Actie sponsoren van S.C.E

 Tank bij

Tank bij TOTAL en spaar voor de S.C.E clubpunten, selecteer je favoriete amateur voetbalclub, in ons geval: Sport Club Excelsior en Total doneert het equivalent van je gespaarde saldo aan S.C.E


Bezorg Sport Club Excelsior meer inkomsten, tank


De ballenactie i.s.m. JUMBO is voorbij

De ballenactie i.s.m. Jumbo Nijmegen


De ballenactie van de Jumbo winkels in Nijmegen zit er weer op, de uitslag is bekend. Om de actie af te ronden is het leuk om deze ook te delen met de rest van jullie club. Daarom ontvang je hierbij een promotieplan met de uitslag van S.C.E.

Voor de afhandeling van de actie hebben wij jullie gegevens doorgestuurd naar de Jumbo winkels in Nijmegen en de leverancier van de ballen. Eerst zal de winkel contact met jullie opnemen over de uitreiking van de cheque, om de actie af te ronden. Daarna krijgt de leverancier een seintje en zullen zij contact met jullie opnemen over de levering van de ballen.

Nadat de levering van de ballen bevestigd is krijgen wij een seintje van de leverancier. Jullie krijgen hiervoor een factuur van de leverancier. Daarna zullen wij jullie opbrengst uitkeren voor de kosten hiervan, op het IBAN dat jullie hebben opgegeven bij de aanmelding. Per saldo ontvangen jullie dan dus gratis nieuwe ballen.

KLIK HIER VOOR; UITSLAG ballenactie S.C.E

Houdt er rekening mee dat de volledige afhandeling gemiddeld 4 tot 6 weken in beslag neemt, mits jullie de bestelling spoedig bevestigen. Meer informatie over de afhandeling kunnen jullie teruglezen in de voorwaarden van de actie. Deze stonden ook vermeld bij het aanmeldformulier.
Laat je het weten als jullie verder nog vragen hebben? Bedankt voor de samenwerking tijdens de actie en we houden contact.
Met sportieve groet, namens de Jumbo winkels in Nijmegen, omdat jullie club het verdient!

De laatste week is begonnen. Het zou super zijn voor S.C.E als er nog een paar ballen bijkomen. De actieperiode duurt nog tot en met dinsdag 13 juli, dus dat gaat vast lukken! Na de actieperiode ontvang je een mail met meer informatie over de afhandeling van de actie. Maar mocht je nog vragen hebben dan kun je die mailen naar: info@ballenactie.nl
Veel succes nog!

Op deze actiepagina kun je volgen wie er al gedoneerd hebben, klik op onderstaande banner voor een overzicht van de donateurs. Staat er iemand tussen die je kent? Stuur hem/haar een persoonlijk berichtje om te bedanken.
Ontbreekt er nog iemand waarvan je denkt dat die deze actie ook leuk vindt? Stuur hem/haar dan een persoonlijk berichtje, bv via WhatsApp. 1-op-1 werkt daarbij beter dan groepsberichten. Hoe persoonlijker, hoe beter.
De actieperiode duurt nog tot en met dinsdag 13 juli 2021, maar hoe eerder jullie het doel bereiken, hoe beter. Het mogen er ook meer dan 50 ballen zijn, is geen enkel probleem….

Start Ballenactie 16 juni 2021

Vanaf woensdag 16 juni starten we bij Sport Club Excelsior met de ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee om dit een succes te laten worden?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die S.C.E een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen ook bij S.C.E.

Doneer een bal;
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/sce

Looptijd
De looptijd van de actie is 1 maand. Deze actie start op 16 juni 2021. Ook als het spaardoel behaald is kunnen supporters nog steeds een bal doneren. Hoe meer mensen van de actie weten, hoe meer ballen Sport Club Excelsior cadeau krijgt!

Afronding
Na de actieperiode wordt de balans opgemaakt. Jullie kunnen zelf bepalen welke ballen jullie willen ontvangen, op basis van jullie opbrengst. Alle merken en typen kunnen geleverd worden. Daarna worden de ballen bij S.C.E bezorgd.