GROTE CLUBACTIE 2020

Uitslagen van de Grote Club Actie 2020 

De pupillen bij S.C.E hebben ruim 950 loten van de Grote Clubactie verkocht. Voor S.C.E betekent dat een opbrengst van €  2.300,–. Een geweldig resultaat. Alle pupillen die de loten hebben verkocht gefeliciteerd en namens S.C.E ontzettend bedankt, en natuurlijk hieronder de namen van degenen, die per leeftijdsgroep de meeste loten hebben verkocht.
* Bij de JO13: Dylan Schür  –  30 loten
* Bij de JO11/MO1: Demi van Schaijk – 44 loten
* Bij de JO9/JO8:  Iza Mulders  – 35 loten
Demi van Schaijk is dus de pupil die de meeste loten heeft verkocht. Demi, Iza en Dylan krijgen een cadeaubon van Intertoys.
De JO13-2, de MO11-1 en de JO9-2 hebben als team de meeste loten verkocht.  Zij krijgen alle drie een rondje friet. Zodra de kantine en de keuken weer open zijn kunnen zij dat afhalen.
Verder krijgt iedere pupil die loten heeft verkocht voor elk verkocht lot € 0,50. Tijdens de pupillentrainingen op de woensdagmiddag kunnen de pupillen bij mij het geld ophalen.
Tot slot krijgt elke pupil die meer dan 20 loten heeft verkocht van de organisatie van de Grote Clubactie een 20-loten-oorkonde, omdat je zo goed je best hebt gedaan voor S.C.E. Deze oorkonde krijg je via de mail toegezonden.
De Grote Clubactie 2020, Berry Aalders

De boekjes voor de Grote Clubactie moeten voor 1 november bij mij worden ingeleverd. Dat kan op woensdagmiddag bij de training. Als je het boekje vol hebt en je wil nog meer loten verkopen kun je bij mij ook een nieuw boekje krijgen.  Er is nog ruim tijd om te verkopen.
Namens, Berry Aalders

Hoi lotenverkopers van de Grote Clubactie. Gaat het goed met de verkoop van de loten. Een heel groot gedeelte van de verkoop is voor jullie vereniging S.C.E. Geld wat S.C.E in deze erg lastige tijd heel goed kan gebruiken.  En, zoals jullie weten krijgen jullie zelf van S.C.E maar liefst € 0,50 per verkocht lot.  Als jullie het boekje vol hebben, zijn er nog nieuwe boekjes te krijgen.  Omdat ons clubhuis nu helaas gesloten is, kunnen jullie deze woensdagmiddag van mij krijgen als jullie er zijn om te trainen.
Namens coördinator, Berry Aalders

Record weekend Grote Clubactie

Een vliegende start! Afgelopen weekend zijn er maar liefst 200.000 online loten verkocht. Deze loten werden verkocht via de QR-code of door de verkooplink via e-mail, social media en WhatsApp. Heeft jouw vereniging de online verkoopmethodes al ontdekt? Lees snel de belangrijkste tips & tricks:

– Voor alle verkopers staat automatisch een eigen online verkooppagina klaar bij deelnemende leden in ‘Mijn Grote Clubactie’.
– Je kunt deze persoonlijke verkooppagina’s eenvoudig mailen naar de leden via ons mailprogramma, deze is te vinden via ‘Online verkoop’
– Via WhatsApp kunnen leden simpel en snel de verkooplink delen met familie en vrienden. Ideaal voor oudere jeugdleden die niet meer langs de deur gaan.
– Ook de online verenigingspagina staat klaar. Voeg je logo en doel toe en je bent klaar.
– Wist je dat je ook Superloten online kunt verkopen. Jullie persoonlijke verkooplink staat in het menu bij ‘Superloten’ in ‘Mijn Grote Clubactie’.
Hoe verkoop ik online loten
– Op zoek naar inspiratie van andere verenigingen om (online) loten te verkopen. Bekijk #groteclubactie op Instagram, Facebook en TikTok.

Morgen 19 september is het zover: de start van de Grote Clubactie 2020! Wij wensen jullie heel veel succes met de actie! Laat iedereen weten dat S.C.E loten gaat verkopen. Promoot daarom de start van de actie en deel deze video via jullie social media kanalen.

Eerste ‘1,5 meter lot’ is uitgereikt

Het eerste lot is symbolisch uitgereikt aan Paul Depla, voorzitter van de Nationale Grote Clubactie en burgemeester van Breda. Depla: “Momenteel heeft het verenigingsleven het financieel zwaar. Door de corona crisis zijn evenementen afgelast, kantines waren lange tijd gesloten. Dit drukt op de clubkas. Juist nu kunnen zij onze steun hard gebruiken.” 

Op 19 september 2020 start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2020. Ook wij doen mee en willen natuurlijk weer zoveel mogelijk loten verkopen. In het hele land gaan de loten verkopers op pad om hun club een financiële stimulans te geven.

Steun van de omgeving

Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de jeugd. Hiervan worden in een seizoen diverse jeugdevenementen georganiseerd. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen! Vrienden, familie en inwoners uit en in de omgeving van Nijmegen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van loten verkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. S.C.E is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in de instructievideo op clubactie.nl/instructie of scan de QR-code op het boekje.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 9 december 2020.

Vanaf 10 december 2020 staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

S.C.E heeft aan de verkoop ook nog leuke prijzen verbonden voor degene(n) die in zijn/haar leeftijdsgroep de meeste loten heeft verkocht. Bovendien krijg je als verkoper zelf nog liefst € 0,50 per verkocht lot. En dat kan lekker oplopen. Daarbovenop krijgen de spelers van het team, dat de meeste loten verkocht heeft, een rondje friet.

Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders