02-04-17  S.C.E 2 – BVC’12 2 
Op deze zonnige zondag in april heeft het tweede toch nog een punt over gehouden. De ruststand was 1-0 in het voordeel van S.C.E door een doelpunt van Jonny Loef. In de tweede helft kwam S.C.E een paar keer goed weg tegen BVC’12, maar door hard werken van de mannen van S.C.E toch nog een verdienstelijk gelijk spel.

12-03-17  sv Spero 4 – S.C.E 2
Een slordig S.C.E verliest van een onsportief en veel te hard spelend sv Spero met 2-1. Het doelpunt aan de kant van S.C.E is gescoord door Jordy Althof uit een vrije trap.

19-02-17  VDZ 3 – S.C.E 2
S.C.E 2 speelt vandaag een uitwedstrijd in Arnhem tegen VDZ. De eerste helft kabbelde voort tot net voor de rust een slechte doeltrap van de keeper van VDZ, hierdoor kon Kaj Dreis de 0-1 op het scorebord zetten. Vijf minuten na rust schiet Luuk Schiphorst het 2e doelpunt erin voor S.C.E 2. 
   
Klik op foto voor vergroting
VDZ is in de 2e helft sterker maar zeer slordig in de afwerking waardoor S.C.E 2 de drie punten mee naar huis neemt.
Met Twitter bijdrage van @DreisRv

05-02-17  S.C.E 2 – Hatert zat. 2 
In de vriendschappelijke wedstrijd S.C.E 2 tegen Hatert zat. 2 is in het voordeel van S.C.E geeindigd in een 5-2 overwinning. De doelpunten kwamen van de voet van Jeffrey van de Scheur, 2 doelpunten van Kaj Dreis,  Jonny Loeff, en de laatste van Jordy Althof.

04-12-16  S.C.E 2 – Brakkenstein 3  
Het kan vandaag een mooie voetbaldag worden, eerst S.C.E 2 tegen de nummer twee Brakkenstein 3 aanvang 10.30 uur, daarna S.C.E 1 uit tegen de nummer twee Union aanvang 14.30 uur
Uitslag 3-1

27-11-16  Orion 3 – S.C.E 2
Uitslag 2-5

13-11-16 S.C.E 2 – DVC’26 5  
Bron: Facebook S.C.E 2
Vandaag spelen wij tegen DVC’26 5, aanvang 11.00 op een regenachtig sportpark Lindenholt.

06-11-16  S.C.E 2 – sv Spero 4
Bron: Facebook S.C.E 2
Na de nederlaag van vorige week tegen de koploper stond vandaag de wedstrijd tegen Spero 4 op het programma. In de eerste helft werden een aantal taken goed uitgevoerd maar in BB was het regelmatig dramatisch/slecht hoe wij omgingen met de ruimte’s en de eindpasses. Het was dan ook helemaal niet vreemd dat het bij de rust 0-0 was, ondanks het feit dat Spero er niet aan te pas kwam. Tijdens de rust nog eens heel duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren en dat werd in de tweede helft prima opgepakt. Met vier wissels begonnen wij aan de tweede helft, het verschil was direct te zien, door de zijkanten beter te gebruiken en het middenveld wat hoger ging staan kon 1 van de centrale verdedigers ook doorschuiven met als resultaat had dat er constant een man meer was in elke linie, belangrijkste wat hiermee bereikt werd is dat er spitsen in de 16 zijn/waren om de doelpunten te maken. Jonny Loeff die de tweede helft erin kwam voor Jordy Althof was de man van de wedstrijd met maar liefst 4 goals waarvan 3 uit een voorzet van de zijkant. Als trainer kan ik niet meer dan zeer tevreden zijn met de tweede helft. Mede door de resultaten van de andere wedstrijden zijn wij weer opgeklommen naar de tweede plaats, gezien de ontwikkeling van dit team niet meer dan terecht.

30-10-16  BVC’12 2 – S.C.E 2
Bron: Facebook S.C.E 2
Vandaag mochten wij aantreden tegen de koploper BVC’12 uit Beek. Wij stonden op een derde plaats en konden bij winst de kop positie overnemen. De wedstrijd begon om 11.30 uur op het zwaar te bespelen hoofdveld van BVC’12. Wij begonnen goed aan de wedstrijd en lieten meteen aan BVC’12 zien dat wij een team zijn om rekening mee te houden, voor beide teams was het in de beginfase even zoeken naar de juiste organisatie, BVC’12 die aantraden met maar liefst 3 spelers uit het eerste welke 1ste klasse speelt had dit al snel voor elkaar en hadden op dat moment nog een klein overwicht. Goed om te zien dat de mannen grotendeels zelf de organisatie aanpaste en zo een goed antwoord hadden op de goed tussen de linie spelende spelers van BVC’12. De mannen legde enorm veel energie in de wedstrijd en dit leidde door goed doorjagen van Jeffrey van de Scheur tot een 0-1 voorsprong in de rust. Jeffrey pakte de bal af van de laatste man keek een keer naar de keeper en ronde met een prachtig lob van 25 meter af. Tijdens de rust gesproken over zuiniger zijn in BB, het kost veel energie om de bal te veroveren geef deze dan niet door slordigheden gelijk weer weg. In de tweede helft zou dit ons dan ook gaan opbreken, balverlies op het middenveld en niet goed in de organisatie staan van de rechterkant van de verdediging leidde tot de 1-1, wij konden in de tweede helft niet veel creëren en waren/bleven slordig in BB. Met nog 6 minuten kregen wij een flipperkast goal tegen waarbij een speler van ons het laatst de bal raakte, eindstand 2-1. Ondanks deze voor iedereen teleurstellende uitslag een groot compliment voor het TEAM wij hadden in deze wedstrijd meer verdient, we haken nu even af maar met nog 13 wedstrijden te gaan ben ik ervan overtuigd dat wij zeker bovenin mee blijven draaien.

16-10-16  S.C.E 2 – SC Elistha 2
Bron: Facebook S.C.E 2
Na overwinningen op GVA 2, SML 2, Angeren 2, Beuningse Boys 2 en een gelijkspel tegen AWC 3, Brakkenstein 3 en VDZ 3 speelde wij vandaag tegen Elistha 2, bij winst konden wij weer een plaatsje op de ranglijst klimmen. In de afgelopen serie wedstrijden zien wij elke wedstrijd leermomenten waar wij in trainingen aan werken met elkaar, de groep is gretig maar ook kritisch, dit zijn belangrijke punten om te ontwikkelen als team. Elistha is de nummer laatst van de ranglijst, dat zijn de gevaarlijkste tegenstanders omdat je nooit van weet wat je daarvan kunt verwachten. De wedstrijd begon zoals verwacht met veel balbezit voor ons, Elistha kwam er totaal niet aan te pas en zakte al gauw terug op eigen helft, nu was het zaak om de veldbezetting optimaal te houden en geduld te tonen, na 25 minuten kwam Elistha er een keer uit en kreeg zelf een hoekschop. De organisatie stond dit keer niet goed en Elistha scoorde de 0-1 uit een hoekschop, zuur voor ons omdat wij en dat geldt voor de hele wedstrijd helemaal niks weggaven. Geen paniek, het was wachten op een doelpunt van ons. Vlak voor rust was het dan eindelijk raak, Stan van Duuren nam een vlijmscherpe hoekschop, Maarten van Breda kopte de bal achter de keeper van Elistha, ruststand 1-1. In de eerste helft was de eindpass vaak te slordig waardoor wij onszelf veel tekort deden, daarnaast is scoren voor bepaalde spelers moeilijk, teveel tijd nodig om de bal nogmaals goed te leggen, moeilijke oplossingen zoeken, enz. Tijdens de rust aangegeven dat de er meer rust moet komen bij het geven van de eindpass en dat het bal tempo in bepaalde fases hoger moet zijn zonder hierbij de zuiverheid van de passing te verliezen, voor de rest stond het prima. Met de inbreng van 3 frisse spelers gingen wij op zoek naar treffers in de tweede helft. Elistha had totaal niet de intentie meer om te voetballen en zakte terug met 11 spelers op eigen helft. Tevens begonnen diverse spelers te schoppen naar alles wat los en vast zat. Wij en de scheidsrechter gingen hier goed mee om en lieten de bal regelmatig goed rond gaan waardoor Elistha weinig kans kreeg om overtredingen te maken. Ondanks dit kregen wij het niet voor elkaar om de bevrijdende tweede treffer te maken, in de 80e minuut bracht ik Jordy Althof en ging 3-4-3 spelen, een minuut later kreeg Kaj Dreis aan de rechterkant van de goal de bal en schoot hij de bal in de uiterste linkerhoek, heerlijk moment, wat een ontlading!!!!!. Drie minuten later bediende Jeffrey van de Scheur Jordy Althof en die schoof de bal beheerst in de korte hoek, eindstand 3-1. Door deze uitslag stijgen wij naar plaats twee en spelen over twee weken de topper tegen het tweede van BVC’12. De wedstrijd vindt plaats op sportpark ’t Groothuis in Beek aanvang 11.30 uur.

04-10-16  Beuningse Boys 2 – S.C.E 2   (Vriendschappelijk)
Bron: Facebook zondag 2
Vanavond een oefenwedstrijd tegen Beuningse Boys 2 gespeeld, man of the match Kaj Dreis scoorde 3 keer waardoor wij een nette overwinning boekte, eindstand 3-2. Doelstelling in deze wedstrijd was om geen terugval te krijgen, dit ging net als afgelopen zondag alweer een stuk beter. Wel een fase onder druk gestaan maar de verdediging inclusief keeper stonden goed. In balbezit maken we soms nog verkeerde keuzes en zijn wij soms nog te gehaast, maar ook hierin zit verbetering kortom wij zijn op de goede weg.

02-10-16  S.C.E – sv Angeren  3-1  (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
S.C.E 2 wint vandaag met 3-1 van sv Angeren 2. Wij blijven goed meedoen, S.C.E 2 staat momenteel derde op 2 punten van de nummer 1.

25-09-16 S.C.E 2 – VDZ 3  1-1 (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Eerste helft niks aan de hand, terechte voorsprong. Tweede helft onherkenbaar, terechte gelijkmaker van VDZ eindstand 1-1. Dinsdag pakken wij het weer op en gaan wij werken aan verdere ontwikkeling van het team.

04-09-16  Brakkenstein 3 – S.C.E 2  1-1 (Competitie)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Matchday! Vandaag de eerste competitie wedstrijd tegen Brakkenstein 3 is afgelopen seizoen kampioen geworden en gepromoveerd naar de 3e klasse. Wij zijn vandaag op twee spelers na compleet, een luxe probleem want dit hebben wij nog niet eerder gehad dit seizoen.

28-08-16 AWC 3 – S.C.E 2  3-3  (Beker)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Op deze wederom prachtige zondag speelde wij de laatste wedstrijd van het oefen/beker programma tegen AWC 3, een tegenstander die uitkomt in de 3e klasse. Met 13 spelers waarvan 2 spelers nog niet helemaal fris en 1 gastspeler begonnen wij aan deze wedstrijd. Net als tegen GVA begonnen wij zeer goed en stonden binnen 5 minuten al met 0-1 voor, Jordy Althof vond Kaj Dreis die koel binnen schoot. Door een misverstand werd het 1-1, de mannen lieten zich niet van de wijs brengen en bleven met zo nu en dan goed voetbal het doel van AWC bestoken. Jordy Althof liet een flits van zijn klasse zien door de keeper met een lob van 25 meter te verschalken; de ruststand 1-2. In de tweede helft ging het een stuk moeizamer, wij lieten AWC te makkelijk de bal rondspelen en zelf waren wij niet in staat om de bal in de ploeg te houden, de onvermijdelijke 2-2 volgde dan ook door makkelijk balverlies op het middenveld, en een matig gepositioneerde achterhoede. In een van de spaarzame aanvallen van de tweede helft was wederom Jordy de aangever en Kaj die zijn tweede van deze middag binnen schoot, 2-3. Na deze goal kwamen wij er niet meer aan en de 3-3 welke terecht was op basis van de hele wedstrijd was een logisch gevolg. Conditioneel moeten wij sterker worden en dat is op zich niet vreemd, veel spelers hebben nog geen of weinig trainingsminuten in de benen omdat zij maar net aangesloten zijn. Zondag begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Brakkenstein 3, deze week goed trainen en werken aan het TEAM!

25-08-16  GVA 2 – S.C.E 2   1-2 (Beker)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Gisteravond de vierde wedstrijd van de voorbereiding tegen GVA 2 uitkomend in de tweede klasse, met 8 spelers van het tweede en vier gastspelers vertrokken wij naar het bloedhete Doornenburg. Tegen Alverna was al te zien dat er progressie zit in het team, en dat zagen wij in deze wedstrijd terug. In de eerste 35 minuten van de eerste helft waren wij voetballend veel beter maar het duurde tot de 30ste minuut voordat Luuk Schiphorst na een steekpass van Jordy Althof de 0-1 maakte, enige smetje op de eerste helft was het niet benutten van de kansen. In de tweede helft hadden wij het moeilijker mede door het warme weer en door de druk vooruit waarmee GVA probeerde om ons het voetballen onmogelijk te maken. Wij hadden hier op dat moment geen antwoord op met als gevolg 1-1 in de 60ste minuut, door goed keeperswerk en de solide verdediging viel de tweede goal niet voor GVA. In laatste kwartier kregen wij weer grip op de wedstrijd door de bal weer rond te laten gaan en druk vooruit te zetten, diverse kansen op de voorsprong werden niet benut of werden door de keeper van GVA gepakt of verwerkt tot hoekschoppen. In de 89ste minuut kreeg S.C.E 2 loon naar werken, Mitch Orth kreeg de bal van Stan van Duuren en schot de bal onhoudbaar in de rechterhoek, eindstand 1-2.

21-08-16  S.C.E 2 – Alverna 2   0-5 (Beker)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Net als afgelopen donderdag waren wij verre van compleet en moesten er zelfs wat nood grepen gedaan worden om überhaupt elf spelers op het veld te krijgen. Vanaf minuut 1 was Alverna de bovenliggende partij en schoten er over de hele wedstrijd 5 in, eindstand 0-5. Ondanks dit kunnen wij tevreden zijn over hetgeen wat wij vandaag hebben laten zien, er werd als een TEAM gestreden, er werd vanuit een goede organisatie gevoetbald, er werden kleine kansen gecreëerd, er werd niet gezeken op elkaar en pas in de laatste 10 minuten liep Alverna uit naar de 0-5, tussenstand was op dat moment 0-2. Stefan bedankt dat ondanks je blessure toch als keeper meegedaan hebt, beide Justins van S.C.E A1 bedankt en jullie hebben een prima wedstrijd gespeeld, de mannen van twee ondanks dit verlies gewoon een goede partij gespeeld, wij zijn op de goede weg! Donderdag wacht GVA 2, met nog twee spelers die weggaan wordt dit nog een hele puzzel…….
SCE 2 Trainer Tom
Trainer van S.C.E zondag 2 Tom Meeuwissen

18-08-16  S.C.E 2 – Hapse Boys 2  (Vriendschappelijk)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Een gehavend S.C.E 2 verliest vandaag zijn tweede oefenwedstrijd tegen Hapse Boys 2. Een goede aangesneden hoekschop van Stan van Duuren zorgde voor de 1-0 voorsprong door Rick Theunissen. De organisatie stond beter als afgelopen zondag maar er werd nog steeds te makkelijk balverlies geleden. Door niet goed optreden van Lucas op een diepe bal kwam Hapse Boys gemakkelijk aan de 1-1, een tiental minuten later kwamen wij met 1-2 achter, ook hier zag het er verdedigend niet goed uit. Ondanks dit lieten wij zien dat als wij gaan voetballen er leuke dingen gebeuren op het veld, jammer dat de eind pass net niet voldoende om te scoren wat zeker verdiend was. Na het uitvallen van Rick en Jeffrey stonden wij met 10 man en bleven wij kansen creëren, helaas gaven de spitsen niet thuis vandaag. In de tussentijd had Lucas ons met twee geweldige reflexen in de wedstrijd gehouden maar uiteindelijk scoorde Hapse Boys de 1-3 welke ook de verdiende eindstand was. Zondag weer verder met een wedstrijd tegen eerste klasser Alverna 2.

sce-2-16-17
14-08-16  S.C.E 2 – Achates 2  (Vriendschappelijk)
Bron: Facebook S.C.E zondag 2
Eerste wedstrijd gespeeld vandaag met S.C.E 2, het was een moeizame wedstrijd waar wij twee keer op achterstand kwamen een penalty mistte en diverse kansen te gehaast wilde afwerken. Als team moeten de spelers aan elkaar wennen, maar zo nu en dan kon je al zien dat met deze groep veel mogelijk is, de uitslag is 3-2. Aankomende donderdag 17 augustus de tweede oefenwedstrijd tegen Hapse Boys 2. Voor de foto’s KLIK HIER