08-11-22  Allereerst zou ik even kort toelichten wie wij zijn. Wij zijn van PANNA! Magazine en hebben in de herfstvakantie voetbaldagen door het hele land georganiseerd. Van al deze voetbaldagen hebben wij de beste voetballers uitgenodigd voor onze finaledag. Op deze dag gingen alle kinderen tegen elkaar spelen in een toernooi vorm, hiervan zijn weer de beste voetballertjes uitgekozen. Deze voetballers vormen dan het PANNA! Sterrenteam. Het is een hele kluif om in ons Sterrenteam te komen, vandaar dat wij jullie allereerst feliciteren met Yuri Traficante, die het PANNA! Sterrenteam heeft behaald.
GEFELICITEERD Yuri Traficante 
Yuri Traficante is geselecteerd voor het PANNA! Sterrenteam, hartstikke goed Yuri! Momenteel komt Yuri uit voor de JO9-1 van S.C.E Nijmegen. Hij blijft hier ook dit seizoen nog spelen, maar hij krijgt door zijn positief opvallende spel extra activiteiten dit seizoen. Yuri heeft zich namelijk op de PANNA! voetbaldagen dusdanig in de picture gespeeld dat hij mag uitkomen voor het PANNA! Sterrenteam. Yuri gaat het hele jaar gevolgd worden door het PANNA! Magazine, wedstrijden spelen tegen profclubs en leuke team activiteiten doen. Als klap op de vuurpijl wordt het PANNA! Sterrenteam ook gevolgd door diverse scouts. Het gaat een druk, maar leuk voetbalseizoen worden. Wij wensen Yuri veel succes bij S.C.E Nijmegen
Namens, PANNA Sterrenteam

17-10-22   Kent u jonge Nijmeegse helden tussen de 4 en 13 jaar die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gedaan? Dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld een zieke buurvrouw helpen, geld inzamelen voor een goed doel, helpen bij de (sport)vereniging of een belangrijke prijs winnen. We roepen iedereen op om deze helden te nomineren voor een kinderlintje! Dit is mogelijk tot en met 1 november via nijmegen.nl/kinderlintjes. De burgemeester reikt de kinderlintjes uit op woensdag 16 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis. Ziet u kans om iemand te nomineren of bijvoorbeeld uw leden te attenderen op het bestaan van de kinderlintjes en de mogelijkheid tot nomineren? Bijgaande poster kunt u gebruiken op bijvoorbeeld uw social media of in een nieuwsbrief aan de leden. Mocht u vragen hebben over de kinderlintjes en het nomineren dan kunt u hierover contact opnemen met ondergetekende. KLIK HIER voor meer informatie.
Namens, Margot van der Mark – evenementen organisatie gemeente Nijmegen

28-09-22   Een van onze kleding sponsoren van de jeugd van S.C.E  “PANNA” organiseert een panna toernooi voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar.
Om in de buurt te blijven van Nijmegen, ben je bij onderstaande verenigingen welkom.
maandag  24-10-2022 om – 14.30 uur – bij SV Orion (Nijmegen)
woensdag 26-10-2022 om – 09.30 uur – bij s.v. AWC (Wijchen)
woensdag 26-10-2022 om – 14.30 uur – bij DIO’30 Druten (Afferden)
Voor meer informatie en inschrijven; KLIK HIER en heel veel plezier.

09-09-22  Beste sporter, op 23 september gaan wij met en voor de stad laten zien en ervaren hoe belangrijk bewegen is en dat wij dat als gemeente Nijmegen 100% omarmen. Daarom willen wij u uitnodigen om hier aan deel te nemen. Iedereen is van harte welkom. KLIK HIER voor programma.
Met sportieve groet, Team verhuur Gemeente Nijmegen

16-08-22  Woensdagmiddag 31 augustus beginnen we weer met de trainingen van de pupillenteams en de kabouters. Van 14.45 uur tot 15.45 uur de JO9-1, JO9-3 en de kabouters en van 16.00 tot 17.00 uur de JO8-1, JO8-3 en JO11-4
Namens de coördinator en trainers

29-07-22   De districtsbeker tegenstanders voor S.C.E zondag 1 voor seizoen 2022 – 2023 zijn; sc DIOSA (Balgoij), vv Niftrik (Niftrik), en Victoria’25 (Afferden).

08-07-22   De tegenstanders voor S.C.E zondag 1 komend seizoen zijn; sv Angeren, sv Blauw Wit, RKSV Brakkenstein, sv DSZ, DVOL, FC Jeugd, GVA, HAVO, Jonge Kracht, Quick1888, RKSV Driel, RKVV Rood Wit, S.C.E, vv Trekvogels, al deze clubs komen uit in de derde klasse C KNVB Oost zondag.