1. Home
  2. /
  3. Media
  4. /
  5. Archief
  6. /
  7. 2008-2009

2008-2009

30-06-09 Beste voetbal vrienden en vriendinnen, er liggen bij S.C.E nog diversen kledingstukken, wie er nog iets kwijt is kan tot 4 juli terecht bij de terreinmeester daarna gaat alles in de zak van Max, ik ben aanwezig donderdagavond, vrijdagmorgen en zaterdagmiddag.
Namens, Fred Schoppema

30-06-09 De komende week(en) zal de website opgeschoond worden wat betreft de teampagina’s, wedstrijdverslagen en teamfoto’s, deze zullen geleidelijk aan verwijderd worden. We gaan de website weer in orde maken voor het nieuwe voetbalseizoen 2009 – 20010. De nieuwe trainingstijden, en dagen alsmede de teamindeling worden bekend gemaakt via de website, nog even geduld, hou de website in de gaten de komende week(en) voor de nodige informatie, en voor de rest, een ieder een prettige vakantie en tot in het nieuwe voetbalseizoen.
Namens, de webmaster Bert

21-06-09 Beste 40+ spelers. Voor de vierdaagse kan er nog twee keer gevoetbald kunnen worden, 27 juni en 4 juli, dan liggen we een paar weken stil in de vakantie. 15 Augustus kunnen we weer beginnen.
Namens, Michel Coenders

16-06-09 Het jeugdbestuur is op zoek naar iemand die gastheer wil zijn op de zaterdagmorgen, ontvangen van gasten papieren helpen invullen e.d. Het is moeilijk om daar iemand voor te vinden dus bij deze een vraag aan een ieder die S.C.E een warm hart toe draagt. Ik heb een rooster gemaakt van al de zaterdagen (zie bijlage) Mocht je het jeugdbestuur een zaterdagmorgen uit de brand willen helpen, vul je naam in achter een datum en stuur het rooster terug naar mij (mpl.coenders@xmsnet.nl), zodat ik hier een uiteindelijk rooster van kan maken. Mochten we voor die tijd iemand vinden die deze taak op zich wil nemen vervallen de ingevulde diensten. Bij voorbaat dank.
Namens, het jeugdbestuur

14-06-09 Ik wil iedereen van S.C.E die mee naar Heerenveen is gegaan bedanken namens mij, Taycko en Kyan. We vonden het kei gezellig en hebben het super naar onze zin gehad, ook Kyan die als supporter mee ging. Maar ik wil ook speciaal de mensen bedanken, die het allemaal geregeld hebben van het inschrijven tot aan het presentje en lootjes verkoop toe. Allemaal een fijne vakantie en tot het volgend seizoen.
Namens, Tom Giesbers, Taycko en Kyan

13-06-09 Wij moeten nog 18 tassen ontvangen beste leid(st)ers en train(st)ers. Het seizoen zit er weer op en net zoals ieder jaar willen wij dan weer graag de tas met kleding terug ontvangen zodat wij deze kunnen controleren en indien nodig aanvullen. Denken jullie ook aan de (intrap)ballen en het ballen-netje, waterzak, bidons en spons en natuurlijk ook de aanvoerdersband. De kleding kan ingeleverd worden aan de bar of afgegeven worden aan Cor Leerentveld. Iedereen bedankt voor het verzorgen van de kleding afgelopen seizoen.
Namens, de kledingcommissie

12-06-09 In de afgelopen maanden heeft de Technische commissie van S.C.E. de aanstellingen van de selectie senioren trainers en jeugdtrainers afgerond. Vorige week zijn de contracten ondertekend. Hier volgt een overzicht van de trainers die aankomend seizoen in dienst zijn bij S.C.E.
A1 Marco Bogaard – B1 Joris Coenders – C1 Niels Jansen
D1 Marzouk Mechbal – E1 Steve Boldewijn – jeugd keeperstrainer Niels Coenders
S.C.E 1 Rutger Schuijffel – S.C.E 1 Eric Picard (assistent) – S.C.E 2 Anne Duis
Namens, het bestuur en technische commissie S.C.E

11-06-09 De nieuwe indeling voor S.C.E 1 voor seizoen 2009 – 2010 is als volgt in de 4e klasse E: Angeren, Angeren 4e klasse F (nieuw: verloren in 2e ronde nacompetitie promotie naar 3e klasse) Blauw Wit Nijmegen 4e klasse E,Brakkenstein Nijmegen 4e klasse E, BVC’12 Beek-Ubbergen 4e klasse E (gehandhaafd na beslissingspoule voor degradatie naar 5e klasse), DVOL Nijmegen (Lent) 4e klasse E, Eendracht’30 Mook 4e klasse E (gehandhaafd na beslissingspoule voor degradatie naar 5e klasse), HAVO Haalderen 4e klasse F, SC Millingen Millingen 4e klasse E (verloren in 1e ronde nacompetitie promotie naar 3e klasse), SCD’33 Deest 5e klasse E (promovendus via nacompetitie), S.C.E Nijmegen 4e klasse E, SCP Puifluik 4e klasse E (verloren in 1e ronde nacompetitie promotie naar 3e klasse), Victoria’25 Afferden (Gld.) 5e klasse E (kampioen 5e klasse E)

11-06-09 De voorbereiding voor de vierdaagse is begonnen, nog vijf weken en het S.C.E. hotel zal weer geopend worden. Om onze gasten te ontvangen zullen de kleedkamers omgebouwd dienen te worden tot slaapkamer. Afgelopen week zijn we hiermee begonnen. Cor heeft alle kleedkamer aan het binnenpad een grondige schoonmaakbeurt gegeven, daarna zijn we met behulp van onze stagiaires de bedden op gaan bouwen. Hiervan is een klein fotoverslag gemaakt. Vanaf nu zullen we iedereen regelmatig op de hoogte houden van de voorbereidingen. Een paar dingen kunnen we al vertellen en dat is; Het clubhuis zal in de vierdaagse week dagelijks geopend zijn voor S.C.E leden van 10.00 uur tot 16.00 uur en van 19.00 uur tot 23.00 uur. Op vrijdagavond 24-07-09 is er een FEESTAVOND met als thema country and western, deze avond is voor iedereen toegankelijk.
KLIK HIER voor het fotoverslag, de voorbereiding 4 daagse bij S.C.E.
Namens, het organisatieteam vierdaagse

07-06-09 Beste organisatoren en vrijwilligers van het E-kamp. Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor het SUPERWEEKEND!!!!!!!!!!!!!!! Het was echt tof!!! Ik hoop dat er volgend jaar weer zo’n kamp is, dan doe ik zeker weer mee! Allemaal heeeeeeeel erg bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Namens, Guido Peters, E2

07-06-09 Ik heb donderdag 4 juni een kleinzoon gekregen. Hij heet Dylan en met hem en moeder Natascha gaat het prima. Met Oma gaat het ook goed en ik geniet van elk moment. Overigens hebben Natas en ik de ‘klus’ samen geklaard; het ging heel snel en de verloskundige kwam binnen op het moment dat ik het hoofdje van mijn kleinzoon in mijn handen had. Heel bijzonder en onvergetelijk!
Namens, Oma Irene

03-04-09 Heren leiders(sters) het voetbal seizoen is weer afgelopen willen jullie de voetbaltassen met de kleding weer inleveren. Dit kan op donderdagavond en op zaterdagmiddag, dan is het clubhuis open. Ook nog het volgende, heren trainers en leiders(sters). Als jullie het volgende seizoen niet meer trainen of leider(ster) zijn, willen jullie dan de jassen inleveren, bij mij of aan Paul van Cleef met duidelijk je naam erbij. Liefst op zaterdagmiddag dan ben ik in het clubhuis.
Namens, Stef Jansen

03-06-09 S.C.E deelnemer aan de – Open Lindenholt dag – op zondag 14 juni. S.C.E heeft een kraam waar mensen informatie kunnen krijgen over onze vereniging. Mochten er nog mensen zijn die ons willen helpen, neem even contact met mij op (mpl.coenders@xmsnet.nl). Ook verzorgen wij de drankvoorziening op deze dag d.m.v. een mobiele bar, terras e.d. Zijn er nog mensen die ons willen helpen achter de bar, neem dan ook even contact op met mij.
Namens, Michel Coenders

02-06-09 Aankomend weekend 5 – 6 en 7 Juni is het clubhuis en het sportpark voor iedereen gesloten is, dit ivm het E-kamp. Alleen deelnemers aan het E-kamp hebben toegang tot ons sportpark en clubhuis.
Namens, Michel Coenders

01-06-09 Voor het komende seizoen 2009 – 2010 komen er weer meer senioren teams bij S.C.E te voetballen, en wel voornamelijk op de zondag. Hierbij (onder voorbehoud) de volgende samenstelling van teams die gaan voetballen: Senioren zondag: S.C.E 1 – 2 – 3 – 4 – 5 en dames 1.
Senioren zaterdag: 6 – 7 – 8 en het G-team.
Junioren: a1 – a2 – ma. – b1 – b2 – b3, c1 – c2 – c3 – c4 en c5m 7 tallen.
Pupillen: d1 – d2 – d3 – d4 – d5 – d6 en d7m 7 tallen. e1 – e2 – e3 – e4 – e5- e6 -e7 en e8
f1 – f2 – f3 – f4 – f5 – f6 en f7
Namens, Stef Jansen

01-06-09 De transfermarkt voor de amateurvoetballer is weer gesloten, de volgende transfers hebben zich voorgedaan bij S.C.E. Gekomen bij S.C.E: Cemil Aras van Union, Milan Bosman van sv Grol, Radjif Coffie van Alverna, Giel Gubbels van Alverna, Gijs Mulders van Kolping-Dynamo, Maamer Saber van Union, Danny Vanetie van Quick 1888, JP van der Zanden van Quick 1888
Spelers die vertrokken zijn bij S.C.E: Appi Karroush naar SCH, Sven Klaassen naar SCH, Yusuf Sanli naar SCH, Kenneth Rengers naar SCH, en Theo van den Braak naar Woezik
Namens, de Technische commissie van S.C.E

31-05-09 Het voetbalseizoen nadert het einde en ik wil je langs deze weg bedanken voor je geweldige inzet voor de S.C.E site. We hebben er erg veel gebruik van gemaakt, bijna dagelijks! Overzichtelijk en snel met het laatste nieuws en uitslagen. Moet je toch zelf ook veel voldoening van hebben! Alvast een goede en verdiende rustperiode toegewenst straks, want in het nieuwe seizoen start je gelijk met een gigantische piek! Complimenten! Fijne vakantie alvast.
Namens, Petra Koenders (moeder van Koen Linssen E2)

25-05-09 Aan alle leden, trainers en leiders van S.C.E, vanaf dinsdag 2 Juni is het clubhuis alleen nog open op donderdagavond vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag van 14.00 uur tot 18.30 uur. I.V.M. E jeugdkamp is het clubhuis vrijdag 5, zaterdag 6, en zondag 7 Juni gesloten. Bedankt voor de medewerking afgelopen seizoen, en voor iedereen een prettige vakantie en misschien tot volgend seizoen.
Namens Harry Janssen

23-05-09 Quick 1888 heeft gewonnen. Op 22 mei 2009 om 09:21 uur heeft info@finalfever.nl het volgende geschreven: Beste voetbalfan, Sport 1 heeft alle kampioenen uit het amateurvoetbal de kans geboden om zich op te geven voor een officiële huldiging. Maar liefst 675 kampioensteams hebben zich opgegeven op FinalFever.nl. Helaas is jouw team niet uitgekozen voor de officiële huldiging. Wij willen je hartelijk danken voor jouw inzending. De clubnamen van de winnaars zijn te vinden op www.finalfever.nl. Daarnaast kun je de beelden van de huldigingen vanaf maandag 8 juni bewonderen op de website. Wij hopen je volgend jaar weer te mogen begroeten.
Namens, Ivo Schaap S.C.E 2

23-05-09 Aan alle Heren trainers en leiders(sters). Als jullie het volgende seizoen geen trainer of leider(sters) meer zijn, willen jullie dan de (coach)jas inleveren bij Stef Jansen.
Namens, Stef Jansen

22-05-09 Beste leid(st)ers en train(st)ers, het seizoen zit er weer bijna op en net zoals ieder jaar willen wij dan weer graag de tas met kleding terug ontvangen zodat wij deze kunnen controleren en indien nodig aanvullen. Denken jullie ook aan de ballen en ballen-netje, waterzak, bidons en spons en natuurlijk de aanvoerdersband. De kleding kan ingeleverd worden aan de bar of afgegeven worden aan Cor. Iedereen bedankt voor het verzorgen van de kleding afgelopen seizoen.
Namens, de kledingcommissie

19-05-09 Ik heb afgelopen zaterdag bij Eldenia een trainingsbroek gevonden met de opdruk nummer 14. Het lijkt me een S.C.E trainingsbroek, want hij is zwart met het nummer 14 in het wit. Wij zaten samen met de F1 en de F5 in de kleedkamer, Wie is zijn trainingsbroek kwijt, neem contact op met, Tom Giesbers.
Namens, Tom Giesbers leider F2

19-05-09 Herhaalde oproep. Willen de leiders van de seniorenteams en van de A,B,C en D-elftallen de mapjes met spelerspassen na het spelen van de laatste competitiewedstrijd aan mij afgeven of in het vakje van het hoofdbestuur in de commissiekamer leggen.
Namens, Berry Aalders Ledenadministrateur vv S.C.E

19-05-09 Na het behaalde kampioenschap en de bekerfinale maakt S.C.E 2 nog kans op een officiële huldiging in Amsterdam. We zijn gezakt naar de vijfde plaats m.b.t het aantal malen ‘klikken’. Dat de vier hoger geklasseerde ploegen geen huldiging in Amsterdam willen, maar in Rotterdam, Eindhoven of Utrecht maakt onze kans groot. Blijf ons daarom aanklikken, bedankt.
Namens, de spelers en begeleiding van S.C.E 2

18-05-09 I.v.m. met de vele animo is de laatste training van de kabouters op 30 mei a.s.
Namens, Ruud en Harrie

18-05-09 Beste trainers en/of leiders. Bij deze weer een oproep om te melden of er nog wel of niet getraind wordt, want er staan vrijwilligers zowel binnen als buiten. Dit omdat er door sommigen niet getraind wordt en zich ook niet afmelden. Laat het even weten want dit is niet leuk meer als de mensen voor niks komen.
Namens, Harrie Janssen en Fred Schoppema

18-05-09 I.v.m. Hemelvaartsdag 21 Mei is het clubhuis donderdagavond gesloten. Overdag is het clubhuis gewoon open i.v.m toernooi van de A junioren.
Namens, Harry Janssen

06-05-09 Het allerlaatste nieuws S.C.E 2 stijgt door naar plek 2 al ruim 1400 maal bekenen! Blijf de link aanklikken. De nummer één is al ruim 2000 keer bekeken, dus we hebben nog wat in te halen. Bezoek onze pagina en help ons voor een inhuldiging in Amsterdam.
Namens, Ivo Schaap trainer van het 2e

04-05-09 Beste leiders/leidsters, spelers en speelsters van de E-teams van S.C.E. Jullie hebben nog een paar dagen de tijd om je op te geven voor het E-Kamp bij S.C.E. Lever voor 10 mei je opgave formulier in bij je leider/leidster, zodat ze ook tijdig bij ons aanwezig zijn.
Namens, organisatie E kamp

03-05-09 Willen de leiders van de seniorenteams en van de A,B,C en D-elftallen de mapjes met spelerspassen na het spelen van de laatste competitiewedstrijd aan mij afgeven of in het vakje van het hoofdbestuur in de commissiekamer leggen.
Namens, Berry Aalders Ledenadministrateur vv S.C.E

29-04-09 Beste trainers en leiders van alle elftallen/teams van S.C.E. Het voetbal seizoen is bijna ten einde, daarom willen wij jullie vragen of er nog getraind word als het seizoen afgelopen is, dit i.v.m. clubhuisbezetting en de terreinmeesters. Laat het even weten aan Harry Janssen of Fred Schoppema het is maar een kleine moeite, BVD.
Namens, Harry Janssen (clubhuis) en Fred Schoppema (terreinmeester)

29-04-09 Vanmiddag tijdens het geslaagde toernooi voor de F – E en D pupillen is de trekking van de loterij voor de jeugd geweest. De volgende prijzen zijn nog niet opgehaald:
Wit: 683 – 685 -773- 650 – 677 – 780
Groen: 289 – 34 – 421 – 208 – 230 – 21 -57 – 239 – 8 -94 – 95 – 487
Namens, José Meesters

29-04-09 Foto’s van Fair Play op zaterdag 18 april 2009 Onze fotograaf trok erop uit om actiefoto’s te maken van Nijmeegse jeugdspelers. Het blijkt dat het besef van Fair Play groeit, bekijk de foto’s en oordeel zelf!
Namens, De Belangen Vereniging Voetbal Nijmegen

26-04-09 Heren van de F6. Gefeliciteerd met het kampioenschap.
Namens, jullie trainers Mitch Orth en Timo Peeters

26-04-09 De F6 van S.C.E is de eerste kampioen van dit voorjaar! Prima gedaan, spelers, begeleiders en enthousiaste ouders.
Namens, de Technische commissie van S.C.E, Coördinator Marzouk Mechbal van de F jeugd, en het bestuur van S.C.E.

24-04-09 Heren trainers en leiders. Met ingang van maandag 27 april mag er niet meer op de trainingsvelden getraind worden. Dit i.v.m. groot onderhoud. Er mag gewoon op de velden getraind worden liefs op veld 3 – 4 en 5. Maar hou er rekening mee dat er diverse door de weekse wedstrijden zijn. En na de training alles opruimen laat niks voor de volgende team achter.
Namens, Stef Jansen

22-04-09 De huidige trainer van de C2, Wilfred Stiennissen treedt toe tot de Technische Commissie van S.C.E. Wilfred gaat de C en de D onder zijn hoede nemen als technisch coördinator. Wilfred welkom en succes met je taak. Wilfred stopt overigens met zijn huidge taak als trainer van de C2. Wie durft de taak als trainer van de C2 voor het volgend seizoen aan. Door de groeiende aantal jeugdleden kunnen wij door deze uitbreiding van de TC ook aandacht besteden aan de selectie en lagere elftallen van de D en C groep. Op dit moment is er nog een kandidaat die belangstelling heeft, om als technisch coördinator zich te zetten. Zo gauw deze persoon definitief besluit om toe te treden, maken we dat bekend.
Namens de Technische Commissie, Richard van Thiel

21-04-09 Binnenkort krijgt u via de leider van uw elftal onderstaande brief en een inschrijfformulier voor de sponsor bingoloterij mee. Wij hopen op veel deelnemers. Krijgt u geen formulier, vraag er dan in het clubhuis even naar. “Om wat extra inkomsten voor de club te realiseren, heeft S.C.E zich aangemeld bij de SPONSOR BINGOLOTERIJ. Graag willen het Hoofd- en Jeugdbestuur u vragen, S.C.E financieel te steunen door deel te nemen aan de deze loterij. Uw deelname levert de club jaarlijks extra geld op. Geld dat wij gaan gebruiken voor ALLE TEAMS van S.C.E, vanaf de KABOUTERS tot ons EERSTE ELFTAL. En u maakt kans op mooie prijzen. Ook als u reeds met deze loterij mee doet, kunt u dit op een simpele manier aanpassen door op het inschrijfformulier S.C.E de begunstigde te maken. Wilt u ook onze club steunen, vul dan het inschrijfformulier in en lever dit in bij onze penningmeester of bij de bar in het clubhuis, dan regelen wij de rest. Vraag aan de opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden enz. of zij ook willen deelnemen. Zodat wij veel extra geld krijgen waarmee we dan de extra dingen voor onze leden kunnen doen, waar we nu niet aan toe komen. Deze actie word door ons gedragen en wij stellen u deelname erg op prijs!
Namens, Het Hoofd- en Jeugdbestuur en de Sponsorcommissie

19-04-09 Hier vanuit een warm en stoffig Kathmandu een bericht voor de jongens van F6. We hebben zondagavond naar jullie wedstrijdverslagen gekeken en vinden dat jullie heel goed gespeeld hebben, wat een fantastisch resultaat 8 wedstrijden gewonnen en trotse koploper, blijf vooral zo door gaan, dan zijn we van hoogtestage terug voor de laatste wedstrijd. Dan doet Stijn weer mee en met zoveel extra zuurstof in zijn bloed is hij vast niet meer te houden in het veld. Jullie verslaggever ter plaatse zal ook zijn pen niet meer stil kunnen houden om verslag te doen van hopelijk de kampioenswedstrijd.
Namens, Stijn D. en Chris

17-04-09 S.C.E zoekt een enthousiaste en gemotiveerde trainer/coach voor de selectie van ons tweede elftal. De trainer verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdagavond, evenals de begeleiding van S.C.E 2 op zondag. Belangstellenden kunnen via de mail reageren naar
Dhr. P. van Cleef of Dhr. R. Willemsen
Namens, de Technische Commissie

11-04-09 Woensdag 29 april organiseert S.C.E een voetbal toernooi voor alle F, E en D pupillen. Wij vragen een bijdrage van 1 Euro pp, hiervoor krijgen de kinderen limonade. Iedereen mag zich individueel inschrijven. Het toernooi begint om 14.30 uur wel graag om 14.00 uur melden zodat wij ook om 14.30 uur kunnen beginnen met het toernooi programma. Het toernooi duurt tot ongeveer 18.30 uur. Het inschrijfformulier moet uiterlijk zaterdag 25 april ingeleverd worden. Het inschrijfformulier + 1 Euro inleveren bij je leider/leidster of op woensdag bij Piet achter de bar. Bij het te laat inleveren van dit strookje of niet inleveren kan er niet deelgenomen worden aan dit toernooi i.v.m. indeling teams. Tevens zoeken wij mensen wie een team willen begeleiden tijdens de duur van dit toernooi.
Namens, de Activiteiten Commissie

10-04-09 i.v.m. Koninginnedag is het clubhuis van S.C.E donderdag 30 april gesloten.
Namens, Harry Janssen

10-04-09 Ik ben afgelopen dinsdag en donderdag 2 trainingsbroeken vergeten in de kleedkamer. Een met naam erop (Rick Theunissen) en een van Richard Kregting. Wie heeft ze gevonden ?
Namens, Rick Theunissen C1

08-04-09 Alle 2e jaars E-spelers van S.C.E. worden uitgenodigd op woensdag 8, 15, 22 en 29 april om 18.00 uur voor extra wedstrijden om alvast kennis te maken met de regels van het spelen op een grote veld.

06-04-09 Dames S.C.E zoeken een twaalfde man. Week 16, week van de waarheid voor de dames van S.C.E . Maandag 2e paasdag zullen de dames aantreden op sportpark Lindenholt voor de topper tegen SC Millingen, de stand is momenteel als volgt:
1 SC Millingen 14 – 39
2 S.C.E 14 – 33
3 Achilles’29 16 – 32
De dames van S.C.E kunnen dus bij winst op nummer 1 het gat verkleinen naar 3 punten,en dan te weten dat de wedstrijd daarna weer tegen SC Millingen zal zijn (zondag 18 april). Dus kom de dames deze wedstrijden aanmoedigen en wees de 12e man voor de dames. De thuiswedstrijd zal om 10.00 uur beginnen op veld 3.
Namens, Dennis Delmee

01-04-09 Er mag bij zeer slechte gesteldheid van de trainingsvelden vanaf 1 April op veld 4 en 5 getraind worden, veld 1, 2 en 3 mogen beslist niet gebruikt worden, dus dames en heren trainer(s)sters houdt u aan de regels.
Namens, de terreinmeester van S.C.E Fred Schoppema

29-03-09 Mijn gezondheid heeft mij wederom in de steek gelaten. Ik heb 19 maart plotseling een buikoperatie moeten ondergaan. Dit was nogal heftig en ik ben dan ook weer helemaal terug bij af. Tot mijn spijt zie ik mijzelf genoodzaakt (al dan niet voorlopig) terug te treden uit het Jeugdbestuur. Als ik mij ergens voor inzet wil ik het voor de volle 100% kunnen doen. Nu is alles te wisselvallig en kan men niet op mij bouwen. Zo werk ik niet graag. Vandaar mijn besluit om af te treden. In ieder geval bedankt voor de samenwerking en ik hoop jullie allemaal weer te zien bij S.C.E.
Namens, Irene Brongers

27-03-09 S.C.E is op zoek naar jou ??????? Jij zoekt S.C.E !!!!!! In verband met te weinig vrijwilligers dit jaar om de paasbingo te organiseren, zal deze niet plaats vinden, jammer, jammer, jammer. Tevens vragen wij hierbij personen m/v die zich geroepen voelen om in de evenementen commissie plaats te nemen. Voor meer informatie of spontaan aanmelden; dat kan bij Han Mulders.
Namens, Annelies Schoppema

25-03-09 Belangrijk bericht voor de volgende teams F2, F3, F6, E3, E5, E7. Het toernooi op 16 Mei bij De Bataven gaat niet door. Als deze elftallen nog een ander toernooi in dat weekend willen hebben even contact met Johan Ketelaar opnemen.
Namens, Johan Ketelaar

24-03-09 Gevonden, trouw of verlovingsring met inscriptie. Mail naar f.schoppema@chello.nl
of je hem kwijt bent en vermeld ook gelijk de inhoud van de inscriptie.
Namens, Fred Schoppema

20-03-09 Er kan zaterdag en zondag 21 en 22 maart kan er geen gebruik gemaakt worden van de dou
ches bij S.C.E. De regelaars zijn kapot en konden dit weekend niet meer gemaakt worden, sorry voor het ongemak.
Namens, Fred Schoppema

20-03-09 Morgen 21 maart om 13.00 uur speelt S.C.E 6 in de kwartfinale van de beker thuis tegen Wageningen 4. Ben jij ook benieuwd hoe de mannen van ‘Het Gezelligste Team Van S.C.E’ het eraf brengen in deze alles of niets wedstrijd kom dan ook kijken op Sportpark Lindenholt! Dus kom jij ook zaterdag? Wij zijn ook te volgen op www.hetgezelligsteteamvansce.tk!
Namens de begeleiding van S.C.E 6

07-03-09 Beste leiders van de volgende elftallen; D1 – D2 – E2 – E4 – E5 – E10 – F4 – F6 – F8. Ik ben nog steeds in het bezit van een aantal tegoedbonnen, ik wil deze graag aan jullie afgeven. Op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.00 uur ben ik in het clubhuis aanwezig en op donderdag vanaf 19.00 uur tot 23.30 uur. Ik wil jullie vragen om deze bonnen (oliebollenactie december 2008) even af te komen halen.
Namens, Michel Coenders

01-03-09 Namens de technische commissie willen wij Oma Paulien en Opa Richard van Thiel feliciteren met hun mooie kleinzoon Jamie. Jamie is de zoon van Jordy en Chantal.
Namens, de Technische Commissie

21-02-09 Carnaval 2009 bij S.C.E het was een zeer geslaagde avond, het was drukker als andere jaren en iedereen vermaakte zich zelf goed. Voor het eerst dit jaar mocht de jeugd van af 16 jaar ook komen dat was een groot succes. Want er was veel jeugd en dat ze plezier hadden was wel te zien. Daarom wil ik deze meiden en jongens bedanken dat jullie er waren en als er een glas kapot viel wat altijd kan gebeuren ruimden jullie het ook op dat is geweldig. Ook wil ik Aloys en Han bedanken voor de bardienst. Nick, Harry, Fred en Johan voor de eind schoonmaak. Je ziet met een paar man was het klusje zo geklaard. Het clubhuis is weer schoon voor de kindermiddag. Ik doe nog even een oproep aan Joyce Akkers en Chantal Hermsen, willen jullie de foto’s die jullie gemaakt hebben op de site van S.C.E laten zetten. Iedereen nog bedankt en tot volgend jaar. KLIK HIER voor de foto’s.
Namens, Annelies Schoppema

17-02-09 zaterdag 28 februari spelen de 40 plussers een wedstrijd tegen het derde elftal van S.C.E. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur en zal twee maal dertig minuten duren. De wedstrijd staat onder leiding van E. van den Broeke. Kleding is als het goed is aanwezig, in ieder geval shirts. Graag op tijd aanwezig zodat we ook om 15.00 uur kunnen beginnen. Ik heb niet alle emailadressen dus geef het ook even door aan mensen die niet in de adreslijst staan maar wel bij de 40+ horen. Zaterdag a.s. kunnen we ook trainen alleen is het clubhuis waarschijnlijk niet beschikbaar ivm kindercarnaval. We verzamelen dan ook in een kleedkamer, ik denk nr 11 of 12. Ps, laat even weten of je de wedstrijd mee speelt.
Namens, Michel Coenders

09-02-09 Alle elftallen en jeugdleiders bedankt voor de felicitaties die jullie naar mijn ouders gemaild hebben. Voor de geboorte van onze zoon Deley.
Namens, Freddy en Samantha

06-02-09 Vanmorgen (vrijdag 6 februari) is de zoon van Fredje en Samantha Schoppema geboren. Het is een wolk van een baby, zijn naam is Deley. En door deze blijde gebeurtenis is dit weekend de keuken gesloten.
Namens, Annelies Schoppema

06-02-09 Sinds deze week is op het zgn scherm deze week / volgende week een nieuwe button geplaatst namelijk die van Toon Uitslagen. Een handig overzicht voor wie geïnteresseerd is in de uitslagen van de overige elftallen / teams van uw vereniging. Op dit overzicht worden de uitslagen van de wedstrijden uit en thuis getoond en deze uitslagen blijven een week op www.knvb.nl zichtbaar. Voor de uitslagen van de uitwedstrijden bent u uiteraard afhankelijk van het doorgeven van de uitslagen door de thuisspelende vereniging.
Namens, afdeling wedstrijdzaken KNVB

30-01-09 Alle wedstrijden in het amateurvoetbal zijn afgelast dit weekeinde. Als er getraind wordt dan wel even doorgeven aan de terreinmeester Fred Schoppema tel: 06-25038941 of e-mail f.schoppema@chello.nl
Namens, Fred Schoppema

30-01-09 Wie o wie heeft de sleutel van kleedkamer 2 per ongeluk mee genomen of kijk even in je sporttas of hij daar niet in ligt, hij wordt al vanaf dinsdag vermist. Als je hem hebt gevonden laat het dan even weten aan f.schoppema@chello.nl dan hoef ik geen nieuwe te laten maken scheelt toch weer € 7,=. bij voorbaat dank.
Namens, Fred Schoppema

29-01-09 In verband met het weer en het harde veld vervalt de keeperstraining aanstaande vrijdag 30 januari. Hopelijk kunnen we volgende week weer beginnen.
Namens, Johan Kreté

28-01-09 Geachte ouders/verzorgers. I.v.m slechte weer en status van veld (heel hard) gaat aanstaande zaterdag de training voor de kabouters niet door hopelijk tot volgende weekend.
Namens, Marzouk Mechbal, F Coördinator

27-01-09 Een mooi voorbeeld van samenwerken is het volgende: De coördinator van onze E sectie t.w. Johan Kreté kwam ter ore dat Hr. van Munster voornemens was om bij de jeugd van S.C.E wat te sponsoren voor zijn bedrijf PorscheAvenue Er werd een gesprek geregeld met het bestuur om hier verder om te praten met onze materiaalman Stef Jansen, sponsorman Ruud Willemsen en ondergetekende als voorzitter. Wat resulteerde in het volgende: PorscheAvenue sponsort bij ons 100 trainers/leiders jacks in de S.C.E kleuren zijn uiteraard zijn logo er op en ook onze Euroclub doet een financiële bijdrage om het financiële plaatje rond te krijgen. Dus we gaan er weer mooi bijlopen met dank aan bovengenoemde mensen en schroom niet als jij ook ons kunt helpen met sponsorwerving en meld het ons.
Namens, Han Mulders Voorzitter S.C.E

26-01-09 Vanaf zaterdag 31 januari om 10.00 uur is er weer training voor de kabouters bij S.C.E melden bij Rudy Thielen of Harry Janssen.
Namens, Marzouk Mechbal

18-01-09 Wij beginnen met de keepers trainingen weer op 23 januari van 18.30 uur tot 19.30 uur en op woensdag 28 januari voor de E en de F jeugd op de gebruikelijke tijden.
Namens, Johan Kreté

17-01-09 Carnaval bij S.C.E, vrijdag 20 februari aanvang 20.00 uur. Waar Clubhuis S.C.E. We werken die avond met muntjes. Met medewerking van Disco NIJMEGEN. Kom allemaal verkleed of niet verkleed iedereen is welkom van af 16 jaar. Laten we samen er een knots gekke avond van maken en warm lopen voor het carnavals weekend. Zet je gezelligste masker op dan komt de gein van zelf wel. We gaan ook weer de leukst verkleden man vrouw en paar uit zoeken dat staat altijd garant voor een paar consumptie munten. Tot 20 februari om 20.00 uur.
Namens, de evenementen commissie

16-01-09 Het vrouwenvoetbal zit momenteel volop in de lift. Met als voorlopig hoogtepunt de kwalificatie van het Nederlands vrouwenteam voor het komende EK. Dat is een fantastisch resultaat. Alleen bij de arbitrage blijven vrouwen nog ver achter bij mannen en dat willen we veranderen. Wij willen jou daarom vragen KNVB scheidsrechter te worden.
Persoonlijke top
Wij zijn op zoek naar vrouwen die als KNVB scheidsrechter hun persoonlijke top willen bereiken. Voordelen van een KNVB scheidsrechter zijn onder meer dat je aangesteld wordt door de KNVB en een basis- en reiskostenvergoeding krijgt. In het begin word je begeleid en als blijkt dat je talent hebt, dan kun je hogerop komen. Wil je bij je eigen vereniging wedstrijden leiden, dan is dat geen enkel probleem. De keuze is aan jou!
Informatieavond
Voor meer informatie nodigen we je graag uit op één van de volgende avonden. Daar vertellen we je alles over arbitrage. Tijdens deze informatieavond ontmoet je ook één van de FIFA (assistent)scheidsrechters: Nicolet Bakker, Anouk de Jong, Sjoukje de Jong en Vivian Peeters.
Datum Locatie
donderdag 15 januari (West I) DSB Stadion (Alkmaar)
dinsdag 20 januari (Noord) Abe Lenstra stadion (Heerenveen)
woensdag 21 januari (Oost) SC Klarenbeek (Klarenbeek)
donderdag 22 januari (West II) De Jodan Boys (Gouda)
dinsdag 27 januari (West I) S.V.D.U. (Utrecht)
donderdag 29 januari (Zuid II) Stadion Fortuna Sittard (Sittard)
maandag 2 februari (Zuid I) vv Beerse Boys (Oost West en Middelbeers)
Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor één van de informatieavonden! Ga naar www.knvb.nl of
www.scheidsrechterswinnen.nl.
Wij hopen je op een van deze avonden te ontmoeten.
Met vriendelijke groet, KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
Namens, het bestuur amateurvoetbal Ron Veenendaal beleidsmedewerker wedstrijdzaken

14-01-09 Afgelopen zaterdag 10 januari was het zover, 8 E-pupillen teams zouden een onderling toernooi mogen gaan spelen in de zaal van het Mondrial College. Waar we elke keer weer bang voor zijn gebeurde helaas. De verlichting deed het niet. Om deze reden was het dus onmogelijk om het toernooi door te laten gaan. Er is nog wel geprobeerd in contact te komen met de betreffende afdeling van de Gemeente Nijmegen, maar dat lukte niet. De jeugdcommissie biedt bij deze alle spelers, trainers en leiders van de gedupeerde teams onze welgemeende excuses aan. Wij zullen ons best doen om dit seizoen nog iets extra’s voor jullie te organiseren.
Namens, de jeugdcommissie S.C.E Martijn Geutjes

11-01-09 Alles was door verschillende mensen van de club geregeld, zodat er op zaterdagmorgen jl. om 10.00 uur en 12.00 uur door 7 teams getraind kon worden, ondanks de omstandigheden. 3 teams hebben met veel (sneeuw) plezier kunnen trainen. De overige 4 teams C2, D1, E1 en A1 waren niet te zien op de velden, ik kan me niet voorstellen dat jullie dit niet op de site van S.C.E hebben gelezen dat er extra mogelijkheden waren om te trainen. In een club, teams, commissie`s en andere groepen waar leden zich inzetten voor andere leden is er een norm die gehanteerd zal moeten blijven, kom je verantwoordelijkheden/afspraken na, hoe klein dat ook is. Trainers van de bovengenoemde elftallen die niet aanwezig waren zonder zich af te melden, wil ik wel aan kwijt dat het afbellen toch een kleine moeite van enkele seconden is. Er kunnen zich situaties voor doen, dat je om verschillende privé redenen geen training kan geven, bel dan even af, een kleine moeite van enkele seconden. Je verwacht van je spelers ook de discipline om af te bellen als er niet gevoetbald kan worden. Dit geldt ook voor de trainers die niet kunnen trainen op zaterdagmorgen tijdens de winterstop. Overigens is het voor de selectie elftallen die een betaalde trainer hebben, VERPLICHT, zaterdags te trainen, de verplichting staat ook omschreven in ons technisch opleidingsplan. Het niet nakomen van deze verplichtingen voor betaalde trainers, wordt in de evaluatie gesprekken besproken. Een goed voornemen voor 2009, neem je verantwoordelijkheid en laat andere leden niet wachten, de sportieve groeten.
Namens, Richard van Thiel lid van de TC, afdeling jeugd.

10-01-09 Wij willen weer een ieder bedanken die zaterdag morgen niet zijn komen trainen ondanks het verzoek, meld je af als je niet kan maar nee hoor, weer twee mensen de hele morgen zitten wachten, clubhuis open trainings materiaal klaar leggen en maar wachten, maar nee hoor niemand gezien, bedankt.
Namens, Fred en Harry

02-01-09 Het bestuur heeft uitbreiding gekregen. Elvis Tromp, vader van een van onze junioren heeft aangegeven iets voor S.C.E te willen doen. Wij zochten al langere tijd een secretaris en Elvis lijkt dat een leuke functie. Het bestuur is blij, dat Elvis deze taak op zich wil nemen. Elvis veel succes hiermee. Uiteraard moet zijn toetreden nog formeel door de Algemene Ledenvergadering in oktober 2009 worden bekrachtigd.
Namens het bestuur, Berry Aalders

24-12-08 Vanaf maandag 22 december 2008 tot zondag 4 januari 2009 wordt er niet getraind bij S.C.E. De terreinmeesters, barmedewerkers en andere vrijwilligers hebben dan de gelegenheid om tijdens de feestperiode nieuwe energie op te doen. Dus vanaf maandag 5 januari kan er weer getraind worden. Maar omdat het clubhuis tot maandag 19 januari 2009 tot 19.00 uur dicht is moeten er afspraken worden gemaakt betreffende de sleutels voor materialen, lichtinstallatie en kleedkamers. Dus alle elftallen die vanaf maandag 5 januari weer gaan trainen moeten dit aan mij doorgeven, als het elftal dit niet gemeld heeft bij mij kan er niet getraind worden. We hebben deze maatregel genomen omdat voor de kerst diverse teams gewoon niet kwamen trainen zonder dit door te geven, barmedewerkers zaten hierdoor uren tevergeefs te wachten. Het is misschien een harde regel, maar het moet gewoon. Vanaf maandag 19 januari is de kantine weer gewoon open, tenminste als jullie doorgeven wanneer je wel of niet traint, denk a.u.b ook aan onze vrijwilligers die achter de bar staan. Als je niet traint geef dit dan aan mij door, het liefst 24 uur van te voren. Dit geldt ook voor de selectieteams die zaterdags trainen, als je niet traint geef dit dan door.
Vanaf zaterdag 10 januari 2009 kan er getraind worden, geef dit door.
Om 10.00 uur op zaterdag C2 – D1 – E1
Om 12.00 uur op zaterdag A1 – B1 – B2 en C1.
Ook nu moeten we mensen regelen voor de bar en materialen. Stef Jansen is ben bereikbaar op 06-28779676 of via mail: stef.jansen@versatel.nl
Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een succesvol 2009.
Namens, Stef Jansen en de Technische Commissie

23-12-08 Wie heeft de wisselcup van het kersttoernooi van OLYMPIC HAL thuis staan????? Een van de jongens van de C2 van S.C.E heeft hem vorig jaar gewonnen, en meegenomen. Wie heeft de wisselcup meegenomen??? Brengt snel mogelijk wisselcup naar OLYMPIC HAL A.U.B.
Namens, Cor Leerentveld

20-12-08 Een ieder heel fijn kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar, voor alle medewerkers en spelers in het bijzonder de jeugd en trainers van de E pupillen.
Namens, Johan Kreté Coördinator E pupillen

18-12-08 Het clubhuis ziet er dit jaar weer sfeervol uit met de kerst, onze dank gaat uit naar de mensen die dit weer geheel vrijwillig gedaan hebben. Bedankt; Annelies, Fred, Samanta, Fred jr en Harry.
Namens, de kaartclub.

17-12-08 Vanaf maandag 22 december 2008 tot zondag 4 januari 2009 wordt er niet getraind bij S.C.E. De terreinmeesters, barmedewerkers en andere vrijwilligers hebben dan de gelegenheid om tijdens de feestperiode nieuwe energie op te doen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een succesvol 2009.
Namens, Stef Jansen en de Technische Commissie van S.C.E

16-12-08 zondag 28 december, KERSTBORREL bij S.C.E. aanvang 16.00 uur, voor een hapje zal gezorgd worden, en op donderdag 1 januari NIEUWJAARS RECEPTIE bij S.C.E. vooraf als de weersomstandigheden het toelaten een wedstrijd van de 40 plussers tegen een combinatie van A & B spelers, deze wedstrijd begint om 14.30 uur.
Namens, de Evenementencommissie

11-12-08 In navolging op vorig jaar heeft de jeugdcommissie weer een zaal gehuurd. Dit jaar is de sporthal van het Lindenholt College gehuurd om alle jeugdteams van S.C.E een keer te laten voetballen tijdens de winterstop. We hebben het onderstaande schema gemaakt.
3 januari 12.00 – 17.00 uur alle F-pupillen, 10 januari 12.30 – 17.00 uur E3 t/m E10
17 januari 14.00 – 18.00 uur A, B, C- junioren, 24 januari 09.30 – 17.00 uur D-pupillen en E1 en E2.
Het definitieve tijdschema wordt nog via de website bekend gemaakt. Mocht je team zich nog niet hebben aangemeld, dan kan dit via geutjes.sce@upcmail.nl of johan.ketelaar@tiscali.nl
Namens, de jeugdcommissie S.C.E Martijn Geutjes

07-12-08 Hierbij wil ik als coördinator van de E jeugd onze E7 van harte feliciteren met hun behaalde najaars kampioenschap. Ook wil ik de trainer van dit team Han Mulders bedanken voor de inzet op de trainingen, Niet te vergeten de leider Joop Huiskens die toch met zijn inzet hiervoor dit mogelijk heeft gemaakt ook de ouders waar Joop van zegt ik ben niet alleen alle ouders hebben hier aan meegewerkt Dus ik wil ook de ouders feliciteren
Namens, Johan Kreté Coördinator van de E jeugd

07-12-08 De technische commissie van S.C.E feliciteert de spelers van F1 en E7 met de behaalde kampioenschappen. Coördinatoren, trainers leiders en leidsters prima gedaan
Namens, de Technische Commissie S.C.E

06-12-08 Met groot plezier melden wij dat de E7 en de F1 najaar kampioenen zijn geworden. De E7 in de vierde klas en de F1 in de hoofdklasse Oost. De E7 word getraind door Han Mulders, de leider is Joop Huiskens van dit team. Die hebben toch maar goed gezorgd dat de E7 goed draait. De F1 word getraind door Raymond Janssen en de leidster is Selma van Loon. Ook hun hebben gezorgd dat de F1 als een team draait, en met goed voetbal zijn ze kampioen geworden, ze hebben het allebei verdiend, niet vergeten de spelers want hun hebben het maar mooi gedaan met ze allen en de trainers niet teleurgesteld met dit resultaat, beter kan niet! Proficiat aan de spelers, trainers, leiders en ouders, ga zo door.
Namens, de Jeugdcommissie van S.C.E Ger Bloemendal

05-12-08 Woensdag 10 december is het voor de F teams de laatste training van deze seizoenshelft, via de website zal ook weer bekend worden wanneer we starten met de trainingen voor 2009, leiders, ouders denk aan het zaalvoetbaltoernooi in Wijchen (Olympic hal) voor teams die zich hiervoor aangemeld hebben en voor alle teams de KNVB zaalvoetbal toernooi zie schema’s op de website.
Namen, Marzouk Mechbal F Coördinator

04-12-08 De Grote Club Actie 2008 is voor S.C.E een daverend succes geworden. Er zijn totaal 1700 loten verkocht. Dit is een verbetering van ongeveer 1000 loten met de afgelopen 2 jaar. Zoals jullie weten is de opbrengst geheel voor de jeugd van S.C.E bestemd. We zullen ervoor zorgen dat dit geld goed wordt besteedt. Wilco Bisschop is dit jaar de topverkoper geworden. Hij heeft maar liefst 56 loten weten te verkopen. De D1 is het team dat de meeste loten heeft verkocht. Met een totaal van 175 loten hebben ze een flinke bijdrage geleverd. Namens de jeugdcommissie wil ik iedere speler die loten heeft verkocht hartelijk danken.
Namens, Martijn Geutjes

30-11-08 Wil je nog meedoen aan het Sinterklaastoernooi? Meldt je dan zo snel mogelijk aan, dit kan nog tot maandag 18:00 uur! Daarna wordt de indeling gemaakt en kun je helaas niet meer inschrijven. Voor meer informatie ga naar de WEBSITE van het Sinterklaastoernooi.
Ps. We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die 3 december willen helpen.
Namens, de activiteitencommissie jeugdbestuur, Beppie Brugman, Jessica Geutjes, Miranda Kuster, Carla Peters, Marina Peters en José Meesters

18-11-08 Ook dit jaar wordt er weer een Sinterklaas toernooi georganiseerd voor de jeug van S.C.E. Het toernooi zal gehouden worden op woensdag 3 december. Van 13.30 uur tot 16.00 uur voor de kabouters en F spelers, en voor de E- en D spelers van 17.00 uur tot 19.00 uur Jij komt toch ook? Je kunt je opgeven door het strookje aan de uitnodiging, die je via je leider/trainer ontvangen hebt, in te vullen en uiterlijk 29 november in te leveren bij je trainer/leider of in het clubhuis. Of stuur een mailtje U kunt hier ook terecht voor vragen of spreek een van ons even aan. Voor meer informatie ga naar de WEBSITE van het Sinterklaastoernooi. Ps. We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die 3 december willen helpen.
Namens, de Activiteitencommissie, Beppie Brugman, Jessica Geutjes, Miranda Kuster, Carla Peters, Marina Peters en José Meesters

15-11-08 In de aankomende 7 weken worden er gesprekken gevoerd met de trainers van het 2e, A1 – B1 – C1 – D1 – E1 – F 1 – keeperstrainer en de E2. Met de trainer van het 1e is op 11 november jl al een gesprek gevoerd. Het doel van deze gesprekken is te evalueren over de achter ons liggende tijd. Tevens zal het opleidingsplan S.C.E besproken worden. Jullie ontvangen een uitnodiging van ons. In de winterstop,2e week januari 2009, worden de Coördinatoren uitgenodigd om met de TC van gedachten te wisselen, over de 1e seizoenshelft 2008. Tevens nodigen we in begin februari 2009 de trainers uit de in 2007 de E en D module KNVB hebben gehaald. Doel is: om met elkaar de ambities van de betreffende trainers te bespreken voor het seizoen 2009-2010. Aangezien er per 1-1-2009 een vacature ontstaat bij de ABC Coördinatoren, zal eerst de jeugdcommissie met een kandidaat over de sociale kant van deze functie praten, na dit gesprek, is de TC aan de beurt om de technische kant van de functie met de kandidaat te bespreken. De jeugdcommissie benaderd in overleg met de TC, over de datum, de beoogde kandidaat.
Namens de Technische commissie S.C.E, Richard van Thiel

08-11-08 De loten voor de Grote Club actie zijn bij alle leiders in de postvakjes gelegd. Als het goed is hebben jullie de loten vandaag van je leider ontvangen. Het is de bedoeling dat de loten deze week worden bezorgd bij de mensen die loten hebben gekocht. Zaterdag 15 november dient het geld ingeleverd te worden bij de leiders. Deze dag dienen de leiders het geld van de verkochte loten ook aan mij te overhandigen. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan kan je via mail contact opnemen met Geutjes.sce@upcmail.nl
Namens, Martijn Geutjes Jeugdcommissie S.C.E

07-11-08 Beste trainers, leiders en voetballers, willen jullie wat beter op de voetballen letten tijdens de trainingen want we raken de laatste tijd toch weer teveel ballen kwijt terwijl het vorig seizoen zo goed ging, loop als je een bal in de struiken of over het dak ziet verdwijnen gelijk achteraan anders gaan er anderen mee lopen en ben je de bal kwijt. Als je een partijtje speelt zorg dan dat de rest van de ballen op een overzichtelijke plaats liggen of vraag aan een van de ouders of die er even op letten. Bedankt.
Namens, de terreinmeesters

07-11-08 dinsdag 16 december aanstaande om 20.00 uur is er in ons clubhuis een avond georganiseerd, die in het teken staat van “S.C.E kijkt naar de toekomst”. Op deze avond zullen bestuursleden, commissieleden en andere vrijwilligers van S.C.E aanwezig zijn om met jullie van gedachten te wisselen over de toekomst van S.C.E. Kijkend naar de toekomst moet er binnen onze vereniging nog wel wat gebeuren. En alleen met z’n allen kunnen we hierin slagen. Zoals jullie in het organisatieplaatje hebben gezien zijn er een aantal vacatures. Deze moeten worden ingevuld. Daarnaast kunnen diverse commissies uitbreiding gebruiken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor allerlei cursussen. Bijvoorbeeld een scheidsrechterscursus of trainerscursus. Kortom: alle leden, vrienden, familie, kom naar deze avond, want met z’n allen moeten we het doen om S.C.E in de toekomst ook een mooie gezellige club te laten zijn.
Namens het bestuur, Han Mulders voorzitter

07-11-08 Maandag 1 december 2008 aanvang 20.00 uur houdt de Euroclub haar jaarvergadering voor hun donateurs. Op deze avond wordt er weer beslist waar de opbrengst binnen S.C.E naar toe kan gaan. Een iedereen mag wel de wensen inbrengen.
Namens, de voorzitter van de Euroclub Philip Dreis

05-11-08 Wie o wie heeft de sleutels van de ballenkooien op zak gehouden, laat het zo snel mogelijk weten anders moeten de sloten gesloopt worden. Inleveren bij de terreinmeesters.
Namens, Fred Schoppema

03-11-08 Bij deze wil ik jullie vragen ook namens de vrijwilligers om er op toe te zien dat er niet met voetbalschoenen in het clubhuis gelopen word want dat geeft het barpersoneel handen vol werk en ook die willen graag op tijd naar huis. Alvast bedankt voor de medewerking
Namens de bar vrijwilligers

02-11-08 Geachte leden, supporters, ouders van S.C.E, vanaf nu is hij weer te koop de verzamel cd van het gezelligste team van S.C.E voor maar 5 euro. Informatie bij de spelers van het 6e of bij het promoteam onder leiding van Anne.
Namens, Marcel Janssen

01-11-08 Vanaf heden is het niet meer mogelijk om je team in te schrijven voor het Kerst zaaltoernooi in de Olympic te Wijchen. De leiders van de deelnemende teams krijgen een dezer dagen een schrijven in hun postvakje hoe en wanneer ze het te betalen bedrag (€ 27,- per deelnemend team) aan mij kunnen betalen.
Namens, de jeugdcommissie Martijn Geutjes

28-10-08 zaterdag 8 november is er weer een gezellige avond voor de F, E, D en C jeugd in het clubhuis. Jullie kunnen dan darten, poule, tafeltennissen en tafelvoetbal spelen. En er kan naar N.E.C – PSV worden gekeken. De avond is van 19.00 uur tot 22.00 uur. De keuken en de bar zijn geopend. Uiteraard zijn ook de ouders van harte welkom.
En op woensdagmiddag 3 december is er een klein Sinterklaastoernooi bij S.C.E. Van 13.30 – 16.00 uur voor de kabouters en F spelers. Van 17.00 – 19.00 uur voor de E en D spelers. Meer informatie volgt binnenkort
Namens, de activiteiten commissie José Meesters

24-10-08 Dit weekend van zaterdag op zondag wordt de klok om 3 uur ’s nachts weer een uur teruggezet. Hoewel je een uur langer kunt (uit)slapen, toch iets om goed in de gaten te houden! Dat je niet te vroeg aanwezig bent!!!!
Namens, de webmaster van S.C.E

23-10-08 De toernooi commissie heeft van de volgende elftallen/teams nog niks gehoord of ze meedoen aan het kersttoernooi. Dinsdag 23 december A1- B1- B2- B3. Woensdag 24 december C1- C2- C3- C4. Dinsdag 30 december D2 en Zaterdag 27 december E4- E9- E10. De finale’s zijn woensdag 31 December. De kosten bedragen 27 euro per team je kunt je nog tot maandag 27 oktober opgeven door een mail te sturen naar: johan.ketelaar@tiscali.nl De A- B- C- D elftallen spelen met 5 man incl. keeper (kan ook 2 teams per elftal opgeven) De E- F- Kabouters spelen met 6 man incl. keeper.
Namens, de toernooi commissie Johan Ketelaar

21-10-08 Bij deze gaan onze felicitaties uit naar Han Mulders voor zijn benoeming tot voorzitter van S.C.E. Wij wensen hem veel wijsheid en succes bij het vervullen van deze functie.
Namens, de Jeugdcommissie Irene Brongers

21-10-08 Per 1 januari 2009 legt Ryks de Jong zijn functie neer als coördinator van de A/B/C-jeugd. Na vijf jaar de functie te hebben vervuld is voor hem de uitdaging verdwenen. Hier heeft een ieder natuurlijk begrip voor en Ryks wordt hartelijk bedankt voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Dit betekent wel dat zowel de technische- als de jeugdcommissie deze belangrijke functie graag voor de winterstop opgevuld zien worden. Hierbij doen wij dan ook een oproep voor een coördinator van de A/B en C-jeugd. Deze functie kan ook afzonderlijk worden ingevuld; dwz een coördinator per groep. Belangstellenden kunnen zich melden bij de jeugdvoorzitter Ger Bloemendal. Ook voor vragen en andere informatie kan men zich bij Ger melden. [E adsl603280@tiscali.nl Tel.nr. 06-52536712] De Technische Commissie zal met eventuele kandidaten de technische kant van de functie bespreken.
Namens, Irene Brongers Secretaris Jeugdcommissie

20-10-08 Vrienden van S.C.E, op deze manier willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de E4 scoren voor KiKa actie van het vorig seizoen. De totale opbrengst was maar liefst 550 euro. Wij hopen dat er dit seizoen wederom mensen opstaan voor KiKa. Onze kinderen sporten en zijn gezond! voor vele anderen is dat niet zo aannemelijk. Kun je geen honderd mensen helpen, help er dan één.
Namens, José Meesters en Michel Corbeek

15-10-08 Taartentoernooi najaar 2008. We konden 18 teams maken verdeeld in 6 teams F pupillen en Kabouters 6 teams E pupillen, en 6 teams D pupillen. Ze speelden allemaal 5 wedstrijden. Op het einde van het toernooi werd Rudy Tielen samen met zijn vrouw in het zonnetje gezet zie foto’ s. Rudy is 60 jaar lid van S.C.E. Dit werd mogelijk gemaakt door onze Kabouters, D, E, en F pupillen. Hiervoor onze hartelijke dank. Dit was een zeer goed idee. Voor een man die toch elke woensdagmiddag en zaterdagmorgen de jeugd traint. Daarna kreeg elk team een taart en limonade. Ik wil verder onze sponsors, scheidsrechters,barpersoneel, keukenpersoneel, leiders, fotograaf, terreinmedewerker, activiteitencommissie, jeugdcommissie, dames van de loterij, en de mensen die na afloop het clubhuis hebben schoongemaakt hartelijk danken dat het weer goed is verlopen.
Namens, Johan Ketelaar toernooicommissie

11-10-08 dinsdagmiddag 14 oktober KINDERBINGO. Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien in het clubhuis van S.C.E en de S.C.E site, een gezellige middag voor de jeugd. Het clubhuis is open om 13.30 uur en om 14.00 uur willen we graag beginnen, kom op tijd!! De kosten van de kaarten zijn;
€ 3.50 per kaart, € 5.00 voor 2 kaarten, en € 6.50 voor 3 kaarten; deze kaarten zijn de hele middag geldig. Dat geeft meer rust tussen de rondes. We denken dan ook zo rond 17.00 uur de bingo te kunnen afsluiten. We hopen jullie allemaal dinsdag 14 oktober te zien. Veel plezier.
Namens, De Jeugdcommissie

11-10-08 Beste mensen, wie heeft er zaterdag 4-10-08 per ongeluk de sleutel van kleedkamer 1 in zijn zak of tas gestopt, voor zover we hebben kunnen nagaan heeft Marzouk de sleutel op de tafel in de kleedkamer gelegd en is daarna misschien in een tas beland, kijk er a.u.b. even naar en als u hem vind geef hem dan even af aan Philip Dreis of aan een van de terreinmeesters want we hebben geen reserve sleutel meer. b.v.d.
Namens, Fred Schoppema

07-10-08 Hallo leden van S.C.E. De spaarkas geeft een feest voor de spaarkasleden in het clubhuis van S.C.E op 24 oktober a.s. Wij als commissie willen ook niet-spaarkasleden hieraan deel laten nemen. Op deze avond is er live muziek en er word gezorgd voor een lekker hapje en een drankje. Heeft u interesse in deze avond dan kunt u zich aanmelden aan de bar of bij Harry Janssen en wel voor zondag 19 oktober a.s. De kosten voor deze avond bedragen € 25,00 p.p. all-in.
Namens, de spaarkas commissie

07-10-08 Ik wil iedereen even bedanken wie afgelopen vrijdag 3 oktober na de kermis bingo, mee heeft geholpen met het opruimen van de kantine het gebeurde spontaan. Dat vond ik erg leuk en je ziet maar weer vele handen maken licht werk.
Namens, Annelies en Co.

05-10-08 Naar een keiharde training zijn de mannen helemaal klaar voor de wedstrijd van volgende week S.C.E 40+ – Germania KLIK HIER voor de foto’s vanuit het trainingkamp van S.C.E
Namens, een vaste supporter van de 40+

02-10-08 24 november a.s. om 20.00 uur komt de Fairplay commissie van de KNVB bij S.C.E. Alle leden zijn welkom en het onderwerp is o.m. de start en de plannen van de Fairplaycommissie van S.C.E. We hopen op veel leden die aanwezig kunnen zijn want Fairplay raakt ons allemaal.
Namens, Han Mulders

30-09-08 In tegenstelling tot het vorige bericht blijft Martijn Geutjes aan als penningmeester van de jeugdcommissie. Irene Brongers is de nieuwe secretaris van de jeugdcommissie.
Namens, Martijn Geutjes jeugdcommissie S.C.E

26-09-08 Een vacature voor het jeugdcommissie is opgevuld, Irene Brongers heeft de plaats van Martijn Geutjes secretaris en penningmeester overgenomen. Irene heel veel plezier en succes in je nieuwe functie.
Namens, Ger Bloemendal

24-09-08 De keepers trainingen bij S.C.E zijn succesvol van start gegaan, iedereen heeft er veel plezier in. Je kunt de resultaten al zien in de wedstrijden. De opkomst en enthousiasme is groot en dat elke week weer, onder leiding van Niels Coenders keeper van S.C.E 1 KLIK HIER voor de fotoreportage.
Namens, Rene Joosten leider F8

23-09-08 Afgelopen vrijdag 19 september was in het clubhuis een gezellige avond met een dart – poule – tafelvoetbaltoernooi voor alle F, E, D en C teams. Hierbij een aantal foto’s van deze avond. De volgende avond is op zaterdag 8 november. KlIK HIER voor de foto’s van deze geslaagde avond.
Namens, José Meesters

16-09-08 Beste jongens en meisjes van alle F, E, D en C teams van S.C.E. Zoals jullie weten, is er zaterdag a.s. 20 september een gezellige avond in het clubhuis. Er is gelegenheid om te tafelvoetballen, darten en te poolen. De bar en de keuken zijn open!! De avond is van 19.00 uur tot 22.00 uur, ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!!! De entree is 50 eurocent. Alle opbrengsten komen ten goede van alle jeugd!!! Tot zaterdag!
Namens, de activiteitencommissie

15-09-08 Afgelopen vrijdagavond hebben de trainers van S.C.E hun ideeën en opmerkingen over het opleidingsplan gegeven. Het bestuur heeft aan onze vraag voldaan om haar reactie te geven. Het plan is compleet de opmerkingen worden nog verwerkt in het plan, op dit moment wordt er aan de vormgeving gewerkt, het ziet er prachtig uit. Binnen enkele dagen/week is het klaar om naar buiten gebracht te worden.
Namens, de Technische Commissie van S.C.E

10-09-08 Pupillen leiders – trainers opgelet: In jullie postvakjes liggen de verkoopboekjes cq inschrijflijsten voor de Grote Clubactie 2008. Willen jullie deze a.s. zaterdag uitdelen aan de spelers van jullie teams. Vanaf zaterdag mogen de kinderen weer proberen zoveel mogelijk loten te verkopen met als Goede Doel de jeugd van S.C.E.
Namens, Martijn Geutjes secretaris jeugdcommissie S.C.E

02-09-08 Geachte heer Bentvelsen, webmaster van S.C.E. Ik moet ten eerst zeggen dat uw website top is en dat die altijd up to date is, toch mis ik nog 1 ding. Daarom ben ik dan ook tot het besluit gekomen, om wekelijks een column te gaan schrijven, en in deze column het gebeuren binnen S.C.E onder de loep te nemen. Hopelijk plaatst u deze column en is er ruimte binnen de website voor een stukje opbouwende kritiek.
Met zeer vriendelijke groet, De Vlag.
PS. Als mensen de behoefte hebben om te reageren dan kunnen ze dat altijd doen via devlag@hotmail.com

01-09-08 Geachte leiders van S.C.E, 13 september as. begint de Grote Club Actie weer. Dit is voor S.C.E een grote bron van inkomsten. Vorig seizoen hebben alleen de pupillen deze loten verkocht, maar in de wandelgangen was daar kritiek op. Om deze kritiek dit jaar voor te kunnen zijn, wil ik inventariseren in welke mate er interesse is bij jullie elftallen om deze loten proberen te verkopen. Ik kan alvast meedelen dat er per verkocht lot € 0,50 terecht komt bij het team van de verkoper. Met dit geld kan je dan als team iets extra’s organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bekostigen van het zaaltoernooi tijdens de kerstdagen in de Olympic hal. Verder wil de jeugdcommissie in de maand mei voor alle jeugdteams een groot toernooi organiseren. Dit kost natuurlijk veel geld. Met de opbrengst van de Grote Club Actie willen we onder andere deze toernooien gaan bekostigen. Tevens willen we voor alle teams een zaal huren in de winterstop zodat ieder team tenminste 2 keer moet kunnen voetballen tijdens de winterstop. Kortom er zijn redenen genoeg om de jongens en meisjes te motiveren om loten te gaan verkopen en zo de club en het eigen elftal van extra financiën te voorzien. Denk je als leider dat je spelers wel loten willen verkopen, mail dat dan naar geutjes.sce@upcmail.nl. Hopende op positieve reacties.
Namens de jeugdcommissie van S.C.E

31-08-08 Elk jaar een herhaling van deze oproep: De wedstrijdsecretaris, wedstrijdcoördinator en webmaster werken enorm hard om alle uitslagen zo snel als mogelijk is op de website te krijgen. Dit is dit alleen mogelijk als alle leiders(ster) van hun team, en in het bijzonder bij uitwedstrijden het wedstrijdformulier na de wedstrijd, in de commissiekamer van S.C.E inleveren, dit geldt voor alle teams van S.C.E. Het is toch geweldig om reeds op de wedstrijddag zelf, alle uitslagen te kunnen bekijken. Wij rekenen op jullie medewerking.
Namens, de wedstrijdsecretaris, wedstrijdcoördinator en webmaster van S.C.E

26-08-08 Beste mensen van S.C.E, op de website van Noviomagus zijn vandaag 4 foto’s geplaatst van S.C.E in de jaren 1934 t/m 1938. 3 Foto’s betreffen het elftal S.C.E I in verschillende jaren met de namen erbij en als kampioen. De 4e foto is gemaakt bij het 10 jarig bestaan op 17 september 1937 van de voltallige S.C.E gemeenschap. Daar zijn geen namen bij, al zijn de mensen die op de eerdere foto genoemd zijn, wel terug te vinden. Deze foto’s komen uit het album van mijn vader Wim Binnendijk, die destijds samen met zijn broer Ton in S.C.E I speelde. De foto’s zijn te vinden op www.noviomagus.nl rubriek: Foto’s Oud, vervolgens Oud Nijmegen; en daarna: Foto 771 – 780 De foto’s van S.C.E zijn de nrs 775 t/m 778. Ze zijn ook te vinden via de weg: Nieuws / Maandag 25 augustus / 78e fotocatalogus. Omdat ik op de site van S.C.E de historie mis, leek het me leuk om jullie hier op te wijzen.
Namens, Theo Binnendijk

24-08-08 Keepers training bij S.C.E voor de jeugd gaat weer beginnen. Vrijdag 29 augustus om 18.30 uur voor de keepers van de E1 en E2, D1 en D2, C1 en C2, B1 en B2 gaat de training van start. De rest van de keepers van de overige teams ontvangen later een uitnodiging om mee te gaan trainen.
Namens, Niels Coenders

23-08-08 Afgelopen maanden zijn er 13 clubscheidsrechters voor de E & F pupillen opgeleid, vrijdag jongsleden zijn deze geslaagd voor hun knvb examen en hebben hun diploma. De nieuwe clubscheidsrechters zijn: Stan de Beus B-Selectie, Mitchel Brugman C4, Jan Dahm B-Selectie, Bram Faber B-Sel, Tom Giesbers leider F2, Mick Jans B-Selectie, Jordy Kaldenberg B-Selectie, Youri Kuster B-Selectie, Mitch Orth B-Selectie, Sem Selten B-Selectie, Jeffrey v/d Scheur B-Selectie, Win Tieze leider D5, en Remo Vorselaars A1. Hartelijk gefeliciteerd allemaal en heel veel plezier met het fluiten van de wedstrijden.

23-08-08 Zoals in een eerder bericht afgelopen week er door de Technische Commissie werd aangegeven dat het technisch opleidingsplan klaar was, gaven wij ook aan dat we nog enkele dingen moesten regelen. Op vrijdag 12 September 20.00 uur wordt er voor de selectietrainers en leiders 1e, 2e, A1, B1, C1, D1, E1, F1 een bijeenkomst gepland. De trainer van het eerste Rutger Schuiffel wordt hierbij ook uitgenodigd. Er wordt 1 punt behandeld nl. technisch opleidingsplan S.C.E. Doel; bekendmaking inhoud plan, mening van de trainers, procedure invoering plan. Aankomende week krijgen de trainers via de mail het plan toegezonden, trainers zorgen voor verdere verspreiding naar de leiders eventueel via de mail. Mocht je op vrijdag 12 september verhinderd zijn, geef je opmerkingen over het plan via de mail retour aan afzender. Zoals dat zo mooi heet,”dendert de trein door”,spring door je aanwezigheid en opmerkingen op de rijdende trein van de Technische commissie. Er gaat het nodige in de aankomende seizoenen veranderen, NU begint het uitvoerend werk. Het voltallig bestuur van S.C.E heeft de aankomende weken ook de tijd om zijn oordeel te geven over de inhoud van het plan.
Namens de Technische Commissie, Han Mulders, Paul van Cleef, Richard van Thiel

20-08-08 Na een gedegen periode van 1 1/2 jaar, is het op papier zetten van het technisch opleidingsplan S.C.E, versie 2 klaar. Vele gesprekken zijn er gevoerd met verschillende commissies en leden binnen S.C.E. Maar ook met mensen van buiten S.C.E is gesproken en schriftelijk contact geweest, met name verenigingsondersteuner Theo Baan, heeft ons voorzien van adviezen en een organisatie schema. Natuurlijk wil ik Paul ven Cleef, Phillip Dreis, Han Mulders en vele anderen die we gesproken hebben bedanken voor hun inbreng. Toch moeten we, alvorens we het plan wereldkundig maken, nog een aantal dingen regelen. Nog even geduld spelers, leiders, trainers, ouders, kaderleden, schrijvende pers, Omroep Gelderland, sport 1, studio Sport, IOC, Sportservice Nijmegen,betaald voetbal organisatie N.E.C. En natuurlijk niet te vergeten KNVB Nederland Oost, of heb ik er nog een paar vergeten, nog even geduld.
Namens de technische commissie S.C.E, Richard van Thiel.

18-08-08 Ook de kabouters gaan weer beginnen, iedere zaterdagochtend om 10.00 uur zijn er bij S.C.E kabouter trainingen, deze worden gegeven door Rudy Tielen en Harry Janssen. Alle kinderen tussen 4 en 6 jaar zijn van harte welkom, op Sportpark Lindenholt.
Namens Marzouk Mechbal F coördinator

18-08-08 Geachte sportvrienden van S.C.E, de toernooicommissie van de v.v. S.C.E Nijmegen organiseert voor volgend jaar weer toernooien op de volgende data voor de volgende teams:
zaterdag 16 Mei C1 – zaterdag 16 Mei lagere C teams
zondag 17 Mei B1 – zondag 17 Mei lagere B teams
donderdag 21 Mei A1 – donderdag 21 Mei lagere A teams
zaterdag 23 Mei F pupillen
zondag 24 Mei D1 – zondag 24 Mei lagere D teams
zaterdag 30 Mei E pupillen
Namens, de toernooicommissie S.C.E Johan Ketelaar

15-08-08 De B4 is opgeheven. De spelers van de B4 gaan naar andere elftallen. In verband met het feit, dat diverse spelers bij de B4 zijn gestopt zijn de overblijvende 10 spelers bij andere teams ingedeeld.
Namens, Berry Aalders ledenadministratie S.C.E

11-08-08 Heren zaalvoetballers, in de laatste twee weken van augustus worden nog vriendschappelijk wedstrijden gespeeld. Zodra het programma klaar is dan zal dat op de website geplaatst worden.
Namens, Stef Jansen Wedstrijdzaken Futsal

09-08-08 Aan alle leiders/leidsters van de volgende elftallen S.C.E E1 t/m E8 en S.C.E F1 t/m F7. Het programma boekje van het toernooi bij BVC’12 ligt in jullie postvakje. Het toernooi van de F is zaterdagmorgen van 09.00 t/m 12.30 uur. Het programma voor de E is zondagmorgen van 09.00 t/m 12.30 uur. Zorg dat jullie ruim van te voren aanwezig zijn, en veel succes.
Namens, Stef Jansen

06-08-08 Het 40+ voetbal is ondertussen weer van start gegaan. Wanneer u behoefte heeft het in de vakantie opgelopen buikje op een rustige manier eraf te trainen, dan kunt u iedere zaterdag middag rond 14.30 terecht bij S.C.E. (we spelen van 15.00 uur tot ca. 16.00 uur) In een ongedwongen sfeer wordt er door de liefhebbers een balletje getrapt. Iedereen die bij S.C.E betrokken is kan hieraan meedoen, ook ouders van onze jeugdleden zijn van harte welkom. Bent u nog geen 40 jaar dan krijgt u dispensatie. Voor meer informatie: Michel Coenders en anders tot ziens in het trainingspak.
Namens, Michel Coenders

05-08-08 De jeugdcommissie van S.C.E is op zoek naar nieuwe commissie leden. Op dit moment moeten alle taken van de jeugdcommissie door 4 personen uitgevoerd worden. Aangezien wij de jeugd goed willen vertegenwoordigen zouden we hier het liefst 2 personen aan toevoegen. Wij zoeken een secretaris en een algemeen commissielid. Lijkt het je leuk om de jeugd van S.C.E te vertegenwoordigen op organisatorisch gebied en wil je ons helpen om de jeugdcommissie op een hoger plan te brengen, neem dan contact op!
Je kunt je interesse mailen naar geutjes.S.C.E@upcmail.nl. Ook voor vragen over de beschikbare functie kan je hiernaar toe mailen.
Namens, de jeugdcommissie

04-08-08 Er is weer een seizoenkaarten verkoop van: De Nijmegen Dar Devils. Aankomende woensdag 23 juli is er weer een seizoenkaartenverkoop van de Nijmegen Dar Devils. De Nijmegen Dar Devils nemen, met als thuisbasis Triavium, deel aan de eredivisie, het hoogste nationale niveau ijshockey! Het komende seizoen bestaat de competitie uit 9 teams, dus als seizoenkaarthouder ben je verzekerd van minimaal 24 sensationele thuiswedstrijden! Als bestuur willen wij graag u graag een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden. Exclusief voor leden van sportverenigingen bieden wij een zeer aantrekkelijke kortingsregeling aan. Dus ook de leden van sportclub Excelsior. De normale prijs bedraagt € 125,00 voor een seizoenskaart. Bij een afname van 5 kaarten via uw vereniging is de prijs € 100,00 per kaart. Bij een afname van 10 kaarten betaalt € 85,00 per kaart. Mocht u geïnteresseerd zijn, kom op woensdag 20 augustus a.s. om 20.00 uur naar café Old Dutch aan de Teersdijk in Wijchen.
Namens, supportersvereniging Vrienden van de Devils

03-08-08 zaterdag 16 augustus nemen bij het internationaal G-voetbal toernooi bij S.C.E 8 teams deel, te weten: F.C. Altrecht – Utrecht, VV Doetichem – Doetinchem, Quick 1888 – Nijmegen, V.V.J. – Utrecht, Paul Moor Schule – Monchengladbach, Mosaik Schule – Grevenbroich, WFB Hemmerden – Grevenbroich en S.C.E- Nijmegen. Er wordt gespeeld in 2 poules. Het toernooi begint om 10.00 uur met de poulewedstrijden, de wedstrijden duren 20 minuten, na de lunch die is gepland om 12.30 – 13.30 uur worden dan de kruisfinales alsmede de wedstrijden om de 5e, 6e, 7e, 8e plaats gehouden. De prijsuitreiking is gepland om 16.00 uur terwijl er ook een loterij wordt gehouden waarvan de trekking om circa 15.45 uur zal plaatsvinden.
Namens, het G-team van S.C.E Ed van den Broeke

02-08-08 Op maandag 20 oktober 2008 zal in ons clubhuis de jaarlijks Algemene Ledenvergadering
worden gehouden. De vergadering begint om 20.00 uur. De overige stukken zullen vanaf begin oktober verkrijgbaar zijn in het clubhuis.
Namens het bestuur, Berry Aalders secretaris

06-07-08 Op zaterdag 5 juli hebben de veertigers voor het laatst gevoetbald dit seizoen. Het ligt nu een paar zaterdagen stil maar op zaterdag 2 augustus willen we weer gaan beginnen. Dus geef het door aan iedereen: 40+ voetbal start weer op zaterdag 2 augustus van 15.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen die het leuk vindt om op een rustige manier een balletje te trappen is welkom. Voor leeftijd kun je dispensatie krijgen
Namens, Michel Coenders

04-07-08 Vanaf zaterdag 9 augustus 2008 kunnen de trainingen weer beginnen. De A1, A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen op zaterdag 9 augustus. De andere teams beginnen weer vanaf maandag 11 augustus. Via de website, leiders en trainers zal dit worden bekend gemaakt.

02-07-08 Zoals jullie allemaal wel hebben gezien of gehoord, hebben onze terreinmeesters de beschikking over een trekkertje die het sjouwen van goaltjes en andere materialen moet verlichten, waar we nu nog naar op zoek zijn is een bolderkar. Het hoeft geen nieuwe te zijn en de opbouw hoeft er ook niet meer op te zitten waar het ons om gaat is het onderstel, wie heeft er misschien nog eentje ergens verscholen in de tuin of schuur staan die eigenlijk in de weg staat, wij zouden er zeer blij mee zijn. Dus mensen wie helpt ons. Bij voorbaat dank.
Namens, de terreinmeesters van S.C.E
De volgende spelers spelen in S.C.E 1
Niels Coenders, Johnny Willemsen, Kenneth Rengers, Jeffrey Saat, Niels Besier, Chris Hagen, Guido Niehof, Richard Schür, Daniel Heideveld, Bas Lemmer, Eric Picard, Joris Coenders, Jassir Raoua, Maurice de Bruijn, Yusuf Sanli, Niels Jansen, Theo van den Braak, Sven Klaassen, Dennis Bakker, Nicky de Jong, Appi Karrouch, Cihan Demir

De volgende spelers spelen in de A 1
Nabil Badouri, Job Bekkema, Pieke de Beus, Raoul Brummelaar, Stijn Creugers, Mike van Geel, Shane Hickford, Kevin de Jong, Yilgit Juuksel, Anass Kassoussi, Stephan Laan, Sven van de Loop, Sander van de Loop, Roy Peeters, Casper Reijnen, Erik Verplanke, Remo Vorselaars

De volgende spelers spelen in de B 1
Jordy Althof, Stan de Beus, Jevon Chin, Jan Dahm, Micha Dahm, Joshua Dekker,Stefan Esveld, Bram Faber, Stephen de Geusz, Zana Hassan, Jasper van Herkhuizen,
Kay Hoogenbosch, Mick Jans, Dylan Josefa, Jordy Kaldenberg, Youssef Khnafssi, Rozj Khorshid, Sven Klaassen, Wesley Meeuwissen, Youri Kuster, Mitch Orth, Timo Peeters, Jeffrey van de Scheur, Menno Scholten, Tim Seegers, Sem Selten, Eliass Soultana, Tim Thijssen, Etienne van Trigt, Andrew Wong, Robbin van Zantvliet, Roy van den Boom, Sven Laurensen, Marc Alberts

De volgende spelers spelen in de C 1
Ilia ten Bôhmer, Mitchell Cornelissens, Mitch van den Dobbelsteen, Koen Hendriks,
Mathijs van Herkhuizen, Jari Hoogenbosch, Tai Huang, Joey Jans, Donny Jansen,
Jean-Paul van Leth, Emile Moet, Denis Mugajic, Jeroen Peters, Rick Theunissen,
Jeshua Tromp

De volgende spelers spelen in de D 1
Lars Aalders, Luka Banovic, Glenn Burgers, Jordy Cohen, Jenaro Eimers, Sancho Hendriks, Tim Lelieveld, Gino Paymans, Romec Slingerland, Dominique Slingerland, Kevin Tieze, Mick Verdonk, Jordy Wesselkamp, Leroy van Zanten

De volgende spelers spelen in de E 1
Jasper Campers, Aladien Kissi, Shefket Kojgiq, Brahim Mechbal, Khaybar Naderi,
Tim Peters, Michael Piroe, Bent Vrusch, Lukas Wilmink

De volgende spelers spelen in de F 1
Dzemal Bejtovic, Stan Berends, Joey Geutjes, Joscha Hop, Casper van der Kaaij,
Kay de Kluis, Ronan van Loon, Thijs Meesters, Lars Verwaayen

De volgende speelsters spelen in dames 1
Babs Akkers, Maud Akkers, Kimberley van Dooren, Chantal Hermsen, Janine van Kleef, Jessie Kok, Nikki Leander, Jolanda Mondi, Cynthia Schouten, Natascha Schür, San van de Ven, Cassandra Paymans, Joke Eskes, Joyce Akkers, Marieke de Baaij, Loes van den Broeke, Saskia Franssen

De volgende spelers spelen in het G-Team
Johan Bronius, Michael Janssen, Gerard Jordens, Frank Lochtenberg, Andy Peeters, Marco Vroegop, Daniel Vergeer, Danny Wyhe, Ricardo Reints, Geert Jordens, Melvin Alofs, Dirk Versteeg, Bjorn Kroet, Ricardo Schoenmakers, Jimmy Smits

De volgende spelers spelen in 40+
Berry Aalders, Dave Albers, Ger Bloemendal, Marco Brugman, Michel Coenders,
Peter de Groot, Robbert Jansen, Ryks de Jong, Wazier Karreman, Steven Kirkpatrick, Jeffrey Knoop, Johan Kreté, Piet Kuster, Marzouk Mechbal, Lambèr Meesters, Tom Meeuwissen, Han Mulders, Achmed Omer, Silvano Orvini, Leon Peters, Jimmy Piroe, Faroek Piroe, Mathieu Sastra, Arnold Smit, Jonkey Sohilait, Paul Sohilait, John van Setten, Wilfried Stiennissen, Richard van Thiel, Rudy Tielen, Elvis Tromp
Bestuursmededeling 08 – 09

03-05-09 Voor overschrijving van en naar S.C.E ben ik op de zaterdagen 16, 23 en 30 mei aanwezig van 14.00 uur tot 16.30 uur in het clubhuis van S.C.E. Wanneer je geen overschrijving wil, maar gewoon wil stoppen met voetballen, moet je het lidmaatschap voor 15 juni 2009 opzeggen. Dit kan door een mailtje te sturen aan: sce@telfort.nl
Namens het bestuur, Berry Aalders

24-04-09 S.C.E en Rutger Schuijffel, hoofdtrainer van de seniorenselectie, hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contact met 1 jaar. Onlangs heeft de ondertekening van het contract plaatsgevonden. Rutger, veel succes komend seizoen.
Namens, het bestuur van S.C.E

16-02-09 Het bestuur is compleet. Michel Coenders is akkoord gegaan om de functie van bestuurlid Externe contacten te bekleden. Het bestuur is blij hiermee en wenst hem veel succes.
Namens het bestuur, Elvis Tromp

08-02-09 Namens het bestuur van S.C.E willen wij onze keukenprinses Samantha en onze keukenprins Fredje feliciteren met de geboorte van hun zoon.
Namens het bestuur, Ruud Willemsen

02-02-09 Het bestuur is nog steeds actief bezig met versterking. Zo hebben we Freek Toren gevraagd onze vrijwilligerscoördinator te zijn, Freek zal functioneel gezien onder de voorzitter vallen. Het bestuur wenst hem veel succes hiermee.
Namens het bestuur, Elvis Tromp

28-01-09 Het bestuur heeft weer uitbreiding gekregen. Fred Schoppema is door het bestuur gekozen als bestuurlid accommodatie. Fred is wel bekend op de velden van S.C.E. door zijn werkzaamheden die hij al verricht. Het bestuur is blij dat Fred deze taak op zich wil nemen en wenst Fred veel succes hiermee. Zijn toetreding moet nog formeel door de Algemene Ledenvergadering in oktober 2009 worden bekrachtigd.
Namens het bestuur, Elvis Tromp

02-01-09 Het bestuur heeft uitbreiding gekregen. Elvis Tromp, vader van een van onze junioren heeft aangegeven iets voor S.C.E te willen doen. Wij zochten al langere tijd een secretaris en Elvis lijkt dat een leuke functie. Het bestuur is blij, dat Elvis deze taak op zich wil nemen. Elvis veel succes hiermee. Uiteraard moet zijn toetreden nog formeel door de Algemene Ledenvergadering in oktober 2009 worden bekrachtigd.
Namens het bestuur, Berry Aalders

23-12-08 Vanaf 5 januari t/m 16 januari is het clubhuis vanaf 19.00 uur open. Voor de elftallen, welke voor 19.00 uur trainen zullen nadere afspraken moeten worden gemaakt over de sleutels van de kleedkamers, ballenhok en veldverlichting.
Namens het bestuur, Berry Aalders

07-11-08 Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering heeft het bestuur aangegeven, dat zij bezig was de organisatie van S.C.E te herzien. Een vernieuwing is meer dan noodzakelijk. Aan de hand van de organisatie moet het voor S.C.E – leden herkenbaar zijn bij welk bestuur- of commissielid zij zonodig terecht kunnen. In het hieronder staande overzicht is deze vernieuwde organisatiestructuur weergegeven. Zoals jullie kunnen zien hebben we nog een paar vacatures. Daarnaast hebben diverse commissies bij S.C.E behoefte aan enige uitbreiding. De functie beschrijvingen van deze functies gaan hierbij. Zo kun je lezen wat je moet doen. Uiteraard zijn de zittende bestuursleden bereid in een gesprek toelichting te geven wanneer bepaalde zaken niet duidelijk zijn. Wat betreft de functies van de huidige bestuursleden kan nog worden vermeld, dat Han Mulders in verband met het feit, dat hij voorzitter is geworden, zijn functie als voorzitter van de technische commissie neerlegt. Deze taak wordt overgenomen door Ruud Willemsen.
Namens het bestuur, Berry Aalders, secretaris

08-09-08 Vandaag heeft Philip Sonke het bestuur laten weten, dat hij met onmiddellijke ingang aftreed als bestuurslid van onze vereniging. Het bestuur bedankt hem voor alle werkzaamheden, welke hij in al die jaren, dat hij bestuurslid was, voor S.C.E heeft gedaan. Wij zullen Philip nog regelmatig in ons clubhuis en tijdens wedstrijden langs de lijn aantreffen.
Namens het bestuur, Berry Aalders secretaris vv S.C.E

02-08-08 Op maandag 20 oktober 2008 zal in ons clubhuis de jaarlijks Algemene Ledenvergadering
worden gehouden. De vergadering begint om 20.00 uur. Voor de notulen van vorig jaar. De overige stukken zullen vanaf begin oktober verkrijgbaar zijn in het clubhuis.
Namens het bestuur, Berry Aalders secretaris

Wedstrijdverslagen S.C.E

03-05-09 SCP – S.C.E 8 – 1
S.C.E heeft in de 2e helft tegen SCP een wanprestatie geleverd. Tot de rust ging het spel nog aardig gelijk op maar omdat S.C.E de kansen niet benutten en SCP de 2 kansen die zij kregen wel was de ruststand 2-0. Na rust was S.C.E geen schim meer van de 1e helft, en dit leverde nog 6 tegentreffers op. Guido Niehof scoorde bij een 4-0 achterstand de eretreffer voor S.C.E. 8-1 schandalig en laten we er verder maar geen woorden meer aan vuil maken.

26-04-09 S.C.E – SC Millingen 1 – 3
S.C.E heeft de laatste kans op deelname aan de nacompetitie niet gegrepen. Binnen 5 minuten stond S.C.E met 0-2 achter en door het missen van velen kansen wist S.C.E geen 3 punten te pakken tegen SC Millingen. Het eerste schot op doel was meteen raak, een vrije trap van zeker 25 minuten vloog ineens in het doel en hierdoor keek S.C.E wel heel vroeg tegen een achterstand aan. Enkele minuten later mocht SC Millingen door gaan in buitenspel positie en de 0-2 was een feit. S.C.E probeerde er alles aan te doen om voor rust op gelijke hoogte te komen maar ondanks enkele kansen wist alleen Joris Coenders in buitenspel positie de aansluitingstreffer te scoren 1-2. Na rust drong S.C.E -zonder goed te spelen- aan voor de gelijkmaker en toen na 57 minuten SC Millingen met 10 man verder moest leek het erop dat S.C.E de wedstrijd naar zich toe kon trekken, maar kansen werden er gemist voor open doel en met de geboden vrijheid door de man meer situatie werd niet goed omgegaan. SC Millingen speelde op het randje en dit leverde maar liefst 7 gele kaarten op. Vlak voor tijd scoorde tegen de verhouding in SC Millingen uit een counter de 1-3. Zuur voor S.C.E, het seizoen zit erop, nog een wedstrijd, vakantie en met frisse moed kijken naar het nieuwe seizoen. Er was nog wel een feestje te vieren want S.C.E 2 werd meer dan terecht kampioen. Hulde aan de spelers en begeleiding van S.C.E 2.

19-04-09 S.C.E – SCH 3 – 2
S.C.E heeft met heel veel moeite de drie punten weten te houden op sportpark Lindenholt. In de 1e helft speelde S.C.E inspiratieloos en enkele spelers gingen het duel steeds weer uit de weg ! Dit leverde veel gemopper op onder elkaar en daar is een team nog nooit beter door gaan voetballen. SCH echter ging er vol in en dat leverde twee doelpunten op waardoor de ruststand 0-2 was voor de bezoekers. Na de rust speelde S.C.E met meer bezieling maar ook nu werden de duels nog steeds niet vol aangegaan en moest er een strafschop aan de pas komen om tegen te scoren, Niels Jansen weet meestal wel raad met strafschoppen en ook nu schoot hij raak 1-2. Na twee wissels kwam er nieuw bloed in het team van S.C.E en na een goede voorzet van invaller Sven van de Loop scoorde Theo van den Braak met het hoofd de gelijkmaker. S.C.E rook, dat er meer inzat dan 1 puntje en Sven van de Loop werd matchwinnaar doordat zijn voorzet vlak voor tijd in het doel verdween van SCH 3-2. S.C.E heeft door deze overwinning ineens weer kansen op een periodetitel.

13-04-09 S.C.E – Groesbeekse Boys 1 – 2
S.C.E heeft zich vandaag van haar beste kant laten zien, met veel inzet en strijd werd Groesbeekse Boys met de rug tegen de muur gezet maar het geluk van de koploper maakte het verschil vandaag. S.C.E kwam na enkele minuten al op voorsprong althans dat dacht men maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af voor hinderlijk !!!! “ja, hinderlijk wat niet meer bestaat in de spelregels”, buitenspel af. Hierna golfde het spel op en neer en na ruim een half uur spelen maakte Groesbeekse Boys 0-1 door niet consequent verdedigen van S.C.E.’ers. S.C.E ging op jacht naar de gelijkmaker en deze kwam bijna na een vrije trap van Daniel, de keeper liet de bal los maar Guido Niehof wist helaas de bal niet achter de doelman te werken. Na rust had S.C.E veel meer balbezit en creëerde ook enkele goede kansen maar wist deze kansen niet om te zetten in doelpunten en zoals altijd viel het doelpunt aan de andere kant 0-2. S.C.E ging nog meer naar voren spelen en Joris Coenders knalde tegen de paal, nog meer pech had S.C.E met enkele kopkansen, (of was het geluk van de medekoploper), een kwartier voor tijd schoot Daniel Heideveld een vrije trap rechtstreeks achter de doelman van Groesbeekse Boys en S.C.E ging op jacht naar de gelijkmaker, helaas kon Groesbeekse Boys met kunst en vliegwerk de voorsprong vasthouden en wordt het halen van een nacompetitie plaats nu wel heel moeilijk, maar wie weet ?

05-04-09 DVOL – S.C.E 3 – 2
S.C.E heeft geen punt kunnen weghalen uit Lent. S.C.E miste een handvol spelers en de vervangers hebben keihard geknokt voor een goed resultaat maar helaas mocht dit niet baten. DVOL had in de 1e helft veel meer balbezit dan S.C.E maar na een klein half uurtje was het toch Niels Jansen die S.C.E naar de 0-1 voorsprong schoot. Het leek erop dat S.C.E deze voorsprong kon vasthouden tot de rust maar vlak voor het rustsignaal kopte een speler van DVOL de gelijkmaker 1-1 binnen. Na de rust was DVOL weer meer in balbezit en via 2 doelpunten kwamen de gastheren uit Lent op 3-1. S.C.E probeerde nog wel te gaan voor een goed resultaat maar de 3-2 van Theo van den Braak kwam te laat om nog een punt te stelen uit Lent.

29-03-09 S.C.E – Eendracht’30 1 – 0
S.C.E heeft drie punten behaald en dat is positief maar de wedstrijd was het aanzien niet waard. Maar zoals een goede voetballer ooit zei: “Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als je tegenstander”, en dat heeft S.C.E vandaag gedaan. Na 3 minuten ging Sven Klaassen goed door op links waarbij er twijfel was of de bal wel of niet geheel over de zijlijn was gerold en zijn voorzet werd knap binnen geschoten door Appi Karroush 1-0. S.C.E leek een makkelijke middag tegemoet te gaan want Eendracht’30 speelde zwak maar na ongeveer twintig minuten ging S.C.E mee in het slechte spel van Eendracht’30 en kreeg de ploeg uit Mook zelfs een optisch overwicht. Na rust werd het veldspel van beide ploegen slechter en slechter en de toeschouwers zagen de wedstrijd wegzakken naar een zeer bedenkelijk niveau. De kansen die in de 2e helft ontstonden voor S.C.E en Eendracht’30 waren het gevolg van fouten, maar geen enkele kans werd omgezet in een doelpunt dus was de 1-0 overwinning van S.C.E na 90 minuten een feit. Maar om er weer een cliché tegenaan te gooien: het verschil tussen goed en slecht spelen is klein. Het belangrijkste is: hard blijven werken.

15-03-09 Blauw Wit – S.C.E 3 – 1
S.C.E heeft terecht verloren van Blauw Wit in een matig pot voetbal. Van beide kanten was het technisch gezien zwak en omdat Blauw Wit ietsje meer strijd leverde won Blauw Wit uiteindelijk de wedstrijd. S.C.E stond na 2 minuten al achter door een fout van de keeper die een vrije trap los liet en een Blauw Wit speler de bal simpel in het doel kon schieten 1-0. S.C.E zette meer druk naar voren en dit leverde na 10 minuten de gelijkmaker op. Ook hier ging een keepers fout aan vooraf, Niels Besier kon de gelijkmaker binnen trappen 1-1. Hierna hielden beide teams elkaar in evenwicht zonder dat er echte kansen werden gecreëerd. De 1-1 ruststand was dan ook niet meer dan een logisch gevolg van deze matige “derby”. Na rust werd twee keer slecht verdedigen S.C.E fataal. Na 55 minuten kapte een speler van Blauw Wit zich wel heel simpel vrij en kon een medespeler bereiken die eenvoudig de 2-1 voor Blauw Wit scoorde. Een klein kwartiertje later werd er wederom niet resoluut ingegrepen door een verdediger van S.C.E en de 3-1 was een feit. De aanvallers van S.C.E waren niet bij machte vandaag om voor echt gevaar te zorgen en dat betekende het eerste verlies van S.C.E na de winterstop.

08-03-09 S.C.E – RODA’28 4 – 0
S.C.E heeft vanmiddag een goede overwinning geboekt op RODA’28 uit Winssen. S.C.E begon voortvarend aan deze wedstrijd en binnen 3 minuten scoorde Joris Coenders na een mooie actie van Appi Karrouch de 1-0 voor S.C.E. Na deze goal speelde beide ploegen slordig en leverde het aan beiden kanten veel balverlies op, toch was het S.C.E die ondanks dit mindere spel de kansen wist te creëren maar helaas werden deze niet omgezet in doelpunten. De toeschouwers moesten echter tot tien minuten voor het rustsignaal wachten totdat Joris Coenders zijn prachtige voorzet beloond zag met een kopgoal van Theo van den Braak 2-0. Direct na de rust was het zwakke team van RODA’28 weer aan het slapen en kon Theo van de Braak zijn 2e doelpunt binnen koppen na goed terugleggen van Joris 3-0. Hierna geloofde S.C.E het wel en speelde simpel de wedstrijd uit. S.C.E liep zelfs uit tot 4-0 na een doelpunt van Joris Coenders, ook zijn 2e van deze middag. Enig smetje op deze middag waren de twee oliedomme gele kaarten van “routenier” Niels Jansen in de 90e minuut (!).

01-03-09 BVC’12 – S.C.E 0 – 3
S.C.E heeft haar 1e competitiewedstrijd na de winterstop omgezet in winst, met 0-3 werd BVC’12 uit Beek verslagen. De 1e helft zag het er niet naar uit dat S.C.E ruim zo winnen in Beek, er werd slordig gespeeld en met weinig zelfvertrouwen creëerde S.C.E geen enkele kans. Verder valt er over de 1e helft weinig te melden. Na rust kwam S.C.E beter uit de kleedkamer dan BVC’12. Na ongeveer 10 minuten in de 2e helft schoot Theo van den Braak uit de draai op het doel van BVC’12, de keeper van Beek zag er niet goed uit en dit resulteerde in de voorsprong voor S.C.E. Je zag nu het zelfvertrouwen groeien binnen de ploeg van trainer Schuijffel en na goed voorbereidend werk van Appi Karroush scoorde Joris Coenders beheerst de 0-2 door de bal onder de keeper van BVC’12 te schieten. De spelers uit Beek zaten er nu conditioneel helemaal doorheen en S.C.E liet zo nu en dan weer even zien hoe voetbal gespeeld moet worden. Uit een vrije trap van Niels Jansen kopte Sven Klaassen steenhard tegen de paal en vlak voor het eindsignaal scoorde opnieuw Joris Coenders de 0-3 en kon S.C.E de drie punten meenemen naar Nijmegen.

15-02-09 S.C.E – Groesbeekse Boys Afgelast

Winterstop

14-12-08 Brakkenstein – S.C.E 2 – 1
In een matige pot voetbal heeft S.C.E de laatste wedstrijd voor de winterstop niet kunnen winnen op het kunstgras van Brakkenstein. Beide teams begonnen pover aan de wedstrijd en creëerde enkele kleine kansjes. In de laatste 10 minuten voor rust was S.C.E de kluts kwijt en kreeg Brakkenstein enkele goede mogelijkheden maar de keeper van S.C.E bleef op de been met enkele goede reddingen. Toch moest hij een doelpunt toestaan toen Brakkenstein van dichtbij scoorde maar er zat zeker een luchtje van buitenspel aan deze goal. S.C.E had in de 2e helft een opties overwicht en creëerde enkele kansen maar zoals meestal scoort Brakkenstein dan uit een counter, ook nu was dit het geval 2-0. S.C.E gaf nog meer druk naar voren en kreeg enkele kansen waarvan er een zelf op 2 meter afstand van de goal maar helaas werd de bal hoog en hard overgeschoten. S.C.E bracht een 4e spits in het veld maar er kwam geen enkele voorzet van de vleugels mede ook omdat S.C.E geen enkele linksbenige speler meer in het veld had staan. De kansjes die S.C.E kreeg werden gestopt door de keeper van Brakkenstein, vlak voor tijd moest ook hij een doelpunt toestaan, Cihan Demir scoorde van rand 16 meter maar de tijd was te kort om nog een puntje mee te nemen naar Lindenholt. Voor S.C.E 1 is het nu winterstop en nu maar hopen dat S.C.E na de winterstop de verwachtingen wel waar gaat maken, want een plaatsje bij de eerste vijf moet toch zeker mogelijk zijn.

07-12-08 S.C.E – Trekvogels 4 – 2
Het was vanmiddag niet te zien dat Trekvogels de minste verliespunten heeft in de 4e klasse E. Een weer herkenbaar spelend S.C.E klopte Trekvogels dik verdiend met 4-2. Vanaf het begin speelde S.C.E agressief en Trekvogels had hier veel moeite mee. Na 20 minuten ging Dennis Bakker er vandoor en werd onreglementair neer geschopt, de vrije trap die volgde was voor Niels Jansen de gelegenheid om de 1-0 achter de keeper van Trekvogels te schieten. Een klein kwartiertje later was “The Man of the Match” Niels Jansen verantwoordelijk voor de 2-0 voorsprong, weer uit een directe vrije trap schoot hij S.C.E schitterend naar een ruime voorsprong. Vlak voor rust kreeg ook Trekvogels een vrije trap en verkleinde zo de voorsprong van S.C.E 2-1. Na de rust bleef S.C.E vechten en dit resulteerde in twee doelpunten van centrumspits Dennis Bakker die tot tweemaal toe een fout afstrafte van de verdedigers van Trekvogels. Koel en beheerst schoot Dennis de ballen voor S.C.E binnen, 3-1 en 4-1. Even kende S.C.E een slap moment en kon Trekvogels de 4-2 binnenwerken. Gelukkig voor S.C.E kreeg een verdediger van Trekvogels zijn 2e gele kaart en kon gaan douchen. S.C.E speelde het hierna niet slim uit want anders had de score veel hoger kunnen uitvallen maar toch een goede en verdiende overwinning met een geweldige inzet zoals het hoort te zijn. En nu ook volgende week tegen Brakkenstein vanaf de 1e minuut erop zitten en het oude jaar goed afsluiten. Proficiat mannen !

30-11-08 S.C.E – SCP 1 – 3
S.C.E heeft weer geen punten behaald, nu was vanmiddag SCP te sterk voor S.C.E. Individueel wordt er hard gewerkt maar als team wordt er niet goed gespeeld. Het middenveld speelt teveel en tekort bij elkaar waardoor de tegenstander steeds ruimte heeft om via de zijkanten aan te vallen. De verdedigers komen veel te veel 1 op 1 te spelen en dat leverde diverse gevaarlijke kansen op voor SCP. S.C.E kwam nog wel heel vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een slimme goal van Daniel Heideveld maar hierna nam SCP het heft in handen. Binnen enkele minuten kon de aanvoerder van SCP uit een corner ongedekt de 1-1 binnen koppen. SCP kreeg enkele minuten voor rust weer een corner en de keeper van S.C.E werd slim geblokt waardoor een aanvaller van SCP de 1-2 kon binnen koppen. Na rust leek S.C.E even wat terug te doen maar weer kon een aanvaller van SCP koppend scoren 1-3. In plaats van het veld breed te houden speelde S.C.E ook nu weer veel te kort op elkaar en hierdoor kon SCP makkelijk de voorsprong vast houden. S.C.E is aan een hele slechte serie bezig en hopelijk weet men snel weer eens te winnen want iedere week zakt S.C.E wel weer een plaatsje naar onder. Kom op mannen met z’n allen de schouders eronder, jullie hebben in het begin van het seizoen bewezen dat jullie kunnen voetballen en kunnen winnen.

16-11-08 SC Millingen – S.C.E 2 – 1
S.C.E heeft helaas geen punt kunnen behalen in Millingen. Waar vorige week met weinig inzet en durf gespeeld werd tegen SCH toonde de spelers van S.C.E vanmiddag in ieder geval de juiste instelling en knokte voor wat het waard was. Het voetbal was nog steeds niet goed maar de inzet vergoedde veel, helaas werd het niet beloond met minimaal een punt. S.C.E heeft op dit moment wat personele problemen en startte niet goed aan de wedstrijd. Binnen 1 minuut stond S.C.E al achter maar toonde hierna aan minimaal gelijkwaardig aan SC Millingen te zijn. Een glaszuiver doelpunt van S.C.E werd afgekeurd omdat de doelman van SC Millingen door zijn eigen speler in de rug was gelopen, de slecht leidende scheidsrechter zag het weer eens niet goed deze middag. Toch kwam S.C.E verdiend op gelijke hoogte door Niels Besier maar in de rust moest Niels uitvallen met een blessure. Na rust ging S.C.E gewaagd 1 op 1 spelen achterin en helaas pakte dit niet goed uit bij een van de SC Millingen counters waardoor SC Millingen op een 2-1 voorsprong kwam. S.C.E kreeg hierna kansen maar Guido Niehof en Niels Jansen wisten helaas niet te scoren. De laatste 10 minuten van de wedstrijd kon S.C.E geen vuist meer maken en was SC Millingen de gelukkige winnaar.

09-11-08 SCH – S.C.E 3 – 2
S.C.E heeft in haar laatste 4 competitiewedstrijden drie keer verloren, en ook vanmiddag was het verlies te wijten aan gebrek van de juiste wedstrijdinstelling. S.C.E begon nog redelijk aan de wedstrijd maar toen SCH iets fysieker ging spelen lieten de meeste spelers van S.C.E het ook meteen afweten. Binnen 10 minuten had SCH een voorsprong van 1-0 en paal en lat stonden meerdere goals voor SCH in de weg, S.C.E schoot ook eenmaal tegen de deklat. Na ruim 20 minuten kreeg S.C.E een terechte strafschop en Niels Jansen schoot deze onberispelijk achter de doelman van SCH 1-1. Niet veel later schoot Niels Jansen een vrije trap subliem binnen 1-2. Helaas was het weer snel 2-2 door een inschattingsfout van de doelman van S.C.E. Dit was tevens de ruststand. Na rust werd de wedstrijd alsmaar slechter, SCH kon niet beter en S.C.E wilde niet beter en uit een van de zeldzame uitbraken van SCH liet een S.C.E verdediger zich verrassen en verdween de bal via zijn voet achter de doelman van S.C.E 3-2. Hierna speelde S.C.E met weinig voetbalgogme om het SCH lastig te maken. In de slotfase zag de scheidsrechter een handsbal van een verdediger van SCH over het hoofd en was de strafschop S.C.E ook niet gegund. Uithuilen en wachten op betere tijden en beter voetbal !

02-11-08 S.C.E – DVOL 3 – 2
Vanmiddag kon DVOL bij winst op S.C.E kans maken op de 1e periodetitel maar de spelers van S.C.E werkten niet mee en lieten zien dat met heel veel inzet ook wedstrijden gewonnen kunnen worden. De 1e helft was van beiden kanten slecht en er gebeurde weinig voor de doelen tot 7 minuten voor rust, de doelman van S.C.E Niels Coenders gleed uit en een speler van S.C.E speelde de bal terug in de handen van de keeper van S.C.E, de scheidsrechter gaf een vrije trap op 5 meter van het doel, de vrije trap resulteerde in een hoekschop die vervolgens mooi werd afgerond door de spits van DVOL 0-1. Na rust nam S.C.E veel meer risico en dit leverde gevaarlijke counters voor DVOL op. Ongeveer 17 minuten voor tijd gaf de slecht fluitende scheidsrechter een strafschop aan DVOL voor een schouderduw. De speler van DVOL miste echter de strafschop. Alle toeschouwers zaten nu te wachten op een strafschop voor S.C.E en jawel hoor, 15 minuten voor tijd kreeg ook S.C.E een onterechte strafschop. Niels Jansen weet hier wel raad mee 1-1. Toen kwam er iets los bij de spelers van S.C.E en toonde zij een onverzettelijke inzet wat 10 minuten voor tijd resulteerde in een frommelgoal van Theo van den Braak 2-1. Helaas kwam DVOL heel snel terug op 2-2 omdat de keeper van S.C.E de bal in eigen doel liet vallen. Maar wie dacht dat de spelers van S.C.E waren aangeslagen hadden het mis, nog meer inzet toonde S.C.E en invaller Bas Lemmers bekroonde 2 minuten voor tijd zijn invalsbeurt door de winnende treffer binnen te koppen 3-2.

26-10-08 Eendracht’30 – S.C.E 3 – 2
S.C.E heeft haar tweede competitiewedstrijd op rij verloren in een uitermate zwakke wedstrijd. De start was nog veelbelovend binnen 90 seconden rondde Theo van den Braak een terug gelegde bal van Richard Schür netjes af. Hierna was het kommer en kwel wat S.C.E liet zien. Vandaag was gekozen voor een 4-4-2 opstelling wat achteraf geen succes bleek omdat het ontbrak aan bijsluitende middenvelders en de achterhoede van Eendracht’30 niet echt onder druk werd gezet. Als dan ook nog de juiste instelling ontbreekt, wordt het zelfs moeilijk om van de nummer laatst te winnen. S.C.E leek met een voorsprong te gaan rusten maar een handsbal leverde de gelijkmaker op uit een strafschop. Na rust leverde Eendracht’30 veel meer strijd dan S.C.E en de 2-1 was hiervan ook een logisch gevolg. Gelukkig stond Theo van den Braak weer eens op de goede plek en scoorde 20 minuten voor tijd de gelijkmaker 2-2. Maar zelfs dat ene puntje wist S.C.E niet vast te houden en uit een counter wist Eendracht’30 vrij gemakkelijk de 3-2 binnen te schieten. S.C.E had hierna wel een licht overwicht maar echte kansen leverde dit overwicht niet meer op. Een zeer teleurstellend resultaat.

19-10-08 FC Kunde – S.C.E 3 – 1 (2e ronde KNVB beker)
S.C.E ligt uit de beker en heeft dit helemaal aan zichzelf te danken, wat speelde S.C.E een bedroevend slechte wedstrijd. Natuurlijk speelde S.C.E met enkele invallers maar het gehele team maakte een povere indruk, een sportman die niet wilt winnen moet goed in de spiegel kijken want dit kun je niet verkopen tegenover de trouwe supporters. S.C.E begon nog redelijk aan de wedstrijd waar Theo van den Braak rond de 16e minuut S.C.E naar 0-1 schoot. Hierna was het over voor S.C.E en speelde FC Kunde S.C.E naar een terechte nederlaag. Voor rust kwam Kunde op voorsprong 2-1. Niemand binnen de ploeg probeerde het team weer op de rails te krijgen, hier is de nodige winst te behalen voor S.C.E want in de competitie zijn de tegenstanders echt beter dan de tegenstander van hedenmiddag FC Kunde. Dankzij enkele reddingen van de doelman van S.C.E bleef de schade beperkt tot een treffer in de tweede helft, eindstand 3-1.

12-10-08 S.C.E – Blauw Wit 2 – 3
S.C.E is haar koppositie weer kwijt, tegen Blauw Wit werd in een waar gevecht verloren met 2-3, gezien de gehele wedstrijd een niet onverdiende nederlaag. S.C.E begon niet goed aan deze derby, Blauw Wit was scherp en liet zien hoe je aan een wedstrijd moet beginnen. Veel balverlies door de verdedigers van S.C.E leverde kleine kansjes op voor Blauw Wit maar vooralsnog geen doelpunten, deze vielen wel uit twee standaard situaties. In de 20e en 23e minuut mocht een speler van Blauw Wit uit een hoekschop binnen koppen, het tweede doelpunt zelfs vanaf 2 meter voor het doel (!) S.C.E stelde hier veel strijd maar weinig goed voetbal tegenover en 10 minuten voor de pauze mocht Sven Klaassen raak koppen na een voorzet van Appi Karrouch. Na de rust was S.C.E veelal op de helft van haar tegenstander maar te weinig overzicht van de aanvallers van S.C.E leverde geen echte kansen op en uit een counter kreeg Blauw Wit een strafschop die de genadeklap betekende 1-3. S.C.E speelde hierna op het bekende randje en wist zelfs via Daniel Heideveld op 2-3 te komen maar verder liet onze tegenstander het niet komen.
Volgende week de beker tegen FC Kunde.

05-10-08 RODA’28 – S.C.E 2 – 3
S.C.E heeft het zich heel moeilijk gemaakt vandaag tegen Roda’28. Pure onderschatting zorgde er bijna voor dat S.C.E punten zou verspelen tegen de nummer laatst uit de 4e klasse E. Spelers die een aantal wedstrijden achter elkaar winnen krijgen vaak de neiging dat ze onverslaanbaar zijn dus spelers van S.C.E 1 pas nou op, iedere wedstrijd meer dan 100% inzet tonen, anders krijg je de kous op je kop. Gelukkig had S.C.E vanmiddag Theo van den Braak in de ploeg staan die alle doelpunten voor zijn rekening nam waardoor S.C.E de koppositie heeft ingenomen op de ranglijst. Na een slordig begin kwam S.C.E met 1-0 achter door slap verdedigen. S.C.E schrok wakker versnelde het spel en na een voorzet van Sven Klaassen maakte Theo van den Braak van dicht bij de gelijkmaker 1-1. Het spel werd hierna niet beter en onnodig werd er veel balverlies geleden. Toch kwam S.C.E op voorsprong door Theo van den Braak die een foute terugspeelbal van een Roda’28 speler wist te onderscheppen en koelbloedig afmaakte 1-2. Na rust bleek S.C.E weinig geleerd te hebben van de 1e helft en al snel maakte Roda’28 de gelijkmaker 2-2. Roda’28 drong S.C.E naar achter en de bal werd door S.C.E nog zelden in de ploeg gehouden, toch kwam S.C.E op voorsprong door wederom Theo van den Braak die een voorzet van Appi Karrouch promoveerde tot wat uiteindelijk de winnende goal bleek. Niels Coenders hield zijn doel verder schoon en kon weer 3 punten bijschrijven.

28-09-08 S.C.E – BVC’12 5 – 0
S.C.E heeft een makkelijke overwinning behaald op BVC’12 uit Beek. In de voorgaande ontmoetingen maakte BVC’12 het S.C.E altijd zeer lastig maar vanmiddag kon S.C.E met niet al te best voetbal een simpele 5-0 overwinning boeken. S.C.E begon goed aan de wedstrijd en na 14 minuten scoorde Daniel Heideveld beheerst 1-0 door de bal onder de keeper van BVC’12 te schuiven. Hierna had een veldoverwicht maar creëerde weinig kansen totdat Guido Niehof een mooi doelpunt maakte door de bal vanaf 15 meter hard in te schieten. Na rust speelde S.C.E slordig, in plaats van combinatievoetbal werd veel te veel de lange bal gebruikt en dit leverde veel balverlies op. De momenten dat de spelers van door hadden dat over de grond spelen makkelijker is werd het ook direct gevaarlijk. Na 20 minuten in de 2e helft kreeg Dennis Bakker een niet te missen kans maar de spits van S.C.E schoot jammerlijk over het doel. De ingevallen Sven Klaassen zette een kwartier voor tijd Theo van de Braak vrij voor het doel en stond met 3-0 voor, een gelopen wedstrijd. Tien minuten voor tijd bekroonde Sven Klaassen zijn invalbeurt met de 4-0 en een paar minuten voor tijd mocht Niels Jansen een terecht gegeven strafschop binnen schieten voor de 5-0 eindstand.

21-09-08 Groesbeekse Boys – S.C.E 1 – 3
S.C.E begon erg goed aan deze leuke wedstrijd. Slecht uitverdedigen in de 1e minuut van de wedstrijd door ex ‘er Maurice Verberkt leidde de 0-1 in. Theo van den Braak ging goed door op de keeper van Groesbeekse Boys en toen de bal voor de voeten kwam van Guido Niehof lobte de kleine verdediger van de bal subtiel over de doelman. S.C.E was vanaf het begin erg fel en gaf Groesbeekse Boys geen gelegenheid om gevaarlijk te worden. Een duidelijk buitenspel goal moest de Groesbekers helpen aan de 1-1. Maar ook na deze blunder van de scheidsrechter gaf geen krimp. Zoals gebruikelijk tegen Groesbeekse Boys scoorde Theo van den Braak een doelpunt, de 1-2 leek op een kopie van het 1e doelpunt, ook met een mooie lob verraste de aanvoerder van S.C.E de keeper uit Groesbeek. Na rust probeerde titel kandidaat Groesbeekse Boys druk uit te oefenen op het doel van maar echt gevaarlijk konden de gastheren niet worden. S.C.E echter toonde de juiste beleving en instelling om geen kansen weg te geven en toen Niels Jansen met een schitterende vrije trap 1-3 had gescoord was de wedstrijd gelopen. S.C.E speelde daarna de wedstrijd simpel uit en al met al een verdiende overwinning.

14-09-08 S.C.E – Brakkenstein 5 – 4
Voor de neutrale toeschouwer was dit een leuke wedstrijd vol fouten en veel doelpunten, maar liefst 9. Gelukkig dat S.C.E op het einde de meeste doelpunten wist te scoren en hierdoor de eerste drie punten wist binnen te slepen. S.C.E begon redelijk aan de wedstrijd tegen een zwak Brakkenstein en het was dan ook niet meer dan logisch dat S.C.E via Niels Jansen op voorsprong kwam. Na het openingsdoelpunt van werd het opeens een heel andere wedstrijd, maakte fout op fout en de verdediging inclusief doelman maakte een zeer onzekere indruk en hierdoor kon Brakkenstein onbegrijpelijk uitlopen naar een 1-3 voorsprong. Na rust ging S.C.E 1 op 1 spelen maar het spel werd er ook nu niet beter op en Brakkenstein wist de beslissende 1-4 te scoren uit een counter. Tenminste je mag toch verwachten dat als je 1-4 voor staat je dit niet meer uit handen geeft ! Maar het lukte Brakkenstein onderwel toch! De spelers van S.C.E gingen na deze domper frank en vrij spelen lieten alle tactische opdrachten varen en luisterde alleen nog maar naar hun gevoel, alles op de aanval zoals voetbal gespeeld moet worden. De tot nu toe weinig gelukkig spelende Appi Karrouch scoorde de aansluitingstreffer 2-4, een vrije trap snel hierop volgend werd binnen geschoten door Niels Jansen en alles leek erop dat toch nog een puntje zou kunnen pakken. Toen Ruben Eickelmann met een omhaal de 4-4 scoorde bleek dat de spelers van S.C.E geen genoegen namen met een gelijkspel. Ten onrechte werd eerst nog een doelpunt van Theo van den Braak afgekeurd maar toch wist vlak voor tijd de winnende treffer te scoren, na goed doorgaan van Joris Coenders wist de geblesseerde Niels Besier het laatste tikje te geven voor de 5-4 overwinning.

07-09-08 Trekvogels – S.C.E 2 – 0
S.C.E heeft haar 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-0 verloren van Trekvogels. begon niet geheel fit aan de wedstrijd door fysieke problemen bij Jeffrey Saat en Niels Besier. Beide spelers konden toch starten aan de wedstrijd maar al snel bleek dat de blessures toch weer zouden opspelen en het wegvallen van Jeffrey Saat in de rust was een aderlating voor S.C.E. S.C.E kreeg voor rust geen kans en de aanvallers stonden op een eiland doordat de middenvelders niet konden bijsluiten, ook Trekvogels wist niet echt een kans te creëren en hiermee was de 0-0 een juiste afspiegeling van de 1e helft. In de 2e helft kon S.C.E geen vuist meer maken en was het wachten op een doelpunt van Trekvogels en deze viel ook vanuit een hoekschop, van dicht bij mocht een speler van Trekvogels vrij de 1-0 binnen koppen. Hierna probeerde S.C.E meer druk te zetten en schoot Ruben Eickelmann een vrije trap op de doellat. Het laatste kwartier ging S.C.E 1 tegen 1 spelen en kreeg Trekvogels meer ruimte, vanuit een counter scoorde Trekvogels de 2-0.

31-08-08 S.C.E – Echteld 5 – 1 (beker)
S.C.E is erin geslaagd om de volgende ronde te bereiken in de KNVB beker. Onder warme omstandigheden begon S.C.E goed aan de wedstrijd en dit resulteerde in een vroege 1-0 voorsprong door een goed genomen vrije trap van Jeffrey Saat. bleef doordrukken en Joris Coenders strafte een fout van Echteld af door de bal in het lege doel te schieten 2-0. Hierna verzuimde S.C.E om een ruimere voorsprong te nemen. Na rust speelde S.C.E in het begin slordig en het warme weer was ook niet bevorderlijk voor goed voetbal. Toch kwam S.C.E op 3-0 door Appi Karroush na goed voorbereidend werk van Sven Klaassen. Hierna maakte Echteld het nog even spannend door een strafschop binnen te schieten 3-1 maar een paar minuten later gebruikte Appi Karroush zijn snelheid goed en counterde S.C.E naar een 4-1 voorsprong. Nadat Echteld met 10 man verder moest bepaalde Sven Klaassen de uiteindelijke en terechte eindstand van 5-1.

26-08-08 DSZ – S.C.E 2 – 1 (beker)
S.C.E heeft onnodig verloren in Boven Leeuwen, natuurlijk miste S.C.E wat spelers maar dan nog moet gewoon winnen van DSZ. Voor rust werd er zeer slordig gespeeld, veel balverlies en veel geloop met de bal, wil je wedstrijden winnen dan zul je toch echt moeten samen spelen. Beide teams kregen nauwelijks kansen maar toch wist DSZ op voorsprong te komen door slordig verdedigen van S.C.E 1-0. Na rust verwachte men een ontketend S.C.E maar dit bleek helaas valse hoop, toch kwam via een goal van Theo van den Braak op gelijke hoogte. Snel hierna gaf S.C.E onnodig een doelpunt weg, slecht uitspelen van de bal leidde tot een strafschop voor DSZ en de 2-1 stand stond op het scorebord. S.C.E probeerde nog wel wat te doen aan de achterstand maar creëerde geen echte kansen meer. Zondag moet S.C.E winnen om in het bekertoernooi te blijven.

19-08-08 S.C.E – Batavia 7 – 0 (beker)
S.C.E 1 heeft de bekerwedstrijd tegen Batavia vrij eenvoudig gewonnen met 7-0. Het was een eenzijdige wedstrijd waarbij S.C.E niet tot het uiterste hoefde te gaan om de eerste 3 punten te halen. Vroeg in de wedstrijd scoorde Dennis Bakker de 1-0. S.C.E had hierna veel balbezit maar het duurde tot een kwartier voor rust dat S.C.E loskwam. Sven Klaassen, Joris Coenders en twee maal Jeffrey Saat (beide uit een vrije trap) bepaalde de ruststand op 5-0. Na rust speelde S.C.E zuinig en met weinig inspanning wisten Maurice de Bruijn en Daniel Heideveld de score naar 7-0 te tillen. Volgende week dinsdag de 2e bekerwedstrijd in Boven Leeuwen.

Senioren S.C.E 2

06-05-09 S.C.E 2 – Ewijk 3 (halve finale beker)
Vandaag stond de volgende belangrijke wedstrijd op het programma. In de halve finale van de beker moesten we aantreden tegen Ewijk 3. Deze ploeg doet het ook goed in de 4e klasse en zou dus een lastige tegenstander kunnen worden. In de eerste helft bleek hier niet veel van. We begonnen erg sterk aan de wedstrijd en kregen een paar kleine kansjes, maar nog niet echt gevaarlijk. Na een minuut of tien was het dan wel raak. Philip mocht vanaf de rand van de zestien uithalen en via de keeper ging de bal de hoek in. Na deze goal zakte ons spel wat in en kon Ewijk op balbezit gaan spelen. Doordat zij in een 4-4-2 opstelling speelden hadden ze een mannetje meer op het middenveld en hier hadden we problemen mee. Hierdoor kwam Ewijk af en toe gevaarlijk dicht in de buurt, maar door het missen van de kansen en af en toe het goede optreden van John werd de nul tot de rust gehouden. In de tweede helft bleef Ewijk het betere van het spel houden. Ze hielden ons onder druk en wederom was het John die ons meer dan eens door het vuur sleepte. Af en toe konden we er met een counter uitkomen, maar verder dan het houtwerk kwamen we niet. Philip raakte de paal en Martijn de lat. Gelukkig kregen we geen doelpunten meer tegen en zijn we, een beetje tegen de verhouding in, door naar de finale! Deze bijzondere happening gaat plaatsvinden op zondag 17 mei op sportpark “de Hutgraaf” in Beuningen. De wedstrijd begint om 11.00 uur, dus komt allen kijken hoe wij de dubbel binnen gaan halen!

03-05-09 S.C.E 2 – Ewijk 2
Nadat vorige week het kampioenschap behaald werd, moest er gewoon weer tegen Ewijk gevoetbald worden. We wilden de competitie in stijl afsluiten door de overige drie wedstrijden ook nog te winnen. Door een aantal blessures in de basis elf stonden er wat jongens op ongebruikelijke plaatsen en kreeg een aantal wissels de kans om te laten zien wat ze konden. Het zou echter een saaie wedstrijd gaan worden. In de eerste helft waren de beste mogelijkheden een paar schoten van afstand die vooral door Philip en Martijn gemist werden. Verder kreeg Ewijk weinig kansen, maar wel de beste van de wedstrijd. Van een meter of 25 werd er op de lat geschoten. Maar het bleef 0-0 tot de rust. Na de rust, er waren wat wissels doorgevoerd, gingen we verder met het creëren van kansen. Het was invaller Vicenzo die de score opende. Na een aanval over veel schijven kreeg hij de bal op de rand van de zestien. Hij haalde uit en de bal verdween in de hoek achter de keeper. Daarna gingen we vooral door met het missen van kansen. Ebo speelde een sterke wedstrijd en bestreek de gehele linkervleugel, waar hij regelmatig gevaarlijk opstoomde. Ook het inbrengen van Stefan kwam ons spel ten goede, maar dit resulteerde helaas niet in een ruime overwinning. In de laatste minuut werd het nog wel 2-0. Na een voorzet van de linkerkant hoefde Philip zijn voet alleen maar tegen de bal aan te zetten om gelijk te komen met de ander twee topscoorders van ons team. Na de mooie zege van vorige week, nu weer een zakelijke overwinning en een redelijke warming-up voor de halve finale in de beker van komende woensdag. Op naar het tweede grote doel van dit jaar: het winnen van de beker!

26-04-09 Kolping-Dynamo 2 – S.C.E 2 (de kampioenswedstrijd)
Eindelijk was het dan zover. Na een erg sterk seizoen konden we uit tegen de grote concurrent, Kolping-Dynamo 2, kampioen worden in de 4e klasse C. Er moest wel gewonnen worden van een tegenstander die thuis al 2 jaar ongeslagen was. Aan de twaalfde man zou het in ieder geval niet liggen, want het publiek was in grote getalen op komen draven. Bedankt voor de steun! Beide ploegen begonnen erg scherp aan de wedstrijd. Er werd lekker gejaagd en er werden heel wat meters gemaakt. Wij waren de eersten die kansen kregen. Philip zette de bal vanaf de linkerkant voor en omdat een verdediger van Kolping-Dynamo mis trapte, wat niet zo gek was op het erg slechte veld, kwam de bal bij Erik terecht. Hij schoot de bal echter hard en ver over. Maar de toon was wel gezet en het was duidelijk dat we wilden winnen. Daarna volgden de kansen zich in rap tempo op. Erik kreeg een kopkans na een voorzet van links, maar de keeper van Kolping redde knap op de doellijn. Het resulteerde wel in een hoekschop. Dit keer was het Sander die mocht koppen en hij kopte wel raak: 0-1. Niet veel later werd het 0-2. Patrick over de linkerkant doorstomen na een goede steekpass van Philip. Hij was niet zelfzuchtig en had oog voor de mee opgekomen Stefan die de bal in het lege doel kon binnenschieten. Daarna werd Kolping-Dynamo wat gevaarlijker. Vooral bij vrije trappen en corners kwamen ze erg dichtbij onze goal. Uit één van die vrije trappen werd het voor rust nog 1-2. De bal werd hard langs de muur ingeschoten en Johnny kon ook geen redding meer brengen. Voor de rust kreeg Philip nog een kopkans, maar kopte over. Patrick mocht nog een paar kansrijke vrije trappen nemen, maar krulde deze allemaal netjes een meter of 3 over de goal. Na de rust startte Kolping-Dynamo erg fel. Ze voelden dat er nog wat inzat en wij werden teruggedrongen naar de eigen helft. Grote kansen leverde dit niet op en het zorgde ervoor dat wij lekker konden gaan counteren en dit leverde ook de 1-3 op. Erik kreeg de bal mee over de linkerkant en haalde de achterlijn. Hij legde de bal terug op de meegelopen Patrick die deze in de lange hoek binnenschoot. Deze goal werd uitbundig gevierd. Het gat was weer 2 doelpunten en het kampioenschap kwam nu wel erg dichtbij. Beide ploegen raakten vermoeid en wij lieten ons terugzakken en Kolping-Dynamo het spel maken. Omdat onze verdediging erg goed stond, werden zij niet erg gevaarlijk meer en konden wij er met tegenaanvallen uitkomen. Erik kreeg nog een grote kans toen hij na een steekpass van Sander allen op de keeper door kon lopen. Hij probeerde het af te maken met een stiftje, maar miste het goal. Toen de scheidsrechter voor de laatste keer op zijn fluitje blies was het kampioenschap een feit en konden we gaan feesten. Sander kon de schaal en de bloemen in ontvangst gaan nemen. Daarna met de “platte” kar terug naar S.C.E om in de eigen kantine verder te vieren. Volgende week volgt er gewoon weer een wedstrijd, en wel die thuis tegen Ewijk 2.

26-04-09 Kolping-Dynamo 2 – S.C.E 2
Bron: website Kolping-Dynamo 26-04-09
S.C.E 2 heeft het kampioenschap in de 4e klasse C in de wacht gesleept door een 1-3 zege bij het tweede elftal van Kolping Dynamo 2. Na een 0-2 ruststand kwam de verdiende zege nauwelijks in gevaar. Op een uitverkocht Sportpark d’Almararsweg Noord zagen ruim 250 toeschouwers S.C.E 2 fel van start gaan en Kolping Dynamo 2 terugdringen op eigen helft. Ondanks enkele uitvallen van de thuisploeg en goede reflexen van keeper Martijn Hariri, stond na een half uur spelen toch een 0-2 tussenstand op het scorebord. Het laatste kwartier van de eerste helft kwam Kolping sterk terug en wist het S.C.E terug te dringen. Na 40 minuten wist Jeffrey dan ook de 1-2 te noteren via een vrije trap. Na rust zette Kolping flink aan en enkele kansjes waren te noteren, maar al snel counterde S.C.E naar de 1-3. Daardoor kwam het kampioenschap akelig dichtbij. Het laatste half uur zette Kolping Dynamo hartstochtelijk aan maar de muur van verdedigers zorgde ervoor dat na 90 minuten de 1-3 stand tevens de eindstand werd. S.C.E werd daarmee verdiend kampioen ! Voor Kolping Dynamo zijn de druiven zuur. Halverwege oktober leidde de ploeg van Ron Van Kolck fier aan kop. Een beschamende nederlaag (bij S.C.E) en het feit dat SJN uit de competitie ging (S.C.E verloor bij SJN, Kolping won), zorgden er voor dat eind oktober de rollen omgekeerd waren. Nu ging S.C.E aan kop. In de resterende 11 wedstrijden haalden S.C.E de maximale score (33 punten), terwijl Kolping uitgleed bij Blauw Wit en misstappen maakten tegen Trekvogels en Orion. Zuur voor Kolping, dat voor de 3e keer op rij tweede dreigt te worden en zodoende leidt aan het ‘Adrie van de Poel- syndroom’. De resterende 3 wedstrijden heeft de ploeg van de vertrekkende trainer Van Kolck nog om de tweede plaats definitief veilig te stellen.

13-04-2009 S.C.E 2 – SC Bemmel 3
De volgende horde in de richting van het kampioenschap was de thuiswedstrijd tegen SC Bemmel 3. In de eerste wedstrijd van het seizoen hebben we in Bemmel met 3-1 tegen deze ploeg verloren en dat zou ons geen tweede keer gaan gebeuren. Het weer was lekker en de selectie was weer bijna compleet en dus gingen we met goede moed de wedstrijd tegemoet. Het werd al vrij snel in de wedstrijd 1-0. Patrick mocht van de meter of 25 een vrij trap nemen die hij mooi op het hoofd van Erik legde. Hij kopte voor de keeper binnen en zo was deze wedstrijd al snel opengebroken. Erik kreeg daarna nog een aantal grote kansen. Één keer ging hij alleen door op de keeper en legde de bal niet goed breed op de meegelopen Patrick en iets later kopte hij een goede voorzet van Patrick naast. Het werd echter wel 2-0. Na een fout in de verdediging van Bemmel, kon Philip, na een pass van Erik, alleen door op de keeper en hij schoot de bal netjes in de lange hoek binnen. Aan het eind van de eerste helft ontstond er nog een opstootje, nadat Pieke werd nagetrapt. Een aantal van onze jongens reageerde iets te enthousiast, maar de 2-0 ruststand was een feit. In het begin van de tweede helft kreeg SC Bemmel een aantal kansjes. De spits van de uitspelende ploeg mocht een paar keer vrij inkoppen, maar hij bracht Johnny niet in moeilijkheden. Ook met een vrije trap die recht op de goal afging had onze doelman geen moeite. Wij kregen ook weer een heel aantal kansen. Erik schoot een mooie uit voorzet van Nicky op de paal en Stefan kon een paar kansen ook niet afronden. Het werd uiteindelijk wel 3-0. Na een sublieme assist (;P ) van Nicky, kon Tai vanaf de linkerkant voorzetten. De bal stuiterde echter op en daardoor belandde de bal in de verre hoek. Nadat Tai een paar vreemde geluiden produceerde, besefte hij dat de bal erin zat en het 3-0 was. Ook Pieke kon nog een keer lekker op goal schieten, maar dit schot ging voorlangs. In de slotfase kreeg Erik nog een grote kans, maar van een meter of 3 voor de goal schoot hij de bal ver over en dus bleef het bij 3-0. Door deze zakelijke overwinning blijven de 7 punten voorsprong een feit en zou het over twee weken, uit bij Kolping-Dynamo, wel eens beslist kunnen worden. Volgende week zijn we vrij en gaan we maar eens kijken hoe Kolping-Dynamo het eraf brengt uit tegen Orion.

05-04-09 Trekvogels 3 – S.C.E 2
Voor onze tweede wedstrijd in vier dagen, moesten we naar Sportpark de Kwakkenberg om het op te nemen tegen de gedeelde nummer twee in de competitie: Trekvogels 3. In de eerste helft gebeurde er niet heel veel. Trekvogels leunde vooral achterover en liet ons het spel maken. Wij deden dit rustig aan, maar kwamen maar zelden gevaarlijk in de buurt van de goal. Verder dan een paar corners of vrije trappen van de zijkant kwamen we niet. Totdat de 0-1 eigenlijk uit het niets viel. Yusuf gooide in naar Erik, deze gaf een steekpass op Stefan en die rondde zeer beheerst af. Yusuf kon nog een keer van een meter of vijfentwintig uithalen, maar zijn schot miste overtuiging. In het begin van de tweede helft probeerde Trekvogels de gelijkmaker te forceren. Echte kansen kwamen hier niet uit voort, maar we waren even de grip op de wedstrijd kwijt. Dit duurde tot de 0-2 binnenviel. Uit een corner kon de vrijstaande Sander de bal binnenkoppen. Na deze goal was het een kwestie van uitvoetballen en dit ging ons goed af. De 0-3 was weer voor rekening van Stefan, die een goede breedtepass van Yusuf netjes binnenlegde. De 0-4 viel uit een penalty. Patrick draaide tussen twee man door en werd binnen de zestien gevloerd. Sander nam deze strafschop en faalde niet. In de slotfase werd het zelfs nog 0-5. Uit een loepzuivere voorzet van Yusuf, kon Erik de bal makkelijk voor de keeper in de goal schieten. De score had nog hoger kunnen worden als Yusuf en Philip iets scherper waren geweest in de afronding, maar de wedstrijd was al gespeeld. Het schot van Jasper van een meter of dertig op de lat is ook nog het vermelden waard. Al met al een goede en hopelijk aantrekkelijke wedstrijd van onze zijde en de broodnodige drie punten weer binnen. Volgende week zaterdag uit naar DVE-Trajanus voor de eerste wedstrijd van het paasweekend tweeluik.

02-04-09 S.C.E 2 – Nijmegen 2
In plaats van de gebruikelijke training op de donderdagavond, moesten we aantreden tegen Nijmegen 2. Hier hadden we uit met 1-9 van gewonnen en dus moesten we ervoor zorgen dat we geen fouten maakten en de 3 punten gewoon weer in de Lindenholt bleven. Het was lekker weer en we hadden een flinke selectie ter beschikking. We begonnen dan ook voortvarend aan de wedstrijd. Het duurde niet lang voor de 1-0 binnen lag. Na een afgeslagen aanval van ons kwam de bal, op de rand van het doelgebied, bij Patrick terecht. Hij legde hem goed voor z’n linker en schoot hard op de goal. De keeper had hem kunnen hebben, maar via zijn arm belandde de bal toch in het netje. Niet lang daarna was het alweer raak. Patrick haalde de achterlijn op de linkerkant, legde terug op Nicky, die legde de bal weer breed op Erik die hem in op leeg doel niet meer kon missen: 2-0. Daarna zakte ons spel wat in. De tegenstander begon te schoppen en doordat de scheidsrechter niet accuraat ingreep werd het een grimmige wedstrijd. Patrick kreeg nog een grote kans, maar schoot de bal alleen voor de keeper naast, terwijl Nicky vrij naast hem stond. Ook Nijmegen kreeg wat kansen, maar werden niet echt gevaarlijk. De tweede helft was iets beter dan de eerste. We hadden wat meer rust aan de bal en maakten wat minder fouten. Er waren ook weer wat kansen. Uit een lage voorzet van Nicky schoot Erik op de keeper. Philip kon een keer alleen doorlopen op de keeper, maar hij miste jammerlijk. Ook Nijmegen liet af en toe van zich spreken en schoot zelfs een keer op de paal. Voor een doelpunt van onze zijde moesten we wachten op de invalbeurt van Martijn. Die stond nog geen minuut in het veld toen hij alleen door kon op de keeper. In eerste instantie kon de keeper de bal nog keren, maar hij liet hem weer los en toen was het goal leeg en dus 3-0. Ook de 4-0 nam Super-Sub Martijn voor zijn rekening. Philip ontweek de buitenspelval en had oog voor de mee opgekomen Martijn die zijn tweede van de avond kon aantekenen. Nu was de wedstrijd gespeeld en konden we rustig uitvoetballen naar het einde van de wedstrijd. De zeven punten voorsprong zijn nu een feit, met evenveel wedstrijden als de nummer twee. Volgende horde is Trekvogels 3, waar we zondag naartoe moeten.

28-03-09 S.C.E 2 – DVOL 3
Vandaag stond de wedstrijd thuis tegen DVOL op het programma. Van deze ploeg hebben we uit al met 1-3 gewonnen en vandaag moesten de 3 punten ook weer gewoon in Lindenholt blijven. We begonnen de wedstrijd erg voortvarend. Al na een paar minuten werd het 1-0. De aanval begon aan de linkerkant van het veld. Yusuf kwam aan de bal en legde deze goed klaar voor Nicky. Hij twijfelde niet en schoot de bal met rechts in de linkerkruising, buiten bereik van de keeper. Een paar minuten later was het alweer 2-0. Na een foute pass in de verdediging van DVOL kon Erik alleen doorlopen richting de keeper. Hij schoot de bal langs de keeper heen en zo was de voorsprong verdubbeld. Binnen 5 minuten was het echter weer 2-1. Na een aanval door het centrum van onze verdediging kwam een aanvaller van DVOL alleen op Niels af en schoot de bal onder hem door in de goal. Na deze tegentreffer zakte ons spel wat in en bleven de kansen even uit. Na een minuut of 20 begonnen we weer beter te spelen, maar vooral de spitsen Patrick, Martijn en Erik vergaten om de voorsprong uit te bouwen. Het werd voor rust nog wel 3-1. Uit een steekpass van Patrick, kon Erik weer alleen op de keeper af. In eerste instantie schoot hij nog tegen de keeper, maar deze kreeg de bal niet onder controle en zo kon Erik makkelijk de bal in het lege doel schieten. Na de rust werd het een eentonige wedstrijd. Wij vonden het wel goed en DVOL was niet bij machte om het ons echt moeilijk te maken. We creëerde nog wel een aantal kansen, maar hier werd niet zorgvuldig genoeg mee omgesprongen. Het bleef dan ook bij 3-1 en de belangrijke 3 punten waren weer binnen. Na de wedstrijd kregen we het heugelijke nieuws te horen dat Kolping-Dynamo uit bij Blauw-Wit had verloren en dat we nu met een wedstrijd minder, 4 punten voor stonden. Dit was natuurlijk aanleiding genoeg om een gezellige derde helft aan de wedstrijd toe te voegen. Dit was de eerste van 5 wedstrijden die voor deze 2 weken op het programma staan. Donderdag de volgende, thuis tegen Nijmegen 3.

22-03-09 DSZ 2 – S.C.E 2 (beker)
Vandaag stond de kwartfinale in de beker op het programma. We moesten om 09.45 uur spelen in Boven-Leeuwen. Iedereen was netjes op tijd en dus konden we met een bijna volledige selectie aan de wedstrijd beginnen. In het begin van de wedstrijd ging het redelijk gelijk op. Echter werden er niet veel kansen gecreëerd. De eerste mogelijkheid was voor Erik die de bal van een meter of 20 net naast de goal schoot. Niet veel later werd het dan 0-1. Nadat Patrick zijn man 2 keer uitkapte op de rand van de zestien schoot hij hem met links in de linkerhoek. Daarna werd het ook vrij snel 0-2. Patrick gaf de bal van de linkerkant voor en deze werd wat ongelukkig door een verdediger in het eigen doel geschoten. De tegenstander kwam er ook wel een paar keer gevaarlijk uit maar miste scherpte voor de goal van John. Aan het eind van de eerste helft kreeg Philip nog een grote kans door een verkeerde uittrap van de keeper, maar hij vergat om zich heen te kijken en ging voor eigen succes. De tweede helft ging door hoe de eerste was geëindigd. We bleven lekker aanvallen en kregen ook weer kansen. Uit een goede voorzet van René kreeg Philip een redelijke kopkans, maar hij maakte deze niet af. Stefan zorgde uiteindelijk voor de 0-3. Na een corner kon DSZ de bal niet goed wegwerken en deze kwam voor de voeten van Stefan. Hij schoot de bal hard in de rechterhoek buiten bereik van de keeper. De score had nog veel hoger op kunnen en misschien wel moeten lopen, maar doordat er een aantal kansen voor buitenspel werden afgefloten en ons een penalty door de neus werd geboord bleef het 0-3. In de laatste 10 minuten kregen we het echter nog lastig. Door gebrek aan concentratie en werklust scoorde DSZ nog 2 keer tegen. Verder dan dat kwam DSZ niet en zo zijn we toch door naar de halve finale!. Bijkomend voordeel is dat Kolping-Dynamo en Orion tegen elkaar gelijk hebben gespeeld en we nu 4 verliespunten los staan van Kolping-Dynamo. Volgende week zelf maar weer eens gaan winnen thuis tegen DVOL.

15-03-09 S.C.E 2 – Beuningse Boys 3
Na de mooie zege van vorige week op Orion moesten we deze week aantreden tegen Beuningse Boys 3. We misten een aantal vaste krachten door ziekte, blessures, etc. Daardoor kregen een aantal jongens van de A1 een kans om zich bij ons te laten zien. In het begin van de wedstrijd ging het vrij gelijk op. Wij hadden wat meer balbezit, maar werden niet heel vaak gevaarlijk. Het duurde dan ook een tijdje voor de 1-0 viel. Na een corner van Martijn kon Erik bij de tweede paal de bal makkelijk binnenschieten, omdat de rest er onder door ging. Niet heel veel later werd het ook 2-0. Na een goede pass in de diepte van Yusuf op Anass schoot laatstgenoemde de bal netjes in de lange hoek binnen. De tegenstander werd ook wel af en toe gevaarlijk, maar de 0 werd tot de rust vastgehouden. Na de rust ging het allemaal wat stroever. We kwamen nog wel op een 3-0 voorsprong. Na een aanval over rechts kwam de bal bij Vicenzo en deze leverde hem netjes af bij Erik. Deze draaide naar zijn linker en schoot hard binnen. Nu we een redelijk veilige marge binnen hadden gingen we achteruit leunen en lieten we de tegenstander wat meer komen. Hierdoor kwamen we af en toe in penibele situaties terecht. Dit ging dan ook ongeveer 10 minuten voor tijd mis. Nadat er slecht werd uitverdedigd, werd de bal vanaf de zestien hard binnengeschoten en was Johnny voor het eerst in tijden weer geklopt. Hier bleef het echter bij en waren de 3 punten weer binnen. Bedankt Anass, Kevin, Michael en Yusuf voor het invallen. Volgende week staat de kwartfinale voor de beker op het programma. Dan mogen we lekker om kwart voor 10 spelen in Boven-Leeuwen tegen DSZ.

08-03-09 Orion 3 – S.C.E 2
Na weer een paar weken geen wedstrijd gespeeld te hebben, stond vandaag het eerste competitieduel na de winterstop op het programma. We mochten aantreden tegen de nummer 3, Orion. In de thuiswedstrijd zijn we hier goed weggekomen met en krappe 1-0 zege in de slotfase. Vandaag begon de wedstrijd in een stevige regenbui. Het regende echter geen kansen. Wij hadden wat meer balbezit en dat resulteerde in een paar kleine kansjes voor onder andere Martijn en Stefan. Patrick mocht een vrije trap nemen op een kansrijke positie, maar schoot deze jammerlijk over. Vooral de lange ballen op de grote spits van Orion zorgde af en toe voor wat kleine probleempjes. De tweede helft was een stuk beter. De zon begon te schijnen en ons veldspel weer beter. De tegenstander raakte enigszins vermoeid en wij kregen wat meer ruimte om te voetballen. Dit resulteerde dan ook al snel in een doelpunt voor ons. Na een afvallende bal uit een corner kwam de bal bij Tai. Deze schoot de bal in tegen Erik aan, waarna de bal voor de voeten van “captain” Sander terecht kwam. Deze dacht niet na en schoot de bal genadeloos via de onderkant van de lat binnen. Even later werd het ook 0-2. Na een goede lange bal van Tai, kwam die bij Patrick. Hij nam de bal mee richting goal en schoot die in de korte hoek binnen. De tegenstander kreeg ook wel wat kansjes, maar steeds werden deze niet op goal geschoten of lag John in de weg. Philip en Erik kregen ook nog een paar redelijke kansen, maar het ontbrak bij hen aan scherpte. Het werd uiteindelijk ook nog 0-3. Uit een vrije trap van Patrick van de zijkant kon Sander, nadat er een paar anderen onderdoor gingen, makkelijk binnenkoppen. Zo werd deze wedstrijd toch redelijk makkelijk gewonnen en werd er weer een belangrijke stap richting het kampioenschap gezet. Volgende week krijgen we de wedstrijd thuis tegen Beuningse Boys, waar we de eerste wedstrijd ook erg veel moeite mee hadden. Dat belooft weer een spannende pot te worden.

27-01-09 S.C.E 2 – RODA’28 2 Vriendschappelijk
Voor we de competitie na de winterstop weer zouden hervatten, kregen we eerst nog een oefenwedstrijd tegen RODA’28 2 uit Winssen. Hier hadden we in het begin van het seizoen ook al een keer tegen geoefend. Toen gingen we, na een matige wedstrijd, met 6-4 het schip in. Dat moest nu anders! Ivo had besloten dat er een aantal basisspelers op de bank zouden beginnen zodat de wissels konden laten zien wat ze waard waren. Ook Roy Peeters van de A1 mocht in de basis beginnen. En speelde overigens een prima wedstrijd. Het vroor een graadje of wat, het veld was weer keihard en dus kregen we van de scheidsrechter te horen een beetje voorzichtig aan te doen en zwaar lichamelijk contact te vermijden. In het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen een paar kansjes, maar dit leverde geen groot gevaar op. Het was Martijn die de score opende. Na een goede pass van Bas, schoot hij de bal keurig in de kruising, buiten bereik van de keeper, 1-0. Omdat er voor rust al een paar keer gewisseld werd, werd het een rommelige wedstrijd. Voor rust maakte Martijn ook nog de 2-0. Sander stoomde op naar voren en bracht de bal bij Martijn die hem weer netjes in het hoekje legde. Vlak daarna werd er gefloten voor rust en mochten we terug naar de warme kleedkamer. Na de rust, en een paar wissels, stond er weer een heel andere opstelling aan onze kant. Het spelbeeld bleef echter onveranderd. Wij kregen de grotere kansen, zij kwamen er af een toe een keer gevaarlijk uit, maar dan stond John altijd weer in de weg voor een tegendoelpunt. Het duurde dan ook niet lang voor het 3-0 werd. Het was weer Martijn die scoorde. Na een goede pass van de zijkant van Ebo, mocht hij alleen door op de keeper. Hier ging hij netjes langs en kon toen de bal in het lege doel schieten. De 4-0 werd gemaakt door Yassir, die na een pass van Erik de bal wat moeizaam mee kreeg, maar wel om de keeper heen ging en de bal binnenlegde. De 5-0 nam Philip voor zijn rekening. Nadat Erik de bal hard tegen zijn rug had geschoten, kreeg hij de bal voor de voeten en schoot hem (een beetje gelukkig?) over de keeper heen in de goal. Hierna kregen we nog een paar grote kansen maar de scherpte was weg en er werd niet meer gescoord. De nul werd gehouden en het was een goede generale voor de eerste competitiewedstrijd van zondag tegen DVE-Trajanus 2. Bedankt Roy en Bas voor het aanvullen van ons team! En nu weer verder werken in de richting van het kampioenschap!

25-01-09 AWC 6 – S.C.E 2 Bekerwedstrijd
De eerste wedstrijd na de lange winterstop was meteen de bekerwedstrijd tegen AWC 6. Deze ploeg draait lekker mee in de 5e klasse en zou dus geen makkelijke tegenstander worden. In het begin van de wedstrijd bleek dit ook. Wij kwamen er niet gevaarlijk uit en de tegenstander kreeg een paar redelijke kansen. Ze kwamen zelfs op een 1-0 voorsprong door een matig verwerkte voorzet van hun rechterkant. Na deze goal begonnen we pas echt te voetballen. Toen volgden de doelpunten aan onze zijde ook snel. Door doelpunten van Erik, Sander (penalty) en Jassir werd de score voor rust alweer terug gebracht naar 1-3. Na de rust ging het een stuk makkelijker. De tegenstander raakte vermoeid en had de hoop al opgegeven. Daardoor konden wij lekker gaan voetballen en vielen er ook nog de nodige doelpunten. De doelpuntenmakers waren: Philip (2x), Patrick (3x), Eelco en Erik. Zo werd een mooie einduitslag van 1-10 behaald en zijn we door naar de kwartfinale van de beker. Volgende week volgt de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Eerst hebben we dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen RODA’28 en daarna mogen we voor de competitie weer aan de bak.

30-11-08 vv Ewijk 2- S.C.E 2
We mochten weer! Vorige week een weekje rust gehad, omdat de weersomstandigheden niet meezaten. Niet dat deze week veel beter was, maar goed. We moesten in een koud Ewijk aantreden tegen het tweede. We vertrokken met een man of tien vanuit Nijmegen, omdat er een paar mannen te laat waren of rechtstreeks kwamen. Maar al met al konden we de wedstrijd alsnog met 3 wissels beginnen. In de eerste helft ging het vrij gelijk op. Beide ploegen kregen niet veel grote kansen. Patrick miste jammerlijk één op één met de keeper van Ewijk, maar iets later was het toch raak voor ons. Na een goede steekbal van Vincenzo, kon Philip, na het nodige draaien en keren, de bal in de lange hoek binnenleggen. Daarna kregen we nog wel wat kansen op de 0-2, maar deze werden een paar keer tragisch van de lijn gehaald of gewoon gemist. Na de rust begonnen we weer lekker scherp en dit resulteerde al vrij snel in een aantal doelpunten. Erik maakte de 0-2 door een corner van Stefan binnen te koppen. Daarna ging het snel: Philip scoorde met een schot van buiten de zestien de 0-3. Even later zette Bas diezelfde Philip alleen voor de keeper en hij rondde dit mooi af met een stiftje. Toen was de wedstrijd wel gespeeld en was het open huis in de verdediging van Ewijk. Zowel Stefan (0-5) als Martijn (0-6) maakte een vrij doortocht op de keeper beheerst af. Echter had de uitslag nog iets hoger uit kunnen vallen als Ebo, Martijn en Jasper iets scherper waren geweest. Maar we waren allang blij dat de 3 punten weer mee gingen naar Nijmegen en dat we de warme douches op konden gaan zoeken. Volgende week de wedstrijd uit naar DVE-Trajanus die nog geen punt hebben gehaald deze competitie, en dat willen we graag zo houden!

16-11-08 S.C.E 2 – Kolping Dynamo 2
Na de gevoelige nederlaag van vorige week (4-3 uit bij SJN), stond de 3e topper op rij op het programma. Dit keer moesten we aantreden tegen de ongeslagen koplopers, Kolping Dynamo. Deze ploeg waren we vorig jaar in de beker al eens tegengekomen en toen zijn we met 4-1 van de mat geveegd. Vandaag zou de wedstrijd echter een heel andere uitslag opleveren. Het begin van de wedstrijd was voor de bezoekende partij. Zij kregen een aantal grote kansen, maar steeds stond Johnny in de weg van een tegendoelpunt. Ons 1e doelpunt viel wat gelukkig. Na een foutje achterin kon Philip de bal gemakkelijk in het lege doel schieten. Nu begonnen we zelf ook wat beter te voetballen en kwamen er meer kansen. Na een voorzet van Stefan ontstond een rommelige situatie voor de goal van Kolping, waarbij Erik de bal in het doel wist te krijgen. Voor rust werd het zelfs nog 3-0 doordat Bas een vrije trap mooi over de keeper heen kopte. Zo gingen we dus met een goed gevoel de rust in. Na rust begon Kolping, zoals verwacht, erg aanvallend, op zoek naar de aansluitingstreffer. Daardoor kwam er voor ons veel ruimte om te counteren en dat pakte goed uit. De score liep vrij snel uit naar een onoverbrugbare voorsprong. Het enige smetje op deze wedstrijd was het tegendoelpunt dat viel toen het 4-0 was. Maar dankzij doelpunten van Patrick (3x), Ebo en Jassir kwam de einduitslag van 8-1 op het scorebord te staan. Deze overwinning was noodzakelijk om de competitie een beetje spannend te houden en ook het zelfvertrouwen en de sfeer in de ploeg zijn zo weer wat opgekrikt. Volgende week staat het bekerduel tegen AWC 6 op het programma dus meteen weer een belangrijke wedstrijd.

16-11-08 S.C.E 2 – Kolping Dynamo 2
Bron: website Kolping-Dynamo 18-11-08
zondag 16 november 2008, de dag van de Zevenheuvelen loopt, de dag waarop Obama spreekt van een recessie, termieten Boeddha beelden bouwen in Cambodja, maar vooral de dag van de topper in de reserve vierde klasse C. Uitslag: 8-1. Inderdaad, u leest het goed. Het ongeslagen elitekorps met zo’n 500 jaar levenservaring van trainer R. van Kolck kreeg een onwaarschijnlijk hard pak slaag. Natuurlijk ontbraken enkele vaste krachten, zoals de heren Coert (knie) en den Brok (ziek, zwak en misselijk), natuurlijk niet de minsten, maar dan zo`n afstraffing. Onderstaande had op het werk de lachers op zijn hand (al een ervaring op zich.) en het nodige uit te leggen. Hoewel de eerste grote kansen (3x alleen op de keeper af) voor de blauw zwarten (Jeffrey, Ruben) waren, stond er tegen de krachtsverhoudingen in met rust een stand van 3-0 op de borden. Van een goede communicatie was bij dezen drie tegentreffers geen sprake, terwijl communicatie (buiten het veld) voor de heren doorgaans geen enkel probleem is. De tweede helft ging Kolping Dynamo 2 op zoek naar de gewenste treffers, wat halverwege de tweede helft nog één treffer opleverde van Stefan, die zich steeds meer ontpopt tot onze steun en toeverlaat in bange dagen. Verder geloofden we het wel (lekker aanvallen, beetje verdedigen) waarbij we ons spaarden voor de eveneens aantrekkelijke derde helft. Die zouden we ondanks alles toch glans moeten kunnen geven. Maar ook dit werd een historisch dieptepunt. Een opkomst van vier man in de kantine was alleszeggend. Om te eindigen enkele woorden van Franz Beckenbauer na een fors verlies van Bayern Munchen in het begin van dit seizoen: “Snel vergeten, ze (de spelers) moeten met z`n allen maar eens flink gaan stappen”!

Senioren S.C.E 3

26-04-09 S.C.E 3 – Kolping-Dynamo 4
Bron: website Kolping-Dynamo
S.C.E is bijna de slechts scorende ploeg in de zevende klasse BA. Tegelijk incasseren ze wel veel doelpunten. Alleen Ewijk scoort nog iets slechter. Vandaar de heldere opdracht van leider Sebas die werd rondgemaild: er moet gescoord worden en liefst veel. Het Vierde dacht dat wel aan te kunnen, in de thuiswedstrijd werd S.C.E met 9-0 kinderlijk eenvoudig opzij gezet. Niet vloeken! De grote grijze leider had nog wel één waarschuwing. Zaterdag had hij meegedaan met het zevende, ook bij S.C.E, en daar werd vloeken door de scheids bestraft met een fikse waarschuwing. S.C.E blijkt een rooms-katholieke vereniging. Klaar voor de aftrap constateerden we bij de tegenstander elf mensen en geen wissels. Dit moest een makkie worden. Maar zoals wel vaker kwam het vierde niet attent uit de startblokken. Vooral vanuit het middenveld werden de verdedigende taken wat verwaarloosd. Logisch, wij zouden immers doelpunten gaan maken. In plaats daarvan was het S.C.E die in de eerste helft voor gevaar zorgde. Zestien meter vrees twee keer kwamen zijn vrij voor de keeper. Maar ook twee keer verprutsten ze de kans door de bal hoog over de pompen. Typisch gevalletje van zestien meter vrees. Het Vierde zette daar slechts één niet overdreven gevaarlijk schot tussen de palen tegenover. In de rust werd niks gezegd over andere vaatjes, maar dat andere vaatje werd wél gevonden. Harm en Xander kwamen in het veld ten koste van Michel en Robin. Binnen een kwartier was het raak. Een steekpass van Sebas bracht Xander in stelling. Hij nam de bal in één beweging mee en liet de keeper kansloos met een strak diagonaal schot. Eindelijk was het scoren begonnen. ‘Ik haak af’ . Toch verviel het Vierde na dat doelpunt weer in het eerste helft gedrag. Weer kon S.C.E tweemaal vrij voor Carlo komen. Maar weer faalden ze jammerlijk. Op helft van de tweede helft maakte alweer Xander – na een door Michel doorgekopte uittrap van Carlo – de 0-2. Vervolgens was het met de strijdlust van S.C.E gedaan. Een hinkende spits verliet enkele keren het veld, ‘ik haak af’, en S.C.E werd nauwelijks meer gevaarlijk. Het Vierde liep vrij simpel uit naar 4-0: twee keer Leon, een keer geholpen door een uitgestoken S.C.E been. Een eervolle vermelding voor de bijdrage aan het amusement van de wedstrijd kreeg de rechtsback van S.C.E, bij ons beter bekend als ‘nummer vijf’. Harde charges op onder meer Roel en Harm, deden bij hem een steekje losraken. Steeds weer schreeuwde hij al schuimbekkend in de oren van de Kolping Dynamo mannen dat ze zich niet moesten aanstellen. Die kunnen zulk consumptief geschreeuw natuurlijk niet echt gebruiken tijdens hun rustmomentje. Harm loste dat later zelf weer op met een uitgekiende overtreding, waarna hij uit zelfbescherming het veld verder maar links liet liggen.

16-11-08 Kolping-Dynamo 4 – S.C.E 3
Bron: website Kolping-Dynamo
Zaterdag zette de Sint weer voet aan land, altijd feest voor de kinderen uiteraard maar voor de jongens van het vierde van Kolping-Dynamo toch ook nog altijd een spannende tijd, vader of niet. Tot 5 december vroeg naar bed om bij de oude baas een wit voetje te halen, geen tegenstanders uit de wedstrijd schoppen, dat soort dingen om maar dat ene cadeau te kunnen bemachtigen. Zondag was het nog maar 16 november en toch was daar het eerste cadeau al: S.C.E 3. Het waren ook stuk voor stuk vriendelijke jongens, grijs al bij de slapen en de meesten met een wollen weekendcolbertje aan. Blijkbaar hadden ze ook het 5 decembervirus in het bloed circuleren! Ze besloten om met 8 man te beginnen, waarna er na een half uurtje nog 3 bij kwamen, maar vlak voor rust trok eentje zich weer terug, met een simulatie van een hamstringblessure. Stand was toen al 3-0. Afgezien van doelpunten viel niet bijster veel te genieten en onder(-boven?)getekende kan het weten aangezien je langs de kant het beste overzicht hebt. Daarbij was het uitzicht ook niet erg fraai doordat de gemeente rondom het Hoofdveld alles vakkundig had omgeploegd om hier een mooi trottoir neer te leggen waar trouwens niet veel mensen op zitten te wachten. We hebben natuurlijk wel stille hoop dat het nieuwe Heras materiaal wat lager wordt gemonteerd dan voorheen zodat het vierde haar rek- en strekoefeningen zonder kleerscheuren kan uitvoeren. Maar goed, de wedstrijd! Tegen 8 man voetballen, hoe moet dat eigenlijk? We bespraken allerlei theorieën en de meest gehoorde was toch wel deze: veld breed houden, hoog tempo en snel scoren voordat ze weer 11 man hebben! Dit lukte in de beginfase nog niet erg, maar na een minuut of 10 (geen beginfase bij het vierde, let wel) kon Carlo een voorzet van Roel koppend afronden. Een aanval uit het boekje al lag het tempo wel erg laag bij de uitvoering. Maar dit gold voor het hele spelbeeld. Tegen 8 man het tempo moordend hoog houden was blijkbaar te veel gevraagd voor onze knapen. Even later weer een voorzet van rechts die in eigen doel werd gekopt, op zich een mooie goal, die ongeveer in de 20e minuut viel. Na 30 minuten scoorde ‘Alles maken’ Michel weer eens, zijn 9e reeds! Een net scoreverloop dus, elke 10 minuten een goal, dus de eindstand liet zich raden. S.C.E had zowaar een betere fase met elf mensen binnen de lijnen, maar kon absoluut geen vuist maken, al was wel snel zichtbaar dat we vorige week niet voor niets 5 tegendoelpunten kregen. Vermeldenswaard waren nog twee niet doeltreffende momenten: de ene was een mooie lob van Roel over een meter of 20 (schuin gemeten), de andere was een soort kniekopbal van Michel die een lage voorzet toch weer met zijn kale klets wilde afronden. Na afloop kreeg de tegenstander het traditionele blad bier. Door de aanwezigheid van veel geheelonthouders bleven een paar S.C.E’ers nog enkele uurtjes nadrinken in de kleedkamer om daarna af te pilzen in de kantine. Al met al leuk voor het zelfvertrouwen en de sfeer, maar of er nu echt goed gevoetbald werd? In elk geval werden de kansen behoorlijk goed benut en werd doorgejaagd tot het laatste fluitsignaal, iets dat niet wekelijks gebeurt, maar de uitslag kon niet verbloemen dat we vooral ons cadeau gretig hadden uitgepakt! En hopelijk hebben ze bij S.C.E in de kantine niet de hele zondag het idee gehad dat ze bij Kolping-Dynamo er weinig van kunnen, getuige een andere uitslag.

Senioren S.C.E 6

25-04-09 S.C.E 6 – SC Millingen 9
Bron: website SC Millingen
Met maar liefst 10 afmeldingen en aardig wat angst in de benen is sinds gisteren onze kans op het eventuele kampioenschap verkeken. Gezegd dient te worden dat de nederlaag terecht is ondanks wat kleine kansjes op de gelijkmaker. Neemt niet weg dat de mannen die er gisteren WEL bij waren pas vanaf de 2e helft de schroom van zich af gooide en durfde te voetballen. Helaas stonden we toen al met 2-0 achter (5e en 21e minuut) na 2 kapitale verdediging fouten. Eerst was het Hout die volledig de mist in ging en later stond onze doelman Da Nose aan de grond genageld bij een vrije trap vanaf de rechterkant die hoog voor de goal kwam. In dit redelijk harde duel (prima geleid door Dhr. Veld ) kregen wij ook nog 2 gele kaarten in personen van Purno en Tiesku. Over de eerste helft valt verder weinig positiefs te melden en snakte we naar de rust. Zoals eerder gememoreerd was de 2e helft van een ander niveau. Het geloof op een punt begon te groeien met de minuut. S.C.E leunde duidelijk achterover en waren hun scherpte enigszins kwijt. Na wat omzettingen in de rust hadden we veel meer grip op de wedstrijd en kwamen we een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. De laatste 25 minuten besloot de technische staf meer risico te nemen door onze laatste man te wisselen voor een extra middenvelder en werd Hout als targetman als 4e spits erbij gezet. Alles of niets was het credo (2-0 of 5-0 maakt geen verschil). Met Pudding en Tiesku 1 op 1 achterin en 2 linies van 4 ervoor ontstond er veel ruimte voor de gevaarlijke spitsen van S.C.E. Keer op keer was onze doelman een sta in de weg en maakte zijn taxatie fout van de 22e minuut meer dan goed ! (volgende week krijgt hij rust gezien de bekerwedstrijd van 6 mei en zal Schmeichel zijn 2e invalbeurt van het seizoen maken) Hard werken werd beloond in de 80e minuut na een doelpunt van Limco 2-1! Meer zat er helaas niet in en is met 3 wedstrijden te spelen het verschil met de koploper Jonkerboys 6 verliespunten .
Als zij dinsdagavond de wedstrijd tegen PGEM 2 winnen, kunnen ze volgende week tegen ons kampioen worden. Het seizoen is voor ons ZEKER nog niet te einde beste lezers!!! In het restant van de competitie zullen de mindere goden meer speeltijd genieten wat hun zeker toekomt gezien hun ondergeschikte rol. Daar in tegen valt er nog een prijs te halen in de KNVB beker. Wij gaan hier alles op alles voor zetten om het seizoen toch geslaagd af te sluiten. Mede gezien deze te halen prijs zullen een aantal spelers rust krijgen aanstaande zaterdag, evenals onze doelman.

21-03-09 S.C.E 6 – Wageningen 4 (Beker)
Op deze mooie zaterdag in maart moesten wij onze bekerwedstrijd op sportpark Lindenholt spelen tegen Wageningen 4. Onder grote publieke belangstelling wat wij nog niet meegemaakt hadden en een grote selectie genoten wij voor de wedstrijd van een koffietafel ons aangeboden door onze sponsor BAKKER BART.(onze dank hiervoor) tijdens de bespreking werd het al duidelijk dat sommige spelers al wat zenuwachtig waren omdat er niemand moeilijk deed dat ze reserve stonden met 5!! reservespelers werd er aan de wedstrijd begonnen en werd het al duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. Wij lieten de tegenstander het spel maken en gokte op de counter. Na een klein half uur waren de rollen omgedraaid en bepaalden wij het spel wat uitmonden in een 1-0 voorsprong door Remco hierna golfde het spel op en neer maar benutte Remco de volgende kans 2-0 met nog een paar minuten voor het rustsignaal zette Bob ons op een 3-0 voorsprong in de rust werden de reservespelers ingezet maar we bleven het zelfde spelletje spelen en na een paar minuten zette Remco ons op een 4-0 voorsprong hierna zag Wageningen het niet meer zitten en volgde de 5-0 na een blunder van de keeper. Ons zelfvertrouwen groeide en Remco scoorde de 6-0 de spelers van Wageningen vroegen al of de wedstrijd afgefloten kon worden maar omdat er mensen van de KNVB langs de kant stonden moesten ze toch de 90 minuten volmaken nadat Remco de 7-0 maakte (zijn 5e doelpunt) vond de leiding het genoeg en gunde hem een publiekswissel nadat zelfs de leiding onze keeper een keer wisselde en dus iedereen een keer gewisseld was gooide Bob het duel op slot een scoorde het laatste doelpunt van deze wedstrijd 8-0. Hierna vond ook de scheidsrechter het genoeg en floot voor het einde en vervolgen wij de bekercompetitie in de halve eindstrijd. Wie onze tegenstander daarin wordt is nog niet bekend maar wij hebben laten zien dat wij voor niemand bang zijn en voor de beker gaan, aangezien er in de competitie niks meer te behalen valt. Onze dank gaat dan ook uit naar de scheidsrechter die de wedstrijd zeer goed leidde en naar onze supporters

15-11-08 SC Millingen 9 – S.C.E 6
Op deze vrolijke dag,de sint was gearriveerd in Nijmegen moesten we aantreden tegen SC Millingen. Meteen vanaf de aftrap bleek de tegenstander met 12 spelers gestart te zijn. Deze 12e speler bleek de joker van de wedstrijd te zijn door beslissingen te nemen die niemand snapte. Gelukkig bleven we er vrij koel onder en bleven rustig door voetballen en kwamen ook verdiend voor door Marcel 0-1. Na rust besloot de joker om het wat makkelijker voor SC Millingen te maken door nog gekkere beslissingen te nemen in het voordeel van SC Millingen. Na de gelijkmaker en de voorsprong van SC Millingen werd het grimmiger. Nadat de tegenstander een doorgebroken speler van het 6e neerhaalde werd het nog leuker door SC Millingen een vrije trap toe te dienen. Hierna was het ijs gebroken en liepen we van het veld af. De joker snapte er niks meer van en na de wedstrijd moest de leiding dan ook in de bestuurskamer van SC Millingen komen om de rode en gele kaarten op te geven. Het ergste was nog dat deze joker onze aanvoerder 3 maal een gele kaart gaf wat al een lachertje was, al met al een leuke dag.

15-08-08 SC Millingen 9 – S.C.E 6
Bron: website SC Millingen 16-11-08
Gisteren middag moesten wij aantreden om 15.00 uur tegen S.C.E 6. We hadden de beschikking over maar 14 spelers omdat Schaap de avond voor de wedstrijd een dikkere enkel had opgelopen. De wedstrijd begonnen we zo sterk mogelijk waardoor Wortel,Tornado en Flivo de bank warm mochten houden. Vanaf minuut 1 werd al duidelijk dat onze tegenstander geenszins was gekomen om te voetballen. Vele gele en 2 rode kaarten brachten uit eindelijk de wedstrijd tot een vroegtijdig einde!!! In de 70ste minuut vond de leidsman het wel welletjes. Het spijtige van dit geheel is dat wij verder achter raken op de koploper Jonker Boys. Zij hebben 4-2 gewonnen van PGEM 2 en staan inmiddels 4 punten voor met een wedstrijd meer gespeeld.

02-11-08 Achilles’29 5 – S.C.E 6
Op deze waterkoude en regenachtige zaterdagmiddag moesten we aantreden in Groesbeek tegen Achilles’29 5. Ondanks een hoop blessures en afzeggingen waren we toch hoopvol afgereisd en met een korte warming-up begonnen we goed aan de wedstrijd. Na wat misverstanden onderling kwamen we beter in de wedstrijd wat resulteerde in een 0-1 voorsprong voor het 6e door Michiel. We lieten de tegenstander het spel maken maar de kansen waren voor ons. Na een kleine schermutseling met een tegenstander kreeg onze Bert en zijn tegenstander de rode kaart. Ondanks dit gingen we beter voetballen en scoorde we ook de 0-2 door weer Michiel wat tevens de ruststand was. Ook na de rust bleven we beter en na een kwartier kwamen we op 0-3 door Michiel. Hierna gingen de koppies omlaag bij de tegenstander en scoorde Sam de 0-4. We waren nu echt los en gingen wat dollen met de tegenstander en kregen kans op kans. Na een schitterende solo van Larsdinho kregen we een penalty die door hemzelf benut werd maar hierbij lieten we het niet en het slotakkoord was voor Marcel die op zijn oude dag nog de 0-6 liet aantekenen. Hierna vond de scheidsrechter het welletjes en floot voor het einde. Jongens een groot compliment voor jullie en ga zo door.

Senioren Dames 1

29-03-09 Achilles’29 da 1 – S.C.E da 1
De wedstrijd van vorige week tegen GVA, werd weliswaar met 7-1 gewonnen, maar om nu te zeggen dat het een prachtige wedstrijd was? Nou nee!!! Terwijl hun maar 9 speelsters hadden, wisten we de score niet uit te breiden naar dubbele cijfers, jammer.
Vandaag de wedstrijd tegen Achilles’29 uit Groesbeek, een hele belangrijke. Ze staan op de rangrijst, op de 2e plaats met 2 wedstrijden meer gespeeld. Wij daarentegen staan op de 3e plaats, maar als er vandaag gewonnen gaat worden, komen we steeds dichterbij bij ons doel. Thuis 2-2 gespeeld, dus werd het een lastige wedstrijd, Dennis beschikt nog steeds niet over alle dames en heeft Sabine en Sylvana van de meiden meegenomen. Melanie hoort tegenwoordig al bij de inboedel hahaha! De wedstrijd begint en uit een aanval scoren zij gelijk de 1-0, we waren gewaarschuwd. Onze koploper SC Millingen kwam vandaag even spieken en werden door hun flink toegejuicht. (Snap het niet helemaal, wij zijn immers hun concurrent) maar het gaf ons vleugels. En scoorde dan ook verdiend de 1-1 door een goal van Cynthia en het Millingse publiek gierde en wij natuurlijk ook! Er werd van beide kanten leuk gevoetbald en jammer genoeg door een misverstand in de verdediging scoorde hun de 2-1. Maar wij lieten het er natuurlijk niet bij zitten, Babs moest wegens een blessure het veld verlaten en mocht Marieke aantreden, gouden wissel? Zij scoorde de wederom verdiende 2-2. De rust in, even uitblazen een lekker bakkie thee, wat tactische wissels en we konden er weer tegenaan. In de tweede helft begonnen we sterk, eigenlijk hadden zij niets meer te vertellen. San stond goed en lekker kort op haar man en Cas erachter om alle ballen op te vangen. De backs deden er ook alles aan om hun niet tot scoren te laten komen. Het middenveld onder leiding van Jolanda, die af en toe haar mannetje helemaal dol maakte stond ook goed. Vooral in het 2e duel werd er veel door ons gewonnen. “Ja” en dan wachten op het winnende doelpunt! SC Millingen droop af en wenste ons succes en hoopte op een overwinning. Sportief!! Na een half uur te hebben gespeeld kwam daar dan het verlossende doelpunt, via een voorzet van Sylvana wist Marieke de bal niet goed te raken en kwam het via haar voeten bij Cynthia terecht. Ook Cynthia kreeg niet echt de voet eronder maar door hulp van haar tegenstander rolde de bal over de doellijn YES! 2-3. En nu de taak om het vast te houden, alle ballen vlogen van links naar recht, 7x over de tribune, veel over de zijlijn tot het “irritante” toe. Maar alles voor de overwinning, Achilles’29 werd overigens wel iets sterker, maar Melanie stond weer als een huis vandaag en ook mijn complimenten voor iedereen die gestreden heeft, Super!! De scheids liet nog langer door spelen, maar dat mocht voor ons de pret niet drukken want wij gingen uiteindelijk met 3 punten weer naar Nijmegen.

08-03-09 DSZ da 1 – S.C.E da 1
Vandaag de wedstrijd uit tegen DSZ, waar we thuis 4-2 van wonnen, maar welke niet onderschat mocht worden. 08.15 uur werden we verwacht bij S.C.E waar we van Dennis een peptalk kregen. Nog steeds kampen er 4 meiden met een blessure dus gingen er twee van de meisjes-a mee, Melanie en Sylvana. Het weer zat niet mee, het regende en het waaide heel hard, maar toch gingen we met een goed gevoel richting boven leeuwen. Tijdens de warming-up kreeg Cynthia last van haar bovenbeen, o,jeee! toch niet weer een blessure? Maar door goed massage werk van Wilma, kon Cynthia de wei weer in, gelukkig!! De wedstrijd begon en wij waren constant in de aanval, kansen genoeg, maar door goed keeperswerk van de tegenpartij wilde de 0-1 maar niet vallen. Er werden leuke combinaties gemaakt, goede coaching naar elkaar en inzet getoond. Alle ingrediënten om een wedstrijd te winnen, maar dan moest er wel gescoord worden. We waren even bang dat Rudie, die ruzie had met z’n paraplu, auditie aan het doen was voor de rol van “Mary Poppins”. Maar het bleek de wind te zijn en die wind hielp ons ook de 0-1 aan te laten tekenen door een geweldig schot van Cassandra. De verdiende voorsprong was een feit. Toen de rust in, er werden wat wissels toegepast en begonnen weer aanvallend aan de wedstrijd. Marieke, Cynthia, Loes, Sylvana, Cas, noem ze maar op!! Kregen kans op kans maar hij raakte dan weer de paal, dan weer de lat!! Toen Kimba er opnieuw in kwam en een fraaie voorzet van Cynthia binnen tikte 0-2, was de wedstrijd bekeken. (Dachten wij). Met nog 7 minuten op de klok volgens Dennis, telde meneer de scheidsrechter er nog 13 minuten blessuretijd bij. U raad natuurlijk al wat het gevolg hiervan was, een snelle counter van hun zijde werd mooi afgerond, niks aan het handje! 1-2. Al met al, zijn hun gezien de wedstrijd maar 5 keer op onze helft geweest en door een fout in de verdediging konden ze er toch nog een punt uit halen en werd het uiteindelijk 2-2.

01-03-09 S.C.E da1 – DVOL da1
Uit bij DVOL werd er 2-2 gelijk gespeeld, en werden de punten dus mooi verdeeld. Maar nemen wij er nu ook genoegen mee?, statistisch gezien staan we natuurlijk op plaats 2. We doen nog steeds mee voor de 1e prijs, dat maakte Dennis ons dan ook wijs. Dus moest er vandaag gewonnen worden van de meiden uit Lent, en gaven wij 100 procent. Voor Dennis was het even puzzelen en schuiven, want ook dit keer weer een stelletje geblesseerde druiven. Maar toch kreeg Dennis het voor elkaar, en zorgde de voorhoede voor veel gevaar. De achterhoede stond als een huis, niemand kwam erdoor geen paard zelfs geen muis. Met Jolanda op de mid-mid gaf dit weer een vertrouwd beeld, en werd er heerlijk overgespeeld. Helaas werd er in de eerste helft niet gescoord, en bleven onze pogingen onbeantwoord. Voor Joyce duurde de wedstrijd niet lang, ze ging door haar enkel en was nu de pisang. De derde geblesseerde Akkers op rij, die ouders zijn vast niet blij?!! We gingen de rust in maar niet helemaal tevreden, het was dan ook tijd voor een heerlijk bakkie thee. In de tweede helft begonnen we sterk en koel, en trof Cynthia eindelijk het doel. Alhoewel we heel veel kansen kregen, bleef na een schot van Cas de 2-0 achterwegen. DVOL kreeg ook wat pogingen tot scoren, maar door goed keeperswerk kreeg Melanie ze niet om de oren. Een hoop supporters kwamen aangelopen en het werd even stil, maar werden de dames weer wakker geschut door enig gegil. Dit was de ommekeer in de wedstrijd, en door goed sportief voetbal werd de scoren uitgebreid. Kimba scoorde de 2-0 en was ook verantwoordelijk voor de 3-0 een mooi zege, en bleven de gasten uit Lent achterwege. Gelukkig houden we de drie punten in Nijmegen, en krijgen jullie als team een NEGEN. Wat hebben jullie geknokt zeg, en zijn we met z’n allen op de goede weg! Zonder twijfel zonder gekheid, vond ik San “WOMEN” van de wedstrijd.

07-12-08 Uchta da2 – S.C.E da1
Deze zondagmorgen waren wij allemaal weer vroeg uit de veren. Om 09.30 uur zaten de meeste in de bestuurskamer naar Dennis’ zijn ideeën te luisteren. Aangezien wij vandaag Chantal, Cassandra en Nikki moesten missen, hadden wij versterking vanuit de meisjes gevraagd in Melanie en Sabine. En het geweldige nieuws dat Jolanda Mondi vandaag haar rentree maakt zal niemand ontgaan zijn. Zij startte de wedstrijd op de haar welbekende mid-mid positie. Wij begonnen de wedstrijd zeer sterk met aanvallen vanaf de flanken. Helaas werden de kansen niet binnen getikt en werd de wedstrijd wat feller. De dames van Uchta kregen het idee dat er vandaag iets te halen was en ging wat meer naar voren voetballen. Onze verdediging en keepster bleken vandaag te sterk voor de aanvallers van Uchta. Uiteindelijk vanuit een ingooi van Marieke neemt Joyce de bal mee, maar tikt deze iets te ver voor haar uit. Maar gelukkig is de verdediging van Uchta niet berekend op deze bal en kan Joyce doorlopen om de verdiende 0-1 in te tikken. Vlak daarna poort Cynthia “enigszins gelukkig” de keeper en rolt de bal langzaam over de lijn van het doel, 0-2. Daarna beginnen we steeds makkelijker te tikken en lijkt alles vanuit de trainingen eindelijk eens goed op z’n plaats te vallen. En nu is ook duidelijk geworden dat met Jolanda op de mid-mid positie, het voetballend en inzichtelijk vermogen op het middenveld erg gestegen is. Na een geweldige aanval die start vanuit de verdediging wordt er vlak voor rust nog een doelpunt gemaakt, maar helaas wordt deze, al dan niet terecht, afgekeurd i.v.m. buitenspel. De tweede helft beginnen we weer sterk met een aantal wissels. Het voetballen, gaat steeds makkelijker en dit resulteert in veel kansen. Uit een corner van Kimba, kopt Babs 0-3 knap binnen en deze zelfde Kimba scoort daarna uit een geweldig lobje de 0-4. De publiekswissel deze wedstrijd is voor Jolanda, die een goede rentree maakt. We zijn blij dat je er weer bij bent Jolan! Na deze wissel vinden er een aantal positie wisselingen plaats, maar dit maakt ons gelukkig niet zwakker. Cynthia heeft vanaf de rechtsback positie een van haar bekende geweldige rushes en wordt onderuit gehaald in het strafschop gebied. We krijgen een penalty, welke goed door Kimba wordt binnen geschoten, 0-5. De dames van Uchta raken geïrriteerd door ons goede positiespel en een aantal dames wordt flink onderuit gehaald. Ondanks dit wordt de laatste goal gemaakt door een schot op goal van Joyce, welke door de laatste man van Uchta over haar eigen keepster wordt binnen gekopt. Eindstand 0-6! Een goede wedstrijd, waarin we hebben laten zien dat we veel leren van Dennis. Gefeliciteerd dames.

19-11-08 S.C.E da1 – VVLK da1
Bron: website VVLK 21-11-08
Verslag dames 1 tegen S.C.E uit verplaatst naar woensdagavond. Van te voren wisten we dat het een moeilijke avond kon worden omdat S.C.E hoger staat en ivm de vele blessures die wij hebben in ons team. Maar goed we begonnen aardig aan de wedstrijd en konden S.C.E redelijk bijbenen tot aan de 11e minuten een doelpunt werd gemaakt door S.C.E. Hierna kon S.C.E vrij gemakkelijk blijven spelen doordat ze elkaar vrij goed konden vinden maar de achterhoede deed het goed helaas door wat afstand schoten werd de ruststand toch nog 4 tegen 0. In de rust hebben we de opstelling aangepast om meer van achteruit te gaan voetballen. Dit ging dan ook erg goed, ook kregen wij wat kansjes voorin maar hier kwam jammer genoeg geen doelpunt uit. Het was ook een helft waar we veel blessure behandelingen moesten laten doen helaas alleen aan onze kant. Gemma, Anne, Suzan en later ook nog Eugenie die met de hoofden tegen elkaar kwam en moest uitvallen. Gelukkig ging het later wel weer wat beter met haar. Na overleg met beide partijen en de scheidsrechter werd besloten de laatste 12 minuten af te maken. In deze tijd wist S.C.E nog 1 maal te scoren. Dit was voor ons een moeilijke wedstrijd maar we hebben als ploeg laten zien dat we het best kunnen.

02-11-08 Juliana’31 da1 – S.C.E da1
S.C.E begon de wedstrijd nogal gehavend. Naast de gebruikelijke langdurige afwezigen (Jolanda en Natascha) waren Cynthia, Marieke, Joyce en San afwezig en begonnen Cas en Maud geblesseerd aan de wedstrijd. Gelukkig waren van het meisjesteam Sabine en Sylvana een welkome aanvulling. S.C.E begon aanvallend wat in de eerste paar minuten al een enkele kleine kans opleverde. Via het middenveld nam Juliana’31 het initiatief van de wedstrijd echter langzaam over en dit resulteerde na een kwartiertje in een voorsprong voor Juliana’31. Daarna gaat het spel op en neer zonder noemenswaardige kansen. Diep in de eerste helft ontvangt Cas de bal op zo’n 25-30 meter van het vijandelijke doel, draait en schiet de gelijkmaker goed in. Kort daarop moet Babs geblesseerd het veld verlaten en Syl valt voor haar in. Dit blijkt een goede wissel, want binnen vijf minuten schiet Syl de stand naar een 1-2 voorsprong. Daarna nog een uitstekende kans voor S.C.E, na een 1-2tje met Saskia schiet Cas net voor langs. De scheidsrechter schijnt in Malden een ander soort tijd erop na te houden; ver in de overdreven blessuretijd krijgt Juliana’31 een bedenkelijke vrije trap en na geklungel voor het doel mogen ze de gelijkmaker inschieten. Een ruststand van 2-2. S.C.E komt goed uit de kleedkamer en scoort al in het begin van de tweede helft via Cas het derde doelpunt van de middag. Echter kort daarop, na een gemiste sliding achterin en gebrek aan dubbele dekking, mag Juliana’31 wederom de gelijkmaker inschieten. Daarop wordt de wedstrijd heel rommelig en worden er heel veel overtredingen gemaakt waarbij de scheidsrechter steeds meer tegen gaat fluiten en de dames van Juliana steeds kleinzeriger worden. Zelf weten ze ook goed uit te delen, steeds meer blessures bij de dames van S.C.E. Na veel wisselingen door die blessures wordt het spel er niet beter op. S.C.E voert wel steeds de druk op en vooral Maud laat onder toejuichingen van de bank als een fanatieke aanvaller(!) zien wat ze waard is. Volgende keer alleen nog even opletten waar de bal zich bevindt. De verdedigers van S.C.E zetten steeds meer druk naar voren en dit leidt natuurlijk tot counters van Juliana’31. In de slot fase (waar wederom geen eind aan leek te komen) had Juliana’31 het meeste geluk in het spel en na simpel wegdraaien scoort de thuisploeg de 4-3. Nadat S.C.E alles op alles gooit maakt een hoog geschoten bal van Juliana’31 definitief een eind aan de ongeslagen status van de dames van S.C.E. De eindstand van 5-3 is een feit.
Leermoment van de wedstrijd: “Als je een goede schijnbeweging maakt, moet je er niet zelf intrappen.”

26-10-08 S.C.E da1 – Achilles’29 da1
Na een uurtje extra slapen vanwege het einde van de zomertijd traden de dames thuis aan tegen Achilles’29 uit Groesbeek. De wedstrijd begon te rustig en in de tiende minuut kwam Achilles’29 zelfs voor via een verkeerd ingeschatte terugspeelbal. Nu moesten de dames eerst een achterstand zien weg te werken. S.C.E ging volop in de aanval en dit resulteerde ook wel in enkele kansen. Zo werd een goed genomen corner afgeslagen en stranden enkele goed opgezette aanvallen bij de beslissende pass of de keepster. Wanneer Marieke helemaal vrij voor de keepster komt te staan vergeet zij genadeloos uit te halen. In de 25ste minuut neemt Cas van achter in het speelveld een vrije trap welke bij Cynthia terecht komt. Cynthia loopt prima door met de bal aan de voet naar de achterlijn en legt de bal goed af in de ‘zestienmeter’ waar Babs en Marieke zich inmiddels hebben gemeld. Babs maakt dan de gelijkmaker. Even daarna krijgt Cas uit een corner de bal en haalt uit; de keepster weet nog net te redden. Uit een knappe voorzet van Loes draait Marieke snel en schiet verrassend in de korte hoek, echter de keepster redt wederom nog net. Intussen valt Joyce vanwege een blessure uit en Janine valt in. Enkele minuten voor de rust zet Babs goed door en verdiend een corner. Cynthia legt de bal goed in het strafschopgebied en Marieke mist met haar omhaal net het doel. Dus weer veel kansen, maar weinig geluk. Na de rust hetzelfde spelbeeld. S.C.E veel in de aanval en zo nu en dan een uitval van Achilles’29. In het begin van de tweede helft een goede reactie van Kimba op een goede genomen corner. Voor S.C.E komen enkele kansjes en corners. Bij een goed opgezette aanval weet Cynthia tot in het strafschopgebied te komen met de bal, hier wordt zij echter opgevangen door de tegenstander en ziet de scheidsrechter hier een penalty in. Deze wordt door Kimba verzilverd en staan we voor met 2-1. Je zou dan zeggen gewoon zo uitspelen, maar Achilles’29 weet uit een goed genomen vrije trap weer langszij te komen. De rest van de wedstrijd balanceren de dames op of volop in de aanval en drie punten pakken of toch maar de verdediging in tact houden. Naarmate de wedstrijd naar het einde toe loopt liep de spanning net zo op. Eigenlijk was iedereen wel opgelucht toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot. Leermoment van de wedstrijd: “Soms moet je ook tevreden zijn met 1 punt”.

19-10-08 S.C.E da1 – SDOO da1
Op deze mooie zondagmorgen op ons sportpark S.C.E, valt het vroege opstaan voor sommige meiden niet mee. Want de wedstrijd van elf uur was verzet naar tienen, dus moesten wij maar eens wat punten verdienen. We speelde tegen SDOO uit Heeteren, en in de tactiek viel er nog het een en ander te verbeteren. Bij aanvang van deze hevige strijd, raakte wij de bal af en toe kwijt. Gelukkig pikte we het daarna weer goed op, en scoorde San een heel mooie goal met een lob. Merendeel werd op de helft van de tegenstander gespeeld, en ook werd er soms een schouderduw uitgedeeld. Verder was het een sportief en leuk duel, en wisten toen al, we redden het wel. Toen moest er een vrije trap worden genomen, en zeiden ze; dat Chantal van achter uit de verdediging moest komen. En met een hele mooie krul, werd het toen twee nul. Nu was de wedstrijd gespeeld, en werden er vanaf de kant veel complimentjes uitgedeeld. Op de bank waren de meiden de trainer tot last, dus werden er wissels toegepast. Toen ging bij hun de keepster in de fout, en werd er met de kop gescoord door Maud. De punten waren nu zeker, maar zijn we nu door in de beker???
Conclusie; zonder de tegenstanders geen plezier, maar wel winnen op papier!!

12-10-08 Niftrik da1 – S.C.E da1
Allereerst wil ik even aangeven dat we in ons vorige verslag iemand vergeten zijn te bedanken! Ook deze jongeman heeft het medemogelijk gemaakt dat wij er weer super bij lopen, MARC DE SCHAEPMEESTER, bedankt!! Niftrik?? nog nooit tegen gevoetbald, dus ook nog nooit op het complex geweest, gelukkig was het gemakkelijk te vinden. Om half 1 mochten we aantreden en de zon begon al lekker door te komen. We hadden al snel in de gaten dat dit een gewonnen wedstrijd ging worden, maar dat betekende niet dat er niet scherp en alert gespeeld moest worden. Er werden leuke actie`s gemaakt maar soms ook zomaar ballen naar voren geknald (jammer) verder liepen we uit tot 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5. Het werd een leuke wedstrijd met af en toe “harde” overtredingen, volgens de scheidsrechter! Het is leuk te zien dat we er met zijn allen aan werken, om oefeningen van een training in de praktijk te brengen. Zo word er steeds vaker geprobeerd met het hoofd te scoren, je ziet dat bij corners de 1e en 2e paal gedekt worden, de driehoeken ook steeds beter gaan en er zelf slidings worden in gezet (eindelijk na 30 jaar hahaha). Verder kregen de meiden van Niftrik een paar kansje om te scoren, maar Joyce die vandaag het doel verdedigde, peinsde er niet over en hield alle ballen tegen. In de 2e helft wist de rechtsvoor van hun toch te ontsnappen en redde de eer, voor Joyce een onhoudbare bal. Maar wij lieten ons niet kisten en gingen op jacht naar dubbele cijfers, en de 1-6, 1-7, 1-8, 1-9, 1-10 werden dan ook gescoord. Toen de scheidsrechter voor het eindsignaal floot en ik vroeg wat de stand was zei hij 1-9. Maar na het controleren van zijn notitieboekje bleek op te vallen dat hij 2x een 6 had opgeschreven en dat de eindstand toch 1-10 was. En na wat navraag bij de doelpuntenmaaksters bleek dat Cynthia er 4 gescoord had, Cassandra 1, Babs 1, Nikki 1, en Marieke 3, maakt een totaal plaatje van 10!! Toch dubbele cijfers, yes!! Meiden, we zijn een super team, ik ben trots op jullie!!! P.S….. Heb ook al op de KNVB site gezien dat SC Millingen punten heeft laten liggen en dat volgens mij, onze stand er nog niet in is opgenomen!! Dit betekend dat volgens mijn berekeningen (voor zover ik dat kan, blond hé!) 1e staan!!!!!!!
Klasse dames!…….
Namens, Chantal

05-10-08 S.C.E da1- DSZ da1
Op deze regenachtige dag viel het niet mee om op het veld te staan. Na de laatste mooie dagen in september viel de kou en nattigheid nogal tegen. Wat opviel waren de mooie, nieuwe kleren waarin de dames voetbalden. Dit met dank aan Dennis Delmee en Bert Kirkenier voor het regelen van de sponsor MECO BOUWBEDRIJF. Heel fijn dat de dames er zo netjes bij lopen! De teams waren aardig tegen elkaar opgewassen en lieten een leuk partijtje voetbal zien. Er werd sportief gestreden om de bal. In de 25ste minuut kreeg S.C.E een vrije trap dicht bij het zestien meter gebied. De vrije trap werd niet goed weggewerkt door de tegenstander en in de kluts kon Babs de bal oppikken. Zij liep daarmee volhardend het doelgebied in en door enkele mooie bewegingen en met haar doorzettingsvermogen wist Babs de bal van dicht bij in het doel te schuiven. Ongeveer tien minuten later kreeg Babs wederom de bal voor haar voeten en met een mooi droog (ondanks de regen!) schot wist Babs de bal over de keepster heen net onder de lat in het doel te krijgen. De rust in met 2-0 was een mooi gegeven. In het begin van de tweede helft scoorde DSZ door een dekkingsfout de aansluitingstreffer. De dames van S.C.E moest weer flink aan de bak om een overwinning veilig te stellen. Met een rush langs de linkerkant kwam Cynthia heel ver tot bij de achterlijn en zette de bal goed voor, er was echter niemand bij de tweede paal om de bal in te schieten. Kort daarna stuurde Loes, met een goede bal, Cynthia wederom langs de linkerkant weg. Cynthia nam nu zelf de verantwoordelijkheid en schoot de bal in. De tegenstander gaf zich nog niet gewonnen en maakten weer door te slap ingrijpen van de verdediging hun tweede goal. Het antwoord van S.C.E liet niet lang op zich wachten; Cynthia maakte haar tweede doelpunt van de middag en zette het eindresultaat op een 4-2 overwinning voor de dames van S.C.E. Een leuk potje voetbal waarin de dames van S.C.E liet zien dat ze op de training wat leren. De eerste paal en de keepster worden al ‘bezet’ bij corners. Nu de tweede paal nog. Leermoment van de middag: “Als je niet schiet, gebeurt er in ieder geval niets”.

28-09-08 DVOL da1 – S.C.E da1
We zijn net de competitie begonnen en kenden een leuke start….Vandaag DVOL op het program en uit het verleden altijd een lastige tegenstander, zou het vandaag anders zijn?? We begonnen met een lekkere warming-up en hadden zelfs nog tijd voor een afwerk oefening. Iedereen deed goed mee en we waren dan ook klaar voor de wedstrijd ( super dames! )De wedstrijd begon redelijk gelijk, bij hun op het middenveld werd alles bepaald, dus kort houden. Maar ja als je aanvallend wilt spelen moet je soms ook risico’s nemen om tot scoren te komen en dan kan het weleens zo zijn dat je tegenstander iets sneller in de omschakeling is. Maar ja, gelukkig kwamen via een penalty van Kimba op 0-1 voorsprong omdat er een speelster van DVOL “hands” maakte in de zestien. Dit deed ons goed en gingen meer druk zetten, we waren dan ook veel op hun helft, maar kwamen niet tot scoren, helaas. Uit een buitenspelval (waar de scheidsrechter voor de zoveelste keer niet voor vloot) wist DVOL de gelijkmaker te scoren en zo gingen we dan ook de rust in 1-1. We kregen een “peptalk” van Dennis en er werden een paar wissels toegebracht. Positief de wedstrijd in, de eer aan onszelf houden en niet zo lopen mopperen als in de eerste helft. We begonnen sterk en kregen veel kansen, die net als vorige week niet benut werden. Joyce had een paar leuke acties, maar wist het doel niet te vinden, Laiza kon over rechts iedere keer diep gaan maar ook zij wist de keepster niet te passeren. Ook de genadeloze schoten van Cas mochten vandaag helaas niet in het netje vallen. Kwartier voor tijd scoorde Saskia gelukkig de 1-2 en was iedereen weer blij, totdat er een corner van DVOL werd genomen en bij ons Kimba (keepster) niet werd gecoacht. Kimba wilde de bal vangen, maar zag niet dat de kolossale mid-mid van hun achter haar stond om de bal binnen te koppen, anders had ze hem wel weggestompt 2-2. Met nog 5 minuten te gaan, wilde we alles op alles zetten om voor de 2-3 te gaan, maar bij een uitbraak van S.C.E ging Joke naar de grond, gevloerd of verstapt?? er moest verzorging komen en ze heeft daar zeker 2 minuten gelegen. Bij mijn weten is 5 minuten + 2 minuten blessuretijd toch 7 minuten speeltijd !! Maar de scheidsrechter vond het welletjes en blies voor het eindsignaal, was hij misschien bang dat de punten mee naar Nijmegen zouden gaan??Al met al een matige wedstrijd, waarbij wij toch stiekem de betere ploeg waren!!

21-09-08 S.C.E da1 – Eldenia da2
Deze tegenstander bood weinig weerstand. Echter vanaf het begin van de wedstrijd was S.C.E tegen zichzelf aan het voetballen. De kansen waren volop aanwezig, maar het leek te moeilijk om de keepster van Eldenia te passeren. Eigenlijk werd er maar één kant op gevoetbald. De dames gingen de rust in met een 0-0 stand. Na de rust en enkele wissels was het spelbeeld hetzelfde als in de eerst helft. De dames van S.C.E deden hun uiterste best om de score te openen, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd de druk om te scoren groter en werd er niet zuiver genoeg gespeeld. Ook was er de vrees dat Eldenia bij een uitval wel zou weten te scoren; dat hebben we in het verleden wel vaker meegemaakt. Toen het einde van de wedstrijd naderde probeerde Eldenia hier en daar wat tijd te rekken, geef ze eens ongelijk! Dit begon de speelsters van S.C.E logischer wijs te irriteren. Vooral Babs ergerde zich aan de keepster toen deze na een vangbal de bal pontificaal in haar doelgebied op de grond legde en in het gras ging liggen. De speelsters van S.C.E wilde doorspelen, wat op zich ook wel mocht, maar de bal werd toch maar uit het veld gewerkt door de tegenstander. Babs gebruikte de blessurebehandeling om even wat te drinken en uitte haar ongenoegen aan de kant. Daarop werd Babs weer het veld in gestuurd met de opdracht: als je eraan ergert kun je maar één ding doen om ze af te straffen; gewoon scoren! Nou weten we van vorig jaar dat Babs zich zoiets niet twee keer laat zeggen en op karakter wist ze tot ver in het strafschopgebied het doel te naderen. Onverstoorbaar verschalkte ze de keepster en schoof de bal netjes in het doel. Een explosie van vreugde en opluchting aan de kant van S.C.E was het gevolg! Iedereen van S.C.E blij en het enige dat telt zijn de drie punten. Leermoment van de wedstrijd: “Er is maar één manier om de tegenstander af te straffen.”

14-09-08 GVA da2 – S.C.E da1
Voor de eerste competitiewedstrijd moeten de dames naar Doornenburg. Iedereen was aanwezig, maar Jolanda en Natascha speelden vanwege fysieke ongemakken niet mee. Natas nam wel de vlag ter hand en fungeerde uitstekend als grensrechter. De dames begonnen voortvarend en dat resulteerde gelijk in een bal op de lat. De kansen lagen volop bij de dames van S.C.E, maar het doel werd niet getroffen. En zoals wel vaker zal je zien dat bij de eerste de beste uitbraak van de tegenstander je op een onverdiende achterstand komt! En ja, hoor, 1-0 achter na enkele missers achterin. Gezien het spelbeeld wisten de dames wel dat ze de wedstrijd naar hun kant konden trekken, maar zie maar dat eerste doelpunt te maken! Na vele pogingen waarbij de bal over, naast en door de keepster werd tegengehouden is het uiteindelijke Cas die met een goed schot de ban weet te breken. Kort daarna zet Babs de dames op een verdiende voorsprong en is San daarna alert voorde goal en tikt de 1-3 in. Met een hard schot vindt ook Cynthia het doel van GVA en voor de rust is het Nikkie die de stand op 1-5 brengt. Daarnaast worden toch ook weer veel kansen niet gemaakt. In de tweede helft neemt Marieke voor het eerst in haar leven deel aan een voetbalwedstrijd! Ze laat al snel zien dat ze talent heeft en een aanwinst is voor het team. Ze scoort maar liefst twee doelpunten achter elkaar. Een hattrick zat er zelfs bijna in, maar ze miste een beetje geluk. De dames geloofden het verder wel en mede door het lekkere zonnetje zat er niet veel meer in. Nadat Cas een tegenstandster kennis had laten maken met haar stevige manier van voetballen scoort zij het laatste doelpunt van de middag door middel van een kopbal en brengt zo de eindstand op 1-8. Een sportieve wedstrijd met een goede scheidsrechter. Verder is vermeldenswaard dat San (volgens de dames van de begeleiding) de Woman of the match is en dat naast Marieke ook Joke een regelrechte aanwinst is voor het damesteam van S.C.E. Door haar manier van voetballen en coachen weet ze de rust achterin goed te bewaren. Na de eerste wedstrijd lijkt het damesteam er goed uit te zien. Zeker in de breedte is het team sterker geworden. Nu maar hopen dat iedereen fit wordt en blijft en dat we niet met te veel afzeggingen te maken krijgen. Bij de trainer/coach, Dennis, ligt de schone taak de dames in de top van de ranglijst te krijgen.
“Leermoment van de wedstrijd”: op een kiwi kun je niet voetballen!

31-08-08 De Paasberg da1 – S.C.E da1 (Beker)
Bron: website De Paasberg 31-08-08
De eerste officiële wedstrijd van het seizoen stond weer voor de deur: een bekerwedstrijd tegen de 5e klasser S.C.E uit Nijmegen. Het zonnetje scheen al aardig over de mooie grasmat van ons sportcomplex. Toen zo’n beetje alle spelende dames waren binnen gedruppeld bleken we geen wissels te hebben. In allerijl werden er links en rechts nog wat meisjes gebelt en gevraagd of zij mee wilden voetballen. Natuurlijk waren er 2 meiden bereid om met ons een potje mee te ballen, Chelsea en Cynthia THANX!!! Ook moesten we, door wat communicatiestoornissen, nog even snel een vlagger regelen, ook dat lukte zelfs nog. Om iets over 12 klonk het fluitsignaal en konden we van start. Al na tien minuten lagen er 2 ballen in het netje van de tegenstanders, dat was een goed begin. Er werd goed gespeeld en lekker getikt en de tegenstander werd regelmatig zoek gespeeld. Ook onze 3 nieuwe dames: Marcella, Tamara en Diana, hadden al aardig hun plekje gevonden. En alsof we al diverse wedstrijden hadden gespeeld werd er lekker gevoetbal met als resultaat de we met 6 – 0 de rust in gingen. In de tweede helft was er alsof er wat zand tussen de raderen zat, het liep niet meer zo geolied als in de eerste helft. Iedereen was zich daar ook van bewust, maar zonder al te veel gezeur onderling werd de wedstrijd verder gespeeld. Door deze kleine “interne” storing moest het er dus van komen dat er een tegendoelpunt zou vallen, een schot wat tijdig daalde en achter mij in het netje viel (die vloek heerst nou eenmaal bij ons, dat wij in dit soort wedstrijden de ‘nul’ niet kunnen houden). Maar vooralsnog werden er door ons ook nog 4 ballen het netje in geschopt en kwam de eindscore op een mooie 10 – 1.

Senioren G-Team

02-05-09 Dierensche Boys G1 – S.C.E G1
Op 2 mei 2009 vertrok het team naar Dieren voor de wedstrijd Dierensche Boys G1 – S.C.E G1; Dierensche Boys was als ongeslagen ploeg de koploper en daardoor kampioenskandidaat. In deze wedstrijd (die toch wel een gelijk beeld liet zien) toonde Dierensche Boys zich de iets sterkere ploeg, nadat S.C.E G1 toch een 2-1 voorsprong had genomen liet onze tegenstander blijken niet voor niets bovenaan te staan en zij liepen naar een ruststand van 6-2. In de tweede helft bleef S.C.E G1 goede tegenstand bieden en dat leverde nog 2 doelpunten op terwijl Dierensche Boys G1 er nog 1 maakte zodat de eindstand van deze wedstrijd 7-4 werd. De doelpunten werden gemaakt door Danny en Jimmy (de 2-1 voorsprong), het 3e doelpunt werd door Danny gescoord terwijl Andy het 4e doelpunt voor zijn rekening nam. Vanuit de begeleiding een compliment voor de getoonde inzet. Op vrijdag 8 mei wordt dan om 19.00 uur op ons sportcomplex de laatste wedstrijd van deze competitie gespeeld tegen stadgenoot Quick 1888. Op zaterdag 9 mei spelen wij een toernooi bij VVJ Utrecht.

29-04-09 Toernooien voor het S.C.E G-Team
Op onderstaande datum speelt het G-team toernooi
09 mei 2009 bij VVJ UTRECHT, 16 mei 2009 bij Jonge Kracht Huissen, 06 juni 2009 bij VV Rigtersbleek Enschede. Namens de begeleiding veel succes en plezier op de toernooi dagen.
Namens, de begeleiding van het G-Team

25-04-09 S.C.E G1 – DCS G1
Op zaterdag 25 april 2009 speelde S.C.E G1 de thuiswedstrijd tegen DCS G1. Alhoewel de competitie zo goed als verlopen is, er resteren nog 2 wedstrijden, bleek dat onze jongens er toch nog steeds zin in hadden en ondanks een tweetal afzeggingen bleek er een compleet team op het veld stond. Een goed samenspel legde de grondslag voor een leuke en sportieve wedstrijd en beide teams speelden dan ook zo. Kevin opende, in samenwerking met Frankie, de score 1-0, 2-0 werd het door Ricardo terwijl Frankie de 3-0 liet aantekenen. DCS speelde naar behoren en liet toch zien dat zij de moed niet opgaven; helaas voor hen kwam uit een corner de 4-0, deze corner werd door de keeper van DCS weggewerkt maar helaas kwam de bal via de rug van een van zijn verdedigers tussen de palen. Verdere doelpunten vielen er niet mee en derhalve was de 4-0 ook de eindstand. Op het programma staan nog de volgende wedstrijden op het programma: 2-5-2009 Dierensche Boys G1 (koploper) – S.C.E G1, 9-5-2009 S.C.E G1 – QUICK1888 G1, in overleg met Quick 1888 G1 zal deze wedstrijd, na goedkeuring door de KNVB, gespeeld worden op 8 mei 2009. Na deze 2 wedstrijden is er rustpauze om daarna aan de diverse toernooien deel te nemen.
Noteert nu reeds in uw agenda 22 augustus 2009 het 10e S.C.E G-voetbaltoernooi

15-04-09 Quick 1888 G1- S.C.E G1
Op woensdag 15 april 2009 werd de inhaalwedstrijd Quick 1888 G1 – S.C.E G1 gespeeld. Met een compleet team werd aan deze wedstrijd begonnen en beide teams hadden er zin in. Quick 1888 G1 opende de score en bracht de stand dus op 1-0, door doelpunten van Danny en Andy kwam S.C.E G1 op 1-2 en Michael bracht de stand op 1-3. In het verder verloop van deze, soms pittige, wedstrijd bleek dat onze jongens de concentratie niet vast konden houden en kwam Quick 1888 G1 tot scoringskansen die zij door middel van 2-3 en 3-3 dan ook lieten zien. De 3-3 was tevens de eindstand van deze toch wel sportieve wedstrijd. Voor de competitie resten nog de volgende wedstrijden: S.C.E G1 – DCS G1 25-4-2009, Dierensche Boys G1 – S.C.E G1 2-5-2009 en S.C.E G1 – Quick1888 G1 op 9-5-2009 alhoewel deze datum nog kan veranderen.

11-04-09 AZC G1 – S.C.E G1
Op zaterdag 11 april 2009 was AZC G1 onze gastheer voor de wedstrijd AZC G1 – S.C.E G1 en moet goede moed vertrok het team naar Zutphen. Bij het begin van de wedstrijd bleek er een verrassing voor beide team aanwezig te zijn; er moest nl. overdwars (½ helft) worden gespeeld iets dat in de 1e klasse A niet gebruikelijk is. Na ampel overleg werd er besloten toch te gaan spelen en werd aan de wedstrijd begonnen. Onze jongens kwamen goed uit de startblokken en weldra vielen de doelpunten 0-1 Andy, 0-2 en 0-3 Ricardo, 0-4 Andy, 0-5 Danny, 0-6 Michael en 0-7 Andy. dit was de ruststand. In de 2e helft werd door AZC G1 de score gebracht 1-7 maar naarmate de wedstrijd verliep werd het duidelijk dat AZC G1 een mindere wedstrijd speelde en werd er door onze jongens gescoord 1-8 Ricardo, 1-9 Andy, 1-10 Marco, 1-11 Ricardo, 1-12 Ricardo en de einduitslag werd door Bjorn gebracht op 1-13. Het team van AZC G1 verdient een groot compliment voor de inzet op deze zeer sportief verlopen wedstrijd. Op 15-4-2009 staat de inhaalwedstrijd uit tegen Quick 1888 G1 op het programma terwijl op 18 april a.s. ons team vrij is.

04-04-09 Afgelopen zaterdag mochten wij onze tegenstander AZC G1 begroeten en ons team was met 8 spelers gereed om deze wedstrijd te beginnen. Onze jongens en vooral onze nieuwe aanwinsten gingen voortvarend van start maar het was echter AZC G1 die de leiding nam 0-1. Onze jongens lieten dit niet op hen zitten en begonnen een offensief wat resulteerde in de drang naar doelpunten. Het verdere scoreverloop van deze wedstrijd: 1-1 Michael, 2-1 vanuit de corner van Danny met medewerking van een AZC spelers, 3-1 Michael, 4-1 Ricardo, 5-1 Michael, 6-1 Michael, 7-1 Kevin, 8-1 Marco, 8-2 AZC, 9-2 Ricardo terwijl Danny de eindscore bracht naar 10-2. Het geheel was een prettige en sportieve wedstrijd, AZC G1 had gevochten waar wat zij waard maar helaas werd de wilskracht van hen niet beloond. Voor de competitie 2008-2009 resteren de volgende wedstrijden: 11-4-2009 AZC G1 – S.C.E G1, 15-4-2009 Quick 1888 G1 – S.C.E G1, 25-4-2009, S.C.E G1 – DCS G1, 2-5-2009 Dierensche Boys G1 – S.C.E G1, 9-5-2009 S.C.E G1 – Quick 1888 G1

21-03-09 Bekerfinale G-teams
Op 21 maart 2009 vertrokken wij naar Eibergen alwaar de bekerfinale G-voetbal werd gehouden. De geplande poule-indeling was, daar er afzeggingen waren, veranderd; er werd nu in 1 poule gespeeld; deze poule bestond uit Quick 1888 G1, Achilles ’12 G1 en G2, DCS G1, AZC G1 en S.C.E G1.
Het wedstrijdverloop van ons team was als volgt:
Achilles’12 G2 – S.C.E G1 0-2, doelpuntmakers Frank en Andy
S.C.E G1 – Quick1888 G1 1-0, doelpuntmaker Ricardo
S.C.E G1 – AZC G1 2-2, doelpuntmakers Andy en in co-schap Michael en Jimmy
Achilles’12 G1 – S.C.E G1 0-5, doelpuntmakers Andy, Ricardo, Michael, Danny, Jimmy
De laatste wedstrijd, gezien ook het puntenverloop bij de andere wedstrijden moest de doorslag geven op welke plaats wij eindelijk zouden eindigen. Deze laatste wedstrijd was S.C.E G1 – DCS G1 en de eindstand was 1-1, doelpuntmaker Andy. Doordat Quick1888 G1 haar laatste wedstrijd met winst afsloot kwamen zij op 12 punten terwijl ons team op 11 punten kwam.
De totale eindstand was: Quick 1888 G1 12 punten, S.C.E G1 11 punten, AZC G1 7 punten, Achilles’12 G1 6 punten, DCS G1 4 punten, Achilles’12 G2 3 punten.

zaterdag 21 maart 2009 Bekerfinale G-teams Eibergen
Bron: website Eibergen
Aanvankelijk was de grasmat wit uitgeslagen van de nachtvorst. Maar al snel brak de zon door en werd het een heerlijke eerste lentedag. Dit droeg mede bij aan het slagen van de zaterdag door FC Eibergen georganiseerde bekerfinales van het G-voetbal van het district Oost van de KNVB. De organisatie was aanvankelijk druk in de weer met het maken van nieuwe wedstrijdschema’s, omdat enkele teams op het laatste moment hadden afgezegd of zelfs helemaal niet kwamen opdagen. Maar nadat de ‘deskundigen’ hun werk hadden gedaan liep alles op rolletjes, hoewel een defecte versterker van de geluidsinstallatie ook nog even roet in het eten dreigde te gooien. Maar ook voor dit euvel werd een oplossing gevonden. Net als in de twee voorgaande jaren was de beleving bij de spelers weer groot. Doelpunten werden luid bejubeld, scheidsrechters kregen bij een overwinning soms een omhelzing van de spelers. En af en toe werd er – net als bij het ‘gewone’ amateurvoetbal – ook flink gemopperd. Al met al was het echter een zeer geslaagde dag en kon de toernooicommissie van zowel de KNVB als van verschillende deelnemende clubs de complimenten in ontvangst nemen. ‘sMorgens werd er op niveau 2 gespeeld, ’s middags op het hogere niveau 1. Bij die laatste categorie kregen de toeschouwers soms fraai staaltjes lichaamstechniek te zien. Zo wist een speler van het Nijmeegse S.C.E een heuse salto te maken na een doelpunt en scoorde een speler van Achilles’12 uit Hengelo op fraaie wijze met een hakje achter het standbeen langs. Winnaar van niveau 2 werd SKV uit Wageningen, door in de finale Westervoort te kloppen. Bij niveau 1 werd er in één poule gespeeld. Na veel spanning kaapte Quick 1888 uit Nijmegen hier de hoofdprijs net voor de neus van stadgenoot S.C.E weg.

14-03-09 S.C.E G1 – Dierensche Boys G1
14 maart 2009 kwam Dierensche Boys G1 op bezoek om de wedstrijd tegen S.C.E G1 te spelen. Met wederom een goed aantal spelers betraden onze jongens het grasveld en allen hoopten op een goede en sportieve wedstrijd. Echter onze jongens waren niet bij de les en het goede voetbal en onderlinge communicatie van 7 maart 2008 bleek ver te zoeken. Dierensche Boys G1 ging goed voetballen en bleef counteren; onze jongens waren in sommige opzichten de minderen in deze wedstrijd. Een en ander bleek uit het scoreverloop en een grote nederlaag begon zich aan te tekenen; uiteindelijk kwam er een eindstand van 0-8. De begeleiding van S.C.E G1 heeft zich wel afgevraagd: waarom deze of-day? Op 21 maart gaan wij voor de finale ronden beker G-voetbal naar Eibergen terwijl op 28 maart 2009 de wedstrijd Quick 1888 G1 – S.C.E G1 op het programma staat.

07-03-09 DCS G1 – S.C.E G1
Nadat de 1e geplande wedstrijd was afgelast, stond op 7 maart 2009 de wedstrijd DCS G1 – S.C.E G1 op het programma. Voor deze 1e wedstrijd van de voorjaarsreeks 2008-2009 werd om 09.30 uur met een voltallig team (eindelijk weer eens) vertrokken naar Zevenaar. Deze wedstrijd vertoonde een leuk en sportief spel waarin S.C.E G1 de sterkere ploeg bleek te zijn. Door goed samenspel en onderlinge communicatie liep S.C.E G1 door doelpunten van Melvin, Kevin, Andy, Marco en Danny naar eindstand van 0-7. Nu maar hopen dat de getoonde inzet en het voor elkaar opnemen wordt vastgehouden bij de wedstrijd S.C.E G1 – Dierensche Boys op 14 maart 2009, aanvang 13.00 uur. Op 21 maart 2009 zal worden deelgenomen aan de bekerfinale G-voetbal te Eibergen, onze tegenstanders zijn dan: De Tubanters G1, Achilles’12 G2 en DCS G1.

15-11-08 S.C.E G1 – DCS G1
D.C.S G1 was de tegenstander van ons team op 15 november 2008. Ons team bestond uit 7 spelers mede doordat enkele spelers door werkzaamheden waren verhinderd. Met goede moed werd er aan de wedstrijd begonnen maar al gauw bleek dat de kleine blessures bij onze spelers voor een handicap zorgden. Een fris en frank spelers D.C.S kreeg dan ook de overhand en duels gingen (mede doordat men niet doortastend kon optreden) verloren maar de inzet van onze jongens bleef optimaal. De druk van D.C.S werd steeds groter en doelpunten konden derhalve niet uitblijven. D.C.S scoorde in totaal 4 maal en S.C.E maakte 2 doelpunten zodat de einduitslag van deze zeer sportieve wedstrijd 2-4 werd. Wij hebben nu even rust en wellicht dat door deze rust de blessures zich kunnen herstellen.

08-11-08 Quick 1888 G1 – S.C.E G1

Quick 1888 G1 – S.C.E G1 was de wedstrijd welke voor 8 november 2008 op het programma stond. Het was een zeer leuke en sportieve wedstrijd die alle kanten op kon en alhoewel S.C.E G1 scoorde stond het toch 1-0 voor Quick 1888 G1. Deze 1-0 smaakte voor de spelers naar meer en ondanks het tegenspel van onze jongens wist Quick 1888 G1 nog 1 maal te scoren en dat bepaalde de eindstand op 2-0. Ons inziens was deze wedstrijd een propaganda voor het G-voetbal. Op 15-11-2008 staan dan de wedstrijd S.C.E G1 – DCS G1 op het programma; aanvang 13.00 uur.

01-11-08 Dierensche Boys G1 – S.C.E G1
Niet met 12, 11, 10, 9, 8 maar met 7 speler werd op zaterdag 1 november 2008 vertrokken naar Dieren voor de wedstrijd tegen Dierensche Boys G1. Dit team was nog ongeslagen en wilde dat ook blijven tegen S.C.E G1. Dierensche Boys begon inderdaad voortvarend en doelpunten bleven dan ook niet uit temeer daar onze spelers zeer waarschijnlijk met hun gedachten elders waren. Veel valt over deze, volledige door Dierensche Boys gecontroleerde, wedstrijd niet te vertellen en de uitslag was uiteindelijk 11-1. Door deze uitslag kan Dierensche Boys niet meer worden ingehaald door de overige teams en zijn dus eigenlijk kampioen najaarreeks district Oost. Op 8 november staat de wedstrijd Quick 1888 G1 – S.C.E G1 op het programma.

25-10-08 S.C.E G1 – AZC G1
De dag waarop de wedstrijd S.C.E G1 – AZC G1 op het programma stond; beide teams hadden 6 punten uit 4 wedstrijden. Een leuke en spannende wedstrijd leek het derhalve te worden. Ons team was helaas wederom op een minimaal aantal spelers gekomen (blessures, werkzaamheden en enige twijfel of het al dan niet nog actief willen zijn) en dus trokken wij enigszins ongerust ten strijde. Al gauw bleek dat ons team er in geloofde tegen een verzwakt AZC G1 en al gauw werd de tegenstander tegen de spreekwoordelijke muur gezet en ondanks het geringer aantal spelers bleven de doelpunten niet uit. De uiteindelijke eindstand van deze zeer sportieve wedstrijd was 10-4 en klom ons team naar een 2e plaats nadat bekend was geworden dat Quick 1888 G1 (eveneens 6 punten uit 4 wedstrijden) verloren had van Dierensche Boys G1. zaterdag 1-11-08 staat de uitwedstrijd tegen Dierensche Boys G1 op het programma en de begeleiding hoopt dat dan met een compleet team kan worden gespeeld.

18-10-08 S.C.E G1 bekerprogramma
Afgelopen zaterdag was er de voorronde beker G-voetbal; de wedstrijden werden gehouden op het sportpark Vossendijk waar SV Hatert onze gastheer was. Ons team was ingedeeld in poule C dat was gevormd door Quick 1888 G1, Doetinchem G1, SKV G1, Germania G1 en dus ook S.C.E G1, Bij aanmelding bleek dat Doetinchem G1 helaas had afgemeld zodat er uiteindelijk 3 wedstrijden gespeeld moesten worden. Onze 1e wedstrijd was tegen Germania G1; een eenzijdige wedstrijd waarin bleek dat Germania G1 te zwak was (het was duidelijk te zien dat zij als nieuwe loot aan de stam van het G-voetbal deelnam) en onze jongens liepen dan ook snel naar een 9-1 overwinning. In de 2e wedstrijd was Quick 1888 G1 onze tegenstander, in een golvend spel bleek lange tijd dat de spelers aan elkaar gewaagd waren maar Quick 1888 G1 won uiteindelijk met 1-0 deze wedstrijd. SKV G1 was in de 3e en dus laatste wedstrijd onze tegenstander; een duel waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren en waarin onze jongens op een 1-0 voorsprong kwamen maar SKV G1 kwam op een gelijkspel en lange tijd zag het er naar uit dat dit ook de eindstand zou worden maar onze jongens dachten er anders over en in de allerlaatste minuut kwamen zij op een voorsprong van 2-1. De overige uitslagen in de poule waren: SKV G1 – Quick 1888 G1 0-1, Germania G1 – SKV G1 0-5, Germania G1 – Quick 1888 G1 0-5; de eindstand derhalve: Quick 1888 G1 9 punten, S.C.E G1 6 punten, SKV G1 3 punten, Germania G1 0 punten. Een voortzetting van het bekervoetbal voor G-teams zal plaatshebben op 21 maart 2009. Op 25 oktober 2008 staat voor de competitie de thuiswedstrijd tegen AZC G1 op het programma.

04-10-08 DCS G1 – S.C.E G1
DCS G1 was op zaterdag 4 oktober 2008 onze tegenstander; met een gehavend team (blessures en afzeggingen) vertrokken wij naar Zevenaar. Het begeleidingsteam hoopt dat dit (zeer gereduceerd team) slechts een eenmalig iets en dat herhaling van het vorig seizoen zal uitblijven. Ons team begon zeer voortvarend en legde onze tegenstander het vuur na aan de schenen; doelpunten konden niet achterblijven en onze jongens scoorde in de 1e helft er 2 terwijl DCS tegen scoorde. Doordat een van onze spelers met een handblessure het veld moest verlaten werd de wedstrijd in de 22e minuut stilgelegd. Wat nu?, gelukkig bleek de blessure toch niet zo te zijn dat verder spelen door hem onmogelijk was en na overleg werd de wedstrijd verder uitgespeeld. Het overwicht van onze jongens bleef ook in de resterende periode gehandhaafd en zij liepen uit naar een uiteindelijke eindstand van 1-8. Complimenten voor de inzet van de spelers. Op 11 oktober 2008 is het team vrij en op 18 oktober 2008 is er de voorronde beker G-voetbal waarin wij tegen Quick 1888 G1, Germania G1 en Doetinchem G1 spelen.
zaterdag 25 oktober staat dan de wedstrijd S.C.E G1 – AZC G1 op het programma.

27-09-08 S.C.E G1 – Quick 1888 G1
Op zaterdag 27 september 2008 stond de wedstrijd S.C.E G – Quick 1888 G1 op het programma; de eerste wedstrijd van de stadderby. Met een volledig team (ondanks afzeggingen) begonnen wij aan deze wedstrijd. Zowel Quick 1888 als S.C.E stonden nog met lege handen; het beloofde dus een leuke wedstrijd te worden. Onze jongens hadden er in ieder geval zin en dat lieten zij dan ook zien; goede combinaties en een goede coaching van elkaar. In de 1e helft waren wij iets sterker dan onze tegenstanders; in de 2e helft een zelfde spelbeeld ofschoon Quick 1888 1888 sterker speelde dan in de 1e helft. Onze jongens bleven in hun spel en dat resulteerde op een verhoogde druk op het Quick 1888 doel en doelpunten konden aan beide kanten niet uitblijven. Het eindresultaat 3-1 was een verdiende overwinning en de eerste 3 punten konden op conto worden bijgeschreven. Op 4 oktober 2008 staat de uitwedstrijd tegen DCS op het programma en de begeleiding hoopt op een voortzetting van de getoonde inzet en onderlinge coaching. 11 oktober is S.C.E G1 vrij en op 18 oktober 2008 staat de voorronde beker G-voetbal op het programma.

20-9-08 S.C.E G1 – Dierensche Boys G1
Op zaterdag 20-9-2008 stond de 2e wedstrijd van het seizoen 2008-2009 op het programma; S.C.E G1 – Dierensche Boys G1. Deze vereniging is een oude bekende tegenstander en heeft een goed voetballend team. Dit was ook tijdens deze sportieve wedstrijd goed te merken; een goed samenspel en daardoor ook goede combinaties waren er te zien op het veld. Het spel golvende heen en weer en de druk op onze verdediging (die was verzwakt door de afwezigheid van 2 vaste achterhoedespelers) werd dan ook zeer groot. Ondanks de tegenstand van onze jongens (een compliment voor de inzet) bleek dat Dierensche Boys toch de sterkere ploeg en zij wisten de uiteindelijke uitslag te bepalen op 2-6. Uithuilen en opnieuw beginnen met de volgende wedstrijd op 27-9-2008; een thuiswedstrijd tegen Quick 1888 G1.
Namens, de verslaggever

13-09-08 AZC G1 – S.C.E G1
Op zaterdag 13 september 2008 was het dan zover; de 1e wedstrijd van het seizoen 2008-2009. Op het programma stond de wedstrijd AZC G1 – S.C.E G1 op het programma. Zoals vanouds vertrokken wij met goede moed en goede voornemens naar Zutphen; helaas ook met enkele nog licht geblesseerde spelers. Onze jongens gaven, in deze zeer sportieve en leuke wedstrijd, goede tegenstand maar tegen een toch wel fitter en sterker AZC moesten zij het onderspit delven. De uiteindelijke uitslag was 6-3. Maar ja, al het begin is moeilijk. De competitie duurt nog lang en betere resultaten zullen, met inzet van elke speler, ongetwijfeld nog komen.

17-08-08 9e Internationaal G-team toernooi bij S.C.E
Na de voorbereidingswerkzaamheden was het op 16-8-2008 dan zover: het 9e S.C.E toernooi van G-teams. Een achttal verenigingen hadden laten weten dat zij als deelnemer aanwezig wilden zijn; helaas moest v.v. Doetinchem zich, wegens onderbezetting, afmelden. Gelukkig voor de organisatie werd dit bijtijds gedaan. Daar er enkele bekenden van S.C.E aanwezig waren, werd besloten om met 2 S.C.E teams (wel niet volledig) deel te nemen zodat er toch in 2 volledige poules kon worden gespeeld. De uiteindelijke bezetting van het toernooi was: FC Altrecht, Quick 1888, VVJ, S.C.E, P.M.S., Mosaik Schule en WFB Hemmerden. Onder een lekker zonnetje werd om 10.00 uur begonnen aan het toernooi dat zeer voorspoedig in een leuk en in alle opzichte sportief toernooi werd. Na spannende wedstrijden, vooral de finale was er een van hoogstaand voetbal, was de eindstand:
1) FC Altrecht
2) WFB Hemmerden
3) VVJ
4) Quick 1888
5) S.C.E
6) P.M.S
7) S.C.E
8) Mosaik Schule

De sportiviteit prijs werd na loting gewonnen door VVJ. In 2009 wordt, naar wij hopen, het 10e toernooi (dus het 2e lustrum) gehouden. Wij vertrouwen er op dat dit dan een grandioze happening zal worden.
Nog even vermeld mag worden dat S.C.E op het toernooi voor het eerst speelde in het nieuwe tenue, vanaf deze plaats nogmaals een hartelijk dank aan de sponsor Wooncorporatie Woongenoot Nijmegen.
Namens, Ed Van den Broeke

03-08-08 zaterdag 16 augustus nemen bij het internationaal G-voetbal toernooi bij S.C.E 8 teams deel, te weten: F.C. Altrecht – Utrecht, VV Doetichem – Doetinchem, Quick 1888 – Nijmegen, V.V.J. – Utrecht, Paul Moor Schule – Monchengladbach, Mosaik Schule – Grevenbroich, WFB Hemmerden – Grevenbroich en S.C.E- Nijmegen. Er wordt gespeeld in 2 poules. Het toernooi begint om 10.00 uur met de poulewedstrijden, de wedstrijden duren 20 minuten, na de lunch die is gepland om 12.30 – 13.30 uur worden dan de kruisfinales alsmede de wedstrijden om de 5e, 6e, 7e, 8e plaats gehouden. De prijsuitreiking is gepland om 16.00 uur terwijl er ook een loterij wordt gehouden waarvan de trekking om circa 15.45 uur zal plaatsvinden.
Namens, het G-team van S.C.E, Ed van den Broeke

Senioren S.C.E 40+

28-02-09 S.C.E 40+ – S.C.E 3
Vandaag eindelijk een echte wedstrijd voor de 40+ tegen het 3e van SCE. De laatste seizoenen trainen we alleen op veld 5 tegen elkaar meestal 1 uur. De 40+ers hadden zoveel mensen dat zelfs het 3e mensen van ons kregen, de eerste fase van de wedstrijd werd wel duidelijk dat het 3e wekelijks op een groot veld met elkaar spelen, het veldoverwicht en balbezit was duidelijk beter dan van ons. De snelle spitsen van het 3e sneden in het begin door onze defensie, een kleine berekening door de reserve’s, toonde aan dat wij een over(ge) wicht aan kilo`s leeftijd en ervaring hadden. De grijze eminentie van het 3e die telkens achter de verdediging van 40+ opdook bleek een gevoel te hebben voor de juiste loopactie. Michel en Lambèr hadden hun handen vol aan de defensieve taken,die door de coach “Ruud de kleine generaal” Tielen hun had opgedragen. Ondanks het ingrijpen van de coach Ruud, die 5 spelers tegelijk wisselde, waarmee hij zijn onvrede over het vertoonde spel kenbaar maakte kwamen de tegenstanders op voorsprong. In de 2e fase van de eerste helft, we speelde overigens op aandringen van de medische begeleiding van de 40+ 2 keer een half uur, kwamen we meer in de wedstrijd, de ballen die ingespeeld werden kwamen niet meer bij het clubhuis terecht, integendeel,telkens werden die ballen op de juiste snelheid en op het sterke been van de medespelers ingespeeld, de dieselmotoren liepen warm, wat ten goede kwam aan de wendbaarheid en lenigheid. Ondanks het betere spel van de 40+ in de eerste helft liepen we tegen een achterstand aan van 3-1. In de tweede helft was er van een verschil in voetbal niveau niets meer te zien, de 40+ konden elkaar steeds meer vinden in goede combinaties, toch werd door een snelle counter de stand naar 4-1 gebracht. Ons team die veelal uit spelers bestond uit warme vakantie landen, hadden de spirit omgezet in aanvalsdrift, steeds vaker verschenen we voor het doel van “grabbelaar” doelman Ron Spies. Dit was de wedstrijd van de doelmannen die door hun onnavolgbare actie’s de stempel op de wedstrijd drukte. Mathieu Sastra was als vanouds weer goed op dreef, hij stelde dat hij het rustig aandeed want de dag er op moest hij in de ARENA van Amsterdam optreden. “Grobbelaar” Ron Spies leek toch niet de doelman te zijn die zijn doel schoon kon houden, gelukkig heeft hij meer TALENT in het zaken doen. De 40+ zagen enkele schoten vanaf de middellijn, zoals alleen Alfred Schreuder van RKC dit kon, in het doel verdwijnen. Onze Spits met die legendarische voornaam, Elvis, verkleinde de achtstand naar 4-2. De wil om een goed resultaat te halen was bij de 40+ zichtbaar, zoals aangegeven door geweldige schoten vanaf ongeveer 35 meter bepaalde onze grijze “duif” Leon de stand op 4-4. Een terechte stand van een leuke sportieve middag.

13-12-08 zaterdag 15.00 uur was het weer zover, op veld 5 van Sportpark Lindenholt stonden weer een aantal liefhebbers van een lekker potje voetbal klaar om een uurtje te gaan voetballen. Het was een koude dag met een temperatuur rond de nul graden en een stevige wind dat kon je ook zien aan de kleding die sommige liefhebbers aangetrokken hadden, bijna iederéén had wel wat extra aan behalve “Rambo” die liep in een korte broek en een T-shirt met korte mouwen over het veld, ik kan niets anders zeggen dan RESPECT. De partijen voor vandaag bestond uit; in het geel, Wilfred, Marzoek Michel, Silvano, en Peter, in het wit; Rudy, Arno, Lambert, Rambo, Elvis en Tom, zoals later zou blijken waren deze twee partijen aan elkaar gewaagd. Nadat het aftasten afgelopen was werd er volop gecombineerd althans dat was de bedoeling het veld was op bepaalde plekken zo hard dat wij ons in de zaal waande maar dan met een open dak, hier moesten wij even aan wennen. Team wit combineerde er lustig op los maar het scoren wilde maar niet lukken, Arno één van de twee spitsen presteerde het steeds maar weer om de kansen om zeep te helpen, als excuus gaf hij aan “dat de spieren nog niet soepel waren” nou dat heeft wel een 30 minuten geduurd voordat de spieren soepel waren. De tweede spits van wit “Rambo” bleef waarschijnlijk koude spieren houden door zijn outfit ook hij kreeg de bal er regelmatig niet in, ook geel had in het begin moeite met scoren regelmatig mooie steekballetjes maar die waren net te hard of werden vakkundig door Rudy en Lambert onderschept, toch werd er wel gescoord na een half uurtje spelen was de stand 6-4 voor geel en dat betekende voor wit dat zij een tandje erbij moesten zetten (pffff). Arno was warm en dat was te zien een kleine 5 minuten later was het 6-6 en werd het zelfs 6-7! Dit was voor geel het sein om ook weer te gaan voetballen, na een schitterde aanval over wel twintig schijven had Peter voor geel de bal en wilde een mooi steekpasje op Wilfred geven in plaats hiervan gaf Peter een schitterend schot op de goal van wit precies tegen het klokkenspel van zijn teammaat Wilfred die hierdoor als een stervende zwaan ter aarde stortte, na alles weer op zijn plek gezet te hebben kon het spel doorgaan, wit rook zijn kansen en won dan ook dit potje nog bedankt Peter! Het was weer een leuk uurtje waarin keer op keer weer blijkt dat wat het hoofd wil niet meer uitgevoerd kan worden door het lichaam maar dat het wel geprobeerd word en dat leid weer tot hele leuke situaties. Tot volgende week.
Een veertig plusser.

22-11-08 Elke zaterdag staan er van 15.00 uur tot 16.00 uur ongeveer 20 voetballers op veld 5 om een lekker partijtje voetbal te spelen zo ook afgelopen zaterdag, ondanks een complete afgelasting van het voetbal stonden er toch 8 bikkels op veld en twee naast het veld, de dames die er elke week zijn lieten ook nu ons niet in de steek, complimenten dames. Na de gebruikelijke warming-up die hier en daar wat langer duurt als vroeger werden er twee partijen gemaakt Michel, Rudy, Silvano en Tom speelden in het blauw tegen Leon, Lambert, Johan en Ger op een veld van 30 meter lang en 25 meter breed. Het partijtje begon zoals altijd heel fanatiek naar mate de tijd verstrijkt zie je het fanatisme heel snel minder worden, waar zou dat toch aan liggen, de ploeg van Leon was de bovenliggende partij er zat veel loopvermogen (jonge veertigers) in deze ploeg en zij speelden de bal zeer snel rond waardoor de ploeg van Michel eigenlijk alleen maar meedeed op het moment dat er een foutje gemaakt werd door de ploeg van Leon, omdat Rudy, de meest ervaren man op het veld in de ploeg van Michel zat konden zij toch mee blijven doen en zaten er maximaal drie treffers verschil in de score, ook waren de spitsen in het team van Leon nog niet scherp anders was het verschil zeker 8 doelpunten geweest, na een sterke opening van de ploeg van Leon kwam de ploeg van Michel beter in het spel zij vonden elkaar wat beter en kwamen tot op één doelpunt verschil terug, op dat moment kwamen er weer extra krachten vrij bij het team van Michel die inmiddels geblesseerd geraakt was aan een oude oorlogswond maar toch doorging, waardoor er toch weer wat meer druk gezet werd op de tegenstander, deze ging meer fouten maken waardoor het team van Michel gewoon mee kon blijven doen met nog 2 minuten te spelen was de stand 16-15 voor het team van Leon, zoals gebruikelijk is dan het team wat de laatste goal maakt de uiteindelijke winnaar en dat was deze keer het team van Michel. U begrijpt dat het hier eigenlijk niet om een winnaar gaat maar om het plezier wat volop aanwezig is tijdens zo’n wedstrijd, wij proberen nog van alles maar merken dan dat wij in het hoofd nog jonge honden zijn maar dat het lichamelijk niet meer wil zoals wij graag zouden willen dit leidt tot lachwekkende/grappige situaties, desondanks word er goed tot zeer goed gecombineerd en er vallen ook hele mooie doelpunten die zo in de top 5 van de eredivisie mee kunnen. Mocht u een mee willen doen kom dan op zaterdag naar sportpark Lindenholt en vraag even naar Michel Coenders of Rudy Thielen wij spelen op veld 5 van 15.00 uur tot 16.00 uur omkleden vanaf 14.30 uur, als u wilt komen kijken bent u ook altijd welkom u bent verzekerd van mooie doelpunten en veel plezier.
Namens een der 40+er.

Junioren S.C.E Meisjes A

25-04-09 S.C.E MA – Leones MA
Vandaag stond Leones op het programma. In Beneden-Leeuwen kwamen we helaas niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Op het winderige sportpark Lindenholt begonnen we op het hoofdveld aan de warming-up met muziek (was zeer aangenaam). Om 14.30 uur floot Peter voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd ging gelijk op met hier en daar wat kansen voor beide ploegen. Helaas voor ons opende Leones de 1e goal van de wedstrijd door een verkeerd ingeschatte bal, 0-1. Na een poosje gevoetbald te hebben opende S.C.E een mooie aanval waardoor Laiza uithaalde en de bal mooi in de kruising schoot, 1-1!! Nog geen 5 minuten later lag de bal weer in het Leones goal, Sabine haalde vanaf de 16 meter uit recht op de keeper, die de bal door de benen liet rollen, 2-1 !! Dit was tevens de ruststand. Na 15 minuten te hebben gerust begonnen we aan de 2e helft, helaas met wind tegen. Leones was duidelijk op zoek naar de gelijkmaker maar het mocht niet baten, de verdediging (Roosje, Daisy en Shenna) en Melanie stonden als een huis. Na vele kansen van S.C.E wilde de bal er maar niet in. Helaas 20 minuten voor het einde van de wedstrijd werd er toch de 2-2 binnen geschoten door Leones. Wij bleven vechten om de 3 punten in Lindenholt te houden. 10 minuten voor tijd kregen we een penalty omdat er door Leones flink geduwd werd. Sylvana nam de penalty en schoot de bal beheerst binnen, 3-2 !!! We bleven druk zetten bij de tegenstander en dat zorgde wel eens voor een foutje in onze verdediging als Leones weer aan de bal was. Nog geen 2 minuten voor tijd kreeg Leones nog een grote kans op de 3-3, maar Melanie wist de bal er door een goeie reflex mooi uit te houden. Peter vond het toen wel welletjes en floot de wedstrijd af. De punten zijn verdiend in Nijmegen gebleven. We hebben er hard voor moeten knokken maar dan heb je ook wat. IK BEN TROTS OP JULLIE.

18-04-09 S.C.E MA – Woezik MA
Uit verloren we helaas met 12-0, ons doel was om de score voor Woezik zo laag mogelijk te houden. We begonnen goed aan de wedstrijd, we kregen ook een aantal keren een paar kansjes maar die belandde helaas naast de goal. We bleven een aantal keren goed druk zetten, en mocht Woezik over het midden komen dan stonden Roosje, Daisy, Linsey, Manon of Melanie goed in de weg. Na ongeveer een half uurtje gespeeld te hebben kreeg Woezik een corner en belandde de bal helaas in de voeten bij een Woezik speler 0-1, vlak daarna volgde ook de 0-2 door een ongelukkig balletje. Vlak voor rust werd er een handsbal gemaakt door een Woezik speler en kregen we een penalty, deze werd goed benut door Lorena en stond het 1-2. We gingen ook met deze stand de rust in. Na een kwartiertje verzamelde we ons weer op het veld. Een paar meiden van ons waren helemaal op, en de ene na de andere blessure ontstond. Na een paar behandelingen gingen we weer aan de slag. We kregen nog wel wat kansen maar die werden helaas niet benut. Woezik scoorde deze helft nog 4 keer en was de einduitslag 1-6. We hebben heel hard gevochten voor de punten maar het mocht helaas niet meer baten. MEIDEN WE HEBBEN HARD GEVOCHTEN. Aankomende zaterdag staat Leones MA op het programma, deze wedstrijd word om 14.30 uur gespeeld op sportpark Lindenholt. Tot dan.

11-04-09 S.C.E MA – Blauw Wit MA
Om ongeveer 14.00 uur verzamelde we ons op veld 2 om te beginnen aan de warming-up. Na de gezamenlijke warming-up schoten Roosje, Peter (trainer) en Mylee onze keepster in. Voordat we aan de aftrap begonnen, hielden we eerst 1 minuut stilte. Nadat de aftrap genomen was ging het spel aan beide kanten op en neer. Na ongeveer 15 minuten gespeeld te hebben viel de 0-1. Deze was echter onterecht want ze stonden minstens 3 meter buitenspel maar de vlag ging maar niet omhoog bij onze grensrechter en tot onze verbazing telde de scheids de goal gewoon mee. Vlak daarna volgde de 0-2 door een fout in de verdediging. Na wat geklungel in de verdediging van Blauw Wit kon S.C.E er een corner uit halen. Esmee gaf de corner kort aan Sylvana die de bal voor het doel bracht, na wat geklungel schoot Laiza hard de bal binnen de palen en stond het 1-2 en werd het nog spannend. In de rust kregen we te horen van Peter wat er veranderd moest worden. Na 15 minuten rust in het benauwde weer gingen we richting ons veld. In het begin van de 2e helft had S.C.E meer balbezit en gingen we beter voetballen. Na een mooie aanval van S.C.E scoorde Lorena de 2-2 in de touwen. Je kon ook merken dat er bij Blauw Wit de laatste 15 minuten paniekerig gevoetbald werd. Het harde werk van onze meiden mocht helaas niet baten, door geklungel in de verdediging bij S.C.E kon Blauw-Wit de bal langs de kansloze keepster Melanie binnenschieten 2-3! S.C.E gaf nog alles wat we in ons hadden en een duel lag ons dan niet in de weg, we knokte voor elke bal maar het mocht niet meer baten. Na nog een kleine kans die Melanie goed uit het goal wist te tikken met haar been volgde nog een corner. Nadat de corner genomen was vond de scheids het welletjes en floot af. 2-3 was dan ook de einduitslag. MEIDEN; WE HEBBEN GEKNOKT VOOR WAT WE WAARD WAREN, GOED GEVOETBALD GA VOORAL ZO DOOR. Volgende week staat op het programma: S.C.E MA – Woezik MA om 14.30 uur, dus kom ons allemaal aanmoedigen !!!

04-04-09 De Treffers MA – S.C.E MA
Vandaag stond de uitwedstrijd tegen De Treffers op het programma. Met 12 meiden gingen we richting Groesbeek. Waar we de vorige keer 5-1 thuis van wonnen, stond ons hier heel wat te wachten. We begonnen eindelijk na het arriveren van de scheids. Na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben stond het 1-0 voor De Treffers. Vlak daarna scoorde hun ook nog de 2-0. Hierna zakte ze redelijk in. Door een paar mooie reddingen van Melanie en de verdediging kon erger worden voorkomen. Hier konden ze voorin van profiteren: Lorena kwam met een mooie actie, met de buitenkant van de voet de bal in het goal draaien 2-1 !! net voor de rust ontstond er een mooie actie die geopend werd via Mylee, waardoor de bal bij Daisy belandde die uithaalde en er 2-2 van maakte. De rust hielden we maar in de dug-out aangezien het redelijk ver was om ‘ff’ terug te lopen naar de kleedkamer. 1 ding was zeker, hier hoefde we zeker niet te verliezen. De 2e helft begon inmiddels. Het ging redelijk gelijk op. Melanie had een mooie redding op de bal, waarna een speelster van De De Treffers op de grond viel en tot onze verbazing een penalty kreeg. Hier profiteerde ze uiteindelijk niet van, ze schoot de bal op de lat en in de rebound recht in de handen van onze keepster. Het was weer even rustig met het spel. Na een foutje in de verdediging konden De Treffers ervan profiteren, 3-2. Vlak daarna werd Sylvana net buiten de 16 meter gevloerd, en kreeg een vrije trap. Hier maakte ze echter dan ook gebruik van. De keepster liet de bal net door de handen glippen, 3-3 !!! hierbij dachten we dat het wel best was zo. Totdat De Treffers weer een aanval hadden, ze speler haalde uit en de bal werd helaas nog van richting veranderd, 4-3. Hierbij hadden we erg haast, want het zal toch niet zo zijn dat we toch gingen verliezen?! Met nog 2 minuten te spelen ging Denise door in een duel, gaf de bal voor. Hierbij dachten we dat de keepster van De Treffers de bal had, maar ze liet hem los, en laat daar nou net een S.C.E speler staan??? Kate kreeg de bal in haar voet en ronde hem keurig af, 4-4 !!!! hierna vond de scheids het welletjes en konden we toch nog mooi 1 punt me naar huis nemen. Meiden er is keihard gevoetbald, GA ZO DOOR !!!!!!