28-10-18  S.C.E – WVW  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
De laatste reguliere competitiewedstrijd vorig seizoen was tegen en bij WVW, de wedstrijd is halverwege gestaakt i.v.m. onweer en noodweer, de stand 1-1 is voor eindstand aangetekend. Deze wedstrijd is alweer de 3e in dit kalenderjaar tegen onze gasten uit Weurt.

  21-10-18  vv Ewijk – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
We gaan het Land van Maas en Waal weer in te beginnen bij vv Ewijk, elk jaar doet vv Ewijk mee voor de bovenste plaatsen in de rangschikking. Ook dit jaar heeft vv Ewijk een goede start gehad in de 4e klasse E. Afgelopen weekend wonnen ze met ruime cijfers. S.C.E heeft het in Ewijk nooit gemakkelijk gehad om de volle buit mee naar huis te nemen, maar door veel inzet en goed voetbal zou het moeten lukken. Vorig jaar werd deze wedstrijd pas in de laatste minuut in het voordeel van S.C.E beslist. Laat dat deze keer dan ook maar iets eerder gebeuren.

 14-10-18  S.C.E – SCP  (Competitie – aanvang 14.00 uur)
En weer komen we SCP tegen, ongeslagen dus de nummer een in de rangschikking van de 4e klasse E, doet al jaren mee voor het kampioenschap/promotie, en vaak net niet. Het seizoen is nog lang maar het begin is goed van ze, S.C.E zal er veel strijd en inzet en goed voetbal moeten tonen om thuis de drie punten te kunnen houden. Kan zo maar eens een leuke pot worden op “Sportpark Lindenholt” U bent welkom, de aftrap is om 14.00 uur.

07-10-18    
S.C.E is vrij van competitie verplichtingen.

02-10-18  S.C.E – SCD’33  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur)
Een doordeweekse ingelaste vriendschappelijke wedstrijd, tegen onze tegenstander die uit het land van Maas en Waal komen, en in de vijfde klasse E spelen. Hun eerste twee competitiewedstrijden in het nieuwe seizoen hebben ze winnend afgesloten, en staan fier aan kop in de 5e klasse E. 

30-09-18  DIOSA – S.C.E  (Competitie – aanvang 14.30 uur)
Voor S.C.E is dit de tweede wedstrijd in dit prille seizoen, voor DIOSA de eerste (waren vorige week vrij, oneven aantal ploegen in de 4e klasse E). Op eigen veld is DIOSA een stugge ploeg, waar niet makkelijk te scoren is. Vorig seizoen speelden we in Balgoy met heel veel moeite gelijk, hopelijk gaat dit nu anders worden. De wedstrijd deze middag staat onder leiding van Dhr. H.W.J. de Jong.

  23-09-18 S.C.E –  FC Kunde (Competitie – aanvang 14.00 uur)
Zonnebrandcrème of een paraplu? Wat betreft de weersverwachting, neem ze alle twee maar mee. De zomer is echt voorbij de herfst heeft zijn intrede gedaan vandaag. De competitie trapt voor S.C.E vanmiddag om 14.00 uur af op Sportpark Lindenholt, tegen het gepromoveerde FC Kunde. De eerste stadsderby is hierbij een feit, er zullen er nog velen volgen. Afgelopen weekend verloor FC Kunde hun laatste bekerwedstrijd net zoals S.C.E, neem aan dat beide ploegen een betere start van de competitie willen maken.

 16-09-18  S.C.E – sv Angeren  (Beker – aanvang 14.00 uur)
De derde bekerwedstrijd is voor S.C.E de tweede thuiswedstrijd in het bekertoernooi. sv Angeren speelt dit seizoen ook in de 4e klasse, maar dan in D. Vorige week haalden ze ook een monsterscore (0-7) in de beker tegen VVLK, S.C.E is gewaarschuwd, op de snelle uitbraken van de ploeg uit de Betuwe. Is dit voor S.C.E de laatste bekerwedstrijd dit seizoen of zit er nog meer in het vat.

 09-09-18  vv Trekvogels – S.C.E  (Beker – aanvang 14.30 uur)
De tweede bekerwedstrijd van dit seizoen spelen we uit tegen de vv Trekvogels, de ploeg van de Kwakkenberg in Nijmegen, die uitkomt in de 3e klasse D dit seizoen. De Trekvogels hebben net zoals S.C.E hun eerste bekerwedstrijd met ruime cijfers gewonnen, de kans is groot dat wie deze wedstrijd winnend afsluit wel eens door zou  kunnen gaan naar de knock-out ronde. Maar eerst deze wedstrijd maar eens spelen mannen, veel succes……………..

  04-09-18  sv Milsbeek – S.C.E  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur )

In verband met de huidige toestand van de velden bij S.C.E is deze wedstrijd omgedraaid en wordt gespeeld in Milsbeek bij de sv. Alweer 2 seizoenen geleden dat sv Milsbeek in de zelfde poule was ingedeeld als S.C.E, inmiddels speelt ook sv Milsbeek in de 4e klasse H, Zuid 2, maar een oefenwedstrijd voordat de competitie start is altijd nuttig voor beide ploegen. Na deze wedstrijd volgt weer het echte werk, voor de (beker)punten.

  02-09-18  S.C.E – VVLK  (Beker – aanvang 14.00 uur)
De eerste bekerwedstrijd van dit seizoen speelt S.C.E thuis, tegen de ploeg uit Leuth, die dit seizoen uitkomen in de 5e klasse E. De wedstrijd zal op veld 3 plaats vinden, i.v.m. de gesteldheid van het hoofdveld. VVLK speelt de laatste jaren altijd bovenin de 5e klasse, dus wie weet gaan ze dit seizoen een gooi doen naar de 4e klasse, S.C.E is gewaarschuwd. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.G. van den Dam. Rond de klok van 16.00 uur weten we meer over deze bekerwedstrijd.

28-08-18   Rood Wit – S.C.E  (Vriendschappelijk – aanvang 20.00 uur)
De 3e vriendschappelijke wedstrijd alweer voor S.C.E, ook vorig jaar een oefenwedstrijd begin van het seizoen tegen gespeeld in Groesbeek tegen Rood Wit, dat uitkomt in de 3e klasse D dit seizoen. Na afgelopen zondag tegen sv Estria te hebben verloren thuis, zal het op de Breedeweg/Kapittelland beter moeten om vooruitgang te boeken. De laatste 18 jaar heeft S.C.E geen overwinning behaald, wel 2 keer een gelijk spel, op Sportpark Kapittelland.

  26-08-18   S.C.E –  sv Estria  (Vriendschappelijk – aanvang 12.00 uur)
sv Estria speelt in Zuid 2 en is kampioen geworden van de 5e klasse G, en speelt dit seizoen als promovendus in de 4e klasse, ook weer in Zuid 2. Voor sv Estria is dit de derde wedstrijd voor S.C.E is dit de tweede oefenwedstrijd, voor S.C.E. De eerste thuiswedstrijd op “Sportpark Lindenholt”. S.C.E trapt deze wedstrijd om 12.00 uur af. U bent van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe spelers van ons team.

21-08-18  S.C.E – vv Keizerstad (Vriendschappelijk – afgelast)
S.C.E speelt vanavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen de zaterdag 4e klasse vereniging vv Keizerstad. Eigenlijk is dit team DVE-Trajanus zaterdag 1, en speelt dit seizoen in de 4e klasse A  op de zaterdagmiddag.

21-08-18  S.C.E – Hapse Boys  (Vriendschappelijk – uitgesteld)
Deze wedstrijd is uitgesteld, en wordt komende winterstop ingepland.

 19-08-18  RKSV Brakkestein – S.C.E  (Vriendschappelijk – aanvang 12.00 uur)
De aftrap van het nieuwe voetbal seizoen is ditmaal op Sportpark Brakkenstein, tegen de club met de gelijknamige naam. Voor Brakkenstein is dit ook de eerste wedstrijd na enige malen getraind te hebben net zo als S.C.E. In de ploeg van Berry Breems zitten de nodige “nieuwe” gezichten. We zijn benieuwd wat het gaat worden deze middag, na een lange rustperiode en vakantie.