31-10-21  S.C.E 1 – SV Angeren 1 (Competitie)
Een van de kanshebbers om direct te promoveren -elk seizoen draaien ze mee in de top-. Nu hebben we het over SV Angeren, een geduchte tegenstander voor S.C.E. Ook nu staan ze weer bijna bovenaan in de ranglijst, maar wie weet kan S.C.E deze keer voor een stunt zorgen om de drie punten op “Sportpark Lindenholt” te houden. De aanvang is om 14.00 uur, kom in grote getale om onze jongens aan te moedigen.

24-10-21  Aquila 1 – S.C.E 1 (Competitie)
vv Aquila thuis is altijd lastig voor S.C.E, maar dit seizoen “loopt” het nog niet voor de Dreumelse ploeg, drie gespeeld nul punten. Wie weet kan de ploeg van Theo van Cleef in het Land van Maas & Waal de volle drie punten mee naar Nijmegen-Lindenholt meenemen. Ze zijn er wel toe in staat de mannen van S.C.E als je bovenin mee wilt blijven doen. Dus kerels de volle 90 minuten is er inzet en concentratie nodig om dit te bewerkstelligen. Tegen de klok van half 5 weten we wie de punten heeft deze middag, of pakt vv Aquila de eerste punt(en)!!!!!!!

17-10-21   S.C.E 1 –  vv SCP 1 (Competitie)
Weer een thuiswedstrijd voor S.C.E, twee keer de volle winst is zes punten totaal om mee te beginnen. Vorige week was S.C.E vrij, sv Hatert is uit de competitie gestapt, en SCP speelde gelijk in Nijmegen-Noord. Vanmiddag gaat het weer los om 14.00 uur, gaan we voor de derde maal in competitie verband dit seizoen winnen, nu van SCP -onze voetbalvrienden- uit Puiflijk. De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Kaya. Publiek is van harte welkom op “Sportpark Lindenholt”.

  10-10-21  sv Hatert 1 – S.C.E 1  (Vervallen)
Geen “burenruzie” dit seizoen, sv Hatert heeft zich terug getrokken uit de 4e klasse E, net voordat de competitie zou beginnen. Een vrije zondag voor ONZE jongens.

03-10-21 S.C.E 1 – sc Millingen 1 (Competitie)
De eerste thuiswedstrijd, de tweede in competitieverband voor S.C.E na een lange tijd. Beide ploegen zijn de goed begonnen, beide wonnen met 2-1. Je zou nu al kunnen spreken van een topper zo vroeg in het seizoen. Diegene die vanmiddag om ongeveer 15.45 uur als winnaar van het veld afloopt staat bovenin de ranglijst. Laat het publiek maar in grote getale komen, ook de supporters uit Millingen aan de Rijn zijn uiteraard welkom op “Sportpark Lindenholt”. De aftrap van de wedstrijd is om 14.00 uur.


26-09-21  sv Nijmegen 1 – S.C.E 1  (Competitie)
Eindelijk na bijna een jaar weer competitie wedstrijden, S.C.E trapt om 14.00 uur af op “Sportpark Oscar Carré” . Een onvervalste STADSDERBY – Rood-Wit tegen Zwart-Wit. Enkele “oud” S.C.E-ers spelen nu aan de andere kant van het kanaal bij Rood-Wit, wat voor vanmiddag de wedstrijd wel interessant maakt!!! S.C.E heeft een prima voorbereiding en beker wedstrijden gespeeld en zondag om ongeveer 16.00 uur weten we ook hoe de start is geweest in competitie verband.


19-09-21 S.C.E 1 –  vv Arnhemia 1  (K.N.V.B. Districtsbeker)
Arnhemia speelt haar thuiswedstrijden, op Sportpark “De Bakenhof” in Arnhem spelend in de de 4e klasse D. S.C.E heeft in de laatste poulewedstrijd wel het thuisvoordeel, dus het publiek kan in grote getale “onze jongen” komen aanmoedigen, die spelen voor de poule winst en zo dan door gaan naar de knock-out fase in het bekertoernooi. Ook deze wedstrijd neemt een aanvang om 14.00 uur, U bent van harte welkom op het “Sportpark Lindenholt”.

   
12-09-21  AAC-Olympia 1 –  S.C.E 1 (K.N.V.B. Districtsbeker)
De enige uitwedstrijd voor S.C.E 1 in de Districtsbeker in deze poule-fase is AAC-Olympia uit het Land van Maas en Waal, Horssen om precies te zijn. Ze spelen komend seizoen in de 5e klasse D wat ze trouwens al jaren doen. S.C.E moet deze tegenstander zeker niet onderschatten, werklust kan deze ploeg niet ontzegt worden en dat 90 minuten lang.!!!!!! De aftrap is om 14.00 uur op Sportpark “De Polenkamp” Bredestraat 3 te Horssen. Denk aan de 1.5 meter afstand!!!!!!!

   
05-09-21 S.C.E 1 –  vv Eldenia 1 (K.N.V.B. Districtsbeker)
De eerste wedstrijd voor het “echie” van een reeks van wedstrijden hopelijk. In dit geval gaat het voor de districtsbeker, vv Eldenia komt dit seizoen uit in de 3e klasse C. We trappen af om 14.00 uur, publiek is van harte welkom, maar 1,5 meter afstand van elkaar is de norm.29-08-21 SVO’68 1 – S.C.E 1 (vriendschappelijk)

Een ingelaste vriendschappelijke wedstrijd tegen 5e klasser SVO’68, doen elk seizoen mee voor de bovenste plaatsen, maar het lukt tot heden nog niet om de stap te zetten een klasse hoger te spelen. De wedstrijd wordt zondagmiddag vroeg gespeeld, aanvang 12.30 uur, publiek is van harte welkom, maar 1,5 meter afstand van elkaar is de norm.

 
24-08-21 S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1 (vriendschappelijk)
Kolping-Dynamo speelde afgelopen seizoen in de 4e klasse A van het zaterdag voetbal, al met al ook maar 3 competitiewedstrijden gespeeld, en geen punten weten te behalen. Hierin willen ze verandering in brengen, alhoewel het vanavond gewoon vriendschappelijk zal wezen en er geen punten de verdienen zijn. Laten we er een mooie pot voetbal van maken, namens de 22 spelers, en leiding. De aftrap op “Sportpark Lindenholt” vindt plaats om 20.00 uur.


22-08-21 rksv Ulysses 1 – S.C.E 1 (vriendschappelijk)
Ook een 4e klasser H uit Zuid 2 van over de Maas uit het mooie stadje Megen. Dat is de volgende tegenstander voor S.C.E maar nu betreft het een uitwedstrijd. Ulysses zondag 1 heeft maar een competitie wedstrijd afgelopen seizoen gespeeld, uiteraard kwam dit door het coronavirus. Laten we hopen dat het voor beide partijen een nuttige wedstrijd is naar aanloop van beker & competitiewedstrijden in september. De aftrap is om 14.00 uur in Megen, aan de Maasdijk.


17-08-21 S.C.E 1 –  Astrantia 1 (vriendschappelijk)
De aftrap voor hopelijk wel een seizoen voetbal. Een voor S.C.E onbekende tegenstander, die in Zuid 2 haar wedstrijden speelt in de 5e klasse E. De thuishaven is in Middellaar, afgelopen seizoen in de competitie maar twee wedstrijden gespeeld i.v.m. de corona covid-19 uitbraak. (S.C.E 3 wedstrijden) gelukkig mag er na lange tijd ook weer publiek rondom het veld aanwezig zijn, wat een stimulans voor de spelers en scheidsrechter op het veld moet zijn. Dat het een sportieve pot voetbal op deze dinsdagavond voor de toeschouwers zal zijn. Uiteraard alles op 1,5 meter afstand van elkaar.