1. Home
  2. /
  3. Media
  4. /
  5. Archief
  6. /
  7. 2011-2012

2011-2012

27-06-12 Wil je ook in de vakantie graag nog wat trainen, wat balvaardigheden aanleren of wat leuke oefeningen doen? PSV brengt ieder jaar instructiefilmpjes uit, kijk op onderstaande link en ga ermee aan de slag. Veel plezier deze zomer en we zien jullie in augustus weer graag fit bij S.C.E verschijnen. KLIK HIER voor de 5 filmpjes.
Namens, Patrick de Beer C3/C4 en D-coördinator

27-06-12 Beste leiders(sters). De volgende elftallen moeten de tas met kleding nog inleveren.
Mb1 – Me2 – C2 – C4 – E4 – E5 – E6 en E7. Liefs voor zondag 1 juli. Het clubhuis is donderdag en zaterdag open.
Namens, Stef Jansen

26-06-12 Alle elftalindelingen zijn bekend, kijk maar bij de elftallen. Voor vragen of informatie kun je terecht bij:
A1 : Eric Picard/Paul van Cleef
A2 : Jeugdcommissie, Rob Janssen
B1 : Marzouk Mechbal
B2 : Graham Hickford
B3 : Jeugdcommissie, Rob Janssen
C1 : Niels Jansen
C2 : Maurice Toonen
C3/C4 : Patrick de Beer
D1 t/m D5 : Patrick de Beer
E1/E2 : Mitch Orth
E3 t/m E7 : Jeugdcommissie, Rob Janssen
F1 : Rachid Mechbal
F2 t/m F8 en F10 : Marzouk Mechbal
Meisjes B1 : Denise Piroe/Miranda Baetings
Meisjes C1 en C2 : Ger Bloemendal
Meisjes E1 en E2 : Ger Bloemendal
De leiders, trainers en trainingstijden zullen zo spoedig mogelijk via de website bekend worden gemaakt. Vanaf maandag 13 augustus zullen de trainingen gaan beginnen. Info hierover volgt nog.
Namens alle trainers, leiders, technische commissie en jeugdcommissie, Berry Aalders

18-06-12 Dit zijn de nieuwe spelers die volgend seizoen in de S.C.E selectie zitten, Philip Schmidt – Maarten Nas – Kevin van de Scheur – Tarik Amzour – Ibo Tat – Jordy van Hilten en Rik Mulders
Namens, de Technische Commissie van S.C.E

17-06-12 In het seizoen 2012-2013 spelen in de vierde Klasse E: AVIOS, vv Echteld, vv Ewijk, sv Heumen, sc Millingen, sv Nijmegen, FC Kunde, S.C.D’33, S.C.H, S.C.P, Union, en S.C.E

11-06-12 Donderdag 14 juni 2012 kan er voor de laatste keer getraind worden dit voetbalseizoen. In de week van 18 juni tot 20 juni volgen er nog enkele selectiewedstrijden voor de jeugd.
Namens bestuur S.C.E, Stef Jansen

07-06-12 Beste leiders(sters). Als het voetbalseizoen voorbij is en jullie hebben ook geen toernooi meer, willen jullie dan de tas met de kleding plus waterzak (deze graag in een plastic zak) in het clubhuis inleveren. Dan kunnen we dit weer klaar maken voor het nieuwe seizoen. Bij voorbaat dank
Namens, Stef Jansen

06-06-12 Kanjers S.C.E B1 promoveren naar de Hoofdklasse. S.C.E B1 is dankzij een uitstekend gespeelde nacompetitie gepromoveerd naar de Hoofdklasse. De Technische Commissie feliciteert alle kanjers van B1 met deze promotie. Dit is een beloning voor het team, trainer, begeleiding en een ieder die de jeugd van S.C.E een warm hart toedraagt.
Namens, de Technische Commissie van S.C.E

01-06-12 Geachte ouders/verzorgers. Op woensdag 13 juni gaan we (selectie) wedstrijd houden onder alle kinderen die in de F blijven. Zij spelen onderling wedstrijd in vorm van een toernooi. Tijdens deze wedstrijd gaan we kijken naar het nivo van kinderen, om een goede indeling voor het nieuwe seizoen te kunnen maken. Start wedstrijden om 14.00 uur tot 16.00 uur en aanwezig om 13.30 uur in clubhuis S.C.E melden bij Marzouk Mechbal. Na deze wedstrijden worden de indelingen voor 1 juli bekend gemaakt via S.C.E site. Voor meer info contact op nemen met Marzouk Mechbal .
Namens, Marzouk Mechbal

31-05-12 Beste jeugdspelers van S.C.E. Woensdag 20 juni vinden er selectiewedstrijden voor de E-pupillen plaats. De exacte tijd is nog niet bekend maar zal in de middag zijn. Op deze dag zullen we door middel van wedstrijden te spelen kijken wie wat kan en in welk team we je het beste in kunnen delen. Bij deze nodigen wij de spelers die in de E blijven of naar de E moeten uit voor de selectiewedstrijden. Mocht je niet kunnen of vragen hebben dan kun je me bellen of mailen. Meer info volgt via www.sce-nijmegen.nl
Namens, Mitch Orth 06-54374720
Robbin van Zantvliet, Jordy Althof

20-05-12 Op zaterdag 19 mei jl. heeft ons B1 een uitstekende prestatie geleverd door hoofdklasser Warnsveldse Boys uit de nacompetitie te spelen. In Warnsveld was het 1-1 geworden en in Nijmegen wist S.C.E. na verlenging met 2-1 te winnen. Eerder op de dag had D1 al een geweldige prestatie geleverd door de KNVB beker te winnen na een zenuwslopende strafschoppenserie tegen Leones. Trainers, begeleiders, spelers, ouders en alle toeschouwers van harte proficiat met deze geweldige sportieve successen.
Namens de T.C. van S.C.E

13-05-12 Op dit moment is er een actie bezig van Flexa verf onder de naam: 1 blik Flexa voor thuis = 1 blik gratis voor een clubhuis. Dit houd in dat wanneer je een blik verf koopt, je een blik mag geven aan de club van je keuze. De verf kan je dan weer gebruiken om je clubhuis op te knappen. Misschien iets voor S.C.E? Je moet wel je club aanmelden en iedereen kan dan een blik “geven” aan S.C.E. Meer informatie vind je op : www.kleureenclubhuis.nl De verf kan je overal kopen als het maar Flexa is.

10-05-12 Sinds mei 2011 ben ik actief als D coördinator en heb ik het stokje overgenomen van Wilfred Stienissen. In september 2011 ben ik gestart met een pilot om de selectieprocedure en teamindelingen meer gestroomlijnd te laten verlopen. Bij deze pilot zijn alle D trainers en E coördinator betrokken, daarnaast zijn er regelmatig overlegmomenten geweest. Binnen deze pilot is ook een planning opgenomen en zo hebben we sinds eind februari 2012 (selectie)spelers van D teams en selectiespelers van E-teams uitgenodigd voor een ‘stage’ bij de D1, D2 en D3. Hierbij is vooraf aangegeven dat het niet per definitie wil zeggen, dat als de speler meetraint met de D1, hij ook ingedeeld zal worden in de D1. Natuurlijk geldt dit ook andersom, een speler die met de D2 meegetraind heeft, kan ook uiteindelijk ingedeeld worden in de D1. In het voortraject hebben we weloverwogen keuzes gemaakt om spelers voor een bepaald team uit te nodigen. Ook leuk om te vermelden, er zijn ook tweedejaars D spelers op trainingsstage geweest bij de C1 en C2.Momenteel is het einde in zicht van de trainingsstages en kunnen we concluderen dat we extreem tevreden zijn met de opkomst en het enthousiasme van alle ‘stage’-spelers. Naast dat wij wedstrijden en trainingen van andere teams bezoeken, hebben we een beter beeld gekregen van alle spelers. We wisten het eigenlijk al, maar we zijn tot de conclusie gekomen dat er ontzettend veel interessante spelers rondlopen bij S.C.E Daarnaast ga ik er vanuit dat we aankomend seizoen een 5e D team in het leven kunnen roepen. De planning die vooraf opgesteld was, lijken we te gaan halen en we zullen volgende week starten om een voorlopige indeling te maken. Het woord voorlopig is hierbij van belang, want het kan zijn dat we bepaalde spelers nog extra willen testen, bijvoorbeeld door middel van een (onderlinge) oefenwedstrijd. Deze wedstrijd(en) vinden we erg belangrijk, maar we zullen onze keuze niet alleen baseren op deze wedstrijd(en). De spelers worden persoonlijk of per brief uitgenodigd. Voor de huidige tweedejaars E spelers die momenteel nog geen ervaring op een groot veld hebben opgedaan, organiseren wij enkele ‘wennen-aan-het-grote-veld’-wedstrijden. De berichtgeving hiervan zal verlopen via de huidige E trainer(s)/leider(s) en er zal daarnaast ook een vermelding op de website komen, op het moment dat de data definitief zijn. Ik weet uit ervaring hoe spannend het is, waar de spelers ingedeeld worden. Bij de indeling zullen we helaas ook vervelende keuzes moeten maken, maar eigenlijk zijn we verheugd dat we deze keuzes kunnen maken. Ik wil iedereen hierbij nog heel veel succes wensen met de laatste loodjes en de toernooien die op het programma staan.
Mocht iemand vragen en/of opmerkingen hebben, dan verneem ik dit graag.
Namens, Patrick de Beer – D coördinator

06-05-12 De meisjes coördinator van S.C.E feliciteert de meisjes MB1 en de trainsters Denise Piroe en Miranda Baetings met het behalen van de voorjaarkampioenschap, jullie hebben het dik verdiend.
Namens, Ger Bloemendal

04-05-12 Op zaterdag 21 april speelde Orion F6 thuis tegen S.C.E F4. Mijn zoon Chiem van Orion F6 heeft voor de wedstrijd zijn zwarte trainingsbroek van het merk Jako, maat 140, uitgetrokken op veld 3.2 van Orion, maar na de wedstrijd was de broek helaas verdwenen. Op het label in de broek staat “Chiem”, meen ik. Bij Orion is de broek niet gevonden. Is de broek misschien per ongeluk door iemand van S.C.E F4 meegenomen? Zo ja, waar en wanneer kan ik hem dan komen halen? Bij voorbaat dank voor jullie reactie.
Namens, Eric van der Kemp SV Orion

01-05-12 De competitie is bijna afgelopen. Willen de leiders van de senioren, de A-, B, C en D-jeugd de mapjes met spelerspassen in de elftalvakjes in de commissiekamer achterlaten, zodat ik de mapjes met spelerspassen voor het nieuwe seizoen kan maken. De mapjes kunnen uiteraard ook aan mij worden afgegeven.
Namens, Berry Aalders ledenadministrateur

30-04-12 Wij van S.C.E zijn op zoek naar meisjes of dames in de leeftijd van af 7 tot aan met 18 jaar die het leuk vinden om te voetballen. De meisjes voetbal word telkens belangrijker. Wij van S.C.E kunnen niet achter blijven om de meisjes proberen naar de top te brengen. We willen dat onze trainers gediplomeerd zijn voor de goede opleiding van de speelsters, die ze dan met plezier en voetbal kennis over willen brengen om een goede voetbalster te worden,we hebben deze seizoen al twee E meisjes teams twee C elftalen 1 B elftal en natuurlijk hebben we ook een dames 1 elftal die ook nog Dames zoekt om hun elftal te versterken. Je kunt je opgeven voor een proeftraining of gewoon lid te worden van S.C.E voor meer informatie mail dan even naar g.bloemendal54@upcmail.nl
Tel 06 52536712 graag tot ziens bij S.C.E
Namens, Ger Bloemendal

25-04-12 Weer 3 “D-module” trainers erbij. Ook namens de T.C. wensen wij Rob Jansen, Rachid Mechbal en Mohamed Nouri veel succes met het behaalde D module diploma. Wij hopen dat jullie veel plezier zullen beleven als trainers van onze jeugdteams.
Namens de TC, Wim en Paul

24-04-12 Afgelopen 10 weken hebben drie vrijwilligers van S.C.E een trainerscursus module D gevolgd. De drie heren hebben deze cursus maandag 23 april met succes weten af te sluiten met goed gevolg. Hierbij wil ik Rob Jansen, Mohamed Nouri en Rachid Mechbal feliciteren met hun behaalde trainersdiploma.
Namens, F Coördinator Marzouk Mechbal

09-04-12 Misschien is er al een melding van gemaakt, maar het leek mij wel een prima idee om op de site te vermelden dat de D1 gisteren (zaterdag 7 april) met een overwinning op ONA’58 van 3-1, de bekerfinale heeft gehaald. Een mooie prestatie. Leones D1 wordt hun tegenstander in deze finale, die gespeeld gaat worden op zaterdag 19 mei a.s. bij SVO’68 in De Ooij.
Namens, een trouwe supporter van de D1

12-03-12 Gevraagd met spoed. Wie wil op de zaterdagavond tegen een kleine vergoeding het clubhuis schoonmaken? Het is ongeveer anderhalf uur werk, de werkzaamheden kunnen vanaf 19.00 uur starten.(kan in overleg ook op een andere tijd) voor meer info kunt u bij Harry Janssen of Berry Aalders terecht.

09-03-12 Beste iedereen van de B1, het jeugdbestuur wil via deze weg de spelers en begeleiders van de B1 feliciteren met het behalen van het 2e periode. Met een prima gelijkspel tegen de koploper Blauw Wit hebben onze jongens een prima resultaat geboekt in de 1e klasse. Wij wensen jullie succes met de rest van het seizoen.
Namens, jeugdbestuur S.C.E

09-03-12 Beste iedereen van het eerste, Via deze weg gefeliciteerd met het behalen van het 2e periode. Dit is toch wel iets wat jullie zeer zeker verdiend hebben, na een moeilijke start van het seizoen, komt dit toch mooi op tijd als opsteker. Het is toch alweer 6 jaar geleden dat er een titel behaald is. Dus veel succes met de rest van het seizoen en hopen dat er op korte termijn nog meer zullen volgen, wij hebben er het volste vertrouwen in.
Namens, jeugdbestuur S.C.E

06-03-12 Bij de KNVB is de mogelijkheid om verschillende trainerscursussen te volgen. Voorbeelden zijn de modules E en D, module jeugdtrainer en de opleidingen voor TCIII en TCII voor senioren of jeugd. Ook bestaat de mogelijkheid om een scheidsrechterscursus te volgen. S.C.E bied de mogelijkheid om deze cursussen op kosten van S.C.E te volgen. Als er trainers, leiders of andere leden zijn die graag een trainerscursus willen gaan volgen, moeten die zich melden bij de Technische Commissie. In overleg en samenspraak met deze commissie wordt nagegaan welke cursus het meest geschikt is. Als je het diploma hebt gehaald moet je wel 1 of 2 jaar bij S.C.E een elftal gaan trainen. Dit wordt in een contract met elkaar overeengekomen.
Namens het bestuur Berry Aalders, secretaris

27-02-12 Hoi leiders/leidsters, afgelopen Kerst hebben diverse teams deelgenomen aan het kersttoernooi in Olympichal (Wijchen). Voor deelname aan deze activiteit moesten teams een eigen bijdrage betalen van 29 Euro per team. Er zijn nog steeds teams die dit nog niet betaald hebben nl. de volgende. F1, F3, E1, E2, E3, E5, D4, B2
Graag zo snel mogelijk betalen bij Miranda Kuster.
Namens het jeugdbestuur

22-02-12 Nomineer onze penningmeester Berry Aalders en maak kans op € 2500,- voor de clubkas! Penningmeesters van sportverenigingen zijn zeer belangrijke, maar vaak onderbelichte, vrijwilligers. De Penningmeester van het Jaar verkiezing zet de penningmeesters daarom in het zonnetje. Iedereen kan vanaf 20 februari een maand lang de penningmeester van zijn/haar sportclub nomineren, als waardering. Doe mee op www.penningmeestervanhetjaar.nl! Een vakjury onder leiding van Humberto Tan maakt op 4 april, de Dag van de Penningmeester, de winnaar en de twee runners-up bekend. De winnende penningmeester wint €2500,- voor de clubkas en sluit de Amsterdamse Effectenbeurs met de traditionele gongceremonie. De jury kijkt niet alleen naar de motivatie, ook naar het aantal stemmen. Dus roep de vereniging na het nomineren op te gaan stemmen! Nomineren en stemmen kan t/m 20 maart 2012. Naast de hoofdprijs van €2500,- voor de clubkas ontvangen alle genomineerde penningmeesters een half jaar lang gratis het magazine SPORT Bestuur & Management. En worden alle penningmeesters uitgenodigd voor een van de vier regionale minicongressen over goed penningmeesterschap. De partners van de verkiezing zijn Davilex, Grote Clubactie, SPORT Bestuur & Management en Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen. Elke partner heeft een sterke link met de sport en zet zich met haar diensten en producten dagelijks in voor het verenigingsleven.
Namens, Rianne Schenk

12-02-12 Beste trainers, er kan op dit moment (13-02-2012) alleen getraind worden op veld 2 dus zullen we met z’n allen ons een beetje moeten aanpassen. Als iedereen gebruikt maakt van een kwart veld kunnen er gewoon steeds 4 groepen trainen en zodoende kan in ieder geval iedereen bezig zijn. We hebben wel wat minder ruimte maar in ieder geval beter iets minder dan helemaal geen ruimte. Hoelang dit nodig is, is afhankelijk van de dooi-inval. We gaan er dan ook vanuit dat iedereen positief met deze situatie omgaat. Dus we kunnen voorlopig niet op veld 1 trainen.
Namens, Stef Jansen

07-02-12 S.C.E 1 gaat de zaal in op donderdag 9 februari van 20.00 uur tot 21.00 uur. Voor vragen bel even met de leider Marzouk 06 – 43047725

06-02-12 I.V.M. de sneeuw kan er maandag 6 februari, dinsdag 7 februari en woensdag 8 februari en donderdag 9 februari zal er in de middag tot 18.00 uur niet getraind worden. Daarna word er weer gekeken of er getraind kan worden.

01-02-12 De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal op 4 en 5 februari afgelast. Aanleidingen voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden. De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de topklasse zaterdag en zondag. Met vriendelijke groet.
Namens, KNVB district Oost

23-01-12 Vrijdagavond 17 februari is er weer carnaval in ons clubhuis, laten we er met z’n alle een leuke en gezellige avond van maken en laat nu eens zien dat er best wel mensen zijn die kunnen feest vieren, muziek wordt verzorgd door DRIVE IN- “EXCELSIOR” de avond begint om 20.00 uur.
Namens, Alaaf

19-01-12 Wilt u een aansluiting op glasvezel in Lindenholt. Dan moet u zich nu aanmelden bij Glazenholt. Glazenholt is een actie gestart om buurt- en wijkbewoners in Lindenholt zich te laten aanmelden voor een glasvezelaansluiting. Meer hierover kunt u lezen om de website www.glazenholt.nl En wat zo mooi is, dat onze vereniging baat heeft bij uw aanmelding. Bij de aanmelding kunt u aangeven dat u S.C.E wilt steunen. Voor elke aanmelding ontvangt S.C.E liefst 10 euro sponsorgeld. En dat kan aardig oplopen. Dus wacht niet langer en meldt u aan bij Glazenholt.
Berry Aalders, Secretaris vv S.C.E

12-01-12 Geachte ouders/verzorgers, zaterdag 28 januari starten de kabouters onder leiding van Rudy Tielen en Jo Gommers met de eerste training.
Namens, Marzouk Mechbal

12-01-12 De KNVB en Consument en Veiligheid bieden gezamenlijk het trainingsprogramma Voetbal Blessure Vrij aan om blessures bij voetbal te voorkomen. Het programma is gratis beschikbaar via trainers.voetbal.nl en wordt onder andere ondersteund door Giovanni van Bronckhorst. KLIK HIER en U vindt het artikel dat u kunt plaatsen op uw eigen website. Het artikel bevat 11 linkjes naar de oefeningen met beeld. Daarnaast vindt u een link naar de 11+ warming up van de FIFA. Deze site bevat ook beelden van de warming up! Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.voetbal.nl/voetbalblessurevrij

09-01-12 De keeperstraining van de E en F pupillen begint weer op woensdag 18 januari, op de gebruikelijke tijd.
Namens, Freek Toren

08-01-12 Zaterdag 7 januari kon men in het clubhuis zoeken naar verloren of vermiste kleding van 10 uur tot 12 uur, ik heb de hele morgen niemand gezien dus zal niemand iets missen, maar er liggen ook S.C.E. kleding stukken bij met een sponsor van een vrachttaxi. Normaal zou ik deze kleding nu in de container gedumpt hebben maar wil u nog eenmaal de kans geven om de spullen te bekijken en op te halen, en ziet u iets wat van u is meld u dan zaterdag morgen 14 januari bij Fred Schoppema de terreinmeester. Dan kunnen de stukken alsnog opgehaald worden.
Namens, Fred Schoppema

29-12-11 De winterstop is begonnen en we hebben er alweer een half seizoen opzitten. Een half seizoen met ups en downs. Het eerste elftal liep in het begin niet lekker. Maar de winning moed zit er in hopelijk na de winterstop dat dit zo door blijft gaan. We hadden de opening van het sportpark wat een leuke dag was zowel voor de jeugd die hadden een aparte opening. Als voor de volwassenen waren het geslaagde openingen. Jopie kreeg zijn eigen ticketbox waar een aantal S.C.E’ers vrijwillig aan mee gewerkt hebben, om het huisje te bouwen dat is natuurlijk prachtig voor de club dat je zulke mensen hebt. De kerstversiering in het clubhuis is ook weer geweldig bedankt aan de vrijwilligers die dit hebben gedaan. De kerstbingo was een flop heel triest als ik zie dat er een tafel met een familie plus schoonfamilie, er zitten dus geen leden. En dan verder nog 4 ja wel geteld 4 leden van S.C.E. Dat is toch erg triest ik hoor in de wandelgangen waarom wordt er niets georganiseerd. Als er dan iets gedaan wordt komen ze niet goed niet iedereen houdt van bingo. Maar je kan mijn niet vertellen als er zoveel leden zijn dat er dan bijna niemand komt. Dit was in het verleden toch anders toen zat het bomvol. Niet meer investeren en die gene die het organiseert geen energie meer in stoppen zonde van je tijd. Maar we hebben ook positieve meldingen onze dames lopen er netjes bij gesponsord door, Intratuin. En wie heeft er voor gezorgd dat zijn meiden er zo bij lopen natuurlijk dat hadden we niet ander verwacht. De trainer van de dames himzelf Dennis bedankt, een mooi gebaar. Zulke mensen hebben hart voor de club. En ze doen het goed in de competitie wat wil je nog meer. Nu maar hopen dat de technische commissie op jullie hand komt. Dat is wat er nog ontbreekt binnen de club voor de dames en meisjes teams. Zo nu rest mij nog te zeggen een gelukkig sportief 2012. En we zullen aan het eind van het seizoen wat het hele seizoen ons heeft opgeleverd.
Namens, een S.C.E-er

21-12-11 Geachte ouders/verzorgers/leiders en trainers. Alle trainingen van de F en E afdeling zijn afgelopen woensdag 14 december voor eerste helft van het seizoen afgerond. Een aantal teams van de F en E nemen deel aan Olympic zaalvoetbaltoernooi in de kerst vakantie. De hele F afdeling doet mee aan KNVB zaalvoetbaltoernooi vanaf 7 januari (zie schema website S.C.E). Start training op het veld bij S.C.E, woensdag 11 januari 2012. Marzouk Mechbal, F coördinator en de pupillentrainer wenst iedereen fijne feestdagen en goede jaarwisseling.
Namens, Marzouk Mechbal F coördinator

19-12-11 Ik wil iedereen hele fijne kerstdagen toewensen en een goed Nieuwjaar met boordevol geluk en gezondheid. Ik wil ook graag alle mensen bedanken die mij hebben gesteund in de afgelopen periode. Dit heeft mij heel goed gedaan.
Namens, Frans Paymans en Dorothé
Frans is na 4 weken weer ontslagen uit het ziekenhuis, alles is gelukkig naar wens verlopen.

19-12-11 Op zaterdag 7 januari 2012 kan er in het clubhuis gezocht worden naar vermiste kleding, wij zullen dan s’morgens de gevonden voorwerpen en kleding op een tafel uitstallen en kunt u kijken of er wat van u of uw kinderen bijzit, deze morgen duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur en daarna zal alles wat niet opgehaald wordt in de kleding container gaan van de gemeente Nijmegen.
Namens, Fred Schoppema

12-12-11 Beste leiders, trainers, ouders, leden van S.C.E. Zoals jullie misschien wel of niet weten wordt er op zaterdagmiddag door een groepje 40+-ers gevoetbald. Nu lijkt het er op dat het groepje aan het slinken is en daarom deze oproep. Heb je zin om op zaterdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.00 uur een potje te voetballen, onderling voor de lol en je hoeft het ook niet heel goed te kunnen. Iedereen is welkom. We zijn de 40+ van S.C.E, maar wanneer je jonger bent en wilt voetballen en je begrijpt het idee achter het 40+ voetbal, ben je ook welkom. Dus kom zaterdag a.s en breng voetbal spullen mee. Voor vragen kun je een mailtje sturen naar mpl.coenders@xmsnet.nl je kan me natuurlijk ook aanspreken als ik bij S.C.E aanwezig ben. We hopen dat de groep snel weer wat groter wordt zodat we weer iedere zaterdag een partijtje kunnen spelen.
Namens 40+, Michel Coenders

27-11-11 De technische commissie feliciteert de B2 met hun najaarskampioenschap. De complimenten.
Namens, de technische commissie

08-11-11 Woensdag 30 november komt Sinterklaas naar S.C.E voor alle F en E teams. Sinterklaas wordt verwacht om 14.00 uur. De middag zal eindigen om ongeveer 17.00 uur. Geef je wel snel op, voor 19 november graag.
Namens, de zwarte pieten.

19-10-11 De Keeperstraining voor de jeugd van S.C.E gaat op dinsdag 25 oktober i.vm. de Herfstvakantie niet door. Voor vragen bel Jurgen Eggenhuizen 06-24995411
Namens, Jurgen Eggenhuizen

18-10-11 Beste allemaal. Joep Ooijman (E6) is zaterdag 15-10 zijn trainingsbroek kwijtgeraakt. Hij heeft ‘m helaas in de kleedkamer laten hangen. Het gaat om een zwarte broek met rode accenten van Lotto, maat 128-140 (S). Heeft iemand van jullie toevallig twee broeken bij zich? We horen het heel graag. De vinder kan zich melden op 024-3774016
Namens, Paula Visser (moeder van Joep)

09-10-11 Vanaf zaterdag 15 oktober trainen de kabouters van 11.00 uur tot 12.00 uur.
Namens, Berry Aalders, secretaris

04-10-11 Namens het hele team willen wij Dennis Milder van “Partyservice Milder” bedanken voor de mooie shirtjes en trainingspakken die hij voor ons, de F3, heeft willen sponsoren. Dennis wordt natuurlijk namens het team nog persoonlijk bedankt!!
Namens, Antoine & Steve en alle spelers/ouders van de F3

30-09-11 Op dit moment is er een actie bezig van Flexa verf onder de naam: 1 blik Flexa voor thuis = 1 blik gratis voor een clubhuis. Dit houd in dat wanneer je een blik verf koopt, je een blik mag geven aan de club van je keuze. De verf kan je dan weer gebruiken om je clubhuis op te knappen. Misschien iets voor S.C.E? Je moet wel je club aanmelden en iedereen kan dan een blik “geven” aan S.C.E. Meer informatie vind je op : www.kleureenclubhuis.nl De verf kan je overal kopen (als het maar Flexa is).
Namens, Thea van Setten

25-09-11 Grensrechter gezocht voor 2e elftal. Wij zijn dringend op zoek naar een grensrechter voor ons team. Wie heeft er zin en tijd om assistent-scheidsrechter te worden bij dit selectie-elftal. Voor vragen en dergelijke moet je contact opnemen met de trainer/begeleiding van dit team Eric Picard (06-41458786) of Michael Geneste.
Namens trainer/begeleiding en spelers van het 2e elftal.

22-09-11 Beste vrijwilligers, U heeft zich met uw bewonersgroep of organisatie weer een jaar lang ingezet voor de wijk Lindenholt en haar bewoners. Hiervoor willen wij u allemaal bedanken door u uit te nodigen voor een feest bedoeld voor alle vrijwilligers die het afgelopen jaar een rol hebben gespeeld bij het verbeteren van de leefbaarheid in Lindenholt. U wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie/thee met een gebakje. Het onbeperkt drinken is echter binnen het beschikbare budget niet meer vol te houden. ledereen zal bij binnenkomst drie consumptiebonen ontvangen. De overige consumpties zullen voor eigen rekening zijn We hopen u te mogen begroeten op: vrijdag 7 oktober van 20:00 tot 24:00 uur,in ’t Zwaantje, St. Agnetenweg 77. We willen u vragen door te geven met hoeveel personen u op het feest aanwezig zult zijn. Doe dit voor 28 september bij Claudia van Bavinckhoven, te bereiken op O24-3292731. Geef daarbij de naam van uw bewonersgroep of organisatie en de namen en adressen van de personen die aanwezig zullen zijn door. U ontvangt na aanmelding een entreekaart waarmee u naar binnen kunt. Wij hopen u vrijdag 7 oktober te ontmoeten.
Namens, de Vrijwilligersfeestcommissie Lindenholt en Michielt en Dolle, wijkmanager Lindenholt

20-09-11 Voor onze sterrenensemble zijn we op zoek naar een enthousiaste assistent-scheidsrechter (grensrechter) die een keer in de week wil vlaggen tijdens de wedstrijden van de C2. Mocht je interesse hebben voor deze leuke tijdsbesteding mail dan even naar mjjjanssen@telfort.nl of loop dinsdag of donderdag even langs tijdens de training.
Namens, Raymond Janssen

16-09-11 De KNVB gaat dit weekeinde extra controleren op de amateurvelden om te zien of het speelverbod van tienduizenden voetballers wordt nageleefd. Volgens KNVB woordvoerder Rob de Leede is het een landelijke actie en kunnen alle districten onaangekondigd bezoek verwachten van KNVB-officials. Een week eerder meldde de voetbalbond dat het ondoenlijk was om te zorgen dat het speelverbod overal werd nageleefd, omdat de organisatie daar ’niet op is toegerust’. Nu maakt de KNVB alsnog mensen vrij. We willen de zekerheid dat spelers, clubs en scheidsrechters werk maken van het aanvragen van nieuwe spelerspassen. Dit is een extra stok achter de deur. Op dit moment zijn zo’n 35.000 tot 39.000 passen ongeldig. Dat zijn er vijf tot tienduizend minder dan vorige week. Toen de KNVB aankondigde dat wie geen geldige pas heeft, ook niet mag voetballen, ontstond flinke ophef. Als een nieuwe spelerskaart wordt aangevraagd, duurt het nog minstens twee weken voor iemand weer speelgerechtigd is. De nieuwe pas is tien in plaats van vijf jaar geldig. De vrees voor chaotische toestanden is ogenschijnlijk ongegrond gebleken. Mogelijk zouden tientallen wedstrijden niet door kunnen hebben gaan, vermoedde de KNVB. Na een inventarisatie meldt De Leede dat het afgelopen weekeinde één wedstrijd, in Zeeland, moest worden afgelast. Althans één die aantoonbaar niet is doorgegaan vanwege onvoldoende geldige spelerspassen, aldus De Leede. Er zijn meer wedstrijden niet gespeeld, maar we hebben niet boven water gekregen of het daarmee, of met andere omstandigheden te maken had.
Bron: website KNVB

08-09-11 Tienduizenden spelers in het amateurvoetbal mogen komend weekend niet voetballen. Volgens voetbalbond KNVB zijn tussen de 40.000 en 50.000 spelerspassen verlopen en hebben de bezitters nog geen moeite genomen een nieuwe pas aan te vragen. Dat bevestigt een woordvoerder van de bond. Deze passen werden vijf jaar geleden afgegeven en zijn dus sinds eind vorig seizoen verlopen. Volgens de KNVB hebben clubs er alles aan gedaan om spelers tijdig te informeren. Uitsluiting treft vooral recreatievoetballers en jeugdleden, schat KNVB woordvoerder Rob de Leede in. In de top van het amateurvoetbal zal iedereen wel zo’n beetje zijn voorzien. Maar er kunnen zomaar tientallen wedstrijden niet doorgaan dit weekeinde omdat er niet genoeg voetballers zijn met een geldige spelerspas. De KNVB heeft inmiddels een helpdesk in het leven geroepen omdat de bond wordt overstelpt met vragen van clubs en spelers. We proberen voor zoveel mogelijk mensen nog te redden wat er te redden valt, zegt De Leede. Ons kantoor in Rotterdam is er speciaal voor ingericht. Inmiddels zijn tien mensen permanent bezig met het beantwoorden van mails. Van tien uur ’s morgens tot twee uur ’s middags houden ze telefonisch spreekuur. De bond heeft in augustus bijna 11.000 e-mails afgehandeld. Dat is meer dan een verdubbeling met vorig jaar. De KNVB is eind vorig jaar begonnen om verenigingen te waarschuwen. Die hebben er best hard aan getrokken, aldus De Leede. Het is eerder de laksheid van spelers zelf. Ze laten daarmee hun team in de steek en zetten hun eigen club voor schut. Voor de voetballers die zich de komende dagen alsnog melden, is er pas vanaf volgend weekeinde respijt. Speler en club krijgen, in afwachting van de nieuwe pas, een brief die ze volgende week aan de scheidsrechter kunnen laten zien. De Leede: Ook al is het op de valreep, in dat geval zullen we coulant zijn. Iemand mag dan spelen. Wie zich niet meldt, heeft pech. Jammer, maar helaas. Dan moet je maar op de blaren zitten. Scheidsrechters worden extra attent gemaakt op de deadline. Zij horen de spelerspassen van elk team voorafgaand aan de wedstrijd te controleren. De KNVB verwacht minder vaak problemen als de eerste generaties spelerspassen zijn vervangen. De nieuwe pas is tien jaar geldig, in plaats van vijf jaar. Voor de jeugd (vanaf 11 jaar) is dat vier jaar.
Bron: KNVB website

03-09-11 Vrijdag 9 september de eerste kaartavond van het nieuwe seizoen. Komt allen, het wordt weer gezellig bij S.C.E. meedoen staat voor iedereen open, u hoeft geen lid van S.C.E. te zijn, u kunt zich op de avond nog inschrijven tot 19.45 uur, voor klaverjassen of jokeren, meedoen kost €3,50 p.p. u krijgt dan gratis een kopje koffie en tijdens het kaarten wordt er ook een gratis hapje geserveerd. Geef het door aan uw buurman of buurvrouw, familie of bekende en laten we er een gezellige avond van maken. Namens, Johan en Liesbeth Krete

22-08-11 Voor de D4 zijn we helaas nog op zoek naar leider(s) en trainer(s) voor de D4. Wellicht staan ouders/verzorgers te popelen om deze taken in de vullen. We zijn op zoek naar enthousiaste personen, die de D4 in het nieuwe seizoen kunnen begeleiden en trainen. Indien je interesse hebt kun je contact opnemen met Patrick de Beer, D-coördinator. Te bereiken via: 06-23195284
Namens, Patrick de Beer

21-08-11 De E3 heeft op de valreep toch een trainer; net als verleden jaar is dat Silvano Orvini. Dat betekent dat de trainingen nu eenmaal per week op woensdag zijn van 17.30 tot 19.00 uur. Silvano zoekt nog een assistent trainer. De eerste training is woensdag 24 augustus!

18-08-11 Hallo allemaal, woensdag 24 augustus starten we met de training voor de lage F en lage E om dit goed te laten verlopen willen we graag op woensdag 17 augustus om 15.00 uur even bij elkaar komen om wat met elkaar af te spreken. agenda:
1- Indeling trainers
2- Indeling trainers en daar aangekoppelde stagiaires
3- Tussen evaluatie begeleiders hoe en wanneer.
4- Betrokkenheid begeleiders bij indeling of doorschuiven van spelers.
5- Communicatie naar ouders.
enz….. tot 17 augustus
Namens, Marzouk Mechbal, en Berry Aalders

18-08-11 De trainingen voor de Fjes beginnen weer op maandag 15 augustus voor de F1 en F2 om 17.30 uur tot 18.30 uur. op woensdag 24 augustus van 13.30 uur tot 14.30 uur voor de F3, F5, F6 en F7 onder leiding van Willy, Han, Berry en Rudy tot dan.
Namens, Marzouk Mechbal F coördinator

21-07-11 Voor eerste elftallen (mannen senioren veldvoetbal) geldt dat er voor competitiewedstrijden alleen naar het kunstgrasveld mag worden uitgeweken, indien dit vooraf door de vereniging is aangegeven. De opgave geldt voor het gehele seizoen. De regeling geldt dus alleen voor eerste elftallen mannen seniorenvoetbal. Alle overige elftallen zijn verplicht uit te wijken naar kunstgras, ook bij een gedeeltelijke afgelasting. Hierbij dienen de elftallen/teams die uitkomen in de categorie A altijd als eerste te worden ingeroosterd! Voorbeeld: er zijn drie wedstrijden die mogelijk op het kunstgras gespeeld kunnen worden, namelijk het 5e elftal categorie B om 9.30 uur, het 7e elftal categorie B om 11.30 uur en het 2e elftal categorie A 10.00 uur. Het 2e elftal is verplicht te spelen (categorie A). Via de accommodatieplanning kan de vereniging de aanvangstijden op elkaar afstemmen om er een optimaal gebruik uit te halen. Bekerwedstrijden vallen voor de afgelastingen altijd onder de categorie A, ongeacht het elftal/team. Om de verenigingen een indruk te geven welke verenigingen in Oost over kunstgras beschikken is er het overzicht kunstgras per klasse gemaakt. De actuele lijst is bijgewerkt tot en met 21 juli 2011.
Bron: KNVB site

06-07-11 Voor de D4 zijn we nog op zoek naar leider(s) en trainer(s) voor de D4. We zijn op zoek naar enthousiaste personen, die de D4 in het nieuwe seizoen kunnen begeleiden en trainen. Indien je interesse hebt kun je contact opnemen met Patrick de Beer, D-Coördinator. Te bereiken via: 06-23195284
Namens, Patrick de Beer

01-07-11 De indelingen van de C3 en C4 zijn ook afgerond. Kijk maar bij de elftallen. De trainingstijden worden nog via de website bekend gemaakt. Voor meer informatie hierover kun je krijgen bij Johan Kretė, email: e.gruijters@online.nl tel. 06-39439402

Wedstrijdverslagen S.C.E

20-05-12 S.C.E – Eldenia 1-2 Na competitie
Onder werkelijk tropische omstandigheden heeft S.C.E het niet kunnen redden tegen Eldenia. S.C.E moest een kleine nederlaag van vorige week goed maken maar helaas werd er verloren met 1-2. In de 1e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en gaven beide verdedigingen bijna geen kansen weg waardoor de ruststand 0-0 was. Na rust kwam S.C.E ongelukkig op achterstand en hierdoor moest S.C.E tweemaal scoren om een verlenging af te dwingen. Na ongeveer een uur spelen was het over en uit voor S.C.E toen Eldenia de 0-2 scoorde. S.C.E scoorde vlak voor tijd nog de 1-2 door Nando Wijnands maar de uitschakeling was een feit.

13-05-12 Eldenia – S.C.E 3 – 2 Na competitie
S.C.E heeft een redelijk uitgangspositie behaald in Elden tijdens de nacompetitie duel tegen Eldenia. De thuisclub begon sterker aan het duel en kreeg enkele mogelijkheden maar verzuimden deze om te zetten in doelpunten. S.C.E counterde uitstekend en vijf minuten voor het rustsignaal was het Joris Coenders die schitterend de 0-1 scoorde. Voor rust kregen Tim Thijssen en Joris Coenders nog goede kansen op de 0-2 maar helaas redde de keeper van Eldenia. Na rust was het wel snel 0-2 voor S.C.E door een doelpunt van Tim de Witte. Eldenia ging alles of niets spelen en kwam na een uur spelen op 1-2. Een kwartier voor tijd schoot de goed spelende A junior Robbin van Zandvliet ongelukkig in eigen doel 2-2. S.C.E was even van slag en moest helaas ook nog een derde tegentreffer incasseren. Ondanks de 3-2 nederlaag heeft S.C.E nog alle kans om de volgende ronde in de nacompetitie te halen, volgende week zondag 20 mei om 14.00 uur.

06-05-12 sv Heumen – S.C.E 4 – 0
S.C.E heeft met 4-0 verloren in Heumen. S.C.E speelde slecht en leek al bezig te zijn met de nacompetitie maar dan zal S.C.E zeker uit een heel ander vaatje moeten tappen en zullen we als “echte” kerels het gevecht aan moeten gaan. Bij rust stond S.C.E al met 2-0 achter en na de rust scoorde Heumen nog tweemaal. Gelukkig ging deze wedstrijd voor S.C.E. nergens meer om maar vanaf nu moet men gefocust zijn op Eldenia, de tegenstander in de nacompetitie, zondag 13 mei om 14.00 uur in Elden.

29-04-12 S.C.E – SJN 5 – 3
S.C.E heeft in haar laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie gewonnen van SJN. Het duel was niet bepaald hoogstaand maar de vele doelpunten zorgde toch voor een leuke zonnige zondagmiddag. Na 20 minuten spelen kreeg Joris Coenders een niet te missen kans na een pass van Sven van de Loop en dit betekende de 1-0 voorsprong voor S.C.E Na slordig uitverdedigen kon SJN na ruim een half uur op gelijke hoogte komen 1-1. Toen alle toeschouwers dachten dat 1-1 ook de ruststand zou zijn, lobte Richard Schür de bal over de keeper van SJN en bepaalde hiermee de ruststand op 2-1 voor de thuisclub. Vijf minuten na rust kwam S.C.E op een 3-1 voorsprong door een doelpunt van Joris Coenders. SJN kwam weer terug in de wedstrijd toen een vrije trap direct werd ingeschoten 3-2. Een kwartier voor tijd scoorde Tim Thijssen met een volley het mooiste doelpunt van de wedstrijd voor S.C.E 4-2. Enkele minuten later scoorde Joris zijn derde doelpunt van de middag 5-2. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd gaf S.C.E SJN wederom een cadeautje en de tegenstander bepaalde hiermee de eindstand op 5-3.
Het wedstrijdverslag van onze verslaggever ter plaatse

22-04-12 SCD’33 – S.C.E 3 – 2
S.C.E begon niet slecht aan deze wedstrijd en had een licht veldoverwicht maar toch kwam SCD’33 onverwachts op voorsprong door een inschattingsfout 1-0. Hierna had S.C.E het moeilijk maar herstelde zich goed. Na 38 minuten floot de zeer matig leidende scheidsrechter voor het rustsignaal omdat hij een flits had gezien. Na rust spelen we gewoon 52 minuten was zijn verklaring ! S.C.E drong na de rustpauze aan voor de gelijkmaker maar weer was het SCD’33 die uit een counter makkelijk de 2-0 wist te scoren. Dit was voor S.C.E het sein om vol op de aanval te gaan spelen en dit resulteerde in twee doelpunten, de 1-2 was van Jeffrey Saat en de gelijkmaker van Richard Schür. Hierna kreeg SCD’33 hulp van de scheidsrechter die Stefan Vinke met rood van het veld stuurde na een licht vergrijp. S.C.E bleef op zoek naar de 2-3 maar met 10 man had men misschien beter de pot dicht kunnen gooien want uit een tegenaanval was het SCD’33 die 3-2 scoorde. Nog 2 wedstrijden en de nacompetitie kan beginnen.

15-04-12 S.C.E – vv Echteld 1- 3
S.C.E speelde vanmiddag haar slechtste wedstrijd van het seizoen. In het begin van de wedstrijd leek het nog wel ergens op en binnen 10 minuten scoorde Jeffrey Saat na een mooie combinatie de 1-0, daarna was het kommer en kwel bij S.C.E vv Echteld profiteerde van het futloze spel van S.C.E door voor rust de gelijkmaker te scoren 1-1. Na rust kreeg S.C.E een niet te missen kans maar werd de bal hopeloos ingeschoten en enkele minuten later was het de tegenstander die een voorsprong nam 1-2. Niets lukte meer bij S.C.E en tot overmaat van ramp scoorde vv Echteld ook nog de 1-3. Slecht spelen kan maar zonder inzet en beleving spelen is een kwalijke zaak. Wil men een rol van betekenis spelen in de nacompetitie dan zal het heel anders moeten.

01-04-12 SCP – S.C.E 1 – 1
S.C.E heeft een gelijkspel behaald in Puiflijk. In de 1e helft gingen beide teams gelijk tegen elkaar op zonder echte kansen voor beide doelen. De ruststand leek dan ook op 0-0 af te stevenen maar vier minuten voor het rustsignaal wist SCP uit een snelle counter toch te scoren 1-0. Na rust probeerde S.C.E de gelijkmaker te forceren maar het onnauwkeurige spel leverde weinig kansen op voor S.C.E De thuisclub kreeg daarentegen enkele mogelijkheden via counters maar wist deze gelukkig voor S.C.E niet te verzilveren. Vijf minuten voor het einde leek S.C.E op gelijke hoogte te komen toen Nando Wijnands de bal inkopte, maar helaas verdween deze aan de verkeerde kant van de paal. Toen iedereen dacht dat S.C.E zou gaan verliezen was het Joris Coenders die met een kopbal toch nog de gelijkmaker wist te scoren 1-1.

25-03-12 S.C.E – Blauw Wit 3 – 4
S.C.E heeft Blauw Wit vanmiddag laten zweten, tot 10 minuten voor tijd stond S.C.E voor tegen de matig spelende koploper. Binnen een kwartier stond S.C.E met 1-0 voor door een doelpunt van Tim de Witte die van dichtbij de bal kon binnen schieten. Helaas was het snel gelijk door slecht opbouwen van de S.C.E verdediging 1-1. Na ruim een half uur spelen kwam Blauw Wit uit het niets op voorsprong 1-2. S.C.E liet het hier niet bij zitten en de sterk spelende Jeffrey Saat scoorde voor rust de gelijkmaker uit een strafschop 2-2. Na rust kwam S.C.E snel op voorsprong door een doelpunt van Joris Coenders 3-2. S.C.E wist deze stand heel lang vast te houden totdat de doorgeschoven laatste man van Blauw Wit tien minuten voor tijd de gelijkmaker kon binnen schieten. Vijf minuten voor tijd kon dezelfde speler van Blauw Wit weer ongedekt de 3-4 binnen werken. Jammer en niet nodig, maar ja verdedigen is nu eenmaal ook een onderdeel van het voetbalspel.

11-03-12 SCH – S.C.E 1 – 0
S.C.E en S.C.H. maakte er in de 1e helft geen beste wedstrijd van en kansen waren er nauwelijks te noteren. De enige echte kans was voor S.C.H. maar men wist de strafschop (vanwege aangeschoten hands) niet binnen te schieten omdat S.C.E doelman Niels Coenders de bal uitstekend tegenhield. De 0-0 ruststand was dan ook niet meer dan terecht. Na rust probeerde beide teams op jacht te gaan na een voorsprong maar pas nadat Stefan met 2x geel van het veld af moest kreeg een van beide teams een overwicht, helaas was dat vanmiddag onze tegenstander S.C.H. S.C.H. kreeg hierna enkele goede kansen maar men had het vizier niet scherp staan en leek de wedstrijd af te stevenen op een 0-0 gelijkspel. Helaas voor S.C.E wist S.C.H. in de slotfase toch de enige treffer van de middag te scoren.

04-03-12 S.C.E – AVIOS 2 – 1
Eindelijk, na 6 jaar heeft S.C.E 1 weer een prijs gewonnen, door de winst op Avios heeft ons eerste elftal de 2e periodetitel op haar naam geschreven. Het beleidsplan werpt eindelijk zijn vruchten af (80% van de huidige spelers van S.C.E 1 hebben een jeugd verleden bij S.C.E) want ook S.C.E B1 wist dit weekend de 2e periode te winnen dankzij een gelijkspel tegen koploper Blauw Wit. Chapeau S.C.E 1 en S.C.E B1. Dat S.C.E zou winnen zag er in het begin van de wedstrijd niet naar uit want er werd slordig gespeeld, veel balverlies en binnen enkele minuten keek S.C.E dan ook tegen een achterstand aan. Na 20 minuten kwam S.C.E verrassend op gelijke hoogte door een doelpunt van Joris Coenders, die vanuit de draai de bal via de paal binnenschoot. Tot de rust kregen beide teams enkele mogelijkheden maar werd er niet meer gescoord. Na de rust ging S.C.E op jacht naar de voorsprong die tevens het periodekampioenschap zou opleveren. AVIOS kon niet meer dan tegenhouden maar uiteindelijk was het 20 minuten voor tijd opnieuw Joris Coenders die wist te scoren 2-1. S.C.E kreeg hierna nog diverse kansen op de 3-1 maar het geluk ontbrak, hierdoor bleef het zeer spannend. Na bijna 10 minuten extra tijd kwam het verlossende fluitsignaal van de scheidsrechter en kon S.C.E een bescheiden feestje vieren.

26-02-12 Victoria’25 – S.C.E 2 – 2
S.C.E heeft haar eerste wedstrijd na de winterstop helaas niet kunnen winnen.Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar grasveld van Victoria’25 kon S.C.E niet in haar spel komen en hierdoor werden er 2 punten verloren. S.C.E kwam al heel vroeg met 1-0 achter en had het moeilijk tegen een hard werkende Victoria’25, de beste mogelijkheden waren voor rust voor de gastheren uit Afferden. Na rust was S.C.E een stuk sterker en drukte Victoria’25 achteruit, via Joris Coenders werd het al snel 1-1. S.C.E ging op jacht naar meer doelpunten maar speelde het een aantal keren niet goed uit. Toch kwam S.C.E halverwege de 2e helft op voorsprong toen Richard Schür via de tegenstander 1-2 binnenschoot. S.C.E bleef zoeken naar een grotere voorsprong maar helaas was het Victoria dat de gelijkmaker binnenschoot 2-2. S.C.E had te weinig tijd om alsnog de 3 punten uit Afferden mee te nemen naar Nijmegen.

12-02-12 Victoria’25 – S.C.E Afgelast

Winterstop

11-12-11 NSVV FC Kunde – S.C.E 2 – 4
S.C.E 1 heeft uitstekende zaken gedaan door met 2-4 te winnen bij het altijd lastige FC Kunde. S.C.E begon goed aan de wedstrijd maar kwam toch ongelukkig op achterstand door een eigen doelpunt. S.C.E herstelde zich snel en creëerde enkele kansen waarvan er maar helaas eentje werd benut door Jop Meij. S.C.E had meer balbezit maar FC Kunde nam tegen de verhouding in een voorsprong mee naar de rust 2-1, overigens wel een zeer knap doelpunt. Na de rust kwam S.C.E furieus uit de kleedkamer en binnen 2 minuten schoot Joris Coenders S.C.E naar de gelijkmaker. Dit was het sein voor S.C.E om de mouwen nog eens extra op te stroppen en na ruim een uur spelen kwam S.C.E door Tim de Witte op voorsprong 2-3. Hierna speelde S.C.E vechtvoetbal en met veel strijd werd FC Kunde tegen gehouden, 15 minuten voor tijd maakte Nando Wijnands aan alle onzekerheid een einde door de 2-4 binnen te schieten. Een uitstekend resultaat waardoor S.C.E heerlijk de winterstop in kan gaan.

04-12-11 S.C.E – SC Millingen 1 – 1
S.C.E heeft net als in de 1e wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijkgespeeld tegen SC Millingen. Op een koude natte sportpark Lindenholt maakte beide teams er geen al te beste wedstrijd van. In de 1e helft hadden beide teams geen kansen op een doelpunt en hierdoor was de ruststand 0-0. Na rust had S.C.E een licht veldoverwicht en Jop Meij wist dat na 56 minuten om te zetten in een voorsprong voor de thuisclub 1-0. S.C.E probeerde de 2-0 te maken maar SC Millingen was gevaarlijk in de counter. In de 90e minuut maakte SC Millingen dan toch nog de gelijkmaker 1-1. Roderick Kemper voorkwam in de allerlaatste seconde een achterstand voor S.C.E ten koste van een rode kaart door de tegenstander netjes vast te pakken en hierdoor een vrije doortocht naar het S.C.E doel te voorkomen.

20-11-11 S.C.E – sv Heumen 2 – 2
S.C.E en sv Heumen hebben met 2-2 gelijkgespeeld in een wedstrijd die bijna niet te volgen was voor de toeschouwers vanwege de dichte mist. Na 24 minuten juichten S.C.E en had Tim de Witte 1-0 gescoord voor S.C.E Hierna kreeg S.C.E twee kansen op een grotere voorsprong maar de paal en lat stonden in de weg. Na slecht uitverdedigen kreeg sv Heumen na ruim een half uur spelen een strafschop die de gelijkmaker betekende. Na de rust was de mist nog steeds niet verdwenen en ook nu konden de toeschouwers het spel amper volgen. Twintig minuten voor tijd kopte Tim de Witte S.C.E opnieuw op voorsprong maar weifelend optreden van de doelman van S.C.E betekende even later de gelijkmaker voor sv Heumen 2-2. Helaas valt er verder niets meer te schrijven over deze wedstrijd omdat het niet te volgen was door jullie correspondent van deze middag.

13-11-11 SJN – S.C.E 2 – 4
S.C.E heeft voor de 4e keer op rij gewonnen, nu de uitwedstrijd tegen SJN met 2-4. S.C.E speelde een slechte 1e helft waarin er meer tegen elkaar dan tegen de tegenstander SJN werd gespeeld. SJN profiteerde van de onderlinge irritatie binnen de spelersgroep van S.C.E en ging met 1-0 rusten. Deze achterstand had op dat moment zeker hoger kunnen zijn. Na de rust was S.C.E herboren en stond er een heel ander team op het veld, er werd gevochten voor iedere meter en dit resulteerde in de terechte gelijkmaker van Joris Coenders 1-1. S.C.E ging door en al snel maakte Tim de Witte met een mooie kopbal de 1-2. S.C.E nam geen gas terug en ging op jacht naar nog een doelpunt en die kwam er ook via Tim Thijssen die goed de 1-3 binnenschoot. SJN probeerde hier nog iets tegenover te zetten maar uit een counter maakt Joris Coenders aan alle onzekerheid een einde door 1-4 binnen te schieten. De 2-4 van SJN was een concentratiefout maar verder dan dit ene tegendoelpunt lieten onze jongens het niet komen.

06-11-11 S.C.E – SCD’33 2 – 1
Met veel strijd en soms fris combinerend voetbal heeft S.C.E een belangrijke overwinning behaald op SCD’33 uit Deest. Twee teams die op de aanval speelde maakte er een aantrekkelijke 1e helft van en hierdoor ontstond er aan beide kanten enkele mogelijkheden maar gescoord werd er niet. Na rust scoorde Tim Thijssen beheerst de 1-0 voor S.C.E, helaas kon S.C.E hier niet lang van genieten want uit een vrije trap scoorde SCD’33 binnen 2 minuten de gelijkmaker. Maar S.C.E bleef leuk voetballen en kwam halverwege de 2e helft in overtal doordat een speler van SCD’33 met rood het veld kon verlaten. S.C.E rook de overwinning en die kwam er ook dankzij een doelpunt van Jeffrey Saat. S.C.E kreeg nog meer mogelijkheden om de stand verder uit te bouwen maar helaas lukte dit niet. Ook SCD’33 wist niet meer te scoren en zo kon S.C.E weer 3 punten bijschrijven op de ranglijst.

30-10-11 vv Echteld – S.C.E 2 – 3
S.C.E heeft vanmiddag 3 belangrijke punten weggehaald in Echteld. S.C.E speelde in een 4-2-1-3 opstelling en begon goed aan deze wedstrijd, binnen enkele minuten stond S.C.E al op voorsprong door een doelpunt van Tim de Witte die goed stoorde op de laatste man van vv Echteld die vervolgens de bal via Tim in de goal zag belanden. S.C.E was hierna heer en meester maar wist dit niet uit te drukken in doelpunten en zoals altijd krijgt de tegenstander dan mogelijkheden. Nadat de scheidsrechter al een doelpunt had afgekeurd voor vv Echteld was S.C.E niet gewaarschuwd en op slag van rust werd het dan toch onnodig gelijk 1-1. Wie na rust dacht dat S.C.E dit wel zou rechtzetten kwam bedrogen uit want niet S.C.E maar vv Echteld scoorde de 2-1. Gelukkig besefte de spelers van S.C.E dat tegen dit vv Echteld geen punten verloren mocht worden en ging men eindelijk met de juiste beleving spelen, een aanvallende wissel pakte goed uit en S.C.E wist via Sven van de Loop op gelijke hoogte te komen. S.C.E bleef vol gaan voor de winst en Jeffrey Saat mocht de bevrijdende 2-3 voor S.C.E binnenwerken. Een al met al terechte overwinning van een op het eind veerkracht tonende S.C.E

25-10-11 S.C.E – Oranje Blauw (oefenwedstrijd)
Bron: website voetbaloost.nl
Oranje Blauw paste zich snel aan het grote kunstgrasveld, met verzorgd spel werd er van achter opgebouwd. Dit resulteerde in een geweldige pass van Antoon van Putten op Julius Maturbongs, hij zag de vrij opkomende Bart van Gastel en met een mooi gekruld schot verschalkte hij de S.C.E keeper. Nog geen vijf minuten later was het weer gelijk, uit een vrije trap viel de bal via een aantal koppende spelers voor de plots voor de tweede paal opgedoken aanvaller van S.C.E en hij frommelde de bal over de doellijn. Nog een 5 minuten later scoorde Jan-Peter van de Kerkhof uit een voorzet van de over rechts doorgebroken middenvelder Rik Mulders de 1–2. Oranje Blauw bleef tikken en bouwde via de verdedigers mooie aanvallen op, de voorhoede van S.C.E werd gek van dit getik en gaven de moed op om deze opbouw te verstoren. Plots schoof Niels Janssen van uit de achterste linie door en zag Bart van Gastel de vrije ruimte in sprinten en hij had geen moeite om alleen voor de keeper de voorsprong uit te bouwen. In het restant van de eerste helft werden er nog kansje gecreëerd, maar de beslissende 1–4 bleef uit. Na rust bleef Oranje Blauw de boven liggende partij, ondanks de door Bas Hendriks uitgevoerde wissels. Na tien minuten plaatste Melvin Rodewijk een vrije trap op het hoofd van de mee opgekomen verdediger Niels Janssen, hij zag bij de tweede paal Frank Toren geheel vrij staan en zijn kopbal kwam op Frank’s zijn stropdas en de 1–4 was een feit. S.C.E stribbelde nog wat tegen en uit een van de weinige geslaagde aanvallen over rechts kwam eindelijk een goede voorzet en deze werd onhoudbaar in geschoten. Een kwartier voor het eindsignaal onderschepte Bart van Gastel een bal op het middenveld en met een onnavolgbare schijnbeweging ging hij alleen op de keeper, een van de snelste spelers van S.C.E hield hem bijna in, maar hij zag in zijn ooghoeken de mee opgekomen Willem-Jan Sonneveld en stelde hem in de gelegenheid om de eindstand op 2-5 op het scorebord te brengen. Als de Oranje Blauwers in de resterende tijd wat zorgvuldiger met de kansen waren omgesprongen Had de uitslag nog hoger kunnen uitvallen. Al met al was dit een mooie generale voor de komende wedstrijd tegen mede promotiekandidaat Wageningen, maar als er aanstaande zaterdag zo gespeeld word als vanavond dan gaan die punten zeker mee naar Nijmegen.

16-10-11 S.C.E – SCP 2 – 1
S.C.E heeft eindelijk weer eens gewonnen van S.C.P. en daar zag het er in de 1e helft niet na uit. S.C.P. was feller en had steeds een man vrij op het middenveld omdat S.C.E niet met een echte rechtshalf speelde. S.C.E speelde in een soort 4-2-1-3 opstelling en dit zorgde voor geen goede balans op het middenveld. S.C.P. wist voor rust hier gelukkig maar een keer van te profiteren en hierdoor bleef S.C.E in de wedstrijd.Na de rust had S.C.E een droomstart want binnen een minuut wist Patrick Vergeer de gelijkmaker binnen te schieten. S.C.E veerde op en drong S.C.P. met de rug tegen de muur. Ineens had de ploeg de juiste bezieling te pakken en dit leverde na bijna een uur spelen een terechte strafschop op, die helaas werd gemist door Jeffrey Saat. Toch liet S.C.E zich hierdoor niet van de wijs brengen en bleef beter spelen dan S.C.P. Na 2 gele kaarten kwam S.C.P. ook nog met 10 man te staan en gelukkig wist Jeffrey Saat zijn fout goed te maken door vijf minuten voor tijd een vrije trap heerlijk binnen te schieten voor de 2-1 winst.

09-10-11 Blauw Wit – S.C.E 5 – 0
S.C.E heeft een helft kunnen meespelen met Blauw Wit, maar na rust was het spel van S.C.E van een bedenkelijk niveau. Blauw Wit had in de 1e helft meer balbezit dan S.C.E maar dit leidde niet echt tot grote scoringskansen, ook S.C.E wist maar zelden de keeper van Blauw Wit te testen. De 1e helft leek dan ook op 0-0 af te stevenen maar toch was het Blauw Wit die de leiding nam vlak voor het rustsignaal 1-0. Na rust was S.C.E onherkenbaar, persoonlijke duels werden verloren, steeds weer (net als in de 1e helft) stond er een Blauw Wit speler vogelvrij en zo kon Blauw Wit zonder enige moeite uitlopen tot een 5-0 uitslag. S.C.E zal moeten beseffen dat een goed resultaat mogelijk is, maar dan moet er wel door iedereen 100 % inzet en beleving zijn. Zonder deze basisvoorwaarden is elke tegenstander lastig te overwinnen. Aan de technische staf van S.C.E de moeilijke taak de spelers op te peppen en het juiste gevoel terug te brengen in het elftal.

02-10-11 S.C.E – SCH 3 – 4
S.C.E heeft weer niet kunnen winnen, na een sterke start stond S.C.E op het einde van de wedstrijd toch weer met lege handen.S.C.E speelde in het begin van de wedstrijd fris voetbal en dit resulteerde in een 2-0 voorsprong door uitstekende doelpunten van Sven van de Loop en Joris Coenders. In plaats van door te drukken liet S.C.E het initiatief aan de tegenstander en dit leverde enkele mogelijkheden op. SCH profiteerde optimaal en scoorde tweemaal waardoor de ruststand 2-2 was. Op dat moment zeker niet onterecht. Na de rust kwam S.C.E weer op voorsprong door een doelpunt van de ingevallen Tim de Witte. S.C.E controleerde het spel maar uit het niets wist SCH toch de gelijkmaker te scoren 3-3. Cruciaal was de rode kaart van Niels Jansen die met 2x geel van het veld moest. Door de hitte was het voor S.C.E bijna onmogelijk om de gelijke stand vast te houden en de tegenstander profiteerde van de man meer situatie door de winnende treffer achter de doelman van S.C.E te schieten 3-4. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven maar door dit verlies komt S.C.E voorlopig wel in het rechterrijtje terecht.

25-09-11 AVIOS – S.C.E 3 – 0
S.C.E heeft een slechte seizoensstart, 4 punten uit 4 wedstrijden, ook in Alphen wist S.C.E niet te winnen van AVIOS. Het spel van S.C.E tegen AVIOS was niet bijster goed en ook AVIOS speelde niet de pannen van de dak waardoor de toeschouwers een matige 1e helft zagen. Een 0-0 ruststand was ook een logisch gevolg van dit spelbeeld. S.C.E kan in haar wedstrijden maar moeilijk een overwicht creëren mede omdat er van achteruit moeizaam opgebouwd wordt en het middenveld moeite heeft om persoonlijke duels te winnen. Hierdoor kan de tegenstander, vanmiddag dus ook AVIOS, makkelijk overeind blijven. Na rust speelde beide teams vol op de aanval en waren er kansjes over en weer. Na 10 minuten kwam AVIOS op voorsprong door een verkeerde inspeelpass waar direct van werd geprofiteerd door AVIOS 1-0. S.C.E wisselde een aanvaller voor een aanvaller en dit leverde weinig effect op. S.C.E probeerde wel de aanval te zoeken maar helaas zonder resultaat. AVIOS kreeg hierdoor meer ruimte en wist hier optimaal gebruik van te maken door 2-0 en 3-0 te scoren. Er is nog een heleboel werk te verzetten voor trainer Kroes.

18-09-11 S.C.E heeft eindelijk haar eerste competitiewedstrijd gewonnen. Victoria’25 uit Afferden werd eenvoudig opzij gezet. Binnen 2 minuten stond S.C.E op voorsprong door een blunder van de keeper uit Afferden die een eenvoudige voorzet losliet en Tim Thijssen de gelegenheid gaf om 1-0 binnen te tikken. S.C.E was de gehele 1e helft de betere ploeg maar kan het overwicht moeilijk omzetten in kansen, toch was het Joris Coenders die 5 minuten voor rust een assist van Jeffrey Saat binnenschoot, ruststand 2-0. Na de rust gaf S.C.E teveel ruimte weg en werd er niet kort gedekt waardoor Victoria’25 onnodig kansen kreeg. Victoria’25 geloofde in een beter resultaat en gaf veel ruimte weg die in de 70e minuut goed werd benut door Joris Coenders die wederom na een dieptepass van Jeffrey Saat de 3-0 kon binnenschieten. De hardwerkende Sven van de Loop mocht tien minuten voor tijd de 4-0 maken en S.C.E speelde een gewonnen wedstrijd. Jammer voor S.C.E dat het toch een tegentreffer moest incasseren na zeer slecht uitverdedigen. Ondanks dat doelpunt geloofde Victoria’25 niet meer in een goed resultaat en Jeffrey Saat en Sven van de Loop kregen beide de gelegenheid om met een bekeken lob de 5-1 en 6-1 binnen te werken. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen koploper AVIOS.

11-09-11 S.C.E – FC Kunde 2 – 4
S.C.E heeft geen punt kunnen over houden tegen het sterk spelende FC Kunde. Vanaf het begin domineerde FC Kunde en S.C.E bleef dankzij goed keeperswerk in de wedstrijd, maar na een half uur spelen was het toch 0-1 toen een speler van FC Kunde wel heel eenvoudig langs enkele S.C.E’ers mocht lopen en de bal onhoudbaar binnen schoot. S.C.E herpakte zich na dit tegendoelpunt en dankzij goede doelpunten van Joris (assist Jeffrey) en Sven ging S.C.E met 2-1 rusten. Na de rust mocht S.C.E tot 20 minuten voor tijd hopen op minimaal 1 punt maar toen FC Kunde in de 69e minuut gelijk maakte zat S.C.E er doorheen en was het voor S.C.E alleen nog maar tegenhouden. Helaas lukte dit niet en een kwartier voor tijd maakte FC Kunde 2-3 na weer niet goed verdedigen en in blessuretijd gooide FC Kunde de wedstrijd op slot 2-4.

04-09-11 SC Millingen – S.C.E 1 -1
S.C.E heeft een verdiend punt behaald in Millingen. Wat een verschil met de voorbereiding. Eindelijk stond er een team op het veld dat voor elkaar door het vuur ging, het voetbal was nog niet hoogstaand maar de inzet vergoedde veel, op deze manier zal S.C.E de punten vanzelf binnen halen. S.C.E startte sterk en zette SC Millingen onder druk maar helaas leverde dit geen doelpunt op. Halverwege de 1e helft kwam Millingen onder de druk uit en kreeg via counters ook enkele mogelijkheden. Ruststand 0-0. Na de rust kwam S.C.E onnodig op achterstand maar binnen enkele minuten herstelde S.C.E zich door een doelpunt van Joris Coenders na een assist van Jop Meij. S.C.E werd na de gelijkmaker weer sterker maar een rode kaart van Jop Meij zorgde dat S.C.E met een man minder kwam te staan. S.C.E probeerde de overwinning te forceren maar moest oppassen voor de counters van SC Millingen. De conditie ging ook een rol spelen en een doelpunt viel er niet meer en hiermee was de 1-1 een terechte eindstand. Na afloop bleek Chris Hagen van S.C.E, rugnummer 4 met geel op het wedstrijdformulier te staan terwijl het toch echt nummer 4 van SC Millingen was die de gele kaart had ontvangen. Maar probeer dit maar eens duidelijk te maken !

30-08-11 Uni vv – S.C.E (Beker)
Bijna de gehele wedstrijd was UNI vv (3e klasse zaterdag) en S.C.E gelijkwaardig. Tot de rust waren er weinig kansen en de ruststand was dan ook 0 – 0. Na rust kwam Uni vv op voorsprong maar nadat S.C.E met 3 spitsen ging spelen scoorde Jop Meij snel de gelijkmaker. Op het einde kreeg S.C.E toch nog 2 onnodige doelpunten tegen waardoor het laatste bekerduel met 3 – 1 verloren ging.

23-08-11 S.C.E – Woezik 0 – 7 (Beker)
S.C.E is vanavond compleet van de mat geveegd door Woezik, scoorde Woezik in de eerste helft nog maar 2 maal. In de 2e helft scoorde de ploeg uit Wijchen nog 5 maal, waardoor de eind uitslag op 0 – 7 kwam een terechte overwinning. S.C.E zal veel meer moeten voetballen, i.p.v de lange bal te hanteren de rust te bewaren en veel meer op hun positie moeten blijven spelen. Dan moet er tenslotte ook nog gescoord worden , er is nog een lange weg te gaan, op het schitterende vernieuwde sportcomplex van S.C.E

16-08-11 Rood Wit – S.C.E (Beker)
S.C.E heeft een zwaar oefenprogramma en ook nog eens een zware bekerloting getroffen. Toch bleef S.C.E tegen Rood Wit (een ploeg met weer enkele goede aankopen) aardig op de been. Rood Wit wist pas in de slotfase te scoren en moest hierbij geholpen worden door een verdediger van S.C.E die de bal in eigen doel gleed. S.C.E kreeg niet veel kansen maar liet zien voor de 4e klasse over een heel aardig team te beschikken. Conditioneel moet al allemaal nog veel beter maar daar heeft de nieuwe trainer nog even de tijd voor.