KLEDINGplan

Beste ouders/verzorgers

Het kledingplan

Al een paar jaar proberen we binnen onze vereniging te bewerkstelligen, dat er een kledingplan wordt ingevoerd. Diverse clubs in de omgeving zijn hier al mee gestart. Al een aantal jaren is hierover op de Algemene Ledenvergadering uitvoerig besproken. Een dergelijk plan is noodzakelijk geworden omdat de aanschaf van kleding op kosten van S.C.E niet meer te verantwoorden is. Gelukkig zijn er de afgelopen jaren diverse sponsoren geweest, die ook een deel van de kosten voor hun rekening namen. Hiervoor uiteraard hartelijk dank. Daarnaast hebben we al een tijd de wens om de jeugdelftallen van S.C.E in wedstrijden in dezelfde wedstrijdkleding te zien voetballen. wit shirt, zwarte broek en witte kousen. Uniformiteit, een positieve uitstraling, herkenbaarheid, zodat men direct kan zien dat S.C.E daar voetbalt. Daar willen we naar toe. Om dit te kunnen realiseren wordt met ingang van het seizoen 2018-2019 het kledingplan ingevoerd.
Dit kledingplan is op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 28 november 2017 aangenomen.

Om dit te kunnen realiseren wordt de contributie met € 20,– per lid verhoogd. Deze € 20,– komt in een kledingfonds, waar van uit de kleding wordt betaald. Alle wedstrijdkleding voor de jeugd (shirt, broek en kousen) wordt door S.C.E bij onze hoofdsponsor Richard Kregting gekocht. Omdat de kleding (shirt, broek, kousen) door S.C.E wordt gekocht, hoeft u gedurende de gehele jeugdperiode dat uw kind bij S.C.E voetbalt (vanaf JO9 t/m JO19 is dat 12 jaar) geen wedstrijdkleding te kopen.
De enige uitzondering hierop; kousen gaan in principe 2 jaar mee. Wanneer deze binnen 4 jaar vervangen moeten worden zult uzelf nieuwe moeten kopen.

Kleding sponsoring 

Uiteraard is er altijd gelegenheid om te sponsoren. Op het wedstrijdshirt is ruimte voor 4 of 5 sponsoren. U sponsort dan niet alleen het elftal waarin uw kind voetbalt, maar uw bedrijfsnaam komt dan voor op alle shirts van alle jeugdelftallen van S.C.E. (Circa 450 tot 500 jeugdleden). Omdat wij uitgaan van een levensduur van 4 jaar van de kleding (shirt/broek) gaat u een contract aan voor 4 jaar. Kosten: € 850,– per jaar.

Natuurlijk kunt u via S.C.E voor een andere vorm van sponsoring kiezen: voetbaltassen, trainingspakken, trainingskleding, coachjassen en andere artikelen. Om de uniformiteit te bewaken kunnen ook deze artikelen uitsluitend via S.C.E worden besteld.

Namens het bestuur van S.C.E