04-10-22  sv DSZ – S.C.E  uitslag  competitie
S.C.E is vanmiddag te gast in Boven-Leeuwen bij sv DSZ voor de tweede competitiewedstrijd van dit prille seizoen. Theo van Cleef trainer/coach van S.C.E stuurt de volgende 11 man het veld in; Richard Schür (c), Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Rick Theunissen, Nick Sander.
In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Karim Dairaa, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.

25-09-22  S.C.E  – vv GVA  –  uitslag 6-2   competitie
De eerste zondag in de herfst, mooi schijnend zonnetje op “Sportpark Lindenholt” de start van competitie seizoen 2022-2023. S.C.E na enige jaren weer terug in de 3e klasse. Met de eerste vraag, wat gaat het worden vanmiddag. de voorbereiding en bekerwedstrijden gingen goed. Theo van Cleef trainer/coach stuurt de volgende 11 man het veld in; Richard Schür (c), Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Rick Theunissen, Nick Sander.
In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Karim Dairaa, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans, de aftrap is 14.00 uur.
Er is afgetrapt, de bal rolt voor weer een spannend seizoen voetbal. Tien minuten onderweg met twee afwachtende ploegen op het veld nog geen gevaar voor beide goals geweest. S.C.E heeft meer balbezit, maar dat zeg niets, een kans gekregen maar schot tegen keeper vv GVA aan. vv GVA zakt helemaal in en laat S.C.E komen tot aan de 16 meter, en loert op de counter. Dan is het op de klok de 25e minuut, Jayrell Terziyan scoort voor S.C.E de 1-0 dik verdiend. Vier minuten later is het Richard Schür die een comfortabele voorsprong brengt voor S.C.E via een penalty, na het onderuit halen van Martin Sluijs in de 16 meter gebied 2-0. En weer is het raak voor S.C.E, Richard Schür schrijft zijn 2e doelpunt deze middag op zijn naam 3-0 uit een corner genomen door Farnous Zia. Ook vv GVA weet het doel te vinden en nu dat van S.C.E 3-1 is gemaakt door Emile Rijndertse. Maar S.C.E laat het hier bij zitten  en direct vanaf de aftrap Jayrell Terziyan die scoort met een prachtige kopbal 4-1 stand, en dat na 40 minuten voetballen. Niet veel later is het rust op de Lindenholt, tot later……
Scheidsrechter Heijmans heeft de 2e helft in gang gezet, even over drieën, nog geen wissels aan S.C.E-zijde te zien dus gaan we met de zelfde 11 man verder. Ondertussen zijn we 60 minuten onderweg, nog weinig kunnen genieten in de 2e helft!!!!!! vv GVA is (nog) niet bij machten om het S.C.E moeilijk te maken. S.C.E laat vv GVA terug komen in de wedstrijd, Tom Boekhorst scoort de 4-2 door een foutje van de keeper van S.C.E. Trainer/Coach van Cleef van S.C.E gaat wisselen, Rick Theunissen verlaat het veld Karim Dairaa komt erin. Nummer vijf voor S.C.E deze middag Nick Sander is de maker ervan. We krijgen er maar geen genoeg van Max Buesink tekent voor de 6e goal vanmiddag, na een goede loopactie en prima voorbereidend werk van Mike Bogaard. Heel erg lang kan het niet meer duren, met nog enkele minuten op de klok. S.C.E nog een keer aan het wisselen Niels Terheggen gaat er af en mag gaan douchen, Thijmen Scheidsbach komt voor hem  in het veld. Ook Nick Sander wordt gewisseld voor Noa Poelder. De scheidsrecht vindt het mooi geweest voor vanmiddag en fluit af. S.C.E wint verdiend, tot volgende week in Boven-Leeuwen bij sv DSZ.

18-09-22  S.C.E – sc DIOSA – uitslag 3-0  beker
Op deze kille en natte zondagmiddag de laatste poule bekerwedstrijd, tegen sc DIOSA. Trainer/Coach van S.C.E, Theo van Cleef stuurt de volgende elf spelers het veld in; Richard Schür (c), Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.
Op de bank zitten; Jarno Herfkens, Rick Theunissen, Nick Sander, Khalid Samaoui

De aftrap is om 14.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. N.J. Lammers.
De bal rolt het is even over 2 uur in de middag, we zijn onderweg voor de laatste poulewedstrijd in de Districtsbeker. De eerste tien minuten is het aan beide kanten aftasten, wat nog niet heeft geleid tot scoringskansen. Op de klok staat 23 minuten een stroef draaiend S.C.E die nog niet weet te scoren, dat is een hele tijd geleden. Dit gezegd te hebben luisteren ze zeker in het veld!!! Noa Poelder voor de eerste keer vanmiddag in de 24e minuut en treft doel 1-0. We schrijven amper 7 minuten later -de 30e minuut-, Jayrell Terziyan maakt zijn goal vandaag voor S.C.E, 2-0. Het is rust in de Lindenholt, op naar de thee/versnaperingen en even warm worden.
Gaan we direct na de rust al wisselen aan S.C.E-zijde!!!!! of wordt er nog gewacht. We weten het zo. Nog een wissels aan S.C.E-zijde, we gaan verder met de wedstrijd 2e helft. Het weer word er zeker niet beter op om langs de lijn te staan het gaat steeds meer regenen. En dan toch de dubbele wissels aan S.C.E-zijde, Farnous Zia eruit en Khalid Samaoui in het veld, en Rick Theunissen erin voor Mike Bogaard die mag gaan douchen. Er gebeurt erg weinig op het veld de bal gaat van voor na achteren van links naar recht, behalve dat sc DIOSA een eigen doelpunt maakt in de 70e minuut waardoor de tussenstand 3-0 in het voordeel van S.C.E. Dan in de 80e minuut de volgende wissel; Jayrell Terziyan eruit voor Nick Sander. En dan nogmaals een wissel aan S.C.E-zijde; Jarno Herfkens komt in het veld voor Niels Terheggen in de 85e minuut. De wedstrijd gaat uit als een nachtkaars. Volgende week zondag 25 september begint het echte werk om de punten in de 3e klasse C met weer een thuiswedstrijd tegen vv GVA aanvang op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur, tot dan.

13-09-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – uitslag 5-2 vriendschappelijk
Goedenavond, als alles goed gaat kunnen we contact leggen met “Sportpark Lindenholt” zodat er een summier verslag van vanavond kan worden gemaakt. Vorig seizoen ook als tegenstander gehad in de voorbereiding, en de enige wedstrijd die dat seizoen verloren ging voor de mannen uit Nijmegen met 3-5. De volgende elf namen die starten vanavond zijn; Richard Schür, Nasim Saber, Rick Theunissen, Nick Sander, Mohamed Ired, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard
Op de bank zitten; Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Jarno Herfkens, Farnous Zia, Job ten Barge.

De aftrap is om 20.20 uur, we zijn gestart, de bal rolt. Tempo van de wedstrijd is vanaf de start direct hoog, dat betekend ook dat er kansjes zijn. Heel snel is er ook gescoord in de 6e minuut, de eerste voor vanavond komt op naam van Nick Sander van S.C.E 1-0. Na 20 minuten spelen een pegel vanaf 45 meter op het doel van EGS’20 over de keeper heen door Nasim Saber, bal beland op de paal. Had een beter lot verdient. Eerste wissel nog voor de rust aan S.C.E-zijde Mohamed Ired er uit wegens een blessure en Farnous Zia komt voor hem het veld in. 2-0 is de tussenstand wederom gescoord door Nick Sander, door goed voorbereidend werk van Jayrell Terziyan. Heel snel hierna scoort Max Buesink prima zijn doelpunt 3-0 en dat is de tussenstand in de eerste helft. Het is rust op de Lindenholt.
Daar gaan we weer, voor de 2e helft. Er staan nog geen wissels klaar aan S.C.E-zijde, dus gaan we door met dezelfde 11 man als voor de rust. Precies 60 minuten op de klok en EGS’20 doet wat terug in de score 3-1 als tussenstand. Nu gaat coach Theo van Cleef toch wisselen Nick Sander eraf Noa Poelder komt er in. Niet veel later gaat de keeper van S.C.E eraf Anthony Wefer, voor hem komt Job ten Barge erin, ook Niels Terheggen mag gaan douchen Thijmen Scheidsbach neemt zijn plaats in. Nu gaat het nog spannend worden EGS’20 scoort nogmaals waardoor de stand 3-2 is geworden, de wedstrijd is gaan kantelen!!!!  Niet voor niets in het veld gekomen, Noa Poelder maakt voor S.C.E de bevrijdende 4-2 na weer een prima pass van Nasim Saber die het voorbereidende werk deed. Niet veel later is de stand 5-2 in het voordeel van S.C.E spits Max Beusink maakt zijn tweede goal vanavond na goed doorgaan, een prima counter. De scheidsrechter van dienst fluit iets eerder af, S.C.E wint weer!!!!  Tot zondag bij de bekerwedstrijd tegen sc DIOSA 14.00 uur is de aftrap. 

11-09-22  S.C.E 1 – Victoria’25 1 –  uitslag 11-0  beker
Vanmiddag de 11e september voor S.C.E 1 eindelijk weer eens een thuiswedstrijd in de Lindenholt voor de punten voor de KNVB districtsbeker. Op bezoek is Victoria’25 uit Afferden uit het Land van Maas en Waal. De volgende elf namen heeft Theo van Cleef bekend gemaakt en komen in het veld vanmiddag; Karim Dairaa, Job ten Barge, Nasim Saber, Richard Schür, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Farnous Zia,  Max Buesink, Mike Bogaard
In de dug-out zitten; Anthony Wefer, Niels Terheggen, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Mohamed Ired, Jarno Herfkens. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.L.A.C.W Leerentveld.

Om 14.10 uur de aftrap iets later dan normaal, (nog geen contact/verbinding met de mensen rondom het veld, helaas) We zijn ruim 20 minuten onderweg, nog geen signaal vanaf “Sportpark Lindenholt” En dan is er contact om14.20 uur. S.C.E komt op voorsprong met 2-0 de makers hiervan zijn Farnous Zia de 1-0, en de tweede goal vanmiddag komt op naam van Mike Bogaard 2-0. Zo is er niets en dan gaat het uiteindelijk toch weer snel, Max Buesink maakt er 3-0 van na goed aangeven van Nasim Saber. Het staat nog niet op papier of Jayrell Terziyan maakt er 4-0 van in de 29e minuut. Niet veel later weer Jayrell Terziyan die de stand op 5-0 brengt met een goede kopbal, nadat eerst Nick Sander de lat heeft geraakt. Victoria’25 weet niet waar ze het moeten zoeken, S.C.E blijft maar druk zetten op de verdediging en komt gemakkelijk tot scoren. Ook Richard Schür doet een duit in het zakje 6-0 het halve dozijn is vol!!!!! Max Buesink maakt zijn tweede voor vanmiddag met een prima boogballetje 7-0, na goed voorbereidend werk van Nasim Saber. (De ICT van S.C.E wordt opgeroepen om voor de 2e helft het SCOREBORD aan te passen, voor het geval dat!!!!!) Het is rust op “Sportpark Lindenholt” we gaan naar de thee cq versnapering.

Fotograaf onbekend
De 2e helft staat op het punt van beginnen, even kijken of er wissels zijn aan S.C.E-zijde!!! Karim Dairaa is in de kleedkamer achter gebleven, voor hem komt Mohamed Ired. Ook Max Buesink is gewisseld voor Noa Poelder, en Niels Terheggen is in het veld gekomen voor Mike Bogaard. De 2e helft gaat in een iets rustiger tempo aan S.C.E zijde na 20 minuten spelen is er nog niet gescoord, publiek geniet er wel van en ook van het schrale zonnetje dat schijnt. Voetballend zijn er geen goals meer te vermelden!!!!! wel dat Rick Theunissen is gaan douchen in de 70e minuut en Thijmen Scheidsbach voor hem in de plaats is gekomen, nieuwe impulsen.

Fotograaf onbekend
En dit gezegd hebbende pakken we de draad weer op; Nick Sander die de bal keurig terug legt op Nasim Saber die er 8-0 van maakt voor S.C.E. Het cruciale punt is in zicht, de 9-0 staat op het scorebord, doelpunt gemaakt door Martin Sluijs na een super hoogstandje. Ook de 10e doelpunt staat (maar niet op het scorebord) gemaakt door onze benjamin van de ploeg Thijmen Scheidsbach. Jayrell Terziyan maakt zijn eerste hattrick dit seizoen 11-0 in de slot minuut. Scheidrechter vindt het mooi voor vanmiddag en maakt er een eind aan. Tot dinsdagavond 20.15 uur tegen EGS’20.
  04-09-22  vv Niftrik 1 – S.C.E 1 – uitslag  3-8  beker
S.C.E 1 is vanmiddag te gast in Niftrik om tegen de plaatselijke de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen te spelen. De volgende elf spelers staan aan de aftrap vanmiddag; Karim Dairaa, Job ten Barge, Nasim Saber, Richard Schür, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Farnous Zia, Mohamed Ired, Max Buesink.
In de dug-out zitten vanmiddag; Mike Bogaard, Anthony Wefer, Niels Terheggen, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder

We trappen af om 14.00 uur, de wedstrijd is pas 3 minuten onderweg en vv Niftrik komt al op voorsprong door zeer nonchalant uitverdedigen van S.C.E 1-0. S.C.E weet nu al wat er te doen staan deze middag, en dat pakken ze zeer snel op in minuut 8, Richard Schür scoort de gelijkmaker door middel van een strafschop omdat vv Niftrik binnen de 16 meter hands maakte 1-1. Ruim 10 minuten op de klok en Max Buesink maakt de 1-2 na een prima pass van Nasim Saber. De derde goal aan S.C.E zijde laat ook niet lang op zicht wachten, mooie pass van Farnous Zia op Nick Sander en die schuift beheerst binnen 1-3 in de 20e minuut. Ruim een half uur onderweg en het spel golft heen en weer met een klein overwicht aan S.C.E zijde. En dan nog voor het rustsignaal scoort S.C.E nogmaals, Nasim Saber geeft een prima pass naar Nick Sander die niet zelfzuchtig is en afgeeft aan Jayrell Terziyan en scoort 1-4. Het is rust in Niftrik, tot na de thee.
De spelers staan weer op het veld, de scheidsrechters blaast voor het begin van de tweede helft. De eerste wissels aan S.C.E zijde zijn; Thijmen Scheidsbach komt er in Rick Theunissen en de tweede wissel Martin Sluijs mag gaan douchen, Noa Poelder vervangt hem. Net na rust komt vv Niftrik terug in de wedstrijd 2-4, S.C.E begint niet goed (ff de weg kwijt!!!). Max Buesink scoort zijn tweede goal deze middag 2-5. En even later gaat de verdediging van S.C.E weer in de fout vv Niftrik maakt er 3-5 van. Zo kan het nog leuk worden voor de neutrale toeschouwer. Het is en blijft bekervoetbal!!!!! Nasim Saber strooit er nogmaals een prima pass uit nu naar Nick Sander en die weet wel raad met de bal 3-6 op het scorebord. Niet veel later komt Mike Bogaard in het veld voor de moe gestreden Max Buesink. Richard Schür geeft de bal mee aan Nasim Saber en die weet er wel raadt mee 3-7. Na goed doorlopen van Jayrell Terziyan en een bal precies op maat komt doelpunt nummer 8 voor S.C.E eraan. De scheidsrechter blaast de wedstrijd af. Volgende week S.C.E thuis tegen Victoria’25 aftrap op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur tot dan.

30-08-22  S.C.E 1  – Kolping-Dynamo 1  uitslag 8-3  vriendschappelijk
Trainer/Coach Theo van Cleef start met de volgende elf mannen vanavond; Karim Dairaa, Nasim Saber, Richard Schür, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Anthony Wefer, Farnous Zia, Mohamed Ired, Max Buesink.  In de dug-out zitten vanavondJarno Herfkens, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Job ten Barge
De bal rolt op “Sportpark Lindenholt”, de eerste de beste aanval van S.C.E levert direct een goal op door Martijn Sluis, dit is een mooie binnenkomer. We zijn amper zeven minuten onderweg of doelpunt nummer twee valt, de stand is weer gelijk 1-1 na een slordige fout in de verdediging van S.C.E. We zijn nog geen kwartier onderweg of Nick Sander van S.C.E scoort de 2-1. Dan alsnog in de 15e minuut het net bolt weer op voor S.C.E nu is het Jayrell Terziyan die de tussenstand op 3-1 brengt. Na 40 minuten spelen is de stand opnieuw gewijzigd, na goed doorgaan van Rick Theunissen hij scoort de vierde goal voor S.C.E 4-1. Niet veel later is het rust op de Lindenholt. 
We gaan voor de tweede helft terug naar het veld, zo te zien nog geen wissel(s) aan de kant van S.C.E, de zelfde 11 man mogen/moeten nog even doorgaan. En dan In de 58e minuut scoort Richard Schür uit een prima uitgespeelde combinatie over verschillende schijven, we noteren 5-1 voor de thuisploeg. De eerste wissel aan S.C.E zijde Niels Terheggen komt er in voor Jayrell Terziyan in de 70e minuut. In de 72e minuut zowaar een doelpunt voor Kolping-Dynamo wat de stand brengt op 5-2. De vermoeidheid begint nu toe te slaan, met nog 20 minuten op de klok te gaan. Kolping-Dynamo komt nu echt in de wedstrijd, weer scoren ze 5-3 is het op dit ogenblik, S.C.E neemt het wel erg makkelijk op!!!!!! De concentratie is weg, de laatste 15 minuten tellen ook. Dit gezegd te hebben pikt Max Buesink ook een doelpuntje mee 6-3 na goed voorbereidend werk van Nasim Saber, waardoor het verschil weer 3 doelpunten is. Ga nu snel S.C.E krijgt een cadeautje van de keeper van Kolping-Dynamo waardoor Nasim Saber de 7-3 scoort en niet veel later scoort Max Buesink zijn 2e vanavond 8-3, hij schuift de bal simpel onder de keeper door. Met nog enkele minuten te spelen. Einde wedstrijd, zondag naar vv Niftrik voor de beker, aanvang 14.00 uur tot dan…….

28-08-22  S.C.E 1 – ?????? vervallen – vriendschappelijk

21-08-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1  – uitslag 5-0 vriendschappelijk
Op een zonnige zondagmorgen speelde S.C.E tegen FC Kunde. De wedstrijd werd in 3 x 30 minuten gespeeld. Het begin was stroef aan de kant van S.C.E, wat logisch is in de eerste wedstrijd. FC Kunde kreeg een goede mogelijkheid maar keeper Anthony Wefer was attent. S.C.E had meer balbezit maar was soms slordig. In de laatste minuut van de 1e 30 minuten scoorde Jayrell met zijn hoofd na een goed genomen hoekschop van Nasim Saber. In de 2e 30 minuten kwam S.C.E steeds beter in haar spel en leverde dat enkele kansen op. Na een schitterende combinatie scoorde Noa Poelder de 2-0 en even later scoorde Jayrell zijn 2e goal, 3-0. In de laatste 30 minuten was de vermoeidheid bij beide ploegen goed zichtbaar en door 2 goede goals van Nasim Saber en Farnous Zia liep S.C.E uit naar 5-0.
De volgende elf man stonden vanmiddag in de basis: Mike Bogaard, Karim Dairaa, Noa Poelder, Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Anthony Wefer, Farnous Zia
In de dug-out zaten; Thijmen Scheidsbach, Niels Terheggen

18-08-22  S.C.E 1 – ??????  vervallen – vriendschappelijk

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1  vervallen – vriendschappelijk