Overledenen

Overledenen

Henk Hermens overleden

Afgelopen weekend ontvingen wij het verdrietige nieuws, dat Henk Hermens op 87- jarige leeftijd is overleden.  Op ons vorige sportpark Grootstal is Henk jarenlang jeugdtrainer geweest. Ook heeft hij ons 1e elftal getraind.  Voorts heeft hij een aantal jaren deel uitgemaakt van bestuur en de jeugdcommissie. Begin dit jaar zijn Rudi Tielen en ik nog bij hem en zijn vrouw Thea op bezoek geweest om hem te feliciteren met zijn 70-jarig lidmaatschap.  Daar heeft hij erg van genoten.  Het bestuur en leden wenst Thea en familie veel sterkte.

Er kan afscheid van Henk worden genomen in het uitvaartcentrum van DELA aan de Staddijk (navigatie: Staddijk 125 Nijmegen) op zaterdag 2 december van 10.00 uur tot 10.20 uur.  Aansluitend vindt om 11.00 de crematieplechtigheid plaats in de aula van crematorium Waalstede.  Na afloop is er nog een informeel samenzijn in de koffiekamer.

 

Namens het bestuur,

Berry Aalders, 25 november 2023

Jan Hermsen overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat Jan Hermsen op 14 november 2022 is overleden.  Jan is 84 jaar geworden.  Zo’n 1,5 jaar geleden hadden we al afscheid moeten nemen van zijn vrouw Thea.  Jan en Thea waren jarenlang verbonden aan SCE.  Jan is al lid sinds 1 juli 1955.  Ruim 67 jaar is hij lid geweest van onze vereniging. De vereniging, welke in de jaren 60 en 70 op sportpark Grootstal mooie jaren heeft doorgemaakt.  Bij de veteranen heeft Jan nog gevoetbald.  Hij speelde rechtsachter en was bijna niet te passeren. Jan en Thea hebben jarenlang als vrijwilligers achter de bar gestaan.  SCE-ers van die tijd weten vast nog wel dat Jan op de gezellige feestavonden in ons clubhuis zijn lijflied ten gehore bracht. De Nimweegse liedjes:  “ Moeder het is weer mis omdat het een Nimweegse jongen is”  en  “Al mot ik krupe” galmden letterlijk door ons clubhuis.   Biljarten was zijn andere hobby. Bij café de Muts.

Het bestuur en leden van SCE wensen hun kinderen John en Chantal en hun kleinkinderen en naasten veel sterkte.

De crematieplechtigheid is op maandag 21 november om 17.00 uur in het uitvaartcentrum Waalstede aan de Staddijk 130 te nijmegen. Afscheid nemen kan op zondag 20 november van 13.00 uur tot 13.45 uur bij dit uitvaartcentrum.

 

Namens het bestuur van SCE, Berry Aalders

Leo Lukassen overleden

Deze week is Leo Lukassen overleden. Hij was jarenlang directeur van het familiebedrijf Lukassen Produkties.  Leo is op 1 juli 1953 lid geworden van SCE.  Volgend jaar zou hij 70 jaar lid zijn van onze vereniging.  Als voetballer heeft hij de selectie dan net niet mogen halen, maar hij was wel een zeer verdienstelijke voorhoedespeler. Leo is in Lindenholt nog een paar keer in ons clubhuis geweest, met name bij het jubileum van zijn 60-jarig lidmaatschap van SCE, waarvoor hem in november 2013 nog een speldje is uitgereikt. Leo is 77 jaar geworden.

Het bestuur en leden wensen de familie en naasten veel sterkte.

 

Namens het bestuur,

Berry Aalders

2 februari 2022

Piet Kusters overleden

Op 23 augustus, afgelopen zaterdag, is Piet Kusters overleden.
Piet is al jaren lang een bekend gezicht bij SCE. Hij heeft zijn vijf kleinzonen bij SCE zien voetballen en was ook bij wedstrijden van het eerste elftal aanwezig.
Enkele jaren geleden was Piet ook actief voor SCE en stond hij op de woensdagmiddag voor de jeugd achter de bar van het clubhuis. De laatste tijd was Piet al wat minder aanwezig maar kwam hij nog wel op de maandelijkse kaartavond en ook was Piet nog vaak op de zaterdagmiddag aanwezig.
Piet Kusters zal in het clubhuis en langs de lijn worden gemist.
Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Truus, dochters Beppie en Miranda, schoonzoon Marzouk en de kleinkinderen.

 

Namens het bestuur van SCE

Irene Brongers

23 augustus 2020

Erelid Theo Arts overleden

Gisteravond is Theo Arts op 87-jarige leeftijd overleden. Theo is rustig ingeslapen.  Hij is ruim 43 jaar lid geweest van onze vereniging. Hij is erelid van SCE. Theo is jaren bestuurslid geweest.  Eind jaren 80, begin jaren 90 heeft  Theo zich met name bezig gehouden met van de verplaatsing van SCE van Sportpark Grootstal naar ons huidige sportpark De Meeuwse Acker in Lindenholt.  Hij had een bouwkundige achtergrond, wat SCE in die tijd heel goed van pas kwam. Hij was dan ook nauw betrokken met de voorbereidingen en de bouw van ons huidige clubhuis.  Samen met zijn vrouw Nell, die een paar jaar geleden overleden is, heeft Theo zich ingezet voor de Oldtimers.   Daarnaast is Theo ook  leider geweest van de A1, waarin zijn zoon Ruud speelde. Het bestuur is Theo dankbaar voor al die werkzaamheden, welke hij al die jaren voor SCE heeft verricht.  

Het bestuur en leden van SCE wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies.

Namens het bestuur, Berry Aalders

20 januari 2019

Joseph Grotenhuis

21 mei 2017

Nell Arts – Buters

18 februari 2015

Wim Janssen

2 januari 2014

Martin de Beijer

8 mei 2013

Henk Verhoeven

18 april 20213

Wim Wensveen

24 december 2012

Philip Dreis

5 februari 2012

Miep Selbach

3 november 2010

Hennie Scherpenborg

4 juni 2010

Anton Buis

9 augustus 2009

Jo Haerkens

2 augustus 2009

Piet Selbach

4 februari 2009

Riek van Raaij – de Bruijn

16 november 2008

Twan Roghmans

28 februari 2008