GROTE CLUBACTIE 2021


De Grote Club Actie boekjes inleveren

GROTE CLUBACTIE 2021

De boekjes van de Grote Club Actie moeten uiterlijk zaterdag 6 november worden ingeleverd bij S.C.E. Dat kan bij de barmedewerk(st)er of bij Karel Creemers in de commissiekamer of kan aan mij worden afgegeven. Hopelijk hebben jullie veel loten kunnen verkopen. Tot 6 november heb je in ieder geval nog wat gelegenheid om loten te verkopen. Dus doe je best.
Je weet van elk lot dat je verkoopt, krijg je van S.C.E  € 0,50.

De coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

 

Op 18 september 2021 start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2021. Ook wij doen mee en willen natuurlijk weer zoveel mogelijk loten verkopen. In het hele land gaan de lotenverkopers op pad om hun club een financiële stimulans te geven.

Steun van de omgeving

Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de jeugd. Hiervan worden in een seizoen diverse jeugdevenementen georganiseerd. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen! Vrienden, familie en inwoners uit en in de omgeving van Nijmegen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. S.C.E is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in de instructievideo op clubactie.nl/instructie of scan de QR-code

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 8 december 2021. Vanaf 9 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

S.C.E heeft aan de verkoop ook nog leuke prijzen verbonden voor degene(n) die in zijn/haar leeftijdsgroep de meeste loten heeft verkocht. Bovendien krijg je als verkoper zelf nog liefst € 0,50 per verkocht lot. En dat kan lekker oplopen. Daarbovenop krijgen de spelers van het team, dat de meeste loten verkocht heeft, een rondje friet.

Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders