1. Home
  2. /
  3. Media
  4. /
  5. Archief
  6. /
  7. 2003-2004

2003-2004

Trainer Eric van Dreumel liet vrijdag S.C.E weten de Nijmeegse voetbalclub onmiddellijk te zullen verlaten. Via een telefoontje aan technisch coördinator Paul van Cleef van de derdeklasser maakte de Cuijkenaar zijn besluit kenbaar. Ik wilde al aan het einde van dit seizoen stoppen, legt Van Dreumel uit. Dat ik nu vertrek is het beste voor iedereen. Mijn drukke werk en gezin hebben hierbij geen rol gespeeld. Het klopt dat ik teleurgesteld ben over de instelling van de spelers. Eigenlijk wil ik er niet veel over zeggen. Ik hoop voor S.C.E het beste. Dat ze genoeg punten halen en erin blijven. Ik ben blij dat ik er vanaf ben. Na enig aandringen, vervolgt Van Dreumel: Het klikte niet meer tussen de spelersgroep en mijzelf. De club heeft het moeilijk en ik hoop dat alles op zijn pootjes terecht komt. Er waren geen problemen tussen Paul van Cleef en mij. Integendeel, zonder hem was ik al drie maanden eerder opgestapt. Nee, ik ben na vrijdag niet meer bij S.C.E geweest. Ik heb ook nog niks van het bestuur gehoord. Heel jammer dat Eric het niet heeft afgemaakt, reageert technisch coördinator van Cleef. Het was niet alleen dat Eric teleurgesteld was over de instelling van de spelers. Hij kon zich ook zelf steeds minder motiveren om door te gaan. Er was geen onwerkbare situatie. Dat hij zou stoppen had ik tot vorige week dinsdag niet voorzien. De opvolger van, van Dreumel heeft de Nijmeegse voetbalclub al in huis: John Leander, de huidige trainer van S.C.E A1. Leander is in ieder geval volgend seizoen hoofdtrainer van S.C.E, weet van Cleef. Dinsdag (vandaag) overleg ik met het bestuur of Leander, die de club goed kent, dit seizoen afmaakt. Ik heb voorlopig de trainingen overgenomen, mogelijk blijf ik dat doen tot de zomer.
Bron: De Gelderlander dinsdag 17-02-04

14-05-04 John Leander heeft besloten om terug te treden als veldtrainer bij ons eerste selectieteam. Zijn werk als veldtrainer zonder diploma was de vakbond voor trainers al een doorn in het oog. Ook het “gevoel” bij John en de spelersgroep na de degradatie was niet zodanig dat we met vertrouwen in het nieuwe seizoen het verloren terrein weer terugpakken. John blijft gelukkig wel bij S.C.E. John bedankt!!!
Namens het Bestuur, Han Mulders

02-06-04 De transferperiode brengt S.C.E terug naar af. De volgende spelers uit de selectie van S.C.E zijn vertrokken, Huub Creemers (Juliana’31) Roel van Wijk, Sjors Pranger, Robert Jan Tims (Milsbeek) William Reijers, Wouter Nas (Nijmegen) Robert de Pauw (N.E.C) Niels Besier, Bob Heijltjes, Dennis Milder (SJN) Jerry Schaap (Blauw-Wit) N’Farla Foufana (SML) Ivo van Benthem (Woezik) Dennis Bakker (Olympia Horssen) Luuk Meijers (Beuningse-Boys) Leon de Haan (Orion) Stephan Cornelissen, Gerton Postma (Kolping-Dynamo)

21-06-04 Het bestuur van S.C.E is met Paul van Cleef overeengekomen dat hij de nieuwe trainer wordt van ons eerste team voor het seizoen 2004-2005.
Namens het Bestuur, Han Mulders

20-01-04 Aan alle selectieleden S.C.E 1 en S.C.E 2 (c.c. bestuur), Afgelopen nacht 19-01-04 (omstreeks 1.45 uur) is een deel van het clubhuis afgebrand (m.n. keuken) als gevolg van een kortsluiting (zeer waarschijnlijk). De keuken is hierdoor in zijn geheel onbruikbaar geworden en het gehele clubhuis is aangetast door rookschade. Morgen (dinsdag) zal een expert komen om de exacte schade op te nemen. We proberen als begeleiding van de selectie de club te steunen en vragen hierbij ook jullie volledige medewerking in de komende tijd. Dit is een zeer vervelende gebeurtenis die we als S.C.E-ers moeten meemaken en de komende tijd moeten we met elkaar bewijzen dat we als leden samen sterk zijn. Wij vragen als begeleiding dan ook jullie begrip voor alle besluiten die gedaan worden in de komende tijd en daar waar hulp nodig is op jullie steun kunnen rekenen! Alle ontwikkelingen, besluiten en het laatste nieuws omtrent S.C.E is na te lezen op, www.sce-nijmegen.nl
Met vriendelijke groet, Namens de begeleiding selectie S.C.E

20-01-04 Afgelopen nacht (19-1-2004 – 01.47 uur) is er brand geweest in ons clubhuis, de gehele keuken is uitgebrand en verder veel rookschade. De brand is waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting, acties lopen. Een belangrijk gebeuren kan toch niet doorgaan, namelijk de Vrijwilligersavond moet uitgesteld worden tot nader order dit i.v.m. de veiligheid. De elektriciteitsdraden en telefoondraden zijn allemaal gesmolten, Ook het gebouw (spanten heeft mogelijk schade). Expert komt 20 januari.a.s.
Namens het bestuur, Han Mulders

22-01-04 Hallo leden, zeer vervelende zaak en dat kan ook onze vereniging niet erbij hebben. Ik stel voor (indien de feestavond voor vrijwilligers vrijdag 23 januari toch nog doorgaat) een collecte te houden om wat van de eigen risico tegemoet te komen, opdat de keuken weer snel opengesteld kan worden. Werk je er niet aan mee, dan moet dit ook worden gerespecteerd. Niemand moet zich verplicht voelen om hieraan mee te doen. Als ex bestuurslid weet ik hoe slecht onze financiële zaken er voor staan. En vooral de weken dat er niet gevoetbald wordt, komkommertijd zoals Han Mulders afgelopen zaterdag nog citeerde, komt er te weinig geld binnen. Nogmaals dit is een voorstel van mij en wil natuurlijk niet dat hier weer allerlei indianen verhalen de ronde doen. Ik vind het geweldig dat Rutger alle e-mail leden hier over bericht. Verder wil ik natuurlijk ook mijn medewerking verlenen aan onze vereniging indien mogelijk.
Namens, Ronny Manupassa

december 2003 Of ik nog een keertje iets voor het clubblad wilde schrijven. Het wordt allemaal te duur; de kopij blijft achterwege, het aantal handjes om te helpen neemt niet toe. Het zal weer gonzen in het clubhuis: HET LAATSTE CLUBBLAD ? Waar zijn ze mee bezig? Ik betaal toch contributie, dus ik heb recht op een clubblad. Als bestuur raak je gehard voor dit soort opmerkingen. Gewoon terugzeggen: HELP DAN MEE: zijn ze meteen stil, of ze mompelen iets van “ik heb er geen tijd voor” terwijl ik ze toch heel vaak in het clubhuis zie. Of ook een mooie, “WAT SCHUIFT HET?” Terugzeggen: Je doet het voor de club. Ook weer meteen stil. Ik bedenk me, nu ik dit schrijf, de grote commotie over de borden waar elk team de uitslagen en de standen kan aflezen, honderden euro’s uitgegeven en moet je eens kijken: een troosteloze witte boel achter in het clubhuis. Er wordt gewoon heel veel niet bijgehouden, geen zin, geen tijd, te veel moeite. Ze zeggen wel eens dat het clubhuis de spiegel is van een club, als wij in de spiegel kijken, wat zien we dan?
Nu volgt het laatste stukje van mijn laatste stukje voor het laatste clubblad, en dan gaat het over webmaster Bert en de website van S.C.E Die website neemt als het ware de functie over van het clubblad. Op de website staan veel gegevens over de club, daarnaast wordt actuele informatie gegeven over het wedstrijdprogramma en de nevenactiviteiten. Wat dat betreft is zo’n eigen site voor de club heel mooi. Daar zit wel weer een maartje aan. Bert kan natuurlijk niet alle informatie uit zijn grote duim zuigen, hij heeft voeding nodig. Spelers, trainers, leiders, iedereen die S.C.E een warm hart toedraagt moeten hem voorzien van informatie, zodat hij onze mooie website actueel kan blijven houden. Als u wilt reageren op dit stukje kan dat niet meer in het volgende clubblad, wel via een mailtje op de website aan Bert.
Tot mails Joop Vedder

Het bestuursbesluit inzake koffieverstrekking wordt herzien.
De regeling wordt nu als volgt, de medewerkers krijgen als nodig koffiemuntjes (kleur zwart). De verstrekking hiervan regelt de penningmeester.

Het afgelopen jaar zijn er 44 (!) ballen “verdwenen”.
Reken voor een bal gemiddeld 25 euro. Er zitten ook duurdere bij. Het zou zo maar kunnen, dat die duurdere ballen opzettelijk het hek over geschoten worden. En dan is het diefstal.

Per 01-01-2004 gaat iedereen voor de koffie betalen: voor het barpersoneel is het niet meer te doen wie wel van S.C.E is en wie niet. De prijs wordt wel laag gehouden te weten; door deweeks 0,50 euro en in het weekend 0,90 euro. Dit geldt voor iedereen, zelfs voor het bestuur

Per 01-01-2004 is onze buitendienst medewerker Chap v.d Veen niet meer in dienst van S.C.E Dit, omdat de regeling met de overheid veranderd is en hierdoor S.C.E een zeer grote eigen bijdrage moest doen, wat financieel onverantwoord is.
Namens het bestuur Han Mulders

Geen leukere klasse dit seizoen dan de derde klasse D. De hele regio is erin vertegenwoordigd. Van de twaalf clubs komen er negen uit de omgeving Nijmegen. Met de trainers van die clubs kijken we vooruit op het nieuwe seizoen. De ondervraagde trainer zijn vrij eensgezind in hun voorspellingen. Lienden (7 stemmen), N.E.C (5) DIO’30 (4) zijn de grote favorieten voor de titel. Degradatiekandidaat nummer één is Veluwezoom (5 stemmen).

Trainer: Eric van Dreumel
Kampioen: Het wordt heel close. N.E.C is mijn favoriet. Een goede ploeg met een brede selectie. Degradant: Gezien vorig jaar zeg ik Veluwezoom en Juliana’31. Eigen ploeg: We willen degradatie ontlopen en misschien een periodetitel pakken. Dat is mogelijk. Qua namen hebben we ingeboet, maar we hebben nu wel een bredere selectie.
Bron: De Gelderlander zaterdag 23-08-2003

S.C.E seizoen 2003 – 2004

8 Senioren teams: 4 Zondag teams, 4 Zaterdag teams
9 Junioren teams: 2 A teams, 3 B teams, en 4 C teams
18 Pupillen teams: 5 D teams, 6 E teams, en 7 F teams
1 Dames team
1 Meisjes team
1 G-team
14 Futsal teams

De volgende spelers spelen in zondag 1
Johnny Blauw, Robert de Pauw, Huub Creemers, Robert-Jan Tims, Niels Besier, Wouter Pieterse, Roel van Wijk, Wouter Nas, Dennis Bakker, Sjors Pranger, Michel Bluijssen, Joost van Rooy, Chris Thomassen, William Reijers, Ivo van Benthem
Trainer Eric van Dreumel (gestopt) John Leander
Leiders Paul van Cleef, Peter Mondi
Verzorgers Wim Lochtenberg, Willy Weijers
Ass. Scheidsrechter Peter Hendriks

De volgende spelers spelen in de A 1
Kenny Kriesels, Ricardo de Bruin, Shayan Kowsari, Dennis Kaldenberg, Rick Bentvelsen, Rob Verstegen, Martijn Koks (A), Ramon Gillich, Lex Kok, Willem-Jan Sonneveld, Antonio Neto, Nuno Afonso, Kevin Kirkenier
Trainer Paul van Cleef
Leider John Goedhart
Ass.Scheidsrechter Willem Wensveen

De volgende spelers spelen in de B 1
Pedran Banisiad, Glenn van Berkum, Martin Bongers, Maurice de Bruin, Jasper Coenders, Niels Coenders, Armim Dehgan, Abdigani Hassan Dahir, Ricky van Loon, Dana Agaz Hassan, Danny Reijnen, Leroy Thiesky, Liban Husen
Trainer Johan Kosman
Leider niet bekend
Ass. Scheidsrechter Bas Jongnain

De volgende spelers spelen in de C 1
Jeffrey Bedeke, Ishan Choudhry, Danny Fortier, Daniel Heideveld, Joey Huiskens, Sonny Huiskens, Davy Huiskens, Eelco de Leeuw, Rene Marcusse, Boear Nazad Noeri, Roy Peeters, Jan Pedro van der Sanden, Christiaan Nicolasen, Fabian Zwarts, Daan Kok, Shayn Arabian
Trainer Bert Kok
Leider Frans Teunissen
Ass. Scheidsrechter Geert Peters

De volgende spelers spelen in de D 1
Jordy Althof, Alireza Bayat, Pieke de Beus, Ato Cardna, Joris van Daal, William de Groot, Mohammed Hassan Dahir, Kevin de Jong, Jordy Kaldenberg, Anass Kassoussi, Danny Koenen, Jeffrey van de Scheur, Tim Thijssen, Kasper Leander
Trainer John Leander
Leider Berry Kaldenberg
Ass. Scheidsrechter niet bekend

De volgende spelers spelen in de E 1
Thomas Bouwens, Avonne Chittick, Nick Cornelissen, Rick van den Heuvel, Mick Jans, Jeffrey Schevers, Menno Scholten, Etienne van Trigt, Patrick Wilms, Jasper van Herkhuizen, Sem Dunkees
Trainer Ilja van Trigt
Leider Mevr. Bouwens

De volgende spelers spelen in de F 1
Dylan Elbers, Joey Jans, Tom van der Krabben, Luuk Kregting, Denis Mujagic, Silvio Overmaat, Kevin Smits, Nick Spies, Davey Strik, Marco Verhoeven
Trainer Ron Spies
Leider Alex Overmaat

De volgende speelsters spelen in Dames 1
Maud Akkers, Loes van den Broeke, Ginny Carlo, Cynthia Deken, Kimberly van Dooren, Chantal Hermsen, Desiree Jegen, Susanne Kaspers, Jolanda Mondi, Jeanny Palm, Cynthia Schouten, Rinske Thomassen, Igraine Witman, Avyola Witman, Kim Saat
Trainer Marc de Schaepmeester
Leidsters Thea Hermsen, Jolanda Mondi
Verzorgster Annelies Schoppema
Ass. Scheidsrechter Wilma Kaspers

De volgende speelsters spelen in meisjes 1
Vanity de Boer, Janine van Kleef, Manon Koks, Nikke Leander, Greanne Leeftink, Cassandra Paymans, Fena Tasidjawa, Elleke Thomassen, San van de Ven
Trainer P. Makaay
Leidster I. van Kleef
Ass. Scheidsrechter niet bekend

De volgende spelers spelen in het G-Team
Carlo Bogaard, John Bogaard, Cees Evers, Frans Jansen, Gerard Jordens, Herman Masmeijer, Wilfried van Putten, Richard Vroegop, Marco Vroegop, Willy Weijers
Trainer Gerard de Jager
Ass. Trainer Geert Kelly
Leiders Ed van den Broeke, Philip Dreis
Verzorger Willy Weijers
Ass. Scheidsrechter Olaf Konings

Medewerkerfeestavond S.C.E
Het bestuur van S.C.E wil al haar medewerkers uitnodigen voor de medewerkers feestavond op 23 april 2004 in het clubhuis van S.C.E. De feestavond begint om 20.15 uur en duurt tot 01.00 uur. Voor muziek, een hapje en een drankje is gezorgd !!! U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het feestgedruis met uw eventuele partner!! Wij wensen u veel plezier en tot ziens op 23 april 2004
Persoonlijke uitnodiging is tevens uw toegangsbewijs

Beste Euroclubleden
maart 2004 Hallo euroclub leden de eerste maanden zitten er weer op van het nieuwe jaar, en ik kan jullie mededelen dat Berry Aalbers onze penningmeester zijn werk volledig onder controle heeft. Zoals jullie misschien al is opgevallen komt er de ene maand meer euro’s binnen dan de andere maand. Dit heeft te maken dat er mensen zijn die voor een heel jaar tegelijk betalen. Maar vol trots kan ik u mede delen dat er al 728 EURO is binnengekomen. Chris Janssen heeft weer een nieuwe ledenlijst gedrukt en deze op het eurobord in het clubhuis gehangen, komt uw naam nog niet voor op deze lijst wees niet ongerust op de nieuwe lijst komt hij zeker maar omdat een lijst afdrukken toch wat kost en er iedere keer een nieuw lid bij komt verzamelen we eerst een paar namen. Maar uw naam komt wel op de euroclub lijst en op het internet te staan.
Mochten er nog vragen zijn van jullie kant kom eens langs in het clubhuis daar zien we elkaar tot ziens.
Berry Aalders en Pierre de Bruijn

De Euro club
januari 2004 Het is alweer een paar weken geleden dat we zijn gestart met de euroclub. In een zeer korte tijd zijn we al uitgegroeid tot 41 leden en we groeien het liefst nog door naar 50 leden of meer. Het leuke van deze groep mensen is dat als het wat slechter gaat ze er gezamenlijk de schouders onderzetten.
Dus en groep mensen met een warm clubgevoel, geen grote mond maar doen samen staan we sterk. Door de massa kunnen we met een klein bedrag per maand elk jaar een leuk bedrag bij elkaar sparen, en dit investeren in onze vereniging S.C.E Iedereen vaart er wel bij en de leden beslissen waar er ingekocht gaat worden. Aan het eind van iedere maand brengt Berry Aalders verslag uit van wat er aan donaties zijn binnengekomen (Berry bedankt dat je dit erbij gaat doen) Dit zal dan d.m.v onze clubmeter in het clubhuis bijgehouden worden. Ook wil ik Bert Bentvelsen bedanken voor zijn inzet om onze euroclub op het internet te promoten, het liefst met het lied we are the champions als we aangeklikt worden. Zo ook Chris Jansen (S.C.E 5 ) regelmatig drukt hij belangeloos in zijn drukkerij wat voor onze vereniging zoals de namen van de leden op ons eurobord. En Richard Krechting voor het ontwerpen van het eurobord allemaal geheel belangeloos, klasse mensen bedankt. Voor de mensen die al meedoen “NAMENS S.C.E BEDANKT“ jullie maken het verschil, toch een soort familie gevoel. Ik hoop dat jullie anderen nog kunnen inspireren om mee te doen aan ons goede doel. Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar achter de bar in ons clubhuis. Verder rest mij nog om jullie een fijn maar vooral een gezond sportief 2004 te wensen.
Tot ziens Pierre de Bruijn

De Euro clubmeter
december 2003 Na jarenlang geklaag over het materiaal om te trainen, inrichting van het clubhuis etc. wil ik iedereen oproepen om mee te doen aan onze euro club actie. De laatste tijd zijn de kosten van het materiaal flink gestegen, ballen, doelen om te trainen, doelnetten, hesjes, watertassen of misschien wel iets voor het clubhuis, van alles en nog wat hebben we nodig. Daarom is er vanaf 1 januari 2004 de €uro club in het leven geroepen. Voor slechts 1 euro per week kunt u lid worden van deze club – dat is minder dan een pilsje – . Wordt donateur en vul de machtigingskaart in – verkrijgbaar aan de bar – voor 4 €uro per maand. Zo hoop ik door de massale aanmelding een vaste inkomensstroom per jaar te realiseren. Een keer per jaar organiseren we een avond voor de deelnemers aan deze €uro club om de wensen naar voren te brengen en u te laten beslissen, waaraan wij het geld besteden.
Dus de deelnemers aan de euro club beslissen hoe het geld wordt besteed.
Deze avond wordt dus geen feestavond maar een kopje koffie wordt u wel aangeboden. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van wie er meedoen, d.m.v. een namenlijst en stand van zaken via het publicatiebord in het clubhuis en via deze internetpagina. Mocht u zelf sponsors weten te vinden, die voor deze actie een leuke bijdrage willen doneren en/of mensen in uw omgeving, die ook mee willen doen via de machtigingskaart, dan zijn deze natuurlijk van harte welkom.
IK REKEN OP JULLIE, Pierre de Bruijn

Hoofdbestuur S.C.E 2003 – 2004
Voorzitter Vacant
Vice Voorzitter Bill Kirkpatrick
Sponsor Zaken Bill Kirkpatrick
Secretaris Vacant
Penningmeester Aloys Füchten
Technische Zaken Joop Vedder Han Mulders
Wedstrijdsecretaris Stef Jansen
Clubhuis Zaken Pierre de Bruijn
Contributie/Ledenadministratie Berry Aalders
Futsal Twan Roghmans

Jeugdcommissie
Voorzitter Ron Spies
Coördinator Richard van Thiel
Scheidsrechters Johan Ketelaar
Toernooicommissie Michel Coenders
Internet Zaken Bert Bentvelsen

Coördinatoren Technische Zaken
A junioren Paul van Cleef
B en C junioren Ryks de Jong
D pupillen Peter de Groot
E en F pupillen Richard van Thiel

When the shit hits the fan
zondag, 2 mei 2004 17.50 uur. We hebben in verschillende opzichten een teleurstellend seizoen achter de rug. Bij de seniorenselectie is het tweede sportief gezien een leuke uitzondering en gaat de nacompetitie in. Natuurlijk ook het kampioenschap van ons G-team, maar met die sterrenbezetting en –coaching had iedereen daar al stilletjes op gerekend. Het eerste heeft na de winterstop nog 2 punten gepakt en dat was niet genoeg. Ik tel de overwinning in het laatste duel (nou ja) tegen de kampioen maar niet mee. Ook bij de jeugd valt er overigens weinig te vieren. Degradatie van het eerste uit de 3e klasse. Hoe kon het nou allemaal zo gaan? Een enthousiaste groep en dito begeleiding. Goede voorbereidingen, een flitsende competitiestart. Dan komt er een dip, mensen gaan morren, blessures genezen steeds langzamer, schorsingen komen eerder, de training wordt steeds minder bezocht en de vrije val wordt ingezet. De sfeer in het clubhuis verdwijnt en maakt plaats voor discussie. Trainer en leiders hebben er geen zin meer in en stappen er gewoon uit. S.C.E veel succes verder. De conclusies van de bargesprekken laten zich raden: dit of dat in de organisatie deugt niet en het bestuur begrijpt er vaak niks van. Er wordt steeds meer over mensen dan met mensen gepraat. Iedereen weet waar het aan schort. Fraaie oplossingen worden het bestuur voorgeschoteld. Zorg voor betere sponsoring, geef de jongens een meer dan goeie onkostenvergoeding, geef ze een saunaatje of doe iets anders voor ze. Maak het clubhuis tot een tweede thuis. Ook krijgt het bestuur verwijten. We doen niks aan sponsoring, we komen te weinig kijken, we regelen te weinig mensen achter de bar, de consumpties zijn te duur, we zorgen niet voor tijdige aanvulling van de weggeschoten ballen. Ook de jeugdopleiding of liever gezegd: de afwezigheid daarvan, komt onder vuur te liggen. Iedereen weet waarom het fout ging, ik ben echter bang dat al die betweters het fout hebben gehad. Er is al zo vaak over de enige goeie oplossing gesproken, maar ik heb hem simpelweg niet gehoord bij alle goedbedoelde tips en adviezen. Ik zal hem onderaan nog maar weer eens geven (versie 379). Praatsessies met de selectie en de staf helpen ook niet, je kunt wel het vertrouwen in elkaar blijven uitspreken maar als je dan de zondag daarop weer lamlendig om de oren krijgt, verdwijnt dat vertrouwen ook als sneeuw voor de zon. Wat dan? Hoe nu verder? Zakken we nu door naar de 5e en 6e klasse? Nergens voor nodig. Er is een uitweg. Ik loop nu ongeveer 43 jaar in de voetballerij mee. Heb naast promoties ook degradaties gekend. Ik ken de bijbehorende taferelen. Degradatie is gewoon shit en straalt af op de hele vereniging. Wat kunnen we doen? Even enkele mogelijkheden op een rijtje. Weglopen is het meest gemakkelijke. Schuif de schuld op S.C.E, zeg dat jouw capaciteiten meer tot hun recht komen bij een andere club en klaar ben je. Je kunt dan eventueel overwegen weer terug te komen “als het weer goed gaat”. Relatief eenvoudig is ook om je te scharen bij de gegroeide schare van de negatievelingen. Uit luidruchtig je ongenoegen en zeg vooral dat er dingen niet deugen of dat de mensen die iets voor de club doen het fout doen. Ga vervolgens aan de bar op een kruk zitten en zie toe. Als je gevraagd wordt om iets voor de club te doen zeg dan dat je geen tijd hebt. Er is ook een andere weg: we gaan ons verdorie het snot voor de ogen vechten om dit slechte seizoen weer goed te maken. WIJ HEBBEN NOG WAT GOED TE MAKEN. Volgend seizoen gaan we er voor om het verloren gegane terrein te heroveren.Niet alleen voor S.C.E ook voor mijzelf heb ik nog een rekening te vereffenen. Of had S.C.E jou soms niet goed behandeld? Heb je niet het gevoel dat je in het krijt staat? Nog even versie 379 van de enige juiste oplossing. Het eerste is niet gedegradeerd, de vereniging is gedegradeerd. Het aantal vrijwilligers neemt af. Er is zoveel werk te doen en met hoe meer mensen je dat doet hoe lichter en plezieriger het werk wordt. De vereniging heeft vrijwilligers nodig om het werk te doen dat gedaan moet worden. Daarom heet het waarschijnlijk ook vereniging. Die negatieve spiraal moet worden omgebogen, we hebben een taak uit te voeren! Kom eens van die barkruk af, loop niet voor de problemen weg en laat S.C.E veerkracht tonen. Het kan gemakkelijk als we maar niet met zijn allen blijven zitten of weglopen.
Joop Vedder

De zaterdagmorgen is voor de jeugd
Onder dit motto heeft het bestuur besloten een bijdrage te leveren aan een gezonde omgeving voor onze jeugdige sporters. Hoewel roken in de clubhuizen/horeca nog niet aan banden is gelegd zijn wij van mening dat wij als Sport Club Excelsior onze ogen niet moeten sluiten voor de problemen die het roken en het mee-roken kennelijk op onze gezondheid heeft. Op zaterdagmorgen zijn gemiddeld ruim 200 jonge sporters (S.C.E ers en tegenstanders) actief op onze velden. Zij hebben er recht op dat wij allen rekening met hen houden. Daarom heeft het bestuur besloten dat op
zaterdag tot 13.00 uur in het clubhuis:
– niet gerookt mag worden
– geen alcohol geschonken mag worden
Wij verzoeken u met deze afspraak rekening te willen houden, en het onze medewerkers niet moeilijker te maken dan nodig is.

De G-Team trein, dendert voort
Op 22 mei 2004 werd deelgenomen aan door VVJ Utrecht georganiseerd toernooi. Ons team moest uitkomen tegen VVJ, CTO ’70, RODA ’23 en GONA. Bij aanmelding werd ons een begeleider voor de gehele dag toegewezen (deze begeleiders waren allen 1e elftal spelers; iets voor S.C.E in de toekomst?). Onze begeleider heette AD en hij werd benoemd als interim coach. Nadat de kruitdamp van de poulewedstrijden was opgetrokken bleek dat S.C.E 1e en GONA als 2e was geëindigd. Als sluiting van de poule werd de wedstrijd S.C.E – GONA gespeeld; deze werd door ons team met 3-0 gewonnen. Ad als interim coach was blij, natuurlijk een ongeslagen coach straalt altijd. Nu rest het team nog: 29-5-2004 wedstrijden om kampioenschap knvb district oost en op 5-6-2004 ons eigen toernooi.
S.C.E G-TEAM WINT OOK DE A-POULE VAN HET 15e INTERNATIONAAL G-TOERNOOI CJVV.
Nadat de spelers etc. onder zeer vriendelijke Amersfoortse politiebegeleiding naar het sportcomplex was gebracht kon het toernooi beginnen. Omdat 1 team had afgezegd voor het toernooi bestond het toernooi voor A teams uit de volgende verenigingen: C.J.V.V. AMERSFOORT, V.V.J. UTRECHT en S.C.E NIJMEGEN. De aftrap was om 10.00 uur met de wedstrijd CJVV – S.C.E en de laatste wedstrijd was om 14.15 tegen, u raadt het al, CJVV. Tussendoor heeft het team uiteraard ook tegen VVJ gespeeld; de uitslagen laten wij maar achterwege maar het eindresultaat was: 1e S.C.E 18 punten, 2e VVJ 7 punten, 3e CJVV 7 punten. Een grandioos succes weer van het G-Team.

Reacties website
Op de eerste plaats mijn complimenten voor de fantastische website. Ik heb inmiddels een aantal S.C.E’ers op de hoogte gesteld van het bestaan van de website. Ook op de nieuwe toegangskaartjes van het eerste elftal heb ik de website al vermeld. Ik zal ook proberen dat het overal gewoonte wordt om het adres van de website te vermelden..Als secretaris afdeling voetbal bij Quick 1888 heb ik genoten van jullie website.
Theo Wijlemans

Een schitterende website klasse. Is het mogelijk om ook bestuursmededelingen in te lassen.
Mogelijk straks ook clubblad? Groetjes Han Mulders

S.C.E heeft zijn eigen website. Met dank aan onze webmaster Bert Bentvelsen

Bert, fijn dat je alles zo perfect verwerkt, ziet er toppie uit. Paul

Hallo allemaal, complimenten voor een schitterende website, zal jullie blijven volgen.
Hartelijke groeten, Lex Coenen

Prima werk, vandaag heb ik het laatste clubblad in de bus gehad, jammer. Overigens ziet de site er ook goed uit en er is voldoende informatie aanwezig om bij te blijven lijkt mij. Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor de inzet die er door de leden die ondanks (veelal) hun dagelijkse werkzaamheden toch nog tijd vrij kunnen maken voor hun club. Willy Marneef

Bert, Site ziet er goed uit, steeds meer input is perfect! Rutger Schuijffel

Hallo redactie, cq webmaster. Leuk initiatief en site ziet er vooralsnog goed uit. Als coördinator van de D-pupillen kan ik al vast een paar wijzigingen ter actualisatie doorgeven.

P.S. Wat een website, welke club doet ons dat na, weer iets om trots op te zijn, complimenten aan de makers ervan. Ferrie Meinema

Bert, leuke site, ik heb hem zelfs bij https://www.changedetection.com aangemeld en krijg dan een mailtje als er wat nieuw op de site wordt geplaatst. Ik kan dan direct naar de gewijzigde pagina doorlinken. Trouwens, heb je nog reacties ontvangen van leden die oud papier willen ophalen??. Elke vrachtwagen die ‘gelopen’ wordt levert trouwens 40 euro op. Toch leuk voor ouders/leiders om aan de jeugd te kunnen besteden. De overige opbrengst is voor de club natuurlijk! William Nijland

Hey Bert, de site ziet er goed uit, jammer van die matige foto bij de A1. Nee is maar geintje.
Groetjes van de vaste meerijder.

Beste sportvrienden, Als oud lid in de periode 1958 tot 1977, heb ik met veel genoegen de S.C.E website bezocht. Ik wil hierbij mijn complimenten overbrengen voor deze uiterst kwalitatieve en informatieve site. Ik zal met veel plezier deze site regelmatig bezoeken om te zien hoe het met de vereniging, die ik een warm hart toedraag, gaat. Veel succes en plezier toegewenst!
Met vriendelijke groeten Peter Vermeegen

Beste Bert, ten eerste mijn complimenten voor de prima website van S.C.E De informatie is zeer uitgebreid en vooral up to date. Maar verder… blijf vooral zo door gaan.
Perry Janssen, zondag 3

Hallo Bert, ik vind dat de website er uitstekend uitziet, het functioneert beter als het clubblad en is veel uitgebreider, klasse. Zelfs ik betrap me steeds vaker achter een computer.
Groet Pierre de Bruijn

Hallo, het ziet er allemaal heel mooi uit. een minpuntje is dat wij eindelijk een keer gewonnen hebben en dan staat er 2-2 ingevuld. we hebben 2-0 gewonnen!!! Ga zo door met de site, echt leuk.
Groetjes Jolanda Mondi

Hallo webmaster van S.C.E, bedankt voor het plaatsen van de foto’s. Leuk dat de gemengde foto, van de zelf georganiseerde bekeruitreiking, wat groter gehouden is. Groeten, leider F5 Marcel Cornelissen

Sorry Bert, het klopt dat wij het derde zijn, ooit waren we vele jaren het vierde. Maar ja, hoe ouder hoe gekker, inmiddels gemiddeld 40 zijn we nu het derde. Wie weet waar we nog eindigen ?????????? Het klopt ook dat ik het futsal verzorg. Ik vind de site pico bello en zorg dat je ook vanuit het futsal binnenkort input krijgt. Groeten, Twan Roghmans

Ziet er prachtig uit ! Ga zo door Bert, mijn zoon vind het ook heel mooi.
Groeten Elvis (vader van Jeshua Tromp van de E2)

Hallo, Ik heb even gekeken naar “onze” website. Ziet er goed uit.
Namens, Cobie Roos F 2

Bedankt voor het snelle plaatsen van de foto’s. Verder ga zo door met de site het zal best wel wat worden, er staat genoeg informatie en andere zaken wat betreft het voetballen op, en maar hopen dat er nu meer kopie binnen komt dan bij het clubblad. Fred Schoppema

Alles goed? Site loopt goed; niet? Ik hoor nu ook steeds meer geluiden die alleen maar positief zijn m.b.t de site!!! Rutger Schuijffel

Wij als bestuur hebben de indruk, dat de SCE-site een goed bezochte site is. Wij horen in en buiten het clubhuis ook regelmatig, dat er naar deze website gekeken en verwezen wordt. Het bestuur zal ook moeten leren om de website ons eigen te maken.
Namens het bestuur, Berry Aalbers

Bert, De site ziet er goed uit maar hoe kun je als team een eigen site krijgen?
Jan van Boekholt, leider, trainer B2

Hallo, komt er ook nog informatie over de zaalvoetbal afdeling op de website?
Groeten, Jos Jaspers

Hallo, mooie site maar hoe komt het dat in het begin de letters zo door elkaar staan is erg onduidelijk. Verder vind ik hem erg overzichtelijk als je iets moet opzoeken, ik hoop dat er veel elftallen zijn die een reactie geven op de site. Zeer zeker over hoe de competitie van de elftallen loopt. Annelies Schoppema
08-07-04 Vandaag heeft de 10.000ste bezoeker zich gemeld op de website van S.C.E
De website is sinds 14 september 2003 in de lucht, amper 10 maanden later is het zover. De website voorziet duidelijk in een behoefte bij de leden en de vele belangstellende van S.C.E van over de gehele wereld. Zeker een goed resultaat voor een amateur voetbalvereniging. Op naar de volgende tienduizend.
Namens de webmaster, Bert

21-06-04 In verband met te weinig belangstelling wordt de EK niet meer bij in het clubhuis van S.C.E op het grote scherm vertoont. Het clubhuis is alleen nog op donderdagavond en zaterdagmiddag open.
Met vriendelijke groet, Bill Kirkpatrick

31-05-04 Op 2e pinksterdag speelde om half elf op sportpark De Dennen het 2e van S.C.E tegen de Beuningse-Boys 2 voor promotie voor een plaats in de eerste klasse. S.C.E heeft de wedstrijd met 2-1 verloren waardoor de Beuningse-Boys promoveert naar de 1e klasse

26-05-04 – 2e Pinksterdag 31 mei 2004 – Aanvang: 10:30 uur Sportpark De Dennen (Quick 1888 Nijmegen) “The Final Day” S.C.E 2 – Beuningse Boys 2 Komt allen kijken naar de finale van de nacompetitie reserve 2e klasse. Namens de trainer van S.C.E 2, Rutger Schuijffel

22-05-04 De A 1 heeft vanmiddag in de nacompetitie (klassebehoud/degradatie) tegen Juliana’31 en VVO 2 maal een nederlaag geleden van 5 – 0 waardoor de A 1 automatisch degradeert naar de 1e klasse. VVO speelde de wedstrijd tegen Juliana’31 gelijk 0 – 0 strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen VVO is de gelukkige winnaar geworden en speelt volgend seizoen hoofdklasse.

10-05-04 De meisjes van S.C.E zijn maandagavond bij RKHVV kampioen geworden. De laatste wedstrijd hebben ze gewonnen met 3 -2 De felicitatie gaat uit naar de speelsters, trainer, en leidsters met het behalen van dit kampioenschap

08-05-04 Bij de jongste pupillen van S.C.E zijn de F1 en de F4 kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Trainers en leiders en niet te vergeten alle spelers van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap.

23-04-04 De spelers en het begeleidingsteam van G-Team willen iedereen die heeft bijgedragen aan het natje en het droogje ter gelegenheid van het kampioenschap nog heel hartelijk dankzeggen voor hun gaven. Hieruit bleek toch hoe een groot deel van de S.C.E familie meeleeft met onze jongens van G-Team.
Namens, Ed van den Broeke

24-04-04 Op de zeer gezellige vrijwilligersavond van 23 april j.l is gekozen tot Excelsior Man of the Year, Olaf Konings. De reden hiervoor waren o.a. Grensrechter/verzorger G-Team en Damesteam, medewerker vierdaagse week. Altijd beschikbaar als EHBO-er en een zeer belangrijke taak die Olaf bijna 12.5 jaar vervult is medewerker van onze groep oud papier ophalers. Op Olaf wordt zelden een tevergeefs beroep gedaan, hij is er altijd voor S.C.E.
Namens het Bestuur, Han Mulders

09-04-04 Eindelijk ook weer goed nieuws voor het S.C.E front, en dat is dat onze trainer van zondag twee deze week geslaagd is voor de cursus Oefenmeester 3. Zijn naam, Rutger Schuijffel, van harte gefeliciteerd.
Namens het Bestuur, Han Mulders

september 2004 De website van S.C.E is sinds 14 September 2003 online
Webdesign en onderhoud verzorgd door Bert Bentvelsen
© 2003-2004 Voetbalvereniging Sport Club Excelsior Nijmegen

Wedstrijdverslagen S.C.E
02-05-04 S.C.E – Lienden 2 – 0
De wedstrijd om des keizers baard is door S.C.E gewonnen. Helaas is dit resultaat niet meer van belang maar toch een klein lichtpuntje als afsluiting van een teleurstellend seizoen. Lienden wist als kampioen niet de instelling te tonen om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken.Door doelpunten van Robert-Jan Tims en een fantastische goal van Fofana won S.C.E met 2-0. Chris Thomassen maakte nog bijna het doelpunt van het jaar. De omhaal van de kleine S.C.E middenvelder was net zo fraai als die van Marco van Basten, helaas leverde het geen doelpunt op. De selectie dreigt uiteen te vallen en dus hopen we dat “onze S.C.E jongens” toch nog eens goed nadenken over hun voetbaltoekomst en de club helpen in deze moeilijke periode.

25-04-04 DIO’30 – S.C.E 9 – 2
S.C.E heeft zich tegen DIO’30 behoorlijk te kijk gezet. Dat men zich bijna niet meer veilig kon spelen wist iedereen maar om dan zo de wedstrijd tegen DIO’30 te laten lopen is een grote schande. Hopelijk zal S.C.E zich in de laatste wedstrijd tegen Lienden niet naar de slachtbank laten leiden want dit voorspelt weinig goeds voor de toekomst. Het begin was nog redelijk maar gaandeweg de 1e helft werd duidelijk dat S.C.E gewoon te weinig kwaliteit heeft lopen om het DIO’30 lastig te maken. Simpele verdedigingsfouten werden door DIO’30 afgestraft, uit dode spelmomenten lopen tegenstanders gewoon vrij weg om zo eenvoudig te scoren. De ruststand was dan ook 3-0. Na de rust had S.C.E geen enkele overtuiging meer om er een wedstrijd van te maken en vernederde DIO’30 het zonder enige inspiratie spelende S.C.E. Dat S.C.E toch nog twee maal wist te scoren mag een klein wondertje heten. Eenmaal Chris Thomassen en op het randje buitenspel mocht Dennis Bakker doorgaan om voor de 9-2 eindstand te zorgen. Voor S.C.E wachten belangrijke dagen wat de toekomst betreft, want dat het zo niet verder kan is wel duidelijk.

28-03-04 S.C.E – Spero 0 – 2
S.C.E heeft zich geen goede dienst bewezen door wederom te verliezen. Het water stijgt nu bijna tot de lippen en zal er echt weer eens gewonnen moeten worden wil men niet volgend seizoen in de 4e klasse spelen. De wedstrijd kende weinig hoogtepunten en voor het doel was er ook al niet veel te beleven. In het begin waren beide ploegen aan het elkaar gewaagd maar door een verdediging fout van Huub Creemers kwam Spero halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Verder gebeurde er niet echt veel. Na de rust had S.C.E enkele kleine mogelijkheden maar wist geen vuist te maken.Via de vleugels kwam er geen enkele dreiging waardoor het niet echt zinvol was om deze te gebruiken. Na ruim een kwartier in de 2e helft kwam Spero op een 0-2 voorsprong uit een snel uitgevoerde counter en dat betekende einde wedstrijd. Voor S.C.E volgen nu 3 finales tegen Veluwezoom, Groesbeekse Boys en Quick 1888. Hopelijk keren er snel weer enkele spelers uit de basis terug zodat ook volgend seizoen op 3e klasse niveau gespeeld kan worden.

21-03-04 N.E.C – S.C.E 3 – 2
Voor S.C.E was het weer een belangrijke wedstrijd tegen N.E.C in het strijd tegen degradatie. Wederom kon S.C.E niet beschikken over een handvol basiskrachten maar de vervangers hebben laten zien dat met veel inzet toch een aardige wedstrijd gespeeld kan worden. Helaas keek S.C.E na 2 minuten al tegen een achterstand aan na slecht verdedigen van S.C.E. Kinderlijk eenvoudig kon de spits van N.E.C 1-0 scoren. Na deze tegengoal toonde S.C.E veel veerkracht en kwam men door Chris Thomassen op 1-1. De kleine middenvelder scoorde met zijn hoofd (!). Na de rust was S.C.E feller dan N.E.C en dit resulteerde in de 1-2 voorsprong via een kopbal van Fofana. Helaas kon S.C.E deze voorsprong niet vasthouden en scoorde N.E.C na het weg glijden van een S.C.E verdediger de gelijkmaker 2-2. Tot overmaat van ramp scoorde een S.C.E verdediger in de slotfase in eigen doel en leed S.C.E een onterechte nederlaag. Een gelijkspel was zeker de verhouding, maar ja als je in de hoek zit waar de klappen vallen valt de bal altijd aan de verkeerde kant van de score. Toch moet deze wedstrijd S.C.E de nodige moed geven om punten te pakken tegen de degradatie strijd.

14-3-04 Union – S.C.E 2 – 1
S.C.E heeft zich een slechte dienst bewezen door tegen Union met 2-1 te verliezen. Vanaf het begin was duidelijk dat S.C.E moeite heeft met het nieuwe aanvallende systeem. Er worden veel kansen weggeven ook in deze wedstrijd. Na 10 minuten kreeg Union een strafschop omdat Dave Jansen tegen een tegenstander opliep. De toegekende strafschop werd gelukkig voor S.C.E naast geschoten. Wie dacht dat S.C.E hierna uit een ander vaatje zou tappen kwam bedrogen uit want enkele minuten later scoorde Union 1-0 na slap verdedigen. S.C.E drong iets meer aan maar echt gevaarlijke kansen leverde dit niet op. Na rust begon S.C.E iets feller maar ook dit leverde weer weinig succes op. De beste kansen waren voor Union. Toch maakte S.C.E na 70 minuten gelijk, een afstandschot van Roel van Wijk werd door de keeper van Union verkeerd beoordeeld en rolde in het doel. Helaas kon S.C.E niet doordrukken en binnen enkele minuten kwam de 2-1 voor Union na weer slecht verdedigen. Deze uitslag betekent dat S.C.E moet oppassen en dat het punten moet sprokkelen, even vergeten dat er mooi gevoetbald moet worden, mouwen opstroppen, bikkelen en punten pakken.

07-03-04 S.C.E – Juliana’31 0 – 2
S.C.E heeft afgelopen zondag niet kunnen winnen van Juliana’31, door diverse omstandigheden (blessures, vakanties en schorsingen) miste S.C.E meer dan een handvol basis spelers. De vervangers hebben hun uiterste best gedaan, maar helaas was dit niet voldoende om een goed resultaat te halen. In de beginfase kon S.C.E redelijk gemakkelijk stand houden en kreeg zelfs ook nog kleine mogelijkheden. Na een klein half uur scoorde Abdoulaye Badine van Juliana’31 de 0-1 en hield deze stand vast tot de rust.Na de rust wist S.C.E niet meer gevaarlijk te worden en nadat Juliana’31 wel heel makkelijk op 0-2 kwam, was het over voor S.C.E. Komende zondag 14 maart wacht de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Union.

15-02-04 S.C.E – Leones 1 – 3
S.C.E nam na 5 minuten met een omstreden doelpunt de leiding, na een voorzet van Robert-Jan Tims kopte Fofana bij een luchtduel met de doelman van Leones in -met bal en al- tuimelde de keeper over de doellijn, 1-0 voor de thuisploeg. Ondanks protesten van Leones werd de treffer wel goedgekeurd. In de 25ste minuut werd het alsnog gelijk toen S.C.E doelman Johnny Blauw zich op een indraaiende corner zich lelijk verkeek. In de 44ste minuut op slag van rust kopte de aanvoerder van Leones raak alweer uit een corner 1-2. Na de rust drong S.C.E aan op de gelijkmaker, de beste kans kwam van Fofana die op de doelman stuitte, ook het schot van Robert-Jan Tims ging net naast. Kort na een met rood uit het veld gestuurd Niels Besier, kwam Leones op een 1-3 voorsprong wat tevens de einduitslag is deze middag

30-11-03 FC LIENDEN – S.C.E 2 – 1
S.C.E heeft het Lienden erg moeilijk gemaakt vandaag. S.C.E start met veel invallers in de basis door blessures en schorsingen. Liefst 7 spelers waren er niet bij vandaag. Vanaf het begin had Lienden een lichte veldoverwicht wat enkele kleine kansjes opleverde voor Lienden, daarentegen had S.C.E via Jerry Schaap ook een goede kans na leuk combinatievoetbal. Voor rust werd er niet gescoord door beide elftallen. Na rust eenzelfde spelbeeld, iets meer balbezit voor Lienden maar weer geen grote kansen. Na ongeveer een kwartier spelen kwam Lienden toch op voorsprong nadat de spits van Lienden in de rebound van dichtbij kon inkoppen 1-0. Binnen vijf minuten had S.C.E de gelijkmaker er al inliggen. Een uitstekend genomen vrije trap van Sjors Pranger werd goed ingekopt door de “grote” Robert de Pauw.
Na deze gelijkmaker ging het spel op en neer, 15 minuten voor tijd kreeg een speler van Lienden een rode kaart en S.C.E ging op jacht naar de overwinning. Toch hield Lienden ook nog kansjes en het noodlot sloeg voor S.C.E toe in de 15 (?) extra speelminuten. Een strafschop werd omgezet in de winnende goal voor Lienden. Heel sneu voor S.C.E dat zeker een puntje verdiend had.

16-11-03 S.C.E – DIO’30 1 – 0
S.C.E boekte een verrassende overwinning op DIO’30. Na de kostbare nederlaag van vorige week tegen koploper Lienden raken de Drutenaren daarmee verder achterop in de titelstrijd. DIO’30 was voor rust opbouwend sterker, maar S.C.E stelde daar veel inzet tegenover. Reservekeeper Dennis Milder stopte inzetten van Bas Hendriks en Stefan Muller, waarna ook S.C.E kansen kreeg via Jerry Schaap en Robert-Jan Tims.Na rust schoot Schaap nogmaals net naast, maar in de 57ste minuut was het wel raak. Michael Bluyssen paste door het centrum naar Tims, die de bal binnentikte. Na een corner van DIO’30 haalde Roel van Wijk in de 70ste minuut de bal van de lijn en stopte Milder de rebound van Bas Hendriks. Nadat Jerry Schaap andermaal alleen voor de keeper had gemist, nam de druk op het S.C.E-doel verder toe. De Drutense spitsen schoten naast en over, of vonden de held van de middag, doelman Dennis Milder op hun weg.

Uitslagen S.C.E 1
07-09-03 Groesbeekse-Boys – S.C.E 0 – 3
14-09-03 S.C.E – Quick 1888 3 – 1
21-09-03 Leones – S.C.E 2 – 1
28-09-03 S.C.E – N.E.C 2 – 3
05-10-03 Juliana’31 – S.C.E 1 – 0
12-10-03 S.C.E – Union 3 – 1
19-10-03 Beker/Inhaalweekend –
26-10-03 Spero – S.C.E 6 – 1
02-11-03 S.C.E – Veluwezoom 4 – 3
09-11-03 Beuningse-Boys – S.C.E 4 – 0
16-11-03 S.C.E – DIO’30 1 – 0
23-11-03 Beker/Inhaalweekend –
30-11-03 Lienden – S.C.E 2 – 1
07-12-03 S.C.E – Groesbeekse-Boys afg.
14-12-03 Quick 1888 – S.C.E afg.
21-12-03 S.C.E – Groesbeekse-Boys afg.
Winterstop t/m 11-01-04
18-01-04 Beker/Inhaalweekend –
25-01-04 Beker/Inhaalweekend –
01-02-04 S.C.E–Groesbeekse-Boys afg.
08-02-04 Quick 1888 – S.C.E afg.
15-02-04 S.C.E – Leones 1 – 3
22-02-04 Carnaval –
29-02-04 N.E.C – S.C.E afg.
07-03-04 S.C.E – Juliana’31 0 – 2
14-03-04 Union – S.C.E 2 – 1
21-03-04 N.E.C – S.C.E 3 – 2
28-03-04 S.C.E – Spero 0 – 2
04-04-04 Veluwezoom -S.C.E 2 – 0
10-04-04 S.C.E – Groesbeekse-Boys 2 – 3
12-04-04 Quick 1888 – S.C.E 2 – 2
18-04-04 S.C.E – Beuningse-Boys 2 – 2
25-04-04 DIO’30 – S.C.E 9 – 2
02-05-04 S.C.E – Lienden 2 – 0