27-09-20  DIOSA – S.C.E  (competitie)

  20-09-20  S.C.E – sv DSZ    3-3  (Start competitie 2020-2021)
We starten vanmiddag met het nieuwe voetbalseizoen voor het “eggie” waar we eindigen weten we nog niet maar “normaal” gesproken is 16 juni 2021 de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. De laatste dag van de zomer 2020, de zon schijnt uitbundig prima voetbalweertje. We beginnen thuis tegen onze vrienden uit Maas & Waal, sv DSZ uit Boven-Leeuwen.
De opstelling waarmee S.C.E start; Angelo Kilkens, Enes Ozturk, Kaj Dreis, Momchil Kolev (K), Maarten van Breda, Guido Peters, Daniel Heideveld (C), Khalid Samaoui, Martin Sluijs, Kay de Kluis, Max Buesink.
Op de bank vanmiddag als wissel; Richard Schür, Nick Sander, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK)
De geblesseerde/afwezigen vanmiddag; Robbin van Zantvliet, Rick Theunissen
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans
We staan op het punt van beginnen, de bal rolt.  De 3e minuut, goed opkomen Martin Sluijs op rechts, voorzet op Kay de Kluis, neemt de bal aan rand 16 meter, maar schot gaat naast. S.C.E agressiever na 10 minuten, maar DSZ laat S.C.E ook komen. 13e minuut, eerste counter van DSZ van rechts. Voorzet laag over grond, keeper duikt, maar speler DSZ glijdt er net voor en tikt de bal tegen het net 0-1 voorsprong voor de ploeg uit Boven-Leeuwen.

Foto Ronald Dreis
In de 18e minuut, Kaj Dreis komt op links tot de achterlijn, bal terug gelegd op Khalid Samaoui, maar die schiet voorlangs het doel. Volgende aanval S.C.E kopbal van Kaj Dreis van 5 meter, te weinig kracht recht op de keeper af van DSZ. Half uur gespeeld 0-1 voor de bezoekers. 32e minuut DSZ laat S.C.E weer komen, te veel lange ballen. Wel een kleine kans en een kopbal van Max Buesink net naast. 35e minuut een prima counter van DSZ, Angelo Kilkens, maakt overtreding speler DSZ loopt door en nog een overtreding van Martin Sluijs wordt bestraft met penalty voor DSZ. Angelo Kilkens krijgt rood dus speelt S.C.E met 10 man. Dieptepass van Martin Sluijs op Kay de Kluis, die zet voor en bal komt tegen de hand, dus penalty, Daniel Heideveld neemt deze, in 2e instantie pas een goal de aansluitingstreffer voor S.C.E 1-2, net voor rust krijgt de zelfde Daniel Heideveld een gele kaart voor een overtreding, ook een speler van DSZ krijgt geel, de wedstrijd wordt harder, en onsportiever. Scheidsrechter fluit af voor de eerste helft. We moeten het in de tweede helft recht kunnen trekken. We gaan weer beginnen in de Lindenholt, nog geen wissels aan de kant van S.C.E  We schrijven de 46e minuut uit een vrije trap schitterend kopdoelpunt van Max Buesink, maar scheids ziet duwen, dus afgekeurd. 48e minuut Nick Sander erin gekomen voor Kaj Dreis, alleen op de keeper af van links, schot van 10 meter op de keeper. 51e minuut een mooi schot van Guido Peeters weer de prima keeperswerk van DSZ. Het zit S.C.E nog niet mee. 54e minuut, S.C.E blijft doorgaan en gas geven voor de gelijkmaker, na schot op de paal nu weer schot van Nasim Saber van de lijn gehaald. Er gebeurt wel wat in de 58e minuut, na een aanval van S.C.E nu de eerste counter van DSZ, mooi meegegeven aan de meegelopen speler, die staat echter buitenspel al schiet hij de bal wel goed in de goal, scheidrechter keurt hem af. Dan is eindelijk de gelijkmaker daar, een prima voorzet van Guido Peeters op Max Buesink die scoort doormiddel van een kopbal en maakt 2-2 in de 65e minuut.

Max Beusink (foto Jeannette Broekhaus)
De 68e minuut, uitval van S.C.E goed opgezet door Max Buesink en Enes Ozturk . Kay de Kluis diep gestuurd, maar helaas zijn schot gaat naast. De uittrap van DSZ keeper via rechts, speler kan eenvoudig naar voren lopen en speelt Daniel Heideveld uit loopt strafschopgebied in alleen op keeper Momchil Kolev af korte hoek goal 2-3, en weer moet S.C.E in de achtervolging met nog 20 minuten te spelen. S.C.E gaat nogmaals wisselen in de 75e minuut Daniel Heideveld (C) eruit en Richard Schür erin. We schrijven alweer de 86e minuut Coach Theo van Cleef haalt Enes Ozturk eruit en Jayrell Terziyan erin voor de laatste 5 minuten in het veld, het kan nog!!!!!!!  Een gouden wissel Theo!!!!! Jayrell Terziyan scoort voor S.C.E de 3-3 in de 90e minuut en nu vasthouden. Scheidsrechter blaast af in de 94e minuut. In ieder geval een punt met heel hard werken. De wedstrijdfoto’s zijn HIER te vinden.

foto Jeannette Broekhaus

  13-09-20  DVOL – S.C.E   1-2  (beker)
De laatste poule bekerwedstrijd van dit seizoen, zowel DVOL af S.C.E staan ongeslagen aan de leiding, maar er gaat er maar een door naar de volgende ronde -de knock-out fase-. Voor DVOL is het doelsaldo VOOR beter als dat van S.C.E, S.C.E moet winnen vanmiddag om door te gaan voor DVOL volstaat een gelijk spel. Voor S.C.E komen de volgende 11 spelers vanmiddag aan de start van de wedstrijd; Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Momchil Kolev (K), Maarten van Breda, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis, Max Buesink. Op de bank zitten vanmiddag als wissel; Khalid Samaoui, Enes Ozturk, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK) De geblesseerde/afwezigen vanmiddag; Robbin van Zantvliet, Rick Theunissen, en Nick Sander. Helaas geen twitterman langs de lijn. De bal rolt op sportpark Vossenpels in Lent. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M Rutten. Ruim een kwartier gespeeld in een heerlijk zonnetje door de ploegen die nog aftastend zijn stand nog altijd 0-0. Nog steeds niet het net kunnen vinden na een half uur spelen. En dan in de 35e minuut komt DVOL op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Mike Wouters. Niet veel later krijgt Angelo Kilkens van S.C.E de eerste gele kaart van vanmiddag. Spits Max Buesink moet in de 42e minuut van het veld af en Khalid Samaoui komt hiervoor in de plaats. Het is rust in Lent, S.C.E zal moeten scoren en meer dan DVOL wil het door gaan in de beker, ze hebben er nog 45 minuten voor.

foto Jeannette Broekhaus
De spelers staan weer klaar voor de aftrap van de tweede helft, een wissel aan de kant van S.C.E Richard Schür is in de kleedkamer achter gebleven en Jarno Herfkens komt er voor in de plaats. De S.C.E spitsen slagen er nog niet in het doel te vinden van DVOL in de tweede helft, die alweer 15 minuten oud is. In de gelijk opgaande wedstrijd is het DVOL die nog steeds op voorsprong staat, met nog 20 minuten te spelen. Ook Kaj Dreis ontvangt een gele prent van de scheidsrechter en dat in de 75e minuut. Een volgende wissel aan S.C.E zijde Maarten van Breda eruit en Enes Ozturk komt er in. Ook DVOL heeft gewisseld. S.C.E komt op gelijke hoogte door Enes Ozturk drie minuten nadat hij in het veld staat 1-1, het kan nog steeds!!!. Zou het dan echt werkelijkheid worden dat S.C.E door gaat in de beker, Kay de Kluis scoort de 1-2 in de 89e minuut; hoeveel tijd zal er bij komen!!!! Scheidsrechter blaast voor de laatste keer op de fluit einde wedstrijd, S.C.E door, als eerste geëindigd in de poulefase en gaat door naar de knock-out fase van de districtsbeker, lekkerrrrrrrrrrrrr Volgende week start competitie thuis tegen DSZ.

  08-09-20  S.C.E – Brakkenstein  3-1 (vriendschappelijk)
Goedenavond vanaf “Sportpark Lindenholt” voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen RKSV Brakkenstein. De volgende elf beginnen in het veld; Richard Schür, Nasim Saber, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Momchil Kolev (K), Maarten van Breda, Guido Peters (C), Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis, Max Buesink en op de bank vanavond; Khalid Samaoui, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Daniel Heideveld, en Enes Ozturk. De geblesseerde/afwezigen vanavond; Robbin van Zantvliet, Rick Theunissen, en Nick Sander. De bal rolt, we zijn begonnen, geen twitterman langs het veld, U krijgt vanavond alleen de doelpuntenmakers als er gescoord wordt. Tussenstand na vijftien minuten spelen 0-0. In de 25e minuut wordt de scoren geopend door S.C.E in de persoon van Max Buesink 1-0.

Foto: Max Beusink (fotograaf Jeannette Broekhaus)
En niet veel later in de 30e minuut, is het Angelo Kilkens die S.C.E op 2-0 brengt. Het is rust op “Sportpark Lindenholt” op naar de thee, ruststand 2-0 in het voordeel voor de thuisploeg. Het is gedaan met de rust, we gaan verder met de 2e helft, zo te zien (nog) geen wissels aan de kant van S.C.E. We zijn precies een minuut onderweg als Brakkenstein ook het net weet te vinden voor de aansluitingstreffer 2-1. De eerste wissel 56e minuut aan de kant van S.C.E, Daniel Heideveld erin Maarten van Breda mag gaan douchen. Brakkenstein heeft de eerste gele kaart gekregen van de goed leidende scheidsrechter. Khalid Samaoui is in het veld gekomen om de laatste 20 minuten te voetballen voor Angelo Kilkens, stand is nog steeds 2-1. Coach Theo van Cleef wisselt door, in de 75e minuut Kaj Dreis eruit en Jarno Herfkens erin voor het laatste kwartier van de wedstrijd. Ook Daniel Heideveld weet vanavond te scoren uit een penalty wat de stand op 3-1 zet. Het is genoeg zo, scheidsrechter fluit af, prima overwinning goed voor het zelfvertrouwen, op naar komende zondag.

   06-09-20  S.C.E – sv Hatert  4-0  (beker)
Op de hagelnieuwe “kunstgras” op Sportpark Lindenholt wordt vanmiddag de 2e bekerwedstrijd gespeeld van dit seizoen, en nog wel de stadsderby tegen sv Hatert. Trainer/Coach Theo van Cleef gaf de volgende 16 namen voor de aftrap: Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Kaj Dreis, Momchil Kolev (K) Guido Peters, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis.
En op de bank nemen plaats: Max Buesink, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Angelo Kilkens. De geblesseerde/afwezigen zijn: Robbin van Zantvliet, Rick Theunissen, en Maarten van Breda. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. W. Jansen.
Het is 14.02 uur, -het zonnetje is vanmiddag ook aanwezig- de aftrap is genomen de wedstrijd is begonnen. Na tien minuten spelen is de stand in de Lindenholt nog 0-0. In de 14e minuut is het Nasim Saber die de eerste doelpunt voor S.C.E maakt vanmiddag tegen sv Hatert. Iets meer dan 30 minuten onderweg 1-0 is nog steeds de tussenstand. Het is rust, een magere 1-0 voorsprong voor de thuisspelende ploeg, grijpt de coach in voor de tweede helft??? De 2e helft staat op het punt van beginnen, ploegen klaar, klok klaar, spelen maar. Er is inderdaad gewisseld net na de rust Jayrell Terziyan eruit en Max Buesink erin en de tweede wissel aan de kant van S.C.E Nicky Sander eruit daarvoor komt in de plaats Angelo Kilkens als stormram. Na een uur voetballen nog steeds een magere voorsprong voor S.C.E 1-0.

Foto Jeannette Broekhaus
In de 75e minuut de eerste gele kaart deze middag voor sv Hatert. Is de beslissing daar!!! Max Buesink scoort in de 81e minuut voor S.C.E de 2-0. De 2e gele kaart is ook voor een speler van sv Hatert, de wedstrijd wordt onvriendelijker. De aanvoerder van S.C.E Daniel Heideveld scoort zijn eerste doelpunt dit seizoen 3-0 uit een penalty, de wedstrijd lijkt gelopen. S.C.E heeft nu de smaakt te pakken en rolt sv Hatert op, Max Buesink scoort zijn 2e vanmiddag 4-0, sv Hatert definitief op de knieën. De laatste wissel aan de zijde van S.C.E Jarno Herfkens erin voor Nasim Saber. Het is voorbij 2e bekerwedstrijd ook de volle drie punten, volgende week bij DVOL in Lent de beslissing wie door gaat naar de knock-out fase. 
KLIK HIER  voor de wedstrijdfoto’s S.C.E – sv Hatert (fotograaf Jeannette Broekhaus)

      01-09-20  S.C.E – sv Milsbeek afgelast (vriendschappelijk)

  30-08-20  SCD’33 – S.C.E  0-4  (beker)
Vandaag 30 augustus 2020 begint het voetbal seizoen officieel met de aftrap van de bekerwedstrijden voor S.C.E, te beginnen in Deest tegen SCD’33. De opstelling waarmee Theo van Cleef met zijn elftal vanmiddag begint; Khalid Samaoui, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Momchil Kolev (K), Guido Peters, Jayrell Terziyan, Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Martin Sluijs, Kay de Kluis. En op de bank vanmiddag; Max Buesink, Nasim Saber, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Maarten van Breda.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R.R.B.M. Vermeulen.
De aftrap heeft plaats gevonden, de bal rolt officieel weer. We zijn zeven minuten onderweg van beide zijde aftasten en een waterig zonnetje op “Sportpark Kremershof”. In de 17e minuut scoort Kaj Dreis de 0-1 voor S.C.E en dat is een goed begin. Enige minuten later de 21e minuut, Nicky Sander maakt er 0-2 van voor S.C.E, het begint te lopen, jongens vinden elkaar weer!!!!!!!! Het is rust in Deest, stand ongewijzigd 0-2 in het voordeel voor de ploeg van Theo van Cleef.

 Foto Jeannette Broekhaus
De spelers komen weer uit de kleedkamers en staan op het punt van beginnen voor de tweede helft. De eerste twee wissels aan de zijde van S.C.E, Kaj Dreis en Jayrell Terziyan zijn in de kleedkamer achter gebleven, en Nasim Saber en Max Buesink erin voor de tweede helft. Ook blijft het niet de gehele wedstrijd droog, met enige regelmaat een miesserbui.

 Foto Jeannette Broekhaus
In de 70e minuut de volgende wissel aan de kant van S.C.E, Richard Schür eruit Maarten van Breda is zijn vervanger, stand 0-2 voor de ploeg uit Nijmegen. Met nog 10 minuten te gaan, maakt Max Buesink er 0-3 van, wedstrijd zal nu wel beslist zijn, en niet veel later maakt Max Buesink zijn tweede goal deze middag 0-4. Scheidsrechter Vermeulen vindt het mooi geweest voor deze middag, eindstand op het scorebord 0-4.
KLIK HIER voor de foto’s SCD’33 – S.C.E (fotograaf Jeannette Broekhaus)

       27-08-20  S.C.E – VVLK  3-0  (vriendschappelijk)
De eerste thuiswedstrijd sinds begin maart van dit jaar, en dat op en geheel nieuwe zo groen als “gras”mat. De basisopstelling van S.C.E voor vanavond is; Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Nasim Saber, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Guido Peters, Momchil Kolev (K), Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis, Max Buesink. De volgende mannen starten op de bank; Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Maarten van Breda, Khalid Samaoui, en Nicky Sander, De wedstrijd is even over 20.00 uur begonnen op de mooie groene kunstgrasmat. We schrijven de 7e minuut, de eerste kans is voor VVLK het team van trainer Hachemi, schot van 18 meter op de lat. Daarna rommelig spel, maar weinig kansen.

Foto Ronald Dreis
De 22e minuut, ook S.C.E schiet op de lat. Voorzet van Kaj Dreis voor de voeten van S.C.E-er gelegd door VVLK speler en op de lat geschoten, (latje voetbal!!!) De duisternis begint in te vallen, de veldverlichting gaat aan. We schrijven alweer de 45e minuut, laatste kwartier een sterker S.C.E, wat door een slechte doeltrap van de keeper VVLK, voor de voeten van Max Buesink tot één doelpunt leidt, schot van 20 meter via de handen van de keeper in goal, ook tevens de ruststand op naar de thee. De tweede helft staat op het punt van beginnen, met een wissel aan de kant van S.C.E Martin Sluijs eruit en Maarten van Breda binnen de lijnen. Amper vijf minuten verder de volgende wissels Khalid Samaoui erin en Jayrell Terziyan eruit en ook Kaj Dreis is gewisseld voor Nicky Sander in de 50e minuut.

Foto Ronald Dreis
De veldverlichting is inmiddels ontstoken, Er mag worden doorgewisseld Kay de Kluis eruit en Jayrell Terziyan er weer in. De 65e minuut, weinig spektakel op het veld nog steeds een kleine voorsprong voor de thuisploeg, S.C.E is iets sterker, leuke combinaties, maar zeker niet doeltreffend. Teams moeten wennen aan gras en aan elkaar. Dan in de 70e minuut, kans voor VVLK die hoog over geschoten wordt. Een handsbal -penalty- in de 16 meter van VVLK, hier weet Daniel Heideveld wel raad mee goed hard en zuiver met rechts ingeschoten door 2-0. 77e minuut, goed uitgespeelde aanval S.C.E. Opgezet door Nasim Saber, steekpass op Max Buesink en goed gestopt door de keeper van VVLK. De 81e minuut, de  laatste 10 minuten onder de paraplu had dat nu niet even kunnen wachten? Jarno Herfkens komt nog in het veld voor de moe gestreden Max Buesink. We schrijven de 86e minuut, een grote kans voor Nicky Sander maar van doellijn gehaald en komt op hoofd van Angelo Kilkens die maakt er 3-0 van, voor S.C.E. 88. Alles op de helft van VVLK, maar geen grote kansen meer en VVLK te weinig inspiratie.Scheidsrechter blaast de wedstrijd af. Op naar bekercompetitie a.s. zondag tegen SCD’33 aftrap 14.00 uur in Deest

    22-08-20  DIO’30 – S.C.E  4-1  HV cup 2020 bij vv Germania 
De 2e oefenwedstrijd in de vorm van een toernooi, we spelen “uit” tegen DIO’30 bij vv Germania. De opstelling waarmee trainer/coach Theo van Cleef mee start: Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Momchil Kolev (K), Martin Sluijs,Kay de Kluis. Op de bank zitten de volgende spelers, Max Buesink, Maarten van Breda, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Kaj Dreis. De aftrap is om 18.00 uur in een zonnig Groesbeek. In de 6e minuut vrije trap DIO’30 rechtsonder in de hoek, redding keeper. In de 13e minuut, aanval van S.C.E over links, dieptepass op Nicky Sander die net in het zijnet schiet. Alweer 15 minuten onderweg gevaarlijke voorzet DIO’30, maar Richard Schür brengt redding met sliding net voor de doellijn en kan de bal over de grond wegschieten naar Guido Peeters. Even later voorzet van DIO’30 van links, Guido Peeters mist en aanvaller legt de bal terug op medespeler die de bal net naast rechter paal schiet. 21e minuut, voorzet van links DIO’30 door Richard Schür langs eigen keeper getikt 1-0 voor DIO’30.

Foto: Ronald Dreis
Direct na de drinkpauze gevaarlijke aanval van DIO’30, net over getikt door de S.C.E keeper. In de 33e minuut 2 kansjes voor S.C.E schot naast van Khalid Samaou en Kay de Kluis te lang gewacht met schieten. Even voor de rust, enkele aanvallen DIO’30, maar S.C.E dringt aan op de gelijkmaker. Schot van Nicky Sander niet ver genoeg in de hoek, dus naast getikt. 43e minuut, voorzet DIO’30 op de paal gekopt via keeper, maar terug komende bal alsnog tegen het net 2-0 voor de ploeg uit Druten/Afferden. We gaan rusten op Sportpark Noord in Groesbeek.

Foto: Ronald Dreis
De eerste wissel is een feit in de tweede helft, Kay de Kluis eruit en Kaj Dreis erin. DIO’30 zet S.C.E direkt in de 2e helft onder druk, voor alsnog houdt S.C.E stand. In de 58e minuut komt DIO’30 tot scoren uit een penalty 3-0. 

Foto: Ronald Dreis
Hoofden omhoog mannen en verder, Wissel aan de kant van S.C.E, Richard Schür eruit en Maarten van Breda het veld in.  We schrijven de 77e minuut, wedstrijd is wel gelopen. Gaat langzaam heen en weer. Schot Kaj Dreis goed gestopt door de keeper. De 84e minuut opnieuw Kaj Dreis, maar niet ver genoeg in de hoek met rechts. Dan alsnog een doelpunt voor DIO’30 het is 4-0 in de 88e minuut. In het veld bij S.C.E gekomen Jarno Herfkens voor Jayrell Terziyan. En de eer wordt alsnog gered voor S.C.E door Nasim Saber 4-1 in de laatste seconden van de wedstrijd. Het doelpunt van Nasim Saber was wel wonderschoon. Kapt een speler uit van DIO’30 op 20 meter recht voor de goal en krult de bal met rechts in de linkerbovenhoek voor de iets te ver voor de goal staande keeper, 4-1 dit is ook tevens de eindstand.
Foto’s van deze wedstrijd zijn HIER terug te vinden.

19-08-20 S.C.E – RKHVV  1-4 HV cup 2020 bij vv Germania 
De basisopstelling waarmee S.C.E vanavond aftrapt voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen; Richard Schür, Daniel Heideveld (C), Nasim Saber, Angelo Kilkens, Enes Ozturk, Momchil Kolev (K), Guido Peters, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Kay de Kluis, Max Buesink. en op de bank beginnen vanavond, Jarno Herfkens Anthony Wefer (K), Maarten van Breda. We doen het vanavond zonder onze vaste twitterman, kijken wat bij de redactie binnen komt aan nieuws. In de eerste helft in de 6e minuut komt RKHVV door Ramon van Steenbergen op een 0-1 voorsprong, verder weinig gevaar voor beide goals. De tweede helft maakt Mike Pröper de 0-2 en niet veel later  scoort Mink Bugter de 0-3. S.C.E gaat wisselen en brengt Jarno Herfkens in het veld voor Enes Ozturk, niet veel later Maakt Jarno het eerste doelpunt voor S.C.E 1-3. De moe gestreden Martijn Sluis verlaat het veld en Maarten van Breda komt voor hem in de plaats. Door een eigen doelpunt van een S.C.E speler is de stand in de 82e minuut 1-4 in het voordeel van RKHVV en dit is ook tevens de eindstand.