De pupillen bij S.C.E hebben ruim 800 loten van de Grote Clubactie verkocht. Voor S.C.E betekent dat een opbrengst van € 1800,–. Een geweldig resultaat. Alle pupillen die de loten hebben verkocht gefeliciteerd en namens S.C.E bedankt.

Degene, die de meeste loten hebben verkocht zijn :
* Bij de JO12/JO13  :  Dylano Stevens                                49 loten
* Bij de JO10/JO11  :  Kaya van der Mout en Boaz Smit  26 loten
* Bij de JO9/JO8      :  Jax Janssen                                        50 loten

Zij krijgen een cadeaubon van Intertoys

De JO13-2, de JO10-4 en de JO9-3 hebben als team de meeste loten verkocht. Zij krijgen alle drie een rondje friet.

Tot slot krijgt iedere pupil die loten heeft verkocht voor elk verkocht lot € 0,50. De prijzen kunnen bij mij worden opgehaald. Dat kan vanaf 11 januari op de zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur of op de woensdagmiddag tijdens de pupillentraining.

Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

 

De 47e editie van de Grote Clubactie zit er weer op! Morgen wordt de trekkingsuitslag bekend gemaakt. Meer dan 5.000 verenigingen hebben samen een mooi bedrag van €8.474.286,- opgehaald voor het verenigingsleven in Nederland! Hiervan gaat 80% direct naar de verenigingen.

Trekking Grote Clubactie 2019

Op woensdag 11 december vond onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaats en de uitslag is bekend. Jouw inzet is niet alleen goud waard voor de vereniging, maar ook voor jouzelf.

Heb jij in de periode van 14 september tot en met 2 december een lot gekocht van de Grote Clubactie via een vereniging? Hiermee heb jij een vereniging gesteund, bedankt daarvoor!

Vanaf donderdag 12 december kun jij hier je lot van 2019 checken.

 

Beste loten verkopers,
We hebben nog 1 week uitstel gekregen. Dus 9 november is de laatste mogelijkheid om de boekjes van de Grote Clubactie in te leveren.
Namens, Berry Aalders

Beste loten verkopers,
Wij hopen dat jullie al veel loten hebben verkocht. Dat levert de vereniging veel geld op en jullie krijgen ook € 0,50 per verkocht lot.  Als je het boekje vol hebt kun je het inleveren.  Als je nog een boekje met loten wil, kun je dat bij mij krijgen. Vorig jaar waren er ook al jongens die 2 of meer boekjes hebben gehad. Boekjes moeten uiterlijk 1 november bij mij of aan de mensen achter de bar worden afgegeven.

HEEL VEEL SUCCES
Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

Op zaterdag 14 september gaat de GROTE CLUBACTIE van start. De verkoopboekjes zullen via de leiders uitgedeeld aan onze pupillen. Probeer allemaal in korte tijd heel veel loten te verkopen. De gehele opbrengst, die S.C.E hieruit krijgt, komt ten goede aan de jeugd. Hoe meer loten er worden verkocht, des te meer evenementen kunnen er voor jullie worden georganiseerd. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen door degene(n) die in zijn/haar leeftijdsgroep de meeste loten verkoopt. Daarnaast krijg je zelf nog voor elk verkocht lot € 0,50 van S.C.E. En daarbij krijgen de spelers van het team dat de meeste loten heeft verkocht een rondje friet.

Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders

Volle boekjes mag je bij mij inleveren of afgeven aan de mensen achter de bar.

GROTE CLUBACTIE 2019  

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 loten verkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven.

Steun van de omgeving

Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de jeugd.  Wij vinden dat de opbrengst ten goede moet komen aan de jeugd. Hiervan worden in een seizoen diverse jeugdevenementen georganiseerd. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!  Vrienden, familie en inwoners uit en in de omgeving van Nijmegen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. S.C.E is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

S.C.E heeft aan de verkoop ook nog leuke prijzen verbonden voor degene(n) die in zijn/haar leeftijdsgroep de meeste loten heeft verkocht.  Bovendien krijg je als verkoper zelf nog liefst € 0,50 per verkocht lot. En dat kan lekker oplopen.  Daarbovenop krijgen de spelers van het team, dat de meeste loten verkocht heeft, een rondje friet.

Coördinator Grote Clubactie, Berry Aalders