toernooi zomer

Inschrijven toernooien 

Beste sportvrienden en vriendinnen,

SV Wilhelminaschool (Hengelo OV) wil graag bij deze de meidenteams van uw vereniging van harte uitnodigen voor het SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2021 (ook dit jaar weer powered by SKOR!), dat gehouden zal worden op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. Ons groots opgezette en super gezellige SV Wilhelminaschool Meidentoernooi,  dat zich mag rekenen tot de allergrootste meidentoernooien van Nederland, misschien is het zelfs wel het allergrootste. Helaas kon dit jaar ons Meidentoernooi geen doorgang vinden vanwege alle corona-perikelen, maar in juni 2021 zullen wij hopelijk weer ruim 1000 voetbalmeiden van vele, vele tientallen verenigingen mogen verwelkomen op ons Meidentoernooi.
We hopen deze corona tijd dan achter de rug te hebben, en jullie allemaal in goede gezondheid weer van harte welkom te kunnen heten op ons Meidentoernooi.
Op ons Meidentoernooi zullen in juni 2021 ook ongetwijfeld weer vele Duitse meidenteams acte de présence geven. Deze z.g.n. ‘interlands’ geven dan ook een speciaal tintje aan het toernooi, hartstikke gaaf natuurlijk voor de voetbalmeiden!
Het belooft in ieder geval weer een waar meidenvoetbalfeest te worden op zaterdag 12 en zondag 13 juni in Hengelo (OV), óók als organisatie zullen wij in 2021 wederom alles uit de kast trekken om het voor voetbalmeiden en publiek een onvergetelijk evenement te laten zijn.
Een Meidentoernooi als fantastische afsluiting van weer een gezellig en sportief seizoen van alle voetbalmeiden.

Op zaterdag 12 juni zal er op ons Meidentoernooi gevoetbald worden door de MO11- en MO15-teams. (MO11-teams ‘s ochtends en MO15-teams ‘s middags).

Op zondag 13 juni zal er op ons Meidentoernooi gevoetbald worden door de MO13- en MO17-teams. (MO13-teams ‘s ochtends en MO17-teams ‘s middags).

Uw vereniging kan dus meidenteams inschrijven in de volgende leeftijdscategorieën: MO11 – MO13 (8-tal, ‘half’ veld) – MO13 – MO15 – MO17

Deelname aan ons Meidentoernooi is uiteraard gratis en inschrijven is zéér eenvoudig ! Via onderstaande link kunt U één of meerdere teams per leeftijdscategorie inschrijven :

KLIK HIER voor inschrijven

Aanmelden team(s) kan uiteraard ook per mail naar onze coördinator meidenvoetbal Rob van Delft,  rvandelft@hotmail.nl
Vermeld dan a.u.b. uw contactgegevens in deze mail, én welk(e) meidenteam(s) het van uw vereniging betreft.
Na inschrijving/aanmelding ontvangt U automatisch z.s.m. per mail een bevestiging van deelname, dit altijd binnen 3 dagen.
Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelden, dus wees er snel bij, vol = echt vol. Aanmeldingen dienen uiterlijk maandag 1 maart 2021 bij ons binnen te zijn.
Spoedige aanmelding is en blijft echter zéér raadzaam, dit i.v.m. de grote animo.
Vanzelfsprekend hopen wij uw vereniging in juni 2021 met één of meerdere meidenteams te mogen verwelkomen op ons Meidentoernooi, waarbij er uiteraard ook weer door elke individuele speelster ter herinnering aan ons Meidentoernooi na afloop een leuke attentie (medaille) in ontvangst kan worden genomen.
En naast dat er op de velden door de voetbalmeiden gestreden zal worden om de sportieve eer en de prijzen,  zullen wij als toernooi-organisatie ook zorg dragen voor een gezellige omlijsting en leuk randprogramma bij ons Meidentoernooi.
We gaan er samen een groots en onvergetelijk voetbalfeest van maken vóór en mét alle voetbalmeiden en hopen op jullie aller komst! Voor nadere inlichtingen en/of vragen omtrent ons Meidentoernooi kunt U natuurlijk ook ten allen tijde contact opnemen met onze coördinator meidenvoetbal Rob van Delft, dit mag zowel per mail als telefonisch.

Wij wensen jullie met jullie voetbalmeiden allemaal een gezellig en sportief voetbalseizoen toe en daarna graag tot ziens op zaterdag 12 én/óf zondag 13 juni op ons SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2021 in Hengelo !

Met vriendelijke groet, Rob van Delft – coördinator meidenvoetbal
SV Wilhelminaschool – email rvandelft@hotmail.nl –  tel. 06-48021358