1. Home
  2. /
  3. SPONSOREN
  4. /
  5. Grote Clubactie

Grote Clubactie

 2 0 2 2

De Grote Clubactie 2022 was weer een groot succes. Alle deelnemende kinderen hebben maar liefst een bedrag van €  4.501,32 opgehaald door loten deur aan deur en door online te verkopen. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan, maar ook dit jaar zijn er 6 die er echt uitsprongen met  het meest aantal verkochte loten.Deze kinderen hebben vanuit S.C.E een attentie gekregen en zijn toegesproken door de Berry Aalders, de penningmeester.

Verder hebben de teams JO13-1, JO11-2, MO13-1, JO8-1 en JO9-1 een frietrondje gewonnen omdat ze als team de meeste loten hebben verkocht.

Wij dagen jullie uit om het record van 207 loten volgend jaar te verbreken… wie gaat deze uitdaging aan?Weet je dat je vanuit S.C.E voor elk verkocht lot € 0,50 krijgt!!

Namens team Grote Clubactie, Gerben, Nancy, Henri, Berry

De verkoop van loten van de Grote Clubactie loopt heel voorspoedig.  Er zijn op dit moment al circa 650 loten verkocht. Een prachtig resultaat. En dit zijn alleen nog maar de loten, welke “digitaal” zijn verkocht.  De verkochte “geschreven” loten zitten hier nog niet bij. De boekjes hiervan moeten voor 1 november ingeleverd worden. Jullie hebben dus nog circa 1 week om loten (digitaal of geschreven) te verkopen. Heel veel succes met de verkoop.En jullie  weten. Voor elk verkocht lot krijgen jullie € 0,50 van S.C.E.

Berry Aalders – Coördinator Grote Clubactie

Uitleg hoe de Grote Clubactie werkt.

Beste lotenverkoper,

zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. S.C.E doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst komt dit jaar net zoals alle voorgaande jaren ten goede aan de JEUGD van S.C.E. Vertel dit als je loten verkoopt zodat kopers weten wat ze steunen.

Dit is hoe het werkt

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Of ze vullen met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Bekijk de instructie op de achterzijde van deze brief. TIP: Scan je eigen QR-code en deel je verkooplink via WhatsApp met familie en vrienden.

Check online jouw lotenstand en verdien badges Op je eigen verkoop pagina bekijk je jouw loten meter, stand in het team en je verdiende badges. Ook ontvang je een mail als je een lot verkoopt. Zo log je in op je eigen online verkoop pagina:

1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkoop pagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren, ben je klaar met verkopen?
Lever je boekje dan vóór 1 november 2022 in. Dit kan in ons clubhuis, bij je leider of bij Berry Aalders.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Dit kun je winnen:

– Bij 25 verkochte loten ontvang je de Grote Clubactie Medaille!
– Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op coole prijzen
– Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5!

S.C.E heeft aan de verkoop ook nog leuke prijzen verbonden voor degene(n), die de meeste loten heeft verkocht. Bovendien krijg je als verkoper zelfs nog liefst € 0,50 per verkocht lot. En dat kan lekker oplopen. Daarbovenop krijgen de spelers van het team, dat de meeste loten verkocht heeft, een rondje friet.

Wij wensen je heel veel succes!

Berry Aalders, Coördinator Grote Club Actie 2022