SPONSOR mogelijkheden

Een voetbalvereniging zonder sponsors is tegenwoordig geheel ondenkbaar. De faciliteiten die de spelers geboden worden, kosten veel geld. Door de leden alleen is dit niet op te brengen, vandaar sponsoren die een plaatselijke voetbalclub wilt helpen, in welke vorm dan ook!!!!!
Een reclamebord langs het hoofdveld is er al voor € 125,– per jaar, exclusief het maken van het bord. U helpt er S.C.E mee, want sponsor worden bij S.C.E en U staat al met Twee-Nul voor.

Sport Club Excelsior uit Nijmegen wil ieder lid een optimale mogelijkheid bieden te genieten op het gebied van de voetbalsport. Een voetbalvereniging waar iedereen zich thuis kan en zal voelen, ongeacht de voetbalcapaciteiten en culturele achtergrond.
Wij willen een actieve, bruisende en vooral een sportieve voetbalvereniging zijn die op basis van goede ontwikkelingsmogelijkheden, die door alle leden herkend wordt als een aantrekkelijke voetbalvereniging. Om dit allemaal te realiseren hebben wij U als betrokken sponsor echter hard nodig. Of U nu sponsor van ons VLAGGENSCHIP wilt worden, of van een van de andere teams of bord – kleding – wedstrijdbal – toernooi of internet-sponsor, er zijn genoeg mogelijkheden bij S.C.E, en wie weet komt U zelf met een aantrekkelijk voorstel, praten kunnen we altijd. U ziet het de mogelijkheden zijn er, nu U nog.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met sponsorcommissie, Dhr. Henri Peters (06-81773398) of met Dhr. Gerben Mulder (06-47122110)