€UROclub

Wat doet de €uroclub

De €uroclub heeft als doel de club financieel te ondersteunen door projecten te bekostigen welke niet op de begroting staan en welke van belang zijn voor alle spelers, senioren, junioren, pupillen, en kabouters, selectie spelers en niet-selectie spelers. Zo zijn van deze gelden bijvoorbeeld kabouterdoeltjes, een belijningsmachine en het scorebord van gekocht. Hier profiteren alle leden van.

Natuurlijk kunt u ook zelf ideeën inbrengen. Uw naam zal permanent vermeld worden op onze website; www.sce-nijmegen.nl

Wat houdt het precies in?

Iedere maand betaalt u vier euro (één €uro per week) (dit wordt maandelijks automatisch afgeschreven). 
Het enige wat u hoeft te doen is het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen, en als bijlage te sturen naar onderstaande button; penningmeester S.C.E de rest gaat vanzelf. Uiteraard kunt u het ook maandelijks zelf overmaken.

Spreekt het u aan en wilt u lid van de €uroclub worden en op die manier de club ondersteunen? Vult u dan bijgaand aanmeldformulier in en geef deze af in het clubhuis of email naar; zie onderstaande button. 

Willie Coolen

Ben de Swart

Berry Aalders

Jos Joosten

Rudie Tielen

Laura Kersten

Ron Spies

S.C.E 1

Ferry Meinema

Wim van Gelder

John Goedhart

Uw naam hier……

Marc Selbach

Hans Rokers

Lex Coenen

Niels Besier

Olaf Konings

Sjaak Bosch

In de seizoen 2006-2007 zijn we hiermee gestart, de €uroclub bij S.C.E is een groot succes. Sinds die tijd ondersteunen veel leden onze vereniging. Met de donaties zijn en worden onder andere voetbalmaterialen en dergelijke aangekocht.

Voor € 4,- per maand steun je de vereniging

Er zijn in de loop der jaren al meerdere plannen verwezenlijkt. Voorbeelden zijn; aanschaf van een AED, aankoop van dug-outs, aanschaf van coachjassen voor jeugdleiders en trainers, beveiligingskosten “Sportpark Lindenholt”, aanschaf van een elektrisch scorebord voor het hoofdveld. Dit in de afgelopen seizoenen, en afgelopen seizoen zijn kleine pupillengoaltjes en ook 2 grote doelen aangeschaft.

“Het geld van onze trouwe donateurs wordt goed besteed”

S.C.E bedankt deze donateurs dan ook voor hun jarenlange bijdrage. Wil je ook lid van de €uroclub worden, neem een kijkje op onze website. 
Namens het bestuur, Berry Aalders  –  email; zie onderstaande button. 

Heeft Uw vragen over de €uroclub dan kunt U contact opnemen met; Berry Aalders – Penningmeester S.C.E