1. Home
  2. /
  3. Algemeen
  4. /
  5. Toernooi info

Toernooi info

JEUGDTOERNOOIEN BIJ S.C.E – NIJMEGEN                                                               

Beste voetbalvrienden,

Aan het einde van het huidige voetbalseizoen 2022 – 2023 organiseert S.C.E weer diverse pupillentoernooien. De vorige edities waren een groot succes te noemen, met deelnemers uit de hele regio. Bij deze nodigt de toernooicommissie van S.C.E u uit om deel te nemen aan de onderstaande toernooien:

zaterdag 3 juni 2023

09.30 uur t/m 13.45 uur  – JO11 (3e t/m 5e klasse)

14.00 uur t/m 18.00 uur  – JO11 (Hoofklasse t/m 2e klasse)

 

zaterdag 10 juni 2023

09.30 uur t/m 17.00 uur  – JO8 (3e t/m 5e klasse)

 

zaterdag 17 juni 2023

09.30 uur t/m 13.45 uur – JO9 (3e t/m 5e klasse)

14.00 uur t/m 18.00 uur – JO9 (Hoofklasse t/m 2e klasse)

Aanmelden; kan t/m vrijdag 19 mei 2023 door een email te sturen naar; jeugdtoernooi@sce-nijmegen.nl

Wij hopen jullie allen te mogen begroeten op ons mooie “Sportpark Lindenholt” te Nijmegen

Voetbalvereniging S.C.E  –  Sportpark Lindenholt   –  De Meeuwse Acker 2029  –  6546 DZ Nijmegen

Inschrijven kan tot 19 mei door op onderstaande button te klikken;

Beste voetbalvrienden,

Graag willen wij u uitnodigen om op zaterdag 24 juni 2023 met één of meerdere teams deel te nemen aan ons 3e Meint Heidema Toernooi. Dit toernooi is voor jeugdteams in alle klassen/divisies.

 

zaterdag 24 juni 09.00-12.30 uur        

JO-7    –   JO-8

JO-9    –   JO-11

JO-12  –   MO-10

MO-13  –  MO-15

 

zaterdag 24 juni 13.30-17.00 uur       

JO-10    –    JO-13

JO-14    –    JO-15

De organisatie streeft ernaar om alle teams op sterkte in te delen.

Overige informatie omtrent het toernooi vindt u op; www.tournify.nl/live/meintheidema2023 

Hier kunt u uw team(s) ook inschrijven. Graag ontvangen wij uw inschrijving(en) voor deelname aan ons toernooi voor 31 maart 2023.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de toernooi commissie door een email te sturen naar; jeugdtoernooien@flevoboys.nl

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet.

Met sportieve groet; de organisatie van het Meint Heidema toernooi

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;

vv Trekvogels John Jochems Toernooi 2023

Beste Sportvrienden,
Zoals ieder jaar organiseert vv Trekvogels ook dit jaar weer het John Jochems toernooi. Dit jaar voor alle teams van de O7 tot en met O15, zowel JO als MO. Natuurlijk hopen we dat jullie dit jaar ook met zoveel mogelijke teams van jullie vereniging mee willen doen. Het toernooi vindt dit keer niet plaats met Pinksteren zoals de laatste jaren. Het toernooi is verspreidt over meerdere dagen. Je speeldag is afhankelijk van de leeftijdscategorie.

  • JO15, vrijdagavond 16 juni
  • JO7 t/m JO10, zaterdagochtend 17 juni
  • JO11 en JO12, zaterdagmiddag 17 juni
  • JO13, zondagochtend 18 juni
  • MO11 t/m MO15, zondagmiddag 18 juni

Inschrijven kan via de website van het toernooi: johnjochemstoernooi.nl. Via de site zullen we jullie ook op de hoogte houden van het toernooi en in juni zal hier ook het programma te vinden zijn. We hopen jullie team en andere teams van jullie vereniging ook dit jaar weer te zien op de Kwakkenberg!

Tot op het John Jochems Toernooi! – Vrijwilligerscommissie 2023
Bestuur vv Trekvogels  –  Luciaweg 25  –  6523 NK  Nijmegen

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;

Beste voetbalvrienden,

Ik ben Han Groenhard en al 55 jaar lid van S.C.E, woonachtig in Almere en verbonden aan de voetbalvereniging ASC Waterwijk.
Ik zou het leuk vinden als er teams van S.C.E aan onze jeugdtoernooien zouden willen deelnemen.
U mag ook contact opnemen met Tineke Gressie. 

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;

Beste voetbalvrienden,

Vorig jaar konden we na twee jaar afwezigheid eindelijk weer een Regiocup toernooi organiseren, en ook dit jaar staat het weer op de agenda! Het toernooi vindt plaats op het sportpark De Ooigraaf in het Gelderse Beuningen.  De Regio Cup is een jaarlijks jeugdtoernooi voor zowel meiden- als jongensteams in de leeftijden O8 t/m O15, waarbij we de spelvormen volgens de KNVB zullen aanhouden: 

zaterdag 3 JuniO08/O09/O10/O11/O12 
zondag 4 Juni: O13/O14/O15

Het streven is om voor elke leeftijdscategorie één complete damespoule samen te stellen, wat vorig jaar gelukt is voor alle leeftijdscategorieën behalve de O15.
Aanmelden kan via onze site www.beuningseboys.nl/regiocup (let op: de data moeten nog veranderd worden), maar via een mailtje aan mijzelf of aan het nieuwe mailadres regiocup@beuningseboys.nl kan natuurlijk ook.
Belangrijk!    –   Deelname is gratis
Wel betekent aanmelden ook dat je verplicht bent om deel te nemen, denk er dus goed over na en stem het met het team goed af.Maar wacht er niet te lang mee want vol = vol. 
We verheugen ons op jullie deelname en hopen er ook dit jaar weer een prachtig toernooi van te kunnen maken!!
Met sportieve groet, Renée van Schijndel, de toernooicommissieRegioCup v.v. Beuningse Boys

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;

of via een mail

Beste Sportvrienden,

sv Nijmegen organiseert voor het 15e jaar alweer het Jan Weijers jeugdtoernooi. 

Wij willen u graag uitnodigen voor ons jeugdtoernooi.

Dit zijn onze toernooidagen.

zaterdag   10 juni  voor de JO13

zondag      11 juni voor de JO14

zaterdag   17 juni voor de JO10

zondag      18 juni voor de JO11

Meer informatie over de toernooien en meer inlichtingen, bel gerust Leon Roelofsma Tel. 06-30586689

Klik op download hier rechts om het inschrijfformulier te downloaden.

Uitnodiging Pupillentoernooi bij RKPSC

Op zaterdag 17 juni 2023 vindt weer een nieuwe editie van het RKPSC pupillen toernooi plaats!

In de ochtend wordt het toernooi gespeeld voor JO7, JO8 en JO9 teams, en in de middag voor JO10, JO11 en JO12 teams.

Als toernooicommissie willen wij de pupillenteams (zowel meiden als jongens) van uw vereniging hiervoor graag uitnodigen (zie bijlage). Naast het toernooi zal er ook om een teamprestatie worden gespeeld. Aan het toernooi zijn geen kosten verbonden. U kunt deelnemen door een mail te sturen naar; activiteiten@rkpsc.com met de naam van het team en de naam en telefoonnummer van de leider. Graag zien wij uw aanmelding voor 31 maart 2023 tegemoet. Na ontvangst van uw inschrijving, zullen wij u een bevestiging per e-mail sturen. Enkele weken voor het toernooi zullen we de poule indelingen maken, rekening houdend met het niveau van de teams.

Wij hebben er veel zin in en hopen één of meerdere pupillenteams van uw vereniging te mogen begroeten op 17 juni op sportpark De Pauwengaard in Pannerden.

Junioren toernooi?

Daarnaast zijn wij aan het inventariseren of er ook voldoende behoefte is voor een junioren toernooi (leeftijdscategorie JO13 – JO17)

Bij voldoende animo gaan wij als organisatie proberen om een juniorentoernooi te realiseren. De datum van dit toernooi zal dan aan de start van het volgende seizoen plaatsvinden. Bijvoorbeeld in de ochtend op 26-8-23. (let op: nieuw seizoen, andere teamindelingen).

Graag horen wij ook welke teams van jullie vereniging mee zouden willen doen aan dit junioren toernooi.

Alvast bedankt en tot ziens op zaterdag 17 juni!

Met sportieve groeten, Freek Schopman – Activiteitencommissie RKPSC

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;

Beste voetbalvrienden

Wij nodigen je van harte uit voor de GERMANY CUP 2023. Het internationale jeugdvoetbaltoernooi vindt plaats op acht verschillende locaties in Duitsland. Er wacht een kleurrijk ondersteunend programma op je. Interessante tegenstanders waar je normaal gesproken niet tegen speelt. Veel wedstrijden met lange speeltijden en korte pauzes tussen de wedstrijden. Geselecteerde gespecialiseerde accommodaties voor kinderen en jongeren met buitengewone vrijetijdsmogelijkheden. Er is ook de mogelijkheid om te kamperen, in de sporthal te overnachten of om in een hotel te verblijven. Er is voor elk wat wils om een veelbewogen elftal rit te beleven, tegen sportieve prijzen.

De GERMANY CUP 2023 wordt op alle locaties op twee dagen (zaterdag en zondag) gespeeld. Elk team speelt minimaal zes wedstrijden van elk 25 minuten.

Voor de afwisseling is er een fantastisch omlijsting programma met lucht voetbalveld, voetbal tennis en een wedstrijd snelheid schieten.

Bij aanmelding vóór 31-12-2022 (vanaf 20 personen), vergoeden wij de kosten voor de accommodatie en maaltijden voor een trainer of begeleider.

Meer informatie over de toernooien vindt je hieronder.

In 2022 namen naast teams uit heel Duitsland ook tal van teams uit Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Italië, Ierland en Tunesië deel aan de GERMANY CUP.

Naast onze GERMANY CUP 2023 hebben we nog andere toernooien op het programma staan. Waaronder toernooien in Dortmund en München met een bezoek aan de Allianz-Arena (FC Bayern München) of het Signal-Iduna Park (Borussia Dortmund), elk met een rondleiding door de arena natuurlijk!

Neem contact met ons op en verzeker je van een startplaats. We kijken uit naar de deelname van jouw team in 2023. Hebben jullie vragen over het verloop van het toernooi of de aanmelding? Wij staan altijd persoonlijk voor jullie klaar.

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;

EEN SUPER GAAF EN GEZELLIG TOERNOOI VOOR IEDER MEIDENTEAM !

Beste sportvrienden,

SV Wilhelminaschool (Hengelo OV) wil graag bij deze de meidenteams van uw vereniging van harte uitnodigen voor het SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2023, dat gehouden zal worden op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023.

Ons groots opgezette en supergezellige SV Wilhelminaschool Meidentoernooi, dat zich mag rekenen tot de grootste meidentoernooien van Nederland,  misschien is het zelfs wel het allergrootste. Zo mochten wij in 2022 ook weer een 1500-tal (!) voetbalmeiden verwelkomen op ons Meidentoernooi. Meidenteams uit heel Nederland en zelfs van over de landsgrenzen hebben er samen wederom een onvergetelijk evenement van gemaakt. Op ons Meidentoernooi zullen ook in 2023 ongetwijfeld weer vele Duitse meiden teams hun opwachting maken. De zogenaamde ‘interlands’ geven dan ook altijd een speciaal tintje aan ons Meidentoernooi, hartstikke leuk natuurlijk voor de voetbalmeiden.

Met meidenteams vanuit het hele land en zelfs dus van over de landsgrenzen belooft ons Meidentoernooi in 2023 weer een waar meidenvoetbal feest te worden op zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Bovendien viert ons Meidentoernooi in 2023 haar eerste lustrum, en daarom zullen wij zeker in juni 2023 als toernooi organisatie wederom alles uit de kast trekken om het voor de voetbalmeiden een onvergetelijk Meidentoernooi te laten zijn.

Een Meidentoernooi als fantastische afsluiting van weer een gezellig en sportief voetbalseizoen van alle voetbalmeiden.

Iedere leeftijdsgroep zal één dagdeel op ons Meidentoernooi in actie komen.

Op zaterdag 17 juni 2023 zal er op ons Meidentoernooi gevoetbald worden door de MO9-, MO10-, MO11- en MO15-teams.

MO9-, MO10- en MO11-teams op zaterdagochtend 17 juni.

MO15-teams op zaterdagmiddag 17 juni.

Op zondag 18 juni 2023 zal er op ons Meidentoernooi gevoetbald worden door de MO13-, MO17- en MO20-teams.

MO13-teams ( zowel 8- als 11-tallen) op zondagochtend 18 juni.

MO17- en MO20-teams op zondagmiddag 18 juni.

Uw vereniging kan dus meidenteams inschrijven in de volgende leeftijdscategorieën ;

MO9, MO10, MO11, MO13 (8-tal, ‘half veld’), MO13 (11-tal, ‘heel veld’) MO15, MO17, MO20

Deelname aan ons Meidentoernooi is uiteraard gratis en inschrijven is zeer eenvoudig !

Aanmelden van meidenteam(s) kan uiteraard ook per mail naar de contactpersoon van  onze toernooiorganisatie, Rob van Delft – email; rvandelft@hotmail.nl

Graag aub dan even in deze aanmeldingsmail uw contactgegevens vermelden én welk(e) meidenteam(s) het van uw vereniging betreft.

Na aanmelding ontvangt U z.s.m. per mail een deelnamebevestiging (altijd binnen 3 dagen). Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelden,  dus wees er aub tijdig bij,  vol = écht vol helaas. Aanmeldingen dienen uiterlijk woensdag 1 maart bij ons binnen te zijn. Spoedige aanmelding is en blijft echter zeer raadzaam, dit vanwege de enorme animo die ons Meidentoernooi kent.

Uiterlijk eind mei 2023 zult U dan per mail het toernooiprogramma toegestuurd krijgen. Dit is dan tevens te zien in onderstaande tournify-link van ons Meidentoernooi, waarin  ook eerder al alle deelnemende teams te zien zijn. Deze zullen wij na bevestiging deelname ook z.s.m. hierin toevoegen. Tussen bevestiging deelname en weergave team in tournify-link kan soms echter enige tijd zitten, dit vanwege het soms grote aantal aanmeldingen in kort tijdsbestek.

Vanzelfsprekend hopen wij uw vereniging in juni 2023 met één of meerdere meidenteams te mogen verwelkomen op ons Meidentoernooi, waarbij er naast de bekers voor de winnende en hoogst eindigende teams óók weer voor elke individuele speelster een medaille is, dus voor álle deelnemende voetbalmeiden.

Naast dat er op de velden door de voetbalmeiden gestreden zal worden om de sportieve eer en de prijzen, zullen wij als toernooiorganisatie uiteraard ook zorgdragen voor een gezellige omlijsting en attractief randprogramma.

Overnachtingsmogelijkheid (kosteloos)

In juni 2023 zal er voor de deelnemende meidenteams die van wat verder komen én hier prijs op stellen wederom de mogelijkheid zijn om kosteloos op ons sportpark te kunnen overnachten. Dit kan dan één of twee nachten, vrijdag- én/of zaterdagnacht. Wel zult U dan zelf tent(en), accessoires e.d. mee dienen te nemen, en deze tent(en) zelf op kunnen zetten. Onze toernooi vrijwilligers zijn U echter graag van hulp hierbij. Deze overnachting optie is uiteraard geheel vrijblijvend en is geheel aan U, dit hoeft dus niet. Mocht U wél hiervan gebruik willen maken, neem dan aub tijdig even contact op met de contactpersoon van onze organisatie, Rob van Delft. Bij deze overnachting optie geldt namelijk (uiteraard) ook weer een maximale capaciteit.

In ieder geval gaan we er samen in juni 2023 in Hengelo weer een groots en onvergetelijk voetbalfeest van maken vóór en mét alle voetbalmeiden en wij hopen op jullie aller komst.

Voor nadere inlichtingen en/of vragen omtrent ons SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2023 mag U natuurlijk ten allen tijde contact opnemen met onze toernooi organisatie, dit kan zowel per mail als telefonisch.

Wij wensen jullie met de voetbalmeiden allemaal een gezellig en sportief voetbalseizoen toe, en hopelijk daarna graag tot ziens op zaterdag 17 en/of 18 juni op ons Meidentoernooi.

Namens de organisatie SV Wilhelminaschool Meidentoernooi 2023,

Rob van Delft – SV Wilhelminaschool – Hengelo OV – e mail; rvandelft@hotmail.nl – Tel. 06-48021358

 

Inschrijven kan door op onderstaande button te klikken;