4-daagse hotel

Welkom bij S.C.E; welkom bij de 4-daagse van Nijmegen

Door op onderstaande button te klikken vindt u alle actuele informatie over de Nijmeegse 4-daagse. 

Met dank aan alle vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken, elk jaar weer. (Niet alle vrijwilligers staan op deze foto).

De 4-daagse 2022 bij S.C.E
Na twee corona jaren gaat de 4-daagse van Nijmegen weer plaats vinden en wel van 19 juli tot en met 22 juli 2022. De vaste groep deelnemers van politiemedewerkers uit Noord Holland verheugen zich erop dit jaar voor de zevende keer op het sportpark van S.C.E onderdak te krijgen. Zoals in het verleden afgesproken met het bestuur wordt het sportpark vanwege de privacy wensen van de deelnemers afgesloten. In verband met de voorbereidingen is het sportpark vanaf vrijdag 1 juli voor iedereen afgesloten behalve voor de medewerkers van de 4-daagse organisatie en de genodigden. Het sportpark en clubhuis is zaterdag 9 augustus weer toegankelijk.
Namens het bestuur en de 4-daagse organisatie, Irene Brongers

Een geslaagde 4-daagse 2019
Afgelopen week heeft het 4-daagse team van S.C.E voor het zesde jaar een groep politiemedewerkers uit Noord Holland verzorgd. Het weer was uitstekend voor het wandelen van de vele kilometers rondom Nijmegen. De deelnemers aan het wandelevenement hebben het prima gedaan. De medewerkers van het 4-daagse team van S.C.E die ook hebben gelopen hebben de finish allemaal gehaald! Het was een gezellige week waarin de vrijwilligers van S.C.E heel hard hebben gewerkt, vooraf, tijdens en na afloop van de 4-daagse. De dagen vlogen voorbij en de week is goed verlopen. De catering van Dennis Milder viel in goede smaak. De gasten waren bij het afscheid vol lof en onderstreepten dit met vele woorden van dank. Van de twee gasten uit Canada ontving het team uit dankbaarheid en als teken van vriendschap een mooie onderscheiding, the challenge-coin. Het bestuur van S.C.E bedankt de vrijwilligers van het 4-daagse team voor de geweldige inzet. De hele vereniging vaart er wel bij en het bestuur hoopt dat dit ook volgend jaar weer gaat plaats vinden.
Namens, Irene Brongers

4-daagse Hotel S.C.E 2018
Weer moe maar voldaan weer terug van een geweldige week Nijmeegse vierdaagse. Wat heb ik weer genoten van alle lopers, verzorgers en de toppers van Sportclub S.C.E 4-daagse hotel. Het was weer geweldig!!!!
Weer thuis van de Nijmeegse Vierdaagse! Ben helaas donderdag uitgevallen dus gisteren met de verzorging op pad geweest. Was niet altijd even gemakkelijk. Toch kijk ik terug op weer een gave week met mijn vierdaagse familie van de Eenheid Noord-Holland, ons Vierdaagse hotel en de collega’s uit Canada! Iedereen bedankt voor de gezelligheid en vele knuffels!!! We zijn er weer klaar voor dankzij de leuke groep vrijwilligers.
Super leuke 4-daagse gehad in Nijmegen. Afscheid genomen van alle lopers, verzorgers van S.C.E en mijn mede verzorgers. Allemaal TOPPERS.

4-daagse Hotel S.C.E 2017
De eerste dag is weer gezellig verlopen…..fijn weerzien met alle bekenden en een paar nieuwe deelnemers. Het eten was voortreffelijk dankzij partyservice Milder
De eerste ploeg vrijwilligers gaat nu naar bed, de volgende ploeg gaat de nachtdienst in…….dat wordt n gezellige boel aan de bar als zo dadelijk de stappers uit de stad komen Tot het ontbijt om 09.00 uur.

4-daagse Hotel S.C.E 2016
Zo, de 100e 4-daagse 2016 zit er op. Het team 4-daagse S.C.E 2016 heeft gelachen, geploeterd, geknuffeld en genoten. Bedankt, het was een topweek. Bedankt lopers en verzorging van onze gasten, wij vonden het weer beren gezellig dit jaar. Het is weer stil zonder jullie, misschien tot volgend jaar voor de 101ste editie van de 4-daagse
Groet, 4-daagse team S.C.E 2016

4-daagse bij S.C.E geslaagd; 2015
Dit jaar heeft S.C.E weer 4 daagse lopers mogen ontvangen op ons sportpark. Dankzij de niet aflatende inspanningen van Audrey Meijer van Wijk heeft een groep van de politie Kennemerland de 4 daagse week bij S.C.E doorgebracht. Daarnaast waren ook twee oud-commando’s bij S.C.E te gast. Ons sportpark heeft veel te bieden en heeft mede dankzij de opknapbeurt van de kantine een uitstekende uitstraling. Zet daarbij een groep onvermoeibare en gastvrije vrijwilligers met daarnaast een uitstekende planning en voorbereiding en je hebt de ingrediënten voor een leuke week.Alles is goed verlopen en de gasten hebben na afloop duidelijk gemaakt dat zij het erg naar de zin hebben gehad en blij waren met de accommodatie en de verzorging. Het eten viel ook heel goed in de smaak, de catering van Dennis Milder staat garant voor kwaliteit. De lopers zijn de week goed doorgekomen en bij het afscheid hadden de gasten het allemaal over een hopelijk weerzien voor het volgend jaar.Het bestuur van S.C.E is heel blij dat de 4 daagse week weer nieuw leven in is geblazen en zijn uitermate tevreden met de resultaten. Dit komt ten goede aan heel S.C.E. Dank aan de leden voor het begrip dat de kantine van S.C.E gedurende deze vijf dagen besloten terrein was voor de gasten.

Het bestuur bedankt bij dezen de organisatie en de vrijwilligers voor al het werk en inzet die deze week mogelijk hebben gemaakt. Audrey en haar 4 daagse team, hartelijk dank en hopelijk volgend jaar weer!
Namens het bestuur van S.C.E,Irene Brongers

Vierdaagse wandelaars logeren weer bij S.C.E
In 2013 hebben we helaas geen vierdaagse wandelaars in onze accommodatie kunnen onderbrengen. Afgezien van de gezelligheid tijdens zo’n groot evenement als de Vierdaagse is, hebben we de inkomsten hiervan erg gemist. Dit is reden geweest voor het bestuur om te bezien op welke manier we weer onze accommodatie als slaapgelegenheid onder de aandacht konden brengen. We moesten opnieuw beginnen en als je daartoe besluit moet je ook echt opnieuw beginnen. Nieuwe mensen in de organisatie en andere uitgangspunten. Niet meer voortborduren op hetgeen we hebben gehad. Dat was goed, heel goed zelfs, maar dat is ook geweest. Kortom: het bestuur heeft Audrey Meijer – van Wijk gevraagd om te onderzoeken of er nog een groep wandelaars in onze kleedkamers wilden overnachten. Audrey heeft hierin van het bestuur – uiteraard binnen bepaalde bandbreedtes – de vrije hand in gekregen. Audrey heeft een groep vrijwilligers verzameld, die samen met haar deze week gaan organiseren. Onlangs heeft ze kunnen melden, dat wij weer aan een groep vierdaagsewandelaars onderdak gaan bieden. Een zeer goed bericht. Er moet natuurlijk nog wel het een en ander worden geregeld en georganiseerd, maar het belangrijkste is, dat we weer een groep wandelaars in huis hebben. Maar nog belangrijker is – en daar is het bestuur veel aan gelegen – om deze groep, die zelf hebben aangegeven continuïteit en vastigheid te zoeken, voor meerdere jaren vast te houden. Dat kost het eerste jaar wat extra inspanning, maar wij hebben er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Tijdens de onderhandelingen heeft de leiding van de groep wandelaars (politie Kennemerland) aangegeven, dat zij privacy erg op prijs stellen. Wij willen als bestuur aan dat verzoek voldoen. Dit heeft met name voor onze leden consequenties voor de openstelling van ons clubhuis tijdens de vierdaagse week. Het clubhuis zal van maandagmiddag 14 juli 12.00 uur tot zaterdagmorgen 19 juli 12.00 uur (ook voor leden van S.C.E) niet geopend zijn.
Namens het bestuur, Berry Aalders