19-01-23   Ewald Bhugoea heeft zijn verenigingsscheidsrechter veldvoetbaldiploma behaald. Gefeliciteerd Ewald, je bent een topper !!
 
Zo zouden er veel meer moeten zijn van die vrijwilligers.
Klik op foto voor vergroting

05-01-23   Tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari 2023 aanvang 19.00 uur zullen, zoals te doen gebruikelijk, de jubilarissen bij S.C.E worden gehuldigd. Doordat we 2 jaar door corona geen receptie hebben kunnen houden, zijn de jubilarissen van die jaren ook niet gehuldigd. Dat wordt daarom nu gedaan tijdens de receptie van 6 januari. We hebben niet alleen leden, die 12,5 jaar lid zijn, maar ook 25, 40 en 50 jaar. Zelfs hebben we leden die 60 en 70 jaar lid zijn. Voor zover zij aanwezig kunnen zijn worden al deze jubilarissen aanstaande vrijdag op een passende wijze gehuldigd. De huldiging zal rond 20.30 uur plaats vinden. We hopen uiteraard dat veel leden onze Nieuwjaarsreceptie komen bezoeken.
Namens het bestuur, Berry Aalders

01-12-22   Met invoeren van een VOG maak je sport niet veilig. Er komt, naast de al toegezegde 6 miljoen euro, geen extra geld vrij voor sportverenigingen die het moeilijk hebben. Minister Helder wil voor deze verenigingen nu ook nog een VOG verplicht stellen. Een waardeloos voornemen volgens Mart de Kruif. Er komt, naast de al toegezegde 6 miljoen euro, geen extra geld vrij voor sportverenigingen die het moeilijk hebben. Minister Helder wil voor deze verenigingen nu ook nog een VOG verplicht stellen…

08-11-22  Allereerst zou ik even kort toelichten wie wij zijn. Wij zijn van PANNA! Magazine en hebben in de herfstvakantie voetbaldagen door het hele land georganiseerd. Van al deze voetbaldagen hebben wij de beste voetballers uitgenodigd voor onze finaledag. Op deze dag gingen alle kinderen tegen elkaar spelen in een toernooi vorm, hiervan zijn weer de beste voetballertjes uitgekozen. Deze voetballers vormen dan het PANNA! Sterrenteam. Het is een hele kluif om in ons Sterrenteam te komen, vandaar dat wij jullie allereerst feliciteren met Yuri Traficante, die het PANNA! Sterrenteam heeft behaald. 
GEFELICITEERD Yuri Traficante 
Yuri Traficante is geselecteerd voor het PANNA! Sterrenteam, hartstikke goed Yuri! Momenteel komt Yuri uit voor de JO9-1 van S.C.E Nijmegen. Hij blijft hier ook dit seizoen nog spelen, maar hij krijgt door zijn positief opvallende spel extra activiteiten dit seizoen. Yuri heeft zich namelijk op de PANNA! voetbaldagen dusdanig in de picture gespeeld dat hij mag uitkomen voor het PANNA! Sterrenteam. Yuri gaat het hele jaar gevolgd worden door het PANNA! Magazine, wedstrijden spelen tegen profclubs en leuke team activiteiten doen. Als klap op de vuurpijl wordt het PANNA! Sterrenteam ook gevolgd door diverse scouts. Het gaat een druk, maar leuk voetbalseizoen worden. Wij wensen Yuri veel succes bij S.C.E Nijmegen

Namens, PANNA Sterrenteam

17-10-22   Kent u jonge Nijmeegse helden tussen de 4 en 13 jaar die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gedaan? Dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld een zieke buurvrouw helpen, geld inzamelen voor een goed doel, helpen bij de (sport)vereniging of een belangrijke prijs winnen. We roepen iedereen op om deze helden te nomineren voor een kinderlintje! Dit is mogelijk tot en met 1 november via nijmegen.nl/kinderlintjes. De burgemeester reikt de kinderlintjes uit op woensdag 16 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis. Ziet u kans om iemand te nomineren of bijvoorbeeld uw leden te attenderen op het bestaan van de kinderlintjes en de mogelijkheid tot nomineren? Bijgaande poster kunt u gebruiken op bijvoorbeeld uw social media of in een nieuwsbrief aan de leden. Mocht u vragen hebben over de kinderlintjes en het nomineren dan kunt u hierover contact opnemen met ondergetekende. KLIK HIER voor meer informatie.
Namens, Margot van der Mark – evenementen organisatie gemeente Nijmegen

28-09-22   Een van onze kleding sponsoren van de jeugd van S.C.E  “PANNA” organiseert een panna toernooi voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar.
Om in de buurt te blijven van Nijmegen, ben je bij onderstaande verenigingen welkom.
maandag  24-10-2022 om – 14.30 uur – bij SV Orion (Nijmegen) 
woensdag 26-10-2022 om – 09.30 uur – bij s.v. AWC (Wijchen)
woensdag 26-10-2022 om – 14.30 uur – bij DIO’30 Druten (Afferden)
Voor meer informatie en inschrijven; KLIK HIER en heel veel plezier.

09-09-22  Beste sporter, op 23 september gaan wij met en voor de stad laten zien en ervaren hoe belangrijk bewegen is en dat wij dat als gemeente Nijmegen 100% omarmen. Daarom willen wij u uitnodigen om hier aan deel te nemen. Iedereen is van harte welkom. KLIK HIER voor programma.
Met sportieve groet, Team verhuur Gemeente Nijmegen

16-08-22  Woensdagmiddag 31 augustus beginnen we weer met de trainingen van de pupillenteams en de kabouters. Van 14.45 uur tot 15.45 uur de JO9-1, JO9-3 en de kabouters en van 16.00 tot 17.00 uur de JO8-1, JO8-3 en JO11-4
Namens de coördinator en trainers

29-07-22   De districtsbeker tegenstanders voor S.C.E zondag 1 voor seizoen 2022 – 2023 zijn; sc DIOSA (Balgoij), vv Niftrik (Niftrik), en Victoria’25 (Afferden).

08-07-22   De tegenstanders voor S.C.E zondag 1 komend seizoen zijn; sv Angeren, sv Blauw Wit, RKSV Brakkenstein, sv DSZ, DVOL, FC Jeugd, GVA, HAVO, Jonge Kracht, Quick1888, RKSV Driel, RKVV Rood Wit, S.C.E, vv Trekvogels, de clubs komen uit in de derde klasse C KNVB Oost zondag.

24-06-22  In verband met de zomerstop en het vierdaagse hotel zal het clubhuis van 27 juni tot 13 augustus 14.00 uur gesloten zijn.
Namens het bestuur, Berry Aalders

16-06-22  De zondag 1 selectie ziet er het komende seizoen iets anders uit, de nieuwe spelers zijn; Mike Bogaard, Mo Ired, en Graciano Bambino zijn nieuw. Vanuit de eigen jeugd stromen Thijmen Scheidsbach en Noa Poelder door.
Spelers die vertrokken zijn; Benjamin Rouhof naar Quick 1888, en Stijn Brugman gaat naar Hengelo.
Verder blijft de groep compleet. Meestal na zo’n succes vol jaar.
Namens, de Technische commissie

08-06-22  Slotoffensief BallenactieOnze Ballenactie zit er al bijna weer op. Doneren kan nog tot en met dinsdag 14 juni 2022. Help je mee met het slotoffensief?Maak kans op een schoenen bon t.w.v. €100,-Doneer een bal aan SCE en maak kans op een schoenen bon ter waarde van €100! Ga snel naar: www.ballenactie.nl/sce
Samen winnen we meerIeder seizoen moeten we ons ballenhok weer aanvullen, omdat er ballen zijn versleten of kwijtgeraakt. Dit is altijd een flinke kostenpost. De Ballenactie levert ons dus een flinke besparing op, zodat het balletje ook volgend seizoen weer gewoon kan rollen overal. Help je mee?

19-05-22  Sinds gisteren zijn we bij S.C.E gestart met de ballenactie van de JUMBO. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? Ballen heb je als voetbalvereniging altijd nodig. De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Daarom komen we in actie!  Deze actie loopt tot en met dinsdag 14 juni 2022.Iedereen die S.C.E een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij S.C.E.Doneer een bal, klik op de link om een bal te doneren: www.ballenactie.nl/sce
Namens het bestuur, Berry Aalders

15-05-22  Bericht vanuit het meidenvoetbal!. Ten eerste: alle VOETBALMEIDEN van S.C.E feliciteren S.C.E 1 en S.C.E zaterdag 3 met het behalen van het kampioenschap!!
Op 21 mei speelt MO11-2 hun kampioenswedstrijd om 09.00 uur bij sc Rheden. Dezelfde dag en tijd speelt MO11-1 thuis tegen de medekoploper RKHVV. Bij winst is dat een grote stap naar hun kampioenschap. Nu al trots op alle meiden, succes!!!
Namens, Jolanda Mondi

21-04-22  Op Koningsdag, woensdag 27 april zijn er geen trainingen op “Sportpark Lindenholt”.
Namens het bestuur, Berry Aalders

15-03-22  Voetbalvereniging S.C.E is op zoek naar vrijwilligers voor achter de bar! Lijkt het jou leuk om eens een keer een bardienst te draaien, kom dan eens langs op de donderdagavond 20:00 uur – 22:00 uur  of de zaterdagmiddag 13:00 uur – 16:00 uur  dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Kom naar De Meeuwse Acker 2029 Nijmegen
– Je hoeft niet perse lid van de vereniging te zijn.
– leeftijd vanaf 16 jaar

27-02-22  CARNAVAL bij S.C.E een SUCCES
Geweldig was het carnavalsfeest bij S.C.E. Het was weer gezellig. En er hing een leuke sfeer. Je kon zien dat iedereen blij was, dat het weer mocht. Feesten zonder beperkingen. Dat was lang geleden. Er was wel weinig voorbereidingstijd, slechts één week. Vrijdagavond de carnavalsavond en zaterdagmiddag het familiecarnaval, waarbij veel kinderen verkleed aanwezig waren. Niettemin hebben onze vrijwilligers dit toch voor elkaar kunnen krijgen.  Cindy, Miranda, Michel, Jarno en Harry, bedankt voor het organiseren hiervan en ook voor het versieren van het clubhuis en het draaien van de intensieve bardiensten.
Namens het bestuur, Berry Aalders

30-11-21  S.C.E 40+ groep is op zoek naar nieuwe 40 plussers
– Er wordt getraind op vrijwel elke zaterdagmiddag, zonder zomer- en winterstop, van 15.00 uur tot 16.00 uur.– Iedereen wordt met respect behandeld gezien de variabele fitheid en voetbalkunst.– Er is geen sprake van verplichte deelname. Speel jij maar eens in de twee à drie weken of wellicht maar eens per maand mee, ook dan ben jij van harte welkom.– We spelen op kunstgras en hanteren zaalvoetbalregels (geen of weinig lichamelijk contact en pertinent geen slidings). De grootte van het speelveld wordt aangepast aan de opkomst van de dag.– Er heerst een vriendschappelijke onderlinge sfeer. Er wordt met bezieling gespeeld en er wordt gelachen, zowel in het veld als wellicht erbuiten bij een drankje in ons clubhuis (geen verplichting).– We hebben een groeps-WhatsApp waarin deelname wordt geregistreerd. Men weet bijtijds het aantal deelnemers voor de komende zaterdag.– Lid worden van de 40+ groep kent geen belemmeringen, iedereen kan deelnemen ongeacht zijn voetbal historie. Een verleden bij S.C.E is dus niet noodzakelijk.De 40+ groep nodigt eenieder van harte uit om eens te komen kijken of, beter nog, om gewoon eens een keer mee te doen om zodoende kennis te maken met 40+ voetbal!Voor extra info: Hans van den Heuvel – en via email: hanslevi@hetnet.nl

29-11-21 De maatregelen blijven elkaar opvolgen
De maatregelen om het aantal coronabesmettingen te laten afnemen blijven elkaar opvolgen. Zoals vrijdag al gecommuniceerd heeft het besluit om alle sportlocaties om 17.00 uur te sluiten een enorme impact op het voetbal. Onze gedachte was en is nog steeds: Voetballen (bewegen) is en kan gezond. We willen er daarom alles aan doen om zoveel mogelijk te blijven voetballen in competitieverband, mits dit medisch verantwoord is want als er niet voldoende getraind kan worden, dan levert het spelen van (alleen) wedstrijden vroeg of laat blessures op. Verder moeten we ook rekening houden met een ordentelijk competitieverloop én de extra druk op de verenigingen. Want we begrijpen goed dat het openhouden van de club veel van jullie vrijwilligers vraagt.
Verschil categorie A en B
De huidige situatie vraagt om verschillende scenario’s voor de competities. Want we moeten in beweging blijven, zowel voor onze gezondheid als ook om het verenigingsleven in stand te houden. We maken een onderscheid tussen categorie A en B omdat in de categorie A het belang van een goed competitieverloop essentieel is om uiteindelijk tot promotie/degradatie te kunnen komen. In de categorie B vinden we het belangrijk dat pupillen, junioren en senioren hun wedstrijden kunnen blijven spelen, zeker nu de trainingsmogelijkheden beperkt zijn.
Besluit categorie A: (met uitzondering van de Eredivisie en de beloften vrouwen)
Komend weekend, 4 en 5 december, vervalt het reguliere competitieprogramma bij de jeugd en senioren. Daarentegen zien wij graag dat zoveel mogelijk van de inhaalwedstrijden gespeeld gaan worden om de verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden te verkleinen. Hierbij doen we dus een beroep op die clubs die de afgelopen periode al een achterstand in aantal gespeelde wedstrijden hebben opgelopen, om in deze bijzondere periode toch een wedstrijd te spelen. Mocht jouw vereniging van mening zijn dat het niet verantwoord is om deze week met beperkte trainingsmogelijkheden af te sluiten met een inhaalwedstrijd, geef dit dan zo snel mogelijk door via KNVB Contact. Dit geeft ons de mogelijkheid om mogelijk een andere wedstrijdcombinatie in te plannen. Het uiterste moment om een wedstrijd af te zeggen is donderdag 2 december 16.00 uur. De doordeweekse wedstrijden worden uit het programma gehaald.
Besluit categorie B:
In de categorie B handhaven we dit weekend, 4/5 december, het reguliere programma voor jeugd en senioren. Uiteraard denken we mee met teams of verenigingen die niet willen voetballen. Afhankelijk van de uitkomsten van het debat van de Tweede Kamer, nemen we een besluit over het programma van 11/12 december en 18/19 december. Vanuit de combinatie van (on)mogelijkheid van trainen en het medisch advies hoe verantwoord het per leeftijd is om zonder training een wedstrijd te spelen, zullen we de keuze maken om wel of geen wedstrijden te plannen. Mochten er problemen in de bezetting van wedstrijden ontstaan, doordat een categorie A team nu thuis speelt in plaats van uit dan gaat de wedstrijd van de categorie A voor de categorie B.
De doordeweekse wedstrijden worden uit het programma gehaald.
Wat valt er onder categorie A of B?
Voor het seizoen 2021/’22 geldt voor de categorie A de volgende indeling:
Mannen veldvoetbal standaard Tweede Divisie tot en met de vijfde klasse.
Mannen veldvoetbal reserve Hoofdklasse tot en met de reserve derde klasse *.
Mannen veldvoetbal O23 competitie (divisies).
Vrouwen veldvoetbal Eredivisie vrouwen, beloften tot en met de derde klasse.
JO13 t/m JO19 Divisie 1 tot en met de Hoofdklasse
*Uitzondering voor de reserve 3e klassen zondag in de districten Noord en West. Deze vallen onder de categorie B
Teams die in het seizoen 2021/’22 in de overige klassen (inclusief 7 tegen 7 senioren) spelen behoren tot de categorie B
Resterend verloop competitie tot Kerst
Afhankelijk van de besluitvorming in de Tweede Kamer deze week, nemen we een besluit over het doorgaan van de competitie op 11/12 december en 18/19 december. Op basis van de mogelijkheden om te trainen, wellicht na het debat toch tot een later tijdstip dan 17.00 uur, maken we de keuze om competities stil te zetten, inhaalwedstrijden te faciliteren of een regulier programma te organiseren.
Zaalvoetbal
De zaalvoetbalcompetitie is tot en met 19 december stilgezet met uitzondering van de Eredivisie mannen en vrouwen. Hopelijk kunnen we de competitie na de winterstop hervatten. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om de wedstrijden die nu komen te vervallen opnieuw in te plannen. Dit kan mogelijk wijzigingen in de huidige speeldagenkalender opleveren. We verwachten uiterlijk volgende week hierover te communiceren.
KNVB Opleidingen
Alle opleidingen van de KNVB academie zullen op basis van de huidige maatregelen niet in de praktijk bij de amateurverenigingen georganiseerd kunnen worden. De KNVB academie zal dan ook de opleidingsactiviteiten opnieuw gaan plannen en waar mogelijk online gaan aanbieden. De deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Voor bepaalde opleidingen gelden er uitzonderingen en ook daar zullen de betreffende deelnemers direct over geïnformeerd worden.
Contact en meer informatie
Kijk voor alle informatie over voetbal en het coronavirus op www.knvb.nl/coronavirusof neem contact op met jouw verenigingsadviseur. Daarnaast wijzen wij je op het bestaan van de bestuurders community Eén Tweetje. Juist op dit platform kom je andere bestuurders tegen die met elkaar tips, adviezen en ervaringen uitwisselen. Of bezoek de website van NOC*NSF: Namens KNVB, Jan Dirk van der Zee – Directeur-bestuurder amateurvoetbal

27-11-21 Maatregelen tegen het COVID virus 
De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het COVID virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard.De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. De kracht van sport en bewegen heeft hiermee niet de waarde toegekend gekregen die wij menen eraan toe mogen kennen. Een harde klap voor onze sport, maar samen met de verenigingen zullen wij wederom onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van het virus.Dit weekend, zaterdag 27 en zondag 28 november, mag er nog gevoetbald worden, zowel op het veld als in de zaal. De huidige corona regels zullen hier nog steeds van kracht zijn.

Dit betekent:
Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Voor zaalvoetbal geldt dat de spelers ook een CTB verplichting hebben.

In de kantine en de kleedkamer is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.
Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
De kantine moet op zaterdag 27 november om 20.00 uur dicht en op zondag 28 november vanaf 17.00 uur.

Vanaf 28 november 05.00 uur gelden de volgende regels voor de sport.
Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn.
Wedstrijden van komende zondag, 28 november kunnen doorgang vinden. Mocht de wedstrijd te laat aanvangen, overleg dan met de tegenstander om de wedstrijd te vervroegen.
De zaalvoetbalcompetitie kan hierdoor geen doorgang vinden en wordt stilgelegd tot en met 19 december.
Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.
Topcompetities (Eredivisie vrouwen en eredivisie zaalvoetbal mannen en vrouwen) hebben een uitzonderingspositie en gaan wel door uiteraard zonder publiek. Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen veel vragen oproepen. Ook is toegezegd dat er nieuwe financiële steunpakketten beschikbaar komen. Er wordt hard gewerkt aan het verduidelijken van alle maatregelen. Wij nemen zo snel mogelijk een besluit over de voortgang van de competities voor de komende weken en informeren dan alle verenigingen en scheidsrechters. Kijk dan ook op www.knvb.nl.Contact en meer informatieKijk voor alle informatie over voetbal en het coronavirus op www.knvb.nl/coronavirus of neem contact op met jouw verenigingsadviseur. Daarnaast wijzen wij je op het bestaan van de bestuurderscommunity Eén Tweetje. Juist op dit platform kom je andere bestuurders tegen die met elkaar tips, adviezen en ervaringen uitwisselen.
Met sportieve groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

05-11-21  Aangescherpte maatregelen in de sport, geldig vanaf 6 november
Wij zijn blij dat de Tweede Kamer en het kabinet hebben geluisterd naar de bezwaren vanuit de amateursport. Met deze uitkomst is voor bijna drieduizend voetbalverenigingen, 600.000 volwassen amateurvoetballers en duizenden vrijwilligers een werkelijk onmogelijke situatie voorkomen. Het eerdere plan, het tonen van een Corona Toegangsbewijs (CTB) door sporters en publiek van 18 jaar en ouder ook voor de buitensport, was praktisch niet uitvoerbaar.
Voor het zaalvoetbal is er helaas anders geredeneerd en is het moeten tonen van het CTB door sporters en publiek van 18 jaar en ouder in stand gebleven. Naar verluidt omdat sporthallen doorgaans één toegangsdeur hebben en omdat de meeste sporthallen niet door vrijwilligers, maar door professionals worden beheerd. Wij adviseren de zaalvoetbalbestuurders in contact te treden met de eigenaar van de sporthal, doorgaans de gemeente, voor het scheppen van duidelijkheid en eventueel het maken van afspraken.
Voor het veldvoetbal blijft het sporten in elk geval voor iedereen toegankelijk. Dat is goed nieuws aangezien sporten een positieve invloed heeft op de gezondheid en dus ook de gezondheidszorg. Ook heeft deze wijziging een positieve invloed op de sociale aspecten van verenigingsleven. Iedereen kan elkaar nog blijven ontmoeten. Maar gelijker tijd vragen de nieuwe maatregelen weer ontzettend veel van het aanpassingsvermogen van de vrijwilligers, de voetballers en het publiek.
Resumerend heeft het demissionair kabinet per 6 november de volgende nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport.
Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek én sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Dit geldt dus ook voor het zaalvoetbal. Bij het betreden van de locatie zal een CTB getoond moeten worden.
Voor de buitensport geldt dat alléén voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een CTB getoond moet worden.
Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.
Deze maatregelen gaan aanstaande zaterdag in, maar de overheid heeft richting de sportsector aangegeven er begrip voor te hebben als de praktische invoering niet direct geregeld is. Uiteraard er wel op vertrouwend dat de benodigde processen in gang worden gezet. Wij willen benadrukken dat het aan de verenigingen is om haar leden en het publiek op te roepen dat ze zelf ook hun verantwoordelijkheid hebben ten aanzien van het kunnen betreden van binnenruimtes en specifiek het betreden van de kleedkamer en hen oproepen om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is. Het gedrag van onze sporters/publiek wordt medebepalend voor mogelijke toekomstige maatregelen van de overheid.
Bij de veiligheidsregio’s is er geld, beschikbaar gesteld door het Rijk, voor het handhaven van de coronatoegangsbewijzen. Informeer hiernaar bij je eigen gemeente, wellicht helpt het bij het vergemakkelijken van de controle op CTB.
Kijk hier voor de meest gestelde vragen: Contact en meer informatie. Kijk voor alle informatie over voetbal en het coronavirus op www.knvb.nl/coronavirus of neem contact op met jouw verenigingsadviseur. Daarnaast wijzen wij je op het bestaan van de bestuurders community Eén Tweetje. Juist op dit platform kom je andere bestuurders tegen die met elkaar tips, adviezen en ervaringen uitwisselen.
Met sportieve groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

08-10-21  Trainer/ster gezocht voor de woensdagmiddag, voor onze jeugdige spelertjes. Ben jij de trainer die onze jeugdvoetballers beter kan maken, en vind je het leuk om je kennis over te dragen op de jeugdspelers. Dan ben je van harte welkom, bij S.C.E Heb je interesse stuur dan een mailtje naar; scejeugd0308@gmail.com

11-08-21 De trainingen van de JO8-1, JO9-1, JO11-3, MO11-1, MO11-2 en de kabouters gaan dit seizoen weer beginnen. Er wordt gestart op woensdagmiddag 25 augustus om 14.45 uur. Dit seizoen zullen ook de kabouters op de woensdagmiddag gaan trainen.
Namens de trainers, Berry Aalders

28-07-21  Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een seniorenelftal om op zaterdagmiddag mee te voetballen?  S.C.E zaterdag 5, met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar, is op zoek naar nieuwe spelers. We spelen in de 6e klasse. Het spelplezier staat hoog in ons vaandel. Maar we strijden wel wekelijks voor de overwinning. Heb je interesse. Neem contact op Nick van Haren, 06-14462217

27-07-21 S.C.E is op zoek naar een trainer/coach voor de JO17-2. Wie o wie wil dit team trainen op maandag en woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Is er interesse of zijn er vragen neem dan contact op met Jaap Thissen. Bellen mag naar tel. 06-39208002 of mailen naar: Jaap Thissen

22-07-21 Beste trainers/leiders jeugd en senioren, hierbij het “voorlopige trainingsschema” voor komend seizoen. Nog niet alles is ingevuld en afgerond. Er kan in ieder geval weer worden getraind vanaf maandag 9 augustus 2021. Geef door aan Karel Creemers (wedstrijdsecretarissce@gmail.com of 06-24440652) wanneer jullie met de trainingen willen gaan beginnen.  Laat John en Willie niet voor niets komen. Heel veel succes komend voetbaljaar. KLIK HIER voor trainingstijden & dagen.
Namens, Berry Aalders

09-07-21 De “nieuwe” indeling voor S.C.E. zondag 1 in de 4e klasse E het komend seizoen 2021-2022: sv Angeren, vv Aquila, sc DIOSA, s.v. DSZ, vv Krayenhoff, NSSV FC Kunde, sv Nijmegen, vv OSC, Overasseltse Boys, sc Millingen, vv S.C.E, vv SCP, sv Hatert, vv UHC.