06-06-22 sc Millingen 1 – S.C.E 1 uitslag  (Competitie)

29-05-22  S.C.E 1 – sv Nijmegen 1 uitslag  (Competitie)

22-05-22  Overasseltse Boys 1 – S.C.E 1  uitslag 0 – 3 (Competitie)
De kampioen komt vanmiddag met de volgende spelers in het veld vanaf de aftrap; Richard Schür (C), Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Nasim Saber, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Max Buesink, Benjamin Rouhof, Jarno Herfkens
In de dug-out in Overasselt nemen plaats; Anthony Wefer (RK),  Thijmen Scheidsbach, Milan Janssen, Dima Oliinyk

Scheidsrechter is Dhr. R. Broekhuis, de aftrap is om 14.00 uur.
De start van S.C.E is flitsend. Binnen 5 minuten heeft Jarno Herfkens de eerste goal gescoord uit een schitterende voorzet van Jayrell Terziyan.

Foto Jeannette Broekhaus;  Jarno Herfkens in het donkere tenue
S.C.E is hierna de bovenliggende partij en creëert diverse mooie kansen. De ene aanval is nog mooier dan de andere, helaas weet S.C.E zich niet te belonen voor de rust. De keeper van S.C.E heeft voor rust een vrije dag. Na de rust blijft S.C.E de veel betere ploeg en creëert weer volop mogelijkheden. Overasseltse Boys probeert nu met counters ook aan te vallen maar keeper Job ten Barge weet het doel schoon te houden. Na een goede steekpass van Nasim Saber komt Jayrell Terziyan vrij voor de keeper en omspeelt de keeper en schuift de bal in het lege doel 0-2.

Foto Jeannette Broekhaus; Jayrell Terziyan in het donkere tenue
S.C.E blijft aanvallen en ook Max Buesink weet vanmiddag zijn doelpuntje mee te pakken 0-3. Trainer Theo van Cleef brengt drie JO19-1 spelers (Thijmen Scheisbach voor Martin Sluijs, Milan Janssen voor Jayrell Terziyan en Dima Oliinyk voor Nasim Saber) in het veld.

Foto Jeannette Broekhaus; Max Buesink in het donkere tenue
Helaas treft een schitterend schot van Farnous Zia net het doel niet. De scheidsrechter maakt na 90 minuten een einde aan de wedstrijd.
Het is afgelopen in Overasselt, volgende week de laatste thuiswedstrijd voor dit seizoen.

  15-05-22  S.C.E 1 – sc DIOSA 1 uitslag  4 – 0  (Competitie)
Laten we beginnen te zeggen dat S.C.E vanmiddag “uit” speelt. Zo is in het begin van de competitie de uit wedstrijd al thuis gespeeld op “Sportpark Lindenholt”, dat gezegd hebbende is hier de (bijzondere) opstelling van heden middag (bij winst is S.C.E niet meer te achterhalen en zijn ze kampioen, vanaf de aftrap spelen; Richard Schür (C), Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Max Buesink, Benjamin Rouhof
In de dug-out in Balgoij nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Thijmen Scheidsbach, Stijn Brugman

Scheidsrechter heden middag is Dhr. A. Meijnen, de aftrap is om 14.30 uur.
De zon schijnt uitbundig in Balgoij, kan zo maar eens een leuke en boeiende en spannende wedstrijd worden. De belangen van S.C.E zijn groot “De Race Naar Het Kampioenschap” kan vanmiddag beslist worden. Alleen bij winst van S.C.E promoveert rechtstreeks naar de 3e klasse.
De ploegen staan klaar voor de aftrap, we gaan beginnen en zijn onderweg. Tien minuten staan er ondertussen op het scorebord, en 0-0 staat er onder. (bij sv Angeren – UHC is het rust 14.45 uur, en de stand is 5-1 voor sv Angeren). Is het  spanning – zenuwen of warmte dat er nog geen doelpunt(en) zijn gemaakt door S.C.E!!!!! waar het eerder in het seizoen een stuk gemakkelijker ging. Het is de 42e minuut en spits Max Buesink is weer ouderwets op dreef  voor S.C.E 1-0. Hopelijk is de spanning/nervositeit nu verdwenen voor de mannen uit de Lindenholt.

Foto Jeannette Broekhaus; Max Buesink
Het is rust op “Sportpark de Wissen” in Balgoij.
Het is 15.30 uur de tweede helft is begonnen, we zijn vijf minuten onderweg en Jayrell Terziyan maakt zijn eerste voor vandaag 2-0 S.C.E en nu uit voetballen de wedstrijd, op naar het feest.
Foto Jeannette Broekhaus; Jayrell Terziyan 

We gaan op zoek naar de fietspomp om de banden van de platte kar op te pompen!!!!! (bij sv Angeren – UHC is het 15.45 uur, en de stand is 7-1 voor sv Angeren). S.C.E weet wat het moet doen en gaat verder met scoren 3-0 is de tussenstand ondertussen, Wederom is Max Buesink de maker hiervan. Het kan nu niet meer mis gaan de laatste 20 minuten moeten toch een feest zijn om deze wedstrijd uit te voetballen. (bij sv Angeren – UHC is het 16.00 uur, en de stand is 8-1 voor sv Angeren tevens de eindstand). Komt er nog een slotoffensief aan de zijde van S.C.E of vinden ze het zo wel goed zo en laten we het hierbij!!! S.C.E gaat ook wisselen Nick Sander eruit en daarvoor komt Jarno Herfkens in het veld, de tweede wissel Jayrell Terziyan mag gaan douchen, Thijmen Scheidsbach komt in zijn plaats, en niet veel later is het Max Buesink die zijn derde vanmiddag maakt waardoor de stand 4-0 in het voordeel van S.C.E is in de 86e minuut. De scheidsrechter vindt het even later mooi geweest en fluit af in de 92e minuut, het feest kan beginnen eerst op het veld bij sc DIOSA, later in het clubhuis van S.C.E
Van harte gefeliciteerd S.C.E zondag 1

Foto David van Haren; De Gelderlander

   12-05-22 vv UHC 1 – S.C.E 1   uitslag 0-3  (Competitie)
De mannen die Trainer/Coach Theo van Cleef vanavond laat beginnen zijn; Richard Schür (C), Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Max Buesink, Jarno Herfkens
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Thijmen Scheidsbach, Dima Oliinyk, Jeremy Perovic

Scheidsrechter is Dhr. W. Langendonk die de wedstrijd in goede banen gaat leiden. Aanvang 20.00 uur.
De teams staan klaar voor de aftrap, de scheidsrechter Dhr. W. Langendonk blaast de wedstrijd op gang. UHC begon afwachtend en probeerde met counters S.C.E te verrassen. S.C.E had veel balbezit maar kon weinig kansen creëren. De mooiste kans in de eerste helft was voor Jayrell Terziyan, na een sublieme pass van Nasim Saber, maar de bal kwam op een polletje waardoor de keeper van UHC redding kon brengen. S.C.E blijft op zoek naar de voorsprong maar helaas weet S.C.E voor rust niet te scoren.
Ruststand 0-0. Geen wissels na de rust.
Wel worden de lichtmasten ontstoken in Hernen maar nieuwe lichtmasten (of lampen) zouden geen overbodige luxe zijn. S.C.E heeft weer een veldoverwicht maar moet oppassen voor de counters. Na enkele mogelijkheden maakt Nick Sander eindelijk de bevrijdende 0-1. S.C.E gaat op jacht naar de veilige 0-2 en 15 minuten voor tijd scoort Nick zijn tweede goal deze avond. Vlak voor tijd krijgt S.C.E een terechte strafschop die binnen wordt geschoten door Richard Schür 0-3, de winst is binnen. Nick Sander mag gaan rusten en jeugdspeler Thijmen Scheidsbach mag de wedstrijd volmaken. In blessuretijd weet Job ten Barge met een mooie redding de nul te houden. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft S.C.E een voorsprong van 10 punten op de concurrentie.
Tot zondag in Balgoij, aanvang 14.30 uur bij sc DIOSA.  Als S.C.E wint in Balgoij zijn ze kampioen, dus kom in grote getalen onze jongens aanmoedigen en wie weet meer…..
Namens de wedstrijd correspondent van deze avond

   08-05-22 S.C.E 1 – vv OSC 1  uitslag  4 – 1  (Competitie)
Moederdag 2022 zondag 8 mei, een zon overgoten “Sportpark Lindenholt” de 19e competitie wedstrijd dit seizoen voor S.C.E. Met de volgende mannen die voor S.C.E aan de aftrap staan; Richard Schür (C), Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia,  Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Benjamin Rouhof, Jarno Herfkens
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Thijmen Scheidsbach, Dima Oliinyk, Jeremy Perovic
Afwezig vandaag zijn; Karim Dairaa, Max Buesink
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. Sins, aanvang 14.00 uur.
We zijn begonnen, de bal rolt op “Sportpark Lindenholt”, dat schiet lekker op vanmiddag in de tweede minuut is het al raak voor S.C.E Richard Schür maakt de 1-0. De verbinding met onze verslaggever langs de lijn is er niet, helaas. We schrijven alweer de 22e minuut van de wedstrijd als Jayrell Terziyan voor S.C.E de 2-0 maakt. Het is rust op Sportpark Lindenholt, tot zo dadelijk. De tussenstanden op de andere velden in de 4e klasse E, zijn allemaal in het voordeel van S.C.E (maar ook deze ploegen moeten nog een 2e helft spelen.)

Foto Jeannette Broekhaus
De tweede helft staat op het punt van beginnen, de bal rolt weer, en nog geen wissels aan S.C.E zijde, dus starten de zelfde elf spelers. In de 60e minuut komt OSC terug in de wedstrijd en scoort de 2-1 door Sjoerd Schilting, gaat het toch weer spannend worden!!!! De ontknoping!!!! S.C.E in de persoon van Jayrell Terziyan scoort de 3-1, en dat in de 73e minuut. (zitten we wat rustiger op onze stoel, of staan we wat rustiger langs de lijn). De eerste wissel aan S.C.E zijde Thijmen Scheidsbach komt erin voor Nick Sander. Direct na de wissel  4-1 voor S.C.E deze staat ook op het scorebord, Nasim Saber is de maker ervan. Tot donderdagavond in Hernen tegen UHC aanvang 20.00 uur.

     01-05-22 sv Angeren 1 – S.C.E 1 uitslag 3 – 3 (Competitie)
De race naar het kampioenschap, dat is de wedstrijd die vanmiddag op het programma staat, en zo dadelijk van start gaat, de opstelling van S.C.E ziet er als volgt uit; Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Benjamin Rouhof, Daniel Heideveld
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Thijmen Scheidsbach, Stijn Brugman

Afwezig vandaag zijn; Karim Dairaa, Max Buesink, Milan Janssen
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.B. Roenhorst, en de aftrap staat om 14.00 uur op de klok.
Ook in Angeren breekt de zon door even voor 14.00 uur, niets staat ons in de weg voor een mooie wedstrijd vanmiddag. We zijn onderweg, in de 4e minuut na aanval van S.C.E schot van sv Angeren op het doel van S.C.E, maar een goede redding van de keeper van S.C.E Job ten Barge. Er volgt een corner voor sv Angeren dat levert nog een corner op, en nog een. Na de derde corner weggekopt door verdediger van S.C.E en in de rebound over geschoten. sv Angeren komt furieus uit de startblokken, en probeert S.C.E onder druk te zetten en te houden.

Foto Jeannette Broekhaus
We hebben 15 minuten gespeeld dat staat er op de klok, het spel golft heen en weer. Nog geen uitgesproken kansen voor beide ploegen. En dan komt S.C.E op voorsprong door een prima steekpass naar Nick Sander gaat alleen op de keeper af en scoort in de 27e minuut.
Het is rust in Angeren in de Poelsestraat, op naar de thee/koffie en sanitaire stop tot over 15 minuten.


Foto Fons Sluiter
We zijn weer begonnen, de tweede helft loopt, wat gaat dat brengen!!!!. In ieder geval nog geen wissels aan S.C.E zijde. En dan komt sv Angeren op gelijke hoogte door een goal van Joep Pruijn aan het begin van de tweede helft 1-1. Dit gezegd te hebben scoort S.C.E voor de tweede keer nu door Benjamin Rouhof met een uitstekende kopbal, 1-2 is de tussenstand. De wedstrijd wordt levendiger, nu komt sv Angeren weer langszij door Rens Helsen 2-2. Het kan nu alle kanten opgaan, maar sv Angeren heeft wat goed te maken op S.C.E. Aan de kant van sv Angeren gaat er gewisseld worden. Nu komt sv Angeren op voorsprong door Niels Kleijn 3-2 voor de thuisploeg. S.C.E moet een tandje bij gaan schakelen.

Foto Fons Sluiter
En we zijn weer terug in de wedstrijd Jayrell Terziyan scoort het derde doelpunt voor S.C.E 3-3 is de stand. Nog steeds geen wissels aan de zijde van S.C.E, ze zien er nog fris uit de mannen van Theo van Cleef. Zou de winnende goal nog vallen vanmiddag!!!!!!! Beide ploegen gaan er nog voor. Heel veel tijd kan er niet bij komen na 90 minuten op de klok, en dat vindt de scheidsrechter ook en blaast de wedstrijd af. 

Foto’s Jeannette Broekhaus; vlnr: Nick Sander – Benjamin Rouhof – Jayrell Terziyan – archief 

18-04-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1 uitslag   7 – 1  (Competitie)
Ideaal voetbal weer op deze Tweede Paasdag 2022, een inhaaldag voor alle ploegen in de 4e Klasse E, S.C.E speelt thuis S.C.E-ers staan in de basis vanmiddag. Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Benjamin Rouhof
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Thijmen Scheidsbach, Dima Oliinyk

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. S. Mulder
De bal rolt, we zijn begonnen aan competitiewedstrijd nummer 17. Het aftasten aan beide kanten is begonnen. Er staan alweer tien minuten op de klok S.C.E trekt het speel naar zich toe maar nog geen goal(s). De tussenstand is nog steeds 0-0 na 25 minuten spelen. Ook in Angeren is de stand op het scorebord nog 0-0 na 30 minuten spelen. Halverwege de zijn we nu in de eerste helft de passjes komen nog niet aan.

Foto Jeannette Broekhaus
En dan in de 31e minuut een doelpunt voor S.C.E door Nick Sander na een voorzet van Jayrell Terziyan. Op het scorebord verschijnt in 31e minuut de 2-0, maker ervan is Nasim Saber, een 1 tweetjes met Max Buesink waarbij Nasim Saber in een leeg doel schoot. In Angeren is het rust tussenstand 0-0. S.C.E heeft het ritme weer te pakken van doelpunten maken nu is het Max Beusink die er 3-0 van maakt, na een mooie steekbal van Nasim Saber. Het is rust op “Sportpark Lindenholt”, op zo dadelijk naar de tweede helft. In Angeren is de 2e helft alweer 5 minuten achter de rug, 0-0 nog steeds. Ook in de Lindenholt rolt de bal weer even over drie uur. Nog geen wissels te zien aan de kant, we gaan met de zelfde 22 spelers weer verder. En daar is de tweede goal voor Nick Sander deze middag 4-0 en dat in de 47e minuut FC Kunde is rijp om overlopen te worden, iets met doelsaldo!!!!! We hebben 15 minuten gespeeld in de tweede helft FC Kunde probeert met combinaties erdoor heen te komen, maar S.C.E staat goed te verdedigen.

Foto Jeannette Broekhaus
Eerste wissel aan S.C.E-zijde Jarno Herfkens erin en Nick Sander mag gaan douchen. Daar gaan we weer Max Buesink voor zijn tweede deze middag 5-0. Overasseltse boys houden nog steeds stand in Angeren 0-0 nog 15 minuten te spelen. En weer is het Max Beusink (hattrick) die het op zijn heupen krijgt 6-0 op het scorebord, scheidsrechter geeft aan een drinkpauze, de temperatuur op het kunstgras loopt op. Eindelijk doet FC Kunde iets terug in de score 6-1 (drinkpauze zeker geholpen!!) Dat gezegd te hebben scoort Jayrell Terziyan zijn eerste deze middag 7-1 voor S.C.E. S.C.E wisselt voor de 2e keer Dima Oliinyk van de JO19-1 komt voor Max Buesink. Een minuut later nogmaals een wissel voor S.C.E Rick Theunissen eruit en Tijmen Scheidsbach in zijn plaats. Nog een goede kans voor Jayrell Terziyan 1 op 1 met keeper van FC Kunde maar Jayrell glijdt weg en keeper pak de bal, gevaar geweken voor FC Kunde. (het beste nieuws komt uit Angeren, de plaatselijke sv Angeren speelt gelijk 0-0 tegen Overasseltse Boys). De 90 minuten zitten erop, scheidsrechter fluit af, een ruime overwinning deze middag van een prima spelend S.C.E, tot over 14 dagen in Angeren. 

14-04-22   S.C.E 1 – vv Krayenhoff 1  uitslag 4 – 2  (Competitie)
We zijn vanavond op “Sportpark Lindenholt” voor de stadsderby tegen vv Krayenhoff. Voor S.C.E staan de volgende spelers op het veld heden avond; Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Daniel Heideveld, Nasim Saber (C), Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Benjamin Rouhof
In de dug-out; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Tijmen Scheidsbach, Stan de Poel.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans, de aftrap is om 20.00 uur.
We gaan beginnen, nog een klein zonnetje dat straalt op het sportpark en 16 graden heerlijk voetbal weer. De aftrap laat nog even op zich wachten. Maar nu rolt de bal dan toch echt nadat S.C.E de toss wint en vv Krayenhoff af mag trappen. Game on, het zal wel geen Game-over worden. Elkaar aftasten, voorzichtig de bal heen en weer schuiven dat zijn de eerste minuten voor beide ploegen. We zijn tien minuten onderweg en het staat 1-0 voor S.C.E doelpunt gescoord door Max Buesink. S.C.E jaagde in de 1e helft de tegenstander af en dwongen de tegenstander tot het maken van fouten, de voorsprong had groter moeten zijn. De verbinding is verbroken. Via een omweg toch het tweede doelpunt van S.C.E te weten gekomen 2-0 wederom Max Buesink, een geweldig schot en geheel onhoudbaar voor de keeper van vv Krayenhoff.

Foto’s Jeannette Broekhaus  vlnr: Max Beusink  –  Jayrell Terziyan  –  Nasim Saber
Zit S.C.E nu al op rozen!!!!! even voor het rustsignaal. S.C.E heeft nu de smaak echt te pakken ook nummer drie ligt er voor de rust in Jayrell Terziyan is de maker hiervan, en de scheids blaast direct voor de rust. Gaan we de tweede helft werken aan het doelsaldo of doen we rustig aan omdat over 4 dagen weer een wedstrijd plaats vindt op “Sportpark Lindenholt”. Spelers klaar – Scheidsrechter klaar – voetballen maar, voor de laatste 45 minuten. Coach Theo van Cleef wisselt nog niet aan de kant van S.C.E. We schrijven ondertussen alweer de 70e minuut als vv Krayenhoff iets terug doet in de persoon van Kay de Kluis (oud S.C.E-er) 3-1. Gaat het nog spannend worden ook 3-2 komt van Sven Klaassen. S.C.E nog even volhouden dit mag je niet uit handen geven. Maar dan komt de bevrijdende goal van aanvoerder Nasim Saber 4-2, een lekkere pegel op het doel. De scheidsrechter vindt het mooi geweest voor vanavond en fluit af, een verdiende overwinning, tot maandag 14.00 uur “Sportpark Lindenholt”.

     10-03-22  vv SCP 1 – S.C.E 1  uitslag 0 – 2  (Competitie)
We zijn vanmiddag in Puiflijk in het Land van Maas en Waal. Voor S.C.E staan de volgende spelers op het veld vanmiddag; Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs, Benjamin Rouhof
In de dug-out vandaag; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Thijmen Scheidsbach, Milan Janssen
De warming-up is in volle gang voor S.C.E op het hoofdveld van vv SCP blijven drinken mannen.

Foto Karel Creemers
Op een zon overgoten “Sportpark Schravenhof” zo dadelijk de competitie wedstrijd tegen SCP, Dhr. M. Benali fluit voor het begin van de wedstrijd, de bal rolt. Beide teams hebben nog geen kansen gecreëerd, als we tien minuten onderweg zijn. We zijn 5 minuten verder en een kwartier gespeeld S.C.E de betere ploeg, een prima kans voor Richard Schür van S.C.E, maar ook zeker goed gekeept door keeper van vv SCP tussenstand 0-0. We schrijven de 18e minuut kans Max Beusink de bal  tegen 2e paal eruit, jammer. Amper een minuut later in de19e minuut, 0-1 door Max Buesink, nu wel raak door een prima afstandsschot over de grond en goal. In de 22e minuut de eerste corner van de wedstrijd voor SCP, geen gevaar voor S.C.E we gaan weer verder. De bal gaat heen en weer echt spannend is het niet, het publiek geniet van de zon!!!!! De 39e minuut wederom corner voor S.C.E geen gevaar voor SCP. vv SCP probeert met de lange bal speldenprikjes uit te delen aan S.C.E. Kansje voor S.C.E in de persoon van Nick Sander maar schiet te gehaast en gaat hoog over. Ook S.C.E gaat over op de lange bal doormiddel van een afstandsschot van Farnous Zia wederom weer een goede redding keeper vv SCP, een sta in de weg tot heden toe voor S.C.E. Het is rust op Sportpark Schravenhof. Spelers en scheidsrechter komen het veld weer op, klaar voor het tweede helft, we zijn even later dan normaal maar de bal rolt weer. Nog geen wissels aan S.C.E zijde zo te zien. Wij (publiek) hopen op meer doelpunten en een attractieve spel, van beide zijde, de 2e helft is begonnen. In de 52e minuut overtreding gemaakt door een S.C.E speler, maar heeft geen gevolgen voor S.C.E we komen er goed mee weg. Op deze manier blijft het ook spannend of er een winnaar van het veld komt. Zou de beslissing gevallen zijn!!  In de 62e minuut een doelpunt van Benjamin Rouhof door een kopbal uit een corner die genomen is door Farnous Zia. Zo te zien kan er elk moment gewisseld worden. Jarno Herfkens loopt al even warm.

Foto Karel Creemers
Donkere wolken in het Land van Maas en Waal, maar vv SCP gaat als eerste wisselen en dat in de 75e minuut. De laatste tien minuten lopen op het scorebord, en coach Theo van Cleef gaat wisselen Nick Sander mag gaan douchen, Jarno Herfkens komt er voor in de plaats. Volgende wissel staat klaar aan S.C.E-zijde Stijn Brugman, en komt erin voor Khalid Samaoui.

Foto Karel Creemers
Komt er nog een eind offensief of was dit het vanmiddag van beide ploegen. Vlak voor einde van de wedstrijd nog een vlammend schot van Nasim Saber die op de lat uiteen spat, scheidsrechter blaast af en dat brengt de eindstand op 0-2 voor S.C.E. Komende donderdagavond 14 april de stadsderby S.C.E – Krayenhoff, aanvang 20.00 uur op “Sportpark Lindenholt”. 

   03-04-22   S.C.E 1 – vv Krayenhoff 1 afgelast (Competitie)

27-03-22  sv DSZ 1 – S.C.E 1  uitslag 2 – 2  (Competitie)
We zijn vanmiddag te gast in Boveneind of te wel Boven-Leeuwen bij sv DSZ in het Land van Maas en Waal. Voor S.C.E staan de volgende spelers in de basis vanmiddag; Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs
In de dug-out vandaag; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Thijmen Scheidsbach, Milan Janssen
De zon schijnt volop, daar kan het niet aan liggen, de aftrap zal plaats vinden om 14.00 uur. 

Foto Karel Creemers
Vers getrokken lijnen op het hoofdveld van sv DSZ, hier gaan we het mee doen vanmiddag. De verbinding met de mensen langs de lijn is helaas verbroken. We zijn begonnen even iets later als gebruikelijk. 1e minuut van de wedstrijd een overtreding gemaakt op Nasim Saber maar er wordt niet voor gefloten. In de 2e minuut vrije trap S.C.E genomen door Nasim Saber schiet over het doel van DSZ. We schrijven de 5e minuut corner genomen door sv DSZ de bal is eenvoudig voor Job ten Barge doelman van S.C.E. We hebben 9 minuten gespeeld, bal wordt op de 16 meter panklaar klaar gelegd voor Nick Sander, maar hij schiet over de bal heen. In de counter die hier op volgt moet Martin Sluijs van S.C.E even optreden voor een aanval van sv DSZ. In de 23e minuut scoort sv DSZ, Richard Schür onder de bal door schuiver in S.C.E doel, 1-0 de maker aan sv DSZ zijde is Bram van Baren. S.C.E wordt wakker en weet wat het moet doen vanmiddag. Minuutje later wederom schot op doel van S.C.E gelukkig. hoog over S.C.E moet terug. In de 28e minuut  moet sv DSZ al wisselen. Corner voor S.C.E in de 29e minuut, geen gevaar komt hieruit. Kan S.C.E nog voor de rust de gelijkmaker op het scorebord zetten!!!! In de extra tijd een gele kaart voor sv DSZ omdat Jayrell Terziyan doorgebroken was en werd vastgehouden  Op “echt gras” komt S.C.E moeilijker uit de voeten en is het harder werken voor de mannen, dan moeten ze het maar laten zien in de tweede helft. Het is rust in Boven-Leeuwen, tot straks na de koffie/thee.
De tweede helft staat op het punt van beginnen, wissels aan S.C.E-zijde nog niet te zien. Even weer de internetverbinding die verbroken is met Boveneind,

Foto Jeannette Broekhaus; Max Buesink  – archief  –
maar dan is het raak voor S.C.E, Max Buesink maakt de gelijkmaker 1-1 in de 47e minuut struikelend en wel, maar ook die tellen. Lezen de spelers in de rust het wedstrijd verslag???? Nu is het Jayrell Terziyan die S.C.E op voorsprong zet 1-2 in de 60e minuut na een prima vrije trap genomen door Farnous Zia, kopbal Jayrell in kruising, onhoudbaar voor de keeper van sv DSZ.

Foto Jeannette Broekhaus; Jayrell Terziyan  – archief  –
In de 23e minuut penalty voor sv DSZ na overtreding van S.C.E-er Farnous Zia, is de stand weer gelijk 2-2. We schrijven alweer de 75e minuut goal afgekeurd wegens buitenspel van sv DSZ het blijft dus 2-2. Sleept S.C.E nog de volle buit eruit of moeten we punt(en) laten liggen, voor de eerste keer die competitie seizoen, of of of of of zit het venijn in de staart. Nog 8 minuten speeltijd, het tijdrekken is begonnen voor sv DSZ de bal ver over de zijlijn de punten zijn heilig. En in alle malle krijg Nasim Saber van S.C.E van de scheidsrechter ook nog een gele kaart. De scheidsrechter mag affluiten een teleurstellende gelijk spel aan de zijde van S.C.E, volgende week maar beter.

    20-03-22  S.C.E 1 – vv Aquila 1  uitslag 12 – 0  (Competitie)
Welkom op “Sportpark Lindenholt” in Nijmegen, het is fris net aan 10 graden op het veld maar prima voetbalweer laten we maar zeggen. De volgende elf staan in de basis vanmiddag; Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Martijn Sluijs
De dug-out vandaag; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Thijmen Scheidsbach, Milan Janssen
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.J. Daemen
De voorbereiding voor wedstrijd is ook dik op orde in de kleedkamer van S.C.E.

Foto Karel Creemers
De spelers en de ass. scheidsrechters en scheidsrechter Daemen komen het veld op, de tos volgt. Het is 14.05 uur de bal rolt we zijn begonnen. We zijn amper een minuut onderweg of de stand is 1-0 voor S.C.E Nick Sander is de maker ervan. Het is voor de web redactie amper bij te houden in de 6e minuut alweer 2-0 nu door onze eigen “MAX” Buesink, na een mooie assist van Nasim Saber en prima doorlopen van Max schuiver onder keeper van Aquila door. We schrijven de 12e minuut Max Buesink voor de 3-0, op aangeven van Nick Sander, zo gaat het wel erg snel. In de 18e minuut een afstandsschot door Karim Dairaa boven op lat daarna een geplaatst schot van Nasim Saber op het hoofd van Max Buesink, helaas te slap ingekopt. De bal gaat voorlangs, het gevaar is geweken voor Aquila. Ondertussen valt er wat regen op “Sportpark Lindenholt”. twintig minuten onderweg volgende kans voor S.C.E Max Buesink goed doorgelopen. Nicky strak voor gegeven op Khalid Samaoui  voor de 4-0 en niet veel later maakt “MAX” Buesink zijn hattrick al vol voor de 5-0. Waar eindigt dit voor S.C.E -is het scorebord hiervoor wel gemaakt!!!- We zijn pas in de 28e minuut, goed doorlopen van Max Buesink en prima afgerond 6-0 voor S.C.E. 31e minuut 7-0 afronden Nicky Sander is de maker hij struikelt maar kreeg bal terug gelegd door Jayrell Terziyan, het is een prima geoliede machine dat S.C.E Nog een keer buitenspel van Nick Sander maar de  scheidsrechter fluit voor de thee, voor de verslaggever koffie, tot straks.
De tweede helft staat op het punt van beginnen, daar gaan we weer. Nog geen wissels aan de zijde van S.C.E.  maar dan in de 50e minuut de wissels aan S.C.E zijde Rick Theunissen eruit en voor hem komt Stijn Brugman, Jarno Herfkens komt er in voor Khalid Samaoui. Max Buesink gaat gewoon door waar hij de eerste helft ook al mee bezig was; scoren  8-0 is de stand, (zijn 5e alweer) na weer prima voorbereidend werk van Nick Sander.

Foto Jeannette Broekhaus; Max Buesink 
55e minuut wederom Max Buesink, 9-0 de dubbele cijfers komen eraan binnenkort. Deze mag er ook zijn de nummer 10 vanmiddag nu door Jayrell Terziyan 10-0. En ook de elfde voor vanmiddag staat op het “scorebord” gemaakt door invaller Jarno Herfkens 11-0. Het scorebord is hier niet op berekend, voor zoveel doelpunten.

Foto Karel Creemers
Zowaar krijgt Aquila een corner in de 68e minuut maar er zit geen gevaar in. Het zit Aquila ook niet mee vanmiddag, ook een van de spelers van Aquila krijgt een gele kaart van de scheidsrechter na een overtreding. In de 70e minuut nogmaals een wissel aan S.C.E-zijde Max Buesink en Jayrell Terziyan mogen gaan douchen, en hebben hun werk gedaan.

Foto Jeannette Broekhaus; Milan Janssen en Thijmen Scheidsbach 
Milan Janssen en Tijmen Scheidsbach komen er voorin, beide zijn nog JO19-1 spelers. Doelpunt nummer 12 vanmiddag ligt er ook in deze is gemaakt door Milan Janssen -JO19-1 speler-  na een mooi technische hoogstandje van Nasim Saber, goal gemaakt doormiddel van een prima kopbal. En hiermee is de wedstrijd ook gespeeld, de scheidsrechter fluit voor het einde. (de zon gaat schijnen)……………….

  13-03-22   vv OSC 1 – S.C.E 1  uitslag 0 – 5  (Competitie)
Het lijkt wel voorjaar, de zon schijnt volop en de spanning is voelbaar!!!! -S.C.E kan periode kampioen worden-. De opstelling voor vanmiddag, de volgende elf starten in de basis; Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Benjamin Rouhof
De wissels/reserve vanmiddag; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Martijn Sluijs, Thijmen Scheidsbach

Foto Karel Creemers
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. L.A. Verhart, de aftrap om 14.15 uur.
De 22 spelers komen het veld op met de scheidsrechter(s) voorop; de tos volgt. De bal rolt we zijn onderweg naar !!!! Het gaat de goed met S.C.E eerste doelpunt komt alweer van de voet van Jayrell Terziyan 0-1 er staan pas zeven minuten op het bord een prima voorzet/assist van Richard Schür. Ook OSC is niet ongevaarlijk een goede tegenaanval na slordig balverlies van S.C.E gelukkig teveel spelen en daardoor buitenspel van OSC. Ondertussen staat het alweer 0-2 in het voordeel van S.C.E Max Buesink is de maker ervan, we schrijven de 9e minuut. 11 minuten gespeeld slippertje van Richard Schür geen gevolgen voor S.C.E . Aanval OSC belandt op bal maar gelukkig rolt de bal voorlangs. Wat een begin van deze wedstrijd, in de 16e minuut alweer 0-3 door een penalty genomen door Richard Schür de man van S.C.E die het af maakt. We schrijven de 17e minuut, een geplaatst schot door Nasim Saber op de keeper van OSC verwerkt de bal tot corner. Vanuit corner kopt Richard Schür de bal net naast het doel. Na 23 minuten spelen een wissel aan OSC-zijde. Door individuele fouten aan de zijde van S.C.E krijgt OSC toch een paar kansen voor het doel van Job ten Barge. In de 37e minuut trekt de scheidsrechter de eerste gele kaart van de middag voor S.C.E-er Karim Dairaa, en niet gek veel later gele kaart voor OSC na overtreding op Nasim Saber, –de wedstrijd wordt harder-. Het is rust op “Sportpark Nieuw Balveren”. We zitten er weer er klaar voor, voor de 2e helft laat maar beginnen met kleine vertraging, zijn we toch weer begonnen. Zo te zien nog geen wissels aan de kant van S.C.E. In de 49e minuut doet Max Buesink wat die moet doen “SCOREN” 0-4 na een assist van Nasim Saber, keeper uitgespeelt van OSC. We zijn 15 minuten bezig in de 2e helft of het staat alweer 0-5 voor S.C.E na een lange solo over het veld van Nasim Saber.

Foto Karel Creemers – dubbele wissel aan S.C.E zijde
S.C.E gaat na 60 minuten spelen wisselen, een dubbele wissel; Jarno Herfkens komt voor Max Buesink, Martin Sluijs er in voor Karim Dairaa. Een blessure behandeling van Jayrell Terziyan na herhaaldelijk trappen tegen enkel.

Foto Karel Creemers – blessure behandeling voor Jayrell Terziyan
In de 70e minuut wederom slalom van Nasim Saber maar deze keer naast het doel gemikt. In de 75e minuut dubbele wissel bij OSC en nog een 3e wissel bij S.C.E Stijn Brugman komt er in voor Jayrell Terziyan die niet meer verder kan.

Foto Karel Creemers – Thijmen Scheidsbach
Laatste wissel loopt zich warm aan S.C.E-zijde Tijmen Scheidsbach. Voor wie zal hij erin komen. En warempel in de 80e minuut kans van OSC. Maar ook nu staat onze ass. scheidsrechter er niet voor niets, iets met buitenspel!!!!.In de 83e minuut wissel de laatste wissel Nick Sander eruit Tijmen Scheidsbach erin, speler van JO19-1. De scheidsrechter fluit af. Weer drie punten erbij; dat betekend PERIODEKAMPIOEN.

   10-03-22  sc DIOSA 1 – S.C.E 1  uitslag 1 – 6  (Competitie)
Op een doordeweekse donderdagavond gaat zo dadelijk de inhaalwedstrijd plaats vinden tussen DIOSA en S.C.E in de Lindenholt. De basis elf van S.C.E die starten zijn: Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen, Benjamin Rouhof
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Jarno Herfkens, Tijmen Scheidsbach, Milan Janssen

De wedstrijd vindt plaats op “Sportpark Lindenholt” maar S.C.E speelt UIT. Als alles goed gaat is onze twitterman ook weer lang de lijn te vinden. Het kan zomaar zijn dat de wedstrijd vanavond een grote stap is naar de 1e periode kampioenschap!!!! (dan zijn de drie punten wel gewenst vanavond) maar dat weten we even voor 22.00 uur pas. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.W.J. de Jong
Het is 20.03 uur de bal rolt, uit de eerste de beste aanval scoort S.C.E door niemand minder dan Jayrell Terziyan, speelde de keeper uit en rustig scoren 0-1. 

Foto Karel Creemers
S.C.E neemt het initiatief en de volgende aanval S.C.E maar buitenspel helaas buitenspel. Ook DIOSA durft in ieder geval te voetballen vanavond en verschuilt zich niet. Het is de 12e minuut 2-0 S.C.E een steekpass naar Nick Sander strakke voorzet laag voor doel langs, maar inglijden van Max Buesink met als resultaat doelpunt 0-2. Zo kan het wel eens hard gaan vanavond!!!! We schrijven pas de 18e minuut, en de stand is 0-3 door Nasim Saber, door een prima schot vanaf 11 meter de assist kwam van de voet van Jayrell Terziyan. Na 25 minuten spelen S.C.E laat de bal makkelijk rond gaan over het gehele veld nu weer een corner S.C.E zonder gevaar voor DIOSA. In de 28e minuut 4-0 S.C.E door Jayrell Terziyan (zijn tweede vanavond) op een pass van Rick Theunissen, bal kwam terug van keeper DIOSA en in direct de korte hoek binnengeschoten.

Foto Jeannette Broekhaus; Archiefbeeld Max Buesink  
We zijn 40 minuten onderweg, het vuur lijkt eruit te zijn er gebeurt niet veel meer, of zouden de teams al aan de thee denken!!!!! De scheidsrechter fluit de eerste helft af, op naar de thee voor de spelers de rest aan de koffie????
Spelers komen het veld weer op samen met de scheidsrechter staan weer klaar voorde 2e helft, de bal rolt weer. De eerste wissel aan de kant van S.C.E Karim Dairaa eruit en Jarno Herfkens er voor in de plaats. 5 minuten onderweg en hoofdzakelijk op helft van DIOSA. S.C.E voornamelijk in balbezit, en een lichte blessure bij Jayrell Terziyan maar hij kan gelukkig verder. Maar dan gaan we weer verder waar we goed is zijn; scoren 53e minuut 5-0 door Nasim Saber (ook zijn tweede) een mooie schijnbeweging vooraf langs verdediger van DIOSA  en een schuiver in verre hoek. DIOSA doet wat terug 1-5 als tussenstand in de 63 minuut door een corner genomen door DIOSA, Job ten Barge red prima maar slaat bal voor Tim van Heumen speler van DIOSA die van 16 meter de bal mooi in de kruising plaatst. DIOSA voert de druk op, S.C.E moet geconcentreerd blijven voetballen. Dan in de 67e minuut blessure Jarno Herfkens, ook deze valt gelukkig mee en kan weer verder, de waterzak doet wonderen. (de selectie is niet breed vanavond).

Foto Jeannette Broekhaus; Archiefbeeld Nasim Saber
Nog 15 minuten op de klok, de wedstrijd lijkt gespeeld gebeurt weinig meer op het veld of komt er nog een eindoffensief van beide ploegen!!! S.C.E probeert het nog wel maar de scherpte lijkt eraf. Nog 10 minuten te gaan. Nasim Saber maakt een hattrick zijn derde vanavond 1-6 is de stand en dat in 84e minuut, goed samenspel en afgemaakt met een geplaatst schot. S.C.E wisselt Milan Janssen en Tijmen Scheidsbach komen erin voor Jayrell Terziyan en Max Buesink. De scheidsrechter vindt het mooi geweest en fluit af, S.C.E wint ook deze “UIT” wedstrijd.
      06-03-22 S.C.E 1 – Overasseltse Boys 1  uitslag 1 – 0 (Competitie)
Het is nog niet echt warm buiten maar wel zonnig op “Sportpark Lindenholt”, de enige wedstrijd deze zondag in de 4e klasse E. De rest is afgelast waarschijnlijk dat de ploegen niet genoeg mensen hebben om een team samen te stellen (COVID-19). Zo versnipperd de competitie wel heel erg!!!!! De volgende elf stuurt trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag het veld op; Martin Sluijs, Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen.
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Benjamin Rouhof, Jarno Herfkens, Stijn Brugman.

De wedstrijd staan onder leiding van Dhr. J. Sins
We hebben contact met een nieuwe Twitterman langs de lijn, Karel Creemers is zijn naam.
We staan klaar voor de aftrap, de bal rolt even over tweeën. De eerste vijf minuten zijn voor S.C.E, maar de wedstrijd is nog lang. In de 11e minuut vrij trap voor S.C.E genomen door Nasim Saber helaas geen gevaar voor het doel van Overasseltse Boys, wel direct een counter door Overasseltse Boys maar prima onschadelijk gemaakt door de goed oplettende Martin Sluijs. We hebben 20 minuten op de klok staan nog steeds 0-0. S.C.E is de bovenliggende partij, Overasseltse Boys hanteert hoofdzakelijk de lange bal naar voren de counter dus. Weer een kans voor S.C.E, maar keeper redt. Overasseltse Boys komt niet echt aan voetballen toe, naar voren met die bal.
Foto: Karel Creemers
Daar is dan toch een doelpunt voor S.C.E, Jayrell Terziyan is de maker hiervan in de 34e minuut 1-0, doormiddel na een goed opgebouwde aanval over verschillende schijven en afgerond met een schuiver in de verre hoek, buiten bereik van de keeper van Overasseltse Boys.

Foto: Jeannette Broekhaus; Jayrell Terziyan de man van het doelpunt
Het is rust op “Sportpark Lindenholt”, op naar de thee/koffie tot over een kwartier. De tweede helft staat op punt van beginnen. Daar gaan we weer, zo te zien nog geen wissels aan de kant van S.C.E, ook bij Overasseltse Boys geen wissels. In de 48e minuut een vrije trap voor S.C.E 20 meter van goal van de tegenstander, maar geen goal. Het blijft op deze manier echter wel spannend!!!!!!! We schrijven dat er 60 minuten zijn gevoetbald, meer en deel op de helft van de Overasseltse Boys. Het is eenzijdig met weinig spanning of opwinding om je druk te maken, de vonken springen er nog niet vanaf. S.C.E wil wel, Overasseltse Boys kan niet. In de 67e minuut een dubbele wissel aan de kant bij Overasseltse Boys. Nog 15 minuten te spelen, houdt S.C.E stand of countert Overasseltse Boys nog een keer!!!!  De wedstrijd hobbelt naar het einde, het zonnetje is lekker en daarmee is veel gezegd. In de 83e minuut wederom nog een wissel aan de kant van Overasseltse Boys, en niet veel later ook een wissel aan S.C.E-zijde; Stijn Brugman komt in het veld voor Rick Theunissen die mag gaan douchen. En net voor het einde van de wedstrijd in de 88e minuut een tweede wissel bij S.C.E, Jarno Herfkens komt erin voor doelpuntenmaker Jayrell Terziyan. Sleept S.C.E deze zuinige overwinning over de streep, ja dus weer drie punten erbij. Tot donderdagavond a.s. tegen DIOSA, aanvang 20.00 uur.

  27-02-22   sc DIOSA 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

20-02-22  FC Kunde 1 – S.C.E 1  uitslag 0 – 2  (Competitie)
Op een winderig, waterkoud & nat sportpark “Gymnasion” in Nijmegen vanmiddag de wedstrijd tussen FC Kunde en S.C.E. De volgende spelers staan in de basis en trappen af; Martin Sluijs, Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen.
In de dug-out nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Benjamin Rouhof, Jarno Herfkens, Thijmen Scheidsbach, Milan Janssen
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G. de Graaf, de aftrap is om 14.30 uur.

Het is 14.34 uur een ieder staat klaar, de scheidsrechter heeft gefloten voor het beginsignaal; bal rolt we zijn begonnen. Na 20 minuten nog altijd 0-0 de wind heeft veel invloed op het spel, dit van beide kanten. Dertig minuten onderweg, stand nog 0-0 de spitsen van S.C.E zijn moeilijk te vinden onder deze weersomstandigheden. In de 42e minuut is het dan toch raak, S.C.E scoort de 0-1 in de persoon van Nick Sander. Het is rust; op naar de kantine, tot zo in de tweede helft.

Foto: Jeannette Broekhaus
Het is er zeker niet minder om gaan regenen/waaien, de omstandigheden worden slechter om er nog een leuke pot voetbal op de mat te leggen, maar we gaan het proberen. De tweede helft loopt!!!! (waait). We zijn 60 minuten onderweg en nog geen wissel(s) aan de kant van S.C.E waar te nemen. Nog 15 minuten ploeteren door dit weer, het kan nog alle kanten op, de bal kan raar rollenvliegen met dit weer. Een tweede treffer voor S.C.E zou nu goed uitkomen!!!!! De eerste wissel aan S.C.E zijde Jayrell Terziyan eruit in de 88 minuut en Jarno Herfkens erin. Een GOUDEN wissel blijkt want het wordt 0-2 voor S.C.E door Jarno Herfkens, die amper in het veld staat. Onze Max Buesink ontvangt nog een gele kaart van de scheidsrechter!!!!! Dat was ook tevens het laatste wat de scheidsrechter doet en fluit af, de 9 competitie overwinning op rij………………

13-02-22  vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1  uitslag 0 – 1  (Competitie)
Eindelijk weer een wedstrijd waar het echt om gaat, namelijk om de punten. De eerste inhaalwedstrijd van de competitie in de 4e klasse E, tegen vv Krayenhoff. De wedstrijd speelt zich af op de velden van Blauw Wit. Dhr. J.TH.J. Kampschreur, heeft  de leiding over de wedstrijd. De volgende spelers stuurt Theo van Cleef om 14.00 uur het veld op; Martin Sluijs, Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Nick Sander, Rick Theunissen.
In de bank nemen plaats; Anthony Wefer (RK), Benjamin Rouhof, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Milan Janssen
S.C.E heeft over de gehele wedstrijd gezien een verdiende overwinning behaald op Krayenhoff. S.C.E begon de wedstrijd met veel energie en dat leverde enkele kansjes op. Halverwege de eerste helft kopte Richard Schür (zijn 3e ster doelpunt voor S.C.E) de 0-1 binnen uit een perfect genomen corner van Farnous Zia.

Foto: Jeannette Broekhaus
Op dat moment een zeer terechte voorsprong voor S.C.E. Na dit doelpunt hield S.C.E de controle over de wedstrijd. Ruststand 0-1. Na de pauze probeerde Krayenhoff de gelijkmaker te forceren maar de beste kansen (mogelijkheden uit counters) waren voor onze jongens. Na 95 minuten klonk het laatste fluitsignaal en kon S.C.E dankzij een uitstekende teamprestatie de drie punten bijschrijven. Proficiat mannen.

(Voor het winnende doelpunt van Richard Schür op beeld KLIK HIER) Foto: Jeannette Broekhaus

   06-02-22  S.C.E 1 – Woezik zat. 1  uitslag 8 – 1  (Vriendschappelijk)
Er zal van deze wedstrijd een beknopt verslag gemaakt worden.
De volgende spelers starten in de basis; Martin Sluijs, Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Rick Theunissen, Nick Sander
In de dug-out nemen plaats vanmiddag; Anthony Wefer (K), Benjamin Rouhof, Jarno Herfkens, Stijn Brugman
Toch nog even droog geworden deze zondag op “Sportpark Lindenholt”, de bal rolt weer voordat volgende week het echte werk begint voor de mannen. Tussenstand na vijftien minuten voetballen 0-0. En dan begint S.C.E toch met scoren Jayrell Terziyan maakt het eerste doelpunt vanmiddag 1-0 in de 27e minuut. We zijn amper in de 34e minuut of is het weer raak voor S.C.E Nasim Saber maakt zijn eerste 2-0. Het gaat nu wel heel erg snel Richard Schür maakt ook zijn goal 3-0, en dat in de 37e minuut. Als de web redactie zich niet vergis Richard zijn 75e officiële doelpunt voor S.C.E zondag 1; proficiat. Zijn eerste (competitie)doelpunt scoorde Richard op 16 Oktober 2005 in de wedstrijd tussen DVSG en S.C.E. Zijn laatste (competitie)doelpunt scoorde Richard op 7 November 2021 in de wedstrijd tussen S.C.E en DSZ.

Archief S.C.E;  Richard Schür aan de bal op Sportpark Lindenholt
Net voor het rustsignaal maakt Max Buesink de 4-0 voor S.C.E. We gaan op naar de thee/koffie tot over een kwartier. De 2e helft is in gang gezet, aan de kant van S.C.E nog geen wissels zo te zien. Gaan we verder waar we de 1e helft mee geëindigd zijn!!!!! (doelpunten). Ja hoor ook Nick Sander pikt zijn goaltje mee 5-0. Max Buesink maakt zijn 2e doelpunt vanmiddag waarmee de stand op 6-0 komt. Ook Jayrell Terziyan maakt zijn 2e doelpunt voor vanmiddag 7-0 is de stand. De eerste 3 wissels aan de kant van S.C.E Nick Sander eruit en Stijn Brugman erin, en de 2e wissels Khalid Samaoui eruit en Benjamin Rouhof komt op zijn plaats te spelen, en dat met nog een kwartier te spelen; ook Martin Sluijs maakt plaats voor Jarno Herfkens. Niet veel later gaat doelman Job ten Barge naar de kant en Anthony Wefer komt in zijn plaats. Richard Schür maakt ook zijn 2e doelpunt vanmiddag 8-0 het gaat snel nu. Zelfs Woezik weet het doel te vinden en is van de hatelijke nul af, 8-1 dit is ook tevens de eindstand. Volgende week hervatting van de competitie tegen vv Krayenhoff, wedstrijd wordt gespeeld op “Sportpark Schoonhorst” het veld van Blauw Wit aan de Energieweg, tot ziens.

30-01-22  S.C.E 1 – SCMH 1   uitslag 6 – 3  (Vriendschappelijk)
Eindelijk is het weer mogelijk !!!! en dat met publiek en dat is lang geleden. Er zal van deze wedstrijd een beknopt verslag gemaakt worden.
De volgende spelers starten in de basis; Martin Sluijs, Job ten Barge (K), Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink, Niels Terheggen, Benjamin Rouhof
In de bank nemen plaats vanmiddag; Anthony Wefer (K), Milan Janssen, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder.
De aftrap is om 13.00 uur. We zijn 20 minuten bezig en de stand is nog 0-0 nog weinig actie voor de beide doelen geweest. Maar dan in de 30e minuut opent spits Jayrell Terziyan de score voor S.C.E 1-0 op het scorebord. Twee minuten voor de officiële rustsignaal maakt Jayrell Terziyan zijn 2e goal vanmiddag 2-0. Dan nog net op slag van het rustsignaal maakt Farnous Zia de derde goal voor S.C.E vanmiddag. Het is rust op “Sportpark Lindenholt”. Max Beusink heeft het doel ook gevonden en scoort voor S.C.E de vierde treffer 4-0. S.C.E is niet meer te houden en overloopt SCMH 5-0 komt van de voet van Farnous Zia en dat allemaal in de 55e minuut. In de 77e minuut weet SCMH het doel te vinden van S.C.E en is het 5-1 in de tussenstand. Krijg SCMH het nu op de heupen!!!! of is de fut op bij S.C.E 5-2 dat twee minuten later. Zit het venijn dan toch in de staart, SCMH komt weer tot scoren 5-3 met nog vijf minuten op de klok. Nasim Saber maakt voor S.C.E de 6e goal voor vanmiddag 6-3. Dit is ook tevens de eindstand voor vanmiddag.

  30-01-22  OSC (N) 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

  23-01-22  S.C.E 1 – Overasseltse Boys 1  afgelast (Competitie)

                                 16-01-22  Inhaal weekend

                             

                                19-12-21  Inhaal weekend

  12-12-21  S.C.E 1 – vv Achates 1  uitslag 8 – 2  (vriendschappelijk)
Er zal van deze wedstrijd een beknopt verslag gemaakt worden. De wedstrijd is ook op TWITTER te volgen #sceach
De volgende spelers starten heden morgen in de basis; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Farnous Zia, Richard Schür (C), Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Max Buesink.
In de bank nemen plaats vanmorgen/middag; Jamie Kirkpatrick (RK), Jarno Herfkens, Niels Terheggen, Stijn Brugman, Benjamin Rouhof. 

We gaan beginnen, het is 11.30 uur. De bal rolt op deze waterkoude vroege zondagmorgen op “Sportpark Lindenholt”. Een klein kwartier onderweg, echt gevaarlijk zijn beide ploegen nog niet bij het doel van de tegenstander geweest, zo gezegd gaat de wedstrijd gelijk op. Bijna een voorsprong in de 20e minuut voor S.C.E maar bal belandt op de paal, blijft 0-0. In de 30e minuut wissel aan de kant van Achates, keeper moet met een blessure naar de kant. En dan komt S.C.E op een 1-0 voorsprong door “Max” Buesink in de 37e minuut. En binnen de 2 minuten maakt Max Buesink zijn tweede deze middag. En de hattrick wordt in de 41e minuut voltooid, door Max Buesink, in 4 minuten tijd. Welke wereld spits doet dat hem na of heeft dat gepresteerd!!!!! 
De “MAX” Buesink van S.C.E   
De wedstrijd loopt tegen de rust aan, op naar de thee. In de tweede helft twee wissels aan de kant van Achates. Ook S.C.E gaat wisselen, Stijn Brugman komt erin voor Rick Theunissen, Niels Terheggen komt voor Nick Sander, en Benjamin Rouhof komt voor Richard Schür. De tweede helft is ondertussen begonnen, S.C.E gaat gewoon verder waar het de eerste helft mee is geëindigd SCOREN, nu is Jayrell Terziyan die het doel treft 4-0 in de 52e minuut. In de 54e minuut weet Achates het doel te vinden van S.C.E in de persoon van Bas Thijssen 4-1 als tussenstand. Niet veel later is het Niels Terheggen die voor S.C.E zijn goaltje mee pakt 5-1 in de 67e minuut. Er staat nog een kwartier op de klok, komen er nog meer goals of doen we het hiermee.!!!!!!!! Max Beusink maakt zijn 4e deze middag 6-1 en de wissel aan de kant van S.C.E Jarno Herfkens er in voor Farnous Zia. Gaat nu weer snel ook Achates weet het net te vinden 6-2 door Sjoerd Verwaaij in de 81e minuut. Weer is het raak voor S.C.E Benjamin Rouhof maakt er 7-2 van. in de 85e minuut door een kopbal vanuit een corner. In de 90e minuut maakt Rick Theunissen er nog 8-2 van voor S.C.E De scheidsrechter vindt het genoeg voor vanmiddag, de winterstop kan beginnen voor de mannen van S.C.E 1

  12-12-21  sc DIOSA 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

  05-12-21 S.C.E 1 – EGS’20 1  uitslag 3 – 5  (vriendschappelijk)
De competitie ligt stil i.v.m. het niet meer kunnen trainen in de avonduren, (Coronamaatregel) wedstrijden mogen nog wel gespeeld worden. Dus competitiewedstrijd op 5 december spelen maar is afgelast opnieuw inlassen andere tegenstander en uiteindelijk maar vriendschappelijk voetballen tegen een nieuwe vereniging uit Zuid 2, EGS’20 uit Grave/Escharen/Velp uitkomend in de 3e klasse D. De volgende spelers starten in de basis; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Farnous Zia, Richard Schür (C), Karim Dairaa, Niels Terheggen, Benjamin Rouhof, Khalid Samaoui, Stijn Brugman.
In de bank zitten vanmiddag; Jamie Kirkpatrick (RK), Maarten van Breda, Max Buesink, Jarno Herfkens, Rick Theunissen, Nasim Saber.

De bal rolt, we zijn begonnen om klokslag 12.00 uur. We zijn 14 minuten onderweg en S.C.E moet de eerste goal al slikken, 0-1 voor EGS’20. We zijn 16 minuten later , in de 30e minuut dus of EGS’20 heeft de tweede voor vanmiddag er al inliggen 0-2. Het is rust. De tweede helft begint met enkele wissels aan de zijde van S.C.E, Nasim Saber komt voor Niels Terheggen, Rick Theunissen voor Benjamin Rouhof, en als laatste Max Buesink komt erin voor Martin Sluijs. In de 50e minuut is het voor de gasten alweer raak 0-3 op het scorebord. Het lijkt erop of S.C.E een flinke afstraffing gaat krijgen!!!!!!! EGS’20 is duidelijk een maatje te groot voor S.C.E 0-4 is de stand in de 56e minuut. De sterkhouders van S.C.E mogen nu wel opstaan!!!! En dan is het toch nog raak voor S.C.E topscoorder Jayrell Terziyan in de 66e minuut maakt hij voor zijn ploeg de 1-4, de hatelijke nul is van het scorebord. In de 78e minuut de 4e wissel aan S.C.E zijde Maarten van Breda er in Farnous Zia mag gaan douchen. Eindelijk weet ook Nick Sander de stand voor S.C.E dragelijker te maken de 2-4 komt op zijn naam. Net voor het eindsignaal scoort EGS’20 hun 5e doelpunt deze middag 2-5. Het moet niet veel gekker worden in de 89e minuut verkleind Max Buesink de achterstand weer in 3-5. De scheidsrechter fluit af, een doelpunt rijke tweede helft.

05-12-21 vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1  inhaal/ingelast/afgelast (Competitie)
De wedstrijd is ingelast/afgelast, wedstrijd zal op een later tijdstip worden vastgesteld en ingehaald.

05-12-21  FC Kunde 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)
De wedstrijd is afgelast, wedstrijd zal op een later tijdstip worden vastgesteld en ingehaald.

30-11-21 S.C.E 1 – sc Westervoort 1 afgelast  (Knock-out ronde District beker)
Deze wedstrijd kan op dit moment geen doorgaan vinden, de aftrap zou zijn om 20.00 uur maar i.v.m. de 17.00 uur – 05.00 uur maatregel is dit niet mogelijk.

      28-11-21  S.C.E 1 – vv UHC 1  uitslag 3 – 0  (Competitie)
Goedemiddag, zou zo maar eens de laatste wedstrijd voor de winterstop kunnen zijn i.v.m. alle corona prikkelingen en beperkingen. Dat gezegd te hebben, volgt nu de opstelling waarmee Theo van Cleef vanmiddag van start gaat; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Rick Theunissen, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink, Richard Schür (C), Karim Dairaa, Nasim Saber.
In de dug-out zitten vanmiddag; Jamie Kirkpatrick (RK), Benjamin Rouhof, Maarten van Breda en Khalid Samaoui.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. E.A.B. Reijers.
De bal rolt op “Sportpark Lindenholt”, twee aftastende ploegen kijken beide wat de mogelijkheden zijn bij de tegenstander.

Foto: Jeannette Broekhaus
Het is zover Nick Sander opent de score in de 23e minuut voor S.C.E 1-0. S.C.E heeft de smaakt nu al te pakken, in de 27e minuut scoort Max Buesink de 2-0 voor S.C.E. De klok loopt door, is bijna rust, maar eerst nog een doelpunt van Nasim Saber 3-0 voorsprong voor S.C.E “erg comfortabel” naar de thee. De tweede helft staat op het punt van beginnen, zo te zien geen wissels aan de kant van S.C.E de bal rolt weer. S.C.E hoeft niet meer zo nodig de wedstrijd bloedt zo dood en UHC ziet de mogelijkheden niet om door de verdediging te komen en een scoring kans te creëren.


Foto: Jeannette Broekhaus
We zijn 75 minuten onderweg, kan zo maar zijn dat er gewisseld gaat worden aan de kant van S.C.E de eerste wissel Max Buesink eruit en Benjamin Rouhof komt er voor in de plaats, “nieuwe aanvallende impulsen”!!!!! En ondertussen is het ook gaan zachtjes gaan regenen, wordt er allemaal niet beter op. Hoeveel tijd komt er als blessuretijd bij, scheidsrechter mag afsluiten, snel douchen, biertje en de deur van het clubhuis sluiten om 17.00 uur. Hopelijk tot volgende week?????

21-11-21  vv Krayenhoff 1 – S.C.E  1  afgelast (Competitie)
De wedstrijd is afgelast i.v.m. coronabesmetting, wedstrijd zal op een later tijdstip worden vastgesteld en ingehaald.

14-11-21 S.C.E 1 – sc Westervoort 1 afgelast (Knock-out ronde District beker)
De wedstrijd is afgelast i.v.m. coronabesmetting, wedstrijd zal op een later tijdstip worden vastgesteld en ingehaald.

07-11-21  S.C.E 1 – sv DSZ 1  uitslag 3 – 2 (Competitie)
Op een druilige zondag op “Sportpark Lindenholt” heeft Theo van Cleef trainer/coach van S.C.E vanmiddag de beschikking over de volgende spelers, waarvan de volgende elf spelers in de basis staan; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Rick Theunissen, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink, Richard Schür (C), Benjamin Rouhof, Nasim Saber.
In de dug-out nemen plaats; Stijn Brugman, Jarno Herfkens, Jamie Kirkpatrick (RK), en Khalid Samaoui. 
De aftrap is zoals altijd om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Peters
De bal rolt, we zijn begonnen. sv DSZ heeft het al snel voor elkaar in de 4e minuut staat het al  0-1 voor. S.C.E moet er nu al achteraan!!!!! Maar we hebben nog wel even om een en ander recht te trekken. We schrijven de 28e minuut, S.C.E komt op gelijke hoogte door Nasim Saber 1-1. Het loopt tegen de rust aan, 1-1 is een goede weerspiegeling van de eerste helft. Het is rust op “Sportpark Lindenholt” op naar de thee. Even over drieën, de scheidsrechter laat de 2e helft beginnen, zo te zien zijn er nog geen wissels aan de zijde van S.C.E, beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, gelijk opgaande (wed)strijd. Het heeft even geduurd maar in de 72e minuut maakt Richard Schür de 2-1 voorsprong. voor S.C.E. S.C.E heeft nu de smaak te pakken waarschijnlijk maakt Nick Sander de beslissende treffer  voor S.C.E 3-1. Het is amper 2 minuten later of sv DSZ komt alweer dichterbij 3-2, alles is nog weer mogelijk deze middag. De eerste wissel aan de zijde van S.C.E Jayrell Terziyan eruit en Khalid Samaoui komt voor hem in het veld. Wat telt de scheidrechter er nog bij aan tijd!!!!! Een moeizame overwinning maar die tellen ook, de 6e op rij. Volgende week de beker wedstrijd tegen sc Westervoort. 

       31-10-21  S.C.E 1 – sv Angeren 1  uitslag 5 – 0  (Competitie)

Theo van Cleef trainer/coach van S.C.E start met de volgende elf spelers in de basis; Khalid Samaoui, Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink, Richard Schür (C).
In de dug-out nemen plaats vanmiddag; Stijn Brugman, Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Nasim Saber, Jamie Kirkpatrick (RK), Benjamin Rouhof.
De wedstrijd op “Sportpark Lindenholt” begint zoals altijd om 14.00 uur.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M. ten Broek


Foto: Jeannette Broekhaus
De wedstrijd staat op het punt van beginnen het is nog droog op “Sportpark Lindenholt”, de ploegen staan klaar de spanning stijgt, om kwart voor vier weten we wie er bovenaan de ranglijst staat. Helaas geen twitterman lang het veld, we moeten het doen met summiere berichtgeving. De bal rolt amper of het staat al 1-0 voor S.C.E Jayrell Terziyan is de maker ervan in de tweede minuut. Virtueel staan we nu bovenaan in de 4e klasse E. Net voor het rustsignaal het 2e doelpunt voor S.C.E gemaakt door Martin Sluijs, de scheidsrechter blaast ook direct af voor de eerste helft, op naar de thee en over een kwartier weer verder.


Foto: Jeannette Broekhaus
We zijn aan de 2e helft begonnen, in de 55 minuut scoort S.C.E voor de 3e keer deze middag, doelpuntenmaker is Nick Sander. Ook sv Angeren weet te scoren deze middag in de 58e minuut, alleen in het verkeerde doel 4-0 voor S.C.E. De wissel staan klaar voor S.C.E in de 80e minuut; Nasim Saber erin voor Max Buesink, Stijn Brugman erin voor Rick Theunissen en Benjamin Rouhof komt er in voor Khalid Samaoui, enige minuten later komt de vierde en vijfde wissel; Niels Terheggen eruit en Jarno Herfkens erin en de laatste wissel; Kaj Dreis voor Jayrell Terziyan om de laatste minuten vol te maken. In de 90e minuut scoort S.C.E voor de 5e keer deze middag door de aanvoerder Richard Schür. sv Angeren ontvangt van de goed leidende scheidsrechter op einde wedstrijd nog een gele en rode kaart. Einde wedstrijd tot volgende week, weer thuis tegen sv DSZ uit Deest, aanvang 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”.

25-10-21  vv Aquila 1 – S.C.E 1  uitslag 1 – 5  (Competitie)
Op deze koude maar wel een lekker zonnetje zijn we vandaag in Dreumel, de wedstrijd die vorig seizoen afgelast werd, i.v.m. vele regen en daarna geen de gehele competitie eruit. Maar vanmiddag staan ze er allemaal klaar voor, S.C.E met de volgende spelers in de basis; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink, Richard Schür (C). In de dug-out nemen plaats deze middag; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Khalid Samaoui, Jamie Kirkpatrick (RK), Benjamin Rouhof. We trappen af om even over 14.00 uur.

Foto: Jeannette Broekhaus
De bal rolt, aftasten is het parool de eerste minuten maar dan is het in de 10e minuut raak voor S.C.E; na goed door gaan van Jayrell Terziyan loopt Nick Sander de de bal in het doel voor S.C.E 0-1. We kunnen helaas geen contact krijgen met onze twitter-correspondent, dus alleen de doelpunten en de makers ervan noteren we hier. In de 35e minuut maakt aanvoerder Richard Schür uit een penalty voor S.C.E de 0-2. Nasim Saber in onderuit gehaald in het strafschopgebied. S.C.E moet oppassen voor de snelle counters die vv Aquila regelmatig uitvoert, maar de gasten zijn over het algemeen sterker. Het is rust op “Sportpark De Zeven Morgen” op naar de thee. De tweede helft staat op het punt om te beginnen, nog geen wissels aan de kant van S.C.E De wedstrijd hobbelt rustig door vv Aquila met enige regelmaat een counter, en S.C.E maakt drie zuiver doelpunten maar de warrige scheidsrechter keurt ze af. Er staat nog een kwartier op de klok om te spelen. Dit gezegd te hebben scoort Jayrell Terziyan na goed voorbereidend werk van Nasim Saber de 0-3 in de 80e minuut, alles lijkt erop dat de beslissing is gevallen. Nu gaat het ineens snel Nasim Saber passeert twee man speelt Max Buesink in en kaatst de bal terug op Nasim Saber en drukt prima af 0 – 4, en direct de wissel Jarno Herfkens voor Nasim Saber. De wissels in de 85e minuut; Niels Terheggen eruit voor Khalid Samaoui, en de tweede wissel Jayrell Terziyan eruit en Kaj Dreis voor de laatste vijf minuten erin. vv Aquila scoort alsnog in de 90e minuut de 1 – 4  Anthony Wefer moet alsnog een keer buigen voor vv Aquila.

Foto: Jeannette Broekhaus
Koud in het veld of Kaj Dreis werkt een prima actie van Nick Sander in het doel 1 – 5, in de 92e minuut wat ook tevens de eindstand is. Komend weekend de 31 oktober de TOPPER om de eerste plaats op “Sportpark Lindenholt”  S.C.E – sv Angeren tot volgende week. 

17-10-21   S.C.E 1 –  vv SCP 1  uitslag 3 – 0  (Competitie)
We beginnen met de namen van de spelers die vanmiddag aan de aftrap staan, te weten: Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa (C), Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink, Richard Schür. In de dug-out nemen plaats deze middag; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Mohammed Benrahouan, Jamie Kirkpatrick (RK)
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. B. Kaya

Foto Theo Peters
Vanmiddag heeft S.C.E 1 de competitie wedstrijd tegen SCP uit Puiflijk met 3-0 gewonnen. Met de rust was het nog maar 1-0 door een doelpunt van Nasim Saber. In de tweede helft scoorde Nick Sander in de 64e minuut de 2-0 En niet veel later werd de 3-0 gemaakt door Max Buesink, waardoor de punten in Nijmegen achterbleven.
Niels Terheggen is in de 76e minuut vervangen door Jarno Herfkens, Kaj Dreis kwam in het veld voor Jayrell Terziyan ook in de 76e minuut en een minuut later ging Nick Sander douchen en voor hem kwam Stijn Brugman in het veld.

10-10-21  sv Hatert 1 – S.C.E 1  (Vervallen)
sv Hatert heeft zich terug getrokken uit de competitie, deze wedstrijd is komen te vervallen.

03-10-21 S.C.E 1 – sc Millingen 1  uitslag 3 – 0  (Competitie)
De tweede competitiewedstrijd van dit prille voetbal seizoen, op deze natte zondagmiddag de 3e oktober op “Sportpark Lindenholt” tegen een tegenstander waarmee S.C.E vaak veel moeite mee heeft. Al jaren een fysieke en geduchte tegenstander uit Millingen aan de Rijn, die er altijd 90 minuten voor zal gaan. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee aan de start staat; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa (C), Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink In de overvolle dug-out nemen plaats deze middag; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Khalid Samaoui, Richard Schür, Mohammed Benrahouan, Jamie Kirkpatrick (RK)

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R. Gronouwe

Foto: Jeannette Broekhaus
Het fluitsignaal heeft geklonken, we zijn onderweg even over tweeën, het is nog rustig op “Sportpark Lindenholt, twee afwachtende ploegen die nu tien minuten onderweg zijn in de miezerregen. Na 25 minuten spelen door beide ploegen nog niet echt een uitgespeelde kans gehad voor een van de beide doelen, de wedstrijd moet nog opgang komen. S.C.E moet al vrij snel een wissel toepassen; Nasim Saber gaat eraf en Richard Schür komt voor hem in het veld. We gaan zo naar het rustsignaal toe!!! en dan nog net voor de rust, de 1-0 voor S.C.E door Jayrell Terziyan, en direct het rustsignaal, op naar de thee. Hopelijk in de 2e helft veel meer beleving voor de goals voor het publiek. We zijn weer begonnen, zo te zien nog geen wissels aan de zijde van S.C.E en ook de miezerregen is nog niet opgehouden. In de 66e minuut de eerste wissel Max Buesink van S.C.E naar de kant en Mohammed Benrahouan komt voor hem in de plaats.

Foto: Jeannette Broekhaus
Niet veel later komt Khalid Samaoui in het veld voor Jayrell Terziyan dit mag gaan douchen. Nog geen minuut later maakt Mohammed Benrahouan de 2-0 voor S.C.E.  We schrijven de 71e minuut; S.C.E heeft nu de smaak te pakken en scoort Nick Sander de 3-0 voor S.C.E. In de 88e minuut gaat Nick Sander van het veld voor Jarno Herfkens en ook Rick Theunissen gaat douchen, Stijn Brugman komt in zijn plaats. De wedstrijd loopt op zijn eind, de drie punten zijn binnen voor S.C.E. Volgende week een weekje vrij (uitval sv Hatert)


26-09-21  sv Nijmegen 1 – S.C.E 1  uitslag 1 – 2  (Competitie)
Eindelijk na bijna een jaar weer competitie wedstrijden, S.C.E trapt om 14.00 uur af op “Sportpark Oscar Carré” . Een onvervalste STADSDERBY – Rood-Wit tegen Zwart-Wit. Enkele “oud” S.C.E-ers spelen nu bij sv Nijmegen wat voor vanmiddag de wedstrijd wel interessant zou kunnen maken. We beginnen met de opstelling voor deze middag. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee van start gaat; Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink
En in de overvolle dug-out nemen plaats; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman en Khalid Samaoui, Richard Schür, Mohammed Benrahoan, Jamie Kirkpatrick (RK)

De scheidsrechter van dienst is heden middag is; Dhr. M. C. Geerlings
We zijn begonnen, de bal rolt. De eerste twintig minuten is het echt aftasten door beide ploegen, nog geen gevaar geweest voor beide doelen. En dan zijn we precies een half uur onderweg en komt S.C.E door Jayrell Terziyan op een 0-1 voorsprong. Het loopt tegen de rust aan, gaat S.C.E met een kleine voorsprong aan de thee!!!! In de 45e minuut krijgt een speler van sv Nijmegen een gele kaart van de scheidsrechter. En direct hierna het rustsignaal. Of de thee gesmaakt heeft of niet, we beginnen aan de 2e helft. Nog geen wissels zo te zien. Alweer 20 minuten onderweg in de 2e helft, ploegen aardig in evenwicht, zonder dat het echt gevaarlijk wordt voor het doel. Het lijkt erop dat de wedstrijd lichtelijk ontvlamt is, Max Buesink ontvangt een gele kaart van de scheidsrechter, en een speler van sv Nijmegen -Kay Jansen- direct ROOD. sv Nijmegen moet met 10 man verder in de laatste 20 minuten. Coach Theo van Cleef gaat wisselen, Max Buesink eruit en Richard Schür erin en spits Jayrell Terziyan die moegestreden is mag gaan douchen erin komt Mohammed Benrahoan en dit alles in de 72e minuut. S.C.E laat het gebeuren in de 84, komt sv Nijmegen langszij 1-1, we gaan het nu toch niet weggeven!!!!! In de 85e minuut wissel aan de kant van S.C.E, Nick Sander eruit, Kaj Dreis erin. En weer is het raak door Kaj Dreis in de allerlaatste minuut , 1-2 dat is wat je noemt mazzelllllllll. De punten gaan mee naar De Lindenholt.

   
19-09-21 S.C.E 1 – vv Arnhemia 1  uitslag 11 – 1  (Districtsbeker)
De laatste poule bekerwedstrijd dit seizoen alweer. “Vooraf” als S.C.E deze wedstrijd wint gaan ze door in de knock-out fase van het bekertoernooi, maar dit terzijde. zondag 19 september prima weertje lekker zonnetje om te voetballen, we beginnen met de opstelling voor deze middag. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee start; Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink
En op de bank zitten; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman en Khalid Samaoui, Jamie Kirkpatrick (RK)

De scheidsrechter van dienst deze middag is Dhr. T. Eijkelkamp
De bal rolt, we zijn onderweg. We zijn amper 6 minuten onderweg of de eerste ligt er al in, door een prima schot van Nasim Saber de maker van de 1-0, en we gaan verder. Drie minuten later is het Max Buesink die met een prima kopbal de 2-0 maakt. Een kwartier gespeeld en S.C.E maakt de derde deze middag, doelpuntenmaker is Nick Sander die in 2e instantie inschiet 3-0. Het is ook mooi weer om weer te scoren!!!!!! En het gaat maar door voor S.C.E, in de 22e minuut scoort Jayrell Terziyan de 4-0 door aangeven van Nick Sander. Een prima voorzet in de 37e minuut van S.C.E die door de keeper van Arnhemia weg wordt geschoten in de voeten van Farnous Zia en dat betekend dat de score oploopt naar 5-0. Gaan we de dubbele cijfers halen in de 2e helft??? Ook doelpunt nummer 6 voor S.C.E ligt er voor de rust al in, Jayrell Terziya zijn tweede op goed aangeven van Max Buesink, dit is ook tevens het rustsignaal. Tot na de thee, of iets anders.

Foto: De wedstrijdcorrespondent
Gaat trainer/coach Theo van Cleef in de rust wissel(s) toepassen, we gaan het zo zien als de spelers het veld op komen. Nasim Saber is in de kleedkamer achter gebleven voor hem in de plaats komt Khalid Samaoui. Arnhemia maakt het S.C.E in de tweede helft moeilijker, ze graven zich in, in hun eigen 16 meter gebied. Voor S.C.E hoeft het zeker niet meer!!!! maar in deze poule gaat het om het doelsaldo. De volgende wissels aan de kant van S.C.E Jarno Herfkens komt voor Niels Terheggen en ook Jayrell Terziyan mag gaan douchen, Stijn Brugman vervangt hem. Ook Rick Theunissen komt moe gestreden van het veld, hiervoor Kaj Dreis met nog 20 minuten te spelen. S.C.E heeft het doel weer gevonden scheidsrechter geeft goed voordeel in de persoon van Benjamin Rouhof 7-0 in de 80e minuut. En nogmaals Benjamin Rouhof maar nu in de lange hoek keeper Arnhemia is kansloos 8-0. S.C.E ruikt de stal want Khalid Samaoui scoort 9-0, Arnhemia kan het niet meer belopen, en snakt naar het einde. Op de valreep scoort Kaj Dreis nummer 10 vanmiddag 10-0 En niet veel later maakt Arnhemia in de persoon van Huseyin Okal alsnog een doelpunt 10-1. Maar we zijn er nog niet Max Buesink maakt zijn 2e goal vanmiddag 11-1, wat tevens ook de eindstand is.

   
12-09-21  AAC-Olympia 1 – S.C.E 1  uitslag 0 – 7  (Districtsbeker)
De tweede bekerwedstrijd in dit prille voetbalseizoen, gaan we naar het Land van Maas en Waal we zijn gast in Horssen bij AAC-Olympia. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. Leerentveld. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee begint; Richard Schür, Martin Sluijs, Khalid Samaoui, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen
En op de bank zitten; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, en Farnous Zia, Jamie Kirkpatrick (RK)

We zijn 7 minuten onderweg in Horssen en veel bal bezit voor S.C.E en slaan gelijk toe door een doelpunt van Richard Schür 0-1. Nog geen kwartier onderweg of de wedstrijd lijkt al beslist in het voordeel van S.C.E, een mooie diepte bal van Rouhof Benjamin op Martin Sluijs neemt aan en geeft een strakke voorzet op Jayrell Terziyan deze maakt het af, 0-2.

Foto: De wedstrijdcorrespondent
In de 25e minuut zou je denken dat S.C.E met 0-3 voor zou staan maar scheidsrechter keurt het doelpunt af, omdat een andere speler van S.C.E dan de doelpuntenmaker Jayrell Terziyan buitenspel zou staan. We schrijven de 37e minuut een prima dieptebal van Nasim Saber op Jayrell Terziyan en deze maakt de 0-3 deze middag voor S.C.E. Het is rust in Horssen, tot na de thee. 
De spelers begeven zich weer naar het veld de tweede helft staat op het punt van beginnen, de bal rolt weer, en drie wissels aan de kant van S.C.E; Jarno Herfkens erin voor Niels Terheggen, Stijn Brugman komt in het veld voor Rick Theunissen, en Farnous Zia erin en Kalid Samaoui blijft in de kleedkamer achter. In de 51e minuut scoort doormiddel van een schitterend lob van Nassim Saber de 0-4 voor S.C.E

Foto: De wedstrijdcorrespondent
En ondertussen de 0-5 op het scorebord in de 58e minuut, Nick Sander onderuit gehaald in strafschopgebied, niets anders dan een strafschop feilloos genomen door Richard Schür. In de 74e minuut weer een wissel aan de kant van S.C.E, Nick Sander verlaat het veld en Kaj Dreis maakt zijn opwachting voor het laatste kwartier. In dezelfde minuut maakt Jarno Herfkens op een weergaloze wijze met een lob van grote afstand de 0-6. Met nog tien minuten te spelen gaat het nu snel, Nasim Saber scoort zijn tweede deze middag 0-7. Einde wedstrijd, volgende week valt op “Sportpark Lindenholt” de beslissing, kom kijken naar onze jongens!!!! 14.00 uur aftrap. 

   
05-09-21 S.C.E 1 –  vv Eldenia 1  uitslag 3 – 1  (Districtsbeker)
De eerste na lange tijd officiële wedstrijd zodat het weer om de punten gaat. Het bekerprogramma waar elk jaar het voetbal seizoen mee begint. Helaas vanmiddag geen “live verslag” van het veld, maar een beknopte samenvatting van de wedstrijd. We beginnen met de opstelling, dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee begint; Richard Schür, Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Max Buesink, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia
En op de bank zitten; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Mo Benrahouan, Rick Theunissen, Khalid Samaoui, Jamie Kirkpatrick (RK)
De aftrap is om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Hofman.
Onder een stralende zon en 23 graden is op Sportpark Lindenholt de wedstrijd begonnen. De eerste tien minuten gaat de wedstrijd gelijk op In de elfde minuut is het raak voor S.C.E wie anders!! dan Richard Schür maakt van een afvallende cornerbal de 1-0. We zijn 20 minuten bezig in de Lindenholt en bijna 2-0 door Farnous Zia maar keeper vv Eldenia redt goed.
Foto: De wedstrijdcorrespondent
vv Eldenia maakt gelijk 1-1 uit duidelijk buitenspel positie (Scheidsrechter is ff de weg kwijt!!!!, zelfs vv Eldenia bevestig dit.) in de 37e minuut de eerste wissel aan de kant van S.C.E Jayrell Terziyan eraf en Mo Benrahouan komt er in.
Foto: De wedstrijdcorrespondent
Het is rust op Sportpark Lindenholt, we gaan naar de thee, zo dadelijk gaan we verder. De scheidsrechter en spelers lopen het veld weer op voor de 2e helft en zo te zien (nog) geen wissels aan beide zijde. In de 54e minuut komt de tweede wissel aan de zijde van S.C.E, Khalid Samaoui komt voor Farnous Zia. Na een uur spelen een prima schot van Nick Sander op de paal, gelijk hierna een goede actie van Mo Benrahouan maar Max Buesink mist net. En dan eindelijk in de 68e minuut een verdient doelpunt van Nick Sander 2-1 in de lange hoek na goed voorbereidend werk van Max Buesink. De derde wissel aan de kant van S.C.E, Stijn Brugman komt voor de moe gestreden Max Buesink, die mag gaan douchen. S.C.E wisselt nogmaals nu mag Jarno Herfkens erin voor Niels Terheggen, en niet veel later komt Kaj Dreis erin voor de moe gestreden Nick Sander. Kaj Dreis koud in het veld en beslist de wedstrijd in de 88e minuut met een prima slimme goal 3-1. (Zo zie je maar S.C.E heeft ook een prima BANK). Op naar volgende week, 2e wedstrijd in de beker in het land van Maas en Waal tegen AAC-Olympia aanvang 14.00 uur.


29-08-2021 SVO’68 1 – S.C.E 1  uitslag 1 – 6  (vriendschappelijk)
De wedstrijd is volgen via Twitter; @dreis_rv / @sce-nijmgen.nl

De doelpuntenmakers voor S.C.E deze wedstrijd zijn; Niels Terheggen 2x, Benjamin Rouhof, Richard Schür, Nasim Saber 2x

De foto’s zijn gemaakt door Ronald Dreis

 
24-08-21 S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1  uitslag 6 – 2  (vriendschappelijk)
Het wedstrijdverslag is via Twitter; @sce-nijmegen.nl terug te vinden.
De doelpuntenmakers voor S.C.E deze wedstrijd zijn; Kaj Dreis 2x, Max Buesink, Nick Sander, Jayrell Terziyan 2x

   
22-08-21 rksv Ulysses 1 – S.C.E 1  uitslag 1 – 7  (vriendschappelijk)
De basis opstelling waarmee Theo van Cleef vanmiddag mee gaat beginnen;  Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Karim Dairaa, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Nasim Saber, Max Buesink, Benjamin Rouhof, Farnous Zia, Nick Sander, Anthony Wefer. Op de bank zitten; Khalid Samaoui, Jamie Kirkpatrick (RK), Milan Janssen en Jeremy Perovic.
Voor de tweede vriendschappelijke wedstrijd van dit prille seizoen is S.C.E afgereisd naar Megen (Noord-Brabant). De aftrap was om 14.00 uur, in de 12e minuut komt S.C.E op een 0-1 voorsprong na een strakke harde voorzet van Kaj Dreis, en afgemaakt door Jarno Herfkens. In de 22e minuut een prima dieptepass van Nasim Saber en afgemaakt door Jayrell Terziyan, stand op het scorebord is 0-2. Het is rust in Megen, op naar de thee. We zijn begonnen met de tweede helft, in de 50e minuut scoort Max Buesink de 0-3 na prima aangeven van Farnous Zia. In de 60e minuut na een mooi 1-2 tweetje tussen Nasim Saber en Jayrell Terziyan scoort de laatst genoemde de 0-4, en niet veel later in de tegenaanval van Ulysses valt de 1-4. Nu gaat het snel voor S.C.E, Nasim Saber scoort zijn eerste deze middag, met een mooie schuiver in de uiterste hoek; 1-5.  Khalid Samaoui komt in het veld voor Max Buesink. De eerste hattrick dit seizoen komt op naam van Jayrell Terziyan na een splijtende pass van Martin Sluis, 1-6 op het bord. S.C.E loopt verder uit door Kaj Dreis die de bal over de keeper lepelt. Ook maken drie jeugdspelers hun debuut in S.C.E 1 deze middag, te weten Jamie Kirkpatrick, Milan Janssen en Jeremy Perovic. De scheidsrechter vindt het mooi geweest voor vandaag en fluit af.

Drie jeugdspelers van de JO19-1 bij hun debuut in S.C.E 1 deze middag, te weten Milan Janssen, Jamie Kirkpatrick en Jeremy Perovic.


17-08-21 S.C.E 1 –  Astrantia 1  uitslag 3 – 0  (vriendschappelijk)
Eindelijk is het na 10 maanden weer zover (begin oktober 2020 de laatste keer), we gaan weer voetballen en met publiek!!!!!!! De zomer is ver weg, de regen kwam vanmiddag met enige regelmaat naar beneden vallen, maar nu (20.00 uur) is het droog in de Lindenholt. S.C.E heeft afgetrapt, we zijn onderweg………….(de kop is eraf) S.C.E komt al na zeven minuten op voorsprong door een doelpunt van Nick Sander. Ruim een kwartier onderweg S.C.E is veel in de aanval en Astrantia komt er af en toe snel uit, vooral met de lange bal. Een prima schot van Nicky Sander goed gered door de attente keeper van Astrantia. In de 21e minuut, goede aanval vanaf links en voorzet op Jayrell Terziyan, die tikt de bal netjes langs de keeper, 2-0 voor de thuisploeg. De eerste helft loopt naar de rust toe, nog enkele minuten, weinig spektakel de laatste 20 minuten. in de 40e minuut Jayrell Terziyan komt op rechts op met de bal en trekt goed naar binnen het strafschopgebied in. Zijn schot gaat helaas voorlangs, stand blijft 2-0. Een van de spaarzame aanvallen van Astrantia op rechts, maar Martin Sluis kan de bal tot corner werken voordat speler aan de bal komt. Slecht wegwerken en opnieuw corner Astrantia. S.C.E af en toe te onrustig aan de bal, waardoor balverlies. Dus toch nog spektakel net voor het rustsignaal. Het is rust op “Sportpark Lindenholt” de mannen van Theo van Cleef gaan aan de thee. De lampen rond het veld zijn ontstoken, de tweede helft staat op punt van beginnen.
De tweede helft, in de 46e minuut wissel Kaj Dreis voor Nick Sander en direct een schot met rechts door Kaj Dreis. Goed snel opkomen en breed gelegd op de 16 meter. We schrijven alweer de 60 minuut, Het speltempo is hoog de eerste 15 minuten van de tweede helft, vooral van 16 tot 16 meter. Waarbij S.C.E wat kleine kansjes kreeg in de regen, echter iedere keer keeper of verdediger ertussen van Astrantia. De 70e minuut, wissel aan de kant van S.C.E, Jarno Herfkens erin voor Jayrell Terziyan. In de 74e minuut, leuke voorzet van rechts voorlangs maar de spitsen bieden zich allebei aan op de 16 meter. Even later een goede voorzet van Kaj Dreis op links, komt voor de voeten van Nasim Saber, net over de lat via de keeper, stand blijft 2-0. De 83e minuut, voorzet Kaj Dreis van links op Jarno Herfkens bij de 2e paal. Legt hem terug op Nicky Sander, die heeft Max Buesink afgelost, maar schiet hem links naast de paal. In de 86e minuut de eerste corner van Astrantia in de 2e helft zonder gevaar voor S.C.E. Richard Schür geeft voorzet op Kaj Dreis draait aardig in maar handen van keeper, nieuwe kans nu voor Kaj Dreis en hij schiet met rechts!!!!!! Jarno Herfkens springt goed over de bal, keeper ziet het niet en bal rolt in doel, eindstand 3-0.