Vooruitblik zondag 1

 11-06-23 Beuningse Boys 1 – S.C.E 1  2e ronde nacompetitie 2022 – 2023

Nadat vorige week S.C.E naar de Achterhoek is geweest om tegen SDOUC te spelen voor de nacompetitie, zijn we hier als winnaar vertrokken 0-3 voor S.C.E een tweede klasser die hierdoor gedegradeerd is. Dat zelfde willen we vandaag herhalen. Ook een 2e klasser, en als je er niet in gelooft gebeurt het zeker niet. En ook bij deze wedstrijd beginnen we bij 0-0. Vorig seizoen is Beuningse Boys met overmacht kampioen geworden, dit seizoen is een stuk moeizamer verlopen, en een versterkte degradatie regeling helpt hier ook niet bij. We beginnen ook hier om 14.00 uur en bij geen verlenging is het rond de klok van 16.00 uur bekend wie in de finale terecht is gekomen.

04-06-23  vv SDOUC 1 – S.C.E 1  1e ronde nacompetitie 2022 – 2023

De eerste tegenstander voor S.C.E 1 in de nacompetitie is 2e klasser H – SDOUC uit Ulft. Er telt maar 1 ding voor beide ploegen en dat is winnen, anders is de nacompetitie over en uit en kan de vakantie beginnen. SDOUC is te vinden op het volgende adres; Sportpark “De IJsselweide” – Anton Tijdinklaan 7 – 7071 CX Ulft. Als we Google Maps er op nakijken is het ongeveer 65 km vanuit Nijmegen en een kleine 1 uur rij je erop met de auto, dan spreken we niet meer van een “derby”. Maar ook in Ulft is de bal rond en heeft 2 kanten, we beginnen allebei op 0-0  en wie weet, weten we rond de klok van 16.00 uur wie er door gaat. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. L, Welbers. Beide ploegen veel succes en mogen de beste/sportiefste winnen. 

29-05-2023  S.C.E 1 – sv Blauw Wit 1  –  competitie

Vandaag maandag 2e Pinksterdag, de laatste stadsderby dit seizoen in competitieverband, en ook de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen en wel tegen onze buren aan de overkant van het kanaal. sv Blauw Wit heeft het zwaar dit seizoen, startte goed aan de competitie maar zijn van lieverlee onder de streep terecht gekomen wat nacompetitie inhoud, en waar ze niet willen staan, en dus verplicht nacompetitie moeten gaan spelen om in de 3e klasse te handhaven. In het team van Blauw Wit zitten/spelen enkele spelers die ooit bij S.C.E in de F jeugd zijn begonnen aan hun voetbalcarrière, en hier bij S.C.E hun carrière afsluiten. Het is al zeker dat beide ploegen na vanmiddag in de nacompetitie spelen, de een voor promotie, de ander tegen degradatie. Maar eerst vanmiddag nog, Zwart/Wit tegen Blauw Wit. De aftrap is zoals altijd om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.W. Reijnen.

21-05-2023  rksv Brakkenstein 1 – S.C.E 1  competitie

De laatste reguliere uit wedstrijd dit seizoen is alweer voor S.C.E, en weer een stadsderby, nu tegen Brakkenstein. Beide ploegen draaien bovenin mee in de 3e klasse C wat voor vandaag zeker de nodige spektakel kan zorgen voor de punten. Brakkenstein doet niet meer mee voor de 3e periode in de nacompetitie waar S.C.E al verzekerd is van een plek. S.C.E zal punt(en) moeten halen om de tweede plaats veilig te stellen i.v.m. de nacompetitie, ook zal er met passie en inzet gespeeld moeten worden zodat er weer de nodige doelpunten aan S.C.E-zijde gaan vallen, zodat het hopelijk voor de toeschouwers een aantrekkelijk pot voetbal is om naar te kijken en de beste verdiend ook de punten, en ook niet onbelangrijk wie gaat de clubtopscorer worden bij S.C.E er is nog niets beslist. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.T. Reintjes.De aftrap aan de Heemraadstraat 9 is om 14.00 uur.

14-05-23  S.C.E 1 – RKVV Rood Wit 1  competitie

De voorlaatste reguliere thuiswedstrijd voor S.C.E dit seizoen. De eerste wedstrijd tegen Rood Wit was tevens de laatste voor de winterstop in december jl. Was ook de  wedstrijd waar S.C.E op het nippertje maar 1 punt wist weg te slepen op een spekglad veld. Nu heeft S.C.E het thuisvoordeel, eens kijken hoe Rood Wit hierop anticipeert. In ieder geval geen natte en gladde bladeren op ons veld. S.C.E doet nog steeds mee om de bovenste plaats (achterstand is sinds 14 dagen wel groter geworden) en Rood Wit wil zich veilig spelen vanmiddag dan moeten ze wel punten zien te pakken om dat te doen. (De nummers 9, 10 en 11 spelen nacompetitie). Rood Wit staat op dit moment op de 9e plaats op de ranglijst, dus kan het wel eens een pittig potje voetbal worden op “Sportpark Lindenholt” omdat beide ploegen de punten (hard) nodig hebben. We trappen af zoals gebruikelijk om 14.00 uur en rond de klok van 16.00 uur weten we met z’n allen meer hierover, hoe het verlopen is. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. L.A. Verhart.

30-04-23  RKSV Driel 1 – S.C.E 1   competitie

Er zijn nog vier wedstrijden te gaan voor dit seizoen en dan zit het er alweer op wat betreft de reguliere competitie. We gaan de Overbetuwe in ditmaal naar Driel, Een stugge & fysiek sterke tegenstander voor alle tegenstanders uitkomend dit seizoen in de 3e klasse C. In de archieven is niet terug te vinden wanneer S.C.E daar de volle drie punten heeft meegenomen naar Nijmegen, sterker nog zelfs een gelijkspel is nog nooit in Driel behaald door S.C.E, en dat wil wat zeggen. S.C.E moet meer dan 100% procent geven om daar te kunnen scoren wat betreft  de punten. Wil S.C.E mee blijven doen voor het kampioenschap zal er voor de 15e keer gewoon gewonnen moeten worden al is het maar met een doelpunt verschil op het Drielse sportpark. Dat is voor zondag een mooie uitdaging voor de mannen uit Nijmegen. Zou zeggen kom op en maak er wat van, vooral doelpunten. Aanvang om 14.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.W.A.M. Kok.

23-04-23  S.C.E 1 – FC Jeugd 1  competitie

Komende zondag de 22e competitiewedstrijd alweer in de 3e klasse C, deze zondag spelen we tegen FC Jeugd uit Ede. De eerste wedstrijd won S.C.E met enige moeite; 0-1. Dat is de laatste weken ook zo met moeite scoren en als het dan mee zit valt het kwartje de goede kant op en dan heb je drie punten. Maar het kan ook zomaar eens anders zijn. De laatste weken loopt het niet echt lekker, veel zijn er geblesseerd, en dan moet de jonge gaarde van de JO19-1 het doen net zoals afgelopen zondag, maar wel een overwinning er uit gesleept. Zou dat vanmiddag ook zo het geval zijn!!!! Veel basisspelers geblesseerd, jonge gasten in de basis en gewoon heel erg goed je best doen dan kom je het verst. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.T. Rutten, en we trappen af om 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”.

16-04-23 RKVV HAVO 1 – S.C.E 1  –  competitie

Voor S.C.E is dit de 3e uitwedstrijd op een rij, vanmiddag zijn we in Haalderen te gast, in de Overbetuwe. Het zit HAVO dit seizoen niet echt mee gezien de stand op de ranglijst, veel wedstrijden met een doelpunt verschil verliezen, en dan tel je niet mee in de 3e klasse C. HAVO speelde 2e Paasdag nog een inhaalwedstrijd en won deze met ruime cijfers van DVOL (2-0), zou deze wedstrijd nog in de benen zitten van de gastheren is dan de vraag voor deze zondagmiddag. Voor S.C.E en HAVO staat er vanmiddag ook heel veel op het spel want verliezen of gelijkspelen en je haakt definitief af voor het kampioenschap, dit geldt dan voor S.C.E. Voor HAVO geldt als je verlies degradeert je, Dus de opdracht is duidelijk voor beide op “Sportpark De Notenboom”. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. W. ten Damme.  

02-04-23  S.C.E 1 – sv Angeren 1 (spelen bij sv Angeren) – competitie

Vanmiddag alweer de 20e competitiewedstrijd van dit seizoen, we te gast in Angeren bij de sv al doet het vermoeden bij de aankondiging dat de wedstrijd in Nijmegen gespeeld gaat worden. In het begin van het seizoen is de wedstrijd gedraaid, wegens renovatie van “Sportpark De Poel”, vandaar dat S.C.E nu “uit” speelt. Beide clubs kwamen elkaar vorig seizoen ook tegen en maakten uit wie kampioen zou worden en wie in de nacompetitie zou spelen, (de rest is bekend) maar beide promoveerde naar de 3e klasse, zodoende dit seizoen weer elkaars tegenstander. sv Angeren heeft het zwaar dit seizoen, en moet elk punt bij elkaar harken, afgelopen zondag wel gewonnen, en S.C.E een zeldzame nederlaag en een plaats gezakt op de ranglijst en alsnog  goed meedoet boven in de rangschikking. Beide willen de volle buit halen vanmiddag, we gaan het zien. De aftrap is om 14.00 uur in Angeren, en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G. van Tintelen.

26-03-2023 vv Trekvogels 1 – S.C.E 1  –  competitie

De ene “topper” van wedstrijd is nog niet gespeeld of de volgende staat alweer op het programma. De nummer twee thuis tegen de nummer één uit op de Kwakkenberg. We zijn vanmiddag te gast bij de vv Trekvogels op de Luciaweg in Nijmegen. Volgens de plaatselijke krant won S.C.E deze wedstrijd afgelopen najaar thuis met enige mazzel, ook die tellen. Vanmiddag weer een nieuwe pot voetbal en dan maar weer kijken wie de meeste punten pakt, trouwens die ploeg staat dan ook op de eerste plaats op de ranglijst in de 3e klasse C. De aftrap is om 14.30 uur (zomertijd). De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. E.J.T. Stienezen.

19-03-23   S.C.E 1 – DVOL 1  –  competitie

In Lent was het toentertijd bij de eerste wedstrijd tegen DVOL een enerverend pot voetbal, twee gelijkwaardige ploegen die er een spannende wedstrijd van hebben gemaakt. Pas helemaal op het eind de de wedstrijd kwam DVOL weer gelijk in stand. Daarmee verspeelden S.C.E de eerste punten aan een gelijk spel. Hoe gaat dat vanmiddag op “Sportpark Lindenholt”!!!!!!, weer een spannend pot voetbal waar het echt om de knikkers (punten) gaat of is het een walkover voor een van beide ploegen. De laatste weken draait het niet echt bij de mannen uit de Lindenholt, een overwinning zou zeker nu goed uitkomen ook gezien de stand op de ranglijst, en de achtervolgers die er in een rap aankomen. De aftrap is zoals gewoonlijk om 14.00 uur.

12-03-23   vv Jonge Kracht 1 – S.C.E 1 – competitie

We zijn 5 maanden verder en weer komen we Jonge Kracht tegen, een gedegen tegenstander waar je rekening mee moet houden. Ze doen goed mee als debutant in de 3e klasse C. Voor S.C.E is het weer een “TOP” wedstrijd. S.C.E mag geen punten verspelen willen ze eerste blijven staan in de competitie, en Jonge Kracht wil best een plaatsje opschuiven in de rangschikking, we gaan het vanmiddag allemaal zien op het gloednieuwe “Sportpark De Rode Veste” in Huissen. De aftrap is om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. F. van Lune.

05-03-23   S.C.E 1 – Quick 1888 1 – competitie

zondagmiddag 5 maart zijn Quick 1888 1 onze gasten op “Sportpark Lindenholt”, zij waren het ook als eerste tegenstander waar S.C.E haar eerste nederlaag dit seizoen tegen aanliep. Na afgelopen twee weken niet gevoetbald te hebben wat S.C.E betreft gaan we er nu weer VOL tegenaan om de punten binnen te halen., want winnen tegen deze gasten geeft S.C.E een riante voorsprong op de ranglijst. We weten ongeveer om 16.00 uur wat de uitslag van deze wedstrijd is geworden, laten we voor S.C.E hopen dat we alle punten thuis kunnen houden. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. P.J. Bloksma, de aftrap is om 14.00 uur. Eenieder is van harte uitgenodigd om te komen kijken naar deze topper.

12-02-23    S.C.E 1 – sv DSZ 1 – competitie

Altijd een lastige tegenstander uit Maas en Waal om tegen te voetballen of het nu uit of thuis is dat maakt geen verschil, maar het is wel fair en sportief. Ze staan momenteel bovenaan in het rechterrijtje en doen gewoon mee voor de punten. S.C.E heeft al tien overwinningen staan in de competitie en vanmiddag willen we nummer 11 pakken, wie weet lukt het dat weten we rond 16.00 uur. Zoals altijd spelen we op “Sportpark Lindenholt, aftrap is altijd 14.00 uur. Eenieder is welkom in Nijmegen om de mannen aan het werk te zien.

05-02-23   vv GVA 1 – S.C.E 1 – competitie

De eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft, de tegenstander waarmee de competitie eind september mee begon. vv GVA heeft het zwaar dit voetbalseizoen. Veel wedstrijden “net niet” en dan moet er voor elk punt keihard geknokt worden, het komt ze zeker niet aanwaaien. Wie weet vanmiddag. Maar S.C.E neemt liever alle punten mee naar huis, om er zeker van te zijn in de race naar het kampioenschap, zo weten we zeker dat we mee blijven doen. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. F.H.J. Sanders, en wordt gespeeld op “Sportpark De Vijzel” in Doornenburg. De supporters van S.C.E zijn van harte welkom in Doornenburg om onze jongens aan te moedigen, de aftrap is om 14.00 uur.

29-01-23    S.C.E 1 – rksv Brakkenstein 1 – competitie

Een hele bekende tegenstander rksv Brakkenstein, voor de laatste keer in de competitie zijn we ze tegengekomen in seizoen 2010/2011. Ook later in de beker en enkele vriendschappelijke wedstrijden. Seizoen 2010/2011 won S.C.E beide wedstrijden, thuis met 5-1 en uit met 1-2 (Jeffrey Saat was een van de doelpuntenmakers) en vanmiddag is ook ook weer zover dat ze tegenover elkaar staan. Brakkenstein staat op een verdienstelijke 4e plaats, dus is er echt wel sprake van een topper. Voor S.C.E is het de eerste thuiswedstrijd in deze competitie die ze thuis spelen in 2023, en wie weet geeft dat toch een extra zetje om de punten op de Lindenholt te houden. Dit is ook de laatste heenwedstrijd van dit seizoen. De aftrap is om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. P. van der Zwan.

22-01-23   Blauw Wit 1 – S.C.E 1  – competitie

De winter doet zijn intrede, kan van het weekend zomaar wit zijn op de velden. De eerste competitiewedstrijd in `2023, bij onze overburen Blauw Wit aan de andere kant van het Maas-Waal kanaal, op “Sportpark de Schoonhorst”, Blauw Wit. Beide teams zullen de feestdagen goed doorgebracht hebben en zijn “uitgerust” om met een hele lange sprint dit seizoen af te maken. Bij Blauw Wit zijn verschillende “oud” bekende te vinden die ooit op de Lindenholtse velden zijn opgegroeid. We gaan het vanmiddag zien wie er punt(en) overhoud van de aftrap van dit kalanderjaar, heel veel plezier, dit geldt zowel voor de spelers als voor de toeschouwers. Aftrap is om 14.00 uur, scheidsrechter van dienst is Dhr. W.C. Menkehorst.

15-01-23  S.C.E 1 – sc N.E.C 1 – vriendschappelijk

De tweede vriendschappelijke wedstrijd van dit prille jaar, is tegen de amateurs van sc N.E.C uitkomend in de zondag 2e klasse H. Trainer van sc N.E.C is Engin Dag. De amateurs van N.E.C hebben het dit jaar moeilijk in hun klasse, en dat kunnen we van S.C.E niet zeggen, zowaar ook nog periodekampioen, maar dit is een vriendschappelijke wedstrijd. Wij S.C.E doen het gewoon goed, en dat willen we ook zo houden tot 29 mei. We trappen af op “Sportpark Lindenholt” om 12.30 uur.

08-01-23  S.C.E 1 – sv Milsbeek 1 / FC Kunde 1  – vriendschappelijk

Een nieuw concept in toernooi vorm, S.C.E 1 speelt een helft tegen sv Milsbeek om 12.00 uur en de 2e helft om 13.00 uur tegen FC Kunde. FC Kunde speelt de 1e helft tegen vv Elsweide en de 2e helft tegen sv Milsbeek de zelfde tijd maar ander veld, op sportpark Lindenholt.
De eerste 2 vriendschappelijke wedstrijden in het nieuwe jaar staan vandaag op de planning op “Sportpark Lindenholt”. De oliebollen koud achter de kiezen of er staan weer 22 man + scheidsrechter op het veld. Het begin van een lange sprint naar 29 mei voor de competitie, en hierna waarschijnlijk nog het toetje in de vorm van nacompetitie, als we geen kampioen worden.

     WINTERSTOP

11-12-22  RKVV Rood Wit 1 – S.C.E 1 – competitie

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop dit jaar en dat spelen we op de Breedeweg tegen Rood Wit. Het archief er maar eens over geraadpleegd, in competitieverband heeft S.C.E nog nooit gewonnen, en voor de laatste keer daar in seizoen 2000-2001 een schamel puntje mee kunnen nemen van Kapittelland. Daar moet nu maar eens anders worden. De wedstrijd start om 14.00 uur en rond de klok van 16.00 uur is het wat de uitslag ook is winterstop; voor beide ploegen, Dhr. J.D. Maestre Rocha leidt deze wedstrijd in Groesbeek.

04-12-22  S.C.E 1 – RKSV Driel 1 – competitie

In de nacompetitie seizoen 2016-2017 struikelde S.C.E twee maal tegen RKSV Driel, om in de 3e klasse te blijven, dat was ook tevens de laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar uitkwamen. In competitieverband gaan we nog verder terug in de tijd; dat is geweest in seizoen 2004-2005. We schrijven nu eind 2022 dat beide ploegen elkaar weer treffen in de derde klasse. Afgelopen zondag won RKSV Driel de wedstrijd wel, maar met meer gele kaarten dan doelpunten, veel fysieke inzet, laat S.C.E hiervoor gewaarschuwd zijn. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Hofman. We trappen af om 14.00 uur op “Sportpark Lindenholt”.

27-11-22  FC Jeugd’90 1 – S.C.E 1 –  competitie

Er is nergens in de analen iets te vinden dat beide ploegen ooit tegen elkaar hebben gespeeld, zowel vriendschappelijk/beker of in competitie verband. Dat betekent dat het nog 0-0 staat. Maar daar neemt S.C.E geen genoegen mee deze zondagmiddag, liefst alle punten in de tas en weer meenemen naar Nijmegen. Zo zal FC Jeugd’90 er niet over denken en zullen ze ook wel hun mannetje staan. Wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8 in Ede. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. J.W. Reijnen.

20-11-22   S.C.E 1 – HAVO 1 –  competitie

De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar in de competitie tegen elkaar uitkwamen, was in seizoen 2009-2010 en speelden ze gelijk, 2-2 was de uitslag. Heden ten dagen spelen beide ploegen in de 3e klasse C waarbij S.C.E het op de ranglijst beter doet dan HAVO, de nummer 1 tegen nummer 14 zullen we maar zeggen. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. E.A.B Reijers. de aanvang op “Sportpark Lindenholt” is om 14.00 uur.

13-11-22  sv Angeren 1 – S.C.E 1 –  competitie (spelen bij S.C.E)

Deze wedstrijd wordt gespeeld bij S.C.E in de Lindenholt i.v.m. aanleg kunstgras in Angeren. Een bekende tegenstander sv Angeren, kwamen we vorig jaar ook al tegen in de 4e klasse E. Heel lang mee gedaan voor het kampioenschap maar uiteindelijk ging S.C.E er mee van door. sv Angeren wist de nacompetitie te winnen en komt zodoende ook dit seizoen uit in de 3e klasse C. Dit seizoen loopt het nog niet in de Over Betuwe 6 punten uit 6 wedstrijden, waarvan 2 keer gewonnen en 4 maal verloren. S.C.E daar tegen 4 keer gewonnen 1 gelijk en 1 verloren. Wat gaat het vanmiddag worden op Sportpark Lindenholt”. Rond de klok van vieren weten de beide teams wat ze deze middag hebben gedaan.

06-11-22  S.C.E 1 – vv Trekvogels 1 –  competitie

De laatste keer dat beide ploegen in competitieverband tegen elkaar uitkwamen was in seizoen 2016-2017, uit won S.C.E toen met 0-2 en in de Lindenholt bleef het bij een gelijk spel 3-3 steken. We zijn ondertussen enkele seizoen verder. Wat de uitslag gaat worden op deze zondag in november, dat weten we pas als de klok bijna op 16.00 uur staat. We beginnen zoals altijd op “Sportpark Lindenholt om 14.00 uur met de aftrap. De wedstrijd staat onder leiding van J.F. Christian. De selectie van S.C.E is zo goed als compleet, op een paar kleine pijntjes na.

30-10-22  DVOL 1 – S.C.E 1  –  competitie

En alweer de 3e uitwedstrijd in competitieverband voor S.C.E na 10 dagen rust, S.C.E gaat voor de eerste keer dit seizoen de Waal over om weer een topper te spelen tegen de nummer 2 van dit moment, S.C.E is zelf 3e in de stand. Voor beide ploegen weer een wedstrijd bovenin de 3e klasse C. DVOL het de volgende resultaten behaalt; 3 overwinningen en een keer gelijk, en S.C.E 3 maal een overwinning en een keer verloren, beide ploegen doen het gewoon goed. En beide ploegen uitgeschakeld in het Districtsbekertoernooi. Diegene die vanmiddag met drie punten van het veld afstap staat misschien wel op de eerste plaats, rond de klok van 16.00 uur zondagmiddag weten we meer. De aftrap is om 14.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. I. Groothuismink. 

20-10-22  Blauw Geel’55 1 – S.C.E 1 – beker KO 1e ronde

Blauw Geel’55 is een voetbalvereniging die op zaterdag speelt in de 3e klasse A, ze komen uit Ede en spelen op Sportpark ”De Peppelensteeg”. Het is de eerste KO ronde, gespeeld gaat worden op de donderdagavond 20 oktober. De aftrap is om 20.15 uur. (de winnaar gaat door, voor de verliezer is het bekerseizoen voorbij). De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R.D Berkhof. Rond 22.00 uur weten we meer, en zal dat op de website verschijnen.

16-10-22  S.C.E 1 – Jonge Kracht 1 – competitie

We hebben het archief erop nageslagen en schrijven 29-05-16, ondanks een vrij riante uitgangspositie lukte het Jonge Kracht zondag niet te promoveren naar de derde klasse. De Huissenaren verloren onverwacht met 0-1 van S.C.E. De Nijmeegse derdeklasser gooide alles in de strijd in deze beslissende pot, nadat het heen duel in een 2-2 remise was geëindigd. Jonge Kracht kreeg voor rust vooral in de omschakeling een paar kansen, maar ging daar te slordig mee om. Aan het eind van de eerste helft maakte Marc Gunterman met een fraaie vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd.  Dat was ook tevens de laatste keer dat beide ploegen elkaar tegen zijn gekomen is in de nacompetitie. We schrijven ondertussen alweer 5 jaar verder, beide ploegen promoveerde afgelopen seizoen, en nu samen uitkomend in de 3e klasse C. Wat ook overeenkomt is dat beide ploegen 3 gespeeld en 6 punten hebben op de ranglijst staan ze op de 3 & 4 plaats, dus dat kan vanmiddag een leuke wedstrijd opleveren!!!!!!! De wedstrijd heeft als aanvang 14.00 uur en staat onder leiding van Dhr. M.G.M. Grisel.

09-10-22  Quick 1888 1 – S.C.E 1 – competitie

Op bezoek bij onze buren, over de brug bij rotonde rechtsaf eerste links. De een gedegradeerd de ander gepromoveerd en zo komen we elkaar weer tegen in de stadsderby op “Sportpark De Dennen”. Hebben beide de eerste twee wedstrijden met ruime cijfers gewonnen en draaien boven in mee op nummer een & twee positie in de 3e klasse C. Diegene die vanmiddag de 3 punten pakt is koploper, en dat in ieder geval voor een week. De aftrap om 14.00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.M.T. Rutten. 

 02-10-22  sv DSZ 1 – S.C.E 1 – competitie

En ook dit seizoen komen we onze vrienden uit Boven-Leeuwen weer tegen. Vorig seizoen verloor S.C.E hier haar eerste punten, tijdens de race naar het kampioenschap. Voor sv DSZ restte later de nacompetitie, die ze op geweldige spectaculaire wijze wisten te winnen om zodoende ook naar de 3e klasse te promoveren. Maar nu in het nieuwe seizoen zijn er nieuwe kansen voor beide ploegen, wat gaat het vanmiddag worden op Sportpark “De Hoge Berg” om 14.00 uur de aftrap en even voor 16.00 uur weten we meer. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G van Tintelen.

 25-09-22  S.C.E 1 – vv GVA 1  – competitie

Het is de eerste keer dat S.C.E – GVA in competitie verband gespeeld gaat worden. De ploeg komt uit Doornenburg gemeente Lingewaard (Overbetuwe) en speelt al weer voor het 3e achtereenvolgende jaar in de 3e klasse. GVA staat voor Voetbalvereniging Gijsbrecht van Aemstel. De voetbalvereniging GVA gaat voor, Plezier in sportbeleving: als deelnemer, vrijwilliger of toeschouwer, en vanmiddag willen ze goed beginnen in de competitie, maar dat is ook de wil en het uitgangspunt van S.C.E. We weten omstreeks 15.45 uur wie de punten bij kan schrijven, of delen. Beide ploegen veel succes, de aftrap is zoals altijd op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur.

18-09-22  S.C.E 1 – sc DIOSA 1 – beker

De laatste tegenstander alweer in de poule-fase van het bekertoernooi dit seizoen. Waar S.C.E vorig seizoen het kampioenschap in de 4e klasse E ophaalde in Balgoy, is vanmiddag sc DIOSA op “Sportpark Lindenholt” te gast. sc DIOSA verloor haar eerste wedstrijd tegen Victoria’25 waar S.C.E met grote cijfers won van vv Niftrik. Afgelopen zondag won sc DIOSA wel enigszins met moeite van vv Niftrik (3-2). Laten we er van uit gaan dat het een sportieve pot bekervoetbal wordt in Nijmegen, de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. N.J. Lammers. We trappen af om 14.00 uur.

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – vriendschappelijk

Een maand geleden stond deze wedstrijd ook op het programma om het voetbalseizoen mee te beginnen, ging toen niet door wegens omstandigheden maar vanavond wel. We spelen vriendschappelijk tegen EGS’20 uit Grave. De tegenstander was vorig jaar de enige die S.C.E 1 een nederlaag toebracht, wel eens waar was die wedstrijd toen ook vriendschappelijk in de voorbereiding op het seizoen. Er zijn hier vooraf al de nodige trainingen/wedstrijden achter de rug met de ploeg die grotendeels hetzelfde is gebleven als vorig seizoen, en ondertussen midden in het bekertoernooi zitten. Enkele nieuwe gezichten zijn er wel aan S.C.E zijde. Laten we er een vriendschappelijk wedstrijd van maken en wie weet wat er dit seizoen allemaal mogelijk is in de 3e klasse, voor beide ploegen.

11-09-22  S.C.E 1 – Victoria’25 1 – beker

De tweede bekerwedstrijd voor beide teams, maar de eerste officiële wedstrijd thuis voor S.C.E. Ook Victoria’25 heeft net als S.C.E zijn eerste bekerwedstrijd met ruime cijfers gewonnen vorig weekend (4-2) Voor S.C.E 1 is het alweer 5 jaar geleden dat ze officieel tegen Victoria’25 speelden, waarin S.C.E, twee overwinningen uit het vuur sleepte in de competitie. Voor nu zou het toch mogelijk moeten zijn om van deze ploeg uit Maas en Waal een overwinning te behalen, alhoewel we altijd nog over bekervoetbal praten, de bal is rond en kan alle kanten op. Een prettige middag ook voor onze gasten op “Sportpark Lindenholt” 

04-09-22  vv Niftrik 1 – S.C.E 1 – beker

De eerste bekerwedstrijd “echt voor het eggie” S.C.E heeft vv Niftrik geloot om tegen te spelen. vv Niftrik speelt al velen seizoenen in de 5e klasse, en S.C.E komt na enkele jaren in de 4e klasse te hebben gespeeld nu uit in de 3e klasse C. Op papier zou het zo moeten zijn dat dit een “appeltje eitje” zou moeten zijn voor de gasten. Maar in het bekertoernooi is niets zeker, dus mannen van S.C.E doe wat je moet doen…………een doelpunt meer scoren dan de gastheren, SUCCES.

30-08-22  S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1 – vriendschappelijk

Aankomende dinsdag een ingelast vriendschappelijk pot voetbal op de Lindenholt. Na FC Kunde is dit voor het eerste van S.C.E pas de tweede oefenwedstrijd dit seizoen. We willen wel eens weten hoe de krachtsverhoudingen in het veld zijn van de naar de zaterdag overgestapte Kolping-Dynamo uit komend in de 4e klasse, aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur.

21-08-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1  –  vriendschappelijk

En dan zal dit dan echt de eerste tegenstander van het seizoen zijn!!!!!!! FC Kunde uitkomend in de 4e klasse, (de zelfde klasse waar S.C.E vorig seizoen in uitkwam). Voor beide ploegen is het de aftrap voor komend jaar, met die verstande, dat S.C.E inmiddels een klasse hoger speelt.

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1 – vervallen

Het begin van het nieuwe voetbal seizoen 2022/20223, maar nu in de 3e klasse C Oost, beginnen we met een vriendschappelijke wedstrijd tegen EGS’20 uit Grave. De tegenstander was vorig jaar de enige die S.C.E 1 een nederlaag toebracht, wel eens waar was die wedstrijd ook vriendschappelijk. Er zijn hier vooraf al de nodige trainingen achter de rug met de ploeg die grotendeels het zelfde is gebleven als vorig seizoen, enkele nieuwe gezichten zijn er wel. Laten we er een vriendschappelijk wedstrijd van maken en wie weet wat er dit seizoen allemaal mogelijk is in de 3e klasse.