30-03-17  Dringend (jeugd)coördinatoren gezocht! Een tijdje geleden hebben we o.a. op de site en via Facebook een oproep gedaan voor nieuwe (jeugd)coördinatoren. Dit heeft tot nu toe 1 nieuwe jeugdcoördinator opgeleverd. Uiteraard zijn we hier erg blij mee, maar om al onze ideeën in actie om te kunnen zetten hebben we nog meer enthousiaste, vastberaden handen nodig! Als (jeugd)coördinator binnen S.C.E denk je mee over de toekomst van de jeugdafdeling en heb je invloed op hoe het er nu aan toe gaat. Dus heb je ideeën, of ben je niet tevreden over hoe het nu gaat en je ziet kansen hoe hier verbetering aan aangebracht kan worden, meld je dan bij de Jeugdbestuur via jeffreyvanthiel@gmail.com. Samen maken we van S.C.E een nog leukere en gezelligere vereniging waar iedereen met heel veel plezier in een veilige omgeving kan voetballen.
Namens, de Jeugdbestuur

11-02-17  We zijn dringend op zoek naar jeugdcoördinatoren (m/v). Als jeugdcoördinator ben je de verbindende schakel tussen het jeugdbestuur en de trainers en leiders van één of meer leeftijdscategorieën. Je bent verantwoordelijk voor het reilen zeilen binnen deze leeftijdscategorie(ën) en bent voor deze trainers en leiders eerste aanspreekpunt. Lijkt het jou leuk om deze functie binnen S.C.E. uit te voeren en/ of wil je vrijblijvend meer informatie? Stuur dan een mail naar: jeffreyvanthiel@gmail.com
Namens, Jeffrey van Thiel

10-02-17  Nieuw jeugdbestuur S.C.E. In november van vorig jaar werd de zoektocht naar een nieuw jeugdbestuur gestart. Een oproep via social media en het ‘gewoon’ ouderwets aanspreken van mensen bij S.C.E. hebben er toe geleid dat er een nieuw jeugdbestuur is gevormd. Het jeugdbestuur bestaat uit Maurice Derksen, Brian Huijding en Jeffrey van Thiel. Het nieuwe jeugdbestuur gaat, in opdracht van het hoofdbestuur, aan de slag met het borgen van de kwaliteit en continuïteit van de jeugdafdeling. De aankomende periode zal voornamelijk aandacht besteed worden aan o.a. het creëren van een eenheid in werkwijze van de jeugdcoördinatoren, het opleveren van duurzame handboeken voor jeugdcoördinatoren, trainers en leiders en het werven van extra jeugdcoördinatoren. Ook aan het feit dat S.C.E. van de K.N.V.B. een waarschuwing omtrent het gedrag van diverse (jeugd)teams heeft gekregen zal de aankomende periode aandacht besteed worden. Hoe gaan we om met gewenst en ongewenst gedrag binnen S.C.E.? Hoe krijgen we het met z’n allen voor elkaar dat we elkaar aanspreken op gewenst en ongewenst gedrag?
Maurice, Brian en Jeffrey hebben er zin in om en gaan voor een sportieve samenwerking met jullie allemaal.

Het hoofdbestuur is zeer verheugd dat er een paar mensen binnen onze mooie vereniging aan onze noodoproep gehoor hebben gegeven. Een nieuw jeugdbestuur moest er komen en gelukkig willen een aantal mensen deze noodzakelijke taak op zich nemen. Wij wensen Maurice, Brian en Jeffrey dan ook heel veel succes hiermee. En we spreken de verwachting uit dat anderen hun voorbeeld zullen volgen. Bij de jeugd is voldoende te doen.
Namens het hoofdbestuur, Berry Aalders