VOORuitblik S.C.E 1

12-11-23  vv Hapse Boys 1 – S.C.E 1  Competitie

05-11-23  S.C.E 1 – Quick 1888 1  Competitie

Afgelopen seizoen kwamen we Quick 1888 ook tegen als tegenstander van S.C.E en beide wedstrijden verloor S.C.E dure punten aan Quick 1888 (1x verloren = -3 en 1x gelijk = -2 totaal 5 punten). Dat wil S.C.E dit keer beter doen, laten om te beginnen het deze zondag beter doen. De spelers van S.C.E zijn er klaar voor, om er een mooie doelpuntrijke zondagmiddag van te maken, en de punten op Lindenholt te laten en het liefst allemaal. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R.J. (Robbert) de Graaf. De aftrap is zoals altijd op “Sportpark Lindenholt” om 14.00 uur. Welkom aan alle toeschouwers, en veel plezier voetbal vanmiddag.

We spelen vanmiddag tegen bijna onze buren van over het Maas-Waalkanaal maar nu thuis op “Sportpark Lindenholt”. 

29-10-23  Vianen Vooruit 1 – S.C.E 1  Competitie

Het is de eerste dag van de wintertijd, weer een nieuwe tegenstander voor S.C.E deze zondagmiddag. Vianen Vooruit is een voetbalvereniging uit het kerkdorp Vianen – Cuijk. De start van dit seizoen is niet gegaan zoals ze zouden willen, 4 gespeeld en 0 punten. Zo links en rechts gelezen te hebben willen ze vandaag daar verandering in brengen. Maar S.C.E komt daar niet voor en willen graag de koppositie behouden en daar moeten dus punten tegenover staan, liefst drie. De wedstrijd aan de Koebaksestraat 35b begint om 14.30 uur, dan geeft scheidsrechter van dienst Dhr. B.F. (Bas) Kolenberg het begin signaal. Laten de spelers er een mooie en sportieve wedstrijd van maken vanmiddag, en voor alle toeschouwers een aantrekkelijke pot voetbal.

21-10-23  SCW’23 1 – S.C.E 1   1e Knock-out ronde beker

De eerste knock-out bekerwedstrijd gaat voor S.C.E gespeeld worden in Heelsum, de nieuwe (fusie)vereniging SCW’23 is aan zijn eerste seizoen begonnen. De club is opgericht afgelopen juni 2023 en ontstaan uit een fusie van drie verenigingen uit Heelsum te weten; CHRC, Redichem en RVW. Per 1 juli 2023 wordt er in Heelsum gevoetbald in een blauw/zwart tenue onder de naam SCW’23, en speelt in de 5e klasse B zaterdag district Oost. Diegene die wint vandaag gaat door naar de volgende ronde. Aanvang wedstrijd is om 17.00 uur.

15-10-23-  S.C.E 1 – Festilent 1 RKSV   Competitie

Festilent 1 RKSV komt uit het dorpje Zeeland in Noord-Brabant en dat stond voor de oudere jongeren in Nijmegen beter bekend als “De Morgenzon”. Maar dat is al een jaar of 15 niet meer. Festilent werd afgelopen seizoen op geweldige spannende wijze kampioen in de 4e klasse H Zuid II. Ze debuteren dit seizoen in de 3e klasse D, op een zeer verdienstelijke manier. De eerste wedstrijd speelden ze gelijk tegen vv Vonkel 1-1 en tegen Krayenhoff is het uiteindelijk 3-4 op de donderdagavond geworden, zodat ze net als S.C.E zeven punten hebben gehaald, en gedeeld eerste staan met Vonkel en S.C.E. Beide ploegen willen vanmiddag niet verliezen en voor de volle drie punten gaan, rond de klok van 16.00 uur weten we meer,  De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. C.C.M. Kezer, de aftrap op “Sportpark Lindenholt” is om 14.00 uur. Eenieder is welkom, in het bijzonder de supporters van Festilent. 

08-10-23  vv Heijen 1 – S.C.E 1  Competitie

Afgelopen seizoen is vv Heijen uit het Noord-Limburgse Heijen kampioen geworden van de 4e klasse F Zuid II, en dus gepromoveerd naar de 3e klasse waar ze dit jaar hun debuut maken. De kop is eraf voor beide ploegen, waar het voor S.C.E, crescendo gaat, valt het kwartje voor vv Heijen al twee keer de verkeerde kant op  want vorige week speelden ze tegen de Groesbeekse Boys die gedegradeerd is vanuit de 2e klasse Groesbeekse Boys de uitslag 4 – 2 voor de Groesbekers en de start werd ook net verloren van Krayenhoff en dat willen ze vanmiddag thuis rechttrekken voor eigen publiek natuurlijk. Daar is S.C.E niet voorgekomen, en willen zeker niet met lege handen naar.. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Dhr. D.A.T (Dirk) de Jong.

01-10-23 RKSV Venhorst 1 – S.C.E 1   Competitie

De eerste “verre” uitwedstrijd voor S.C.E in Zuid II. We gaan naar Venhorst, Een onbekende vereniging voor ons, de ploeg is vorig seizoen op een achtste plaats geëindigd in de competitie, met 7 overwinningen, 8 gelijkspelen, en 7 verliespartijen. rksv Venhorst is ook goed begonnen aan het nieuwe seizoen en won afgelopen zondag van sv N.E.C. Nu willen ze dat thuis ook proberen, maar S.C.E is niet gekomen om met lege handen naar huis te gaan. Rond de klok van 16.30 weten we meer. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. V. (Vince) van der Cruijsen). We trappen vanmiddag af om 14.30 uur. Voor het toeschouwers uit Nijmegen hierbij het adres; “Sportpark De Voskuilen” is te vinden op; Voskuilenweg 2A, 5428 NV Venhorst. 

 
 

24-09-23  S.C.E 1 – Groesbeekse Boys RKSV 1  –  Start Competitie Zuid II

24 september 2023 om 14.00 uur – de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen –  vandaag neemt S.C.E het op tegen Groesbeekse Boys. Deze competitiewedstrijd word gespeeld op Sportpark Lindenholt in Nijmegen in het kader van de zondag 3e klasse D in district Zuid II van de KNVB. In het archief is terug te vinden dat S.C.E regelmatig tegen de Groesbeekse Boys speelden en dat ze in zes competitiewedstrijden tegen elkaar uitkwamen. Van deze wedstrijden werd er 1 gewonnen door S.C.E en 3 door Groesbeekse Boys. De overige 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. In oktober 2016 wist S.C.E voor de laatste keer de volle drie punten te behalen tegen Groesbeekse Boys, dat is een hele tijd geleden dus wordt het weer eens tijd om dat te doen Een ieder is welkom, op “Sportpark Lindenholt”. 

17-09-23  S.C.E 1 – UHC 1 – Districtsbeker

Laten we eerst beginnen met een kleine felicitatie naar S.C.E als vereniging, want vandaag precies 96 jaar geleden werd deze mooie club is opgericht. VAN HARTE GEFELICITEERD. Een paar weken terug was UHC ook al bij ons om vriendschappelijk te spelen, vanmiddag gaat het om de punten. Om 14.00 uur de aftrap, een ieder is welkom om te komen kijken naar onze jongens en om S.C.E te feliciteren…..Drie weken terug troffen beide ploegen zich ook al op “Sportpark Lindenholt” tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen, de wedstrijd werd rond de 70e minuut gestaakt vanwege onweer en hevige regenval. Vanmiddag gewoon in de herhaling maar nu onder de noemer; Districtsbeker dus voor het “eggie”. Wees welkom op “Sportpark Lindenholt” in Nijmegen.

10-09-23  S.C.E 1 – sv Nijmegen 1 – Districtsbeker

De tweede bekerwedstrijd voor S.C.E en nu spelen we voor dit seizoen officieel thuis voor de eerste keer, en wel zeker voor de punten, tegen sv Nijmegen. Deze ploeg is ingedeeld dit seizoen in de zondag competitie 5e klasse D Oost. Aangezien dat S.C.E twee klassen hoger speelt, zou je mogen verwachten dat de punten vanmiddag wel op “Sportpark Lindenholt” blijven, maar bekervoetbal is nu eenmaal iets anders dan andere wedstrijden. Rond de klok van vier uur weten we alles over deze wedstrijd. De aftrap is zoals altijd om 14.00 uur.

03-09-23  Blauw Wit 1 – S.C.E 1 –  Districtsbeker

Waar we vorig seizoen mee geëindigd zijn beginnen we dit seizoen mee, alleen nu op “Sportpark Schoonhorst”, en niet voor de competitie maar voor de Districtsbeker. Beide teams zijn op een aantal plaatsen gewijzigd in de opstelling, door vertrek van spelers en spelers die een stapje lager gaan ballen, of ergens anders, dan blijft de grote vraag; wie gaat er met de punt(en) ervandoor. Rond de klok van 16.00 uur weten we meer waar S.C.E staat!!!!. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G. van Tintelen.  Er zal afgetrapt worden om 14.00 uur op de Energieweg.

27-08-23  S.C.E 1 – UHC 1 –  vriendschappelijk

Ook een bekende tegenstander waar we regelmatig in competitie verband tegen hebben gespeeld uit de regio Nijmegen, UHC uit Hernen-Bergharen uit het Land van Maas en Waal en uitkomend dit seizoen in de 5e klasse E Deze wedstrijd spelen we als laatste vriendschappelijk op deze zondag middag, over drie weken spelen we deze wedstrijd in de herhaling maar dan voor de Districtsbeker ook op “Sportpark Lindenholt. Vanmiddag starten we om 12.00 uur, eenieder is welkom.

22-08-23   S.C.E 1 – Kolping-Dynamo 1  –  vriendschappelijk

De volgende (2e) vriendschappelijke wedstrijd staat op een dinsdagavond geprogrammeerd, aanvang 20.15 uur. Deze tegenstander speelt ook in de 3e klasse A op de zaterdagmiddag. Kolping-Dynamo is zo ongeveer een vaste tegenstander in de voorbereiding van beide verenigingen. We gaan kijken hoever beide clubs ze zijn in hun voorbereiding. Een ieder is welkom om te komen kijken op Sportpark Lindenholt, het clubhuis is gewoon open voor een kop koffie.

20-08-22  S.C.E 1 – RKHVV 2  –  vriendschappelijk

Dit zou de tweede wedstrijd zijn in de voorbereiding van S.C.E 1, ware het niet dat de wedstrijd van vorige week is gechanceld. We spelen vanmiddag tegen de Huissense ploeg RKHVV 2 uit komend in de hoofklasse. Een prima tegenstander om eens te kijken waar S.C.E staat in de voorbereiding. De weersvooruitzichten zijn goed dus als je onze jongens en de mannen uit Huissen aan het werkt wilt zien ben je welkom. De aftrap is om 12.00 uur, uiteraard is de kantine open voor o.a. een kop koffie.

13-08-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1  –  vriendschappelijk

De wedstrijd is uitgesteld, zal op een ander tijdstip waarschijnlijk gespeeld worden.

De eerste vriendschappelijke wedstrijd van het nieuwe seizoen 2023-2024, wat gaat het ons dit seizoen brengen in Zuid II i.p.v. in Oost 3. Maar eerst tegen onze Nijmeegse studenten FC Kunde om te beginnen. Spelen ook dit seizoen in de 4e klasse D Oost. We gaan het zien op Sportpark Lindenholt, De weersvooruitzichten zijn goed dus als je onze jongens aan het werkt wilt zien ben je welkom. De aftrap is om 12.00 uur, uiteraard is de kantine open voor een kop koffie.