1. Home
  2. /
  3. Media
  4. /
  5. Archief
  6. /
  7. 2009-2010

2009-2010

30-06-10 Aankomende seizoen speelt de E1 met 9 spelers en de E2 met 10 spelers. Op dit moment zijn er 22 spelers aangewezen. Bij de E2 selectie vallen er nog 3 spelers af en die gaan naar de E3. Welke 3 spelers eraf vallen wordt pas 1 september na de training duidelijk, we willen nieuwe leden graag aan het voetballen zien. Daar zijn dan 4 trainingen voor. Wellicht is het opgevallen dat de E3 geen volledig team heeft maar er komen daar nog 3 spelers bij.
Namens, Richard van Thiel en Berry Verwaayen, trainers E1, Robin van Zantvliet en Stan de Beus, trainers E2

30-06-10 De indelingen van de E pupillen zijn bekend. Kijk maar bij de elftalindelingen. De trainingen beginnen vanaf maandag 23 augustus.

29-06-10 Ook de indelingen van de B en C-junioren zijn nu bekend. Voor de indelingen moet je bij de elftallen kijken. De trainingen beginnen in de week van maandag 16 augustus.

24-06-10 Wij zoeken een grensrechter voor S.C.E 2. S.C.E 2 speelt haar thuiswedstrijden om 11.30 uur op de zondag. Wilt U S.C.E 2 helpen neem dan contact op met Ruud Willemsen of Paul van Cleef.
Namens, Technische Commissie

24-06-10 De indelingen van de D elftallen zijn ook bekend. Kijk maar bij de indelingen van de teams. De trainingen voor deze elftallen starten vanaf maandag 16 augustus. Heb je vragen over de indelingen neem dan contact op met de coördinator van de D-pupillen, Ger Bloemendal voor de D3 t/m D6 of met Wilfred Stiennissen van de Technische Commissie voor de D1 en D2.

22-06-10 De F-elftallen zijn ingedeeld. Zie de indelingen bij de teams. De trainingen voor het nieuwe seizoen begint voor de F1 op maandag 23 augustus en voor de andere F-elftallen op woensdag 25 augustus 2010. De indelingen van de kabouters is ook aangepast. De kabouters trainen komend seizoen niet meer op de zaterdagmorgen, maar ook op de woensdagmiddag en wel 13.30 uur tot 14.30 uur. In verband met de vernieuwing van ons sportpark is er komend seizoen op de zaterdag geen ruimte meer. Heb je vragen over de indelingen. Neem dan contact op met de coördinator van de F-pupillen/kabouters, Marzouk Mechbal.

21-06-10 De nieuwe indeling voor S.C.E 1 is vandaag 21 juni bekend gemaakt via de KNVB. S.C.E 1 speelt in de 4e klasse E met de volgende tegenstander: AVIOS, Brakkenstein, Echteld, vv Ewijk, SC Millingen, NSVV FC Kunde, Overasseltse Boys, SCD’33, SCP, SJN, Victoria’25

21-06-10 We krijgen mailtjes en telefoontjes wanneer de elftalindelingen worden vrijgegeven. De indelingen zijn afgelopen donderdag 17 juni besproken door de coördinatoren en de technische commissie van S.C.E. Alvorens we via de site van S.C.E de elftallen bekend maken, gaan de spelersoverzichten van de elftallen nog naar de ledenadministrateur om een laatste controle uit te voeren of er nog hiaten zitten in het ledenbestand. Wel lid geen lid of anderszins. We weten dat de spelers en ouders soms ongeduldig zijn, wat begrijpelijk is, maar we gaan nog eerst de juiste procedure volgen met betrekking tot de controle op het ledenbestand van S.C.E. Wij gaan zo snel mogelijk de ledenadministrateur de overzichten mailen. Na de goedkeuring van de ledenadministrateur maken we zeer snel de indelingen bekend. Het is onnodig om te bellen of te mailen, de laatste controle stap gaat erg snel. Met vriendelijk groet,
Namens, Technische Commissie en coördinatoren S.C.E

17-06-10 Nieuwe selectie spelers voor het aankomende seizoen zijn: Salon Ordu (Brakkenstein) Hassan Ibrahim (Hatert) Donny Bouten, Michel van Someren (WVW) Mikel Bergman (SCH) Torsten van de Gijp (Presikhaaf) en vertrokken is Niels Besier (SJN)

10-06-10 Tijdens het WK 2010 in Zuid Afrika zijn wij open tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal, voor een hapje word gezorgd. U bent welkom a.s maandag 14 juni, zaterdag 19 juni, en donderdag 24 juni, het clubhuis zal een half uur voor aanvang van de wedstrijd open zijn. Kom kijken op groot scherm en beleef het mee met onze jongens.
Namens, Harry Janssen

27-05-10 Beste leid(st)ers en of train(st)ers, het seizoen zit er weer bijna op voor alle teams, nog een enkel toernooi en dan is het weer voorbij. Wij willen weer graag de tas met kleding retour ontvangen zodat we ze kunnen controleren en klaar kunnen maken voor een nieuw voetbalseizoen. De kleding en ballen (inclusief netje), waterzak, bidons, sponzen, en aanvoerdersbandje kunnen worden afgegeven aan de bar of in de commissiekamer. De kantine is geopend op donderdag van 19.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen weer bedankt voor het verzorgen van de kleding afgelopen seizoen.
Namens, de kleding – en Technische Commissie

27-05-10 Aan alle leden. Met ingang van maandag 31 mei is het clubhuis alleen nog open op donderdagavond vanaf 19.00 uur en op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur.
Namens, Harry Janssen

25-05-10 Beste S.C.E mensen, het voetbal seizoen is weer bijna ten einde, er zijn dit seizoen weer heel wat kledingstukken blijven liggen in de kleedkamers of in het clubhuis van S.C.E , aanstaande zaterdag 29 mei tussen 10.30 uur en 12.00 uur kan er nog naar gekeken worden of er iets bij is wat jullie missen en dus weer meenemen daarna wordt alles in de zak van Max gedaan en wordt het in de kleding container gedumpt, dus wat kwijt? kom op tijd, want weg is weg, en alleen zaterdag 29 mei.
Namens, Fred Schoppema

24-05-10 Wij willen graag alle mensen die de E1 een warm hart toedragen uitnodigen om onze jongens a.s. woensdag om +/-20.30 uur, nadat we de laatste wedstrijd hebben gespeeld uit tegen DVOL Lent, om warm onthaal te geven. Wij willen even met u allen de jongens en begeleiding van de E1 laten merken dat wij het een prestatie vinden wat zij hebben neergezet!! En de Briljant Cup winnen en kampioen in de eerste klasse worden!! Helaas valt deze groep volgend seizoen uit elkaar en daarom extra aandacht voor dit team. Dit is officieel de laatste keer dat Steve en Dennis dit team onder hun hoede hebben want zij gaan ons helaas verlaten. Ook zij willen wij bedanken!!! Met vriendelijk groet en tot woensdag,
Namens, de ouders van de E1

20-05-10 Wegens te weinig inschrijvingen lopen we de avondvierdaagse niet mee vanuit S.C.E helaas, volgend keer beter.
Namens, De Activiteitencommissie

19-05-10 Beste Steve – Dennis, beste E1. Aangezien ik als geen ander weet hoeveel tijd en energie jullie samen in dit elftal hebben gestoken wil ik jullie super feliciteren met het behalen van het kampioenschap!! Eerst de Briljant Cup, nu ook nog kampioen wat een topprestatie hebben jullie met z’n allen neergezet. Wij zij hartstikke trots op jullie.
Namens, Chantal, Joran en Vince

19-05-10 Trainersstaf selectie S.C.E seizoen 2010-2011. In de afgelopen maanden heeft de technische commissie van S.C.E. de aanstellingen van de selectie trainers senioren en jeugd afgerond. Hier volgt een overzicht van de trainers die komend seizoen in dienst zijn bij S.C.E. S.C.E 1 Frans Paymans, S.C.E 2 Anne Duis, S.C.E A1 Marco Bogaard, S.C.E B1 Marzouk Mechbal, S.C.E C1 Niels Jansen, S.C.E D1 Lambèr Meesters, S.C.E. E1 Richard van Thiel, S.C.E F1 Mitch Orth en Jordy Althof, S.C.E jeugdkeepers Niels Coenders.
Namens, het bestuur en technische commissie S.C.E.

18-05-10 Namens alle trotse ouders van de jongens van de E1 welverdiende felicitaties voor onze jongens en hun trainers Dennis en Steve! Wat een spannende finale! Geweldige winnaars!

17-05-10 Hierbij wil ik de jongens van de E1 van harte feliciteren met het behalen van de 1e plaats van de Briljantcup. Ook de trainers Steve en Dennis van harte gefeliciteerd Ik hoop dat ze ook nog een kampioen worden. Dan zal dat voor Dennis een geweldig afscheid zijn bij S.C.E.
Namens, de gehele E jeugd Johan Kreté

14-05-10 Willen de leiders van de seniorenteams en van de A, B, C en D-elftallen de mapjes met spelerspassen na het spelen van de laatste competitiewedstrijd aan mij afgeven of in het vakje van het hoofdbestuur in de commissiekamer leggen.
Namens, Berry Aalders Ledenadministrateur vv S.C.E

13-05-10 Beste jongens die naar de D elftal gaan. Hierbij nodig ik allen spelers die volgende seizoen naar de D gaan uit om op een groot veld te leren voetballen, en de spelregels te leren. Want er verandert veel van de E naar de D elftal, denk aan buitenspel. Positiespel, op je plek spelen, enz. enz. De training is op een woensdag middag om 15.00 uur op veld 3. De dagen zijn 19-05 en 26-05. Voor vragen kunnen jullie bij mijn terecht. Ger Bloemendal D coördinator E-mail: adsl603280@telfort.nl of 06-52536712 dit geld dus voor iedereen die naar de D gaat.
Namens, Ger Bloemendal

12-05-10 Voor de teams van S.C.E is er tot vrijdag 28 mei gelegenheid om te trainen, daarna zit het seizoen erop. De trainers die eerder willen stoppen dan 28 mei moeten dit aan de coördinatoren of de TC bekend maken. We hopen dat dit door iedere trainer die eerder met trainen wil stoppen bekend wordt gemaakt. Langer doortrainen dan 28 mei is voor de jeugdteams niet mogelijk. Tijdens de afgelopen winterstop hebben de barvrijwilligers ook een aantal uren voor niks gewacht op de teams die zouden trainen. Wij geven de trainers/leiders van de teams nog een keer de kans om dit zelf te bepalen, de ruimte krijgen jullie hiervoor. Gaat het weer mis en zijn er weer teams die niets van zich laten horen, zodat er voor niets gewacht wordt, bepaalt de technische commissie begin en eind data van de trainingen, tijdens het aankomende seizoen. De data waarop er niet getraind zal worden, wordt hierna eenzijdig bepaalt door de technische commissie. Met vriendelijke sportgroeten,
Namens, de technische commissie van S.C.E

11-05-10 Zoals iedereen wel weet is de overschrijvingstermijn met ingang van dit seizoen met 2 weken verlengt tot 15 Juni 2010, dit is door de KNVB aan alle clubs in Nederland meegedeeld. Dit houd in dat technische commissie en coördinatoren van S.C.E, pas na 15 Juni de definitieve indelingen van de teams kunnen afronden. We maken na 15 Juni zo snel als mogelijk is via website van S.C.E kenbaar hoe de teams er uit zien, het gaat om ongeveer 31 teams bij de jeugd. Omdat het best een pittige klus is, kan er geen exacte datum gegeven worden. Op dit moment zijn we bezig met de globale indelingen, duidelijkheid wie er weggaat of komt van andere voetbalclubs is pas op 16 Juni te geven, we moeten wel voor uiterlijk 31 mei aan de KNVB doorgeven hoeveel teams we voor de competitie van 2010-2011 inschrijven. We hebben wel een beeld om hoeveel elftallen het gaat, maar we kunnen het nog niet met 100% zekerheid binnen S.C.E bekend maken. Hoe gaan we de indelingen kenbaar maken? Allereerst doen we dat voor de elftallen op de website van S.C.E , we gebruiken de elektronische snelweg, gemakkelijk, dus kijk geregeld op je computer. Ten tweede, en dit is nieuw, we geven geen informatieboekje meer uit waar alle spelers van de A tot en met de F jeugd in vernoemd zijn. Iedere speler krijgt een flyer waarin staat vermeld bij wie en in welk team hij/zij is ingedeeld, de flyer wordt per leeftijdsgroep opgemaakt. Hier zijn een aantal redenen voor aan te wijzen, om het anders te doen, we noemen er twee, ten eerste, we versturen informatie op maat naar de leden, en ten tweede, degene die geen computer heeft, wordt ook geïnformeerd.
Namens de jeugdcommissie, bestuur, coördinatoren en technische commissie S.C.E

09-05-10 Donderdag 13 mei is het clubhuis i.v.m. Hemelvaart gesloten.
Namens, Harry Janssen

04-05-10 I.v.m. 5 Mei zijn er op deze dag geen trainingen en is het clubhuis van S.C.E gesloten de gehele dag.
Namens, Marzouk Mechbal, Harry Janssen

03-05-10 S.C.E geeft jullie woensdag 12 mei 2010 de kans om iemand mee te nemen naar de training van S.C.E. Je mag dan een vriendje, een vriendinnetje, een neefje, een nichtje, je broertje of zusje meenemen zolang hij of zij het maar leuk vindt om te voetballen. We gaan er op deze dag met je team en vrienden een leuke voetbalmiddag van maken. Alles op een rijtje:
Datum: Woensdag 12 mei 2010
Waar: S.C.E
Tijd: Tijdens je eigen training
Voor wie: Voor alle F en E pupillen
Namens, Freek Toren

25-04-10 Proficiat, het bestuur van S.C.E. en de begeleidingsgroep S.C.E sector G-voetbal feliciteren Carlo Bogaard met het behalen van het certificaat G-voetbaltrainer. Moge het gegeven zijn dat het zijn kennis overgebracht kan worden aan de voetballers.
Namens, Ed van den Broeke

20-04-10 Beste S.C.E ers, via deze weg wil ik jullie mededelen dat ik met ingang van het nieuwe seizoen geen deel meer uit zal maken van de S.C.E familie. Dit heeft niets te maken met de club of met jullie als trouwe supporters maar puur met het maken van keuzes. Ik heb de afgelopen 5 jaar met heeeeeel veeeel plezier deel uit mogen maken van een fantastische club met fantastische mensen en dat zal ik toch wel met me meedragen. Mij is gevraagd om SCH weer nieuw leven in te blazen, en dat lijkt mij een behoorlijke uitdaging!! SCH heeft sinds kort een compleet nieuw jeugd bestuur gevormd en alle “rotte”appels de deur uit gewerkt. De bedoeling is om SCH heel langzaam weer op te bouwen maar dan op een manier zoals het hoort. De mensen zijn bereid om de “slechte “naam kwijt te zien raken en zoals bv. bij S.C.E en andere grote clubs de sportieve en maatschappelijke kant naar boven te halen. Mijn hoop is dan ook dat u hier ook een steentje bij wilt dragen door open te staan voor evt. wedstrijden. Ik weet dat de naam SCH nogal gevoelig ligt bij de S.C.E aanhang maar dat moet maar eens afgelopen zijn. We gaan, samen met een kleine gemotiveerde groep, proberen om er weer een mooie club van te maken!!! Voor de afgelopen 5 jaar wil ik iedereen enorm bedanken, dit zal echt wel persoonlijk nog gebeuren, voor jullie steun en gastvrijheid. Ik hoop dat S.C.E de weg die ze zijn ingeslagen door zullen zetten en dat het de fantastische club die ze nu zijn kunnen behouden en dat het nieuwe complex hier zeker een steentje zal bijdragen!! Hoop dat jullie mijn keuze respecteren en dat we in de toekomst zeker contact blijven houden!!! met sportieve en vriendelijk groeten.
Namens, Dennis Peters E1
p.s. Dit houd in dat Guido ook over gaat naar SCH. Ik hoop tevens dat mocht de E1 kampioen worden dat jullie dit met ons willen vieren maar hierover later meer.

12-04-10 Zaterdag 17 april spelen de 40+ ers een wedstrijdje tegen Orion, de aftrap is om 15.30 uur.
Namens, Michel Coenders

30-03-10 Beste leden van S.C.E. We hebben een gastvrouw bereid gevonden om ons zaterdagmorgen te komen helpen in de commissiekamer haar naam is Gerda Hendriks. Hierbij willen wij iedereen bedanken wie op zaterdagmorgen in de commissiekamer de taak gastheer/vrouw op zich heeft genomen. Wij hopen dat als Gerda een keer niet kan we dan een beroep op jullie kunnen doen. Iedereen bedankt en Gerda succes.
Namens, het jeugdbestuur

25-03-10 Beste leiders en leidsters. Tot onze grote spijt moeten wij, jeugdbestuur van vv S.C.E. U mede delen dat onze toernooien geen doorgang kunnen vinden. Ons sportcomplex ondergaat een verbouwing en de gemeente Nijmegen kan ons niet garanderen dat de velden en kleedkamers op tijd klaar zijn. De veiligheid van onze kinderen loopt daardoor gevaar en dit risico willen we niet op ons geweten hebben. KLIK HIER voor het toernooi overzicht.
Namens, het Jeugdbestuur vv. S.C.E

23-03-10 De zomertijd begint tegenwoordig op de laatste zondag van maart dat is dit jaar 28 maart en eindigt op de laatste zondag van oktober (31 oktober). De klokken worden eind maart om 02.00 uur een uur vooruit gezet, dus van 02.00 uur naar 03.00 uur (ezelsbruggetje: in het VOORjaar gaat de klok een uur VOORuit).
Namens, de webmaster

18-03-10 Maandag 5 april paaseieren zoeken voor alle F pupillen om 11.30 uur. Je kan je nog opgeven voor 20 maart, niet opgeven is niet meedoen dus lever nog snel je briefje in.
Namens, Miranda en Beppie

14-03-10 Beste leden en vrienden van S.C.E, zaterdag 3 april hebben wij een Hollandse avond georganiseerd van 20:00 uur tot 01:00 uur met de band 4 Sensation in clubhuis S.C.E entree is 5 euro incl. 1 consumptie. Je kan vanaf vandaag entree kaartje kopen bij Miranda of Piet Kuster. Vol = Vol
Namens, Miranda Kuster

09-03-10 Bij de kantine van voetbalclub S.C.E in Lindenholt is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Diezelfde nacht nog hield de politie drie verdachten aan. Na verhoor bleek echter dat het drietal niets te maken had met de inbraak. Er lijkt vooralsnog niets gestolen te zijn, wel is sprake van vernieling van een tweetal rolluiken en de deur van de kantine. Rond drie uur ’s nachts was de alarmmelding binnengekomen bij de voetbalclub en de politie. De verdachten werden aangehouden omdat agenten op weg naar de kantine een auto herkenden. Daarin zaten drie mannen, twee Nijmegenaren, van 16 en 21 jaar, en een man uit Beuningen van 18 jaar. In de auto lag inbrekersgereedschap. Alle drie bleken ook al eerder gepakt te zijn voor inbraken. De 21 jarige Nijmegenaar moest bovendien nog negen dagen uitzitten. De drie verdachten zijn aangehouden en vastgezet.
Bron: De Gelderlander

05-03-10 Vanaf vrijdag 5 maart gaan we weer trainen met de jeugdkeepers, kwart over zes willen we beginnen, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. We trainen met de keeperstraining zoals gewoonlijk in 2 groepen, de eerste groep om 18.15 uur, en de 2e groep om 19.00 uur. Tot vanavond.
Namens, Niels Coenders

05-03-10 Johan Ketelaar ligt voor onderzoek vanaf 3 maart j.l. in het CWZ op afdeling C12. Bezoek wordt op prijs gesteld.
Namens, Han Mulders

04-03-10 Beste ouders verzorgers, wil de persoon die op woensdag 4 maart tussen 16.00 – 17.45 uur tegen een zwarte rover aangereden heeft even contact opnemen met ondergetekende. ook eventuele getuigen kunnen zich melden. Harry Janssen tel. 06-50623021 of email h.janssen85@chello.nl. p.s. Het is een witte of licht grijze auto.
Namens, Harry Janssen

02-03-10 I.v.m. de renovatie van de kleedkamers, waarmee gestart gaat worden begin mei, is het dit jaar niet mogelijk een E-kamp te organiseren. We zullen volgend jaar in het pinksterweekeinde een nieuwe poging te wagen.
Namens, Michel Coenders

02-03-10 Zaterdag a.s. 6 maart organiseert sv Orion van 10.00 tot ca. 14.00 uur een ruilbeurs van voetbalplaatjes van AH voor haar D-, E- en F-pupillen. Maar niet alleen voor hen organiseren wij die beurs. Ook hun tegenstanders nodigen wij van harte uit om aan te schuiven in ons clubhuis, voor of na hun wedstrijd op sportpark Mariënbosch. Niet alle kinderen (van ons en van jullie) sparen deze plaatjes, dus is de uitnodiging niet voor iedereen interessant. Kinderen van bezoekende clubs die graag naar de ruilbeurs komen zullen of eerder aanwezig willen zijn dan hun niet sparende teamgenootjes of later willen vertrekken. Dat vraagt om afstemming binnen jullie teams. Deze mail dient als bericht voor alle leiders van de bezoekende teams. Wij vragen u, als clubvertegenwoordiger, de teamleiders te informeren over de ruilbeurs zodat er bij de bezoekende teams desgewenst afspraken kunnen worden gemaakt over het tijdstip van vertrek naar Orion en/of terugkeer naar huis. Die zullen namelijk verschillend zijn voor kinderen (ouders) die de beurs willen bezoeken en voor hen (kinderen en ouders) die dat niet willen. Voor meer informatie of bij vragen kunt u leiders verwijzen naar de website van sv-orion. De teams (D-/E- en F-pupillen) die op bezoek komen op zaterdag 6 maart as. tussen 10.00 en 14.00 uur zijn de volgende: Beuningse Boys D1, AWC D3, OSC D1, Union D7, F7 en F10, Unitas’28 D2GD, DVOL E1, Brakkenstein E3 en F5, S.C.E E6, SC Millingen E7, Oranje Blauw E4G, Blauw Wit F1 en F4, Bennekom E16M. Ik hoop u hiermee voldoende en duidelijk geïnformeerd te hebben. Zo niet, mail uw vraag of opmerking naar het e-mail adres van sv Orion (info@sv-orion.nl)
Namens, Harrie van Ooijen websitecoördinator sv-Orion

01-03-10 De competitie in het amateurvoetbal eindigt dit seizoen een week later voor de standaardteams in het district Oost. De laatste speelronde vindt nu plaats in het weekeinde van zaterdag 8 en zondag 9 mei. In eerste instantie zou dat op 1 en 2 mei zijn. Omdat er in januari en februari amper gevoetbald is door de amateurs (alleen afgelopen weekeinde vond een gering aantal wedstrijden doorgang) heeft de KNVB district Oost besloten de competitie met een week te verlengen.
Namens, de website KNVB

26-02-10 De trainingsvelden zijn in zo’n slechte conditie dat er vandaag 26 februari de keeperstraining NIET door gaat. Volgende week proberen we het opnieuw.
Namens, Niels Coenders

25-02-10 vrijdag 26 februari begint voor de jeugdkeepers van S.C.E weer de wekelijkse keeperstraining.
Namens, Johan Kreté

24-02-10 Woensdagmiddag 3 maart en 10 maart kan er in de kantine van S.C.E voetbalplaatjes van AH geruild worden, zodat je misschien de voetbalboek compleet krijgt. De kantine is van 14.00 uur tot 17.00 uur speciaal er voor open, je mag ook je vrienden, broertje of zusje meenemen. Dus wil je de dubbele kaarten ruilen kom dan op deze dag of allebei de dagen. Je kunt het mooi voor of na de training doen.
Namens, het jeugdbestuur van S.C.E

17-02-10 Tot en met vrijdag de 19 februari zijn er voor de jeugd GEEN trainingen, dit ivm de slechte staat van de trainingsvelden.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

14-02-10 Zaterdag 20 februari is er geen training voor de 40+, de velden zijn te gevaarlijk. Hopen snel op beter weer zodat we weer gewoon kunnen gaan trainen.
Namens, Michel Coenders

12-02-10 Vandaag kreeg ik een telefoontje over het volgende. In de buurt van Venray is een sporttas gevonden met S.C.E spullen, de vinder zag het logo op de sokken verder een paar mooie voetbalschoenen maat 46. Degene die het verloren is kan mailen met de vinder en hem vertellen wat nog meer in de tas zit. toondeklein125@hotmail.com
Namens, Han Mulders

12-02-10 Voor alle leden van S.C.E, i.v.m. carnaval is het clubhuis maandag 15 februari en dinsdag 16 februari gesloten. Voor eenieder een prettige carnaval.
Namens, Harry Janssen

09-02-10 Hallo allemaal, S.C.E heeft jullie hulp hard nodig. Op zaterdag morgen komen wij gastheren en/ of gastvrouwen tekort. Wij zijn met spoed op zoek naar mensen die tot en met mei één of twee keer als gastheer of gastvrouw zou willen fungeren. Wij vragen u dus niet om altijd op zaterdag aanwezig te zijn, maar juist maar één of twee keer. Alleen of met z’n tweeën. Een gastheer of gastvrouw:
* is aanwezig van 08.00 uur tot 12.30 uur
* ontvangt leiders van de tegenstander
* overhandigt en ontvangt kleedkamersleutel
* vult uitslagen in op de daarvoor bestemde formulieren
* geeft de uitslagen eventueel door aan de KNVB/ webmaster .
Op de S.C.E site linksboven aan, onder het kopje gastheer/vrouw staan de data waar we u nodig hebben. Mocht u vragen hebben of wilt u zich aanmelden stuur dan een mailtje naar f.toren@nijmegen.nl Alvast Bedankt!
Namens, Freek Toren

05-02-10 Frans Paymans wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de hoofdtrainer van S.C.E. Frans, 49 jaar jong, speelde zelf betaald voetbal bij Top uit Oss en NEC Nijmegen. Frans begon zijn carrière als trainer bij S.C.E. in 1994. Vervolgens trainde hij S.C.H., de jeugd van BVO N.E.C., sv. Orion, K.N.V.B. regiocoach, Rood Wit en op dit moment is hij werkzaam bij de voetbalschool van FC Den Bosch. De technische commissie en het bestuur denken in Frans Paymans de juiste trainer te hebben gevonden om in het volgende seizoen S.C.E 1 te trainen en te coachen.
Namens, de technische commissie en het bestuur van S.C.E

03-02-10 De trainingsvelden zijn in zo’n slechte conditie dat er deze week t/m 5 februari NIET getraind kan worden.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

02-02-10 De trainingsvelden zijn in zo’n slechte conditie dat er vandaag 2 februari NIET getraind kan worden.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

01-02-10 Geachte trainers en leiders als jullie besluiten om de training niet door te laten gaan i.v.m het weer of slecht veld wat niet door Fred Schoppema is afgekeurd graag even door mailen of bellen naar Fred Schoppema f.schoppema@chello.nl tel 06-25038941. i.v.m de barbezetting en de terreinmedewerkers, die dan voor niets zitten te wachten bij S.C.E, als jullie team toch niet komt trainen. Laten we aan deze oproep gehoor geven, en dat geld voor alle teams van S.C.E, om misverstanden te voorkomen.
Namens, de jeugdvoorzitter Ger Bloemendal

01-02-10 De trainingsvelden zijn in zo’n slechte conditie dat er vandaag 1 februari NIET getraind kan worden.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

29-01-10 Bij deze wil ik even mijn eerdere berichtgeving dat de keeperstraining zou beginnen op vrijdag 29 januari maar door de weersgesteldheid beginnen we pas op 5 februari daar we geen risico’s willen lopen met de toestand van het veld en blessures
Namens, Johan Kreté

27-01-10 vrijdag 29 januari begint voor de jeugdkeepers weer de wekelijkse keeperstraining.
Namens, Johan Kreté

25-01-10 Als afsluiting van het seizoen 2009 – 2010 willen we op zondag 6 juni een taartentoernooi houden voor alle kabouters, F -E – D jeugd dus voor alle elftallen van de D, E en F + kabouters. Elftal leiders, leidsters krijgen hier nog bericht over.
Namens, Johan Ketelaar

18-01-10 Vanaf maandag 18 januari kan er op de trainingsvelden getraind worden.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

15-01-10 Zondag 17 januari is het clubhuis open om 11.30 i.v.m. de wedstrijd van N.E.C – Vitesse, gaat de wedstrijd niet door dan kan er gekaart en gedart worden, het clubhuis sluit wel om 16.30 uur.
Namens, Harry Janssen

14-01-10 Door het aanhoudende winterweer kan er zeker niet getraind worden tot maandag 18 januari op de velden bij S.C.E. Daarna bekijken we het of het weer het toelaat om verantwoord te trainen.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

13-01-10 Leiders en leidsters denk aan de inschrijvingen voor de uittoernooien, anders is straks alles vol. Op de site KLIK HIER toernooien staan alle uitnodigingen waar je uit kunt kiezen. Even een mailtje sturen naar johan.ketelaar@tiscali.nl dus niet zelf inschrijven. Alvast bedankt.
Namens, Johan Ketelaar

09-01-10 Voor alle voetballers van S.C.E, de trainingen tot woensdag 13 januari niet doorgaan wegens de slechte gesteldheid van de trainingsvelden, daarna wordt bekeken of de weersomstandigheden het toe laten en of het verantwoord is om te trainen.
Namens, de terreinmeester Fred Schoppema

21-12-09 Beste kaartvrienden van S.C.E zondagmiddag 10 januari, op deze kaartmiddag staat er boerenkool met worst klaar voor alle mensen die meekaarten, helaas moeten we wel met voor inschrijving werken om een beeld te krijgen van hoeveel mensen er komen, zoals jullie weten is deze kaartmiddag voor iedereen toegankelijk die graag een potje klaverjast of jokert tegen een kleine vergoeding van € 3.50 Koffie of Thee zijn gratis. Stuur aan onderstaande e-mail adressen u bevestiging van deelname: johan.ketelaar@tiscali.nl of f.schoppema@chello.nl
Namens, Fred Schoppema

20-12-09 Beste S.C.E leden, M.i.v. 21 december tot 10 januari is het clubhuis alleen nog open op zaterdag van 14.00 uur tot 18.30 uur en op donderdag 7 januari van 19.00 tot 23.00 uur. Allemaal fijne kerstdagen en een goed en sportief nieuwjaar.
Namens, Harry Janssen

17-12-09 Op 1 januari 2010 om 14.30 uur spelen de dames van S.C.E een wedstrijd tegen de 40+. Deze wedstrijd wordt gespeeld voor de Nieuwjaarsreceptie, die om 15.30 uur aanvang.
Namens Michel Coenders

17-12-09 De trainingen voor de kabouters a.s. zaterdag 19 december is afgelast.
Namens, Marzouk Mechbal

16-12-09 Hallo beste S.C.E leden. Aanstaande zondag voor de kerstborrel is het clubhuis open i.v.m. N.E.C – Vitesse, wij zijn bij geen voetbal open om 12.00 uur tot zondag.
Namens, Harry Janssen

13-12-09 Namens iedereen van het 8e willen wij Martijn Geutjes en familie veel beterschap en sterkte toewensen met een hopelijk voorspoedig herstel. Gisteren tijdens de competitie wedstrijd tussen SC Millingen 9 en S.C.E 8 heeft Geut namelijk een dubbele beenbreuk opgelopen na een smerige en grove overtreding door één van de spelers van SC Millingen. De overigens sportieve wedstrijd werd daarna in goed overleg gestaakt. Geut is inmiddels geopereerd en zal enkele dagen in het ziekenhuis moet blijven. Dit wangedrag hoort niet op de velden thuis en dat realiseer en besef je maar al te goed als je het van dicht bij meemaakt. Dus ook wij als team waren hierdoor behoorlijk aangedaan mede doordat dit nu al de 3 speler (na David en Juan) die in de eerste seizoen helft tijdens een wedstrijd iets breekt. Dus Geut nogmaals veel beterschap en de fruitmand is onderweg.
Namens, Sam Schaap

08-012-09 Vanaf maandag 21 december 2009 tot zondag 10 januari 2010 kan er niet getraind worden. Dus vanaf maandag 11 januari 2010 kunnen de teams weer starten met de trainingen. Willen de trainers wel contact opnemen met Fred Schoppema zodat de terreinmeesters en het barpersoneel niet voor niets hun vrije tijd opofferen. Ook als je niet traint vanwege slechte weersomstandigheden dit graag melden bij Fred Schoppema E-mail.
Namens, Stef Jansen

07-12-09 Beste Sport en Kantine Vrienden. Bij deze wil ik afzien om mee te doen aan de vrijwilliger van het jaar omdat elke vrijwilliger even belangrijk is voor de club wie het ook is. Toch wil ik iedereen bedanken die op mij heeft gestemd.
Namens, Harry Janssen

05-12-09 Beste Dames, indien de wedstrijd van morgen tegen RKHVV da zal worden afgelast dan zal er getraind worden om 10.30 uur! Dus weer of geen weer ik verwacht jullie zowiezo morgenochtend te zien bij S.C.E
Namens, Dennis Delmee (trainer DA1)

05-12-09 S.C.E en Rutger Schuijffel gaan uit elkaar. De technische commissie van S.C.E heeft na uitvoerig en zorgvuldig intern beraad besloten om volgend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Rutger is bezig aan zijn tweede seizoen bij S.C.E. Wie de opvolger van Rutger Schuijffel wordt is nog niet bekend.
Namens, de technische commissie en het bestuur

25-11-09 Beste trainers – leiders[sters] en ouders van S.C.E, wanneer u een kleding of tassensponsor heeft voor u elftal wilt u dit dan laten lopen via de sponsorcommissie, zodat elke sponsor ook krijgt waar hij voor betaald, en dat we geen dubbele afspraken gaan maken.
Namens, de sponsorcommissie; Ruud Willemsen

25-11-09 Zaterdag a.s. speelt de 40+ een wedstrijd tegen Orion, de aftrap is om 15.00 uur. Alle 40+-ers mogen mee doen. Ook zijn we op zoek naar iemand die deze partij wil fluiten.
Namens, Michel Coenders

22-11-09 Binnen de technische commissie van S.C.E is er een verandering van taken gekomen. Wilfred Stienissen heeft de E leeftijdsgroep erbij gekregen, hij had al de C en D groep. Richard van Thiel heeft nu de F en B groep, tevens gaat Richard de B2 trainen en verzorgt ook de wedstrijd coaching (in ieder geval tot aan de winterstop). De trainer van de B2 Rob Rosendahl, heeft helaas zijn trainersfunctie moeten opgeven. Rob bedankt voor je inzet en begeleiding de laatste maanden.
Namens, de Technische commissie S.C.E

20-11-09 Heren Trainers en leiders. Dit jaar is er in de winterstop geen zaalvoetbal wedstrijden voor de KNVB. De persoon die dit regelden is er mee gestopt. Misschien volgend jaar weer wel. De wedstrijden voor het kersttoernooi die gaan gewoon door.
Namens, Stef Jansen

18-11-09 Tonnie van Wijhe heeft i.v.m. fysieke problemen moeten beslissen om te stoppen als assistent-scheidsrechter van ons 1e elftal. S.C.E 1 zoekt daarom per direct naar een opvolger. Wilt u ons helpen neem dan contact op met Paul van Cleef of Ruud Willemsen van de technische commissie.
Namens, de technische commissie

17-11-09 Geachte ouders/leiders en trainers, voor alle F jeugd is woensdag 16 december de laatste training voor de winterstop. we starten weer op woensdag 27 januari. voor de kabouters is er op zaterdag 12 december de laatste training en we starten op zaterdag 30 januari. willen jullie aan de kerst toernooi in Wijchen denken voor de teams die zich aangemeld hebben.
Namens, Marzouk Mechbal F coördinator

16-11-09 Beste kaartvrienden van S.C.E. de kaartavond van vrijdag 8 januari gaat door omstandigheden niet door, daarvoor in de plaats willen wij gaan kaarten op zondagmiddag 10 januari tijdens de winterstop, tijdens deze kaartmiddag staat er boerenkool met worst klaar voor alle mensen die mee kaarten, helaas moeten we wel met voor inschrijving werken om een beeld te krijgen van hoeveel mensen er komen, zoals jullie weten is deze kaart middag voor iedereen toegankelijk die graag een potje klaverjast of jokert tegen een kleine vergoeding van € 3.50 Koffie of Thee zijn gratis. Stuur aan onderstaande e-mail adressen u bevestiging van deelname: johan.ketelaar@tiscali.nl of f.schoppema@chello.nl
Namens, Fred Schoppema

12-11-09 Er is morgenavond 13 november GEEN keepers training voor de jeugd van S.C.E.
Namens, Niels Coenders

28-10-09 Vandaag vond het taartentoernooi plaats bij S.C.E. Het was mooi weer, dus dat leverde prachtige plaatjes op. En wat is nou nog leuker om die foto’s dezelfde dag aan iedereen te laten zien!!!! Namens, Martien Brink

25-10-09 Beste lotenverkopers, zouden de verkopers die hun boekje nog thuis hebben liggen deze uiterlijk voor vrijdag 30 oktober in willen leveren bij S.C.E. Boekjes die na 30 oktober binnen komen kunnen namelijk niet meer verwerkt worden. Jullie kunnen de boekjes bij de bar afgeven of in het bakje van het jeugdbestuur in de commissiekamer leggen. Met sportieve groet.
Namens, Martijn Geutjes Jeugdcommissie S.C.E.

22-10-09 De training voor de kabouters van a.s. zaterdag gaat gewoon door.
Namens, de Kabouter trainers

18-10-09 Ik zou graag een oproep doen voor iedereen die mogelijk heeft gezien wie gistermiddag tussen 16.30 uur en 19.00 uur bij S.C.E volop aan de bestuurderkant (linkerzijde) van mijn auto (grijze citroen saxo) heeft ingereden. Na onze wedstrijd was dit nog niet. Mijn auto heeft hierdoor behoorlijke schade opgelopen door iemand die dus gewoon door is gereden na deze aanrijding. Aan de lak schade zou het een donker blauwe auto moeten zijn. Dus ik ben hierbij opzoek naar een getuige of het liefst natuurlijk de dader en die kan zich melden bij mij op nummer 06-25416328. Alvast bedankt.
Namens, Sam Schaap

11-10-09 Zoals iedereen heeft gezien is het speeltuintje bijna klaar. Het 8e heeft keihard gewerkt om dit zo snel mogelijk klaar te krijgen. Daarom hebben we zaterdag 17 oktober de opening van het speeltuintje om 13.00 uur, Rudy Thielen zal de speeltuin openen. Iedereen is hierbij uitgenodigd.
Ik wil nog wat mensen bedanken voor alles omtrent het speeltuintje: Het hele zaterdag 8, Marcel Janssen, Vader Janssen, Robbie Cohen, Harry Janssen, Piet Kuster, en verder iedereen die iets heeft betekent omtrent speeltuin. Bedankt allemaal.
Namens, Miranda Kuster

07-10-09 De S.C.E pet kunt u donderdagavond en zaterdagochtend voor 5 Euro in het clubhuis aanschaffen. U ondersteunt hiermee de jeugd van S.C.E. Wanneer u de pet heeft aangeschaft kunt u dit seizoen meedoen aan de fotowedstrijd. Het is de bedoeling dat een deskundige jury het eind van het seizoen een keuze maakt in de door de leden opgestuurde foto’s in de categorieën: De leukste foto, de verste foto (met S.C.E pet over de hele wereld) de meest komische foto?, de sportiefste foto? Stuur uw digitale foto’s op naar Michel Coenders E-mail: mpl.coenders@xmsnet.nl. Met enige regelmatig wordt de S.C.E website dit seizoen gebruikt voor de tussenstanden.
Namens, Michel Coenders

29-09-09 Ik ben leider van sv Grol en elke week moet het KNVB wedstrijdformulier weer opnieuw worden ingevuld. Elke week wéér alle namen en de KNVB Relatienummers invullen. Zelf heb ik mij hier aan geïrriteerd en ook uit mijn omgeving ontving ik deze signalen. Dáárom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing om hier van af te zijn. Toen vond ik https://www.voetbalformulier.nl Ik heb er nu een seizoen mee gewerkt en het is mij erg goed bevallen. Naast mij zijn er al 590 andere voetbalclubs (veld + enkele zaalteams) die er al gebruik van maken, ook hun ervaringen zijn positief zoals te lezen valt op de site. Daar kan een individuele leider of een club een programma aanvragen waardoor het invullen van het wedstrijdformulier met de pen niet meer nodig is. Ze hebben contact gehad met de KNVB en zij hebben bevestigd dat het gebruik van stickers op wedstrijdformulieren altijd is toegestaan en toegestaan zal blijven. In het programma selecteer je een opstelling en deze print dan op maat gesneden stickers (dus geen knipwerk zoals bij stickers uit de lokale boekhandel) die je op het KNVB Wedstrijdformulier kunt plakken. Je hoeft slechts eenmalig alle gegevens in te voeren en voor de rest van het seizoen ben je klaar. Wellicht een idee deze mail door te sturen naar de leiders binnen uw club? Het programma kan ook, net als andere clubs gedaan hebben, aangevraagd worden voor de hele club. Extra functionaliteit.: In het programma kan je de statistieken per speler (basis/wissel) en de opstelling per wedstrijd terugkijken.
Namens, Robbin Leider sv Grol

26-09-09 Beste sport vrienden en vriendinnen, het achtste elftal is in samenwerking met de jeugd commissie bezig een speeltuin op te bouwen op ons voormalig Jeu de Boules terrein achter de fietsen stalling, tot het moment dat dit helemaal klaar is willen wij de ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s vragen de jeugd nog niet in de speeltuin te laten spelen tot het ROOD WITTE lint door de commissie weggehaald wordt, doen de kinderen dit wel dan is dat op geheel eigen risico, dus A.U.B. LET OP, ook wij zullen ons best doen om op te letten en de speeltuin zo spoedig mogelijk klaar te maken zodat de kinderen naar hartelust kunnen spelen.
Namens, de spelers van het 8e

25-09-09 Alles voor het team is hun motto, is nu alles voor de jeugd van S.C.E. Het zaterdag 8 team heeft een begin gemaakt voor een S.C.E speeltuin voor de jeugd, alle mannen die hieraan hebben meegewerkt alvast bedankt.
Namens, Miranda en Carla

25-09-09 Gevonden, gouden kinderarmbandje met een naamplaatje met inscriptie, wie dit herkent kan contact opnemen met Fred Schoppema de terreinmeester of stuur een e-mail met de naam van de inscriptie naar f.schoppema@chello.nl
Namens, Fred Schoppema

17-09-09 Afgelopen zaterdag is er in kleedkamer 1 een S.C.E shirt kwijt geraakt. Het gaat om een wit S.C.E shirt van Nike met het rugnummer 8 erop. Heeft iemand die per ongeluk in de verkeerde tas gestopt, geef het shirt graag af bij S.C.E in het clubhuis.
Namens, Mitch Orth trainer F1

14-09-09 Oproep aan alle leden om S.C.E te nomineren als goed doel. Ik heb namelijk via de gouden gids S.C.E genomineerd voor het opknappen van het clubhuis. Hoe meer mensen er stemmen hoe beter dat is en we er in aanmerking voor kunnen komen. De site heet www.detelefoongids.nl/mijngoededoel Dan ga je naar links zie je S.C.E staan daar moet je op klikken om te nomineren. Je mag het per dag een keer doen dus als we massaal met zijn allen dat doen hebben we een goede kans. Ik heb er in gezet dat we door de gemeente aan het lijntje gehouden zijn omtrent de verbouwing. We zouden eerst een nieuw clubhuis krijgen en nu we veel achterstallig onderhoud van het clubhuis hebben en dit voor onze eigen rekening moet nemen. Nu hoop ik dat het lukt als we winnen kunnen we dat ook op knappen.
Namens, Annelies Schoppema

14-09-09 Beste webbeheerder(s), complimenten voor de superactuele website. Klasse dat jullie zoveel tijd en energie erin wilt steken. Iedere dag wel updates en nieuwtjes. Daar kunnen bedrijven en professionele organisaties nog van leren. Je doet mij en ik denk velen er in ieder geval een groot plezier mee. Dat mag wel eens worden gezegd. Ik kan zo, na tien intensief actief in de vuurlinie, toch een beetje op afstand de ontwikkelingen van “mijn clubje” volgen. Ga zo verder !!!!
Namens, Hans Heijltjes

11-09-09 De Vrijwilligersfeestcommissie Lindenholt en de wijkmanager van de gemeente Nijmegen van onze wijk Lindenholt, Michiel ten Dolle, nodigen de vrijwilligers van S.C.E uit voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Dit feest wordt gehouden in ’t Zwaantje aan de St. Agnetenweg op vrijdag 9 oktober 2009 en duurt van 20.00 uur tot 24.00 uur. De uitnodiging vindt plaats omdat we ons weer een jaar lang ingezet hebben voor de wijk Lindenholt en haar bewoners. Hiervoor willen ze ons bedanken. Als je besluit om te gaan geef dat dan voor 28 september 2009 door aan: sce@telfort.nl
Namens, Berry Aalders

07-09-09 De wedstrijdsecretaris, wedstrijdcoördinator en webmaster werken hard om alle uitslagen zo snel als mogelijk is op de website te krijgen. Deze service is alleen mogelijk als alle leiders(ster) van hun team, en in het bijzonder bij uitwedstrijden het wedstrijdformulier na de wedstrijd, in de commissiekamer van S.C.E inleveren. Het is toch geweldig om reeds op de wedstrijddag zelf, alle uitslagen te kunnen bekijken. Wij rekenen op jullie medewerking. Bij het verzamelen van de wedstrijdresultaten wordt de grootste zorgvuldigheid in acht genomen. Het blijft echter mogelijk dat er fouten in de gegevens sluipen. Meld eventuele correcties bij: mail@sce-nijmegen.nl. Staat de uitslag van Uw team hier NIET vermeld stuur dan een e-mail met vermelding van datum, team, tegenstander en uitslag naar bovenstaand adres.
Namens, het WWW team van S.C.E

04-09-09 De keeperstraining gaat op vrijdag 4 september weer beginnen, dat is vandaag. De aanvang is om 18.30 uur en zal onder leiding staan van Niels Coenders keeper van S.C.E 1.
Namens, Niels Coenders

26-08-09 De keeperstraining gaat op vrijdag 4 september weer beginnen, en de E jeugd begint weer met de training op woensdag 26 augustus.
Namens, Johan Kreté

24-08-09 Wij van zaterdag acht willen vermelden dat David Espinoza namens alle spelers en begeleiding van S.C.E 8 heel veel sterkte willen wensen met het herstel. David heeft namelijk helaas zaterdag na 2 minuten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Roda’28 zijn enkel gebroken. Dit was zijn eerste wedstrijd sinds jaren en is voor ons maar zeker hem een enorme domper.
Namens, iedereen van zaterdag 8

23-08-09 Op de volgende lotnummers zijn tijden de loterij t.b.v het G-voetbal bij S.C.E prijzen gevallen. Deze zijn echter nog niet afgehaald. Nrs. 64 – 103
Namens, Ed van den Broeke

22-08-09 DRINGEND GEZOCHT JEUGDSCHEIDSRECHTERS
De jeugdcommissie van S.C.E is dringend op zoek naar scheidsrechters om de wedstrijden van de jeugd van S.C.E in goede banen te leiden. Op dit moment zijn er 3 scheidsrechters terwijl er gemiddeld tussen de 15 en 20 wedstrijden worden gespeeld bij S.C.E. Dus heeft u zaterdags wel tijd over en wilt u deze nuttig besteden meld u dan aan bij Martijn Geutjes. Mail: geutjes.sce@upcmail.nl telefoon: 06-38759001
Namens, Martijn Geutjes Jeugdcommissie S.C.E

19-08-09 Dinsdag is om 07.16 uur onze zoon Gino geboren. Alles gaat goed met Jessica en Gino.
KLIK HIER om het geboortekaartje te bekijken.
Namens, de trotse vader Martijn Geutjes, Jeugdcommissie S.C.E

17-08-09 In september worden er een tweetal viswedstrijden georganiseerd voor de jeugd van S.C.E. Op 13 september is de viswedstrijd voor de Pupillen. Op 20 september wordt de wedstrijd voor de Junioren georganiseerd. Via de leiders ontvangen jullie inschrijfbriefjes. Meer informatie volgt nog via de website, de flyers in het clubhuis en is verkrijgbaar bij Ger Bloemendal. Ger is te bereiken via mail: Ger Bloemendal Houdt dus de website in de gaten.
Namens, de Jeugdcommissie

17-08-09 De jeugdcommissie van S.C.E is nog steeds op zoek naar nieuwe commissie leden. Op dit moment moeten alle taken van de jeugdcommissie door 4 personen uitgevoerd worden. Aangezien wij de jeugd goed willen vertegenwoordigen zouden we hier het liefst 2 personen aan toevoegen. Wij zoeken een secretaris en een algemeen commissielid. Lijkt het je leuk om de jeugd van S.C.E te vertegenwoordigen op organisatorisch gebied en wil je ons helpen om de jeugdcommissie op een hoger plan te brengen, neem dan contact op! Je kunt je interesse mailen naar geutjes.sce@upcmail.nl. Ook voor vragen over de beschikbare functie kan je hiernaar toe mailen.
Namens, de Jeugdcommissie

12-08-09 Op woensdag 26 augustus starten voor alle F jeugd de trainingen weer. Deze worden gegeven door Han Mulders – Rudy Tielen – Willy Coolen. Vanaf 7 september worden deze trainingen ook gegeven door stagiaires van de sportopleiding CIOS. En op zaterdag 29 augustus start de trainingen voor de kabouters om 9.30 tot 10.30 uur.
Namens de coördinator van de F jeugd, Marzouk Mechbal

11-08-09 Door het wegvallen van 2 scheidsrechter is het begeleidingsteam S.C.E SECTOR G-VOETBAL, op zoek naar weer 2 scheidsrechters voor het toernooi op 22 augustus 2009, het liefst oudere scheidsrechters. Het toernooi begint om 10.00 uur en zal o.o.v. duren tot 15.00 uur. De voetballers zullen u dankbaar zijn voor uw inzet. Uw opgave kunt u zenden aan ed.vandenbroeke@upcmail.nl Bij voldoende opgave zal er een keuze worden gemaakt. Bij voorbaat dank voor de medewerking.
Namens het begeleidingsteam S.C.E SECTOR G-VOETBAL, Ed Van den Broeke

02-08-09 De zomerstop voorbij!!. zaterdag 8 augustus willen we, de 40+ groep om 15.00 uur weer gaan trainen, dus heb je tijd en zin, tot zaterdag.
Namens, Michel Coenders

31-07-09 Voor komend seizoen zoeken wij een grensrechter of te wel een assistent scheidsrechter voor ons 2e elftal. S.C.E 2 is vorig seizoen gepromoveerd naar de 3e klasse en speelt haar thuiswedstrijden op de zondagmorgen om half 12. Wil je ons helpen en heb je interesse meld je of mail dan Ruud Willemsen of Paul van Cleef.
Namens, de technische commissie

26-07-09 Ik wil iedereen, en ik denk dat ik ook namens het bestuur mag spreken, uit het vierdaagse team 2009 alvast bedanken voor hun inzet afgelopen week. Door een ieders inzet is volgens mij een geslaagde week geworden. Er ligt echter nog een klusje te wachten en dat is het afbreken van de bedden. Alle hulp is welkom. Dit laatste klusje gaat gebeuren op zaterdag 1 augustus om 11.00 uur.
Namens, Michel Coenders

23-07-09 Vrijdagavond 24 juli is er ter afsluiting van de vierdaagse feest in ons clubhuis, het thema van deze avond is country & western. Iedereen is welkom. Clubhuis open vanaf 20.30 uur, om 01.00 uur stopt de muziek.
Namens, Michel Coenders

14-07-09 Beste leden van S.C.E, de laatste tijd wordt er steeds weer een of twee kettingen waar de goaltjes van onze jeugd leden mee vast zitten vernield en worden de goaltjes naar het veld gedragen en daar neer gezet, door het verplaatsen van de goaltjes zijn er al enkele lasnaden kapot gegaan en zullen ze straks niet meer bruikbaar zijn, mijn vraag aan jullie is, als jullie langs de velden komen en zien dat er weer met de goaltjes is gesleept en de kettingen vernield of dat er op dat moment iemand aan het voetballen is zouden jullie mij dan even kunnen bellen of een SMS-je sturen (06-25038941) dan kan ik er even heen gaan want ik moet nu steeds iemand bellen die mij helpt die goals weer terug te plaatsen en dat een keer of vier per week. Ook heb ik aangifte gedaan van vernieling bij de politie en ook die zullen wat vaker voorbij komen. Ik wil jullie bij voorbaat hartelijk danken voor de medewerking.
Namens, Fred Schoppema

10-07-09 Zaterdag 18 juli wordt het vierdaagse hotel S.C.E geopend. Vanaf die dag zal het clubhuis gebruikt gaan worden voor onze gasten. Openingstijden voor S.C.E leden, Zaterdag 18-07-09 14.00 uur tot 17.30 uur en van 18.30 uur tot 23.00 uur Verder alle dagen van ’s morgens 10.00 uur tot 16.30 uur en van 18.30 uur tot 23.00 uur. Vrijdag avond is er een feestavond bij S.C.E, thema is country en western iedereen is voor deze avond uitgenodigd, clubhuis open vanaf 19.30 uur. Op deze avond zal er live muziek aanwezig zijn.
Namens, Michel Coenders

08-07-09 Het informatieboekje voor het nieuwe seizoen staat nu op de website, de teampagina’s moeten nog aangepast worden voor het nieuwe seizoen. De pagina Trainingsdag – tijd is al wel aangepast, de rest volgt zo spoedig mogelijk.
Namens, de webmaster van S.C.E Bert

06-07-09 Fred, John en Willy bedankt voor het afgelopen seizoen. Harry en zijn vrijwilligers jullie ook bedankt voor het afgelopen seizoen. En als laatste, Bert bedankt voor de website hij was weer up to date dit seizoen.
Namens, een trouwe S.C.E-er

Wedstrijdverslagen S.C.E

09-05-10 S.C.E – Eendracht’30 4-1
S.C.E heeft het seizoen 2009/2010 winnend afgesloten, het zwakke Eendracht’30 uit Mook werd met 4-1 verslagen. In de 1e helft viel er weinig te beleven behalve een doelpunt van Joris Coenders die de keeper van Eendracht’30 na ruim een half uur spelen kansloos liet. In de 2e helft kwam Eendracht’30 onverwachts op gelijke hoogte 1-1. S.C.E ging hierna op jacht naar de winst. Uit een corner kopte Joris bij de 1e paal de bal binnen en zette hiermee S.C.E op een 2-1 voorsprong. De talentvolle Menno Scholten maakte aan alle onzekerheid een eind door 3-1 binnen de palen te schieten. Het slotakkoord was voor Joris die zijn derde doelpunt van de middag scoorde en hiermee topscoorder van Nijmegen en omgeving is geworden. Een verdiende felicitatie naar Joris (persoonlijk) en alle overige spelers voor deze mooie prijs. Tevens was het de laatste wedstrijd van Rutger Schuijffel als trainer/coach, Peter Mondi als leider en Wim van Gelder (!) als grensrechter. Op naar een nieuw seizoen dat ons moet leiden naar promotie, rechtstreeks of via de nacompetitie.

02-05-10 HAVO – S.C.E 3-2
S.C.E heeft niet kunnen winnen in Haalderen en ziet daardoor zo goed als zeker de nacompetitie aan haar neus voorbij gaan. S.C.E begon redelijk aan de wedstrijd in het zeer natte Haalderen. Helaas kwam S.C.E op achterstand toen keeper Niels Coenders een bal losliet en een aanvaller van HAVO de bal in het doel kon schieten. S.C.E ging op jacht naar de gelijkmaker en deze kwam door Richard Schür die S.C.E weer naast HAVO schoot. Voor rust kwam Havo alsnog op voorsprong 2-1. Na de rustperiode probeerde S.C.E opnieuw de gelijkmaker te forceren maar helaas raakte Niels de bal ongelukkig na een terugspeelbal en kon de linkerspits van HAVO de bal in het lege doel schieten 3-1. S.C.E ging nog meer alles of niets spelen maar de HAVO spelers lagen voortdurend op de grond om S.C.E uit haar ritme te halen en dit lukte de ploeg uit Haalderen want S.C.E kwam niet verder dan een doelpunt van Richard Schür. Wel werd er in de 2e helft nog een doelpunt van S.C.E ten onterechte afgekeurd waardoor S.C.E met lege handen huiswaarts moest keren.

25-04-10 SC Millingen – S.C.E 1-4
S.C.E heeft drie punten behaald in Millingen a/d Rijn maar kreeg deze zege zeker niet cadeau. In het begin van de wedstrijd waren de beste kansen voor de thuisclub maar Niels Coenders bleek in bloedvorm te verkeren en was een sta in de weg voor de spitsen van SC Millingen. S.C.E speelde op de counter en na een uitstekende actie van Sven van de Loop kon Joris Coenders de score openen, enkele minuten later waren de rollen omgekeerd, Joris gaf Sven een niet te missen kans en zo ging S.C.E met 0-2 rusten. Enkele minuten na rust kreeg SC Millingen een terechte strafschop en dit betekende de aansluiting 1-2. S.C.E werd achteruit gedrukt maar dankzij wederom uitstekend keeperswerk van Niels kon SC Millingen niet dichterbij komen. Twintig minuten voor tijd counterde S.C.E uitstekend naar de 1-3 via Daniel Heideveld die Sven vrij voor de keeper van SC Millingen zette en Sven kon zijn 2e doelpunt van de middag binnenschieten. Het slotakkoord was voor Menno Scholten die zijn uitstekende invalsbeurt de nodige glans gaf door de eindstand te scoren 1-4.

18-04-10 Brakkenstein – S.C.E 3-2
S.C.E heeft weer niet kunnen op het drama speelveld van Brakkenstein. Het blijft een verschrikkelijk kunstgrasveld en de thuisclub heeft hier altijd een voordeel bij omdat zij gewend zijn om op deze ondergrond te spelen. Snel in de wedstrijd was duidelijk dat Brakkenstein feller was dan S.C.E en hierdoor konden zij uitlopen naar een 2-0 voorsprong. S.C.E herstelde zich goed en door een mooie goal van Richard Schür en een goed doelpunt van Joris Coenders kwam S.C.E terug in de wedstrijd 2-2. Na rust werd het veldspel van beide teams er niet beter op en leek de zon een te grote spelbreker. Er werd in een veel te laag tempo gespeeld en dit leverde geen leuk kijkspel op voor de toeschouwers. De wedstrijd verdiende geen winnaar maar Brakkenstein behaalde toch 3 punten omdat de gastheren uit een strafschop de 3-2 wisten te scoren.

11-04-10 S.C.E – Victoria’25 3-2
S.C.E 1 heeft het onnodig spannend laten blijven tot het einde van de wedstrijd. Een zeer jong S.C.E 1 begon frank en vrij aan deze wedstrijd en liet vanaf het begin zien wie over een beter team beschikte. Victoria’25 werd onder druk gezet en nadat Joris Coenders een voorzet panklaar legde op het hoofd van Tim Thijssen was het meteen raak 1-0. S.C.E controleerde het spel o.l.v. laatste man Jeffrey Saat. Na ruim 35 minuten kwam S.C.E op 2-0 door een doelpunt van Richard Schür die van dicht bij de bal onhoudbaar binnenschoot voor de doelman van Victoria’25. Na rust ging S.C.E door en Joris Coenders rondde beheerst een dieptepass af van Danny Vanetie, wat de 3-0 betekende voor S.C.E Na 2 wissels stond de organisatie niet meer goed bij S.C.E en dit leverde zelfs 2 tegendoelpunten op voor de gasten uit Afferden. Tussendoor werd er een doelpunt van S.C.E wegens buitenspel afgekeurd. Nadat er in het veld enkele correcties plaats hadden gevonden kwam S.C.E niet meer in gevaar en behaalde S.C.E meer dan terecht de 3 volle punten.

05-04-10 S.C.E – SCP 1-1
Een heel jong S.C.E, 3 eerstejaars senioren en 4 A junioren op de reserve bank, heeft de kans laten liggen om 3 punten te pakken tegen SCP uit Puiflijk. S.C.E en SCP starten beiden nerveus aan de wedstrijd en dit leverde veel middenveld spel op zonder echte kansen voor beide doelen. Het jonge S.C.E streed voor wat het waard was en haalde zo de rust zonder schade. Na rust was S.C.E zelfs sterker dan SCP en kreeg S.C.E enkele goede counter mogelijkheden. SCP stelde hier weinig tegenover. Na 15 minuten in de 2e helft verlengde Sven van de Loop met het hoofd een voorzet en dit betekende de 1-0 voorsprong voor de thuisclub. SCP probeerde hierna wel aan te vallen maar deed dit niet echt slim. S.C.E echter kreeg een niet te missen kans toen Joris Coenders de bal panklaar legde op Sven van de Loop die voor leeg doel van 5 meter afstand de bal over wist te schieten. Net als op paaszaterdag kwam deze misser S.C.E duur te staan want men kreeg in de laatste minuten een tegentreffer te incasseren waardoor er helaas weer 2 punten onnodig werd weggegeven. Positief aan deze wedstrijd was de beleving en inzet van “onze jongens”.

03-04-10 S.C.E – SCD’33 2-2
S.C.E heeft 2 dure punten laten liggen tegen SCD’33 uit Deest. S.C.E begon niet goed aan de wedstrijd en stond binnen 5 minuten al met een 0-1 achter door slecht verdedigen. Hierna pakte S.C.E de draad op en kreeg kleine mogelijkheden maar de spitsen van S.C.E konden deze niet benutten. Toch kwam S.C.E door een “Inzaghi” doelpunt van Joris Coenders op gelijke hoogte, van dichtbij schoof Joris de bal tegen het netje. Het spel ging op en neer en S.C.E moest oppassen voor de goede aanvallers van SCD’33. Toch was het S.C.E dat de rust in ging met een voorsprong nadat Niels Besier de 2-1 maakte na klungelig verdedigen van de Deestenaren. Na rust kreeg S.C.E de mogelijkheid om uit te lopen maar verzuimde dit en zoals meestal viel het doelpunt wel aan de andere kant, 5 minuten voor tijd maar SCD’33 gelijk 2-2. Jammer, dit gelijke spel was niet nodig, paasmaandag kan S.C.E weer aan de bak tegen het sterke SCP.

28-03-10 sv Angeren – S.C.E 2-1
Het is S.C.E helaas niet gelukt om minimaal een gelijkspel af te dwingen tegen de koploper uit Angeren. De inzet was meer dan voldoende maar dit mocht niet baten. S.C.E en sv Angeren begonnen beide aanvallend aan de wedstrijd en dit leverde een leuk kijkspel op, niet dat alles goed ging maar de spanning vergoedde veel. Na ongeveer een half uur spelen stond een S.C.E verdediger te ver van zijn tegenstander die de bal mooi maar wel zo vrij als een vogeltje kon binnenschieten. S.C.E drong hierna aan voor de gelijkmaker maar moest oppassen voor de counters van sv Angeren. Ruim een kwartier na rust scoorde Cihan Demir de gelijkmaker voor S.C.E Het spel golfde ook nu weer op en neer en beide teams kregen kleine mogelijkheden. Na een spelerswissel van S.C.E kon sv Angeren uit een hoekschop de 2-1 binnen werken. Na deze treffer probeerde S.C.E de gelijkmaker te forceren maar verder dan een paar speldenprikken kwamen onze jongens niet. Jammer want op basis van de inzet had S.C.E een gelijkspel verdiend.

21-03-10 S.C.E – SCD’33 Afgelast

14-03-10 Eendracht’30 -S.C.E 0-5
S.C.E heeft zich goed hersteld van het zwakke optreden vorige week in Beek. S.C.E scoorde na 1 minuut en 22 seconden de 0-1 door Joris Coenders die een fijn aangesneden bal van Niels Jansen binnen kopte. Hierna speelde S.C.E onrustig en had veel balverlies. Eendracht’30 kon hier niet van profiteren en zodoende haalde S.C.E gemakkelijk de rust met de kleine marge van 0-1. Na rust speelde S.C.E feller en zette Eendracht’30 meer onder druk. De goede ingevallen Tim Thijssen gaf Joris Coenders een niet te missen kans, voor open doel schoof Joris de bal simpel tegen het netje 0-2. De weerstand van Eendracht’30 was hiermee gebroken en S.C.E kon vrij spelen. Twintig minuten voor tijd maakte Tim Thijssen er 0-3 van na goed doorgaan van Sven van de Loop. Een paar minuten later mocht Sven van de Loop zelf de 0-4 binnenschieten. S.C.E maakte ook nog 0-5 door een doelpunt van Danny Vanetie die via de tegenstander de bal in het doel schoot.

07-03-10 BVC’12 – S.C.E 4-1
Eindelijk mochten we weer spelen voor de competitie maar S.C.E heeft de mogelijkheid om aansluiting te vinden voor een nacompetitie plaats laten liggen. S.C.E speelde ongeïnspireerd en hierdoor kreeg BVC’12 enkele kleine mogelijkheden, deze mogelijkheden ontstonden door slecht uitverdedigen van S.C.E spelers. Toch scoorde S.C.E als eerste maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel, op slag van rust kreeg S.C.E opnieuw de mogelijkheid om de score te openen maar vlak voor doel faalde Daniel. Na rust keek S.C.E binnen 1 minuut tegen een achterstand aan. S.C.E probeerde wel de gelijkmaker te forceren maar echt overtuigend gebeurde dit niet. De S.C.E verdediging liet veel te veel ruimte achter zich en hier profiteerde de lopende middenvelders van BVC’12 van, uit een van deze loopacties scoorde BVC’12 2-0. Even kwam S.C.E terug in de wedstrijd door een goede goal van Joris na een voorzet van Daniel maar BVC’12 bleef gevaarlijk in de counters. S.C.E bleef tegen de middenlijn aan verdedigen en hierdoor was het een koud kunstje voor de uit de tweede lijn lopende spelers van BVC’12 om er 3-1 en 4-1 van te maken. Volgende week zal er toch met een andere instelling gespeeld moeten worden anders wordt winnen van Eendracht’30 ook heel moeilijk.

28-02-10 S.C.E – SCP Afgelast

21-02-10 Brakkenstein – S.C.E Afgelast

31-01-10 Eendracht’30 – S.C.E Afgelast

Winterstop

20-12-09 Eendracht’30 – S.C.E Afgelast

13-12-09 S.C.E – Blauw Wit 3-1
S.C.E heeft de zeperd van vorige week uitgewist. Koploper Blauw wit werd met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd. S.C.E deed dit op een bijna Italiaansachtige wijze, de tegenstander de indruk geven sterker te zijn en toeslaan op de juiste momenten. Vanaf het begin van deze wedstrijd was Blauw Wit feller en probeerde via de snelle buitenspelers S.C.E onder druk te zetten, dit leverde dan ook binnen 10 minuten de 0-1 voorsprong op voor Blauw Wit. De koploper wilde doordrukken maar S.C.E was gevaarlijk bij enkele counters. De wedstrijd kantelde toen de scheidsrechter S.C.E een vrije trap gaf op 5 meter van het doel wegens vermeend terugspelen op de keeper door een verdediger van Blauw Wit. Jeffrey Saat begreep dat hij de bal niet in 1 keer in het doel mocht schieten en legde de bal kort breed op Daniel Heideveld die de bal hard achter de doelman van Blauw Wit schoot 1-1. Dit was tevens de ruststand. Na rust wilde de koploper S.C.E weer onder druk zetten om zo een voorsprong af te dwingen maar S.C.E doelman Niels Coenders was niet meer te passeren. S.C.E speelde het spel zeer slim en via counters werd S.C.E steeds gevaarlijker. Een kwartier voor tijd rondde Joris Coenders een counter goed af na een dieptepass van Niels Jansen 2-1. Vijf minuten later stuntelde de verdediging van Blauw Wit waarna Jeffrey Saat een niet te missen kans gaf aan Joris “Inzaghi” Coenders 3-1. S.C.E speelde de wedstrijd zonder in de problemen te komen uit en pakte zo 3 punten van de koploper.

06-12-09 DVOL – S.C.E 8-0
S.C.E heeft een zeer pijnlijke nederlaag geleden in Lent. Met maar liefst 8-0 werd S.C.E afgedroogd. Binnen 2 minuten kreeg DVOL een onterechte strafschop wat de inleiding was voor de 1-0. Vier minuten later mocht de laatste man van DVOL geheel vrijstaand de 2-0 binnen koppen. Na 12 minuten was het al 3-0 door slecht verdedigen en toen S.C.E na een half uur met 10 man stond omdat Niels Besier buiten de lijnen werd behandeld kon DVOL de 4-0 binnen lopen. Na rust ging S.C.E 1 op 1 spelen maar bleef wel met maar 2 spitsen spelen en hierdoor gaf men alle ruimte aan de aanvallers van DVOL om de score op te voeren tot 8-0. Een collectief falen en schande voor allemaal. Reden voor S.C.E 1 om volgende week tegen Blauw Wit te laten zien dat men vol zit met revanchegevoelens, want een echte sportman laat zich niet twee keer naar de slachtbank leiden.

29-11-09 Eendracht’30 – S.C.E Afgelast

15-11-09 S.C.E – HAVO 2-2
S.C.E heeft vanmiddag een punt behaald tegen een iets beter spelend HAVO. Vooral in de 1e helft had HAVO een overwicht maar wist dat niet in doelpunten uit te drukken. S.C.E speelde de 1e helft niet goed maar toonde wel een goede instelling en omdat het geluk niet ontbrak in deze 1e helft wist S.C.E ongeschonden uit de strijd te komen. Na ongeveer een half uur spelen kwam HAVO op voorsprong door slecht verdedigen van S.C.E 0-1. Gelukkig voor S.C.E scoorde Sander Hennink in blessuretijd de gelijkmaker nadat Niels Jansen zijn schot op de lat uiteen zag spatten. Na rust speelde S.C.E meer naar voren en HAVO moest achteruit maar door slecht doordekken van een S.C.E verdediger wist HAVO via een counter op voorsprong te komen 1-2. Na dit doelpunt ging S.C.E met drie spitsen spelen en vanaf dat moment was S.C.E de bovenliggende partij. HAVO werd achteruit gedrukt en nadat Tim Thijssen (die een verdienstelijk debuut maakte) werd neergelegd schoot Jeffrey Saat uit een vrije trap rechtstreeks de 2-2 binnen. S.C.E had zelfs nog kunnen winnen toen Bob Heijltjes in de slotseconden alleen voor de keeper uit Haalderen kwam, helaas was Bob helemaal leeg gespeeld en zag zijn inzet niet langs de doelman verdwijnen.

08-11-09 S.C.E – SC Millingen 3-3
S.C.E 1 heeft vanmiddag 2 punten verloren in een niet al te beste wedstrijd. Van enige opbouw was bij beide teams geen sprake en hierdoor leverde de 1e helft weinig kijkplezier op voor de toeschouwers. Behalve een doelpunt van Jeffrey Saat dat de 1-0 voor S.C.E betekende viel er weinig te genieten. Na rust gooide de tegenstander de beuk erin maar had toch een inschattingsfout van de keeper van S.C.E nodig om op gelijke hoogte te komen. Kort hierna kreeg S.C.E een strafschop nadat een verdediger van SC Millingen, Joris Coenders trapte terwijl zij beide op de grond lagen, de scheidsrechter bestrafte dit met een rode kaart en Niels Jansen mocht de 2-1 vanaf de penaltystip binnenschieten. S.C.E kon niet lang genieten van deze voorsprong want een dekkingsfout zorgde dat SC Millingen heel simpel op gelijke hoogte kon komen. S.C.E kon weer opnieuw beginnen en kwam door een doelpunt van Bob Heijltjes toch weer op voorsprong maar in plaats van de 10 spelers van SC Millingen verder onder druk te zetten bleef S.C.E met 2 aanvallers spelen. S.C.E kreeg in de counter wel kleine kansen maar verzuimde het af te maken en omdat de verdediging van S.C.E weer niet goed ingreep was het SC Millingen die in blessuretijd de gelijkmaker mocht binnen schieten 3-3.

01-11-09 Victoria’25 – S.C.E 1-3
S.C.E heeft een moeizame overwinning behaald op Victoria’25 uit Afferden. Maar dat het moeizaam was had niets te maken met de tegenstand van de gasten maar met het eigen zwakke spel van S.C.E In de 1e helft haalde S.C.E een bedroevend niveau en was er geen enkele lijn te bespeuren in het spel van onze jongens, de bal werd steeds lang naar voren getrapt en zelden bereikte deze een speler van S.C.E, van enig opbouw was geen sprake terwijl dit toch een vereiste is om tot aanvaardbaar voetbal te komen. S.C.E werd slechts gevaarlijk uit dode momenten en het was Victoria’25 die in de 1e helft de beste kansen kregen. Balverlies van S.C.E leverde de 1-0 voorsprong op voor de gasten uit Afferden. Na rust speelde S.C.E beter en werd er zo nu en dan redelijk voetbal gespeeld. Victoria’25 kon hier nog maar weinig tegenover stellen en een strafschop in het begin de van de 2e helft leverde de gelijkmaker op. Niels Jansen schoot onberispelijk de 1-1 binnen. S.C.E ging hierna op jacht naar de voorsprong en deze kwam er dan ook. Niels Jansen legde de bal panklaar voor Joris Coenders die de 1-2 binnenschoot. S.C.E bleef de aanval zoeken en na een goede rush van Sander Hennink kon Joris de 1-3 binnentikken. De punten zijn binnen en nu nog het veldspel verbeteren, veel trainen op positiespel en S.C.E doet gewoon mee om de periodeplaatsen.

18-10-09 S.C.E – sv Angeren 1-4
S.C.E heeft vanmiddag een terechte nederlaag geleden tegen een frisser spelende tegenstander uit Angeren. S.C.E en sv Angeren begonnen het eerste kwartier van deze wedstrijd gelijkwaardig maar al gauw bleek dat onze tegenstander over meer conditie en lopend vermogen beschikte. S.C.E beperkte zich vooral tot het tegenhouden van de aanvallers van sv Angeren. Na een half uur scoorde sv Angeren na gestuntel in de verdediging van S.C.E de 0-1. Sv Angeren verzuimde om S.C.E op grotere achterstand te zetten en in blessuretijd was het zelfs S.C.E dat de gelijkmaker scoorde, Jeffrey Saat scoorde 1-1. Na rust kwam S.C.E iets beter in haar spel en kreeg zelfs kleine mogelijkheden om op voorsprong te komen, niet dat dit terecht zou zijn geweest. Nadat S.C.E gedwongen was te wisselen ontstond enige chaos in de organisatie en daar profiteerde sv Angeren van door de 1-2 te scoren. S.C.E probeerde hierna nog wel de gelijkmaker te forceren maar sv Angeren was gewoon een maatje te groot en in blessuretijd toen S.C.E alles of niets ging spelen besliste sv Angeren de wedstrijd in haar voordeel door 1-3 en 1-4 te scoren. Volgende week is S.C.E vrij en kunnen de niet 100% fitte spelers hopelijk wedstrijdfit worden voor de wedstrijd tegen Victoria’25.

11-10-09 SCD’33 – S.C.E 1-1
S.C.E heeft een punt gewonnen in Deest. De wedstrijd was niet altijd even goed maar de inzet van beide teams vergoedde veel. S.C.E begon beter aan de wedstrijd dan SCD’33 maar het spitsenduo van S.C.E was vandaag niet scherp genoeg om het de verdediging van SCD’33 lastig te maken. Ook waren de spitsen van SCD’33 vandaag niet in hun goede doen en hierdoor waren er aan beide kanten voor het doel maar weinig echte kansen te noteren. Toen het ook nog eens begon te stormen aan het eind van de 1e helft was het voor de toeschouwers geen leuk kijkspel meer. Na de pauze was SCD’33 sterker dan S.C.E maar levensgrote kansen konden zij ook niet creëren en de mogelijkheden die SCD’33 dan kregen werden goed verdedigd door de doelman van S.C.E Ook nu begon het weer vreselijk te regenen en het veld (wat een drama dat kunstgrasvoetbal) werd steeds gladder. Vijf minuten voor tijd profiteerde Niels Jansen van het gladde veld door een vrije trap rechtstreeks achter de doelman van SCD’33 te schieten 0-1. Met nog twee minuten op de klok viel toch nog de gelijkmaker uit een strafschop 1-1. Jammer maar S.C.E heeft bewezen mee te kunnen in de top van de 4e klasse.

04-10-09 S.C.E – BVC’12 5-0
S.C.E heeft vanmiddag een ruime overwinning behaald op BVC’12 uit Beek. S.C.E speelde in het begin slordig maar herstelde zich goed en halverwege de 1e helft scoorde Jeffrey Saat op aangeven van Joris Coenders de 1-0. S.C.E bleef goed doorgaan en BVC’12 kwam niet onder de druk van S.C.E uit en toen iedereen wachtte op het rustsignaal scoorde Joris Coenders de 2-0 met een bekeken lobje na een mooie assist van Danny Vanetie. Na de rust bleef S.C.E het spel dicteren en na een uur spelen scoorde Joris zijn 2e goal na goed voorbereidend werk van Jeffrey. Even later werd een glaszuiver doelpunt van Joris afgekeurd die een opzij gelegde bal van Bob in het doel schoof, de scheidsrechter had echter niet gezien dat Joris ruim 2 meter achter de bal stond. S.C.E speelde na de 3-0 soms te nonchalant maar scoorde toch de 4-0 via Jeffrey die een corner van Patrick Vergeer binnen schoot. Patrick bewees met zijn spel moeiteloos mee te kunnen en dat is fijn voor het trainersduo van S.C.E Het slotakkoord was voor Joris die zijn 3e goal binnen tikte, geholpen door de keeper van BVC’12. Dinsdag speelt S.C.E 1 een oefenwedstrijd en dan mogen de wisselspelers laten zien dat zij klaar staan als het nodig is !

27-09-09 SCP – S.C.E 5-3
S.C.E heeft ondanks een goede start vandaag niet weten te winnen in Puiflijk. S.C.E begon niet slecht aan deze wedstrijd en speelde op de counter wat binnen 25 minuten een 0-2 voorsprong opleverde. Bob Heijltjes miste na 11 minuten een kans op 0-1 maar Joris Coenders scoorde na 15 minuten wel, alleen op de keeper scoorde hij 0-1. Tien minuten later scoorde Cemil Aras de 0-2 na een botsing tussen de keeper van SCP en Bob. Cemil kon de bal in het lege doel schieten. Hierna had S.C.E het moeilijk en werd het middenveld overlopen. Niels Coenders kon tweemaal de aansluitingstreffer voorkomen maar 5 minuten voor rust was hij kansloos op een vrije trap van SCP. Helaas viel de gelijkmaker vlak voor het rustsignaal. Na rust bleef SCP domineren en de 3-2 voor SCP was na 65 minuten een feit. S.C.E probeerde nog wel aan te dringen maar kansen leverde dit nauwelijks op. SCP wist in het laatste kwartier nog twee keer te scoren. Dannie Vanetie mocht de 5-3 binnen tikken. Een verdiende overwinning voor SCP. Voor S.C.E geldt dat we volgende week er gewoon weer vanaf het begin tegenaan moeten.

20-09-09 S.C.E – Brakkenstein 4-3
S.C.E 1 heeft het zich vandaag heel moeilijk gemaakt door een 3-0 voorsprong bijna te verspelen. Als alle kansen waren benut door beide teams dan had er gerust een uitslag met dubbele cijfers op het scorebord gestaan. Wat een kansen gaven beide verdedigingen weg. Gelukkig voor S.C.E bleven onze jongens aan de goede kant van de score. Al binnen 1 minuut scoorde Joris Coenders met zijn eerste balcontact de 1-0 na een mooie pass van Danny Venetië. S.C.E bleef doorgaan en speelde goed, dit resulteerde in de 2-0 door wederom Joris Coenders die als een echte spits de bal langs de keeper schoof. Binnen enkele minuten kreeg S.C.E een vrije trap die feilloos binnen werd geschoten door Niels Jansen 3-0. Wie dacht dat S.C.E de buit binnen had kwam bedrogen uit, het niveau zakte na de 3-0 voorsprong naar een bedenkelijk niveau en Brakkenstein werd alle kansen geboden om terug te komen tot 3-1 en toen de scheidsrechter ook nog eens een buitenspel doelpunt over het hoofd zag was de ruststand 3-2. S.C.E had in de rust weinig geleerd van het laatste kwartier want binnen tien minuten na rust kwam Brakkenstein op gelijke hoogte 3-3. S.C.E kwam na dit doelpunt gelukkig weer beter in de wedstrijd en toen Bob Heijltjes smerig onderuit werd geschopt dacht iedereen aan een rode kaart voor de doelman van Brakkenstein maar de scheidsrechter gaf een onbegrijpelijke gele kaart en beloonde hiermee de doelman van Brakkenstein voor deze schandalige actie. Gerechtigheid volgde 15 minuten voor tijd toen Bob Heijltjes een schitterende combinatie afrondde tot 4-3. Ook hierna kregen beide ploegen veel kansen maar veranderde er voor S.C.E gelukkig niets meer aan de stand.

13-09-09 Blauw Wit – S.C.E 2-2
S.C.E heeft een verdiend punt behaald bij Blauw Wit op basis van een gezonde dosis inzet. Vooral de 2e helft was S.C.E beter bij de les. In het begin werd er niet als te best gespeeld door beide ploegen en leek de ruststand 0-0 te worden totdat een Blauw Witter de bal pardoes over Niels Coenders heen schoot in het doel. Na rust kreeg S.C.E de overhand mede doordat Bob Heijltjes de bal voorin kon vasthouden en S.C.E hierdoor beter kon aansluiten. De linies sloten hierdoor beter op elkaar aan en S.C.E creëerde zo enkele kansjes. Uit een van die kansen scoorde spits Joris Coenders de gelijkmaker. S.C.E voelde dat er meer te halen viel bij buurman Blauw Wit en bleef aanvallend spelen. Daniel Heideveld verraste de keeper met een stuiterbal 1-2. S.C.E leek eindelijk eens te gaan winnen bij Blauw Wit maar vlak voor tijd scoorde Blauw Wit alsnog de gelijkmaker, maar de treffer had een buitenspel luchtje. Al met al een terechte uitslag.

06-09-09 S.C.E – DVOL 3-1
S.C.E heeft de eerste drie punten binnen door een collectieve prestatie te leveren. Wat een verschil met de laatste bekerwedstrijd, S.C.E streed voor iedere meter en behaalde hierdoor terecht de volle winst. De twee ploegen waren in het begin aan elkaar gewaagd totdat Joris Coenders na een slimme steekbal van Bob Heijltjes de 1-0 binnen schoot. Even later had Joris Coenders de 2-0 op zijn schoen maar de bal belandde op de paal. Hierna rukte DVOL op naar het doel van S.C.E maar dankzij geweldig keeperswerk van Niels Coenders bleef het 1-0. S.C.E kwam voor rust verrassend op 2-0 nadat Jeffrey Saat een foute terugspeelbal van de verdediging van DVOL afstrafte. Na rust drong DVOL, S.C.E in de verdediging maar dankzij weer een knappe redding van Niels Coenders en een geweldige wedstrijdinstelling van het hele team kwam DVOL niet verder dan 2-1. Een doelpunt van Niels Jansen werd onterecht afgekeurd omdat Bas Lemmers de bal met de hand zou hebben geraakt. Toch kwam S.C.E op 3-1 dankzij Joris Coenders die de bal via zijn achterhoofd over de keeper kopte, hiermee maakte hij aan alle onzekerheid een einde.

30-08-09 DVSG – S.C.E 5-1 (bekerwedstrijd)
S.C.E heeft zich enorm te kijk gezet door met 5-1 te verliezen van 6e klasser DVSG. Nadat Joris Coenders 0-1 had gemaakt werd S.C.E op alle fronten afgetroefd. Bij rust was het 2-1 en uiteindelijk bleef de teller hangen bij 5-1. Een totale offday van de hele ploeg en een slot van de wedstrijd waarbij Radjif Coffie met donkerrood van het veld werd gezonden. Er zal veel gepraat moeten worden want zo kan het echt niet verder gaan met onze vlaggenschip.

25-08-09 S.C.E – DVE-Trajanus 4-2 (bekerwedstrijd)
S.C.E heeft een zwaar bevochten overwinning geboekt om de beker tegen DVE-Trajanus. S.C.E speelde met 3 aanvallers en zette DVE-Trajanus onder druk en dit leverde al in het begin minuten een bijna niet te missen kans op voor Joris Coenders maar zijn schoot belandde uiteindelijk op de paal. Na 20 minuten kwam DVE-Trajanus op voorsprong dankzij een makkelijk gegeven strafschop. S.C.E knokte zich terug in de wedstrijd en dankzij een mooi schot van Radjif Coffie kwam S.C.E langszij, toch was het weer DVE-Trajanus dat op voorsprong wist te komen 1-2. S.C.E bleef knokken en dankzij een “hotse knotse” goal van Joris Coenders kwam S.C.E op gelijke hoogte wat tevens de ruststand was 2-2. Na rust ging het spel lang gelijk op en kregen beide teams enkele kansjes maar Niels Coenders liet zich niet verrassen. Broertje Joris werd na een goede combinatie vrij voor het doel gezet, via de paal scoorde Joris de rebound zelf en zette S.C.E hiermee op voorsprong. Vlak voor tijd kreeg ook S.C.E een makkelijk gegeven strafschop en Niels Jansen weet daar wel raad mee 4-2. Vooral een overwinning door de goede inzet. Nu nog werken aan de afspraken onderling in het veld want daar valt nog wel de nodige winst te halen.

23-08-09 Union – S.C.E 6-2 (vriendschappelijk)
S.C.E heeft een kansloze nederlaag geleden tegen derde klasser Union. In de 1e helft werd S.C.E aan alle kanten voorbij gelopen, Union gaf S.C.E een lesje in voetballen zonder bal, veel beweging en goede loopacties zorgde dat S.C.E niet van haar eigen helft afkwam en hierdoor stond S.C.E de gehele 1e helft onder druk. Er was weer weinig lijn te bekennen in het spel van onze jongens dus zullen er betere afspraken gemaakt moeten worden en omdat Union ook conditioneel beter oogde kon S.C.E niet onder de druk uitkomen en dit resulteerde in een 5-0 ruststand. Na rust speelde S.C.E ietsje beter dan de 1e helft mede ook omdat Union gas terug nam. Uit een strafschop maakte Niels Jansen 5-1. Ook Union scoorde nog een keer en Joris Coenders mocht de laatste goal van de wedstrijd binnen schieten 6-2. Deze wedstrijd leverde voor de trainersstaf veel huiswerk op en hopelijk zien we dinsdag eindelijk eens een ander S.C.E spelen want kwaliteit is er best aanwezig en aan de conditie kan nog 2 weken hard gewerkt worden.

18-08-09 Alverna (zat) – S.C.E 2-2 (bekerwedstrijd)
S.C.E is ontsnapt in de 1e bekerwedstrijd tegen Alverna zaterdag. S.C.E speelde in een veel te laag tempo en doordat de aanvallers geen bal vast konden houden ontstonden er grote gaten tussen de linies en kon Alverna vrij eenvoudig mee komen met S.C.E Enig lijn viel er niet te ontdekken bij onze jongens en er zal nog hard gewerkt moeten worden om straks klaar te zijn voor de start van de competitie. Duidelijke taakverdeling is een vereiste om het de tegenstander moeilijk te maken ook al is deze van het niveau zaterdag 4e klasse. Voor rust viel er daardoor weinig te beleven, na rust kwam Alverna door slecht verdedigen van S.C.E op een 2-0 voorsprong. Deze achterstand zorgde er wel voor dat er eindelijk wat vuur in het spel van S.C.E kwam en dankzij een vrije trap van Niels Jansen kwam S.C.E op 2-1. S.C.E drukte door en kreeg meer mogelijkheden, jammer dat er geen 3 verse krachten ingebracht werden tegen het met kramp spelend Alverna, zeker omdat een aantal spelers van S.C.E er helemaal doorheen zaten. Nu moest S.C.E het hebben van een blunder van de keeper van Alverna die een makkelijke prooi van Niels Jansen in het doel liet verdwijnen. Al met al een gelukkig gelijkspel en hopelijk een les dat er echt uit een ander vaatje getapt moet worden om straks in de competitie een rol van betekenis te spelen.

16-08-09 S.C.E – FC Kunde 3-3 (vriendschappelijk)
S.C.E startte voortvarend aan de eerste oefenwedstrijd thuis op het eigen sportpark nadat alle konijnen hollen vakkundig door de terreinmeester van zand waren voorzien. Binnen 20 minuten stond het 2-0 door een eigen doelpunt van FC Kunde en de tweede kwam van de voet van Daniel Heideveld. Hiermee was de wedstrijd voor gezien de eerste helft. De tweede helft kwam FC Kunde knap terug, ja zelf namen ze een 2-3 voorsprong maar in de allerlaatste minuut maakte Radjif Coffie alsnog de gelijkmaker 3-3. Het zonnetje maakte veel goed deze middag. Hopelijk gaat het a.s. dinsdag bij Alverna voor de beker beter.

11-08-09 Elistha – S.C.E 0-3 (vriendschappelijk)
S.C.E heeft een goede eerste wedstrijd achter de rug, in de aanloop naar het nieuwe seizoen. De start is veel belovend. Dankzij doelpunten van Niels Jansen en Milan Bosman voor rust en Guido Niehof na rust won S.C.E eenvoudig van Elistha met 0-3.

Junioren A 1

08-05-10 S.C.E A1 – Blauw Wit A1
Wedstrijd nummer 21. De voorlaatste wedstrijd. Er stond niets meer op het spel behalve dan de eer. Winnen van Blauw Wit was al weer een tijd geleden. Vandaag zat het erin. Als iedereen scherp en aanwezig was. Veel blessures en stages. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. N. Evers. We moesten aantreden met twee spelers geleend van de B1 en geen wissels spelers. Het zou een zware middag worden. Vanaf het begin werden we onder druk gezet. Job probeerde zijn verdediging op scherp te krijgen. Toch was het na 13 minuten 0-1. Een pass voor het doel langs lag voor het intikken en dit gebeurde dus ook. We waren even uit onze concentratie wat 4 minuten later resulteerde in een 0-2 achterstand. We bleven de combinaties zoeken wat af en toe goed lukte. In de 31 minuut nam Roy de bal mee langs de lijn. Na een actie naar binnen zette hij de bal voor op Tim. Handig draaide hij bij de verdediger weg. De speler van Blauw Wit raakte Tim in zijn draai en daardoor kwam Tim ten val. Een strafschop was het gevolg. Deze werd goed benut. De aansluittreffer stond op het scorebord. De zoektocht naar de gelijkmaker werd ingezet. Tot aan de rust werd deze niet gevonden. In de rust werd vooral gehamerd op het samenspel. Bij het begin van de tweede helft had Blauw Wit de aftrap. Meteen werd het doel van S.C.E gezocht. Een kopie van de eerste helft. Met dit verschil dat de bal al na 20 seconden in het doel lag. Een domper van jewelste. Deze keer hielden we de concentratie wel vast. In de 52e minuut hadden we wederom de aansluitingstreffer te pakken. Menno die na een pass van Sven de bal over de keeper heen lobte. Nu moesten we het goede spel vasthouden en uitbouwen naar een gelijkmaker. Dit duurde tot in de 84e minuut. De 3-3 was een doelpunt waar veel aan vooraf ging. Zo had Jordy meerdere pogingen nodig om de bal in het doel te schieten. Ook was er volgens de spelers van Blauw Wit een overtreding gemaakt door een S.C.E speler. De scheidsrechter oordeelde anders en keurde het doelpunt goed. Nu moesten we ook voor de overwinning gaan. Één minuut voor het einde had Menno een goede kans maar zag deze gekeerd worden. De bal kwam voor de voeten van Roy die de bal wel in het doel schoot. De overwinning was binnen handbereik. De gasten gingen nu alles of niets spelen om in ieder geval een gelikspel mee over de brug te nemen. Een vrije trap aan de zijlijn werd voorgegeven. Niemand raakte de bal en kon zodoende bij de tweede paal in het doel terecht komen. het was ons dus weer niet gelukt om van Blauw Wit te winnen. Misschien volgend seizoen.

01-05-10 DVE-Trajanus A1 – S.C.E A1
Wedstrijd nummer 20. Een wedstrijd op een voor ons ongewoon tijdstip. De wedstrijd begon om 11.30 uur. De tegenstander van vandaag was een directe concurrent voor één van de drie kopposities. De leiding was in handen van Dhr. A. v.d. Mee. De wedstrijd begon mooi op tijd en hopelijk was iedereen na de Koninginnedag van gisteren bij de les. Ook bij de tegenstander was dit probleem aanwezig. Wij hadden het betere van het veldspel maar konden dit niet in doelpunten uitdrukken. Pas na 13 minuten was het Menno die een steekpass van Tom doeltreffend afrondde. Lang hadden wij geen plezier van deze voorsprong. Tien minuten later was het alweer gelijk. Een vrije man kon de bal in de verre hoek schuiven. Vele kansen ten spijt konden we in de eerste helft het verschil niet maken. De tweede helft werd niet goed begonnen. De ruimtes werden te groot en DVE-Trajanus mocht vrij uit voetballen. In de 67 minuut was het een foutje van de verdediging die een tegendoelpunt inleidde. De 2-1 was niet meer dan een makkelijke intikker. Nog bijna in dezelfde minuut was het weer raak. Nu werd een spits vrij voor Job gezet. De bal verdween met een schuiver in de rechter onderhoek. Een herhaling van vorige wedstrijd doemde op. Tien minuten na de 3-1 was er zelfs nog een 4-1 op het scorebord. Een verkeerd genomen vrije trap gaf de verdediger van DVE-Trajanus de kans om het startschot te geven aan één van zijn spitsen. Een lange sprint werd met een doelpunt afgerond. De laatste tien minuten werd de wedstrijd uitgespeeld zonder dat daarbij doelpogingen waren.

26-04-10 Union A2 – S.C.E A1
Wedstrijd nummer 19. De derde wedstrijd in 5 dagen. We lijken wat dat betreft wel op een prof club. Hoeveel mag je verwachten van onze jongens. Deze wedstrijd was belangrijk om contact te houden met de directe concurrenten voor de tweede plaats. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. J. de Pijper. De wedstrijd begon om 8 uur. Spelers waren duidelijk niet bij de les en de wedstrijd verliep dus ook niet zoals we vooraf gehoopt hadden. In plaats van dat we opbouwend de aanval zochten werd weer vaak de lange bal gehanteerd. Hier hadden onze spitsen niet veel aan. De verdedigers van Union daarentegen hadden hier geen moeite mee. Zij konden na de herovering van de bal hun spel van achteruit opbouwen en met een lange pass hun snelle spitsen in stelling brengen. Hier hadden we veel moeite mee, mede doordat niet iedereen scherp speelde. Na 28 minuten werd een doorgebroken spits van Union binnen de zestien vastgehouden. De scheidsechter had dit gezien en kon niet anders beslissen dan het toekennen van een strafschop. Job zat in de goede hoek maar kon niet voorkomen dat de bal tegen de bal kwam. De bal ging terug het veld in en belandde voor de voeten van een doorgelopen aanvaller. Geen moeite voor deze speler om de bal alsnog in het doel te plaatsen. Toch was het zes minuten alweer gelijk. Een rommelgoal bracht ons op gelijke hoogte. de laatste 15 minuten van de eerste helft was het stuivertje wisselen m.b.t. de speelhelft. Gevaarlijk werden we niet meer. De tweede helft moest duidelijk beter. De tweede helft waren we nog minder scherp dan in de eerste helft. Union kon hier makkelijk van profiteren. Al na 7 minuten lag de bal in ons doel. Vanuit een corner kon de bal bij de eerste paal ingekopt worden. De deur werd opengezet en de één na de ander begon op ons doel te schieten. Een afstraffing lag in het verschiet. In het kort geef ik weer hoeveel tijd tussen de doelpunten zaten. 52e minuut 2-1, 69e 3-1, 77e 4-1, 81e 5-1 en 87e minuut de 6-1. Frustratie slopen in het team. De scheidsrechter kreeg overal de schuld van. Het minste geringste was aanleiding tot een woordenwisseling. De rest van week kregen de spelers rust toegezegd om volgende week optimaal een wedstrijd te spelen tegen een andere concurrent.

24-04-10 S.C.E A1 – VVLK A1
Wedstrijd nummer 18. Zoals alle andere wedstrijd mag ook deze niet verloren gaan. Iedereen was aanwezig en we hadden het vertrouwen dat we vandaag drie punten gingen pakken. De wedstrijd stond onder leiding van een KNVB afgevaardigde Dhr. L. Simons. De wedstrijd werd door VVLK met heel veel inzet begonnen. Wat al na 4 minuten resulteerde in een achterstand. Hier ging wel een verkeerde terugspeelbal aan vooraf. met andere woorden we gaven zelf de voorzet voor het doelpunt. Zo ging dat ook bij het tweede doepunt. Een foutje op het midden veld resulteerde in de 26e minuut in een 0-2. Toch was bij het tweede doelpunt een luchtje van een overtreding op Job. Zijn knie werd getest op bestandheid tegen noppen. Toch werd het doelpunt toegekend. De aanvallen bleven komen en zelf creëerde we niet veel kansen. De tweede helft moest dat anders. Hopelijk had de trainer nog iets om uit zijn hoed te halen. De tweede helft werd er duidelijk beter gevoetbald. De kansen dienden zich aan en moesten alleen nog benut worden. Pas in de 26 minuut Was het Tim die na aangeven van Jeffrey een knal op het doel los liet. De bal ging het doel in en was voor ons het startsein voor de gelijkmaker. Dat deze al 6 minuten later op het scorebord stond was geen verrassing. Tim Mocht een vrije trap nemen ter hoogte van de dug out. Youri werd naar voren gestuurd voor meer kopkracht. De bal vertrok van de voeten van Tim richting doel. De bal ging vlak onder de lat het doel in. De keeper zat er nog even aan maar kon de bal niet keren. Als we dan toch gelijk komen moest er ook maar voor de overwinning gegaan worden. Twee minuten na de gelijkmaker was die treffer daar. Een hard schot van Jordy die na een pass van Tim in het doel belandde. De overwinning was een hele opluchting. Maandag de volgende wedstrijd. Ook hier moeten drie punten gehaald worden.

22-04-10 Woezik A2 – S.C.E A1
Wedstrijd nummer 17. Een wedstrijd die in de avond gespeeld zal gaan worden. De aanvangstijd was 20.00 uur waardoor diverse spelers verhinderd waren (werk). Daarbij optellend een aantal geblesseerde spelers. We moesten het team dus aanvullen met spelers uit de B1. De wedstrijd stond onder leiding van een afgevaardigde van de KNVB, Dhr. T. Loomans. Om bovenin mee te blijven draaien moest er ook vanavond gewonnen worden. De wedstrijd werd fanatiek begonnen en de eerste kans diende zich al na enkele seconde aan. Helaas werd de bal door de doelman tegengehouden. We bleven aandringen en al snel werd duidelijk dat we de bovenliggende partij waren. Toch was er al na 4 minuten een tegendoelpunt te noteren. Uit een vrije trap belandde de bal achter onze verdediging en met een hak balletje ging de bal in het doel. Dit was niet de bedoeling. Gelukkig maakte we snel hierna de gelijkmaker. Een pass van Pascal zette Tim vrij voor het doel. Hij wachtte geduldig totdat de keeper naar de grond ging en kon de bal rustig in de andere hoek plaatsen. Na een half uur voetballen kwamen we op voorsprong. De bal vertrok van de voeten van Menno, nieuw in ons team, en via het hoofd van Jeffrey ging de bal in het doel van Woezik. De voorsprong werd vastgehouden tot aan de rust. In de kleedkamer heerste een gelaten sfeer. De druk van het kampioenschap was duidelijk van de schouders van de spelers afgevallen. De tweede helft moest een verruiming van de voorsprong brengen. Dit liep niet helemaal volgens plan. Pas na een klein half uur was de 1-3 een feit. De opkomende Andrew paste naar Jordy die vanaf de achterlijn Menno in stelling bracht. We konden niet lang genieten van de twee punten voorsprong 9 minuten na het doelpunt was het Woezik die nadrukkelijk de aanval zocht en dit bekroond zagen met een doelpunt. Een hoge pass door het centrum. Job kwam nog wel uit zijn doel maar kon niet voorkomen dat de bal met een mooie Lob in het doel verdween. Wederom moesten we op jacht naar de twee doelpunten voorsprong. Drie minuten later was het weer Menno die een terug speel bal goed behandelde. Toch bleef Woezik op zoek naar doelpunten door hun aanvallende spel op te voeren. Twee minuten na de 2-4 was het 3-4. Aan dit doelpunt zat een behoorlijk luchtje van buitenspel. De scheidsrechter besliste anders en Woezik was weer in de race voor een gelijkspel. Er waren 4 minuten extra speeltijd voor nodig om te zien dat de 3-4 het laatste doelpunt van de wedstrijd was. De driepunten zaten in de pocket en gingen mee naar Lindenholt. Zaterdag de volgende wedstrijd en dan maandag weer.

10-04-10 Groesbeekse Boys A1D – S.C.E A1
Wedstrijd nummer 16. Een wedstrijd die ook administratief afgedaan kan worden. Althans dat werd gedacht. De tegenstander zou geen probleem op moeten leveren maar er moest eerst meer doelpunten gescoord worden dan de gastheren. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Thijssen. Om de concurrentie voor of bij te blijven moest er ook vandaag gewonnen worden. De wedstrijd werd goed begonnen. Al na drie minuten was het schot van Kevin die op de lat uiteen spatte. Één minuut later was het toch raak. Jeffrey die zijn eigen kansloos achtte legde terug op Jordy. Die had het voor het uitkiezen. De 0-1 was daar. Een snel doelpunt moest verlichting brengen. De bal moest snel van voet naar voet gespeeld worden en zo door de verdediging heen snijden. Niets was minder waar. De hoge bal werd veelvuldig gehanteerd. Zeven minuten na de openingstreffer was de gelijkmaker op het scorebord gezet. We werden niet zenuwachtig maar gingen juist beter voetballen. In de 26e minuut kon Tim na aangeven van Etienne (A2) de keeper uitspelen en de bal in het doel plaatsen. Twee minuten voor het rustsignaal kregen we een corner. Tim schoot de bal voor en via het hoofd van een verdediger ging de bal in het doel. In de rust werd erop gehamerd dat er vanuit de positie gevoetbald moet worden en de bal het werk moet doen. Het vierde doelpunt bleef angstvallig lang uit. Pas na 23 minuten kon Jeffrey zijn 1e doelpunt van 2010 aantekenen. Kevin was de aangever van deze kans. De ban leek nu wel gebroken. De kansen stapelde zich op. De 1-5 was dus een logisch gevolg van het spel wat op de mat werd gelegd. Het was Etienne(A2) die een solo actie liet zien die deed denken aan de weergaloze actie van een andere wereldspeler. Vanaf eigenhelft kon hij helemaal opstomen tot binnen de zestien van de tegenstander. Het schot op het doel belandde via een verdediger in het net. Tom kreeg zijn gegunde doelpunt. Nadat hij eerder een niet te missen kans tegen de paal had geschoten, was het in de 43e minuut een voorzet van Jeffrey die wederom een niet te missen kans aan Tom gaf. Deze keer stond er geen paal in de weg. Verdiende overwinning die de burger weer moed geeft.

27-03-10 S.C.E A1 – AWC A2
Wedstrijd nummer 15. Een wedstrijd met een heel mooi affiche. De nummer één tegen de nummer twee. Er was vandaag maar één ding wat geldt, WINNEN. De leiding was in handen van Dhr. S. Janssen. De bedoelingen waren duidelijk nu lag het alleen nog aan de uitvoering. In de eerste paar minuten kregen we twee kansen, waarvan de mooiste was van Jeffrey. Een bal in de diepte werd op waarde geschat. Jeffrey stond oog in oog met de keeper. Hij lobte de bal over de keeper richting doel. Helaas had de bal geen vaart genoeg zodat hij voor de doellijn weggewerkt kon worden. De andere kans werd door de keeper tegen gehouden. Door slecht veldspel onzerzijds kwam AWC steeds beter in hun spel. Wat zich na 19 minuten uitte in een doelpunt. Een speler kwam op over de rechterkant. In plaats van dat hij de bal voorgaf, schoot hij meteen op doel. Tot onze schik kwam de bal in de kruising van de korte hoek. Een domper eerste klas. Ook na de spelhervatting kregen wij geen vat op het spel en konden we niet gevaarlijk worden. In de 32e minuut werd het nog erger. De 0-2 kwam op het scorebord. Een doelpunt die bij de eerste paal vanaf links werd binnen geschoven. Dit betekende ook meteen de ruststand. In de kleedkamer werd de ontevredenheid van de trainer niet onder stoelen of banken geschoven. er was te weinig beweging en daardoor werd er teveel ruimte weggegeven aan een tegenstander die er wel raad mee weet. In de tweede helft werd er iets beter gepresteerd. Maar kansen op doelpunten waren er nauwelijks te zien. Het verschil met de eerste helft was nu dat we in ieder geval de bal bij ons doel weg konden houden. De bal die wel op het doel werd geschoten was voor Job die liet zien ook vandaag weer zijn mannetje te staan. Doordat AWC bleef aandringen was een derde doelpunt niet te voorkomen. In de 90e minuut werd de bal na een voorzet van links in het doel gekopt, een verlies dat hopelijk geen doorwerking heeft voor de rest van het seizoen.

20-11-10 S.C.E A1 – Juliana’31 A2D
Wedstrijd nummer 14. Een wedstrijd die ons op de tweede plaats moest houden en misschien wel dat we de positie konden verstevigen. Hiervoor waren we afhankelijk van andere uitslagen. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. S. Janssen. Vanaf het begin van de wedstrijd probeerde wij in ons spel te komen maar door fouten kwamen er geen uitgespeelde kansen. Als er eenmaal wel de bal van voet naar voet werd gespeeld kwamen we er vrij gemakkelijk door. Helaas resulteerde dat niet in doelpunten. Zo was Jeffrey dicht bij een doelpunt, de keeper lag in de weg en zag daardoor zijn inzet gekeerd. Ook Juliana’31 kreeg kansen. Dit mede omdat wij achterin met twee man dekkers speelde en een vrije man. Fouten in de verdediging zouden genadeloos worden afgestraft. Maar wij hebben Job. Ook vandaag redde hij ons van een achterstand. Andrew moest vijf minuten voor het rustsignaal het veld verlaten met een liesblessure, hij werd vervangen door Pascal. De rust werd gebruikt om de gelederen weer op orde te brengen. Pijntjes moesten weggespeeld worden en iedereen moest voor 100% er voor gaan. Tien minuten in de tweede helft was er een botsing tussen een Juliana’31 speler en Pascal. Pascal werd door iets geraakt (elleboog?) en moest het veld verlaten met een dikke lip en een bloedneus. We waren dus al snel door de wissels heen. We bleven zoeken naar die bevrijdingstreffer. De overtredingen werden van beide kanten iets harder waar ook steeds vaker om een kaart werd gevraagd. (hoort niet) De kansen dienden zich steeds vaker aan. Het spel werd beter en het was wachten op een doelpunt. Jeffrey en Tim werden beide vakkundig gestopt (overtreding) door de verdediging van Juliana’31. Dat we toch nog met driepunten het einde van de wedstrijd haalde was niet helemaal ongelukkig. In de extra tijd schoot Tim vanuit een corner voor het doel langs. Bij de tweede paal stond Pieke die de bal naar de grond kopte. De bal kwam tussen de benen van de keeper en had nog genoeg snelheid om de doelijn te passeren. Een belangrijke overwinning die niet zo makkelijk was.

13-03-10 Overasseltse Boys A1 – S.C.E A1
Wedstrijd nummer 13. een wedstrijd die ons weer terug moest brengen op de tweede plaats. De tegenstander van vandaag waren de Boys uit Overasselt. De wedstrijd was in een eerder stadium afgelast wegens het slechte weer. eindelijk konden we dan de degens kruisen op het veld te Overasselt. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. S. v.d. Vrande. Op het laatste moment opgetrommeld door afmelding van de eigenlijke scheidsrechter. De eerste 10 minuten waren volledig voor S.C.E. Daarna gingen wij het spelletje van De Overasseltse Boys mee spelen waardoor wij niet in ons goede spel kwamen. veel lange ballen spelen. Waardoor we vaak buiten spel stonden of de bal door de goede keeper van de gast heren kon worden onderschept. Het tempo lag veel te laag. de hele eerste helft was dit het beeld wat te zien was. Hiervoor waren de toeschouwers niet naar deze wedstrijd gekomen? In de rust werd duidelijk gemaakt dat de bal sneller moest circuleren. De middenvelders te diep stonden waardoor de aanvaller te weinig ruimte kregen. Pieke en Andrew moesten vanwege hun lichte blessure het veld ruimen. Sven en Kevin namen hun plaatsen in. Na het fluitsignaal van de tweede helft werd meteen het doel gezocht. In de tweede minuut hadden we bijna een doelpunt te pakken. de bal belandde naast het doel. Toch werd er een corner aan overgehouden. Na wat geduw en getrek bij de keeper kon Tim eindelijk de corner nemen. Kevin stond bij de eerste paal en kopte de bal vlak voor de keeper in het doel. de ban leek gebroken. Negen minuten later was er dan ook de 0-2. Een aanval die na een schot van Sven op de paal voor de voeten van Tim kwam. Tim krulde de bal in de verre kruising. Een kwartier na de 0-2 werd het 0-3. Een doelpunt wat een kopie kon zijn van de eerste. Met dit verschil dat de bal nu vanaf de andere kant voor werd gegeven. Mitch legde de bal bij de eerste paal op het hoofd van Kevin. De overwinning zat in de pocket. Drie minuten na de beslissingstreffer kreeg Kevin een cadeautje. een bal die als voorzet was bedoeld ging via de rug van een verdediger in het doel. De 0-4 kon zelfs verder uitgebreid worden als er niet egoïstisch werd gevoetbald. De wedstrijd werd ontsierd door drie gele kaarten. Ook hier waren we winnaar in Tim (vasthouden) en Sven (obstructie) konden een gele prent ontvangen. Één speler van Overasseltse Boys (obstructie) kreeg ook een gele kaart.

08-03-10 S.C.E A1 – De Trekvogels A1 (5-1)

De eerste competitiewedstrijd na een te lange winterstop. De tegenstander waren De Trekvogels. De verloren oefenwedstrijden tijdens de winterstop knaagde aan ons zelfvertrouwen. Deze wedstrijd moest daar verandering in brengen. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. R. de Jong. Vanaf het startsignaal werd het vijandelijk doel gezocht, maar moeilijk gevonden. Vele kansen werden om zeep geholpen door onscherpte of falend geluk. Ook de keeper van de gasten werkte niet mee. Vaak stond hij in de baan van het schot. Job daarentegen had een rustige eerste helft. Hooguit bij een terugspeelbal moest hij in actie komen. Maar in de 25e minuut was ook hij niet bij machte om de aanval van de trekvogels te keren. een middenvelder kon zo doorlopen en met een zacht schot in de bal in ons doel schieten. De moed ging ons niet in de schoenen zitten maar bracht ons nog meer inzet om zelf een doelpunt te maken. De eerste helft zal dit niet meer lukken. In de kleedkamer hoefde de trainer niet veel te zeggen. De speelwijze was goed. Het was alleen wachten op het eerste doelpunt. Andere zullen dan automatisch volgen. In het begin van de tweede helft werd de aanval ingezet. De eerste kans werd afgeslagen wat resulteerde in een corner. Mitch nam de corner welke in één keer in het doel belandde. Het ijs was gebroken, nu kijken of de trainer gelijk had. het doel van de Trekvogels werd belaagd, maar het duurde toch nog tot de 28e minuut dat er een doelpunt werd gemaakt. Jordy brak door de verdediging door goed weg te draaien van de verdediger. Deze had vervolgens een keus om een overtreding te maken of Jordy laten schieten. Hij besloot voor het eerste. een strafschop was het resultaat. Tim kwam naar voren en schoot de bal onberispelijk in de touwen. Het ijs was nu echt gebroken. Één minuut later was het Tom die op aangeven van Menno(B1) knap afrondde. de wedstrijd leek gespeeld. Toch kwamen de gasten er af en toe nog gevaarlijk uit. Door knap optreden van Job bleef een aansluitingstreffer bespaard. Diverse spelers kregen rust voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Zo was Pascal bij zijn eerste balcontact meteen trefzeker. Koud in het veld kopte hij de bal uit een corner in het doel. Dat wij dit nog niet genoeg vonden bleek ver in extra tijd. Jordy scoorde zijn verdiende doelpuntje en bracht daarmee de eindstand op 5-1. Volgens mij zijn we klaar voor Union.

12-12-09 S.C.E A1 – Achilles’29 A1 (2-1)
Wedstrijd nummer 11. De laatste wedstrijd voor de winterstop. De tegenstander heet Achilles’29 en we hebben nog een appeltje met de heren uit Groesbeek te schillen. De 4-0 nederlaag van vorige keer moest uit het geheugen gespeeld worden. De afgelopen weken was goed getraind. Nu moest het nog in een wedstrijd tot uitvoer worden gebracht. De wedstrijd was in handen van Dhr. S. Jansen. we begonnen meteen met een duidelijkere drang naar voren. Zowel Achilles als wij wilden opbouwen vanuit de achterste lijn. De eerste grote kans werd na 18 minuten gemist. Youri had het vizier nog niet op scherp staan. Het doelpunt was een kwestie van tijd, al begon deze te dringen. Pas in de 46e minuut van de eerste helft was het raak. De belangrijke 1-0 gemaakte na een individuele actie van Tim. Zelf geschoten met een geplaatst schot over de keeper in de verre hoek. De tweede helft werd door de gasten aangepakt met aanvallender spel. Een doorgeschoven middenvelder die meer dreiging op ons doel moest geven. Toch was het na 20 minuten 2-0. Een voorzet van Tim waarbij Jeffrey alleen maar zijn voet er tegenaan hoefde te zetten. (Je moet er maar staan). De druk van Achilles’29 werd steeds groter. Het laatste kwartier werd zelfs gespeeld met 5 aanvallers. Tien minuten voor tijd werd een bal van vlak buiten de zestien ingeschoten. Job had geen zicht op de bal. de 2-1 gaf Achilles’29 het idee dat er misschien meer te halen viel. De druk was bijna niet te houden. Maar omdat er ook bij de tegenstander onrust in het spel sloop kwam onze voorsprong niet meer in gevaar.

28-11-09 Juliana’31 A2 – S.C.E A1 (0-4)
Wedstrijd nummer 10. een lager geplaatst team waar onderschatting op de loer ligt. Om contact te houden met de top drie moest ook vandaag gewonnen worden. De wedstrijd lag in handen Dhr. L.A. Hartemink, een afgevaardigde van de KNVB. Door de vele regen die de afgelopen dagen was gevallen was het de vraag of de wedstrijd wel door zou gaan. Na diverse telefoontjes richting Malden kwam de verlossende woorden: it get oan”. Vrij vertaald: “het gaat door”. De wedstrijd moest fel begonnen worden om meteen druk te zetten en snel op voorsprong te komen. Al na negen minuten was het raak. Een handsbal in het strafschopgebied van Juliana werd gezien maar voordeel werd toegekend. Tim kon zodoende Jeffrey bereiken. Die vervolgens met Links de bal in de touwen schoot. Nu moesten we dit goede spel doorzetten en de voorsprong uitbouwen. Pas in de 36e minuut waren het weer Jeffrey en Tim die voor de 2-0 zorgden. Een pass van Jeffrey op Tim die doordat de keeper de bal miste een niet te missen kans had. Een mooie ruststand. toch waren er enkele opmerkingen van de trainer. De opbouw moest beter. In de tweede helft wilde Juliana iets meer naar voren voetballen. Door goed verdedigend werk werden kansen vroeg om zeep geholpen. een enkel schot vanuit de tweede lijn werden gekeerd door Job. In de 22e minuut legde wij Juliana het zwijgen op. het derde doelpunt kwam op naam van Tim. Mitch nam een vrije trap snel. Tim was de oplettende man en kon met de bal langs de lijn naar het doel lopen en afronden in de verre hoek. Het was een zwaar veld waardoor diverse spelers met lichte blessures het veld moesten verlaten. Drie minuten voor het einde was daar eindelijk het doelpuntje van Tom. Een speler die weken lang de bank warm hield en deze keer de laatste tien minuten mocht meedoen. Een vrije trap van Youri bracht de bal bij Tim die een pass verzorgde op Tom. Zonder twijfeling schoot hij de bal in het doel. De 0-4 eindstand was een verdienste aan een team van 15 spelers die alles voor elkaar overhadden. Gaten werden voor elkaar dicht gelopen. Positief coaching werd perfect opgepakt. De trainers waren blij dit te zien. Als het voetballend ook nog beter wordt, (een taak voor de trainers) wordt het moeilijk voor de tegenstander om nog van ons te winnen.

21-09-09 Blauw Wit A1 – S.C.E A1 (2-2)
Wedstrijdnummer 9 alweer. Ook deze keer een tegenstander waarvan we in de bekercompetitie ruim van verloren hadden. Een gevoel van dat het deze keer anders moest was aanwezig. De achterstand was vier punten. Dhr. A. van Wijhe had vanmiddag te touwtjes in handen. We begonnen goed aan de wedstrijd. De bal ging van voet naar voet zonder dat daar een speler van Blauw Wit aan zat. De eerste 20 minuten waren echt voor S.C.E. Nou moest dat nog duidelijk worden gemaakt in doelpunten. In de 28e minuut was het dan ook raak. Niet daadkrachtig optreden binnen de 16 gaf een aanvaller van de gastheren de kans om de bal in ons doel te schieten. Een achterstand die ons van ons stuk bracht. De bal ging niet meer makkelijk rond en er waren diverse kleine overtredingen voor nodig om het spel van Blauw Wit te ontregelen. gelukkig werden er niet nog meer doelpunten tegen ons gemaakt, zodat we met een kleine achterstand de kleedkamer in konden gaan om naar de preek van de trainer te luisteren. De preek had het gewenste uitwerking in de tweede helft. Al na 11 minuten Gaf Tim een steekpass naar Jeffrey die op zijn beurt de keeper op het verkeerde been zette. de gelijkmaker was meer dan verdiend. We namen natuurlijk een genoegen met een gelijkspel. Na een half uur spelen in de tweede helft was het wederom het gouden koppel Tim en Jeffrey die net als bij het eerste doelpunt de samenwerking beloond zagen met een doelpunt. We mochten niet al te lang genieten van de voorsprong want één minuut later stond het alweer gelijk. Een voorzet van de achterlijn werd bij de tweede paal ingetikt. Er was nog een kwartier te gaan en beide partijen wilden winnen. het bleef bij 2-2 zodat het onderling verschil op de ranglijst hetzelfde blijft.

14-11-09 S.C.E A1 – DVE-Trajanus A1
Wedstrijd nummer 8. Een thuiswedstrijd tegen DVE-Trajanus die ons in de bekercompetitie met 4-2 te kijk hadden gezet. We hadden dus iets goed te maken. De leiding was in handen van Dhr. M. Versteege. Na de slechte wedstrijd van vorige week moesten wij ons herpakken. DVE-Trajanus begon de wedstrijd met te weinig spelers zodat we meteen jacht moesten maken op het doel van de gasten. Deze opdracht liep niet lekker omdat de bal snelheid te laag lag en de passing niet goed was. In de 24e minuut was het eindelijk wel raak, een voorzet vanaf rechts van Tim waar Jeffrey alleen het hoofd maar tegenaan hoefde te zetten. Deze voorsprong moest als een bevrijding werken. Jammer genoeg had dit niet de gewenste uitwerking. Slecht veldspel en beleving bracht niet wat we wilden zien. De rust werd niet geheel ongelukkig met deze stand bereikt. In de kleedkamer werd benut om in alle rust de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. De tweede helft bracht niet meer rust in het spel. De bal ging zenuwachtig over het veld zodat veel kansen in een vroeg stadium de nek om werd gedraaid. Een kwartier na aanvang werd nadat Job een redding had verricht de bal alsnog uit het S.C.E doel gehaald. Slecht uitverdedigen en kordaat optreden van de achterhoede lag hieraan ten grondslag. Beide ploegen maakten geen aanspraak op een overwinning. Toch was het S.C.E die met de drie punten huiswaarts keerden. Een paar minuten voor tijd was een vrije trap van Zana nodig om Youri in stelling te brengen. Via het hoofd belandde de bal in de touwen van het DVE doel.

07-11-09 VVLK A1D – S.C.E A1
De zevende wedstrijd bracht ons naar Leuth waar het team van VVLK op ons wachtte. Op de ranglijst een directe concurrent. Maar als we uitgaan van onze eigen krachten moet ook hier vanmiddag drie punten te halen zijn. De scheidsrechter was Dhr. E. de Beijer. Het resultaat van vorige week moest geëvenaard worden of misschien wel verbeterd. De wedstrijd werd fanatiek begonnen. VVLK moest overdonderd worden en een snel doelpunt moest ruimte bieden aan meer. Na 11 minuten was het al raak. Na een verre uittrap van Job, net als vorige week, kwam de bal achter de verdediging van VVLK. Jeffrey was ter plaatse. Na aanname kapte hij de keeper uit en schoof de bal in het doel. De rest van de eerste helft vervielen we vaak in lange ballen waar onze spitsen niet veel mee konden. De opbouw moest beter. Job moest een paar keer handelend optreden maar onze gastheren waren niet echt gevaarlijk. In de rust werd verteld wat er beter moest, de lange bal moest eruit en de snelheid moest omhoog. De tweede helft werd goed begonnen,gedreven werd het doel gezocht. Pas na 14 minuten was de 0-1 op het scorebord te zien. Pieke die met een steekpass Tim vrij voor het doel zette. Hij kon kiezen tussen zelf schieten of de bal afleggen naar Kevin. Daar waar hij in de eerste helft de bal had afgelegd besloot hij nu als een echte spits zelf te schieten. Een schuiver in de korte hoek betekende de 0-2. De tegenstander leek gebroken en meer doelpunten leken eraan te komen. helaas vervielen we weer in de fouten van de eerste helft. Doordat VVLK meer opportunistischer ging voetballen kregen ook zij enkele kleine kansjes. Job had zijn dag en hield wederom de nul. Een kwartier voor het einde was een hoge bal, Tim kopte de bal door Kevin had een vrije bal en hoefde de bal alleen maar in te tikken. Bij de hoge bal was er ook nog iets anders wat speelde. De uitkomende keeper raakte een eigen speler. Deze bleef zwaar gehavend op het veld liggen. Het laatste kwartier gebeurde er van beide kanten niets meer. De 0-3 was een mooie eindstand.

31-10-09 S.C.E A1 – Groesbeekse Boys A1D
De zesde wedstrijd tegen een tegenstander die op papier te verslaan moet zijn. De wedstrijd zou geleidt worden door een afgevaardigde van de KNVB maar deze liet verstek gaan. Gelukkig was Dhr. S. Jansen alsnog bereidt om deze wedstrijd te leiden. Hiervoor moest wel één en ander geregeld worden. Ook hiervoor dank aan iedereen die zijn medewerking hieraan heeft verleend. Iedereen was gebrand om de slechte prestatie van vorige wedstrijd ten doen vergeten. De taken werden verdeeld en de teamopdracht was makkelijk, winnen. We waren vanaf het begin de betere wat zich na 14 minuten in een doelpunt uitte. Een verre uittrap van Job ging over de verdediger heen en kwam bij Tim. Hij kon zelf op het doel schieten maar zag dat Jeffrey er beter voorstond. De 1-0 stond op het scorebord. Het tweede doelpunt van S.C.E had wel iets weg van het eerste. Wederom een lange bal over de verdedigers. Ook hier kreeg Tim de bal. Hij kapte de keeper uit en schoof de bal in het doel. Dat er niet meer doelpunten voor de rust waren gevallen mag apart worden genoemd. In de kleedkamer was duidelijk dat we vanmiddag weinig last zouden krijgen van onze gasten. De taken werden tot nu toe goed uitgevoerd al mag er in de afronding iets scherper gereageerd worden. De tweede helft was amper 5 minuten oud toen Tim een schot loste op het doel van de Groesbeekse Boys. Het schot werd gekeerd maar kwam voor de voeten van Jeffrey. Hij schoot de bal simpel in het doel. De reserve spelers kregen hun kansen om te laten zien dat zij niet onder doen voor de basis spelers. Een kwartier voor het einde werd het ook nog 4-0 door toedoen van Jordy. Vijf minuten later was het Tom die zijn doelpuntje meepikte op aangeven van Tim. Nog hadden we niet genoeg. Drie minuten voor het einde was het Andrew die ook zijn doelpunt maakte. Een verdiende overwinning die hopelijk volgende week voortgezet kan worden.

17-10-09 AWC A2 – S.C.E A1
De vijfde competitiewedstrijd tegen een tegenstander waartegen moeilijk te winnen is. In het verleden veel wedstrijden gespeeld tegen AWC maar zelden werd met de drie punten huiswaarts gekeerd. Vandaag restte ons dus een schone taak. De leiding was in handen van Dhr. G. Polman. De wedstrijd werd fanatiek gestart wat zich meteen uitte in een kans van Tim. De kans werd niet benut. Zo ging het gedurende de eerste 20 minuten. De drang op het vijandelijk doel verslapte en een diepe bal van AWC werd verkeerd beoordeeld door onze verdediging wat meteen een 1-0 achterstand betekende. Een kwartier later was het 4-0. Er raar beeld van de wedstrijd. De 2-0 was het gevolg door de bal afkomstig uit de verdediging in één keer op doel te schieten. De 3-0 en 4-0 waren van gelijke aard. Wederom fouten in de verdediging betekende een grote achterstand welke ook de ruststand was. Geen kans weggegeven maar toch 4 doelpunten tegen. De rust werd benut om maar eens te vertellen waar het aan schort. De trainer was ouderwets boos op zijn spelers. Nadat hij uit de kleedkamer vertrokken was heerste er nog een lange stilte. Iedereen ging bij zichzelf ten rade. De tweede helft moest opheldering brengen. Pas in de 70e minuut was het Tim die de treffer voor S.C.E maakte. Tien minuten later was het Jordy die het tweede S.C.E treffer maakte. De derde S.C.E treffer was in de maak maar kwam niet op het scorebord. Veel ergernis op het veld wat leidde tot meerdere gele kaarten voor commentaar op de leiding.

03-10-09 S.C.E A1 – Union A2
De vierde competitiewedstrijd tegen een tegenstander die lastig te bestrijden is. Met de overwinning van vorige week waren we gebrand om dit vandaag door te zetten. Twee spelers moesten voor de wedstrijd al afhaken vanwege een blessure. Het team aangevuld met Pascal (A2) en Donny (B2) kon toch nog aan de wedstrijd beginnen. De leiding was in handen van Dhr. Liskamp. Het was een winderige dag, wat waarschijnlijk zijn invloed zal hebben op het spel. Union mocht het spel beginnen met de aftrap. Een fel begin van de gasten bracht ons al meteen in een lastig pakket. Doelpunten bleven gelukkig uit. Toch was het na 23 minuten raak. Een voorzet werd verkeerd behandeld door Job, zodat de bal voor de voeten van een aanvaller kwam. De 1-0 was daar. Wij raakten niet van slag en bleven gewoon voetballen. Het veldspel was onrustig en veelal werd de lange bal gehanteerd. Duels werden niet gewonnen en dus werden er geen kansen gecreëerd. Vlak voor tijd kregen we nog een domper te verwerken. De 0-2 kwam uit een lange bal waarbij er niet goed gedekt werd. De stilte in de kleedkamer was te snijden. Marco deed zijn zegje, gevolgd met een kleine discussie. De tweede helft moest beter. Een snel doelpunt zal ons helpen weer in de wedstrijd te komen. Na 8 minuten was dat er dan ook, Job gaf een diepe bal door goed doorlopen en opjagen van de tegenstander kwam de bal voor de voeten van Jeffrey. De eerste helft had hij al een kans gehad. Deze keer werd de keeper uitgekapt en de bal ging het net in. De aansluittreffer was daar. We waren nog in een hosanna stemming toen Union de 1-3 maakte. Door een foutje op het middenveld kon een aanval doeltreffend worden afgerond. We lieten het er niet bij zitten. Vijf minuten na het doelpunt waren wij aan de beurt. een één tweetje tussen Kevin en Jeffrey werd door de laatste afgerond. Deze keer werd gewaakt om niet weer dezelfde fout te maken. In de 68e minuut kregen we verdiende loon. De gelijkmaker kwam wederom van de voeten van Jeffrey. Nadat een schot van Tim door de keeper werd gestopt, stond Jeffrey op de juiste plaats. Nog twintig minuten te gaan en de overwinning zat erin. Het spelniveau daalde waardoor ook Union nog kansen kreeg. In de laatste minuut moest zelfs de paal nog redding brengen om niet alsnog met nul punten naar huis te keren.

26-09-09 Trekvogels A1 – S.C.E A1
Derde competitiewedstrijd en tijd voor verbetering. Na twee maal verloren te hebben willen we ook eens weten hoe een overwinning aanvoelt. De Trekvogels zijn het doelwit en met minder dan drie punten wordt geen genoegen genomen. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. J Gerrits. De wedstrijd begon na één minuut stilte wegens een overlijden. Wij hadden de toss gewonnen en kozen een speelhelft. De aftrap was dus aan de Trekvogels. S.C.E begon fel aan de wedstrijd wat meteen resulteerde in een schot richting doel. Na 10 minuten kregen we een corner welke genomen werd door Tim. Na slecht uitverdedigen kwam de bal voor de voeten van Jordy, een uithaal deed de bal in het rechterhoek belandden. De voorsprong was verdiend na een goede eerste 10 minuten. Tien minuten later was het een kaats van Tim die Kevin in staat stelde om uit te halen. De 2-0 was geboren. Het spel zakte iets in waardoor ook de Trekvogels een kans kregen. In de 27e minuut was de keeper al gepasseerd maar dankzij meelopen van Andrew kan hij de bal voor de lijn wegschieten. Toch kon een tegendoelpunt niet uitblijven. 5 minuten na de laatste kans was het een aanval van de gastheren waarbij de buitenspel werd omzeild, dit bracht ons niet van ons stuk. In de 36e minuut was het Pascal (A2) die de bal met enig geluk over de keeper heen schot. De bal ging het doel in en dit betekende dat het verschil weer twee doelpunten was. Voor het rustsignaal was het nog één maal raak. Wederom uit een corner scoorde Jeffrey. Het speciale aan dit doelpunt was dat hij scoorde met het hoofd. Bij het begin van de tweede helft werd weer fel begonnen. Drie minuten in de tweede helft was het een één-tweetje tussen Kevin en Jeffrey waarna Tim met een pass vrij werd gezet. De bal ging het doel in en het vijfde doelpunt was een feit. De aanvallen bleven lopen en de Trekvogels hadden het wel gezien. Nauwelijks kwamen zij er nog uit. In de 60e minuut was het Kevin, die nadat het schot van Youri gestopt was door de keeper, de bal alsnog in het doel schot. Een kwartier voor het einde scoorde wij het zevende en laatste doelpunt van deze wedstrijd. Een voorzet van Kevin waarna Jeffrey opnieuw het net deed bollen. Een glansrijke overwinning en hier moeten we moed uit putten voor de volgende wedstrijd.

19-09-09 S.C.E A1 – Woezik A2
Tweede competitiewedstrijd van dit seizoen en na het verlies van vorige week moet er deze keer gewonnen worden. De tegenstander kwam van Woezik, waar de plaatselijke vorige week een goed resultaat had neergezet. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. S. Jansen. De wedstrijd werd goed begonnen met meteen een aanval richting vijandelijk doel. Jammer genoeg werd deze niet omgezet in een goede kans, maar belandde over de achterlijn. De bal ging snel van voet naar voet, precies zoals afgesproken was. Het tempo lag misschien nog iets te laag maar S.C.E had het meeste balbezit en kansen. Toch duurde het tot de 30e minuut voordat het eerste doelpunt te noteren viel. Een steekbal van Mitch werd vakkundig afgerond door Pieke. De 1-0 was daar en een soort opluchting ging door het team en begeleiders. Zou het deze keer dan gebeuren? Tien minuten na de voorsprong kreeg Woezik een vrije trap te nemen na gevaarlijk spel van één van de spelers van S.C.E. De muur kon de bal niet keren en de bal belandde in één keer in het doel. Dit was tevens de ruststand. In de rust werd aangegeven waar het wederom mis gaat. Tegenstander speelde veel de lange bal waar wij vervolgens in mee gaan. Het spel van de eerste half uur moet voortgezet worden. De tweede helft begon goed. Na een kwartier had Woezik een aanval waarbij de bal in een duel voor de voeten van een aanvaller viel die vrij bij de tweede paal viel. een makkelijkere kans kon hij zich niet wensen en de 1-2 was een feit. Een kwartier later was een fout van een verdediger nodig om de 1-3 op het scorebord te zetten. Twee minuten voor tijd konden wij eindelijk iets terug doen. De aansluitingstreffer was een mooi schot onder de keeper door van Jordy. de gelijkmaker zat eraan te komen. teveel kansen werden om zeep geholpen door niet daadkrachtig optreden. In blessure tijd kreeg Woezik in een counter een grote kans. De bal werd niet behandeld door Zana zodat hij de doorgebroken speler moest vastpakken. De scheidsrechter was mild en gaf de gasten een directe vrije trap. Deze was een kopie van het eerste doelpunt. Dus bracht dit doelpunt de eindstand op het scorebord. Een speciaal bedankje voor Marzouk Mechbal, Hij verving de assistent scheidsrechter voor deze wedstrijd

05-09-09 Blauw Wit A1 – S.C.E A1
De tweede bekerwedstrijd bracht ons naar de andere kant van het Maas-Waal kanaal. Blauw Wit was deze dag onze tegenstander en ook dit team komen we nog twee maal tegen in de competitie. Na de nederlaag eerder deze week moest er iets recht gezet worden. De duels moesten gewonnen worden en meer strijd getoond. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. T. Wijhe. Na de toss werd er van speelhelft geruild en de wedstrijd kon beginnen. Het was al snel duidelijk dit wordt niet gemakkelijk deze middag. Na 10 minuten stonden we achterstand. De aanvaller van Blauw Wit kon doorlopen naar de achterlijn, om aldaar een voorzet te geven aan een vrijstaande ploeggenoot. Deze had de bal voor het intikken. Vreemd genoeg bracht dit ons meer in de wedstrijd. Meer strijd maakte het Blauw Wit moeilijker om de lange bal te spelen. Helaas werd het toch nog 2-0. De situatie hierin was enigszins vreemd, het weer had invloed op deze goal. Een hoog schot halverwege de speelhelft werd door de wind tegen gehouden waardoor de bal plots snel daalde. iedereen inclusief de keeper had de bal ver achter het doel verwacht. Niets was minder waar. De bal belandde in het doel. Dit hadden we niet verdiend. De ruststand was bereikt. De ruimte die aan de tegenstander werd gegeven was te groot en moest kleiner gemaakt worden zodat zij niet zo makkelijk de bal rond konden spelen. De tweede helft was maar één team wat echt aan het voetballen was. S.C.E kreeg kans op kans, al waren dit geen 100% kansen. Na 17 minuten was daar dan de aansluitingstreffer. Een voorzet vanaf het middenveld bracht Tim oog in oog met de keeper. Hij was iets eerder bij de bal. Met een lob over de keeper zette hij zichzelf vrij voor het doel. Met een verdediger in zijn rug rondde hij af met een zacht kopballetje. De gelijkmaker was nu een kwestie van tijd. jammer genoeg was het Blauw Wit die na een half uur spelen een doelpunt maakte. Een bal die Job weg trapte kwam weer tegen de tegenstander aan. Het doelpunt was daar en de moed schoot ons in de schoenen. Van voetballen was geen sprake meer. Vijf minuten voor het einde kwam dus ook het onvermijdelijke. Nog een tegentreffer. Een speler van de gastheren kon zo door de verdediging lopen en doeltreffen. Er is nog veel werk te doen. Conclusie: Meer zelfvertrouwen brengt vaak beter resultaat.

31-08-09 DVE-Trajanus A1 – S.C.E A1
De eerste Bekerwedstrijd gespeeld op een maandagavond. Een uitwedstrijd tegen DVE-Trajanus. Ook deze tegenstander zullen dit seizoen nog twee maal tegenkomen. Bijna het hele team vertrok op de fiets of brommer richting de staddijk. Het sportpark lag er verlaten bij. alleen twee elftallen en enkele meegekomen supporters vulde het terrein. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. R. Radjkoemar. Vol overgave begonnen we de wedstrijd. De eerste de beste aanval gaf Anass een goeie kopkans. De bal werd echter met de hand van een verdediger tegen gehouden. De leidsman had dit gezien en kon niet anders dan een strafschop aan S.C.E toekennen. Pieke kwam naar voren en trof net als de voorgaande twee maal koelbloedig doel. Een voorsprong en dat al na 1 minuut spelen. Zou het dan een makkie worden vanavond? De waaruit lag verre van dit. Het duidelijk iets fysieker spel van de gastheren en de niet juiste instelling van S.C.E zijde bracht ons diverse malen in de problemen. Na een half uur spelen kwam een speler van DVE-Trajanus binnen het 16 meter gebied ten val. Ook nu gaf de leidsman een strafschop. Deze werd hard tegen de paal geschoten waarna de bal alsnog in het doel verdween. DVE-Trajanus bleef aandringen en wilde voor rust een voorsprong. Acht minuten na de gelijkmaker was het weer raak een doelpunt na een fout in de verdediging. Dit was tevens de russtand. In de kleedkamer was het stil. Een ongelooflijke tegenvaller. Marco maakte duidelijk dat het zomeravondvoetbal nu maar eens afgelopen moet zijn. Het tempo moet omhoog en de kansen komen dan vanzelf. De tweede helft bracht ook bijna wat in de rust besproken was. De beleving was beter en Eliass kreeg al in de eerste minuut een grote kans. Oog in oog met de keeper kon hij de gelijkmaker aantekenen. De keeper dacht hier anders over en hield de bal tegen. De druk op het vijandelijk doel bleef aanhouden. Na 12 minuten werd er dan ook eindelijk een verdiende gelijkmaker op het scorebord geschreven. Uit een Corner kopte Youri de bal in het doel. DVE-Trajanus kwam er niet meer uit. en moest het hebben van de counters. Met snelle aanvallers konden die voor veel gevaar zorgen. In de 21e minuut was daar zo’n kans. Door niet goed uitverdedigen belandde de bal wederom in ons doel. Dit doelpunt werd gevierd alsof de wedstrijd al gewonnen was. De druk werd verhoogd, wat ook risico’s inhield. De aanvallers van DVE-Trajanus kwamen niet meer op onze helft. Maar wij kregen de bal niet in het doel. Drie minuten in extra tijd kreeg DVE-Trajanus een vrije trap op ongeveer 20 meter. De bal ging rechtstreeks in de kruising van het doel. Volgens enkele geen goal omdat de scheidsrechter volgens hen de hand omhoog hield voor een indirecte vrije trap. toch werd deze geteld. De eindstand was bereikt. Conclusie: Een wedstrijd verloren door individuele fouten.

22-08-09 Overasseltse Boys A1 – S.C.E A1 (Vriendschappelijk)
De tweede oefenwedstrijd bracht ons naar het mooie Overasselt waar de plaatselijke A1 ons opwachtte. Een tegenstander die we ook in de competitie tegen zullen komen. Wederom met een mengeling van A1 en A2 spelers trokken we ten strijden. Al snel werd duidelijk dat hier een overwinning gehaald moest worden. Overasselt hield het veld klein en speelde nadrukkelijk op de buitenspel. Met snel veldspel moesten we proberen hier doorheen te komen. Kiet gaf al snel zijn visitekaartje af. Hij was de verdedigers te snel af en ronde goed af. De 1-0 was het startschot naar meer. De 2-0 van Pieke en de 3-0 van Jordy waren een logisch vervolg hiervan. Bij het doelpunt van Jordy ging de keeper niet helemaal vrijuit. Voor de rust werd er niet meer gescoord. Na rust gingen onze gastheren opportunistischer voetballen. Het duurde even voordat we het spel weer dicteerde. Doelpunt 4, 5 en 6 waren van goede kwaliteit. Toch waren er drie momenten die wat toelichting nodig hebben. Het eerste moment: de bal werd vereerd beoordeeld door de keeper waardoor Elias vrij voor een leeg doel kwam te staan. Hij besloot de bal op de paal te schieten. Even later was het Remo die een niet te missen kans kreeg. Hij werd zenuwachtig en mistte toch. Het derde moment was er een voor Kevin. Binnen de zestien tot val worden gebracht en dan zelf de penalty nemen. Overasselt wist éénmaal te scoren. Conclusie: deze wedstrijd liet zien dat we een juiste lijn zijn ingeslagen en dat we elke week beter worden.

19-08-09 SC Bemmel A1 – S.C.E A1 (Vriendschappelijk)
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, een oefenwedstrijd wel te verstaan maar toch alles wordt serieus aangepakt. Een elftal samengesteld met spelers uit de A1 en A2. De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgras van de plaatselijke Sportvereniging. Het was een warme dag en dit zal zijn tol gaan eisen. Aanvang wedstrijd 20.00 uur. We hadden een aanvallend SC Bemmel verwacht en speelde dus vanuit de verdediging. Al snel bleek dat we voldoende ruimte kregen om vrijuit te kunnen spelen. Toch kon niet voorkomen worden dat SC Bemmel op een voorsprong kwam. Het doelpunt kwam voort uit een vrije trap waarbij de verdediging nogal onwennig reageerde. Snel daarna maakte wij gelijk. Kiet (A2) drong het zestien meter gebied binnen en bleef volharden om bij het doel te komen. De verdedigers van SC Bemmel wisten niet goed hoe hiermee om te gaan en besloten een overtreding te maken. Een strafschop was het gevolg. Pieke kwam naar voren en ronde koelbloedig af. Later in de wedstrijd kwam SC Bemmel weer op voorsprong. Een onhoudbaar schot in de verre hoek gaf Job het nakijken. Ook na deze teleurstelling kwamen wij weer op gelijke hoogte. Wederom met behulp van een strafschop. De bal werd door Jordy van afstand op het doel geschoten. Een verdediger kreeg de bal letterlijk in de handen geschoten. Pieke kwam weer naar voren. Ook nu weer was hij trefzeker. Tegen het einde van de wedstrijd sloop de vermoeidheid bij de spelers in de benen. Een afstandsschot van SC Bemmel belandde in de kruising van ons doel. Job was ondertussen vervangen door Bram. De eerste de beste bal die hij kreeg moest hij uit het net halen, geen leuk begin. Later zou hij de 4-2 voorkomen. Conclusie: Een aardige eerste wedstrijd waarbij wij zeker niet van het veld gespeeld zijn.
Het wedstrijdverslag is van: Karel Creemers leider S.C.E A1