Sponsor worden bij S.C.E = samen scoren

Welkom beste sponsor(en)!

Sporten doe je voor je plezier

Een voetbalvereniging zonder sponsors is tegenwoordig ondenkbaar. De faciliteiten die de spelers geboden worden, kosten veel geld. Door de leden alleen is dit niet op te brengen.

Sport Club Excelsior uit Nijmegen wil ieder lid een optimale mogelijkheid bieden te genieten op het gebied van de voetbalsport. Een voetbalvereniging waar iedereen zich thuis kan en zal voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en culturele achtergrond.
Wij willen een actieve, bruisende en vooral een sportieve voetbalvereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden, die door alle leden herkend wordt als een aantrekkelijke voetbalvereniging. Om dit allemaal te realiseren hebben wij U als betrokken sponsor echt hard nodig. Of U nu sponsor van ons VLAGGENSCHIP wilt worden, of van een van de andere teams of bord – kleding – toernooi of internet-sponsor, er zijn diverse mogelijkheden bij S.C.E, en wie weet komt U zelf met een aantrekkelijk voorstel, praten kunnen we altijd. U ziet het de mogelijkheden zijn er, nu U nog.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Dhr. Paul Raafs  – tel. 06-46295051 of via een mail naar;  paul.raafs@gmail.com en informeer naar de mogelijkheden die er zijn.

Onze sponsors zijn onze klanten!!!!!  Bent U al klant van onze sponsors??