1. Home
  2. /
  3. Media
  4. /
  5. Archief
  6. /
  7. 2012-2013

2012-2013

30-06-13 Inmiddels zijn alle F-teams ingedeeld en zoals elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers/leiders (m/v) voor de diverse teams. Maar tot op heden is nog niet alles ingevuld. De F3 t/m F6 worden getraind door mensen van de Cios. Onderstaand de diverse nog niet ingevulde vacatures binnen de F-Jeugd:
– F2: 1 trainer en 1 leider
– F3: 1 of 2 leiders
– F4: 1 of 2 leiders
– F5: 1 of 2 leiders
– F6: 1 of 2 leiders
Interesse? Neem dan contact op met F-coördinator Jurgen Eggenhuizen.
E-mail: j.eggenhuizen8@upcmail.nl
06-24995411 – 024-3731334
Namens, Jurgen Eggenhuizen

25-06-13 De KNVB heeft de goede prestaties van ons A1 en D1 alsnog beloond met promotie naar de 1e klasse. Het bestuur, de jeugdcommissie en de Technische Commissie zijn trots op deze meer dan verdiende beloning, gefeliciteerd mannen.
Namens, bestuur, jeugdcommissie en de Technische Commissie

24-06-13 Inmiddels zijn alle teams ingedeeld en zoals elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers/leiders voor de diverse teams. Er zijn enkele plaatsen reeds ingevuld en er lopen nog diverse gesprekken/navragen, maar tot op heden is niet alles ingevuld.
Onderstaand de diverse vacatures binnen de D en C-afdeling:
– C2: minimaal 2 trainers
– C4: minimaal 1 trainer en 1 leid(st)er
– D2: minimaal 2 trainers
– D3: minimaal 1 trainer
– D4: minimaal 1 trainer en 1 leid(st)er
– D5: minimaal 1 trainer en 1 leid(st)er
– D6: minimaal 1 trainer en 1 leid(st)er
Interesse? Neem dan contact op met Patrick de Beer, e-mail pdebeer@ziggo.nl
Ook is S.C.E. op zoek naar nieuwe coördinatoren voor de diverse jeugdafdelingen. Neem hiervoor contact op met de Technische Commissie of het Jeugdbestuur.
Namens, Patrick de Beer

23-06-13 Gedurende de zomervakantie zijn de openingstijden van het clubhuis: donderdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de vierdaagse week is het cluhuis vanaf zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli gesloten.
Namens, Berry Aalders

21-06-13 De indelingen van de meisjes B en meisjes D zijn bekend. We hebben het nieuwe seizoen 2 meisjes B-elftallen en 1 meisjes D-team. Kijk bij de elftallen waar je staat ingedeeld. Heb je vragen, neem dan kontakt met Miranda Baetings. m.baetings@upcmail.nl
Namens, Berry Aalders

21-06-13 We beginnen komend seizoen met 8 E-elftallen en 6 F-elftallen. Kijk maar bij de elftallen waar je bent ingedeeld. Niet ingedeeld en ben je toch van mening dat je ingedeeld had moeten worden binnen één van deze teams, neem dan contact op met Rob Janssen, rhgjanssen@upcmail.nl en/of Martijn Geutjes, geutmartijn@gmail.com wat betreft de E-elftallen en met Jurgen Eggenhuizen, j.eggenhuizen8@upcmail.nl wat betreft de F-elftallen.
Namens, Berry Aalders

20-06-13 De indeling van de twee A en B-elftallen zijn bekend. Voor de indeling zie bij de A1, A2, B1, B2, B3. Niet ingedeeld en ben je toch van mening dat je ingedeeld had moeten worden binnen één van deze teams, neem dan contact op met Paul van Cleef wat betreft de A-elftallen en met Marzouk Mechbal wat betreft de B1 en met Patrick de Beer; pdebeer@ziggo.nl voor wat betreft de B2 en B3.
Namens, Berry Aalders

19-06-13 De indelingen van de C en D-elftallen zijn bekend. Bij de C1 t/m C4 en de D1 t/m D6 kun je zien in welk elftal je bent gekomen. Voor de diverse teams zijn we nog op zoek naar enthousiaste trainers/leiders, neem contact op met Patrick de Beer; email: pdebeer@ziggo.nl
Niet ingedeeld en ben je toch van mening dat je ingedeeld had moeten worden binnen één van deze teams, neem dan contact op met Patrick de Beer; email: pdebeer@ziggo.nl
Namens, Patrick de Beer

17-06-13 De overschrijvingsperiode heeft S.C.E 1 de volgende versterkingen opgeleverd:
Anthony de Jong; Khalid Samaoui; Almonzo van Tent; Alladin Bellil; (allen Krayenhoff); Johny Jacobs (SJN); Sharif Josefa (Quick 1888); Roy Jacobs (Alverna); Angelo Kilkens (SC Oranje); Zev de Bruijn (SCH); Kevin Aerts (Hatert); Cihan Demir (Blauw Wit); Roel van Wijk (Woezik) en vanuit de eigen jeugd Nicky Sander en Moni Chahaiba.
Vertrokken zijn: David Rameckers (Blauw Wit); Jordy van Hilten (Germania); Kevin van de Scheur en Robbin van Zantvliet (beiden WVW); Philip Schmidt en Anass Kassoussi (beiden Krayenhoff)
Namens de Technische Commissie S.C.E

16-06-13 Gezocht voor het E kamp, leiding en of ouders die tijdens het E kamp willen blijven slapen bij de pupillen in de kleedkamer. Je kan je opgeven bij de leden van het jeugdbestuur. Met sportieve groet.
Namens, Rob Janssen E– coördinator Voorzitter S.C.E Jeugdbestuur

16-06-13 Er is op woensdagmiddag geen training meer voor de E- en F-pupillen. Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie. Half augustus zullen de trainingen weer beginnen.
Namens de trainers, Berry Aalders

14-06-13 De website word in de komende weken “opgeschoond”, het voetbal seizoen 2012-2013 is afgelopen. De teampagina’s worden opnieuw gevuld met de actuele informatie (die op dit moment voorhanden is) voor het aankomend seizoen. De teamfoto pagina en de wedstrijdverslagen blijven nog even op de website vermeld staan.
Namens de webmaster van S.C.E Bert

12-06-13 Na een fantastische 2e seizoenshelft werden de spelers, trainer Rachid en leider Mohammed beloond met het kampioenschap. Wat volgde was een waar feestje na afloop met kampioenshirtjes, medailles, kinderchampagne, snoep, bloemen, frietrondje en natuurlijk echte kampioens muziek!!! Zo werden ze beloond voor een seizoen hard samen werken. Wij als trotse ouders genoten natuurlijk intens mee van onze kanjers die even in het middelpunt van belangstelling stonden. Nu op naar volgend seizoen, waar een ieder zijn weg weer zal moeten vinden in een nieuw team. Maar met de bagage van een kampioenschap zal voor een ieder de uitdaging om er alles uit te halen er niet minder om zijn. Rachid/Mo maar ook Miranda (voor de geweldige shirtjes etc) bedankt voor een fantastisch seizoen. Fijne vakantie allemaal en ik denk dat ik spreek namens alle ouders van de F1.
Namens, Chantal Peters

10-06-13 Woensdag 12 juni a.s. toernooi met de E-spelers (totaal circa 75 spelers) nieuwe seizoen van 14.00 uur tot 15.30 uur. Aanwezig 13.45 uur.
1. De E-spelers die in de E blijven
2. De F-spelers die E-speler gaan worden
3. Voor de F5, F6, F7, F8 en F10 is er geen training.
4. Voor de E-spelers die overgaan naar de D is die middag geen training, maar in de avond een “wennen aan het grote veld” selectie. Jullie verzamelen om 18:00 uur en het eindigt om de klok van 20:00 uur. Veel plezier en succes allemaal.
Namens, Rob Janssen E-coordinator

09-06-13 Hallo sportvrienden. Na 5 jaar de jeugdtoernooien bij S.C.E Nijmegen te hebben georganiseerd stop ik er mee. Zaterdag / Zondag 8 / 9 juni zijn mij laatste toernooi dagen. Ik stop dus ook bij het jeugdbestuur. Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en wens ieder een fijne vakantie toe.
Met vriendelijke groet, Johan Ketelaar

28-05-13 Bedankje aan de scheidsrechters Wim Tieze, Ed van den Broeke, Ryks de Jong die het Meisjes C toernooi hebben gefloten. Heren bedankt voor jullie inzet.
Namens, Johan Ketelaar

21-05-13 Beste kabouters a.s.zaterdag 25 mei is de laatste training.
Namens, Rudy Tielen

21-05-13 De huidige 2e jaars E-pupillen die de overstap gaan maken naar de D, hebben tot nu toe nog niet of nauwelijks gespeeld op een volledig groot veld. Om de spelers voor te bereiden op de extra spelregels, zoals buitenspel en het spelen met in totaal 11 spelers hebben wij een avond ingepland. Er zullen onderling wedstrijden gespeeld worden onder begeleiding van een trainer. Daarnaast zullen er ook enkele huidige 1e jaars D-spelers meespelen, om de ‘nieuwelingen’ te helpen in het veld. Datum: woensdag 12 juni 2013, aanwezig om 18.15 uur, einde circa 20.30 uur.
Indeling van de teams: De exacte indeling wordt op deze avond bekend gemaakt. De spelers waarop dit van toepassing is krijgen dit ook nog te horen van hun leider/trainer. De aanwezigheid wordt heel erg gewaardeerd.
Namens, Patrick de Beer D-coördinator

20-05-13 S.C.E E5 kampioen. Gefeliciteerd met jullie welverdiende kampioensschap.
Namens Hoofdbestuur, Jeugdbestuur en Technisch Commissie.

17-05-13 Beste leiders, het seizoen zit er weer haast op. Er zijn nog paar elftallen die voor de competitie moeten spelen en nog toernooien hebben. Maar als dat afgelopen is willen jullie dan de tas met kleding en de andere spullen in het clubhuis willen afgeven. Als de label van het elftal er niet meer op zit dan een briefje in de tas van welke elftal/team het is. Dat bespaar mij een hoop zoek werk. Als de kleding bij het elftal blijft willen dit even aan mij door geven. Voor meer informatie: stef.jansen48@gmail.com.
Namens, Stef Jansen

13-05-13 Op de volgende data en tijdstippen, ben ik in het clubhuis aanwezig voor de overschrijvingen. Namens, Berry Aalders Ledenadministrateur vv S.C.E

13-05-13 Willen de leiders, trainers, begeleiders van alle S.C.E teams de mapjes met de spelerspassen bij mij inleveren of leggen in de vakjes in de commissiekamer. Uiteraard wanneer de laatste wedstrijd is gespeeld.
Namens,Berry Aalders Ledenadministrateur

07-05-13 Kampioen wedstrijd van de C1. Aanstaande zaterdag 11 mei kan S.C.E C1 het kampioenschap binnen gaan halen. Bij winst of gelijkspel is de titel binnen. Kom dat allemaal zien en steun de jongens op weg naar de titel. Aanvang wedstrijd 11.00 uur bij vv Union.
Namens, Niels Jansen

03-05-13 I.v.m. de mei vakantie en diversen toernooien moeten er een hoop wedstrijden op een door de weekse dag gespeeld worden. Willen jullie daarom het wedstrijd programma op de website goed in de gaten houden. Als er veranderingen zijn zal dat zo spoedig mogelijk op de website geplaatst worden.
Namens, Stef Jansen

28-04-13 Op dinsdag 30 april is het clubhuis gesloten. Er wordt die avond niet getraind. Woensdag 1 mei is het clubhuis vanaf 16.30 uur weer open. Vanaf 17.15 uur wordt er getraind.
Namens het bestuur, Berry Aalders

26-04-13 In verband met vakantie wordt er op woensdagmiddag om 13.30, 14.30 en 15.45 uur niet getraind door de E- en F-pupillen. Er is dan ook geen keeperstraining. Op woensdagmiddag 8 mei wordt er weer gewoon getraind.
Namens de trainers, Berry Aalders

21-04-13 maandag 22 april speelt S.C.E D2 de halve finale voor de beker in Groesbeek, De Treffers D2 is de tegenstanders en de wedstrijd begint om 18.30 uur. Iedereen die de D2 van S.C.E een warm hart toedraagt is welkom op Sportpark Nijerf in Groesbeek.

14-04-13 Met volle trots willen we bij deze de passievolle trainer van onze F4 Michel van Sommeren feliciteren met het behalen van de diploma oefenmeester TC3. Michel die zich van zijn beste kant heeft laten zien de afgelopen 10 maanden maar liefst, zonder zijn gezin, werk en elftal in de steek te laten, juiste inzet, wat uiteindelijk resulteerde dat zijn diploma als bekroning van zijn werk mag worden benoemd. Nogmaals Michel van harte gefeliciteerd, we wensen je een lange sportieve trainers carrière toe.
Namens Hoofdbestuur, Technisch Commissie en Jeugdbestuur

12-04-13 Geachte heer/mevrouw, we hebben u inmiddels al geïnformeerd over het Nijmeegs Sporthelden Festival dat op vrijdag 19 april aanstaande plaatsvindt in het stadhuis van Nijmegen. Om u een overzicht te geven van wat er die dag allemaal te doen is, hebben wij een flyer bijgevoegd. Hierop vindt u het volledige programma. Wij hopen u te mogen ontmoeten op de 19e april.
Namens, Organisatie van het Nijmeegs Sporthelden Festival

07-04-13 We maken heel vaak mee, dat als we info bladen of wat dan ook in jullie postvakje leggen, dat het 1 of 2 weken later er nog steeds ligt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, we hebben al vaker een evenement moeten afzeggen, door te weinig aanmeldingen. Dus let alsjeblieft goed op, en werk mee, zodat alles kan blijven doorgaan zoals we graag willen. Bij voorbaat dank, met sportieve groet.
Namens, Rob Janssen E-coördinator, Voorzitter S.C.E Jeugdbestuur

04-04-13 Het bestuur bedankt de vrijwilligers Jos Joosten, Marcel Janssen, Dick van Schaik, Harry Janssen, Ronald Berends, Johnnie Bouten, Leo Budde, Fred Schoppema, Roel Heijltjes, Jo Gommers. Zij hebben onze toiletten volledig gerenoveerd. Het ziet er werkelijk fantastisch uit. Het is het visitekaartje van de vereniging geworden. We hebben alleen maar complimenten gekregen voor het resultaat van deze renovatie. Deze complimenten gelden uiteraard voor jullie. Jullie hebben laten zien, dat je “samen” met vrijwilligers een prachtig resultaat kunt neerzetten. Mannen alvast bedankt en we komen hier zeker nog met jullie op terug.
Namens het bestuur, Berry Aalders

02-04-13 Afgelopen zaterdag en zondag hebben we kunnen genieten van voetballers uit het hele land het Joer toernooi internationaal. Hiervoor moest heel wat werk verzet worden. Vele vrijwilligers hebben hun handen uit de mouwen gestoken. Sommige hebben ons zelfs positief verbaasd. Daarom wil wij iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan het toernooi van afgelopen weekend. Zonder jullie bijdrage was dit ons nooit gelukt. Hopelijk kunnen we volgende keer weer een beroep op jullie doen.
Namens de toernooi organisatie, Karel Creemers

21-03-13 Wegens te weinig inschrijving voor het Paas eieren bij S.C.E gaat deze activiteit op maandag 1 april 2e paasdag niet door.
Namens, de jeugdcommissie

14-03-13 Op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart organiseert “JOER International” een voetbaltoernooi bij S.C.E. Verschillende E (U-11) en F (U-9) teams uit binnen en buitenland komen hun kunsten vertonen. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur en de finale zal om 17:30 zijn. Voor alle informatie kijk op de website: www.joerinternational.nl/ Voor het volledige programma bij S.C.E.
Namens, Karel Creemers

13-03-13 De penningmeester is een zeer belangrijke maar onderbelichte vrijwilliger. Wil je jouw penningmeester een keer in het zonnetje zetten, ga dan naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje. Je kan jouw penningmeester ook nomineren voor deze verkiezing tot Penningmeester van het jaar 2013. De winnende penningmeester krijgt € 2500,- voor de clubkas en er zijn leuke prijzen voor te winnen voor jezelf. Tijdens de Nationale Sportweek maakt de jury onder leiding van Humberto Tan de uitslag bekend en wordt de winnaar feestelijk gehuldigd. Bedanken of nomineren; in beide gevallen mag je penningmeester vervolgens gebruik maken van alle voordelen van het Penningmeester van het Jaar platform, ter ondersteuning van zijn/haar belangrijke werk. Jouw penningmeester verdient toch ook een bedankje? Bedanken en nomineren kan t/m 3 april 2013, ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en doe mee.
Namens Team Penningmeester van het Jaar, Juliska Kraaij

24-02-13 Winnaars van de grote clubactie bekend. Van de E5 is Nanko Schaap de winnaar geworden met het meest aantal verkochte loten van alle pupillen, Nanko heeft een cadeaubon van 25 euro in ontvangst mogen nemen, Nanko als nog bedankt en proficiat. S.C.E F6 is de winnaar geworden doordat ze met al hun spelers de meest aantal loten verkochten van alle elftallen, de F6 heeft 25 euro hiervoor in ontvangst mogen nemen, F6 als nog bedankt en proficiat.
Namens Rob Janssen, Voorzitter S.C.E Jeugdbestuur

05-02-13 Voor alle S.C.E.-Leden, groot & klein. De Matrixx Magixx (Prof. basketballclub in Nijmegen, spelend in de Arcushal in Wijchen) biedt 200 vrij kaartjes aan jullie aan om eens kennis te maken met het professionele basketball tijdens een thuiswedstrijd met altijd weer veel spektakel. De Matrixx Magixx speelt 9 februari in de Arcushal in Wijchen een thuiswedstrijd tegen Stepco Weert. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Hoe werkt het? Aanmelden bij Bert Bons 06-13688387 Bestel snel want op=op!
Namens, Bert Bons

03-02-13 Op maandag 11 februari en dinsdag 12 februari wordt er in verband met de carnaval niet getraind. Het clubhuis zal ook gesloten zijn.
Namens het bestuur, Berry Aalders

31-01-13 Woensdag 13 februari is er geen training, in verband met de Krokus/Carnavalsvakantie gaan de woensdagmiddagtrainingen van 13.30 uur, 14.30 uur en 15.45 uur op woensdag 13 februari niet door.
Namens de trainers, Berry Aalders

29-01-13 Zoals u misschien al weet, worden ook dit jaar weer de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt. Alle Nijmegenaren kunnen sporters nomineren voor deze prijzen: – Sportprijs Individueel/Teamsportprijs
– Jeugdsportprijs Individueel/Jeugdsportprijs Teams; – Gehandicaptensportprijs; – Sportvernieuwingsprijs;
– Vrijwilligersprijs
U kunt kandidaten tot 18 maart 2013 nomineren via www.nijmegen.nl/sportprijzen. Bijgevoegd vindt u een poster over de sportprijzen. De Nijmeegse Sportprijzen worden in april 2013 uitgereikt. U ontvangt nog nadere informatie over datum, tijdstip en locatie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Als u nog vragen heeft, kunt u deze mailen naar sportservice@nijmegen.nl Ik dank u alvast hartelijk voor uw bijdrage.
Namens, Wethouder Bert Frings

27-01-13 Carnaval voor de jeugd, door te weinig animo van voorgaande jaren zal er geen carnavalsviering voor de jeugd zijn bij S.C.E, wij wensen iedereen een fijne carnaval!!!
Namens, Rob Janssen

23-01-13 Voor alle selectie spelers van S.C.E 1. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we door de sneeuw nog steeds niet op het veld trainen. Maar we gaan wel wat doen dus neem naast je trainingskleren ook loop schoenen mee. Zodat we eventueel een duurloop over de weg kunnen doen. Als je eventueel reflectie materiaal hebt om te dragen, graag meenemen. We starten de normale trainingstijd.
Namens, Dennis en Maurice

16-01-13 Als de velden sneeuwvrij zijn begint de training voor de kabouters weer op zaterdag 2 februari 2013 om 11.00 uur
Namens de trainers, Berry Aalders

14-01-13 S.C.E Nijmegen is op zoek naar enthousiaste dames die het vrouwenelftal willen versterken. Wij spelen in de vierde klasse, trainen 2 keer in de week en spelen op zondag onze wedstrijden. We vinden gezelligheid erg belangrijk, maar gaan ook zeker voor resultaat. Heb jij al wat ervaring en lijkt het je leuk om (weer) te voetballen, kom dan eens kijken tijdens onze training op dinsdagavond 20:00 tot 21:30 uur of donderdagavond 20:15-21:45 uur. Meedoen mag natuurlijk ook.
Namens, Ger Bloemendal, Coördinator meisjes/damesvoetbal S.C.E

10-01-13 Op 16 en 23 januari spelen de elftallen E5, E7, F5, F6, F7, F8, F9 en F10 in de sporthal op het Kinderdorp Neerbosch. Aanwezig zijn om 14.15 uur. Einde 17.00 uur.
Namens de trainers, Berry Aalders

04-01-13 De trainingen op de woensdagmiddag van de elftallen F5, F6, F7, F8, F9, F10 en E5, E6, E7 beginnen weer op woensdag 30 januari 2013 op het veld. Op de woensdagmiddag 9, 16 en 23 januari 2013 gaan we met deze elftallen in de zaal voetballen. In de sportzaal van het Kinderdorp Neerbosch van 14.00 uur tot 17.00 uur. Alle spelers van deze elftallen moeten om 13.45 uur aanwezig zijn.
Namens de trainers, Berry Aalders

03-01-13 maandag 7 januari beginnen de trainingen weer op de gebruikelijke tijden voor de junioren en pupillen, voor de senioren selectie beginnen de trainingen zondag 6 januari om 11.30 uur.
Namens, Stef Jansen

01-01-13 Door diversen omstandigheden kan het snerttoernooi op 5 januari niet door gaan, onze verontschuldigingen hiervoor.
Namens Rob Janssen, voorzitter S.C.E Jeugdbestuur

10-12-12 Volgend seizoen is Dennis Kroes uit Heumen (38) trainer van Vianen Vooruit die bovenin mee speelt in de vijfde klasse G,. Dennis Kroes is op dit moment nog trainer van de Nijmeegse vierdeklasser S.C.E. Hij was eerder op hoog niveau trainer in het zaalvoetbal. Ook was hij speler/trainer van vierdeklasser sv Heumen in zijn woonplaats.
Bron, Twitter.com

05-12-12 Alle wedstrijden in de zaal zijn voor vrijdag 7 december afgelast, i.v.m het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen van SC Buitenboys uit Almere.
Namens, Stef Jansen

02-12-12 Zaterdag 1 december zijn de meisjes ME1 kampioen geworden, ongeslagen en met maar liefst 142 doelpunten voor en maar 5 tegen,wat een goede prestatie is. Hierbij feliciteer ik de meisjes, Marcel, Peter, en Bernd, met het behalen van het kampioenschap.
Namens, Ger Bloemendal, Coördinator meisjes/damesvoetbal S.C.E

29-11-12 Beste trainers en leiders, vanaf 17 december 2012 t/m 6 januari 2013 kan er niet getraind worden. Dus kan er al met al 3 weken niet wordt getraind, op maandag 7 januari zijn jullie weer van harte welkom om te trainen.
Namens, Stef Jansen

27-11-12 Zaterdag 01-12-12 moeten de meisjes de laatste wedstrijd van de najaars competitie spelen om 9.30 uur in Arnhem, op “Sportpark Rijkerswoerd” tegen ESA ME1 de nummer 2 tegen de nummer 1 van de ranglijst. S.C.E ME1 hebben al 133 doelpunten gemaakt en maar 5 doelpunten tegen. Onze meisjes staan 3 punten voor op ESA, die 85 doelpunten gemaakt hebben en 27 tegen. Kom de meisjes aanmoedigen, of wacht ze op bij S.C.E zodat ze met een hoop gejuich het clubhuis in kunnen gaan. Meisjes, leiders, en trainer veel succes.
Namens, Ger Bloemendal, coördinator meisjes/damesvoetbal S.C.E

20-11-12 Uitnodiging Lokaal Compliment woensdagavond 12 december 2012. Vrijwillige inzet in Nijmegen is een compliment waard. In de stad Nijmegen zijn ruim 60.000 inwoners die zich op vele manieren belangeloos inzetten. Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen namens de gemeente Nijmegen het Lokaal Compliment. Dit is een feestelijke bijeenkomst voor de vrijwilligers van Nijmegen. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt hen een feestelijke avond met informatie en theater geboden. Wethouder Bert Frings en de medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen heten u daarvoor van harte welkom op woensdag 12 december om 19.30 uur in het Kolpinghuis aan de Smetiusstraat 1 te Nijmegen. Het programma duurt tot 22.30 uur. U bent vrijwilliger of u werkt met vrijwilligers in Nijmegen en wil aanwezig zijn bij het Lokaal Compliment? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.vwc-nijmegen.nl Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Heleen Tieze via het mailadres h.tieze@vwc-nijmegen.nl of bellen naar 024 – 8200022.
Namens, Berry Aalders

18-11-12 In verband met het Sinterklaasfeest is er woensdagmiddag 5 december geen training voor de F en de E-pupillen
Namens de trainers, Berry Aalders

04-11-12 woensdag 28 november Sinterklaastoernooi voor de E + F teams van 14.00 – 17.00 uur
Geen training voor de E + F teams van S.C.E
Namens, Heleen Klaver

28-10-12 Naast scheidsrechter en speler van S.C.E is Rick Krete ook een voortreffelijke zanger aan het worden. Rick heeft zojuist zijn eerste CD presentatie gehad, KLIK HIER voor wat foto’s van zijn presentatie.

28-10-12 Elke vrijdag is er voor de jongens leeftijd tussen 9-12 jaar van 16:00-17:00 uur zaalvoetbal in de Gildekamp, kosten 50 cent. Van 17:00-18:00 uur is er voor de meisjes zaalvoetbal (ook op vrijdag) leeftijd 9-14 jaar kosten ook 50 cent. Dit is via de organisatie futsal chabbab, kinderen kunnen dan ook mee doen aan toernooien bv de N.E.C buurtbattle
Namens, Rob Janssen

15-10-12 Grote clubactie – voor diegene die de boekjes compleet hebben, kunnen deze al worden ingeleverd aan de bar bij S.C.E t.a.v. Miranda – uiterlijke inleverdatum 27 oktober. Mochten er vragen zijn, dan hoor ik het graag.
Namens, Heleen Klaver secretaris Jeugdcommissie

10-10-12 Beste mensen, door middel van deze uitnodiging willen wij jullie en jullie partner van harte uitnodigen voor de vrijwilligersavond op zaterdag 10 november in het clubhuis van S.C.E. Deze avond is georganiseerd om alle vrijwilligers bij S.C.E te bedanken voor de steun en inzet gedurende het voetbalseizoen. We zien uit naar jullie komst.
Namens, het (jeugd)bestuur

10-10-12 Samir kapsalon is bereidt geweest om de F6 te sponsoren met nieuwe trainingspakken. De F6 wil Samir kapsalon daarom graag bedanken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe trainingspakken. En voor ieder die eens een goeie knipbeurt wilt hebben kunt u terecht bij Samir kapsalon, Groenestraat 277 Nijmegen 024-3557011 iedere dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:00 t/m 18:00 uurop afspraak.
Bedankt namens de hele F6

09-10-12 Beste leiders/trainers, wanneer je voor een wedstrijd van je elftal reserveshirts van SCE nodig hebt, omdat de bezoekende tegenstander in (nagenoeg) dezelfde kleding speelt, moet je dit uiterlijk donderdag voor deze wedstrijd aanvragen bij Paul van Cleef. Hij kan er dan voor zorgen dat je op tijd van die reserveshirts wordt voorzien. Wordt het niet aangevraagd, dan zul je gebruik moeten maken van de diverse kleuren hesjes. Deze hesjes zijn verkrijgbaar bij onze terreinknechten. S.C.E zal ook geen sportmateriaal (kousen,broekjes, shirts etc.) meer beschikbaar stellen wanneer je dat vergeten bent mee te nemen. Kijk voortaan dus goed je voetbaltas na of je alles bij je hebt. Deze maatregel is noodzakelijk omdat de laatste tijd veel materialen zijn verdwenen en/of niet wordt terug gebracht.
Namens het bestuur

07-10-12 De F1 dankt sponsor Janssen Montagebedrijf. Ook dit jaar zijn wij in het nieuw gestoken door Janssen Montagebedrijf. De F1 wil Ronny en Annemarie hartelijk danken voor de sponsoring. Wij zijn erg blij met de nieuwe tassen en trainingspakken. Voor al uw installatie werkzaamheden gaat u naar www.janssenmontagebedrijf.nl
Namens, Spelers en staf van S.C.E F1

04-10-12 Bij deze willen wij speelsters, leiders en trainer Jos Joosten van Logave technisch installatieburo hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van wedstrijdshirts voor de meisjes E1.
Namens, Marcel Janssen

12-09-12 Wie heeft er een sleutel met rode houten bol met nummer 11 erop in zijn bezit, deze graag afgeven achter de bar of aan een van de terreinmeesters, ook is er een sleutel van een van de terreinmeesters verloren, wie die gevonden heeft kan die ook achter de bar of aan de terreinmeesters afgeven. Bedankt.
Namens, Fred Schoppema

06-09-12 Beste leiders, door onderbezetting van de scheidsrechters kan het mogelijk zijn dat u zaterdag zelf voor een scheidsrechter moet zorgen. We zijn bezig om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Namens, Stef Jansen

04-09-12 Gezocht: Batavus herenfiets; graag terug naar rechtmatige eigenaar! In het weekend van 1-2 september is mijn fiets verdwenen uit de stalling bij S.C.E, het was een Batavus fiets met 7 versnellingen. Indien u deze fiets gezien/tijdelijk geleend heeft, graag even contact opnemen met 06-15031959.
Namens, Chris Dikken

03-09-12 Naverwant de bekerwedstrijden alweer gespeeld zijn, zijn er bij onze vereniging alweer de nodige meldingen binnen gekomen. Met name de reacties en uitingen op scheidsrechters en op de leiding van zowel onze eigen elftallen als op onze tegenstanders. We willen dan ook aan iedereen die langs de lijn staat, duidelijk maken dat ook langs de lijn SPORTIEF GEDRAG moet zijn.Vooral bij de pupillen is dit zeer belangrijk, want als dit wangedrag langs de lijn is, hoe moet het dan worden binnen de lijnen. Ik verwacht medewerking van iedereen.
Met sportieve groet, Rob Janssen S.C.E Jeugdbestuur

28-08-12 We zoeken mensen die Liesbeth kunnen vervangen voor de kaartavonden bij S.C.E liefhebber kunnen reageren naar: f.schoppema@chello.nl. Liesbeth is verhindert om dit nog te kunnen doen omdat ze altijd vrijdags(avond) moet werken. Zij heeft het met heel veel plezier gedaan afgelopen seizoen. Dus mensen probeer dit evenement op de vrijdagavond 1x per maand door te laten gaan, we hopen dat er toch nog iemand is die dit wilt gaan organiseren.
Namens, Liesbeth en Johan Kreté

22-08-12 Johan en Liesbeth Kretè zijn gestopt met het organiseren van de kaartavonden bij S.C.E, WIE o WIE zou het van hun over willen nemen, het is maar voor een of twee vrijdagavonden per maand, het gaat dan voornamelijk om het inkopen van de prijsjes en het inschrijven van de kaarters, op de avonden zelf zijn er ook mensen die daar aan mee helpen. Als je denkt dat wil ik wel een keer proberen neem dan even contact op met Fred Schoppema, kan altijd via de mail: f.schoppema@chello.nl dan zal ik je wegwijs maken en in het begin even mee helpen o.a. met het vast stellen van de datums waarop gekaart kan worden. Bij voorbaat dank namens de kaarters.
Namens, Fred Schoppema

19-08-12 De training voor de kabouters begint op zaterdag 8 september van 11.00 uur tot 12.00 uur.
Namens de trainers, Berry Aalders

19-08-12 S.C.E is op zoek naar meisjes of dames in de leeftijd vanaf 7 tot en met 18 jaar die het leuk vinden om te voetballen. De meisjes voetbal word telkens belangrijker. Wij van S.C.E kunnen niet achter blijven om de meisjes proberen naar de top te brengen. We willen dat onze trainers gediplomeerd zijn voor de goede opleiding van de speelsters, die ze dan met plezier en voetbal kennis over willen brengen om een goede voetbalster te worden,we hebben deze seizoen al twee E meisjes teams twee C elftalen 1 B elftal en natuurlijk hebben we ook een dames 1 elftal die ook nog Dames zoekt om hun elftal te versterken. Je kunt je opgeven voor een proeftraining of gewoon lid te worden van S.C.E voor meer informatie mail dan even naar g.bloemendal54@upcmail.nl Tel 06 52536712 graag tot ziens bij S.C.E
Namens, Ger Bloemendal

13-08-12 Op dit moment zijn we binnen de D-groep alleen nog op zoek naar 1 of meerdere trainers voor de D5. Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met: Patrick de Beer (pdebeer@ziggo.nl) Alvast bedankt.
Namens, Patrick de Beer

12-08-12 Het nieuwe voetbalseizoen begint voor alle elftallen op zaterdag 18 augustus met bekerwedstrijden (zie S.C.E-site, wedstrijden). De trainingen voor de F1 en F2 starten maandag 13 augustus. De F6, F7, F10 op woensdag 15 augustus van 13.30 uur tot 14.30 uur en voor de F3, F5, F8 van 14.30 uur tot 15.30 uur. Vooraf melden in de kantine.
Namens Marzouk Mechbal, F-Coordinator

25-07-12 Wij willen iedereen die ons de afgelopen jaren geholpen hebben met de organisatie van het vierdaagse hotel bedanken voor vele mooie jaren. Het gaat jullie goed.
Namens, Michel en Anita Coenders

10-07-12 De breedbeeld TV van de EK 2012 loterij is gewonnen door Johan Ketelaar en ook reeds al opgehaald. Graag willen wij iedereen bedanken die heeft meegedaan en voor de volgende keer meer succes!
Namens, de EK 2012 commissie

09-07-12 Vrijwilligers gevraagd voor het E-kamp op 10, 11 en 12 augustus. Het clubhuis gesloten is voor iedereen tijdens het E-kamp. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Heleen Klaver
Namens, Rob Janssen

06-07-12 Gezocht: trainer(s)/leider(s) voor C3, C4 of D5 – Wij zijn op zoek naar trainer(s)/leider(s) die interesse hebben om de C3, C4 of D5 onder hun hoede te nemen. Bij deze teams is enthousiasme en plezier de drijfveer, maar denk je dat je deze spelers nog voldoende kan leren om een betere voetballer te worden. Neem dan snel contact op met: pdebeer@ziggo.nl
Namens, Patrick de Beer C3/C4 en D Coördinator

04-07-12 Afgelopen zondag 1 juli is tijdens de EK finale de trekking van de loterij geweest. De televisie is gevallen op lotnummer 112 GEEL. De winnaar kan contact opnemen met Harry Janssen telelefoon 06-50623021 Als de TV na 3 weken nog niet afgehaald is dan volgt er een nieuwe trekking dus de loten bewaren niet weggooien! Bij deze willen wij iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om in het clubhuis te komen kijken waardoor het best gezellig werd.
Namens, de EK 2012 commissie

Wedstrijdverslagen S.C.E

05-05-13 vv Ewijk – S.C.E
S.C.E 1 is er niet in geslaagd om de laatste wedstrijd van dit zeer teleurstellend seizoen met winst af te sluiten. S.C.E begon goed aan de wedstrijd en na een half uur spelen stond S.C.E met 0-3 voor door schitterende doelpunten van Richard Schur en tweemaal Sven van de Loop. Vlak voor rust kwam vv Ewijk terug in de wedstrijd door een strafschop 1-3. De 2e helft was amper begonnen of Ewijk kwam op 2-3 en niet veel later was het alweer gelijk 3-3. S.C.E leek de wedstrijd weer naar zich toe te trekken door een doelpunt van Nicky Sander 3-4 maar toen was het ook meteen over en uit voor S.C.E. Binnen 10 minuten (!!!) mocht vv Ewijk vier keer scoren 7-4. Handhaving was vorige week al een feit maar hopelijk hoeven de trouwe supporters nooit meer zo’n matig seizoen mee te maken als deze.

28-04-13 S.C.E – SCD’33
Bron: website SCD’33
Op deze zonnige maar schrale zondagmiddag moest SCD’33 richting Nijmegen om hier op Sportpark aan de Meeuwse Acker, Lindenholt S.C.E te bestrijden. Voor SCD’33 was winnen het devies om aanspraak te kunnen blijven behouden op plaats 5 van de ranglijst, om zo nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse in eigen hand te houden. Vooraf waren we er echter van overtuigd dat we een tot op de tanden bewapend S.C.E tegenover ons zouden krijgen, omdat die ook moesten winnen, om zo zeker te zijn van behoud van het 4e klasserschap. Hoe anders liep het. Een gemotiveerd en zorgvuldig combinerend SCD ’33 zette van meet af aan S.C.E onder druk, en hield dat ook 90 minuten lang vol. S.C.E heeft geen moment grip op het Deester spel gehad, en kwam al na 12 minuten op 0-1 door een eigen doelpunt, doordat een S.C.E verdediger zo opgejaagd werd, en met een boogbal zijn eigen doelman vanaf 25 meter verraste. Dat de russtand slechts 0-1 was, mag als een klein wondertje beschouwd worden. Meteen na de rust wilde SCD’33 de wedstrijd vroegtijdig beslissen, wat ook leek te gaan lukken omdat in de 47e minuut Nazim in de 16 meter neergehaald werd. Penalty, nee dus; scheidsrechter Bleekman uit Kilder zag een schwalbe in Nazim’s buiteling, en gaf hem zelfs geel. SCD’33 bleef hier gelukkig rustig onder, en dezelfde Nazim nam na 60 minuten sportief wraak, door uit de draai beheerst de 0-2 binnen te schieten. Tien minuten later maakte Nazim er zelfs 0-3 van door een op maat teruggelegde bal van Robbert binnen te tikken. Hierna kon SCD’33 de wedstrijd rustig uitspelen, en 3 man wisselen, met het oog op de belangrijke wedstrijd volgende week thuis tegen sv Heumen. Wel maakte Siebe er in de slotminuten nog 0-4 van.

14-04-13 S.C.E – SC Millingen
Bron: website SC Millingen door Hein van de Wal
SC Millingen wint opnieuw en is na de winterstop buiten huis nog ongeslagen. Voor de 3e achtereenvolgende keer won SC Millingen op vreemde bodem. De gasten scoorden twee keer vandaag maar kregen in beide gevallen hulp van de thuisclub. In de 8e minuut ging Niels Bezier onderuit waardoor Sven Jeuriëns ongehinderd de bal in het doel wist te prikken: 0-1. Zeven minuten later kwam S.C.E langszij, een diepe bal bereikte Bob Heijltjes die het leder via Wouter Wilderijk in het Millingse net liet ploffen: 1-1. SC Millingen kreeg daarna de betere kansen maar S.C.E keeper Rameckers wist Menno Houkes van scoren af te houden. En even later schoot Dirk Spann een vrije trap keihard rakelings naast. Toch stond de blauw-zwarte brigade met rust op voorsprong. De Nijmeegse libero Ibo Tat verspeelde de bal in de 38e minuut aan Dirk Spann waarna Danny Penninx de trekker overhaalde: 1-2. Na de thee keek SC Millingen de kat uit de boom en liet S.C.E komen. De Lindenholt-boys konden echter geen vuist maken. SC Millingen kreeg een paar keer via uitvallen de kans om verder uit te lopen maar maakte daar (ondanks tweemaal een 3 tegen 1 meerderheid) geen gebruik van. Het meest gevaarlijk voor S.C.E werd het nog na een aantal corners van Tonnie Scholten. De laatste kansen waren voor S.C.E maar Bob Heijltjes schoot de bal over de lat en Millingen keeper van der Velden dook fraai een schot van afstand uit de benedenhoek. In het eindresultaat kwam daardoor geen verandering meer.

07-04-13 SCP – S.C.E
Bron: website SCP
Na het paasweekend te hebben afgesloten met het binnenhalen van de tweede periode, moest SCP vandaag aantreden tegen S.C.E uit Nijmegen. S.C.E is na de trainerswissel bezig aan een sterke reeks: er werden namelijk uit de laatste vier wedstrijden zeven punten behaald. Hier zaten een winstpartij uit tegen Union en een gelijkspel uit tegen SCH bij. SCP was dus gewaarschuwd. Dick Wammes had dezelfde basiself het veld ingestuurd als afgelopen paasmaandag bij de 3-1 overwinning tegen Ewijk. Om 14:30 uur werd er afgetrapt op het zonovergoten Schravenhof. Het veld had zichtbaar van de zon genoten en was droog en hardgebakken. In de tweede minuut kreeg SCP al een kans, maar het was nog vroeg en Murat had het vizier nog niet op scherp staan. Helaas bleek dit niet een voorbode voor een goede wedstrijd, want S.C.E begon een stuk feller dan SCP en dit resulteerde in enkele mogelijkheden voor de uitploeg. SCP kwam totaal niet in hun eigen spel door het korte dekken van S.C.E. Echter werden de mogelijkheden door S.C.E niet omgezet in doelpunten, waar SCP dus gelukkig mee wegkwam. In de 27e minuut kreeg S.C.E een corner. Deze werd goed voor geslingerd waardoor er een dot van een kans ontstond voor de Nijmegenaren. Vanaf vijf meter werd de bal ingeschoten op het doel van keeper Enrico. De bal werd gepareerd door het rechterdijbeen van de keeper en vervolgens weggekopt door de goedoplettende Tim. Het veldoverwicht van S.C.E resulteerde verder niet in noemenswaardige kansen. In een spaarzame uitbraak, in de 42e minuut, werd Roy onderuitgehaald. De daaropvolgende vrije trap werd door diezelfde Roy het vijf metergebied ingebracht. De keeper kon nog net de bal toucheren naar de rand van de zestien. Echter stond hier de veelscorende back van SCP Rik. Deze bedacht zich geen moment en slingerde de bal terug de zestien in. Het speeltouw werd wederom teruggekopt in de voeten van Rik, die dit keer niet aarzelde om zelf op goal te vuren. Een knappe indraaiende bal belandde in het doel van S.C.E. 1-0. Alweer de twaalfde goal van Rik dit seizoen. In de rust had Dick ook waargenomen dat het niet goed liep en hij zette de ploeg goed neer. Verder greep hij in door Michel te wisselen voor Aart-Jan. Het leek alsof de woorden van Dick nog niet waren doorgedrongen bij de spelers, want de tweede helft was nog maar één minuut oud toen SCP knullig balverlies leed. Plotseling stond de S.C.E spits oog in oog met Enrico. Hij aarzelde niet en schoot vanaf de zestien op doel, maar had totaal geen rekening gehouden met de turbo van Tim, die de bal nog lichtjes kon toucheren, en de redding van Enrico erachteraan. Zo werd de gelijkmaker voorkomen. Na deze kans waren er nog een aantal schoten op het doel van SCP, maar Enrico was vandaag vastberaden om de nul te houden en deed dit ook. In de 60ste minuut kwam Dick op het idee om Murat te wisselen voor Koen, voordat de corner van Roy genomen werd. Koen liep na een fantastische warming-up richting de rand van het zestien metergebied en stond helemaal vrij. Roy merkte dit op en zonder twijfel legde hij de bal panklaar voor de rechtervoet van Koen. Deze haalde vervolgens verwoestend, met de buitenkant van zijn voet, uit (werkelijk een zondagsschot, een wereldgoal) en de bal belandde met een snoeiharde streep in de kruising achter de sterk keepende S.C.E keeper. 2-0!! Na deze goal bleek het verzet van S.C.E gebroken en rolden er een aantal leuke aanvallen van SCP uit. Bij een voorzet werd Roel in zijn rug geduwd waardoor de bal op de stip werd gelegd. Rik liep beheerst aan en schoot de bal voor zijn tweede keer onhoudbaar in de goal. De 3-0 was een feit door Rik’s 13e doelpunt dit seizoen. Na deze 3-0 had S.C.E nog weinig te vertellen, en één van de kansen van SCP werd nog verzilverd voor het laatste fluitsignaal. Roel kreeg de bal voor zijn voeten en met een prachtige volley, beheerst onder in de hoek, schoot hij de eindstand op het bord, 4-0. Al met al een zeer geflatteerde uitslag, aangezien S.C.E zeker de eerste helft de betere ploeg was. Na de wedstrijd werd er druk gebeld om de uitslag van vv Echteld te weten te komen. vv Echteld had wederom punten laten liggen (gelijkspel tegen vv Ewijk) en daarom is SCP twee punten genaderd tot de nummer twee vv Echteld. Met nog drie wedstrijden te gaan is de spanning om de tweede plek, die directe promotie naar de derde klasse verschaft, weer volledig terug.

07-04-13 SCP – S.C.E
Bron: De Gelderlander
SCP staat stevig op de derde plaats na de overwinning op S.C.E 4-0. Zelfs de tweede plaats is mogelijk voor de Puiflijkse ploeg, na het gelijkspel van Echteld. SCP voetbalde een slechte eerste helft. Alleen Rik Baars scoorde. Na rust betekende het eerste balcontact van invaller Koen Janssen 2-0. Tien minuten voor tijd verzilverde Baars een strafschop en Roel Beumer bepaalde de eindstand op 4-0.

24-03-13 S.C.E – sv Nijmegen
Bron: De Gelderlander
S.C.E boekte in de vierde klasse E een belangrijke overwinning op SV Nijmegen: 2-0. De ploeg uit Lindenholt won het degradatieduel met een nieuwe trainer. Frank Koch en Maurice Toonen namen afgelopen week de taken al over van de ontslagen Dennis Kroes. S.C.E kon de winst goed gebruiken. De Nijmegenaren hadden alleen sv Heumen en sv Nijmegen nog onder zich. Jordy van Hilten en Bob Heijltjes scoorden voor S.C.E.

17-03-13 FC Kunde – S.C.E
Bron: De Gelderlander
FC Kunde had een heerlijke middag tegen een zwak S.C.E: 5-0. Steven Willems (2x) Sander de Jong, Gijs Kusters en Jasper de Wit waren succesvol voor de ploeg van Gert Visscher.

17-03-13 FC Kunde – S.C.E
Bron: website FC Kunde
Na de goede overwinning een week eerder stond er een thuiswedstrijd tegen S.C.E op het programma. Gewonnen moest er worden om de mooie 4e plek vast te houden en via die weg voor promotie te spelen. Door een paar blessures en weekendjes weg moest oudgediende Sander weer opdraven en ook Alexander uit het tweede kwam ons versterken. Gewaarschuwd door recente goede resultaten van S.C.E begon Kunde scherp aan de wedstrijd. De bal ging goed rond en S.C.E liet zich wat terugzakken. De opbouw van S.C.E bleek na wat kort tikwerk uit de lange bal te bestaan. Gevaarlijk werd de uitploeg hieruit niet, FC Kunde kon wel wat meer gevaar stichten. De 1-0 was dan ook verdiend, Steven kon de bal binnenschieten na goed dribbelwerk van Peter. FC Kunde bleef hierna drukken en dus viel ook de 2-0. Na een mooie aanval kon de ongekend afgetrainde Sander, die als een jonge hinde mee naar voren was gesprint, scoren. Gerust werd er dus met een mooie voorsprong. In de tweede helft werd een feller S.C.E verwacht maar al vrij snel viel de 3-0, Steven kon een afgeketst schot binnentikken. De wedstrijd was toen gespeeld en bij S.C.E zakte de moed in de voetbalschoenen. Ze probeerde nog wel kansen te creëren maar uit de ontstane ruimte die ontstond kon Gijs de 4-0 (eerste goal, kratje bier, Gijs) en Jasper de 5-0 maken. Veel meer had er gescoord moeten worden maar FC Kunde was dramatisch in het uitspelen van enkele kansen. De ingevallen debutant Alexander ging het ook te ver om een rondje geven om zo zijn eerste doelpunt voor FC Kunde te vieren: een grote kans werkte hij vakkundig naast het doel. Zo bleef het dus 5-0, een goede uitslag maar een die eigenlijk nog hoger had moeten zijn.

10-03-13 SCH – S.C.E
Bron: website SCH
De eerder afgelaste Nijmeegse derby werd vandaag ingehaald. Op een zwaar bespeelbaar veld en met een ijzige, eindigde deze sportieve derby zoals die begon. In het begin van de eerste helft startte S.C.E scherp en voordat de SCH-defensie het in de gaten had, werden twee kopkansen gecreëerd. Dankzij subliem keepers- werk van Giel Gubbels werd een vroege achterstand voorkomen. SCH nam daarna het heft in handen, maar De Blauwe Jungskes waren in de eerste helft niet goed genoeg om SCE erg te verontrusten. S.C.E speelde verdedigend, evenals vorige week Union, en hield constant acht spelers achter de bal. Het lukte SCH niet om een bres in de verdediging te slaan. De vele positiewisselingen – middenvelder Berry Breems dook nogal eens op in de spits en dan liet spits Niek Temmink zich zakken en linksbuiten Luuk Arntz en rechtsbuiten Jamie Golsby wisselden nogal eens van vleugel – deden het ritme en de automatisme geen goed. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de rust aanbrak met 0–0. De tweede helft was van een heel ander kaliber. Niet alleen de kou hield iedereen in een ijzeren greep, maar ook SCH had S.C.E in een ijzeren greep en het leek een kwestie van tijd voordat het doelpunt zou vallen. S.C.E kwam sporadisch aan aanvallen toe en de SCH achterhoede gaf niets weg. De kansen stapelden zich op, maar zeker twee geweldige inzetten van Niek Temmink en Berry Breems werden op miraculeuze wijze uit het doel gehouden door de S.C.E keeper. Het aantal corners liep op naar 11, waarvan 3 achter elkaar, leverden niets op. Sven Klaassen werd als extra aanvaller ingebracht en hij stichtte direct gevaar. Tot tweemaal toe werd hij onreglementair gestuit, maar ook deze vrije trappen hadden geen scorend effect. Een omhaal van Sven had een beter lot verdiend en een pegel van Niek was recht op de keeper af. Tien minuten voor tijd kwam Sven eindelijk los van zijn bewaker. Hij scoorde met een fraai schot in de verste hoek. Helaas was er al gevlagd voor buitenspel, waardoor de felbegeerde voorsprong niet door ging. Wat SCH daarna ook probeerde, het vizier stond niet op scherp vanmiddag. Vlak voor tijd ontstond nog een geweldige kopkans voor S.C.E, maar een alerte reactie van keeper Gubbels voorkwam een achterstand. Jammer van de twee verliespunten, maar de ongeslagen status staat nog fier overeind.

04-03-13 S.C.E – vv Echteld
Bron: website De Gelderlander
S.C.E speelde prima tegen nummer twee Echteld, maar de Nijmegenaren trokken toch aan het kortste eind: 1-2. Na een half uur zette Sven van de Loop S.C.E op 1-0. Dat bleef het tot de zeventigste minuut. Toen sloeg Feret Tunc kort achter elkaar twee keer toe: 1-2.

03-03-13 S.C.E – vv Echteld
Bron: website vv Echteld
Na bijna 3 maanden winterstop moesten de mannen van Alex van Kuilenburg de competitie hervatten tegen S.C.E uit Nijmegen. Duimendraaien was de afgelopen weken niet aan de orde. Slechts 1 keer is de training afgelast en maar liefst 6 oefenwedstrijden zijn gespeeld om een goede voortzetting van de tweede competitie helft voort te zetten. De eerste helft van de competitie heeft Echteld een superieur resultaat neergezet waarin de eerste periode werd binnen gehaald en tweede staat in de ranglijst. Maar prestaties uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. Anders dan normaal was de aanvang van de wedstrijd om 14:00 uur. De winterslaap had blijkbaar toch meer voeten in aarde dan verwacht. Echteld begon de eerste helft slordig. Het kwam niet goed aan voetballen toe. Daarbij werd het spel dat Echteld speelde goed verdedigd door S.C.E Er werden geen kansen gecreëerd en S.C.E was in de omschakeling verschillende keren gevaarlijk. Gezien het verloop van de eerste helft was het dan ook niet verwonderlijk dat S.C.E de voorsprong pakte. In de 24e minuut brandden de lichten 1-0 op het scorebord. Het vervolg van de eerste helft was S.C.E de betere ploeg. Het creëerde verschillende kansen maar het verzuimde de score verder uit te breiden. Vlak voor rust kreeg Echteld zijn tweede domper, Rik Elings moest noodgedwongen het veld verlaten door een enkelblessure die waarschijnlijk de komende wedstrijden vanaf de zijlijn moet toekijken, Tuncay Tunc was zijn vervanger. De tweede helft besloot het trainersduo Alex en Bart het systeem aan te passen om de wedstrijd te kantelen. Dit resulteerde in een positieve omslag en verschillende maar kansen werden gemist. Uitblinker was de invaller Tuncay Tunc. In de 75e minuut kreeg Echteld een vrije trap op een meter of 20 vanaf het doel. Ferit Tunc was de man die de bal om de muur heen moest krullen om de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Dit deed hij dan ook feilloos en schoot de bal vast in de kruising. 4 minuten later werd invaller Tuncay Tunc na een individuele actie gevloerd binnen het 16 meter gebied en belande de bal op de elf meter stip. Wederom was het spits Ferit Tunc die de 2-1 op zijn naam zette. De voorsprong werd vastgehouden waardoor Echteld toch de 3 punten mee naar huis nam. Het winterprogramma heeft zijn vruchten dus afgeworpen.

02-12-12 S.C.E – sv Heumen
Bron: website sv Heumen
S.C.E begint beter aan de wedstrijd en komt naar 10 minuten op voorsprong; een voorzet wordt ingeschoten door Kevin van der Scheur 1-0. Een vrije trap van sv Heumen wordt door Ferdi Roelofs naast geschoten. Dan krijgt S.C.E een kans maar die wordt in het zijnet geschoten. Na 19 minuten krijgt sv Heumen de beste kans de bal komt voor de voeten van Jan de Kluis maar zijn schot wordt door de keeper van S.C.E gered. In de 28e minuut komt S.C.E op een 2-0 voorsprong een goed uitgespeelde aanval wordt afgerond door Bob Heiltjes. sv Heumen speelt nu iets beter en Ferdi Roelofs maakt in de 30e minuut er 2-1 van. In de 40ste minuut wordt het 3-1 voor S.C.E Sven van der Loop schiet uit de kluts raak. Tevens de ruststand. De tweede helft begint sv Heumen goed en krijgt wat kansen. Maar het is in de 56e minuut Sven van der Loop die de 4-1 maakt uit een uitval van S.C.E In de 58e minuut gaat Ferdi Roelofs goed door en de voorzet wordt door Joeri van Eldijk ingekopt en via een speler van S.C.E verdwijnt de bal in de goal 4-2. sv Heumen krijgt nu kansen o.a. van Thijs Bos die naast schiet en diezelfde Thijs Bos die tegen de keeper aan schiet. In de 79e minuut een kans voor S.C.E maar Reinier Jetten redt knap, de corner die volgt wordt weggewerkt maar komt voor de voeten van Richard Schür die raak schiet 5-2. Tevens de eindstand.

11-11-12 SCD’33 – S.C.E
Bron: website S.C.E’33
SCD ’33 pakt eindelijk weer drie punten. Of het aan de soep met broodjes vooraf lag weet ik niet maar de trouwe supporters hebben zondag weer kunnen genieten van een mooie pot voetbal. Er werd strijdlust getoond en men werkte voor elkaar, wat we al een paar weken te weinig gezien hebben. SCD’33 begon scherp aan de wedstrijd en uit de eerste de beste aanval scoorde Robbert Jilesen de 1-0.Het tweede doelpunt liet ook niet lang op zich wachten, Nazim scoorde de 2-0 en met deze stand gingen we rusten.Gelijk na rust zette Sven van de Loop S.C.E op 2-1 en gingen ze op jacht naar de gelijkmaker. De verdediging stond echter als een huis en ondanks dat S.C.E soms toch wel gevaarlijk was, hielden ze het achterin goed onder controle. Onze keeper Jan die steeds meer vertrouwen uit gaat stralen maakte een goede indruk en liet zich de verdere wedstrijd niet meer passeren. Bij een mooie aanval krijgt Robbert de bal weer aangespeeld en door een versnelling kan deze alleen op de keeper afgaan. In het strafschopgebied werd hij alsnog gevloerd door een verdediger van S.C.E die op dat moment al een gele kaart op zak had. De scheidsrechter besliste penalty en een gele kaart, waarbij deze speler met rood het veld moest verlaten. De strafschop werd op het laatste moment, nadat de keeper zijn beweging al had ingezet, door Jeffrey de andere hoek ingeschoten. Een mooie goal en dit was ook meteen de eindstand, want in de resterende tijd werd er niet meer gescoord. Alles bij elkaar een mooie overwinning die, als de voorhoede het vizier wat scherper had staan, ook nog veel hoger uit had kunnen vallen. Maar toch iedereen tevreden, nu gaan douchen waarna een koud biertje stond te wachten. Zondag staat sv Heumen uit op het programma, waarbij we onze jongens weer veel succes wensen.

04-11-12 SC Millingen – S.C.E
Bron: website SC Millingen
Met de rust stond er 1-0 op het scorebord en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de thuisclub. Dirk Spann was verantwoordelijk voor de Millingse treffer. Hij haalde in de 35e minuut vanaf 40 meter verwoestend uit: 1-0. S.C.E kon in de eerste helft aanvallend geen vuist maken maar bleef in de wedstrijd door man-of-the-match keeper David Rameckers die zijn klasse toonde. De S.C.E goalie bleef overeind bij inzetten van Kevin Hendriks en nogmaals Dirk Spann en hield met een geweldige reactie een knal van Menno Houkes tegen. Meteen na de hervatting ging het achterin mis voor SC Millingen. Een diepe bal van S.C.E werd door Michiel Jung verkeerd beoordeeld. Tim Thijssen had het in de gaten, liep om keeper Beijer heen en tikte het leder in het net, 1-1. Dat gaf de gasten vertrouwen hetgeen 10 minuten later in de 1-2 tot uitdrukking kwam. In de 55e minuut mocht S.C.E een vrije trap nemen. De kleinste verdediger van de thuisclub nam de bewaking van de langste man van S.C.E (Richard Schür) op zich met alle gevolgen van dien. De aanvoerder van de bezoekers kopte eenvoudig zijn team op voorsprong. Daarna had Bob Heijltjes de 1-3 in gedachten maar zijn trap wist SC Millingen keeper Beijer met een katachtige reactie tot corner te verwerken. SC Millingen gooide verder alles op de aanval. Erwin Heijmink kopte rakelings over terwijl een prima inzet van Sven Jeuriëns geen genade kon vinden in de ogen van David Rameckers. De laatste kans voor de blauw-zwarten was voor Hein Schreven maar hij schoot de bal voorlangs. Een onnodige nederlaag voor SC Millingen in een wedstrijd waarin arbiter van Rootseler twee keer rood trok: Tim Thijssen (S.C.E) en Erwin Heijmink (SC Millingen) mochten eerder vertrekken.

28-10-12 S.C.E – SCP
Bron: website SCP
Zondag 28 oktober stond de wedstrijd S.C.E – SCP op het programma. Om in het spoor te blijven van (het ongeslagen) vv Echteld en SCH moesten de drie punten zeker mee naar Puiflijk terug worden genomen. Na de warming-up op het mooie kunstgrasveld in Nijmegen , startte de wedstrijd om 14.00 uur. In de 10e minuut noteerde SCP een van de eerste kansen van de wedstrijd. Luuk van de Poel ontving links op het middenveld de bal en zonder aarzelen verstuurde hij een heerlijke lange bal naar Aart-Jan Aarts. Aart-Jan Aarts controleerde snel en maakte vanaf de rechterkant een knappe actie naar binnen toe. Vervolgens stuurde hij de bal, met zijn verkeerde been, prachtig richting de verste hoek. De keeper stond aan de grond genageld, maar helaas spatte het schot uiteen op de paal. S.C.E kon in de eerste helft voetballend goed meekomen, maar kregen weinig tot geen kansen. Na het goede schot van Aart-Jan Aarts was het vervolgens aan Marc Jansen om de score te openen. Helaas had hij zijn vizier nog niet op scherp staan. In de 23e minuut kreeg Roy van Dongen een bal ingespeeld en werd van achter aangetikt. Na wat wildwest taferelen van beide kanten, waarbij Roy in zijn gezicht werd geraakt (kopstoot), kreeg S.C.E een rode en Roy van Dongen een gele kaart voorgeschoteld door de goed leidende scheidsrechter Nijdeken. De wedstrijd hervatte zich dus met 10 tegen 11 en SCP kwam beter in zijn spel. Nadat Remy Heijnen de bal 35 meter voor S.C.E goal knap had veroverd, leverde hij direct het speeltouw in bij Aart-Jan Aarts. Deze maakte een knappe actie, waarbij hij drie man het nakijken gaf, en speelde de bal vervolgens met een subtiele voetbeweging op de totaal vrijstaande Marc Jansen. Deze liep nog twee meter met de bal 1-op-1 op de keeper af, de bank begon onderhand al te juichen aangezien dit voor Marc Jansen een koud kunstje is, en schoot de bal beheerst langs de kansloze keeper op. Na 27 minuten was de stand 0-1, in het restant van de eerste helft was er niet veel meer te beleven en met een 0-1 ruststand werd de warme kleedkamer opgezocht. Dick Wammes wisselde in de rust Roy van Dongen voor Murat Ayhan en de tweede helft begon. SCP ging op jacht naar de 0-2, maar vaak was de eind pass niet zuiver genoeg. S.C.E was gelukkig ook niet bij machte om het slordige spel af te straffen en keeper Enrico Roberts te laten vissen. Echter in de 67e minuut kwam SCP eruit met vier man tegen twee verdedigers van S.C.E en werd de bal door Koen Janssen geschoven op Rick Baars. Vervolgens liet Rick Baars het netje van S.C.E voor de tweede keer bollen en wilde van vreugde zijn shirt uittrekken. Helaas stond hij buitenspel dus bleef de stand 0-1. Aan het einde van de wedstrijd draaide Marc Jansen in de zestien nog een keer knap weg, maar schoot in het zijnet. Verder waren er nog schoten van Murat Ayhan en Luuk van de Poel te noteren, maar deze troffen beiden geen doel. En als je zelf de kansen niet afmaakt. Nee, deze oude voetbalwet trad gelukkig niet in werking. SCP kwam wel onder druk te staan, maar de mannen bleven redelijk makkelijk overeind en de drie belangrijke punten waren binnen! Door het verlies van AVIOS is SCP weer een plekje naar boven opgeschoten en de mannen zijn nu te vinden op plaats 3 op de ranglijst onder het nog altijd ongeslagen vv Echteld en SCH. Volgende week 4 november staat de derby met altijd veel strijd tussen SCP en SCD’33 op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur op sportpark ‘Het Kremershof’ te Deest. We hopen dat er weer veel supporters zijn om ons naar de winst te schreeuwen.

15-10-12 – sv Nijmegen – S.C.E
Bron: website sv Nijmegen
Vorige week zondag thuis tegen koploper vv Echteld verdiende sv Nijmegen nog punten, maar bleef het uit eindelijk met lege handen staan. Deze week moesten er dus punten gehaald worden. Tegenstander was zondag S.C.E Een ploeg die 1 plaats boven sv Nijmegen staat. De eerste helft was van beide kant niet goed. Ook zat er minder strijd in bij sv Nijmegen vergeleken bij vorige week. Qua spel was het meer een 0-0 eerste helft maar S.C.E kwam halverwege deze eerste helft op een 0-1 voorsprong. Een bal die tegen de lat terug het veld in kwam viel in de voeten van een middenvelder van S.C.E Dit betekende de 0-1 achterstand voor de ploeg van Martin ten Winkel. Net voor rust kreeg sv Nijmegen nog wat kansjes om een treffer te maken, maar faalde helaas hier in. De 2e helft kwam sv Nijmegen feller uit de kleedkamer. Hierdoor werd S.C.E terug gedwongen en viel uit eindelijk de verdiende gelijkmaker. Een doelpunt van Nick van Haarlem betekende de verdiende 1-1. Omdat in de laatste minuten nog een goal van invaller Sander Janssen werd afgekeurd, nadat Mochim de bal een laatste zetje gaf in buitenspel positie en S.C.E met de uitbraak daarop hun kans misten. Bleef de uitslag staan op 1-1. Als sv Nijmegen het spel en strijd van de afgelopen 2 weken kan volhouden dan zullen er zeker meer punten komen dan deze ene tot nu toe.

07-10-12 S.C.E – SCH
Bron: website SCH
SCH startte sterk, wat een snelle voorsprong opleverde. In de vierde minuut knikte Luuk Arntz een voorzet van Berry Breems tegen de touwen: 0-1. Zes minuten later was het alweer raak voor De Blauwe Jungskes. Dominic Jansen rondde een vloeiende aanval af met een beheerste volley: 0-2. De S.C.H supporters gingen er eens goed voor zitten, want een dergelijk begin beloofde nogal wat. De ene na de andere aanval rolde op het doel van S.C.E af. De Biezenformatie verzuimde echter het overwicht in grotere cijfers uit te drukken. Op een schot van Berry redde de goalie van S.C.E fraai en een volgende inzet van hem werd afgekeurd. Luuk Arntz en Niek Temmink kregen goede schietkansen, maar ze misten zuiverheid in de afronding. Tien minuten voor de rust ontstond er een scrimmage voor het S.C.E- doel: achtereenvolgens kregen Luuk Arntz, Jamie Golsby, Berry Breems en Niek Temmink de mogelijkheid om te scoren, maar op miraculeuze wijze ging de bal er niet in werd het leer een onverwachte prooi voor de doelman van S.C.E Op slag van rust zag een S.C.E speler de S.C.H keeper Giel Gubbels, te ver voor zijn doel staan. Met een unieke trap vanaf de middellijn verraste hij Gubbels. De S.C.H doelman raakte de bal nog wel aan, maar het werd tegen de verhouding in 1-2 en daarmee brak de rust aan. Na de rust nam SCH het heft direct weer in handen. Vijf minuten na de pauze slalomde S.C.H spits Temmink door de S.C.E verdediging. Met een diagonaal schot gaf hij SCH weer een ruimere voorsprong: 1-3. Het antwoord van S.C.E volgde een minuut later. Met een akelig precieze krul verdween een vrije trap vanaf vijfentwintig meter in het doel van SCH SCH bleef een overwicht houden en probeerde de voorsprong met veel rondspelen over de streep te trekken. In de vierenzestigste minuut ging dat fout en met een keurig uitgespeelde aanval maakte S.C.E 3-3. Eindelijk realiseerden De Blauwe Jungskes zich dat ze hier niet mochten verliezen en gooiden ze alles op de aanval. Uitgespeelde kansen deden zich echter niet voor en het vizier met schoten uit de tweede lijn stond niet op scherp. In de laatste minuut van de officiële speeltijd werd de bal tijdens een wanhoopsoffensief van SCH weer eens voor het S.C.E doel gegooid en nu viel de bal, na opnieuw een onoverzichtelijke scrimmage, ineens wel goed. Niek Temmink maakte gretig gebruik van het onverwachte buitenkansje. Met een puntertje uit de tijd van Abe Lenstra schoot hij in de slotfase SCH toch nog naar de overwinning: 3-4. Vanwege het veldoverwicht van SCH kon de winst verdiend genoemd worden, maar dat de ploeg van Wim Wouterse de tegenstander meerdere malen terug liet komen in de wedstrijd, is iets wat zijn elftal af moet leren. Zeker als SCH in het spoor wil blijven van koploper vv Vv Echteld, dat door de 0-1 overwinning tegen sv Nijmegen nog steeds alle wedstrijden wist te winnen.

30-09-12 vv Echteld – S.C.E
Bron: vv Echteld
vv Echteld neemt in de vierde klasse E de koppositie over van SCH door met maarliefst 5-0 te winnen van S.C.E uit Nijmegen. Mede koploper SCH speelde namelijk met 2-2 gelijk tegen Union. vv Echteld begon direct scherp aan de wedstrijd. Door een aanval van Rick Elings en Dennis van Beusichem bracht Rowdy van Maren de stand op 1-0. In de 14e minuut liep S.C.E door de vv Echteld defensie heen en kreeg het de kans op de gelijkmaker. Arjan Verkuijl vervulde zijn opdracht en hield zijn doel schoon. Dit was ook één van de weinige goede kansen die S.C.E creëerde op een paar afstand schoten na. vv Echteld hervatte zich in de 23e minuut. Door een lange bal van Wesley de Koning kon Rowdy van Maren zijn 2e doelpunt van de wedstrijd op zijn naam zetten. In de 26e minuut schoot Ferit Tunc op doel maar werd door de keeper van SCH knap gered. Een kleine 10 minuten later stuurde Abid ‘L kaddouri wederom Ferit weg die via een lange bal in duel kwam met de keeper van S.C.E Dennis van Beuscischem profiteerde hiervan en bracht de score in de 35e minuut op 3-0 waardoor de wedstrijd eigenlijk al was beslist. De 4-0 had een feit moeten zijn. Op slag van rust werd er vanaf de achterlijn een bal terug gelegd op de 5 meter die in het doel werd gewerkt. De grensrechter vlagde kansloos voor buitenspel maar werd gehonoreerd door de scheidsrechter waardoor de stand 3-0 Bleef. De tweede helft was minder interessant. Na de 3e minuut van de tweede helft gaf Dennis van Beusichem na een snelle loopactie de bal voor. Wim de Boer liet de bal verstandig voor zich langs gaan waardoor Rowdy van Maren zijn derde doelpunt van de wedstrijd kon maken en de stand op 4-0 bracht. De wedstrijd was gespeeld. Door een pass van Rowdy van Maren kon Appie Tan vanaf de zijkant de bal voorbrengen. Wim de Boer maakte deze ouderwets knap af en maakte 5-0. Ook het eind offensief was voor vv Echteld. Het verzuimde alleen de score verder uit te breiden doordat de scherpte met de stand van 5-0 was weggeëbd. vv Echteld is na vijf wedstrijden nog altijd ongeslagen en voert de ranglijst nu als enige aan. Het mag/moet/kan nu definitief gaan spelen om de eerste periode. De vooruitzichten zijn goed gezien de stand op de ranglijst van de komende tegenstanders. Volgende week speelt vv Echteld de uitwedstrijd tegen sv Nijmegen. sv Nijmegen staat vast onderaan en heeft nog geen punt weten binnen te halen. Toch moet trainer Alex van kuilenberg zijn spelers scherp zien te houden zodat ze Nijmegen niet onderschatten. Een week later speelt vv Echteld weer thuis tegen SC Millingen die 9e staat met 6 punten uit 5 wedstrijden. De laatste wedstrijd van de periode is 28-10-2012 tegen en in vv Ewijk.

24-09-12 S.C.E – Union
Bron: website Union
Het eerste elftal van Union van trainer Wout van Blijderveen sprokkelde 1 punt bij elkaar op sportpark Grootstal. Thuisclub S.C.E en Union deelden met een eindstand van 2-2 de punten. Lees verder wat trainer Wout van Blijderveen van deze wedstrijd vond: Union had nog iets goed te maken na de wedstrijd van vorige week en van S.C.E zou Union punten moeten pakken. Gezien het spelbeeld van de eerste helft had dit ook gemoeten. Union begon goed, kort in de dekking en gaf S.C.E weinig kans. Zelf creëerde Union enkele goede mogelijkheden en in de 30e minuut scoorde de linkermiddenvelder Egzon Grquri de verdiende 0-1. Het wachten was op de 0-2 en 0-3 maar ook door goed keeperswerk bleef het bij 0-1 met de rust. De verwachting was dat Union de wedstrijd verder onder controle zou houden maar het tegendeel was waar en S.C.E kwam weer helemaal terug in de wedstrijd. Union speelde slordig, onnodig veel balverlies en daardoor kwam de omschakeling te laat. S.C.E maakte dankbaar gebruik van het feit dat Union veel te slap begon aan de tweede helft en kwam in de 60e minuut op gelijke stand. S.C.E bleef profiteren van de slordigheden van Union en kreeg in de 75e minuut een penalty mee en scoorde hieruit de 2-1. Onze jonge ploeg had moeite om het weer aan het voetballen te krijgen en maakte de fout om veel tegen elkaar te praten en daardoor krijg je irritaties. Na enkele wissels en omzettingen kwam Union gelukkig weer in de wedstrijd en door een goal van Perrin Muller maakte Union nog de gelijkmaker. Met een beetje geluk had Union nog kunnen winnen maar uiteindelijk geef je twee punten weg, deze wedstrijd moet je gewoon winnen. Met 7 punten uit 4 wedstrijden doet de ploeg het redelijk en de weg omhoog is nog lang. Union heeft heel veel voetbal in huis, dat staat voorop, maar je zal het wel met elkaar moeten doen. Aldus Wout van Blijderveen.

10-09-12 S.C.E – FC Kunde
Bron: website FC Kunde
In de verzengende hitte en dansend op de beats van Snoop Dog en Dr. Dre, het zeer toepasselijke Smoke Weed Everyday werd gedraaid, bereidde FCK 1 zich voor de op 2e competitiewedstrijd uit bij Sportclub Excelsior. Goed gewaarschuwd door Gert voor de rechtsbacks met goede schoten, de spitsen met snelheid, en de kopsterke verdedigers begon FC Kunde scherp aan de wedstrijd. S.C.E trok zich terug en wachtte op een countermogelijkheid en Kunde kon hierdoor rustig het balletje rond laten gaan. Veel kansen leverde dit nog niet op, mede omdat de grens van S.C.E elke bal naar voren als buitenspel beschouwde. De teams konden dus een verkoelend bakje thee gaan drinken met de brilstand op het bord. De tweede helft bleek die van Fc Kunde te zijn, de afspraak om goed vooruit te blijven voetballen en elkaar verdedigend in de kont te blijven kijken bleek goed uit te pakken. Thom kon namelijk na een fout achterin bij S.C.E al snel de 0-1 binnenschieten. S.C.E probeerde daarna druk te zetten maar dat bleek niet het sterkste punt van onze tegenstanders en de lange ballen werden prima verwerkt door de goed spelende FC Kunde defensie! FC Kunde bleef zelf het gevaarlijkst en wederom Thom en zelfs Jelle konden de stand naar 0-3 tillen. Vele kansen werden nog gemist maar dat mocht de pret niet drukken: de eerste overwinning dit jaar was een feit! Hoezee!

02-09-12 sv Heumen – S.C.E
Bron: website sv Heumen
sv Heumen verliest nipt. sv Heumen begint met Ferdi Roelofs, Jordy Sterk en Johan Onderstal in de basis. De eerste minuten gebeurd er weinig. Dan wordt sv Heumen iets sterker een corner van Dayne Koopman wordt door Glenn van Dooren naast gekopt. De volgende corner van sv Heumen wordt door Tommy Kroes ingekopt maar door een speler van S.C.E van de lijn gehaald. Er volgt een fase waarin sv Heumen wat kleine kansjes krijgt. S.C.E gebruikt vaak de lange bal en Heumen voetbalt goed tot de 16 maar de eindpass is vaak niet goed. In de 37e minuut wordt de bal door Ferdi Roelofs op de lat gekopt. Ruststand 0-0. De tweede helft een zelfde spelbeeld maar S.C.E wordt iets sterker. En het is in het 65e minuut dat S.C.E op voorsprong komt. Een vrije trap wordt door Richard Schür onhoudbaar ingekopt. sv Heumen speelt nu alles of niets maar het brengt niets meer op. En sv Heumen verliest de wedstrijd met 0-1.