Competitie tegenstanders

     

27-10-19  S.C.E – sv Hatert  (competitie)
De “GROOTSTAL” derby is er allang niet meer, maar enig venijn zal er toch wel inzitten op “Sportpark Lindenholt”. Oude buren van elkaar die elkaar nu weer tegen komen in de 4e klasse E. De laatste keer zat ze tegen elkaar speelden was in seizoen 2016-2017 in de 3e klasse D. De laatste jaren gaat niet alles vanzelf bij sv Hatert, maar dit jaar hebben ze weer een zondag 1 op de been gekregen. Dit gaat met vallen en opstaan, wat de resultaten betreft, sv Hatert kan alleen maar omhoog kijken, scoren doen ze wel maar steeds minimaal 1 te weinig, wie weet vanmiddag in de Lindenholt, al zal S.C.E voor de 3 punten gaan, al was het maar om voor de 1e periode een kans te hebben.
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

20-10-19 DIOSA – S.C.E (competitie)
Komende zondag een heuse topper in de 4e klasse E, zowel DIOSA als S.C.E evenveel overwinningen en een gelijk spel, doelsaldo van DIOSA is beter, de meest scorende ploeg. Bij S.C.E staat er een nieuwe trainer/coach voor de ploeg die vanmiddag voor S.C.E zijn debuut maakt, Serge Heuveling. De ploeg uit Balgoij wint tot heden toe met grote cijfers, hopelijk komt daar vanmiddag verandering in. S.C.E is de minst gepasseerde ploeg, dus kan het een leuke clash worden vanmiddag. Om half drie is de aftrap op de Eindsestraat 43a, supporters van S.C.E kom onze jongens aanmoedigen, en wie weet vallen de doelpunten als rijpe appelen, in het S.C.E mandje.
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen via de website; www.sce-nijmegen.nl

 13-10-19  S.C.E – Overasseltse Boys (competitie)
De Overasseltse Boys hebben afgelopen weekend knap gepresteerd door 1-1 te spelen tegen sc Millingen, de boys hebben er 3 gespeeld waarvan, 1 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. zondag 13 oktober komen ze op bezoek bij S.C.E  op “Sportpark Lindenholt”. Dat kan een goede pot voetbal worden want de Overasseltse Boys willen altijd wel voetballen, Fysiek sterk en goed aan de bal net zo als S.C.E. Om 15.45 uur en een beetje weten alles van deze middag, wie de volle drie punten ontvangt, of delen we ze?????? Dhr. M.G.M Grisel is de scheidsrechter die vanmiddag de wedstrijd in goede banen zal leiden.
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen via de website; www.sce-nijmegen.nl

06-10-19  vv SCP – S.C.E  (competitie) 
Op naar het land van Maas en Waal, naar Puiflijk om precies te zijn. Het zit de thuisploeg nog niet echt mee dit seizoen in de competitie. Twee gespeeld en nul punten, S.C.E moet opletten want SCP is een ploeg die fysiek 90 minuten er voor gaat. Vorig seizoen liep het voor S.C.E niet goed af in de laatste wedstrijd van het seizoen. S.C.E moet gewaarschuwd zijn om weer niet tegen een zeperd te lopen, dus mannen ga ervoor minimaal 90 minuten, (en wat er nog bij komt).
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

29-09-19  sv Nijmegen – S.C.E  (competitie)  
Afgelopen zondag is de competitie gestart, waarbij de gastheren een gevoelige nederlaag leden tegen nieuwkomer Aquila in de 4e klasse E in Dreumel. sv Nijmegen wil voor het thuispubliek het een en ander vast recht willen zetten, en daar wil S.C.E een stokje voorsteken, ook die gaan voor de volle drie punten. Het kan een interessante wedstrijd worden op “Sportpark Oscar Carre” aftrap is om 14.30 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M. Özcayan
Voor de thuisblijvers onder ons, die kunnen de wedstrijd volgen op twitter; https://twitter.com/SCEnijmegenl en/of website; www.sce-nijmegen.nl

  22-09-19  S.C.E – sc Millingen  (competitie)  
zondag 22 september de aftrap van het nieuwe competitie seizoen, tegen niet de minste tegenstander. S.C.E heeft het altijd lastig tegen sc Millingen, een stugge en gevaarlijke ploeg. De laatste 10 jaar was het vaak om en om wie er won en vaak ook nog met veel doelpunten, geven de statistieken aan. Wat gaat het vanmiddag worden op “Sportpark Lindenholt” wie maakt er een goede start deze competitie, en wie een “valse”. Voor alle toeschouwers een prettige en sportieve middag om 14.00 uur trappen we af en rond de klok van 16.00 uur weten we alles.

   15-09-19 sv Babberich – S.C.E  (beker)     
Dit is de laatste poule bekerwedstrijd, het hangt van de uitslag af wie van de ploegen doorgaat naar de knock-out ronde, S.C.E staat er goed voor, dus is de kans groot. Voor S.C.E is dit alweer de tweede uitwedstrijd in de het bekertoernooi. sv Babberich speelt momenteel in de 5e klasse C, in de Liemers poule. De wedstrijd begint om 14.00 uur op “Sportpark de Buitenboom, Beekseweg 5. Voor alle toeschouwers uit Nijmegen rij voorzichtig en een prettige zondagmiddag in Babberich.

 10-09-19  Blauw Wit – S.C.E  (vriendschappelijk)
Dat is alweer even geleden, de kanaal derby, deze keer in de vriendschappelijke uitvoering. Beide ploegen hebben afgelopen zondag met grote cijfers gewonnen in het KNVB bekertoernooi. Blauw Wit zit alweer enkele jaren in de 3e klasse D, waar de resultaten goed zijn, doen vaak mee om de bovenste plaatsen. S.C.E zit in de 4e klasse E alweer enkele jaren. Beide ploegen spelen aan het MaasWaalkanaal ieder aan zijn kant van het kanaal, vanavond aan de overkant op “Sportpark De Schoonhorst” aanvang 20.00 uur.

08-09-19  Eendracht Arnhem – S.C.E (beker)
Eendracht Arnhem speelt in de 5e klasse E in de Arnhemse poule. S.C.E speelt een klasse hoger in de Nijmeegse poule. Afgelopen seizoen heeft Eendracht Arnhem met regelmaat met zeer grote cijfers verloren van hun tegenstanders, maar dat telt allemaal niet meer. Nieuw seizoen met ook nieuwe spelers in hun gelederen, zelfde geldt dit voor S.C.E. Moge de beste winnen deze middag, maar bovenal dat het een sportieve bekerwedstrijd mag worden.

01-09-19  S.C.E – vv Batavia  (beker)
En weer komt S.C.E een club tegen uit het land van Maas & Waal vv Batavia, nu in het bekerprogramma. Dit is de eerste officiële tegenstander van dit seizoen. Ze hebben een nieuwe trainer voor de jonge groep staan, wie weet wat dit gaat brengen spelend in de 5e klasse D. S.C.E moet vanaf het begin goed geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen dit is in het verleden al vaker mis gegaan met deze tegenstander. Ook S.C.E heeft de nodige spelers zien vertrekken om wat voor reden dan ook, we beginnen om 14.00 uur met de aftrap voor dit seizoen, veel succes mannen.

  27-08-19  Union – S.C.E (vriendschappelijk)
Union speelt tegenwoordig in de 2e klasse I, S.C.E zal hier een hele kluif aan hebben. Voor S.C.E is dit voorlopig de laatste vriendschappelijke wedstrijd, komende zondag start het bekertoernooi. Is S.C.E hiervoor klaar???? na vanavond weten we meer. In het voetbal is alles mogelijk, laten we hopen dat het een sportief en enerverend duel gaat worden op “Sportpark de Kluis” in Malden, aanvang 20.00 uur

  25-08-19  S.C.E – SCD’33  (vriendschappelijk)
De jonge voetbalploeg uit Maas en Waal (Deest) komend seizoen spelend in de 5e.klasse D. Afgelopen seizoen was niet het beste seizoen wat ze hebben meegemaakt. Maar dat telt allemaal niet meer, nieuwe (jeugd)spelers en een stel “oud” gediende daar moet SCD’33 het dit jaar mee gaan doen. Ook de thuisploeg past de nodige jeugdspelers in het vernieuwde elftal van S.C.E in. We beginnen om 12.00 uur.

   20-08-19   S.C.E – vv Achates (vriendschappelijk)
Voor S.C.E de tweede oefenpot in dit nieuwe seizoen, dit zelfde geldt voor vv Achates. Wat moeten we hier over zeggen, Achates speelt in Zuid 2 in de 4e klasse G. Achates eindigde vorig seizoen op een 10e plaats met 34 punten, dit seizoen gaan ze voor de subtop, en wie weet een periode, iets waar S.C.E ook voor moet gaan. Vooralsnog is het vanavond vriendschappelijk, aftrap 20.00 uur.

18-08-19   S.C.E – Brakkenstein (vriendschappelijk)
Zelfde tegenstander; ander sportpark. De aftrap van het nieuwe seizoen begint altijd met de nodige vriendschappelijke wedstrijden. Dat is dit seizoen niet anders, met dat verschil dat er nu op Sportpark Lindenholt wordt gespeeld. Aan beide zijde verschillende nieuwe gezichten die het voor dit seizoen moeten gaan doen. We trappen af om 12.00 uur, U bent welkom in de Lindenholt bij S.C.E.