats op twee punten achterstand van S.C.E. Het is de eerste wedstrijd in de terugronde, waar het op Sportpark Lindenholt de opening was van dit seizoen en de punten netjes werden verdeeld. Benieuwd wie er nu aan het langste eind trekt, kom naar “Sportpark De Blatenplak” in Ewijk en kom onze jongens aanmoedigen.

 28-01-18
S.C.E – Overasseltse Boys  (Competitie) 
De competitie wordt weer hervat op deze laatste zondag van januari met een thuiswedstrijd tegen de Overasseltse Boys. De laatste wedstrijden voor de winterstop komen OVB nu op stoom. De start van dit seizoen viel voor hun geheel in het water, vandaar ze nu onderin de 4e klasse staan. Uiteraard willen alle twee de ploegen goed beginnen in 2018, S.C.E heeft in dit geval het thuisvoordeel. Het zou in principe de laatste wedstrijd zijn van de heenronde, ware het niet dat er drie wedstrijden in december jl. zijn afgelast. De komende periode gaat het voor alle ploegen een drukprogramma worden, elke week moet er een wedstrijd gespeeld worden de winterstop is voorbij, om op tijd de competitie af te hebben. S.C.E zal veel strijd in deze pot moeten leggen om de drie punten thuis op de Lindenholt te houden, dat zijn ze wel gewent. Dus heren om 14.00 uur is de aftrap, omstreeks 16.00 uur weten wie de punten heeft vanmiddag.

 21-01-18
S.C.E – Hapse Boys  (Vriendschappelijk) 
De tegenstander van vanmiddag speelt in de 3e klasse D Zuid 2, in augustus 2016 in de voorbereiding heeft S.C.E een oefenwedstrijd gespeeld tegen deze tegenstander. Het was een doelpuntrijke wedstrijd die in een 5-4 eindigde in het voordeel van S.C.E. Wie vanmiddag aan het langste eind trekt weten we omstreeks 14.00 uur. Succes heren en maak er een sportieve wedstrijd van.

 16-01-18
S.C.E – Quick1888 zaterdag 1 (Vriendschappelijk)
Alweer de 2e vriendschappelijke wedstrijd dit jaar en de eerste thuis wedstrijd tegen een welbekende tegenstander Quick1888, maar nu de zaterdagtak van deze club. Sinds dit seizoen heeft Quick1888 weer een elftal dat meedoet in de zaterdag competitie en wel in de 4e klasse A.

07-01-18
FC Kunde – S.C.E   (Vriendschappelijk) 
De eerste wedstrijd in 2018, einde winterstop voor vele teams ook voor S.C.E. De komende weken volgt de voorbereiding voor het vervolg van de competitie. Koud achter de oliebollen vandaan voetbalt het EERSTE om 12.00 uur tegen de studenten uit Nijmegen, FC Kunde die uitkomen in de 5e klasse E waar ze keurig op een vierde plaats staan. S.C.E speelt een klasse hoger, waardoor het eigenlijk geen probleem moet zijn om te scoren, en de overwinning mee moet nemen naar de Lindenholt.

WINTERSTOP

  17-12-17
Niftrik – S.C.E  (Competitie – afgelast)  
De laatste wedstrijd dit kalender jaar, afgelopen twee weken heeft S.C.E niet meer in competitieverband gespeeld. Niftrik heeft de laatste wedstrijd met heel veel strijd en inzet gelijk gespeeld, en een punt bij kunnen schrijven op hun totaal. S.C.E wil het jaar goed afsluiten en met drie punten de winterstop in gaan, dus zal het een en ander aan strijd en ook veel inzet op het veld moeten leveren om de punten naar Nijmegen mee te nemen. Hierna een welverdiende pauze voor alle spelers en technische staf van zondag 1 om de kerstdagen en oud en nieuw goed uit te rusten om in 2018 weer te knallen.

 12-12-17
S.C.E – Kolping-Dynamo (Vriendschappelijk – afgelast)  
Als de omstandigheden het toe laten, het veld moet sneeuwvrij zijn speelt S.C.E 1 dinsdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen stadsgenoot Kolping-Dynamo 1, dat uitkomt in de 5e klasse E, waar het in de middenmoot staat. Als het kunstgrasveld groen is wordt er om 20.05 uur afgetrapt.

   10-12-17
S.C.E – WVW  (Competitie – afgelast )  
De laatste thuiswedstrijd dit jaar voor S.C.E. Afgelopen week is de topper tegen RODA’28 niet doorgegaan wegens overvloedig wateroverlast op het veld in Winssen. Wil S.C.E aansluiting houden op de bovenste plaatsen in de 4e klasse E zal er gewoon gewonnen moeten worden deze zondag. WVW heeft afgelopen zondag wel gewoon haar wedstrijd gespeeld en gewonnen. S.C.E wil voor het eigen publiek de wedstrijd tot een goed eind brengen en de punten in de Lindenholt houden, en daar zijn de mannen van S.C.E toe in staat. Gewoon de voeten laten spreken, als de klok op 10 december 15.45 uur aangeeft weten we meer.

03-12-17 
RODA’28 – S.C.E   (Competitie –  afgelast)
RODA’28 uit is altijd voor S.C.E een lastige tegenstander, ze hebben 14 dagen geleden de eerste periode titel binnen gehaald, dus een tegenstander van formaat, en om rekening mee te houden. S.C.E zal zijn eigen spel moeten spelen om RODA’28 te kunnen bestrijden. Drie punten in een uitwedstrijd is altijd lekker, en daar moet S.C.E ook voor gaan, uitgaan van onze eigen mogelijkheden. Mocht S.C.E winnen in Winssen dan is S.C.E de nieuwe koploper met een punt voorsprong op de nummer twee. Wint RODA’28 dan is het gat naar de nummer een positie vijf punten. En bij een gelijk spel veranderd er niets. Strijd willen leveren op de natuurgrasmat, de witte shirt/broeken mogen vuil worden, geen enkel probleem. Dus mannen je weet nu wat er van jullie gevraagd wordt in de voor laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar.

   26-11-17   
S.C.E – DIOSA   (Competitie)  
Twee gewonnen; twee verloren en 4 gelijk gespeeld dat is de volgende tegenstander DIOSA genaamd, uit Balgoij-Nederasselt. Afgelopen week heeft DIOSA keurig gewonnen. Normaal gesproken zou S.C.E hier geen moeite mee mogen hebben, gezien de stand op de ranglijst en de wedstrijd van vorige week. Maar in de 4e klasse E is alles mogelijk. S.C.E heeft nog steeds moeite om tot scoren te komen tot vorige week. Maar wie weet vinden in deze tegenstander wel (weer) veelvuldig het doel, en moet de topscoorder lijst geheel op zijn kop. We gaan het zien de 26 november op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur.

   19-11-17 
S.C.E – Victoria’25  (Competitie)  
Victoria’25 is de volgende tegenstander in de competitie waarin we ondertussen toe zijn aan de 8e speelronde. De tegenstander van S.C.E is een van de twee tegenstanders die nog geen overwinning dit seizoen behaalt heeft in de competitie. S.C.E moet daar niet te ligt over denken, want onderschatting van deze ploeg uit Maas & Waal is koren op de molen voor Victoria’25. S.C.E is zelf ook weer toe aan een overwinning, de laatste was alweer een maand geleden. Met eventueel drie punten houden we zo enigszins de aansluiting met de bovenste plaatsen, dus mannen scoren, liefst een meer dan de tegenstander, jullie weten wat er te doen staat, en je doet het niet alleen voor de supporters maar ook voor de jarige trainer van S.C.E Berry Breems, van harte gefeliciteerd.

09-11-17 
S.C.E – Oranje Blauw (Vriendschappelijk – Afgelast)
S.C.E speelt deze week in de competitie loze zondag op de donderdagavond tegen stadsgenoot Oranje Blauw. Ook deze club komt uit in de 4e klasse A. Oranje Blauw maakt een moeilijk seizoen door, op de ranglijst staan ze voorlaatste en de eerste overwinning moet nog komen in competitie verband. Drie maal een gelijk spel, en dat is het voorlopig. S.C.E staat er beter voor, maar het scoren is en blijft een probleem wie weet kan daar vanavond wat aan gedaan worden.

   05-11-17 
Achilles ’29 – S.C.E   (Competitie) 
Afgelopen zondag verloor S.C.E haar eerste wedstrijd in de 4e klasse E en is uit op revanche. Achilles’29 wil ook hoger op de ranglijst komen, dat kan zomaar een mooie pot voetbal worden op “Sportpark De Heikant” in Groesbeek. Achilles’29 heeft afgelopen zondag gewonnen, en S.C.E verloren. De twee teams zullen in de 90 minuten speeltijd strijden voor de drie punten. De wedstrijd staat onder leiding  van Dhr. H.W.J. van de Jong.

   29-10-17 
S.C.E – SCP   (Competitie)
S.C.E speelde afgelopen zondag in Batenburg tegen vv Batavia. S.C.E heeft het zwaar gehad en kwam met knap keepers werk terug uit Maas en Waal met de drie punten. De tegenstander deze zondag op ons eigen “Sportpark Lindenholt” komt ook uit Maas en Waal en wel uit Pijfluik, SCP genaamd. SCP speelt ook voor de bovenste plaatsen mee in de 4e klasse E dus een ware topper, en is een van de kanshebbers!!!!!!! S.C.E wil ook graag bovenin meespelen om aan het eind van het seizoen weer een gooi te doen om naar de 3e klasse te promoveren. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr.A.M.Steeg

   22-10-17 
vv Batavia – S.C.E  (Competitie)
Alle twee de ploegen hebben afgelopen zondag gewonnen, dus gaan ze met veel vertrouwen om twee uur aftrappen op “Sportpark De Hoppenhof” in Batenburg. De 2 clubs spelen bovenin mee op de 4 en 6 plaats in de 4e klasse E. In het team van vv Batenburg spelen “oud S.C.E-ers” die al jaren geleden vertrokken zijn uit Nijmegen. Altijd weer leuk om deze jongens tegen te komen op de veld. vv Batavia en S.C.E spelen alle twee voor de winst, maar er kan er maar een winnen. Een gelijk spel is ook nog een optie, en dat kan wel eens voor beide ploegen duur verlies zijn.

   15-10-17 
UHC – S.C.E  (Competitie)
Afgelopen zondag heeft UHC haar eerste overwinning dit seizoen behaalt, wel is waar in een uitwedstrijd, maar wel drie punten. S.C.E daar in tegen speelde thuis gelijk, maar met nog nul verlies partijen, en dat willen we nog even zo houden. S.C.E gaat naar Hernen/Bergharen en wil zeker met punt(en) naar huis, dan moeten ze zeker scoren wat tegen UHC zou kunnen gezien hun tegen doelpunten al dit seizoen. Gaat UHC voor de tweede overwinning dit seizoen of is het S.C.E die dat doet. Al met al weer een uitdaging om er weer een mooie pot voetbal van te maken, aanvang van de wedstrijd op “Sportpark Schaarweide” is om 14.30 uur.

   08-10-17  
S.C.E – sv Nijmegen (Competitie)
Afgelopen zondag heeft sv Nijmegen ongenadig hard verloren van vv Ewijk, dat ze revance willen is wel duidelijk maar niet tegen S.C.E. S.C.E heeft twee keer de NUL weten te houden in de competitie, daar in tegen hebben we ook pas een maal gescoord. Afgelopen dinsdag avond kreeg S.C.E een oor wassing in een vriendschappelijke wedstrijd tegen DVOL. S.C.E is gewaarschuwd, het kan wel weer eens een interessante pot voetbal worden op “Sportpark Lindenholt”. Zoals altijd is de aftrap op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur.

   03-10-17 
DVOL – S.C.E  (Vriendschappelijk)
S.C.E speelt dinsdag 3 oktober een vriendschappelijke wedstrijd in Lent (Nijmegen). DVOL speelt ook alweer jaren in de 4e klasse, dit seizoen zijn ze ingedeeld in de 4e klasse F. DVOL is goed van start gegaan in het nieuwe seizoen door de derby met OSC te winnen, waar S.C.E gelijk speelde tegen vv Ewijk. Afgelopen zondag (01-10-17) heeft DVOL net als S.C.E gewonnen. De aftrap is om 20.00 uur.

   01-10-17  
vv Kraijenhoff – S.C.E  (Competitie)
Afgelopen zondag speelde S.C.E met veel pijn en moeite gelijk tegen vv Ewijk bij de seizoens opening. vv Krayenhoff sleepte in de uitwedstrijd tegen Victoria’25 een mooie overwinning in de pocket. Dus kan het wel eens een mooie en spannende pot voetbal worden op “Sportpark Schoonhorst” zondag. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans. De aftrap is om 14.30 uur, en heel ver is het niet vanuit de Lindenholt, Maas-Waal kanaal over en 2e rontonde rechts.

   24-09-17  
S.C.E – vv Ewijk   (Competitie)
Na heel lang wachten trappen we eindelijk af voor competitie seizoen 2017-2018. S.C.E begint met een thuiswedstrijd dit seizoen en wel tegen vv Ewijk. De aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. W. Jansen.

    15-09-17  
RKPSC – S.C.E  (Beker)
S.C.E 1 reist zondag naar Pannerden af, om de laatste poule wedstrijd te spelen in het KNVB bekertoernooi. Dit is ook de dag dat S.C.E precies 90 jaar als voetbalvereniging bestaat. S.C.E heeft nog maar een kleine kans om door te gaan in de beker, moeten ze zelf met grote cijfers winnen in Pannerden en Brakkenstein met grote cijfers verliezen. Laat het een mooi cadeau zijn als het EERSTE alsnog door gaat in het bekertoernooi.

   23-08-17  
Rood Wit – S.C.E  (Vriendschappelijk)
De tweede oefenwedstrijd is tegen Rood Wit in Groesbeek, ook zij zijn afgelopen seizoen gedegradeerd, en spelen nu in de 3e klasse. S.C.E heeft de eerste wedstrijd afgelopen dinsdagavond van Achates gewonnen, het zegt nog helemaal niets maar een goed begin is er, nu doorzetten.

      21-08-17  
S.C.E – Achates  (Vriendschappelijk)
De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen 2017-2018 wordt gespeeld op dinsdag 22 augustus. De aftrap is om 20.00 uur op ons sportpark. De afgelopen jaren is S.C.E. al meerdere malen gastheer voor deze oefenwedstrijd geweest. De wedstrijd die ter voorbereiding op het seizoen 2016/2017 werd gespeeld eindigde in 0-0, met als kanttekening dat Achates deze wedstrijd veelal op eigen helft aan het verdedigen was en S.C.E. erg genadig was door de vele kansen niet af te maken. S.C.E. komt komend seizoen uit in de 4e klasse E district Oost.