01-07-20  Beste voetbalvrienden, vanaf 1 juli mogen sportkantines hun deuren weer openen. Wij hebben daarom besloten om aankomende zaterdag 4 juli om 14.00 open te gaan. Jullie zijn van harte welkom om “eindelijk” weer naar ons gezellige clubhuis te komen. We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. Hopelijk mogen we je zaterdag verwelkomen op ons sportpark en maken we er een gezellige middag van.
Namens het bestuur, Rik Mulders

01-07-20  Met ingang van seizoen 2020/’21 is een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd door de International Football Association Board (IFAB). De spelregelwijzigingen zijn per 1 juni 2020 van kracht. Documenten van de spelregelwijzigingen en de bijbehorende handleidingen vind je hier.
Heb je het webinar over de spelregelwijzigingen gemist? Geen probleem, je kunt dit webinar, net als alle overige webinars, hier terugkijken.
Wij wensen jullie veel succes, met leuke en sportieve wedstrijden.
Namens, de KNVB

15-06-20   Voor komend seizoen 2020-2021 hebben we naast een nieuwe hoofdtrainer, Theo van Cleef, drie nieuwe spelers erbij. Momchil Kolev komt over van Germania. Enes Oztürk komt over van Rood Wit en Nasim Saber komt over van N.E.C.
Wij wensen namens S.C.E alle drie de spelers een mooie en succesvolle periode bij onze club. Welkom mannen !
Namens, de technische commissie

26-05-20   Deze week (week 22) kan er dit seizoen voor het laatst worden getraind. Vanaf volgende week beginnen de voorbereidingen voor de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden. Op alle drie velden (1 miniveld en 2 grote velden) zal nieuw kunstgras worden aangelegd.  Dit werk gaat enkele weken duren, maar volgens de planning zullen bij de start van de nieuwe competitie onze velden er weer goed uitzien.
Namens het bestuur, Berry Aalders

14-05-20  We bevinden ons momenteel in een erg bijzondere tijd. Het zijn tijden waarin niet alles mogelijk is wat we graag willen, maar dit mag ons niet tegen houden. We kunnen ons goed voorstellen dat het ook voor de verenigingen zoeken is naar wat de mogelijkheden zijn. Wij willen jullie helpen om er het beste van te maken. Het trainen mag weer, maar de fysieke competitie blijft verboden. Wij brengen alsnog de competitie naar uw vereniging. Het NK Latje knal is een landelijke competitie waarin jeugd teams van verenigingen vanuit heel het land het opnemen tegen elkaar. Jeugd Teams kunnen zich inschrijven namens de vereniging en deelnemen aan deze competitie. De Jeugd teams dienen een video te maken van de deelname en deze op te sturen naar ons, zo kunnen wij de score online monitoren. Ze zullen 15 pogingen krijgen om zoveel mogelijk punten te krijgen en iedere leeftijd doet dit van een andere afstand. De teams hebben de tijd om van 1 tot en met 14 juni deel te nemen. Ondanks de vele strenge regels vanwege de corona ontstaat er op deze manier een leuke competitie en kan een team van uw vereniging misschien wel Nederlands Kampioen latje knal worden! Via ons kunt u extra waarde bieden aan de leden, door middel van onze competitie. De jeugd teams mogen zelf bepalen hoeveel inschrijfgeld ze betalen. Van dit bedrag gaat 50% naar uw vereniging en de overige 50% doneren wij aan een goed doel! U hoeft verder weinig te organiseren, want ons team neemt deze taak op ons. Wij hopen dat we via uw vereniging de jeugd teams kunnen bereiken om mee te doen zodat ook uw vereniging vertegenwoordigd wordt. Graag horen we of er een samenwerking tot stand kan komen!
Met vriendelijke groet, Timo Schmieman Tel. 06-43907184

08-05-20   woensdag 13 mei wordt er weer gestart met de trainingen voor de pupillen. Van 14.30 uur tot 15.30 uur  trainen de  JO8-1, JO8-2, JO8-3, JO9-2, JO9-3 en JO10-4 en van 16.00 uur tot 17.00 uur wordt er getraind door de JO10-2, JO10-3, JO11-2 en de meisjes.
Namens de trainers, Berry Aalders

25-04-20  Wekenlang lagen de voetbalvelden er stil bij vanwege de maatregelen tegen het corona-virus. Maar nu zien wij het eerste lichtpuntje om de verenigingsactiviteiten weer voorzichtig op te kunnen starten: deze week heeft het kabinet besloten dat jeugd tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar vanaf 29 april weer georganiseerd en beheersbaar mag gaan trainen. We begrijpen dat dit opeens heel snel is en daarom veel vraagt van jullie vereniging en jullie vrijwilligers. Wij doen er daarom alles aan om jullie hierbij te ondersteunen. Om te beginnen sturen we jullie hierbij het protocol met daarin alle stappen en regels om veilig en verantwoord aan de slag te kunnen. Dit protocol is door deskundigen opgesteld en geldt voor alle sporten. Het kan dus zijn dat bepaalde zaken te algemeen zijn en er nog een ‘vertaalslag’ nodig is voor het voetbal. Wij gaan deze slag nog maken zodat jullie dit begin volgende week kunnen delen met jullie leden. Het protocol kun je hier nalezen: https://nocnsf.nl/sportprotocol. Op dit moment zijn we bezig met het bedenken en ontwikkelen van voetbalvormen die jullie kunnen hanteren voor de jeugd. Op basis van het genoemde protocol, komen we ook met praktische en verantwoorde tips voor trainers, zoals bijvoorbeeld het aantal spelers dat op het veld mag en hoe men vellig met de bal en andere materialen kan omgaan. Begin volgende week kunnen we jullie dit aanbieden.
Samenwerking gemeentes en clubs
Het is nu zeer belangrijk dat jullie zo snel mogelijk contact opnemen met jullie gemeente. De gemeentes zijn door het kabinet verantwoordelijk gesteld voor het opstarten van het sporten door de jeugd. Zij bepalen dus wanneer, onder welke voorwaarden en welke delen van hun accommodaties gebruikt kunnen worden. Wij vertrouwen op een goede samenwerking met jullie gemeentes, maar kunnen hierin te allen tijde helpen.
Tot slot willen we jullie ook vragen om zoveel mogelijk samen te werken met andere verenigingen. Dit bijvoorbeeld door de accommodatie te delen (de vereniging is als hoofdgebruiker verantwoordelijk voor de coördinatie op het park). Mochten jullie vragen hebben, dan staan deze misschien al op onze site beantwoord. En anders kun je ook contact opnemen met de verenigingsadviseurs. Nogmaals, we gaan er alles aan doen om jullie hierbij te ondersteunen. Ook hierin moeten we gezamenlijk optrekken.
Wij blijven jullie op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen en staan open voor suggesties hoe wij onze jeugd de komende periode weer met heel veel plezier kunnen laten sporten.
Met sportieve groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

24-03-20  Beste SponsorKlikker, we kregen gisteren tot onze verbazing het gerucht te horen dat alle bij ons aangesloten webshops voornemens waren om te gaan stoppen met het sponsorconcept van SponsorKliks. Wij willen hierbij benadrukken dat dit ABSOLUUT niet het geval is en dit gerucht direct naar het rijk der fabelen verwijzen. Ondanks dat een aantal grote webwinkels zoals; Coolblue, Bol.com (per 01-04-2020), Jumbo.com en COOP als gevolg van de corona-crisis haar marketing activiteiten via SponsorKliks TIJDELIJK op een laag pitje of zelfs stop hebben gezet, willen we hierbij benadrukken dat alle overige webwinkels nog steeds via SponsorKliks bereikbaar zijn voor aankopen. Het is in deze tijd voor heel veel aangesloten clubs, verenigingen, stichtingen, goede doelen, scholen etc. juist van essentieel belang om je online aankopen via SponsorKliks te blijven doen. Juist nu hebben de sponsordoelen de zo broodnodige financiële steun nodig om te overleven. Daarom moedigen wij een ieder aan om toch vooral onze (vernieuwde) browser extensie te installeren. Deze zorgt er in ieder geval voor dat SponsorKliks niet meer vergeten kan worden. Klik hier om naar onze browser extensie van S.C.E te gaan. 
Namens, SponsorKliks

17-03-20  Nu de scholen dicht zijn verzoeken we jullie de kinderen zoveel mogelijk *thuis* te houden. Naar buiten gaan mag, maar kijk uit voor groepsvorming! Sport accomodaties, schoolpleinen, cruyffcourts etc. puilen momenteel uit. Kijk daarmee uit!  In verband met de gezondheidsrisico’s is het niet wenselijk dat er grote groepen samen komen. Denk aan de gezondheid van uw kind, u zelf maar ook aan dat van een ander. Laten we er allen voor zorgen dat dit snel achter de rug is. We verzoeken u dan ook om zoveel als mogelijk thuis te blijven. Nogmaals aan alle ouders en/of verzorgers; laten we onze verantwoordelijkheid pakken in deze vreemde en moeilijke periode. Dit lukt alleen als we hier allemaal achter staan! Blijf thuis en ga alleen naar buiten als het noodzakelijk is. Houdt voldoende afstand en voorkom groepsvorming! Laten we allemaal een steentje bijdragen om deze moeilijke periode door te komen. Spreek elkaar hier ook op aan als het nodig is. Bedankt namens bestuur van S.C.E,
Namens, Berry Aalders

12-03-20  Alle trainingen voor donderdag 12 en vrijdag 13 maart (dus ook GEEN keeperstraining), en zaterdag 14 maart zijn AFGELAST i.v.m. de Coronavirus. Ook alle trainingen en (oefen)wedstrijden zijn tot 6 april niet mogelijk op “Sportpark Lindenholt”. Ook zal het clubhuis gesloten zijn deze periode.
Namens, de TC en het bestuur

20-02-20   In verband met de carnaval wordt er woensdagmiddag 26 februari niet getraind door de JO8-1, 2, 3,  de JO9-1, 2,3,  de JO10-2, 3, 4 en de JO11-2.
Namens de trainers, Berry Aalders

18-02-20  We gaan dit jaar carnaval vieren, daarom zijn er maandag 24 en dinsdag 25 februari geen trainingen bij S.C.E voor alle teams en zal het sportpark Lindenholt gesloten zijn.
Namens, alle trainers van de maandag en dinsdag

15-02-20  Zaterdag 22 februari is er in verband met het carnaval geen training voor de kabouters. Zaterdag 29 februari is er wel training.
Namens de trainers, Berry Aalders

06-02-20  Waar wij naar zoeken dat moeten VOETBALMEIDEN zijn. Ben jij geboren in 2009, 2010 of 2011 en vind je het leuk om te voetballen, kom dan eens trainen bij S.C.E. Vanaf woensdag 19 februari starten we wekelijks om 16.00 uur op ons sportpark aan de Meeuwse Acker 2029. Ik hoop dat we komende maanden een leuk team kunnen samenstellen om in september te starten in de competitie.Voor aanmelding en verdere informatie neem gerust eens contact op met: Jolanda Mondi en ben bereikbaar via email:
jolanda-1017@hotmail.com
Namens, Jolanda Mondi

11-01-20   zaterdag 25 januari begint de training voor de kabouters weer om 11.30 uur.
Namens de trainers, Ruud en Ben

07-01-20  40+ groep is op zoek naar nieuwe 40 plussers,
– Er wordt getraind op vrijwel elke zaterdagmiddag, zonder zomer- en winterstop, van 15.00 uur tot 16.00 uur.
– Iedereen wordt met respect behandeld gezien de variabele fitheid en voetbalkunst.
– Er is geen sprake van verplichte deelname. Speel jij maar eens in de twee à drie weken of wellicht maar eens per maand mee, ook dan ben jij van harte welkom.
– We spelen op kunstgras en hanteren zaalvoetbalregels (geen of weinig lichamelijk contact en pertinent geen slidings). De grootte van het speelveld wordt aangepast aan de opkomst van de dag.
– Er heerst een vriendschappelijke onderlinge sfeer. Er wordt met bezieling gespeeld en er wordt gelachen, zowel in het veld als wellicht erbuiten bij drankje in ons clubhuis (geen verplichting).
– We hebben een groeps-WhatsApp waarin deelname wordt geregistreerd. Men weet bijtijds het aantal deelnemers voor de komende zaterdag.
– Lid worden van de 40+ groep kent geen belemmeringen, iedereen kan deelnemen ongeacht zijn voetbal historie. Een verleden bij S.C.E is dus niet noodzakelijk.
– De contributie bedraagt € 55,00 per jaar.
De 40+ groep nodigt eenieder van harte uit om eens te komen kijken of, beter nog, om gewoon eens een keer mee te doen om zodoende kennis te maken met 40+ voetbal!
Voor extra info: hanslevi@hetnet.nl
Met vriendelijke groet, namens de 40+ groep Hans van den Heuvel

07-01-20   De feestdagen zijn voorbij. Iedereen een heel gelukkig en vooral gezond 2020. We kunnen ons gaan opmaken voor de voorjaarscompetitie. Diverse elftallen hebben de najaarscompetitie met een kampioenschap afgesloten. Dat is in het clubhuis nog even gevierd. Dat kan wel betekenen dat zij vanaf februari in een afdeling hoger gaan uitkomen. De trainingen voor de teams JO8-1, 2 en 3 (nieuw elftal), de JO9-1,2 en 3, de JO10-2, 3 en 4 en de JO11-2 beginnen weer op woensdagmiddag 22 januari 2020. De studenten van de CIOS zullen er nog 3 weken zijn. Vanaf woensdag 5 februari komen er nieuwe studenten van de CIOS. De competitie begint weer  op zaterdag 1 februari 2020. Veel succes iedereen.
Namens de trainers, Berry Aalders