12-02-23  S.C.E 1 – sv DSZ 1 – competitie

05-02-23   vv GVA 1 – S.C.E 1 – competitie
De eerste wedstrijd van de tweede competitie helft, de tegenstander waarmee de competitie eind september mee begon. vv GVA heeft het zwaar dit voetbalseizoen. Veel wedstrijden “net niet” en dan moet er voor elk punt geknokt worden. Wie weet vanmiddag. S.C.E neemt liever alle punten mee naar huis, om er zeker van te zijn in de race aan het kampioenschap mee te blijven doen. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. F.H.J. Sanders, en wordt gespeeld op “Sportpark De Vijzel” in Doornenburg. Ook de supporters van S.C.E zijn van harte welkom om onze jongens aan te moedigen, de aftrap is om 14.00 uur, in Doornenburg.

29-01-23 – S.C.E 1 – rksv Brakkenstein 1 – competitie
Een bekende tegenstander voor S.C.E, Brakkenstein voor de laatste keer in de competitie dat we elkaar zijn tegengekomen was in seizoen 2010/2011 en dat is alweer eventjes terug in de tijd. Ook enkele seizoen later ze we ze weer in de beker en enkele vriendschappelijke wedstrijden tegengekomen. In seizoen 2010/2011 won S.C.E beide wedstrijden, dat was tevens de laatste keer dat beide ploegen in de zelfde klasse speelde, thuis met 5-1 en uit met 1-2 (Jeffrey Saat was een van de doelpuntenmakers) en vanmiddag is ook ook weer zover dat ze tegenover elkaar staan maar nu in de 3e klasse. Brakkenstein staat op een verdienstelijke 4e plaats, dus is er echt wel sprake van een heuse topper. Voor S.C.E is het de eerste thuiswedstrijd in deze competitie die ze weer thuis spelen in 2023, en wie weet geeft dat toch een extra zetje om de punten op de Lindenholt te houden. Dit is ook tevens de laatste heenwedstrijd van dit seizoen. De aftrap is om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. P. van der Zwan.

22-01-23  Blauw Wit 1 – S.C.E 1  – competitie
De winter doet zijn intrede, kan van het weekend zomaar wit zijn op de velden. De eerste competitiewedstrijd in `2023, bij onze overburen Blauw Wit aan de andere kant van het Maas-Waal kanaal, op “Sportpark de Schoonhorst”, Blauw Wit. Beide teams zullen de feestdagen goed doorgebracht hebben en zijn “uitgerust” om met een hele lange sprint dit seizoen af te maken. Bij Blauw Wit zijn verschillende “oud” bekende te vinden die ooit op de Lindenholtse velden zijn opgegroeid. We gaan het vanmiddag zien wie er punt(en) overhoud van de aftrap van dit kalanderjaar, heel veel plezier, dit geldt zowel voor de spelers als voor de toeschouwers. Aftrap is om 14.00 uur, scheidsrechter van dienst is Dhr. W.C. Menkehorst.

  15-01-23  S.C.E 1 – sc N.E.C 1 – vriendschappelijk
De tweede vriendschappelijke wedstrijd van dit prille jaar, is tegen de amateurs van sc N.E.C uitkomend in de zondag 2e klasse H. Trainer van sc N.E.C is Engin Dag. De amateurs van N.E.C hebben het dit jaar moeilijk in hun klasse, en dat kunnen we van S.C.E niet zeggen, zowaar ook nog periodekampioen, maar dit is een vriendschappelijke wedstrijd. Wij S.C.E doen het gewoon goed, en dat willen we ook zo houden tot 29 mei. We trappen af op “Sportpark Lindenholt” om 12.30 uur.

08-01-23  S.C.E 1 – sv Milsbeek 1 / FC Kunde 1  – vriendschappelijk
Een nieuw concept in toernooi vorm, S.C.E 1 speelt een helft tegen sv Milsbeek om 12.00 uur en de 2e helft om 13.00 uur tegen FC Kunde. FC Kunde speelt de 1e helft tegen vv Elsweide en de 2e helft tegen sv Milsbeek de zelfde tijd maar ander veld, op sportpark Lindenholt.
De eerste 2 vriendschappelijke wedstrijden in het nieuwe jaar staan vandaag op de planning op “Sportpark Lindenholt”. De oliebollen koud achter de kiezen of er staan weer 22 man + scheidsrechter op het veld. Het begin van een lange sprint naar 29 mei voor de competitie, en hierna waarschijnlijk nog het toetje in de vorm van nacompetitie, als we geen kampioen worden.

     WINTERSTOP

11-12-22  RKVV Rood Wit 1 – S.C.E 1 – competitie
De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop dit jaar en dat spelen we op de Breedeweg tegen Rood Wit. Het archief er maar eens over geraadpleegd, in competitieverband heeft S.C.E nog nooit gewonnen, en voor de laatste keer daar in seizoen 2000-2001 een schamel puntje mee kunnen nemen van Kapittelland. Daar moet nu maar eens anders worden. De wedstrijd start om 14.00 uur en rond de klok van 16.00 uur is het wat de uitslag ook is winterstop; voor beide ploegen, Dhr. J.D. Maestre Rocha leidt deze wedstrijd in Groesbeek.

04-12-22  S.C.E 1 – RKSV Driel 1 – competitie
In de nacompetitie seizoen 2016-2017 struikelde S.C.E twee maal tegen RKSV Driel, om in de 3e klasse te blijven, dat was ook tevens de laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar uitkwamen. In competitieverband gaan we nog verder terug in de tijd; dat is geweest in seizoen 2004-2005. We schrijven nu eind 2022 dat beide ploegen elkaar weer treffen in de derde klasse. Afgelopen zondag won RKSV Driel de wedstrijd wel, maar met meer gele kaarten dan doelpunten, veel fysieke inzet, laat S.C.E hiervoor gewaarschuwd zijn. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Hofman. We trappen af om 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”.

  27-11-22  FC Jeugd’90 1 – S.C.E 1 –  competitie
Er is nergens in de analen iets te vinden dat beide ploegen ooit tegen elkaar hebben gespeeld, zowel vriendschappelijk/beker of in competitie verband. Dat betekent dat het nog 0-0 staat. Maar daar neemt S.C.E geen genoegen mee deze zondagmiddag, liefst alle punten in de tas en weer meenemen naar Nijmegen. Zo zal FC Jeugd’90 er niet over denken en zullen ze ook wel hun mannetje staan. Wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8 in Ede. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. J.W. Reijnen.

20-11-22   S.C.E 1 – HAVO 1 –  competitie
De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar in de competitie tegen elkaar uitkwamen, was in seizoen 2009-2010 en speelden ze gelijk, 2-2 was de uitslag. Heden ten dagen spelen beide ploegen in de 3e klasse C waarbij S.C.E het op de ranglijst beter doet dan HAVO, de nummer 1 tegen nummer 14 zullen we maar zeggen. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. E.A.B Reijers. de aanvang op “Sportpark Lindenholt” is om 14.00 uur.

    13-11-22  sv Angeren 1 – S.C.E 1 –  competitie (spelen bij S.C.E)
Deze wedstrijd wordt gespeeld bij S.C.E in de Lindenholt i.v.m. aanleg kunstgras in Angeren. Een bekende tegenstander sv Angeren, kwamen we vorig jaar ook al tegen in de 4e klasse E. Heel lang mee gedaan voor het kampioenschap maar uiteindelijk ging S.C.E er mee van door. sv Angeren wist de nacompetitie te winnen en komt zodoende ook dit seizoen uit in de 3e klasse C. Dit seizoen loopt het nog niet in de Over Betuwe 6 punten uit 6 wedstrijden, waarvan 2 keer gewonnen en 4 maal verloren. S.C.E daar tegen 4 keer gewonnen 1 gelijk en 1 verloren. Wat gaat het vanmiddag worden op Sportpark Lindenholt”. Rond de klok van vieren weten de beide teams wat ze deze middag hebben gedaan.

  06-11-22  S.C.E 1 – vv Trekvogels 1 –  competitie
De laatste keer dat beide ploegen in competitieverband tegen elkaar uitkwamen was in seizoen 2016-2017, uit won S.C.E toen met 0-2 en in de Lindenholt bleef het bij een gelijk spel 3-3 steken. We zijn ondertussen enkele seizoen verder. Wat de uitslag gaat worden op deze zondag in november, dat weten we pas als de klok bijna op 16.00 uur staat. We beginnen zoals altijd op “Sportpark Lindenholt om 14.00 uur met de aftrap. De wedstrijd staat onder leiding van J.F. Christian. De selectie van S.C.E is zo goed als compleet, op een paar kleine pijntjes na.

  30-10-22  DVOL 1 – S.C.E 1  –  competitie
En alweer de 3e uitwedstrijd in competitieverband voor S.C.E na 10 dagen rust, S.C.E gaat voor de eerste keer dit seizoen de Waal over om weer een topper te spelen tegen de nummer 2 van dit moment, S.C.E is zelf 3e in de stand. Voor beide ploegen weer een wedstrijd bovenin de 3e klasse C. DVOL het de volgende resultaten behaalt; 3 overwinningen en een keer gelijk, en S.C.E 3 maal een overwinning en een keer verloren, beide ploegen doen het gewoon goed. En beide ploegen uitgeschakeld in het Districtsbekertoernooi. Diegene die vanmiddag met drie punten van het veld afstap staat misschien wel op de eerste plaats, rond de klok van 16.00 uur zondagmiddag weten we meer. De aftrap is om 14.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. I. Groothuismink. 

   20-10-22  Blauw Geel’55 1 – S.C.E 1 – beker KO 1e ronde
Blauw Geel is een voetbalvereniging die op zaterdag speelt in de 3e klasse A, ze komen uit Ede en spelen op Sportpark ” De Peppelensteeg”. Het is de eerste KO ronde, gespeeld gaat worden op de donderdagavond 20 oktober. De aftrap is om 20.15 uur. (de winnaar gaat door, voor de verliezer is het bekerseizoen voorbij). De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R.D Berkhof. Rond 22.00 uur weten we meer, en zal dat op de website verschijnen.

  16-10-22  S.C.E 1 – Jonge Kracht 1 – competitie
We hebben het archief erop nageslagen en schrijven 29-05-16, ondanks een vrij riante uitgangspositie lukte het Jonge Kracht zondag niet te promoveren naar de derde klasse. De Huissenaren verloren onverwacht met 0-1 van S.C.E. De Nijmeegse derdeklasser gooide alles in de strijd in deze beslissende pot, nadat het heen duel in een 2-2 remise was geëindigd. Jonge Kracht kreeg voor rust vooral in de omschakeling een paar kansen, maar ging daar te slordig mee om. Aan het eind van de eerste helft maakte Marc Gunterman met een fraaie vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd.  Dat was ook tevens de laatste keer dat beide ploegen elkaar tegen zijn gekomen is in de nacompetitie. We schrijven ondertussen alweer 5 jaar verder, beide ploegen promoveerde afgelopen seizoen, en nu samen uitkomend in de 3e klasse C. Wat ook overeenkomt is dat beide ploegen 3 gespeeld en 6 punten hebben op de ranglijst staan ze op de 3 & 4 plaats, dus dat kan vanmiddag een leuke wedstrijd opleveren!!!!!!! De wedstrijd heeft als aanvang 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. M.G.M. Grisel.

  09-10-22  Quick 1888 1 – S.C.E 1 – competitie
Op bezoek bij onze buren, over de brug bij rotonde rechtsaf eerste links. De een gedegradeerd de ander gepromoveerd en zo komen we elkaar weer tegen in de stadsderby op “Sportpark De Dennen”. Hebben beide de eerste twee wedstrijden met ruime cijfers gewonnen en draaien boven in mee op nummer een & twee positie in de 3e klasse C. Diegene die vanmiddag de 3 punten pakt is koploper, en dat in ieder geval voor een week. De aftrap om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.T. Rutten. 

02-10-22  sv DSZ 1 – S.C.E 1 – competitie

En ook dit seizoen komen we onze vrienden uit Boven-Leeuwen weer tegen. Vorig seizoen verloor S.C.E hier haar eerste punten, tijdens de race naar het kampioenschap. Voor sv DSZ restte later de nacompetitie, die ze op geweldige spectaculaire wijze wisten te winnen om zodoende ook naar de 3e klasse te promoveren. Maar nu in het nieuwe seizoen zijn er nieuwe kansen voor beide ploegen, wat gaat het vanmiddag worden op Sportpark “De Hoge Berg” om 14.00 uur de aftrap en even voor 16.00 uur weten we meer. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G van Tintelen. 

25-09-22  S.C.E 1 – vv GVA 1  – competitie
Het is de eerste keer dat S.C.E – GVA in competitie verband gespeeld gaat worden. De ploeg komt uit Doornenburg gemeente Lingewaard (Overbetuwe) en speelt al weer voor het 3e achtereenvolgende jaar in de 3e klasse. GVA staat voor Voetbalvereniging Gijsbrecht van Aemstel. De voetbalvereniging GVA gaat voor, Plezier in sportbeleving: als deelnemer, vrijwilliger of toeschouwer, en vanmiddag willen ze goed beginnen in de competitie, maar dat is ook de wil en het uitgangspunt van S.C.E. We weten omstreeks 15.45 uur wie de punten bij kan schrijven, of delen. Beide ploegen veel succes, de aftrap is zoals altijd op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur.

18-09-22  S.C.E 1 – sc DIOSA 1 – beker
De laatste tegenstander alweer in de poule-fase van het bekertoernooi dit seizoen. Waar S.C.E vorig seizoen het kampioenschap in de 4e klasse E ophaalde in Balgoy, is vanmiddag sc DIOSA op “Sportpark Lindenholt” te gast. sc DIOSA verloor haar eerste wedstrijd tegen Victoria’25 waar S.C.E met grote cijfers won van vv Niftrik. Afgelopen zondag won sc DIOSA wel enigszins met moeite van vv Niftrik (3-2). Laten we er van uit gaan dat het een sportieve pot bekervoetbal wordt in Nijmegen, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. N.J. Lammers. We trappen af om 14.00 uur. 

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – vriendschappelijk
Een maand geleden stond deze wedstrijd ook op het programma om het voetbalseizoen mee te beginnen, ging toen niet door wegens omstandigheden maar vanavond wel. We spelen vriendschappelijk tegen EGS’20 uit Grave. De tegenstander was vorig jaar de enige die S.C.E 1 een nederlaag toebracht, wel eens waar was die wedstrijd toen ook vriendschappelijk in de voorbereiding op het seizoen. Er zijn hier vooraf al de nodige trainingen/wedstrijden achter de rug met de ploeg die grotendeels hetzelfde is gebleven als vorig seizoen, en ondertussen midden in het bekertoernooi zitten. Enkele nieuwe gezichten zijn er wel aan S.C.E zijde. Laten we er een vriendschappelijk wedstrijd van maken en wie weet wat er dit seizoen allemaal mogelijk is in de 3e klasse, voor beide ploegen.

11-09-22  S.C.E 1 – Victoria’25 1 – beker
De tweede bekerwedstrijd voor beide teams, maar de eerste officiële wedstrijd thuis voor S.C.E. Ook Victoria’25 heeft net als S.C.E zijn eerste bekerwedstrijd met ruime cijfers gewonnen vorig weekend (4-2) Voor S.C.E 1 is het alweer 5 jaar geleden dat ze officieel tegen Victoria’25 speelden, waarin S.C.E, twee overwinningen uit het vuur sleepte in de competitie. Voor nu zou het toch mogelijk moeten zijn om van deze ploeg uit Maas en Waal een overwinning te behalen, alhoewel we altijd nog over bekervoetbal praten, de bal is rond en kan alle kanten op. Een prettige middag ook voor onze gasten op “Sportpark Lindenholt” 

04-09-22  vv Niftrik 1 – S.C.E 1 – beker
De eerste bekerwedstrijd “echt voor het eggie” S.C.E heeft vv Niftrik geloot om tegen te spelen. vv Niftrik speelt al velen seizoenen in de 5e klasse, en S.C.E komt na enkele jaren in de 4e klasse te hebben gespeeld nu uit in de 3e klasse C. Op papier zou het zo moeten zijn dat dit een “appeltje eitje” zou moeten zijn voor de gasten. Maar in het bekertoernooi is niets zeker, dus mannen van S.C.E doe wat je moet doen…………een doelpunt meer scoren dan de gastheren, SUCCES.

30-08-22  S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1 – vriendschappelijk
Aankomende dinsdag een ingelast vriendschappelijk pot voetbal op de Lindenholt. Na FC Kunde is dit voor het eerste van S.C.E pas de tweede oefenwedstrijd dit seizoen. We willen wel eens weten hoe de krachtsverhoudingen in het veld zijn van de naar de zaterdag overgestapte Kolping-Dynamo uit komend in de 4e klasse, aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur.

28-08-22  S.C.E 1 – ??????  –  vriendschappelijk

21-08-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1  –  Vriendschappelijk
En dan zal dit dan echt de eerste tegenstander van het seizoen zijn!!!!!!! FC Kunde uitkomend in de 4e klasse, (de zelfde klasse waar S.C.E vorig seizoen in uitkwam). Voor beide ploegen is het de aftrap voor komend jaar, met die verstande, dat S.C.E inmiddels een klasse hoger speelt.

18-08-22  S.C.E 1 – ?????? – vervallen

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – vervallen
Het begin van het nieuwe voetbal seizoen 2022/20223, maar nu in de 3e klasse C Oost, beginnen we met een vriendschappelijke wedstrijd tegen EGS’20 uit Grave. De tegenstander was vorig jaar de enige die S.C.E 1 een nederlaag toebracht, wel eens waar was die wedstrijd ook vriendschappelijk. Er zijn hier vooraf al de nodige trainingen achter de rug met de ploeg die grotendeels het zelfde is gebleven als vorig seizoen, enkele nieuwe gezichten zijn er wel. Laten we er een vriendschappelijk wedstrijd van maken en wie weet wat er dit seizoen allemaal mogelijk is in de 3e klasse.