SPONSORkliks

Hoe werkt SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan S.C.E, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en S.C.E ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Cool blue, Booking, Greetz en Media Markt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar S.C.E. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je S.C.E ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van S.C.E Voor jou een kleine moeite, voor S.C.E zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar U wilt bestellen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van S.C.E. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert S.C.E hier direct van!

Let op; Er is geen commissie op (lees)boeken.

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch S.C.E weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor S.C.E is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert S.C.E geen commissie op.

Graag bestellen via bovenstaande banner. Een percentage van je aankoopbedrag gaat dan naar de clubkas van S.C.E, bedankt.