1. Home
  2. /
  3. SPONSOREN
  4. /
  5. Euroclub

Euroclub

De €uroclub heeft als doel de club financieel te ondersteunen door projecten te bekostigen welke niet op de begroting staan en welke van belang zijn voor alle spelers, senioren, junioren, pupillen, en kabouters, selectie spelers en niet-selectie spelers. Zo zijn van deze gelden bijvoorbeeld kabouterdoeltjes, een belijningsmachine en het scorebord van gekocht. Hier profiteren alle leden van.

Natuurlijk kunt u ook zelf ideeën inbrengen. Uw naam zal permanent vermeld worden op onze website; www.sce-nijmegen.nl

Wat houdt het precies in?

Iedere maand betaalt u vier euro (één €uro per week) (dit wordt maandelijks automatisch afgeschreven). 
Het enige wat u hoeft te doen is het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen, de rest gaat vanzelf. Uiteraard kunt u het ook maandelijks zelf overmaken.

Spreekt het u aan en wilt u lid van de €uroclub worden en op die manier de club ondersteunen? Vult u dan bijgaand formulier of digitale formulier op de website van S.C.E in en geef deze af in het clubhuis of email naar; penningmeester@sce-nijmegen.nl 

Uw geld zal goed worden besteed. Voor al Uw vragen kunt u contact opnemen met; Berry Aalders 

Willie Coolen

Ben de Swart

Berry Aalders

Jos Joosten

Rudie Tielen

Laura Kersten

Ron Spies

S.C.E 1

Ferry Meinema

Wim van Gelder

John Goedhart

Uw naam hier……

Marc Selbach

Hans Rokers

Lex Coenen

Niels Besier

Olaf Konings

Sjaak Bosch

De €uroclub bij S.C.E is een groot succes. In de seizoen 2006-2007 zijn we hiermee gestart. Sinds die tijd ondersteunen veel leden onze vereniging. Met de donaties zijn en worden onder andere voetbalmaterialen aangekocht. Voor € 4,-  per maand steun je de vereniging.
Er zijn in de loop der jaren al meerdere plannen verwezenlijkt. Voorbeelden zijn (aanschaf van een AED;  de aankoop van dug-outs; de aanschaf van coachjassen voor jeugdleiders en -trainers. Beveiligingskosten sportpark; De aankoop van een elektrisch scorebord). Het afgelopen seizoen en dit seizoen zijn een paar pupillengoaltjes en ook 2 grote doelen aangeschaft.

“Het geld van onze trouwe donateurs wordt dus goed besteed”

S.C.E bedankt deze donateurs dan ook voor hun jarenlange bijdrage. Wil je ook lid van de €uroclub worden, neem een kijkje op onze website. 
Namens het bestuur, Berry Aalders  –  email; penningmeester@sce-nijmegen.nl