4-daagse hotel S.C.E is een grandioos succes
no 6 Audrey van Wijk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nijmeegse 4-daagse zit er al weer twee weken op en het 4-daagse hotel S.C.E is een grandioos succes geworden. Alle gasten waren vol lof over de wijze waarop zij door de 4-daagse vrijwilligers van S.C.E zijn ontvangen en verzorgd. Alles liep volgens de planning en er hebben zich geen problemen voorgedaan. De catering was wederom fantastisch met een feestelijke bbq op de vrijdagavond. Hier voor dank aan Dennis Milder! Namens het bestuur van S.C.E worden de (ongeveer) twintigtal vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun inzet en opoffering van vrije tijd. Zij hebben de naam van S.C.E positief uitgedragen en hebben met het hele team veel werk verricht, iets wat de hele club ten goede komt. Ook dit team verdient eigenlijk promotie! Zonder anderen te kort te doen wil ik met name Audrey Meijer van Wijk noemen als initiator en coördinator van het geheel. Nogmaals allen hartelijk bedankt en wij hopen er volgend jaar weer een succes van te maken bij de 100e editie van de 4-daagse.
Namens het bestuur, Irene Brongers

 

We zijn Raymond niet vergeten
S.C.E Veteranen voetballen al enkele jaren op zaterdagmiddag van 3 tot 4 uur. Iedereen is vrij om daarbij aan te sluiten. Zo kwam er al enkel jaren bij tijd en wijlen Raymond aanwandelen. Hij woont achter S.C.E en hij speelde een spelletje mee. tot juni dit jaar. Hij overleed op de veel te jonge leeftijd van 42 jaar. Raymond was vader van 4 kinderen 18-14, 3 en anderhalf…. en liet een lieve vrouw achter. De veteranen zaten er wat verslagen bij in juni. We besloten Raymond niet te vergeten en namen initiatief om zijn gezin op een later moment een leuke dag te bezorgen. Dat is gelukt. Samen met KERMIS NIJMEGEN en de www.fieldworkfoundation.nl. Een avond kermis zijn ze begonnen met een frietje Vuurens, waarna ze vertrokken met een lading aan vrij-entreebewijzen gekregen van de kermisklanten. Super! Bij thuiskomst troffen ze een mooie enveloppe met daarin het klapstuk van de avond. Voor de rest denk ik dat haar woorden voor zich spreken.

Met vriendelijke groet, William Nijland

Hallo William,
Wat een fantastische avond hebben we gehad, ondanks het missen van Raymond hebben we er enorm van genoten zoals de foto’s laten zien. En dan komen we thuis en dan zo’n mooi kaartje met lieve brief, met nog zo’n groot cadeau erin (tjee met eten en drinken erbij) , dit is niet normaal meer. De oudste kinderen stonden te springen in de kamer en gingen gelijk kijken wanneer we het beste konden gaan. Wat heerlijk dat ik de kleintjes met de Efteling kan laten kennis maken, ze zullen niet weten wat ze zien. Dit zal dus ook niet heel lang meer duren voordat we gaan, uiteraard zullen daar ook foto’s van volgen, en dan probeer ik een goede foto met ons alle te laten maken. Ik heb hier geen woorden voor en wil jouw en iedereen die mee heeft geholpen dit te realiseren uit de grond van mijn hart bedanken!!!!

Groetjes, M en kinderen.

 

Ruud Tielen, 75 jaar oud en 65 jaar S.C.E lid
12 april 2014 om 15.00 uur organiseren de veteranen S.C.E een benefietwedstrijd voor Ruud Tielen, 75 jaar oud en 65 jaar S.C.E-lid.
Ruud is leider van de veteranen S.C.E en trainer voor de bambino’s S.C.E 4 tot 6 jarigen.
We spelen op het kleinste veld zoals elke zaterdag. We spelen zoals altijd een uurtje en iedereen die mee wil doen en 40+ is kan elke week aansluiten. Lekker partijtje spelen, geen moeten maar willen!
We kennen geen zomerstop en geen winterstop. We drinken na afloop altijd een lekker biertje en analyseren ieders (on)kunde.
Eenmalig kunt u ons bewonderen. Zaterdag 12 april om 15.00 uur