GROTE CLUBACTIE 2021

Kijk snel of je prijs heb bij de Grote Club Actie 2021
Jouw vereniging heeft loten verkocht van de Grote Clubactie en vanaf vandaag 9 december 2021 kunnen kopers via de lot checker hun lotnummer(s) checken. Klik op onderstaande button om naar de lot checker te gaan.

U i t s l a g e n l i j s t  2 0 2 1

Mocht je nog vragen hebben over de trekking, dan kun je ons bereiken op 013 – 4552825 of info@clubactie.nl. Of bekijk hier de meest gestelde vragen.

 
Grote Clubactie weer een groot succes voor S.C.E

De pupillen bij S.C.E hebben ruim 1100 loten van de Grote Clubactie verkocht. Dit is ruim 200 meer dan vorig seizoen. Een geweldig resultaat. Voor de jeugd van S.C.E heeft dit een bedrag van € 2.500,– opgeleverd.  Alle pupillen, die de loten hebben verkocht, gefeliciteerd met dit resultaat en namens S.C.E ontzettend bedankt.  En natuurlijk hieronder de namen van degenen, die per leeftijdsgroep de meeste loten hebben verkocht.

* Bij de JO13           :  Tom Mulder – 108 loten

* Bij de JO10/JO11  :  Jasper Kok – 56 loten

* Bij de MO11         :  Demi van Schaijk – 51 loten

* Bij de JO8/JO9     :  Mavi Wolvers – 48 loten

Tom is de pupil die de meeste loten heeft verkocht. Een ongekend aantal van 108 loten. Nog nooit heeft iemand bij S.C.E zoveel loten verkocht. Tom, Jasper, Demi en Mavi krijgen een cadeaubon van Intertoys.
De JO13-2, JO11-2, JO11-3, de MO11-1 en de JO8-2 hebben als team de meeste loten verkocht. Zij krijgen een rondje friet.
Verder krijgt iedere pupil, die loten heeft verkocht voor elk verkocht lot € 0,50.
Tijdens de laatste pupillentraining van dit jaar op woensdagmiddag 15 december kunnen de pupillen bij mij in het clubhuis hun verdiende geld ophalen. Op zaterdagmiddag 18 december tussen 13.30 uur en 16.30 uur kan dat ook.
Tot slot heeft elke pupil, die meer dan 20 loten heeft verkocht van de organisatie van de Grote Clubactie een 20-loten-oorkonde ontvangen, omdat je zo goed je best hebt gedaan voor S.C.E. Deze oorkonde is je eerder al via de mail toegezonden.

Namens Berry Aalders, Coördinator Grote Clubactie

GROTE CLUBACTIE 2021

De Grote Clubactie heeft de inleverdatum wat uitgesteld. Dus als iemand nog een boekje moet inleveren kan dat nog t/m uiterlijk aanstaande zaterdag 13 november.

Namens Berry Aalders, Coördinator Grote Clubactie

Jullie hebben nog één week om nog loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Voor elk verkocht lot krijgen jullie van S.C.E € 0,50. Uiterlijk 6 november moeten de boekjes ingeleverd zijn.

Namens Berry Aalders, Coördinator Grote Clubactie

 

GROTE CLUBACTIE 2021

De boekjes van de Grote Club Actie moeten uiterlijk zaterdag 6 november worden ingeleverd bij S.C.E. Dat kan bij de barmedewerk(st)er of bij Karel Creemers in de commissiekamer of kan aan mij worden afgegeven. Hopelijk hebben jullie veel loten kunnen verkopen. Tot 6 november heb je in ieder geval nog wat gelegenheid om loten te verkopen. Dus doe je best.
Je weet van elk lot dat je verkoopt, krijg je van S.C.E  € 0,50

Namens Berry Aalders, Coördinator Grote Clubactie

Op 18 september 2021 start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2021. Ook wij doen mee en willen natuurlijk weer zoveel mogelijk loten verkopen. In het hele land gaan de lotenverkopers op pad om hun club een financiële stimulans te geven.

Steun van de omgeving
Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de jeugd. Hiervan worden in een seizoen diverse jeugdevenementen georganiseerd. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen! Vrienden, familie en inwoners uit en in de omgeving van Nijmegen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen.

80% van de opbrengst gaat naar de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. S.C.E is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in de instructievideo op clubactie.nl/instructie of scan de QR-code

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 8 december 2021. Vanaf 9 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

S.C.E heeft aan de verkoop ook nog leuke prijzen verbonden voor degene(n) die in zijn/haar leeftijdsgroep de meeste loten heeft verkocht. Bovendien krijg je als verkoper zelf nog liefst € 0,50 per verkocht lot. En dat kan lekker oplopen. Daarbovenop krijgen de spelers van het team, dat de meeste loten verkocht heeft, een rondje friet.

Namens Berry Aalders, Coördinator Grote Clubactie