LID WORDEN / OPZEGGEN

U bent van harte welkom bij Sport Club Excelsior – kortweg S.C.E

Welkom bij Sport Club Excelsior uit Nijmegen
Je hebt een goede keus gemaakt door lid te worden van onze vereniging. Voetbal is niet alleen gezond voor lichaam en geest, het is een teamsport waarbij je samen met andere sportief kunt presteren en recreëren.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij S.C.E
Met zo’n 800 actieve leden behoort S.C.E tot de grotere voetbalverenigingen van Nijmegen. Vanaf vier jaar kunnen JO5 (kabouters) en vanaf 6 jaar JO7 (pupillen) bij Sport Club Excelsior terecht. De inschrijving kan niet online, omdat een handtekening van ouder of voogd vereist is. U kunt het aanmeldingsformulier downloaden in het geheel invullen en opsturen naar; ledenadministratie@sce-nijmegen.nl om lid te worden van Sport Club Excelsior (S.C.E)

Betaling van contributie
Betaling van de contributie kan uitsluitend via automatische afschrijving geschieden. Het verenigingsjaar/voetbalseizoen loopt van 1 juli dit jaar t/m 30 juni van het jaar erop. Het is mogelijk dat de contributiegelden wijzigen. Dit kan jaarlijks op de Algemene Leden Vergadering plaatsvinden.

Lidmaatschap beëindiging/opzeggen bij S.C.E of adreswijziging
Om Uw lidmaatschap te beëindigen – of adreswijziging door te geven moet u altijd contact opnemen met de ledenadministratie; Berry Aalders
Zie button; Contact ledenadministratie

Opzeggen van voetballen bij S.C.E
Leden, die aan het einde van het voetbal seizoen willen stoppen of tussentijds, moeten dit voor 15 juni van het jaar schriftelijk of per email aan de ledenadministratie mededelen. In dat geval zal ook de automatische incasso van de contributie worden stopgezet. Als de opzegging tussen 15 juni en 15 oktober wordt gedaan is nog de helft van de contributie verschuldigd. Wanneer na 15 oktober wordt opgezegd moet de volledige contributie worden betaald.

Een opzegging gedaan bij de leider, trainer of aan iemand achter de bar in het clubhuis is zeker niet voldoende. Deze mensen hebben het al druk genoeg met hun werkzaamheden en vergeten het dan vaak aan mij door te geven, altijd contact opnemen met ledenadministratie.

Hoe bereik ik de ledenadministratie
De ledenadministratie van S.C.E kunt U altijd bereiken via onderstaande button; Contact ledenadministratie

Uitsluitend schriftelijk bij aanmelden, afmeldingen/stoppen, en mutaties
Het aanmelden/afmelden/mutaties van een lidmaatschap bij S.C.E kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden. Voor aanmelden kunt u het Aanmeldingsformulier downloaden en invullen/opsturen/afgeven. Er is ook een papierenversie verkrijgbaar in ons clubhuis aan; De Meeuwse Acker 2029.
Klik op button; Aanmeldingsformulier om het formulier te downloaden.

Wijzigingen, opzeggen lidmaatschap en mutaties bij S.C.E van het lidmaatschap, dient uitsluitend schriftelijk per email te geschieden, en zeker niet mondeling.