toernooi zomer 

Inschrijven toernooien 2020


Beste sportvrienden,
Ook in het nieuwe jaar wordt er op de Kwakkenberg in Nijmegen-Oost gestreden om de bekers tijdens het John Jochems Jeugdtoernooi van vv Trekvogels. Voor de dertiende keer bieden we een gezellig en strak georganiseerd toernooi aan met teams uit de regio en van ver daarbuiten. Naast de gezelligheid, mooi weer en de bekers trakteren we elk team op een broodje knakworst, een zakje chips, drinken en fruit zodat elke voetballer een topprestatie kan leveren! Dit jaar wordt het toernooi, net als vorig jaar, in het Pinksterweekend gespeeld van 29 t/m 31 mei.
• Op vrijdagavond 29 mei 2020 wordt het toernooi afgetrapt door de JO15-teams.
• Op zaterdagochtend 30 mei is het de beurt aan de JO7, JO8 en JO9 teams.
• zaterdagmiddag 30 mei spelen de JO10, JO11 en JO12.
• zondagochtend 31 mei barst het toernooi los voor de JO13.
• Op zondagmiddag 31 mei organiseren we voor het eerst een meidentoernooi voor de MO11 en MO13.
Tijdens het toernooi spelen de teams verschillende wedstrijden en strijden ze om de penaltybokaal. Alle teams worden bovendien voorzien van enkele consumpties. Wij nodigen je uit om deel te nemen met teams uit de genoemde leeftijdsgroepen. Aan het toernooi zijn voor de deelnemende teams geen kosten verbonden.
Als je je team wilt aanmelden dan kan dat via het digitale aanmeldingsformulier op de website van het John Jochems Toernooi. Vul het formulier in en je krijgt een bevestiging. Vermeld daarbij ook in welke klasse het team speelt. Wij streven ernaar dat aan het toernooi teams uit dezelfde voetbalklasse tegen elkaar spelen. Vlak voor het toernooi krijg je het toernooiboekje toegestuurd. Programma is t.z.t. ook te vinden op de site van het John Jochems Toernooi https://johnjochemstoernooi.nl/. Tijdens het toernooi zijn daar ook de uitslagen te vinden. Wij ontvangen je inschrijving graag zo spoedig mogelijk, want dan bent je zeker van deelname. Vorig jaar zaten sommige leeftijdsgroepen al snel vol.
Wij hopen jou en jouw teams te mogen verwelkomen tijdens het 13e John Jochems Jeugdtoernooi van de vv Trekvogels.
Met sportieve groet, Vincent Janssen – Wilbert Gijssen –  Maarten Peters –  Humphrey Oostervink

Hallo sportcollega’s,
Voetbalvereniging R.K.H.V.V. te Huissen organiseert dit jaar een tweetal toernooien; en wel op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en zaterdag 6 juni 2020. De indeling van de toernooien is als volgt :
donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) ochtend: toernooi en inschrijflink
JO11 (Hoofdklasse t/m 4e klasse)
MO11 (1e t/m 5e klasse)
JO12 (Hoofdklasse t/m 5e klasse)

donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) middag: toernooi en inschrijflink
JO13 (Hoofdklasse t/m 4e klasse)
MO13 (1e t/m 4e klasse)
JO15 (Hoofdklasse t/m 5e klasse)
MO15 (1e t/m 4e klasse)

zaterdag 6 junitoernooi en inschrijflink
JO8 (Hoofdklasse t/m 5e klasse)
JO9 (Hoofdklasse t/m 5e klasse)
JO10 (Hoofdklasse t/m 5e klasse)

Overige info:
R.K.H.V.V. zal alle teams laten deelnemen.
De wedstrijden zullen geleid worden door scheidsrechters van RKHVV.
Aan het toernooi zijn voor jullie geen kosten verbonden.

Inschrijven kan via onze website, vóór 31 maart 2020. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst en zal via e-mail worden bevestigd. Voor vragen of overige informatie kun je contact opnemen via: toernooien@rkhvv.nl. Wij hopen jullie te zien op één van onze toernooidagen!
Met sportieve groeten, Toernooicommissie R.K.H.V.V.

Hallo sportvrienden
In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 organiseert de voetbalvereniging SV Venray voor de 15e keer de SV Venray Youth Cup. Het betreft een 2-daags internationaal jeugdtoernooi voor de C, D junioren en voor E pupillen (JO15, JO13, JO11).
Tevens wordt op zaterdag 13 juni 2020 een eendaags toernooi voor F-pupillen (JO-9) georganiseerd. Tijdens het in 2019 georganiseerde toernooi mochten we liefst 70 teams welkom heten uit Duitsland, België, Engeland en natuurlijk uit Nederland.
Op zaterdag vinden de voorrondes plaats. Deze worden gespeeld in poules van 4 of 5 teams, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Aan de hand van de resultaten behaald op zaterdag worden de poules op zondag opnieuw op sterkte ingedeeld. Tijdens het toernooi is het van vrijdag tot zondag mogelijk te overnachten in bij de organisatie te huren tenten. Alle tenten zijn voorzien van houten vlonders. Het is ook mogelijk om te overnachten in zelf meegebrachte tenten. Tevens verzorgen wij een volledige catering: op vrijdagavond een diner, op zaterdagavond een BBQ en ontbijt op zaterdag- en zondagmorgen. Zowel op vrijdag- alsook op zaterdagavond worden er voor de deelnemers activiteiten in onze gezellige kantine georganiseerd. Meer informatie en inschrijfformulieren vindt U op onze website: https://www.svvenray.nl/n/index.php/introductie
Wilt U deelnemen? Vergeet dan niet dat het inschrijfformulier uiterlijk 28 mei 2020 in ons bezit dient te zijn.Wil je zien wie er al allemaal heeft ingeschreven, kijk dan hier.
Hebt U nog vragen of, wilt U meer informatie, stuur dan een e-mail aan: youthcup@svvenray.nl
Namens de Toernooicommissie SV Venray – Peter Camps  youthcup@svvenray.nl  tel: 0627534227

Beste Sportvrienden,
In 2020 organiseert RODA’28 weer het Geertjesgolf jeugdtoernooi.
We willen jullie graag uitnodigen hiervoor op zaterdag 6 juni, er wordt een toernooi georganiseerd voor de JO8 t/m JO11.
Tevens wordt er weer gestreden om de fel begeerde penalty bokaal.
Graag zien we jullie inschrijvingen middels bijgevoegd formulier tegemoet.
Met vriendelijke groet, Jos Hoppenreijs – RODA’28 Geertjesgolf jeugdtoernooi
website: www.roda28winssen.nl  –  email: jeugdtoernooi.roda28@gmail.com


Beste Sportvereniging,
Graag nodigen wij de jeugdteams JO8+JO9+JO10+JO11+JO12+JO13+MO13 tussen de 1e en 5e klasse  van uw vereniging uit om aan ons Dinie Dorussen voetbaltoernooi deel te nemen. Ons streven is om ieder team tegen gelijke tegenstanders te laten voetballen met meidenteams in een aparte poule.
Het toernooi wordt gespeeld op  30-05-2020.
De wedstrijden van de JO8+JO9+JO10+JO11+JO12 worden in de ochtend gespeeld.
De wedstrijden van de JO13 + MO13 worden in de middag gespeeld.
Om jullie teams aan te melden hebben wij een inschrijfformulier gemaakt.
Graag ontvangen wij dit inschrijfformulier uiterlijk  30-04-2020 retour, zodat wij een leuke dag voor jullie kunnen organiseren. U kunt het inschrijfformulier mailen naar: evenementen@svha.nl
SVHA
De Zandakkers 43, – 6674 DH Herveld
De inschrijving zal op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Mocht er door de hoeveelheid aanmeldingen geen plaats meer zijn voor uw team, dan krijgt u daarvan zo snel mogelijk bericht. Zijn er toch nog vragen, bel ons dan gerust na 18:00 uur op 06-51093577.
Met sportieve groet, Evenementencommissie van S.V.H.A.

Geachte Voetbalvrienden,
Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de toernooien van sv Ratti 2020.
Voor de 45e keer organiseren wij dit. De opgave kan ook via: https://www.ratti.nl/agenda/formulier/6/Toernooien_sv_Ratti_2020.html
Inschrijfformulier_Toernooien_2020_sv_Ratti
Uitnodiging-2020-jeugd-sv-Ratti
Uitnodiging-2020-senioren-sv-Ratti

Alvast bedankt voor de medewerking. Met vriendelijke groet, sv Ratti


Beste voetbalvrienden,
R.K.S.V. ’t Peeske organiseert voor 2020 het Annie Bolck Jeugd Toernooi op 6 juni 2020!. Graag willen wij jullie hier voor uitnodigen. Bij het organiseren van dit toernooi houden wij rekening met de indelingen qua sterke en niveaus om voor alle deelnemers een leuk en sportief toernooi te organiseren. Spreekt dit jullie heel erg aan, dan vind je hieronder de teams waarvoor jullie je kunnen opgeven.
De teams zijn:
JO8 (4e of 3e klasse)
JO10 (4e of 3e klasse)
JO11 (4e of 3e klasse)

Zit jullie team(s) hier bij, en lijkt het jullie leuk om jouw team op te geven, meld je dan aan via b.thomassen1998@gmail.com. Of stuur een appje naar 06-31085546.
Vermeld bij de aanmelding het volgende:
• Vereniging
• Team
• Klasse
• Naam contactpersoon
• Telefoonnummer en e-mailadres contactpersoon

Wij hopen jullie interesse gewekt te hebben voor ons Annie Bolck Jeugd Toernooi en hopen jullie van harte welkom te heten op 6 juni 2020 op Sportpark ’t Peeske.

Als jullie nog vragen hebben, stuur dan een mail of bel: 06-31085546. Ook krijgen jullie nog een bevestigingsmail als jullie je aangemeld hebben!
Wij hopen er een leuke en sportieve dag van te maken en wij hopen dat jij er ook bij bent.
Met vriendelijke groet, Bram Thomassen R.K.S.V. ‘t Peeske

Beste Voetbalvrienden, in het weekend van 6 en 7 juni 2020 vindt alweer de tiende editie van de RegioCup plaats. 
Namens v.v. Beuningse Boys nodig ik jullie van harte uit om deel te nemen aan dit streektoernooi met een lange traditie en als thema “Vrienden met de buren”. Naast Nederlandse teams zullen ook Duitse teams uit de grensstreek deelnemen. Het toernooi vindt plaats op het sportpark De Ooigraaf in het Gelderse Beuningen. De RegioCup is een jaarlijks jeugdtoernooi voor de jeugdteams JO09 t/m JO15, waarbij we de spelvormen volgens de KNVB zullen aanhouden: 

zaterdag 6 Juni
09.00 uur tot 12.00 uur: JO09/JO10 
13.00 uur tot 16.00 uur: JO11/JO12

zondag 7 Juni
09.00 uur tot 12.00 uur: JO13
13.00 uur tot 17.00 uur: JO15

Het streven is om voor elke leeftijdscategorie één complete damespoule samen te stellen. Vorig jaar is dit voor de jongere leeftijdscategorieën gelukt, hopelijk de komende editie ook voor de oudere! Alle belangrijke details kun je vinden op  www.regiocup.eu

Deelname is gratis

Wel betekent aanmelden ook dat je verplicht bent om deel te nemen!
Denk er dus goed over na en stem het met het team goed af.
Maar wacht er niet te lang mee want vol = vol. 
Aanmelden kan via http://regiocup.eu/nl/aanmelden/
In de komende maanden zullen wij verdere details bekend maken.We verheugen ons op jullie deelname en maken er wederom een prachtig toernooi van!!

Namens de toernooicommissie v.v. Beuningse Boys, Renée van Schijndel