25-10-21  vv Aquila 1 – S.C.E 1 (Competitie)

17-10-21   S.C.E 1 –  vv SCP 1  3 – 0  (Competitie)
We beginnen met de namen van de spelers die vanmiddag aan de aftrap staan, te weten: Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa (C), Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink, Richard Schür. In de dug-out nemen plaats deze middag; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Mohammed Benrahouan, Jaimy Kirkpatrick (RK)
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. B. Kaya

Foto Theo Peters
Vanmiddag heeft S.C.E 1 de competitie wedstrijd tegen SCP uit Puiflijk met 3-0 gewonnen. Met de rust was het nog maar 1-0 door een doelpunt van Nasim Saber. In de tweede helft scoorde Nick Sander in de 64e minuut de 2-0 En niet veel later werd de 3-0 gemaakt door Max Buesink, waardoor de punten in Nijmegen achterbleven.
Niels Terheggen is in de 76e minuut vervangen door Jarno Herfkens, Kaj Dreis kwam in het veld voor Jayrell Terziyan ook in de 76e minuut en een minuut later ging Nick Sander douchen en voor hem kwam Stijn Brugman in het veld.

10-10-21  sv Hatert 1 – S.C.E 1  (Vervallen)
sv Hatert heeft zich terug getrokken uit de competitie, deze wedstrijd is komen te vervallen.

03-10-21 S.C.E 1 – sc Millingen 1   3 – 0   (Competitie)
De tweede competitiewedstrijd van dit prille voetbal seizoen, op deze natte zondagmiddag de 3e oktober op “Sportpark Lindenholt” tegen een tegenstander waarmee S.C.E vaak veel moeite mee heeft. Al jaren een fysieke en gedugte tegenstander uit Millingen aan de Rijn, die er altijd 90 minuten voor zal gaan. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee aan de start staat; Martin Sluijs, Anthony Wefer (K), Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa (C), Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink In de overvolle dug-out nemen plaats deze middag; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Khalid Samaoui, Richard Schür, Mohammed Benrahouan, Jaimy Kirkpatrick (RK)

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R. Gronouwe

Foto: Jeannette Broekhaus
Het fluitsignaal heeft geklonken, we zijn onderweg even over tweeën, het is nog rustig op “Sportpark Lindenholt, twee afwachtende ploegen die nu tien minuten onderweg zijn in de miezerregen. Na 25 minuten spelen door beide ploegen nog niet echt een uitgespeelde kans gehad voor een van de beide doelen, de wedstrijd moet nog opgang komen. S.C.E moet al vrij snel een wissel toepassen; Nasim Saber gaat eraf en Richard Schür komt voor hem in het veld. We gaan zo naar het rustsignaal toe!!! en dan nog net voor de rust, de 1-0 voor S.C.E door Jayrell Terziyan, en direct het rustsignaal, op naar de thee. Hopelijk in de 2e helft veel meer beleving voor de goals voor het publiek. We zijn weer begonnen, zo te zien nog geen wissels aan de zijde van S.C.E en ook de miezerregen is nog niet opgehouden. In de 66e minuut de eerste wissel Max Buesink van S.C.E naar de kant en Mohammed Benrahouan komt voor hem in de plaats.

Foto: Jeannette Broekhaus
Niet veel later komt Khalid Samaoui in het veld voor Jayrell Terziyan dit mag gaan douchen. Nog geen minuut later maakt Mohammed Benrahouan de 2-0 voor S.C.E.  We schrijven de 71e minuut; S.C.E heeft nu de smaak te pakken en scoort Nick Sander de 3-0 voor S.C.E. In de 88e minuut gaat Nick Sander van het veld voor Jarno Herfkens en ook Rick Theunissen gaat douchen, Stijn Brugman komt in zijn plaats. De wedstrijd loopt op zijn eind, de drie punten zijn binnen voor S.C.E. Volgende week een weekje vrij (uitval sv Hatert)


26-09-21  sv Nijmegen 1 – S.C.E 1     1 – 2  (Competitie)
Eindelijk na bijna een jaar weer competitie wedstrijden, S.C.E trapt om 14.00 uur af op “Sportpark Oscar Carré” . Een onvervalste STADSDERBY – Rood-Wit tegen Zwart-Wit. Enkele “oud” S.C.E-ers spelen nu bij sv Nijmegen wat voor vanmiddag de wedstrijd wel interessant zou kunnen maken. We beginnen met de opstelling voor deze middag. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee van start gaat; Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink
En in de overvolle dug-out nemen plaats; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman en Khalid Samaoui, Richard Schür, Mohammed Benrahoan, Jaimy Kirkpatrick (RK)

De scheidsrechter van dienst is heden middag is; Dhr. M. C. Geerlings
We zijn begonnen, de bal rolt. De eerste twintig minuten is het echt aftasten door beide ploegen, nog geen gevaar geweest voor beide doelen. En dan zijn we precies een half uur onderweg en komt S.C.E door Jayrell Terziyan op een 0-1 voorsprong. Het loopt tegen de rust aan, gaat S.C.E met een kleine voorsprong aan de thee!!!! In de 45e minuut krijgt een speler van sv Nijmegen een gele kaart van de scheidsrechter. En direct hierna het rustsignaal. Of de thee gesmaakt heeft of niet, we beginnen aan de 2e helft. Nog geen wissels zo te zien. Alweer 20 minuten onderweg in de 2e helft, ploegen aardig in evenwicht, zonder dat het echt gevaarlijk wordt voor het doel. Het lijkt erop dat de wedstrijd lichtelijk ontvlamt is, Max Buesink ontvangt een gele kaart van de scheidsrechter, en een speler van sv Nijmegen -Kay Jansen- direct ROOD. sv Nijmegen moet met 10 man verder in de laatste 20 minuten. Coach Theo van Cleef gaat wisselen, Max Buesink eruit en Richard Schür erin en spits Jayrell Terziyan die moegestreden is mag gaan douchen erin komt Mohammed Benrahoan en dit alles in de 72e minuut. S.C.E laat het gebeuren in de 84, komt sv Nijmegen langszij 1-1, we gaan het nu toch niet weggeven!!!!! In de 85e minuut wissel aan de kant van S.C.E, Nick Sander eruit, Kaj Dreis erin. En weer is het raak door Kaj Dreis in de allerlaatste minuut , 1-2 dat is wat je noemt mazzelllllllll. De punten gaan mee naar De Lindenholt.

   
19-09-21 S.C.E 1 – vv Arnhemia 1    11 – 1  (Districtsbeker)
De laatste poule bekerwedstrijd dit seizoen alweer. “Vooraf” als S.C.E deze wedstrijd wint gaan ze door in de knock-out fase van het bekertoernooi, maar dit terzijde. zondag 19 september prima weertje lekker zonnetje om te voetballen, we beginnen met de opstelling voor deze middag. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee start; Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia, Max Buesink
En op de bank zitten; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman en Khalid Samaoui, Jaimy Kirkpatrick (RK)

De scheidsrechter van dienst deze middag is Dhr. T. Eijkelkamp
De bal rolt, we zijn onderweg. We zijn amper 6 minuten onderweg of de eerste ligt er al in, door een prima schot van Nasim Saber de maker van de 1-0, en we gaan verder. Drie minuten later is het Max Buesink die met een prima kopbal de 2-0 maakt. Een kwartier gespeeld en S.C.E maakt de derde deze middag, doelpuntenmaker is Nick Sander die in 2e instantie inschiet 3-0. Het is ook mooi weer om weer te scoren!!!!!! En het gaat maar door voor S.C.E, in de 22e minuut scoort Jayrell Terziyan de 4-0 door aangeven van Nick Sander. Een prima voorzet in de 37e minuut van S.C.E die door de keeper van Arnhemia weg wordt geschoten in de voeten van Farnous Zia en dat betekend dat de score oploopt naar 5-0. Gaan we de dubbele cijfers halen in de 2e helft??? Ook doelpunt nummer 6 voor S.C.E ligt er voor de rust al in, Jayrell Terziya zijn tweede op goed aangeven van Max Buesink, dit is ook tevens het rustsignaal. Tot na de thee, of iets anders.

Foto: De wedstrijdcorrespondent
Gaat trainer/coach Theo van Cleef in de rust wissel(s) toepassen, we gaan het zo zien als de spelers het veld op komen. Nasim Saber is in de kleedkamer achter gebleven voor hem in de plaats komt Khalid Samaoui. Arnhemia maakt het S.C.E in de tweede helft moeilijker, ze graven zich in, in hun eigen 16 meter gebied. Voor S.C.E hoeft het zeker niet meer!!!! maar in deze poule gaat het om het doelsaldo. De volgende wissels aan de kant van S.C.E Jarno Herfkens komt voor Niels Terheggen en ook Jayrell Terziyan mag gaan douchen, Stijn Brugman vervangt hem. Ook Rick Theunissen komt moe gestreden van het veld, hiervoor Kaj Dreis met nog 20 minuten te spelen. S.C.E heeft het doel weer gevonden scheidsrechter geeft goed voordeel in de persoon van Benjamin Rouhof 7-0 in de 80e minuut. En nogmaals Benjamin Rouhof maar nu in de lange hoek keeper Arnhemia is kansloos 8-0. S.C.E ruikt de stal want Khalid Samaoui scoort 9-0, Arnhemia kan het niet meer belopen, en snakt naar het einde. Op de valreep scoort Kaj Dreis nummer 10 vanmiddag 10-0 En niet veel later maakt Arnhemia in de persoon van Huseyin Okal alsnog een doelpunt 10-1. Maar we zijn er nog niet Max Buesink maakt zijn 2e goal vanmiddag 11-1, wat tevens ook de eindstand is.

   
12-09-21  AAC-Olympia 1 – S.C.E 1    0 – 7  (Districtsbeker)
De tweede bekerwedstrijd in dit prille voetbalseizoen, gaan we naar het Land van Maas en Waal we zijn gast in Horssen bij AAC-Olympia. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. Leerentveld. Dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee begint; Richard Schür, Martin Sluijs, Khalid Samaoui, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Rick Theunissen, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen
En op de bank zitten; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, en Farnous Zia, Jaimy Kirkpatrick (RK)

We zijn 7 minuten onderweg in Horssen en veel bal bezit voor S.C.E en slaan gelijk toe door een doelpunt van Richard Schür 0-1. Nog geen kwartier onderweg of de wedstrijd lijkt al beslist in het voordeel van S.C.E, een mooie diepte bal van Rouhof Benjamin op Martin Sluijs neemt aan en geeft een strakke voorzet op Jayrell Terziyan deze maakt het af, 0-2.

Foto: De wedstrijdcorrespondent
In de 25e minuut zou je denken dat S.C.E met 0-3 voor zou staan maar scheidsrechter keurt het doelpunt af, omdat een andere speler van S.C.E dan de doelpuntenmaker Jayrell Terziyan buitenspel zou staan. We schrijven de 37e minuut een prima dieptebal van Nasim Saber op Jayrell Terziyan en deze maakt de 0-3 deze middag voor S.C.E. Het is rust in Horssen, tot na de thee. 
De spelers begeven zich weer naar het veld de tweede helft staat op het punt van beginnen, de bal rolt weer, en drie wissels aan de kant van S.C.E; Jarno Herfkens erin voor Niels Terheggen, Stijn Brugman komt in het veld voor Rick Theunissen, en Farnous Zia erin en Kalid Samaoui blijft in de kleedkamer achter. In de 51e minuut scoort doormiddel van een schitterend lob van Nassim Saber de 0-4 voor S.C.E

Foto: De wedstrijdcorrespondent
En ondertussen de 0-5 op het scorebord in de 58e minuut, Nick Sander onderuit gehaald in strafschopgebied, niets anders dan een strafschop feilloos genomen door Richard Schür. In de 74e minuut weer een wissel aan de kant van S.C.E, Nick Sander verlaat het veld en Kaj Dreis maakt zijn opwachting voor het laatste kwartier. In dezelfde minuut maakt Jarno Herfkens op een weergaloze wijze met een lob van grote afstand de 0-6. Met nog tien minuten te spelen gaat het nu snel, Nasim Saber scoort zijn tweede deze middag 0-7. Einde wedstrijd, volgende week valt op “Sportpark Lindenholt” de beslissing, kom kijken naar onze jongens!!!! 14.00 uur aftrap. 

   
05-09-21 S.C.E 1 –  vv Eldenia 1     3 – 1  (Districtsbeker)
De eerste na lange tijd officiële wedstrijd zodat het weer om de punten gaat. Het bekerprogramma waar elk jaar het voetbal seizoen mee begint. Helaas vanmiddag geen “live verslag” van het veld, maar een beknopte samenvatting van de wedstrijd. We beginnen met de opstelling, dit zijn de elf namen waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag mee begint; Richard Schür, Martin Sluijs, Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Nick Sander, Nasim Saber, Max Buesink, Karim Dairaa, Benjamin Rouhof, Niels Terheggen, Farnous Zia
En op de bank zitten; Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Stijn Brugman, Mo Benrahouan, Rick Theunissen, Khalid Samaoui, Jaimy Kirkpatrick (RK)
De aftrap is om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Hofman.
Onder een stralende zon en 23 graden is op Sportpark Lindenholt de wedstrijd begonnen. De eerste tien minuten gaat de wedstrijd gelijk op In de elfde minuut is het raak voor S.C.E wie anders!! dan Richard Schür maakt van een afvallende cornerbal de 1-0. We zijn 20 minuten bezig in de Lindenholt en bijna 2-0 door Farnous Zia maar keeper vv Eldenia redt goed.
Foto: De wedstrijdcorrespondent
vv Eldenia maakt gelijk 1-1 uit duidelijk buitenspel positie (Scheidsrechter is ff de weg kwijt!!!!, zelfs vv Eldenia bevestig dit.) in de 37e minuut de eerste wissel aan de kant van S.C.E Jayrell Terziyan eraf en Mo Benrahouan komt er in.
Foto: De wedstrijdcorrespondent
Het is rust op Sportpark Lindenholt, we gaan naar de thee, zo dadelijk gaan we verder. De scheidsrechter en spelers lopen het veld weer op voor de 2e helft en zo te zien (nog) geen wissels aan beide zijde. In de 54e minuut komt de tweede wissel aan de zijde van S.C.E, Khalid Samaoui komt voor Farnous Zia. Na een uur spelen een prima schot van Nick Sander op de paal, gelijk hierna een goede actie van Mo Benrahouan maar Max Buesink mist net. En dan eindelijk in de 68e minuut een verdient doelpunt van Nick Sander 2-1 in de lange hoek na goed voorbereidend werk van Max Buesink. De derde wissel aan de kant van S.C.E, Stijn Brugman komt voor de moe gestreden Max Buesink, die mag gaan douchen. S.C.E wisselt nogmaals nu mag Jarno Herfkens erin voor Niels Terheggen, en niet veel later komt Kaj Dreis erin voor de moe gestreden Nick Sander. Kaj Dreis koud in het veld en beslist de wedstrijd in de 88e minuut met een prima slimme goal 3-1. (Zo zie je maar S.C.E heeft ook een prima BANK). Op naar volgende week, 2e wedstrijd in de beker in het land van Maas en Waal tegen AAC-Olympia aanvang 14.00 uur.


29-08-2021 SVO’68 1 – S.C.E 1    1 – 6 (vriendschappelijk)
De wedstrijd is volgen via Twitter; @dreis_rv / @sce-nijmgen.nl

De doelpuntenmakers voor S.C.E deze wedstrijd zijn; Niels Terheggen 2x, Benjamin Rouhof, Richard Schür, Nasim Saber 2x

De foto’s zijn gemaakt door Ronald Dreis

 
24-08-21 S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1     6 – 2  (vriendschappelijk)
Het wedstrijdverslag is via Twitter; @sce-nijmegen.nl terug te vinden.
De doelpuntenmakers voor S.C.E deze wedstrijd zijn; Kaj Dreis 2x, Max Buesink, Nick Sander, Jayrell Terziyan 2x

   
22-08-21 rksv Ulysses 1 – S.C.E 1     1 – 7  (vriendschappelijk)
De basis opstelling waarmee Theo van Cleef vanmiddag mee gaat beginnen;  Kaj Dreis, Jarno Herfkens, Karim Dairaa, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Nasim Saber, Max Buesink, Benjamin Rouhof, Farnous Zia, Nick Sander, Anthony Wefer. Op de bank zitten; Khalid Samaoui, Jamie Kirkpatrick (RK), Milan Janssen en Jeremy Perovic.
Voor de tweede vriendschappelijke wedstrijd van dit prille seizoen is S.C.E afgereisd naar Megen (Noord-Brabant). De aftrap was om 14.00 uur, in de 12e minuut komt S.C.E op een 0-1 voorsprong na een strakke harde voorzet van Kaj Dreis, en afgemaakt door Jarno Herfken. In de 22e minuut een prima dieptepass van Nasim Saber en afgemaakt door Jayrell Terziyan, stand op het scorebord is 0-2. Het is rust in Megen, op naar de thee. We zijn begonnen met de tweede helft, in de 50e minuut scoort Max Buesink de 0-3 na prima aangeven van Farnous Zia. In de 60e minuut na een mooi 1-2 tweetje tussen Nasim Saber en Jayrell Terziyan scoort de laatst genoemde de 0-4, en niet veel later in de tegenaanval van Ulysses valt de 1-4. Nu gaat het snel voor S.C.E, Nasim Saber scoort zijn eerste deze middag, met een mooie schuiver in de uiterste hoek; 1-5.  Khalid Samaoui komt in het veld voor Max Buesink. De eerste hattrick dit seizoen komt op naam van Jayrell Terziyan na een splijtende pass van Martin Sluis, 1-6 op het bord. S.C.E loopt verder uit door Kaj Dreis die de bal over de keeper lepelt. Ook maken drie jeugdspelers hun debuut in S.C.E 1 deze middag, te weten Jamie Kirkpatrick, Milan Janssen en Jeremy Perovic. De scheidsrechter vindt het mooi geweest voor vandaag en fluit af.

Drie jeugdspelers bij hun debuut in S.C.E 1 deze middag, te weten Milan Janssen, Jamie Kirkpatrick en Jeremy Perovic.


17-08-21 S.C.E 1 –  Astrantia 1    3 – 0 (vriendschappelijk)
Eindelijk is het na 10 maanden weer zover (begin oktober 2020 de laatste keer), we gaan weer voetballen en met publiek!!!!!!! De zomer is ver weg, de regen kwam vanmiddag met enige regelmaat naar beneden vallen, maar nu (20.00 uur) is het droog in de Lindenholt. S.C.E heeft afgetrapt, we zijn onderweg………….(de kop is eraf) S.C.E komt al na zeven minuten op voorsprong door een doelpunt van Nick Sander. Ruim een kwartier onderweg S.C.E is veel in de aanval en Astrantia komt er af en toe snel uit, vooral met de lange bal. Een prima schot van Nicky Sander goed gered door de attente keeper van Astrantia. In de 21e minuut, goede aanval vanaf links en voorzet op Jayrell Terziyan, die tikt de bal netjes langs de keeper, 2-0 voor de thuisploeg. De eerste helft loopt naar de rust toe, nog enkele minuten, weinig spektakel de laatste 20 minuten. in de 40e minuut Jayrell Terziyan komt op rechts op met de bal en trekt goed naar binnen het strafschopgebied in. Zijn schot gaat helaas voorlangs, stand blijft 2-0. Een van de spaarzame aanvallen van Astrantia op rechts, maar Martin Sluis kan de bal tot corner werken voordat speler aan de bal komt. Slecht wegwerken en opnieuw corner Astrantia. S.C.E af en toe te onrustig aan de bal, waardoor balverlies. Dus toch nog spektakel net voor het rustsignaal. Het is rust op “Sportpark Lindenholt” de mannen van Theo van Cleef gaan aan de thee. De lampen rond het veld zijn ontstoken, de tweede helft staat op punt van beginnen.
De tweede helft, in de 46e minuut wissel Kaj Dreis voor Nick Sander en direct een schot met rechts door Kaj Dreis. Goed snel opkomen en breed gelegd op de 16 meter. We schrijven alweer de 60 minuut, Het speltempo is hoog de eerste 15 minuten van de tweede helft, vooral van 16 tot 16 meter. Waarbij S.C.E wat kleine kansjes kreeg in de regen, echter iedere keer keeper of verdediger ertussen van Astrantia. De 70e minuut, wissel aan de kant van S.C.E, Jarno Herfkens erin voor Jayrell Terziyan. In de 74e minuut, leuke voorzet van rechts voorlangs maar de spitsen bieden zich allebei aan op de 16 meter. Even later een goede voorzet van Kaj Dreis op links, komt voor de voeten van Nasim Saber, net over de lat via de keeper, stand blijft 2-0. De 83e minuut, voorzet Kaj Dreis van links op Jarno Herfkens bij de 2e paal. Legt hem terug op Nicky Sander, die heeft Max Buesink afgelost, maar schiet hem links naast de paal. In de 86e minuut de eerste corner van Astantia in de 2e helft zonder gevaar voor S.C.E. Richard Schür geeft voorzet op Kaj Dreis draait aardig in maar handen van keeper, nieuwe kans nu voor Kaj Dreis en hij schiet met rechts!!!!!! Jarno Herfkens springt goed over de bal, keeper ziet het niet en bal rolt in doel, eindstand 3-0.