14-05-17  S.C.E is op de 11e plaats terecht gekomen, en speelt nacompetitie op de 28 mei uit tegen RKSV Driel in Driel. Op maandag 2e Pinksterdag speelt S.C.E thuis tegen Driel. Deze nacompetitie gaat over 2 wedstrijden, dus de winnaar gaat/behoud zijn plaats in de 3e klasse. De verliezer blijft/gaat naar de 4e klasse. De eerste wedstrijd is in Driel en heeft S.C.E met 5-2 verloren. Op maandag 5 juni (2e pinksterdag) om 14.00 uur is de return in Nijmegen. S.C.E een nog 1 kans om de achterstand goed te maken en zal om in de 3e klasse te blijven minimaal 4 keer moeten scoren en zelf de nul te houden om verzekerd te zijn van nog een jaar 3e klasse. Het zal geen gemakkelijke zaak zijn maar zeg nooit, nooit. Kom in grote getale naar “Sportpark Lindenholt” om onze jongens aan te moedigen.

11-05-17  Kampioen in 3D nog niet bekend, wie gaat het worden Union of SML. De nacompetitie kandidaten zijn wel bekend, maar op welke plaats eindigen ze. De laatste competitie wedstrijd staat voor de deur, S.C.E speelt uit op sportpark Schoonhorst zijn laatste wedstrijd tegen het al veilig staand Blauw Wit. S.C.E speelt zo wie zo nacompetitie maar is nog in strijd met Hatert om welke plaats. Als S.C.E wint van Blauw Wit kan het zijn dat S.C.E op de 11 plaats eindigen. Verliest S.C.E en eindigt het op de 12 plaats dan is de nacompetitie langer spelen ze 2 wedstrijden meer. De thuis wedstrijd tegen Blauw Wit werd verloren met 1-3 op een koude december zondag. Die zondag stond S.C.E ook op de 12e plaats in de rangschikking, scoren is dit seizoen het grootste probleem. S.C.E heeft vaak de NUL gehouden maar de verkeerde NUL hopelijk zit het zondag 14 mei (moederdag) wel een keer mee en komen de punten het kanaal over deze keer, veel succes mannen.

05-05-17  Kan S.C.E, Union a.s. zondag 7 mei van kampioenschap afhouden ???? Dat zou betekenen dat S.C.E weer met de punt(en) er van tussen gaat, net zo als afgelopen weekend  tegen vv Trekvogels. De titelstrijd in de derde klasse D is allesbehalve beslist, maar Union kan zondag kampioen worden als de uitslagen op andere velden meevallen. Zelf moeten de Maldenaren winnen bij degradatie kandidaat S.C.E. Union heeft een voorsprong van één punt op het Arnhemse SML, dat lang bovenaan stond. Zij treffen in DIO’30 een lastige tegenstander. De wedstrijd in december tegen Union eindigde voor S.C.E in een 2-1 nederlaag. Voor S.C.E zou het mooi zijn als er punt(en) zou op de Lindenholt zouden blijven.

30-04-17  vv Trekvogels – S.C.E
Voor S.C.E geldt dat het elke week een finale speelt dit seizoen. Vijf nederlagen op rij, scoren al met al met zeer grote moeite. Negen wedstrijden dit seizoen al niet kunnen scoren.  vv Trekvogels uit altijd lastig, in de thuiswedstrijd zowaar 3 maal gescoord en een punt aan de wedstrijd overgehouden (3-3). Op de Kwakkenberg moet S.C.E 3 punten scoren om directe degradatie te ontlopen, wetende dat scoren dit seizoen niet de sterkste kant is van S.C.E.  vv Trekvogels heeft nog een kleine kans om de 2e periode te winnen, dan zal alles gewonnen moeten worden incl. deze wedstrijd. S.C.E heel veel succes op de Kwakkenberg in Nijmegen – Oost, aftrap is om 14.30 uur.
Hieronder de foto’s op zondagmorgen/middag voor de wedstrijd tegen vv Trekvogels.
         
Klik op foto voor vergroting

03-04-17  S.C.E – DIO’30
Vorig jaar oktober heeft S.C.E in het Land van Maas en Waal met 3-0 verloren van DIO’30 een incident zou je denken, dit schreef de verslaggever over de wedstrijd. Laten we ervan uitgaan dat deze wedstrijd een incident is en dat dit de slechtste wedstrijd van het seizoen is en blijft. Hierna volgden nog de nodige wedstrijden waarin S.C.E niet tot scoren kan komen. Ook nu zijn er de nodige personele problemen maar trainer Cor Perlee zal ook deze keer toch wel 11 man in het veld kunnen brengen. Laten we hopen dat er nu wel gescoord gaat worden door wie maakt niet uit S.C.E heeft de punten hard nodig, en de topscorerslijst blijft al veel te lang op de zelfde stand staan. Kom op mannen het is niet 5 voor 12 maar 14.00 uur in de Lindenholt zondag 9 april.

02-04-17  Groesbeekse Boys – S.C.E
zondag 2 april staat de thuiswedstrijd tegen S.C.E op het programma. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur. Zoals de zaken er nu voorstaan is S.C.E weer gedoemd om nacompetitie te spelen. Er zijn echter nog zes wedstrijden te gaan en de competitie is nog niet gespeeld. Iedereen kan van iedereen winnen maar ook verliezen. Hopen dat de geblesseerd spelers van S.C.E weer gauw kunnen aansluiten bij de selectie en dat we een beetje geluk mee krijgen in Groesbeek, elke punt is er een en die koesteren we. Maar een overwinning zou extra mooi zijn voor deze groep.

26-03-17  S.C.E – sv Hatert
Komende zondag ontvangt S.C.E het team van sv Hatert die vanuit de onderste regionen opklimt en uit de laatste vier wedstrijden zeven punten heeft gepakt. Dus alle zeilen bijzetten om de drie punten in Lindenholt te houden. De Derby eindigde in oktober vorig jaar op de Vossendijk in een 1-3 overwinning voor S.C.E. Het zou niet gek zijn voor deze keer het 3-1 te laten worden. De aftrap op “Sportpark Lindenholt” is zoals altijd om 14.00 uur. 

16-03-17  sc Millingen – S.C.E
Bron: website sc Millingen
Voor SC Millingen staat op zondag 19 maart een thuiswedstrijd op het programma, dan komt S.C.E uit Nijmegen op bezoek. Super belangrijk deze ontmoeting aan de boorden van de Rijn. De zwart-witten uit Lindenholt draaien heel aardig de laatste weken. Onder leiding van interim-coach good-old Cor Perlee werd er onlangs gewonnen van de beide Noord Limburgse clubs: Vitesse’08 en Milsbeek waardoor de ploeg op de ranglijst wat naar boven is geklommen. De eerste wedstrijd in Nijmegen verloor Millingen met 3-1. Naast twee afgekeurde doelpunten zagen we genoeg kansen voor de blauw-zwarten maar die werden niet benut met een volledige onnodige nederlaag tot gevolg. zondag kan Millingen het goed maken. De ploeg zal met volle inzet moeten spelen en dan kan er met de steun van de grote schare supporters 3 punten in eigen huis gehouden worden. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Hove en de heer Marco Arnoldus, een geroutineerd arbiter uit Zutphen, is door de KNVB als leidsman aangesteld.