06-02-22  S.C.E 1 – vv Aquila 1  (Competitie)

De wedstrijd S.C.E 1 – vv Aquila 1 begint over

Al met al weer een “RARE” competitie verloop, een gewone start dan weer een corona stop, een ingelaste wedstrijd, weer zonder publiek, dan alleen oefenwedstrijden, en als laatste een verlengde winterstop, is alles nog te volgen!!!!!! En waar staan we vanmiddag, gewoon weer op “Sportpark Lindenholt” weer verder met de competitie. Er is werkelijk geen zinnig woord over te zeggen.

30-01-22 S.C.E 1 – SCMH 1 (Vriendschappelijk)

Eindelijk is het weer mogelijk en toegestaan, we gaan weer voetballen en publiek is weer welkom, op en rond de velden. Vandaag spelen we vriendschappelijk tegen SCMH uit Veghel uit komend in Zuid 2, zondag 4e klasse H. En voluit – Sport Club Maria Heide – Wees welkom gasten, we starten op het ongebruikelijke tijdstip van 13.00 uur, genoeg tijd om de wedstrijd later in de kantine het nog eens dunnetjes over te doen na zo’n lange tijd.

  30-01-22  OSC (N) 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

  23-01-22  S.C.E 1 – Overasseltse Boys 1  afgelast (Competitie)

                                

                                               16-01-22  Inhaal weekend

                                 

 

                                              19-12-21  Inhaal weekend

    12-12-21 S.C.E 1 – vv Achates 1 (vriendschappelijk)
Regelmatig speelt S.C.E zondag 1 in de voorbereiding van het seizoen of in de winterstop tegen vv Achates uit Ottersum, de ploegen ze spelen niet in het zelfde district; vv Achates in Zuid 2 en S.C.E in Oost maar beide wel 4e klasser. Beide ploegen spelen bovenin in hun poule/klasse, en aangezien er geen competitie is maar de jongens wel willen voetballen wat is er dan mooier om tegen elkaar vriendschappelijk te voetballen, de aftrap is om 11.30 uur, helaas zonder publiek……… i.v.m. Max Verstappen !!!!!!!
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

   12-12-21  sc DIOSA 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

Wegens omstandigheden gaat de winterstop op 6 december in.
En weer een uitwedstrijd voor S.C.E 1 voor de boeg, de laatste voor de winterstop!!!!! Al weet je het maar nooit in deze tijden. DIOSA won de vorige versie met 2-1 zodat de punten in Balgoij bleven. Dat willen we nu anders zien, de punten gewoon mee naar de Lindenholt. Als de wedstrijd doorgaat op “Sportpark De Wissen” start die om 14.30 uur. 
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

  05-12-21 S.C.E 1 – EGS’20 1 (vriendschappelijk)
EGS’20 (Estria – GVV – SCV – 2020) is een amateurvoetbalvereniging uit Grave, in de gelijknamige gemeente. Opgericht op 30 juni 2020, als fusie uit SV Estria, G.V.V. ‘57 en S.C.V. ‘58. Het eerste elftal komt uit in Zuid 2 – 3e klasse D met wisselend succes. Ook voor hun is de competitie abrupt afgelopen net zoals dat voor S.C.E het geval is. Vanmiddag op “Sportpark Lindenholt” vriendschappelijke wedstrijd spelen, de aanvang is om 12.00 uur.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

05-12-21  FC Kunde 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)
Uit het programma gehaald door de KNVB.
Gaan we voetballen in de 4e klasse E komende zondag!!!!!!! Wie het weet mag het zeggen, en dit natuurlijk naar aanleiding dat er niet getraind kan worden, tussen het tijdvak 17.00 uur – 05.00 uur. en om 06.00 uur in de vroege morgen zal er niet veel animo voor zijn stel ik me voor. Even terug naar de wedstrijd FC Kunde is voor S.C.E uit altijd een taaie tegenstander waar met veel moeite punten te halen zijn. Afgelopen seizoen niet gespeeld wedstrijd was afgelast i.v.m. Corona. Seizoen 2018-2019 kreeg S.C.E een dik pak slaag (4-0). Maar wie weet hebben de mannen uit de Lindenholt dit jaar vleugels en nemen ze de punten wel mee naar huis.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

05-12-21  vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1 ingelast  (Competitie)
Uit het programma gehaald door de KNVB.
De volgende “TOPPER” alweer voor S.C.E  -De Maas & Waalkanaal derby- bij onze vrienden aan de andere kant van het kanaal; vv Krayenhoff. Doen elke jaar mee voor de bovenste plaatsen net zoals dit jaar. De wedstrijd wordt gespeeld op “Sportpark Vossendijk”  bij sv Hatert. Het veld aan de Energieweg waar vv Krayenhoff haar thuisbasis heeft is onbespeelbaar. De wedstrijd van Krayenhoff ging verloren tegen sv Angeren, maar afgelopen zondag een nette overwinning voor ze, en dat willen ook voor (eigen publiek) zeker ook doen. Maar S.C.E heeft daar echt geen trek in en willen ook de 8e wedstrijd ongeslagen blijven. Even voor de klok van 16.00 uur weten we meer vanaf de Winkelsteegseweg.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

30-11-21  S.C.E 1 – SC Westervoort 1 afgelast (Districtsbeker)
De wedstrijd is afgelast i.v.m. de corona maatregelingen van de regering.

          28-11-21  S.C.E 1 – vv UHC 1  (Competitie)
Heel vreemd allemaal de laatste weken ZONDER PUBLIEK (voetballen) en het kan zomaar eens de laatste wedstrijd van die jaar zijn, nu weer zo’n wedstrijd, waarbij er niemand aanwezig mag zijn!!!!!! Laten we het beste er maar van hopen deze middag in november, en dat deze wedstrijd WEL door mag gaan. De laatste weken nog ook corona besmettingen links en rechts, zodat de wedstrijden geen doorgang vinden. vv UHC liep afgelopen zondag geheel onverwachts tegen een nederlaag aan, en dat willen ze vandaag wel rechtzetten. S.C.E heeft de laatste twee weken geen wedstrijd meer gespeeld, zouden ze uit het ritme zijn!!!!!! We weten het zo rond de klok van 15.45 uur.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

21-11-21  vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1 (Competitie)
De volgende “TOPPER” alweer voor S.C.E  -De Maas & Waalkanaal derby- bij onze vrienden aan de andere kant van het kanaal; vv Krayenhoff. Doen elke jaar mee voor de bovenste plaatsen net zoals dit jaar. De wedstrijd wordt gespeeld op “Sportpark Vossendijk”  bij sv Hatert. Het veld aan de Energieweg waar vv Krayenhoff haar thuisbasis heeft is onbespeelbaar. De afgelopen wedstrijd van Krayenhoff ging verloren tegen sv Angeren, ze willen dat voor (eigen publiek) zeker goed willen maken. Maar S.C.E heeft daar geen trek in en willen ongeslagen blijven. Even voor de klok van 16.00 uur weten we meer vanaf de Winkelsteegseweg.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

14-11-21  S.C.E 1 – SC Westervoort 1 (Districtsbeker)
De tegenstander van S.C.E vanmiddag is sc Westervoort speelt in de 4e Klasse en staat ook boven in de ranglijst maar dan in de D. Dat kan nog eens wat worden in de eerste knock-out ronde van de districtsbeker. Dit alles speelt zich af op “sportpark Lindenholt” in Nijmegen, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. T.F. Schenk, aanvang is om 14.00 uur.
Publiek bij alle sportevenementen – profs en amateursvoetbal – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

07-11-21  S.C.E 1 – sv DSZ 1 (Competitie)
Afgelopen zondag beide ploegen met redelijk grote cijfers gewonnen, vorig seizoen speelde S.C.E ook thuis en met moeite gelijk (3-3), wat gaat het dit seizoen worden. S.C.E fier aan kop op doelpunten gemiddelde in de 4e Klasse E en sv DSZ volgt bovenin de middenmoot. Wil S.C.E na vandaag ook op de eerste plaats staan, moet en zal er gewonnen moeten worden, doormiddel van inzet en concentratie negentig minuten lang. Het grote voordeel voor S.C.E is dat ze thuis op “Sportpark Lindenholt” spelen, de aftrap is om 14.00 uur. Publiek is altijd welkom. 

    31-10-21  S.C.E 1 – SV Angeren 1 (Competitie)
De eerste voetbalclash van dit seizoen tussen de nummer 1 & 2 van de ranglijst sv Angeren en S.C.E. De tegenstander deze middag is de ploeg die het gemakkelijkst scoort in de competitie, ze hebben er al 18 gemaakt, en is een van de kanshebbers is om direct te promoveren. -Elk seizoen draaien ze mee in de top- Een geduchte tegenstander voor S.C.E maar vorig weekend liet S.C.E ook zien waarvoor ze in staat waren en dat 90 minuten lang. Dat zal vandaag niet anders zijn om de punten bij te schrijven. Kan S.C.E deze keer voor een stunt zorgen om de drie punten op “Sportpark Lindenholt” te houden. De aanvang is om 14.00 uur, kom in grote getale om onze jongens aan te moedigen. U bent van harte welkom.

24-10-21  Aquila 1 – S.C.E 1 (Competitie)
vv Aquila thuis is altijd lastig voor S.C.E, maar dit seizoen “loopt” het nog niet voor de Dreumelse ploeg, drie gespeeld nul punten. Wie weet kan de ploeg van Theo van Cleef in het Land van Maas & Waal de volle drie punten mee naar Nijmegen-Lindenholt meenemen. Ze zijn er wel toe in staat de mannen van S.C.E als je bovenin mee wilt blijven doen. Dus kerels de volle 90 minuten is er inzet en concentratie nodig om dit te bewerkstelligen. Tegen de klok van half 5 weten we wie de punten heeft deze middag, of pakt vv Aquila de eerste punt(en)!!!!!!!

17-10-21   S.C.E 1 –  vv SCP 1 (Competitie)
Weer een thuiswedstrijd voor S.C.E, twee keer de volle winst is zes punten totaal om mee te beginnen. Vorige week was S.C.E vrij, sv Hatert is uit de competitie gestapt, en SCP speelde gelijk in Nijmegen-Noord. Vanmiddag gaat het weer los om 14.00 uur, gaan we voor de derde maal in competitie verband dit seizoen winnen, nu van SCP -onze voetbalvrienden- uit Puiflijk. De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Kaya. Publiek is van harte welkom op “Sportpark Lindenholt”.

  10-10-21  sv Hatert 1 – S.C.E 1  (Vervallen)
Geen “burenruzie” dit seizoen, sv Hatert heeft zich terug getrokken uit de 4e klasse E, net voordat de competitie zou beginnen. Een vrije zondag voor ONZE jongens.

03-10-21 S.C.E 1 – sc Millingen 1 (Competitie)
De eerste thuiswedstrijd, de tweede in competitieverband voor S.C.E na een lange tijd. Beide ploegen zijn de goed begonnen, beide wonnen met 2-1. Je zou nu al kunnen spreken van een topper zo vroeg in het seizoen. Diegene die vanmiddag om ongeveer 15.45 uur als winnaar van het veld afloopt staat bovenin de ranglijst. Laat het publiek maar in grote getale komen, ook de supporters uit Millingen aan de Rijn zijn uiteraard welkom op “Sportpark Lindenholt”. De aftrap van de wedstrijd is om 14.00 uur.


26-09-21  sv Nijmegen 1 – S.C.E 1  (Competitie)
Eindelijk na bijna een jaar weer competitie wedstrijden, S.C.E trapt om 14.00 uur af op “Sportpark Oscar Carré” . Een onvervalste STADSDERBY – Rood-Wit tegen Zwart-Wit. Enkele “oud” S.C.E-ers spelen nu aan de andere kant van het kanaal bij Rood-Wit, wat voor vanmiddag de wedstrijd wel interessant maakt!!! S.C.E heeft een prima voorbereiding en beker wedstrijden gespeeld en zondag om ongeveer 16.00 uur weten we ook hoe de start is geweest in competitie verband.


19-09-21 S.C.E 1 –  vv Arnhemia 1  (K.N.V.B. Districtsbeker)
Arnhemia speelt haar thuiswedstrijden, op Sportpark “De Bakenhof” in Arnhem spelend in de de 4e klasse D. S.C.E heeft in de laatste poulewedstrijd wel het thuisvoordeel, dus het publiek kan in grote getale “onze jongen” komen aanmoedigen, die spelen voor de poule winst en zo dan door gaan naar de knock-out fase in het bekertoernooi. Ook deze wedstrijd neemt een aanvang om 14.00 uur, U bent van harte welkom op het “Sportpark Lindenholt”.

   
12-09-21  AAC-Olympia 1 –  S.C.E 1 (K.N.V.B. Districtsbeker)
De enige uitwedstrijd voor S.C.E 1 in de Districtsbeker in deze poule-fase is AAC-Olympia uit het Land van Maas en Waal, Horssen om precies te zijn. Ze spelen komend seizoen in de 5e klasse D wat ze trouwens al jaren doen. S.C.E moet deze tegenstander zeker niet onderschatten, werklust kan deze ploeg niet ontzegt worden en dat 90 minuten lang.!!!!!! De aftrap is om 14.00 uur op Sportpark “De Polenkamp” Bredestraat 3 te Horssen. Denk aan de 1.5 meter afstand!!!!!!!

   
05-09-21 S.C.E 1 –  vv Eldenia 1 (K.N.V.B. Districtsbeker)
De eerste wedstrijd voor het “echie” van een reeks van wedstrijden hopelijk. In dit geval gaat het voor de districtsbeker, vv Eldenia komt dit seizoen uit in de 3e klasse C. We trappen af om 14.00 uur, publiek is van harte welkom, maar 1,5 meter afstand van elkaar is de norm.29-08-21 SVO’68 1 – S.C.E 1 (vriendschappelijk)

Een ingelaste vriendschappelijke wedstrijd tegen 5e klasser SVO’68, doen elk seizoen mee voor de bovenste plaatsen, maar het lukt tot heden nog niet om de stap te zetten een klasse hoger te spelen. De wedstrijd wordt zondagmiddag vroeg gespeeld, aanvang 12.30 uur, publiek is van harte welkom, maar 1,5 meter afstand van elkaar is de norm.

 
24-08-21 S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1 (vriendschappelijk)
Kolping-Dynamo speelde afgelopen seizoen in de 4e klasse A van het zaterdag voetbal, al met al ook maar 3 competitiewedstrijden gespeeld, en geen punten weten te behalen. Hierin willen ze verandering in brengen, alhoewel het vanavond gewoon vriendschappelijk zal wezen en er geen punten de verdienen zijn. Laten we er een mooie pot voetbal van maken, namens de 22 spelers, en leiding. De aftrap op “Sportpark Lindenholt” vindt plaats om 20.00 uur.


22-08-21 rksv Ulysses 1 – S.C.E 1 (vriendschappelijk)
Ook een 4e klasser H uit Zuid 2 van over de Maas uit het mooie stadje Megen. Dat is de volgende tegenstander voor S.C.E maar nu betreft het een uitwedstrijd. Ulysses zondag 1 heeft maar een competitie wedstrijd afgelopen seizoen gespeeld, uiteraard kwam dit door het coronavirus. Laten we hopen dat het voor beide partijen een nuttige wedstrijd is naar aanloop van beker & competitiewedstrijden in september. De aftrap is om 14.00 uur in Megen, aan de Maasdijk.


17-08-21 S.C.E 1 –  Astrantia 1 (vriendschappelijk)
De aftrap voor hopelijk wel een seizoen voetbal. Een voor S.C.E onbekende tegenstander, die in Zuid 2 haar wedstrijden speelt in de 5e klasse E. De thuishaven is in Middellaar, afgelopen seizoen in de competitie maar twee wedstrijden gespeeld i.v.m. de corona covid-19 uitbraak. (S.C.E 3 wedstrijden) gelukkig mag er na lange tijd ook weer publiek rondom het veld aanwezig zijn, wat een stimulans voor de spelers en scheidsrechter op het veld moet zijn. Dat het een sportieve pot voetbal op deze dinsdagavond voor de toeschouwers zal zijn. Uiteraard alles op 1,5 meter afstand van elkaar.