09-10-22  Quick 1888 1 – S.C.E 1 – competitie
Op bezoek bij onze buren, over de brug bij rotonde rechtsaf eerste links. De een gedegradeerd de ander gepromoveerd en zo komen we elkaar weer tegen als buren in de stadsderby op “Sportpark De Dennen. Hebben allebei de eerste wedstrijd met ruime cijfers gewonnen en draaien lekker mee in de 3e klasse C. De aftrap is om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.T. Rutten. 

02-10-22  sv DSZ 1 – S.C.E 1 – competitie

En ook dit seizoen komen we onze vrienden uit Boven-Leeuwen weer tegen. Vorig seizoen verloor S.C.E hier haar eerste punten, tijdens de race naar het kampioenschap. Voor sv DSZ restte later de nacompetitie, die ze op geweldige spectaculaire wijze wisten te winnen om zodoende ook naar de 3e klasse te promoveren. Maar nu in het nieuwe seizoen zijn er nieuwe kansen voor beide ploegen, wat gaat het vanmiddag worden op Sportpark “De Hoge Berg” om 14.00 uur de aftrap en even voor 16.00 uur weten we meer. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G van Tintelen. 

25-09-22  S.C.E 1 – vv GVA 1  – competitie
Het is de eerste keer dat S.C.E – GVA in competitie verband gespeeld gaat worden. De ploeg komt uit Doornenburg gemeente Lingewaard (Overbetuwe) en speelt al weer voor het 3e achtereenvolgende jaar in de 3e klasse. GVA staat voor Voetbalvereniging Gijsbrecht van Aemstel. De voetbalvereniging GVA gaat voor, Plezier in sportbeleving: als deelnemer, vrijwilliger of toeschouwer, en vanmiddag willen ze goed beginnen in de competitie, maar dat is ook de wil en het uitgangspunt van S.C.E. We weten omstreeks 15.45 uur wie de punten bij kan schrijven, of delen. Beide ploegen veel succes, de aftrap is zoals altijd op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur.

18-09-22  S.C.E 1 – sc DIOSA 1 – beker
De laatste tegenstander alweer in de poule-fase van het bekertoernooi dit seizoen. Waar S.C.E vorig seizoen het kampioenschap in de 4e klasse E ophaalde in Balgoy, is vanmiddag sc DIOSA op “Sportpark Lindenholt” te gast. sc DIOSA verloor haar eerste wedstrijd tegen Victoria’25 waar S.C.E met grote cijfers won van vv Niftrik. Afgelopen zondag won sc DIOSA wel enigszins met moeite van vv Niftrik (3-2). Laten we er van uit gaan dat het een sportieve pot bekervoetbal wordt in Nijmegen, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. N.J. Lammers. We trappen af om 14.00 uur. 

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – vriendschappelijk
Een maand geleden stond deze wedstrijd ook op het programma om het voetbalseizoen mee te beginnen, ging toen niet door wegens omstandigheden maar vanavond wel. We spelen vriendschappelijk tegen EGS’20 uit Grave. De tegenstander was vorig jaar de enige die S.C.E 1 een nederlaag toebracht, wel eens waar was die wedstrijd toen ook vriendschappelijk in de voorbereiding op het seizoen. Er zijn hier vooraf al de nodige trainingen/wedstrijden achter de rug met de ploeg die grotendeels hetzelfde is gebleven als vorig seizoen, en ondertussen midden in het bekertoernooi zitten. Enkele nieuwe gezichten zijn er wel aan S.C.E zijde. Laten we er een vriendschappelijk wedstrijd van maken en wie weet wat er dit seizoen allemaal mogelijk is in de 3e klasse, voor beide ploegen.

11-09-22  S.C.E 1 – Victoria’25 1 – beker
De tweede bekerwedstrijd voor beide teams, maar de eerste officiële wedstrijd thuis voor S.C.E. Ook Victoria’25 heeft net als S.C.E zijn eerste bekerwedstrijd met ruime cijfers gewonnen vorig weekend (4-2) Voor S.C.E 1 is het alweer 5 jaar geleden dat ze officieel tegen Victoria’25 speelden, waarin S.C.E, twee overwinningen uit het vuur sleepte in de competitie. Voor nu zou het toch mogelijk moeten zijn om van deze ploeg uit Maas en Waal een overwinning te behalen, alhoewel we altijd nog over bekervoetbal praten, de bal is rond en kan alle kanten op. Een prettige middag ook voor onze gasten op “Sportpark Lindenholt” 

04-09-22  vv Niftrik 1 – S.C.E 1 – beker
De eerste bekerwedstrijd “echt voor het eggie” S.C.E heeft vv Niftrik geloot om tegen te spelen. vv Niftrik speelt al velen seizoenen in de 5e klasse, en S.C.E komt na enkele jaren in de 4e klasse te hebben gespeeld nu uit in de 3e klasse C. Op papier zou het zo moeten zijn dat dit een “appeltje eitje” zou moeten zijn voor de gasten. Maar in het bekertoernooi is niets zeker, dus mannen van S.C.E doe wat je moet doen…………een doelpunt meer scoren dan de gastheren, SUCCES.

30-08-22  S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1 – vriendschappelijk
Aankomende dinsdag een ingelast vriendschappelijk pot voetbal op de Lindenholt. Na FC Kunde is dit voor het eerste van S.C.E pas de tweede oefenwedstrijd dit seizoen. We willen wel eens weten hoe de krachtsverhoudingen in het veld zijn van de naar de zaterdag overgestapte Kolping-Dynamo uit komend in de 4e klasse, aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur.

28-08-22  S.C.E 1 – ??????  –  vriendschappelijk

21-08-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1  –  Vriendschappelijk
En dan zal dit dan echt de eerste tegenstander van het seizoen zijn!!!!!!! FC Kunde uitkomend in de 4e klasse, (de zelfde klasse waar S.C.E vorig seizoen in uitkwam). Voor beide ploegen is het de aftrap voor komend jaar, met die verstande, dat S.C.E inmiddels een klasse hoger speelt.

18-08-22  S.C.E 1 – ?????? – vervallen

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – vervallen
Het begin van het nieuwe voetbal seizoen 2022/20223, maar nu in de 3e klasse C Oost, beginnen we met een vriendschappelijke wedstrijd tegen EGS’20 uit Grave. De tegenstander was vorig jaar de enige die S.C.E 1 een nederlaag toebracht, wel eens waar was die wedstrijd ook vriendschappelijk. Er zijn hier vooraf al de nodige trainingen achter de rug met de ploeg die grotendeels het zelfde is gebleven als vorig seizoen, enkele nieuwe gezichten zijn er wel. Laten we er een vriendschappelijk wedstrijd van maken en wie weet wat er dit seizoen allemaal mogelijk is in de 3e klasse.