06-06-22 sc Millingen 1 – S.C.E 1  (Competitie)
De allerlaatste competitiewedstrijd voor S.C.E in de 4e klasse in ieder geval dit en volgend seizoen, uit tegen sc Millingen waarmee de nodige wedstrijden stevig zijn uitgevochten. Voor S.C.E een geweldig voetbaljaar met als beloning al vroeg het kampioenschap. Wie weet of we waardig afsluiten vanmiddag, er staat immers niets meer op het spel voor beide ploegen behalve dan de punten. In Millingen beginnen we om 14.00 uur, op “Sportpark De Hove”. Heel veel plezier, en tot het volgende seizoen.

29-05-22  S.C.E 1 – sv Nijmegen 1  (Competitie)
Kunnen de mannen van S.C.E thuis zich eindelijk zich aan het publiek laten zien hoe mooi het kampioenschap dit seizoen is geworden. Waar de competitie mee begon, eind september vorig jaar op “Sportpark Oscar Carre” onder andere. Een moeizaam begin wat later uitgroeide tot een geweldig seizoen. De mannen van sv Nijmegen willen nog wel wat recht zetten tegen de kampioen. Om geen nacompetitie te spelen moet sv Nijmegen de volle buit binnen halen vanmiddag, en dat is wat S.C.E zeker niet wil thuis als kampioen, ondanks dat er voor de mannen uit de Lindenholt niets meer op het spel staat. De scheidsrechter vanmiddag op “Sportpark Lindenholt” is Dhr. J.TH.J Kampschreur. We beginnen om 14.00 uur zoals gebruikelijk.

22-05-22  Overasseltse Boys 1 – S.C.E 1 (Competitie)
Het einde van de competitie is in zicht, nog drie wedstrijden te gaan incl. deze. De punten voor S.C.E zijn vanmiddag niet meer zo belangrijk, want het kampioenschap is reeds binnen. Voor Overasseltse Boys telt nog elke punt mee, want theoretisch kan het voor de Boys nog vervelend aflopen. S.C.E wil de competitie in ieder geval zonder nederlaag eindigen!!!!!, dus kan het nog een leuke en hopelijk een mooie pot voetbal worden in Overasselt. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. R. Broekhuis. Onze jongens gaan in ieder geval hun best doen.

    15-05-22 S.C.E 1 – sc DIOSA 1 (Competitie)
En weer spelen we uit (wedstrijd is omgedraaid begin competitie) tegen een ploeg uit Maas en Waal gebied, namelijk sc DIOSA uit Balgoij. De eerste wedstrijd kwam S.C.E met een grote uitslag thuis incl. de drie punten. Wat gaat het vanmiddag worden op Sportpark De Wissen!!!!!!, weer zo of moet S.C.E er meer moeite er voor doen om de punten te kunnen bijschrijven in de race naar het kampioenschap. Als S.C.E wint zijn ze kampioen ongeacht wat sv Angeren/Krayenhoff doet. Laten we het beste er van hopen en wie weet laat de concurrentie punt(en) liggen. Aanvang 14.30 uur, in Balgoij. Kom ONZE jongen steunen voor het eventuele kampioenschap komende zondag.

     12-05-22  vv UHC 1 – S.C.E 1 (Competitie)
We gaan weer naar het Land van Maas en Waal, deze keer naar Hernen om tegen vv UHC te voetballen, en dat op een donderdagavond. (anders komen we niet uit met de competitie). De aanvang op Sportpark Schaarweide is om 19.30 uur. De heenwedstrijd was ook tevens de laatste wedstrijd voorlopig, hierna viel de competitie stil, en we speelden zonder publiek. Nu mag er weer gewoon gebald worden met publiek wat het allemaal vele malen leuker maakt, zowel voor spelers als voor de clubs. U bent van harte welkom in Hernen om te zien wat onze jongens er van maken deze avond.

08-04-22 S.C.E 1 – vv OSC (N)  (Competitie)
Wedstrijdnummer 21 in deze competitie ronde, tegen vv OSC uit Oosterhout/Nijmegen Noord. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen is nog niet zo gek lang geleden. (13 maart j.l.) in Oosterhout. Voor OSC liep die niet echt goed af, een 0-5 nederlaag was het gevolg. Dat wil S.C.E vanmiddag ook weer bewerkstellen, om zo naar het welverdiende kampioenschap te komen op het eind van deze maand. De wedstrijd begint om 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”, U bent welkom om onze jongens te zien spelen, en aan te moedigen.

      01-05-22  SV Angeren 1 – S.C.E 1  (Competitie)
De race naar het kampioenschap, zo mogen we deze wedstrijd toch wel noemen. Om deze wedstrijd gaat het dit seizoen in deze klasse. sv Angeren zal revanche willen nemen om nog mee te doen voor het kampioenschap, en om nog wat recht te zetten na de heen wedstrijd (5-0) S.C.E de mannen tegen de jongens werd er gezegd, of te wel een complete offday voor de ploeg uit Angeren. Voor S.C.E is het alle hens aan dek en negentig minuten geconcentreerd met de hersens voetballen. De aftrap is om 14.00 uur op “Sportpark De Poel” in Angeren, kom onze jongens in grote getale aanmoedigen, en wie weet meer!!!!!!

24-04-22  – S.C.E 1 – FC Kunde 1  (Competitie)

De studenten van FC Kunde komen op bezoek op “Sportpark Lindenholt” 2e paasdag, nog niet zo gek lang geleden kwam S.C.E ze tegen op “Gymnasion” en daar won S.C.E uiteindelijk met 0-2 de wedstrijd. Vorige week verloor FC Kunde in de laatste minuut met 2-3 waar een punt op zijn plaats was geweest. Dat is hopelijk vanmiddag anders op deze tweede Paasdag, wil S.C.E in de race blijven om het kampioenschap moet er gewonnen worden vanmiddag, dus mannen je weet wat er te doen staan. Winnen is het devies, oftewel het gouden Paasei = drie punten waard.

14-04-22 S.C.E 1 – vv Krayenhoff 1  (Competitie)
Nog niet zo erg lang geleden (2 maanden geleden te weten 13-02-22) speelde S.C.E uit tegen vv Krayenhoff van vanmiddag maar toen op de velden van Blauw Wit. Nu spelen we gewoon thuis in de Lindenholt, en weer gaat het ergens om, Krayenhoff zal wel revanche willen nemen!!!! en is twee weken niet in actie geweest. Maar S.C.E staat haar mannetje, dus willen we ook deze wedstrijd naar onze hand zetten en voor de drie punten gaan. Je staat niet voor niets op de eerste plaats in de rangschikking. De aftrap is om 20.00 uur donderdagavond, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans.

 10-04-22  vv SCP 1 – S.C.E 1  (Competitie)
De uitwedstrijd tegen onze vrienden uit Pijfluik, dit seizoen draait het nog niet echt voor de voetballers uit Maas & Waal. Ze staan net aan boven de rode streep, Het zou voor S.C.E niet slecht uitkomen om de volle drie punten mee naar thuis te nemen en over de streep te trekken, we doen dan gewoon mee voor het kampioenschap en dan moet je wel de punten pakken. Om kwart over vier weten we meer, de wedstrijd op “Sportpark Schravenhof” begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Dhr. M. Benali 

   03-04-22 S.C.E 1 – vv Krayenhoff 1  Afgelast  (Competitie)
Nog niet zo erg lang geleden (8 weken geleden te weten 13-02-22) speelde S.C.E tegen deze tegenstander van vanmiddag op de velden bij Blauw Wit. Nu spelen we gewoon thuis in de Lindenholt, en weer gaat het ergens om, Krayenhoff zal wel revanche willen nemen!!!! Maar S.C.E staat haar mannetje, vorige week een steekje laten vallen dus willen ook deze wedstrijd naar hun hand zetten en voor de drie punten gaan. Je staat niet voor niets op de eerste plaats van de rangschikking. De aftrap is om 14.00 uur, en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans.

27-03-22  sv DSZ 1 – S.C.E 1 (Competitie)
sv DSZ speelt dit seizoen bovenin in de middenmoot hun partij mee, maar willen nogal eens onnodig verliezen. Afgelopen donderdag heeft DSZ nog een inhaalwedstrijd gespeeld tegen vv OSC, misschien zijn ze nog niet helemaal herstelt van deze wedstrijd, hoewel ze er een ruime overwinning hebben behaalt. Vanmiddag speelt sv DSZ voor de 4e keer achterelkaar een thuiswedstrijd deze maand, ze weten elk polletje te liggen!!!! S.C.E heeft de 1e periodekampioenschap zonder punten te verspelen gewonnen (12×3=36 punten) en binnen. Wat het vanmiddag gaat worden weten we zoals altijd pas tegen de klok van 16.00 uur, maar het zou natuurlijk leuk zijn als de punten in de tas richting Lindenholt meegaan.

   20-03-22  S.C.E 1 – vv Aquila 1 (Competitie)
De eerste wedstrijd nadat alle tegenstanders een keer tegen elkaar gespeeld hebben. In Dreumel werd het eind oktober vorig jaar een ruime overwinning voor S.C.E. Nu speelt S.C.E thuis en staan aan de leiding in de 4e klasse E en Aquila vecht om degradatie te ontlopen, het kan dus kan het zomaar een verhit potje voetbal worden. We gaan het zien zondag, aftrap is zoals altijd op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.J. Daemen

  13-03-22  OSC (N) 1 – S.C.E 1  (Competitie)
Wat er de statistieken staat is dat S.C.E nog nooit in Oosterhout / Nijmegen-Noord heeft kunnen winnen van OSC, maar ja eens moet toch de eerste keer worden!!!! Het zou niet verkeerd uitkomen om dat zondag maar eens te doen. Al was het alleen maar om het voor de periodetitel spannend te maken. zondag trappen we af om 14.15 uur, zodat we om ongeveer 16.00 uur weten of we de drie punten voor het eerst uit Oosterhout / Nijmegen-Noord meenemen naar d Lindenholt, kom onze jongen aanmoedigen.

10-03-22  sc DIOSA 1 – S.C.E 1    (Competitie)
DE WEDSTRIJD WORDT BIJ S.C.E GESPEELD; Alweer de derde keer dat deze wedstrijd is vastgesteld dit seizoen, de uitwedstrijd in Balgoij voor S.C.E 1. Voor de eerste keer dat deze werd vastgesteld was in december jl en zou gespeeld moeten worden maar Covid-19 gooide roet in het eten. en twee weken terug was het veld niet in orde!!!!! Ooit won sc DIOSA de vorige versie met 2-1 zodat de punten toentertijd in Balgoij bleven. Dat willen we nu anders zien, de punten gewoon mee/blijven naar de Lindenholt, dat zou dan de 11e overwinning op rij zijn. De wedstrijd donderdagavond gaat door op “Sportpark Lindenholt” start die om 20.00 uur.

  06-03-22 S.C.E 1 – Overasseltse Boys 1 (Competitie)

Ook de Overasseltse Boys zijn we in deze competitie nog niet tegen gekomen en dan is het toch alweer Maart op de kalender, een ploeg die bovenin de middelmoot meedraait. Deze wedstrijd stond eigenlijk op de kalender afgelopen Januari, maar door Covid-19 pandemie ging een en ander niet door. Dit is voor S.C.E en Overasseltse Boys pas/al de 10e competitie wedstrijd van dit seizoen. Zouden de jongens uit de Lindenholt ook deze weten te winnen dan staan ze nog steeds ongeslagen aan de leiding gaan in de 4e Klasse E!!! we weten het omstreeks 15.45 uur. Oja de aftrap is om 14.00 uur en publiek is van harte welkom.

   27-02-22  sc DIOSA 1 – S.C.E 1    Afgelast  (Competitie)
Alweer de derde uit wedstrijd op rij in de maand februari voor S.C.E 1. De laatste inhaalwedstrijd die eigenlijk al in december jl gespeeld had moeten worden. Al weet je het maar nooit in deze tijden. DIOSA won de vorige versie met 2-1 zodat de punten in Balgoij bleven. Dat willen we nu anders zien, de punten gewoon mee naar de Lindenholt, dat zou dan de 10e overwinning op rij zijn.  Als de wedstrijd doorgaat op “Sportpark De Wissen” start die om 14.30 uur. 

21-02-22  FC Kunde 1 – S.C.E 1 (Competitie)
Ook deze wedstrijd heeft al eerder in dit seizoen op het programma gestaan, de uitwedstrijd tegen FC Kunde is voor S.C.E altijd een moeilijke horde dus een taaie tegenstander waar met veel moeite punten te halen zijn op Sportcentrum Gymnasion. Afgelopen seizoen is er niet gespeeld de wedstrijd was afgelast i.v.m. Covid-19. En in seizoen 2018-2019 kreeg S.C.E een dik pak slaag (4-0) maar dat ligt alweer ver achter ons. Wie weet hebben de mannen uit de Lindenholt dit jaar vleugels en nemen ze de punten (liefst alle 3) wel mee naar huis, en ook de 9e competitie overwinning dit seizoen. Even voor half vijf weten we meer hierover deze zondag.

13-02-22  vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1 (Competitie)
De herstart van de competitie begint met een inhaal wedstrijd en gelijk de “TOPPER” in de 4e klasse E voor S.C.E  -De kanaal derby- bij onze vrienden aan de andere kant van het kanaal; vv Krayenhoff. Ook zij doen elke jaar mee voor de bovenste plaatsen net zoals dit seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld op “ De Schoonhorst” bij Blauw Wit, en staat onder leiding van Dhr. J.TH.J. Kampschreur, Het veld aan de Energieweg waar vv Krayenhoff haar thuisbasis heeft, is nog steeds onbespeelbaar. S.C.E zou de koppositie graag willen behouden en moet de 8e competitiewedstrijd dan ook ongeslagen blijven. Even voor de klok van 16.00 uur weten we meer vanaf de Energieweg. Publiek is welkom. hou wel de 1.5 m in acht en veel plezier.

06-02-22  S.C.E 1 – Woezik zat. 1 (Vriendschappelijk)
Waarschijnlijk de laatste vriendschappelijke wedstrijd dit seizoen, volgende week (13 februari) weer de herstart van een overvol competitieprogramma. Een tegenstander uit Wijchen die bekend is maar niet van het zaterdag voetbal. SC Woezik zaterdag 1 komt ook uit in de 4e klasse A Oost, en doet het daar niet onverdienstelijk. De aftrap is om 14.00 uur, zoals altijd op “Sportpark Lindenholt”. Publiek is welkom op 1,5 meter.

30-01-22 S.C.E 1 – SCMH 1 (Vriendschappelijk)

Eindelijk is het weer mogelijk en toegestaan, we gaan weer voetballen en publiek is weer welkom, op en rond de velden. Vandaag spelen we vriendschappelijk tegen SCMH uit Veghel uit komend in Zuid 2, zondag 4e klasse H. En voluit – Sport Club Maria Heide – Wees welkom gasten, we starten op het ongebruikelijke tijdstip van 13.00 uur, genoeg tijd om de wedstrijd later in de kantine het nog eens dunnetjes over te doen na zo’n lange tijd.

  30-01-22  OSC (N) 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

  23-01-22  S.C.E 1 – Overasseltse Boys 1  afgelast (Competitie)

                                

                                               16-01-22  Inhaal weekend

                                 

 

                                              19-12-21  Inhaal weekend

    12-12-21 S.C.E 1 – vv Achates 1 (vriendschappelijk)
Regelmatig speelt S.C.E zondag 1 in de voorbereiding van het seizoen of in de winterstop tegen vv Achates uit Ottersum, de ploegen ze spelen niet in het zelfde district; vv Achates in Zuid 2 en S.C.E in Oost maar beide wel 4e klasser. Beide ploegen spelen bovenin in hun poule/klasse, en aangezien er geen competitie is maar de jongens wel willen voetballen wat is er dan mooier om tegen elkaar vriendschappelijk te voetballen, de aftrap is om 11.30 uur, helaas zonder publiek……… i.v.m. Max Verstappen !!!!!!!
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

   12-12-21  sc DIOSA 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)

Wegens omstandigheden gaat de winterstop op 6 december in.
En weer een uitwedstrijd voor S.C.E 1 voor de boeg, de laatste voor de winterstop!!!!! Al weet je het maar nooit in deze tijden. DIOSA won de vorige versie met 2-1 zodat de punten in Balgoij bleven. Dat willen we nu anders zien, de punten gewoon mee naar de Lindenholt. Als de wedstrijd doorgaat op “Sportpark De Wissen” start die om 14.30 uur. 
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

  05-12-21 S.C.E 1 – EGS’20 1 (vriendschappelijk)
EGS’20 (Estria – GVV – SCV – 2020) is een amateurvoetbalvereniging uit Grave, in de gelijknamige gemeente. Opgericht op 30 juni 2020, als fusie uit SV Estria, G.V.V. ‘57 en S.C.V. ‘58. Het eerste elftal komt uit in Zuid 2 – 3e klasse D met wisselend succes. Ook voor hun is de competitie abrupt afgelopen net zoals dat voor S.C.E het geval is. Vanmiddag op “Sportpark Lindenholt” vriendschappelijke wedstrijd spelen, de aanvang is om 12.00 uur.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

05-12-21  FC Kunde 1 – S.C.E 1 afgelast (Competitie)
Uit het programma gehaald door de KNVB.
Gaan we voetballen in de 4e klasse E komende zondag!!!!!!! Wie het weet mag het zeggen, en dit natuurlijk naar aanleiding dat er niet getraind kan worden, tussen het tijdvak 17.00 uur – 05.00 uur. en om 06.00 uur in de vroege morgen zal er niet veel animo voor zijn stel ik me voor. Even terug naar de wedstrijd FC Kunde is voor S.C.E uit altijd een taaie tegenstander waar met veel moeite punten te halen zijn. Afgelopen seizoen niet gespeeld wedstrijd was afgelast i.v.m. Corona. Seizoen 2018-2019 kreeg S.C.E een dik pak slaag (4-0). Maar wie weet hebben de mannen uit de Lindenholt dit jaar vleugels en nemen ze de punten wel mee naar huis.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

05-12-21  vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1 ingelast  (Competitie)
Uit het programma gehaald door de KNVB.
De volgende “TOPPER” alweer voor S.C.E  -De Maas & Waalkanaal derby- bij onze vrienden aan de andere kant van het kanaal; vv Krayenhoff. Doen elke jaar mee voor de bovenste plaatsen net zoals dit jaar. De wedstrijd wordt gespeeld op “Sportpark Vossendijk”  bij sv Hatert. Het veld aan de Energieweg waar vv Krayenhoff haar thuisbasis heeft is onbespeelbaar. De wedstrijd van Krayenhoff ging verloren tegen sv Angeren, maar afgelopen zondag een nette overwinning voor ze, en dat willen ook voor (eigen publiek) zeker ook doen. Maar S.C.E heeft daar echt geen trek in en willen ook de 8e wedstrijd ongeslagen blijven. Even voor de klok van 16.00 uur weten we meer vanaf de Winkelsteegseweg.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

30-11-21  S.C.E 1 – SC Westervoort 1 afgelast (Districtsbeker)
De wedstrijd is afgelast i.v.m. de corona maatregelingen van de regering.

          28-11-21  S.C.E 1 – vv UHC 1  (Competitie)
Heel vreemd allemaal de laatste weken ZONDER PUBLIEK (voetballen) en het kan zomaar eens de laatste wedstrijd van die jaar zijn, nu weer zo’n wedstrijd, waarbij er niemand aanwezig mag zijn!!!!!! Laten we het beste er maar van hopen deze middag in november, en dat deze wedstrijd WEL door mag gaan. De laatste weken nog ook corona besmettingen links en rechts, zodat de wedstrijden geen doorgang vinden. vv UHC liep afgelopen zondag geheel onverwachts tegen een nederlaag aan, en dat willen ze vandaag wel rechtzetten. S.C.E heeft de laatste twee weken geen wedstrijd meer gespeeld, zouden ze uit het ritme zijn!!!!!! We weten het zo rond de klok van 15.45 uur.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

21-11-21  vv Krayenhoff 1 – S.C.E 1 (Competitie)
De volgende “TOPPER” alweer voor S.C.E  -De Maas & Waalkanaal derby- bij onze vrienden aan de andere kant van het kanaal; vv Krayenhoff. Doen elke jaar mee voor de bovenste plaatsen net zoals dit jaar. De wedstrijd wordt gespeeld op “Sportpark Vossendijk”  bij sv Hatert. Het veld aan de Energieweg waar vv Krayenhoff haar thuisbasis heeft is onbespeelbaar. De afgelopen wedstrijd van Krayenhoff ging verloren tegen sv Angeren, ze willen dat voor (eigen publiek) zeker goed willen maken. Maar S.C.E heeft daar geen trek in en willen ongeslagen blijven. Even voor de klok van 16.00 uur weten we meer vanaf de Winkelsteegseweg.
Publiek bij alle sportevenementen zowel – profs als amateurs – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

14-11-21  S.C.E 1 – SC Westervoort 1 (Districtsbeker)
De tegenstander van S.C.E vanmiddag is sc Westervoort speelt in de 4e Klasse en staat ook boven in de ranglijst maar dan in de D. Dat kan nog eens wat worden in de eerste knock-out ronde van de districtsbeker. Dit alles speelt zich af op “sportpark Lindenholt” in Nijmegen, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. T.F. Schenk, aanvang is om 14.00 uur.
Publiek bij alle sportevenementen – profs en amateursvoetbal – is niet toegestaan i.v.m. de strenge coronamaatregelingen.

07-11-21  S.C.E 1 – sv DSZ 1 (Competitie)
Afgelopen zondag beide ploegen met redelijk grote cijfers gewonnen, vorig seizoen speelde S.C.E ook thuis en met moeite gelijk (3-3), wat gaat het dit seizoen worden. S.C.E fier aan kop op doelpunten gemiddelde in de 4e Klasse E en sv DSZ volgt bovenin de middenmoot. Wil S.C.E na vandaag ook op de eerste plaats staan, moet en zal er gewonnen moeten worden, doormiddel van inzet en concentratie negentig minuten lang. Het grote voordeel voor S.C.E is dat ze thuis op “Sportpark Lindenholt” spelen, de aftrap is om 14.00 uur. Publiek is altijd welkom. 

    31-10-21  S.C.E 1 – SV Angeren 1 (Competitie)
De eerste voetbalclash van dit seizoen tussen de nummer 1 & 2 van de ranglijst sv Angeren en S.C.E. De tegenstander deze middag is de ploeg die het gemakkelijkst scoort in de competitie, ze hebben er al 18 gemaakt, en is een van de kanshebbers is om direct te promoveren. -Elk seizoen draaien ze mee in de top- Een geduchte tegenstander voor S.C.E maar vorig weekend liet S.C.E ook zien waarvoor ze in staat waren en dat 90 minuten lang. Dat zal vandaag niet anders zijn om de punten bij te schrijven. Kan S.C.E deze keer voor een stunt zorgen om de drie punten op “Sportpark Lindenholt” te houden. De aanvang is om 14.00 uur, kom in grote getale om onze jongens aan te moedigen. U bent van harte welkom.

24-10-21  Aquila 1 – S.C.E 1 (Competitie)
vv Aquila thuis is altijd lastig voor S.C.E, maar dit seizoen “loopt” het nog niet voor de Dreumelse ploeg, drie gespeeld nul punten. Wie weet kan de ploeg van Theo van Cleef in het Land van Maas & Waal de volle drie punten mee naar Nijmegen-Lindenholt meenemen. Ze zijn er wel toe in staat de mannen van S.C.E als je bovenin mee wilt blijven doen. Dus kerels de volle 90 minuten is er inzet en concentratie nodig om dit te bewerkstelligen. Tegen de klok van half 5 weten we wie de punten heeft deze middag, of pakt vv Aquila de eerste punt(en)!!!!!!!

17-10-21   S.C.E 1 –  vv SCP 1 (Competitie)
Weer een thuiswedstrijd voor S.C.E, twee keer de volle winst is zes punten totaal om mee te beginnen. Vorige week was S.C.E vrij, sv Hatert is uit de competitie gestapt, en SCP speelde gelijk in Nijmegen-Noord. Vanmiddag gaat het weer los om 14.00 uur, gaan we voor de derde maal in competitie verband dit seizoen winnen, nu van SCP -onze voetbalvrienden- uit Puiflijk. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. B. Kaya. Publiek is van harte welkom op “Sportpark Lindenholt”.

  10-10-21  sv Hatert 1 – S.C.E 1  (Vervallen)
Geen “burenruzie” dit seizoen, sv Hatert heeft zich terug getrokken uit de 4e klasse E, net voordat de competitie zou beginnen. Een vrije zondag voor ONZE jongens.

03-10-21 S.C.E 1 – sc Millingen 1 (Competitie)
De eerste thuiswedstrijd, de tweede in competitieverband voor S.C.E na een lange tijd. Beide ploegen zijn de goed begonnen, beide wonnen met 2-1. Je zou nu al kunnen spreken van een topper zo vroeg in het seizoen. Diegene die vanmiddag om ongeveer 15.45 uur als winnaar van het veld afloopt staat bovenin de ranglijst. Laat het publiek maar in grote getale komen, ook de supporters uit Millingen aan de Rijn zijn uiteraard welkom op “Sportpark Lindenholt”. De aftrap van de wedstrijd is om 14.00 uur.


26-09-21  sv Nijmegen 1 – S.C.E 1  (Competitie)
Eindelijk na bijna een jaar weer competitie wedstrijden, S.C.E trapt om 14.00 uur af op “Sportpark Oscar Carré” . Een onvervalste STADSDERBY – Rood-Wit tegen Zwart-Wit. Enkele “oud” S.C.E-ers spelen nu aan de andere kant van het kanaal bij Rood-Wit, wat voor vanmiddag de wedstrijd wel interessant maakt!!! S.C.E heeft een prima voorbereiding en beker wedstrijden gespeeld en zondag om ongeveer 16.00 uur weten we ook hoe de start is geweest in competitie verband.


19-09-21 S.C.E 1 –  vv Arnhemia 1  (K.N.V.B. Districtsbeker)
Arnhemia speelt haar thuiswedstrijden, op Sportpark “De Bakenhof” in Arnhem spelend in de de 4e klasse D. S.C.E heeft in de laatste poulewedstrijd wel het thuisvoordeel, dus het publiek kan in grote getale “onze jongen” komen aanmoedigen, die spelen voor de poule winst en zo dan door gaan naar de knock-out fase in het bekertoernooi. Ook deze wedstrijd neemt een aanvang om 14.00 uur, U bent van harte welkom op het “Sportpark Lindenholt”.

   
12-09-21  AAC-Olympia 1 –  S.C.E 1 (K.N.V.B. Districtsbeker)
De enige uitwedstrijd voor S.C.E 1 in de Districtsbeker in deze poule-fase is AAC-Olympia uit het Land van Maas en Waal, Horssen om precies te zijn. Ze spelen komend seizoen in de 5e klasse D wat ze trouwens al jaren doen. S.C.E moet deze tegenstander zeker niet onderschatten, werklust kan deze ploeg niet ontzegt worden en dat 90 minuten lang.!!!!!! De aftrap is om 14.00 uur op Sportpark “De Polenkamp” Bredestraat 3 te Horssen. Denk aan de 1.5 meter afstand!!!!!!!

   
05-09-21 S.C.E 1 –  vv Eldenia 1 (K.N.V.B. Districtsbeker)
De eerste wedstrijd voor het “echie” van een reeks van wedstrijden hopelijk. In dit geval gaat het voor de districtsbeker, vv Eldenia komt dit seizoen uit in de 3e klasse C. We trappen af om 14.00 uur, publiek is van harte welkom, maar 1,5 meter afstand van elkaar is de norm.29-08-21 SVO’68 1 – S.C.E 1 (vriendschappelijk)

Een ingelaste vriendschappelijke wedstrijd tegen 5e klasser SVO’68, doen elk seizoen mee voor de bovenste plaatsen, maar het lukt tot heden nog niet om de stap te zetten een klasse hoger te spelen. De wedstrijd wordt zondagmiddag vroeg gespeeld, aanvang 12.30 uur, publiek is van harte welkom, maar 1,5 meter afstand van elkaar is de norm.

 
24-08-21 S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1 (vriendschappelijk)
Kolping-Dynamo speelde afgelopen seizoen in de 4e klasse A van het zaterdag voetbal, al met al ook maar 3 competitiewedstrijden gespeeld, en geen punten weten te behalen. Hierin willen ze verandering in brengen, alhoewel het vanavond gewoon vriendschappelijk zal wezen en er geen punten de verdienen zijn. Laten we er een mooie pot voetbal van maken, namens de 22 spelers, en leiding. De aftrap op “Sportpark Lindenholt” vindt plaats om 20.00 uur.


22-08-21 rksv Ulysses 1 – S.C.E 1 (vriendschappelijk)
Ook een 4e klasser H uit Zuid 2 van over de Maas uit het mooie stadje Megen. Dat is de volgende tegenstander voor S.C.E maar nu betreft het een uitwedstrijd. Ulysses zondag 1 heeft maar een competitie wedstrijd afgelopen seizoen gespeeld, uiteraard kwam dit door het coronavirus. Laten we hopen dat het voor beide partijen een nuttige wedstrijd is naar aanloop van beker & competitiewedstrijden in september. De aftrap is om 14.00 uur in Megen, aan de Maasdijk.


17-08-21 S.C.E 1 –  Astrantia 1 (vriendschappelijk)
De aftrap voor hopelijk wel een seizoen voetbal. Een voor S.C.E onbekende tegenstander, die in Zuid 2 haar wedstrijden speelt in de 5e klasse E. De thuishaven is in Middellaar, afgelopen seizoen in de competitie maar twee wedstrijden gespeeld i.v.m. de corona covid-19 uitbraak. (S.C.E 3 wedstrijden) gelukkig mag er na lange tijd ook weer publiek rondom het veld aanwezig zijn, wat een stimulans voor de spelers en scheidsrechter op het veld moet zijn. Dat het een sportieve pot voetbal op deze dinsdagavond voor de toeschouwers zal zijn. Uiteraard alles op 1,5 meter afstand van elkaar.