WEDSTRIJDVERSLAGEN zondag 1

16-04-23  RKVV HAVO 1 – S.C.E 1  competitie  

02-04-23  S.C.E 1 – sv Angeren  competitie  (bij sv Angeren spelen)

26-03-23  vv Trekvogels 1 – S.C.E 1  uitslag  2 – 1   competitie    

De eerste van de drie uitwedstrijden die S.C.E 1 nu voor zijn kiezen krijgt, en dan ook niet de minste tegenstanders voor de komende weken, te beginnen met nummer twee op de ranglijst; vv Trekvogels en dat is voor S.C.E een pittige tegenstander. Vanmiddag gaat het erom wie de koppositie gaat pakken in de 3e klasse C, de winnaar staat dan zo wie zo op de eerste plaats. Trainer/Coach Theo van Cleef heeft de volgende elf man op papier gezet die aan de aftrap staan vanmiddag; Richard Schür (C), Job ten Barge, Martin Sluijs, Max Buesink, Karim Dairaa, Rick Theunissen, Nick Sander, Mohamed Ired, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Khalid Samaoui

In de dug-out zitten; Noa Poelder, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Nasim Saber.

De aftrap is om 14.30 uur (zomertijd), de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. E.J.T. Stienezen.

Het mag dan zomertijd zijn in tijd, in weer is het gewoon herfst, de naam Kwakkenberg doet zijn eer te na, het is kwakkelweer en daarmee is alles gezegd. Nu is het even over half drie en de topper in de 3e klasse C is begonnen, even voor half 5 weten we wie de ranglijst aanvoert. De eerste tien minuten twee afwachtende ploegen op een spekglad veld, maar in de 12e minuut is het dan toch raak, Nick Sander maakt het eerste doelpunt voor S.C.E 0-1 is de stand. In de 19e minuut een wissel aan S.C.E-zijde gaat Mohamed Ired het veld uit!!!! Nasim Saber vervangt hem. En zo zijn we alweer 30 minuten onderweg op de Kwakkenberg, tussenstand nog altijd 0-1 in het voordeel van de gasten. In de 33e minuut maakt vv Trekvogels gelijk in de persoon van Sander Geerts 1-1 na een fout(je) van de scheidsrechter 3 man van de vv Trekvogels in buitenspel situatie en laat gewoon doorgaan. Een op en neer gaande wedstrijd van beide zijden, en zo beginnen we eigenlijk weer van voor af aan. Het is bijna rust op De Kwakkenberg hoeveel tijd komt er nog bij, een paar minuten i.v.m. blessure behandeling, dan moet het maar in de 2e helft gebeuren voor S.C.E, kom op mannen.


Foto Jeannette Broekhaus

We zijn om 15.35 uur begonnen aan de 2e helft, de bal rolt weer, geen wissels aan S.C.E-zijde te zien, nog 45 minuten knallen aan S.C.E kant dat verdienen de jongens van de Lindenholt wel, maar ja het is voetbal hé. Zou S.C.E er nog een slotoffensief uit kunnen persen om de drie punten mee te kunnen nemen, en de eerste plaats vaster in handen te krijgen, we hebben er nog 23 minuten voor om dit te kunnen volbrengen. Alsof de duivel spreekt vv Trekvogels komt op voorsprong in de 67e minuut 2-1 tussenstand. En zo kabbelt de wedstrijd naar het einde toe , S.C.E probeert het wel maar vv Trekvogels voorkomt met alle middelen het 2e doelpunt van S.C.E en dat lukt ze aardig. En wat ook lukt is dat de zon er doorheen probeert te komen, na een volle middag gespetter te hebben gehad. Onterecht 1e doelpunt nekt S.C.E vanmiddag, maar dat zal vv Trekvogels niet erg vinden.

Volgende week 2 april de “thuis” wedstrijd die uit is bij sv Angeren op “Sportpark De Poel” in Angeren, aftrap om 14.00 uur, tot dan…..

19-03-23  S.C.E 1 – DVOL 1   uitslag  1 – 0    competitie

Op deze lenteachtige zonnige zondagmiddag stelt Theo van Cleef de volgende elf namen op voor in de basis om tegen DVOL te voetballen, te weten; Richard Schür (C), Job ten Barge, Martin Sluijs, Max Buesink, Karim Dairaa, Rick Theunissen, Nick Sander, Niels Terheggen, Mohamed Ired, Farnous Zia, Jayrell Terziyan.

In de dug-out zitten de volgende spelers; Khalid Samaoui, Niels Terheggen, Anthony Wefer, Nasim Saber, Noa Poelder 

De scheidsrechter van dienst hedenmiddag is; Dhr. E.A.B Reijers, aftrap is om 14.00 uur.

De wed ”strijd” is begonnen even over twee uur, S.C.E moet ook de 18e wedstrijd in de 3e klasse C winnen vanmiddag om op de eerste plaats te blijven staan vanmiddag. Twintig minuten onderweg tussenstand nog altijd 0-0. Bij GVA is de tussenstand 0-1 voor de  vv Trekvogels wat zou betekenen dat met deze stand vv Trekvogels op de 1e plaats komt te staan in de rangschikking, maar we hebben nog even om aan het een en ander te doen. Waar we vorig seizoen aan de lopende band scoorden, gaat dat de laatste weken moeizamer. In de 35e minuut geeft het scorebord nog steeds 0-0 aan. In Doornenburg bij GVA – vv Trekvogels staat het ondertussen weer gelijk, vijf minuten voor het rustsignaal. Net voor de rust scoort vv Trekvogels zijn tweede goal 1-2 voor de Nijmegenaren. Op het veld in de Lindenholt nog steeds de brilstand 0-0. Wil nog niet echt vlotten voor de mannen van S.C.E. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Nog even en dan gaan we aan de thee/koffie als de scheidsrechter Reijers het genoeg vindt voor de eerste helft, rustsignaal 0-0. Dan moet het maar in de 2e helft gebeuren.
Foto Jeannette Broekhaus

De thee is op, we gaan er voor om de punten op de Lindenholt te houden. Geen wissels aan de zijde van S.C.E te zien, de 11 man in de basis mogen weer verder maar nu aan de 2e helft. De minuten tikken weer af, gaat er nog gescoord worden, of blijft de brilstand zo op het scorebord staan. We zijn 15 minuten onderweg in de tweede helft, nog geen goals al zou het niet verkeerd zijn als die aan de S.C.E zijde zou vallen, al was het alleen maar om vv Trekvogels in de zicht te houden. Stand in Doornenburg nog steeds 1-2 in het voordeel van de ploeg van de Kwakkenberg. Eindelijk is het dan zo ver S.C.E komt op voorsprong door een doelpunt van Martin Sluijs 1-0, en dat allemaal in de 63e minuut. Met nog 15 minuten te spelen, is het spannend -komt DVOL terug of scoort S.C.E nogmaals. In de 80e minuut de eerste wissel voor S.C.E Farnous Zia eruit en mag gaan douche, Khalid Samaoui komt voor hem in de plaats. Nog even volhouden mannen, laat het niet uit de vingers glippen. Bij GVA – vv Trekvogels staat het ondertussen 2-3, gele en rode kaarten genoeg in Doornenburg. Spits Jayrell Terziyan van S.C.E is gewisseld voor Mike Bogaard in de 85e minuut, wordt ondertussen een lange en spannende middag in de Lindenholt, nog ff volhouden mannen. In Doornenburg zijn ze ook nog bezig 2-3 in het voordeel voor vv Trekvogels. Het kan nooit meer zo lang duren voor de S.C.E mannen, hoeveel tijd komt erbij is de grote vraag!!!! vv Trekvogels winnen van GVA met 3-2. Scheidsrechter Dhr. Reijers vindt het mooi geweest voor vanmiddag, drie punten voor S.C.E. Volgende week weer een TOPPER, de nummer 1 tegen de nummer 2 van de ranglijst, aanvang op de Kwakkenberg 14.30 uur.

12-03-23  vv Jonge Kracht 1 – S.C.E 1    uitslag  1 – 1  competitie

Hedenmiddag zijn we te gast in Huissen, bij de plaatselijke vv Jonge Kracht voor de 17e competitiewedstrijd dit seizoen. Trainer/Coach Theo van Cleef stuurt de volgende 11 man vanmiddag het veld op; Richard Schür (C), Job ten Barge, Martin Sluijs, Max Buesink, Karim Dairaa, Rick Theunissen, Nick Sander, Mohamed Ired, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Niels Terheggen.

In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Anthony Wefer, Nasim Saber, Mike Bogaard

De scheidsrechter vanmiddag is Dhr. F. van Lune, de aftrap is om 14.00 uur.

Het is even na tweeën de bal rolt, we zijn begonnen op de Rode Veste, waar het momenteel gelukkig droog is. We zijn 20 minuten onderweg en de stand is onveranderd met de beginstand 0 – 0. Het enige positieve is dat het zonnetje door het wolkendek heen komt. Dit gezegd hebbende scoort S.C.E in de persoon van Richard Schür de 0-1 in de 21e minuut door een penalty. Foto Jeannette Broekhaus

De eerste helft zit er bijna op nog twee minuten, en dan op naar de thee/koffie/versnapering, de scheidsrechter heeft gefloten voor het rustsignaal tot straks in de tweede helft. De tweede helft staat op het punt van beginnen, even kijken of er al gewisseld gaat worden aan S.C.E-zijde!!!! Nog niets te zien, we gaan weer verder. Dan alsnog de eerste wissel voor S.C.E in de 50e minuut Rick Theunissen eruit en Nasim Saber komt er voor in de plaats. We schrijven de 60e minuut en S.C.E koestert de magere voorsprong met verve, (nog 30 minuten volhouden mannen). En zo staat je voor met 0-1 tot de 75e minuut en zo komt Jonge Kracht langszij 1-1. S.C.E heeft nog ruim tien minuten om alsnog de drie punten mee naar Nijmegen te nemen, pers er nog een eindsprint aan vast. Nog geen wissels te zien aan S.C.E-zijde voor de laatste vijf minuten. Scheidsrechter kijkt met enige regelmaat op zijn klok maar ze moeten nog even door. De kans op drie punten is voor beide hardwerkende ploegen is nog aanwezig. We zitten in de extra speeltijd, maar hoeveel tijd komt erbij, twee minuten vindt de scheidsrechter voldoende, eindstand 1-1. Volgende week om 14.00 uur tegen DVOL op “Sportpark Lindenholt” tot dan.

05-03-23  S.C.E 1 – Quick 1888 1   uitslag  1 – 1   competitie

Eindelijk na twee weken “rust” gaat S.C.E weer het veld op, om de topper/derby tegen Quick 1888 te spelen. Trainer / Coach Theo van Cleef stuurt de volgende elf man het veld in, te weten;  Richard Schür (C), Job ten Barge, Martin Sluijs, Max Buesink, Karim Dairaa, Rick Theunissen, Nick Sander, Nasim Saber, Mohamed Ired, Farnous Zia, Jayrell Terziyan.

In de dug-out zitten de volgende spelers; Khalid Samaoui, Niels Terheggen, Anthony Wefer, Jarno Herfkens.

De scheidsrechter vanmiddag is Dhr. P.J. Bloksma  en de aftrap is om 14.00 uur.

Goedemiddag welkom op ”Sportpark Lindenholt”. Na twee weken niet hebben gevoetbald, gaan we in het eerste weekend van maart weer verder en gelijk maar met de topper tegen onze buren uit Nijmegen, Quick 1888. De zon schijnt maar zeker niet uitbundig, het is fris langs de lijn en met een wind die uit de verkeerde hoek komt. Het is even 3 minuten over twee, de bal rolt, we zijn begonnen. Het eerste kwartier twee aftastende ploegen in het veld, zeker geen uitgespeelde kansen voor beide doelen dus nog 0-0 op het scorebord. Nog een minuut of zeven spelen tot aan de rust, het gaat geen wedstrijd worden waar doelpunten vallen, twee degelijke verdedigingswerken dus moeilijk doorheen te spelen vandaar nog steeds 0-0 als stand. In de 42e minuut komt Quick als eerste op een 0-1 voorsprong. S.C.E weet nu wat er te doen staat, nu of na de rust maakt niet veel uit, gewoon scoren en niet anders. De scheidsrechter kijkt op zijn horloge en vindt het voor de eerste helft goed zo, en blaast af. Op naar het clubhuis voor de koffie en opwarmen………………..  

Foto Jeannette Broekhaus

Even na drieën begint de tweede helft, nog een helft om het een en ander recht te trekken en hopelijk ook te scoren. Zo te zien nog geen wissels aan S.C.E-zijde, dus dezelfde 11 man weer op het veld, die het mogen gaan doen. En dan is het de 55e minuut Max Buesink van S.C.E wordt in stelling gebracht en scoort de belangrijke gelijkmaker 1-1. Zo beginnen beide ploegen weer van voor af aan. Met nog 25 minuten op de klok is het nog steeds spannend, wie maakt de winnende goal!!!! Die kans had Richard Schür op de pantoffel, zijn penalty werd gestopt door de keeper van Quick 1888. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Heel lang kan het niet meer duren, de officiële speeltijd zit erop zoveel tijd rekent de scheidsrechter erbij niet bij!!  Volgende week 12 maart naar vv Jonge Kracht in Huissen, aanvang 14.00 uur het op “Sportpark De Rode Veste”.

12-02-23  S.C.E 1 – sv DSZ 1  uitslag  4 – 2   competitie

Het is zondag 12 februari, onze gasten uit het land van Maas en Waal zijn sv DSZ uit Boven-Leeuwen.
De opstelling die Trainer/Coach Theo van Cleef vrij gaf vanmiddag is: Richard Schür, Martin Sluijs, Job ten Barge, Karim Dairaa, Niels Terheggen, Rick Theunissen, Nick Sander, Khalid Samaoui, Mohamed Ired, Farnous Zia, Jayrell Terziyan
In de dug-out de volgende vijf spelers van S.C.E; Anthony Wefer, Nasim Saber, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Max Buesink

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. A.R. van der Beek, de aftrap is om 14.00 uur.

De scheidsrechter van der Beek laat het spel beginnen en laat aftrappen. In de 17e minuut komt sv DSZ op een 0-1 voorsprong door Mike Griesel. In de 30e minuut trekt S.C.E de stand weer gelijk door een doelpunt van Martin Sluijs 1-1. Het loopt tegen de rust aan, we gaan op naar de thee, en koffie in het clubhuis. 

De tweede helft staat op het punt van beginnen, er is het beginsignaal gegeven, bijna zoals gebruikelijk nog geen wissel aan S.C.E-zijde (we gaan het zien, wanneer wel). We zijn in de 63e beland en een dubbele wissel aan S.C.E kant; Rick Theunissen eruit en Nasim Saber komt voor hem in de plaats, ook Khalid Samaoui eruit en Max Buesink komt voor hem in het veld. Wie weet komen er nu kansen en meer mogelijkheden voor het doel van sv DSZ. Vijf minuten later profiteert sv DSZ van een slippertje aan S.C.E-zijde en komt op 1-2 voorsprong. S.C.E weet wat het te doen staat!!!. en in de 68e minuut weet Max Buesink het doel te vinden 2-2, en drie minuten later nogmaals 3-2 door Max Beusink, en zo ging het toch nog snel om de achterstand in te halen. Max komt in de 63e minuut in het veld en binnen 20 minuten scoort in de 3e deze middag de maker Max Buesink 4-2. Dat noemen ze erop en erover. Max Beusink moet na zijn hattrick het veld geblesseerd verlaten na de zoveelste aanslag op zijn benen en wordt vervangen door Noa Poelder, Sterkte Max. De wedstrijd loopt op het einde, hoeveel blessuretijd komt er vanmiddag bij, door de goed leidende scheidsrechter!!!! enkele minuten!!!!!!, en hij blaast af, een mooie overwinning voor S.C.E.


Foto Jeannette Broekhaus

Nu de komende twee weken geen competitie i.v.m. Carnaval, en er staat een inhaalweekend gepland op 26 maart, we beginnen weer zondag 5 maart en gaan dan verder met een thuiswedstrijd tegen Quick 1888.

05-02-23  vv GVA 1 – S.C.E 1    uitslag  1-2  competitie

Op de eerste zondag in februari gaan we richting de Oversteek naar de Overbetuwe naar Doornenburg om tegen de plaatselijke vv GVA te spelen. Trainer/Coach Theo van Cleef stuurt de volgende elf man het veld in vanmiddag: Richard Schür, Martin Sluijs, Job ten Barge, Karim Dairaa, Niels Terheggen, Rick Theunissen, Nick Sander, Khalid Samaoui, Mohamed Ired, Farnous Zia, Jayrell Terziyan

In de dug-out de volgende spelers van S.C.E; Anthony Wefer, Nasim Saber, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. F.H.J. Sanders.

Het is even voor 14.00 uur en de zon komt er ook bij op “Sportpark De Vijzel”. De bal rolt, scheidsrechter blaast de wedstrijd opgang. We zijn amper 5 minuten bezig of er zijn al 2 gele kaarten uitgedeeld. Een voor de doelman van S.C.E (Job ten Barge) in de 3e minuut en voor Tom te Boekhorst van vv GVA ook een in de 4e minuut. Kan nog wel eens een heet middagje worden in Doornenburg. Of wil de scheidsrechter het kort houden. Iets meer dan 15 minuten gespeeld behalve 2 gele kaarten nog geen doelrijpe kansen voor beide goals 0-0. En dan schrijven we de 35e minuut de ban is gebroken voor S.C.E en komt op een 0-1 voorsprong doelpunt gemaakt door Jayrell Terziyan. En ondertussen loopt het alweer tegen de rust aan, de scheidsrechter blaast af eens kijken wat de 2e helft ons gaat brengen.

De thee weer achter de kiezen, de bal op de middenstip, 23 man op het veld en ballen maar. De scheidsrechter heeft er zin in, krap 15 minuten pauze. Geen wissels aan beide zijde te zien en waargenomen, dus dezelfde 22 man op het veld. De klok geeft aan nog een kleine 25 minuten te spelen, het is en blijft spannend. Er kan zomaar een doelpunt vallen alleen de vraag aan welke kant. De eerste wissel aan S.C.E-zijde, Khalid Samaoui mag gaan douchen en Nasim Saber komt erin, in de 67e minuut. In de 75e minuut komt vv GVA op gelijke hoogte 1-1 de doelpuntenmaker is Emile Rijnderste. S.C.E moet er een schepje bovenop doen om met de volle buit mee te nemen. Scheidsrechter geeft Tom van der Welk van vv GVA een directe rode kaart, kan S.C.E hiervan profiteren tegen 10 man!!! Nog ruim 10 minuten er voor te gaan. Volgende wissel Noa Poelder erin en Rick Theunissen eraf in de 86e minuut. Bas Bombach van vv GVA ontvangt nog geel van de scheidsrechter. En dan toch nog de winnende!!!! Jayrell Terziyan maakt er 1-2 van, en nogmaals geel voor vv GVA.-

29-01-23 – S.C.E 1  rksv Brakkenstein 1  uitslag  3-1  competitie 

De opstelling hedenmiddag zondag 29 januari, Theo van Cleef heeft de volgende namen vrijgegeven die in de basis staan; Richard Schür, Martin Sluijs, Job ten Barge, Karim Dairaa, Niels Terheggen, Rick Theunissen, Nick Sander, Khalid Samaoui, Mohamed Ired, Farnous Zia, Jayrell Terziyan
In de dug-out de volgende namen; Anthony Wefer, Nasim Saber, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder

De aftrap was om 14.05 uur, scheidsrechter vanmiddag is Dhr. P. van der Zwan. De bal rolt, we zijn onderweg in de Lindenholt. We zijn 20 minuten onderweg, 0-0 staat er op het scorebord, nog geen uitgespeelde kansen voor beide ploegen gezien. Nog tien minuten en dan klinkt het rustsignaal 0-0 nog. Het is 14.54 uur de scheidsrechter blaast voor het rustsignaal, we komen straks terug.
Foto Jeannette Broekhaus
De tweede helft staat op punt van beginnen om 15.10 uur, nog geen wissels aan S.C.E-zijde te zien. En dan vanuit het niets moet S.C.E in de achtervolging, want Rick van Eijk van Brakkenstein scoort 0-1 in de 57e minuut. S.C.E weet nu wat er te doen staat, de mouwen opstropen en een tandje opschakelen!!!!!!. Dat gezegd te hebben maakt Martin Sluijs van S.C.E alweer gelijk 1-1 in de 62e minuut. Gaat het nog spoken op “Sportpark Lindenholt” het laatste half uur. De eerste wissel aan S.C.E-zijde Khalid Samaoui mag gaan douchen voor hem komt Nasim Saber in het veld. In de 73e minuut scoort Brakkenstein nogmaals maar dan in het verkeerde doel 2-1 eigen doelpunt. We zijn in blessuretijd/wissels, hoeveel tijd komt erbij!!!! Dat kan nooit veel zijn. Trekt S.C.E ook deze wedstrijd over de streep met drie punten.
Foto Bert Beelen
En niet veel later de genadeklap voor Brakkenstein, Nasim Saber scoort voor S.C.E de 3-1, de scheidsrechter blaast de wedstrijd vervolgens af na 5 minuten wissel/blessuretijd. De punten blijven op de Lindenholt. Volgende week naar Doornenburg tegen vv GVA.

22-01-23  sv Blauw Wit 1 – S.C.E 1   uitslag  1-2  competitie

De derby rondom het Maas en Waalkanaal tussen Blauw Wit en Zwart Wit. De opstelling voor vanmiddag waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag begint; Richard Schür, Martin Sluijs, Job ten Barge, Karim Dairaa, Max Buesink, Niels Terheggen, Noa Poelder, Rick Theunissen, Khalid Samaoui, Mohamed Ired, Farnous Zia

De wissels middag; Anthony Wefer, Nasim Saber, Mike Bogaard, Jarno Herfkens, Nick Sander, Thijmen Scheidsbach

S.C.E heeft een belangrijke overwinning behaald op Blauw Wit. S.C.E had in de eerste helft de controle over de wedstrijd tegen een defensief spelende Blauw Wit. Na een kleine half uur spelen kreeg S.C.E een strafschop wegens hands van een speler van Blauw Wit. Richard Schur wist deze strafschop binnen te schieten en S.C.E had de voorsprong te pakken. Het spel bebond zich hierna overwegend op het middenveld. In de rust werd Khalid Samaoui  gewisseld voor Nasim Saber. Na de rust probeerde Blauw Wit druk te zetten en hierdoor kreeg S.C.E enkele goede mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden. Uit een van deze mogelijkheden speelde Max Buesink de bal iets te ver voor zich uit en raakte daarbij de doelman van Blauw Wit per ongeluk. De scheidsrechter vond het gevaarlijk spel en stuurde Max met rood van het veld. Blauw Wit creëerde hierna een licht veldoverwicht en wist de gelijkmaker te scoren 1-1. S.C.E nam hier geen genoegen mee en ging vol voor de winst. S.C.E keeper Job ten Barge wist een kwartier voor tijd een schot van Blauw Wit uit zijn doel te keren. Uit een perfect uitgevoerde aanval wist Karim Dairaa de winnende goal te scoren door zeer beheerst de bal onder de goed spelende keeper van Blauw Wit te schuiven 1-2. Met nog enkele minuten te gaan kwam S.C.E niet meer in gevaar en wist deze derby in winst om te zetten.

15-01-23   S.C.E 1 – sc N.E.C. 1  uitslag  3-2  vriendschappelijk

Hedenmiddag weer een echte vriendschappelijke wedstrijd, nu tegen de amateurs van sc N.E.C. De basisopstelling waarmee trainer/coach Theo van Cleef vanmiddag begint; Richard Schür, Martin Sluijs, Job ten Barge, Karim Dairaa, Nick Sander, Max Buesink, Niels Terheggen, Noa Poelder, Rick Theunissen, Khalid Samaoui, Mohamed Ired

De wissels middag; Anthony Wefer, Jayrell Terziyan, Farnous Zia, Nasim Saber.

Het is even over half een, de bal rolt op een droog Sportpark Lindenholt bijna. We zijn tien minuten overweg of de eerste bal moet al uit het doel gehaald worden, Niels Terheggen scoort de 1-0 voor S.C.E. Het is rust in de Lindenholt op naar de thee/koffie/versnaperingen, tot zo dadelijk. 

We zijn om 13.38 uur weer onderweg voor de laatste 45 minuten, nog geen wissels aan S.C.E-zijde maar die komen ongetwijfeld nog wel.sc N.E.C komt terug in de wedstrijd na 50 minuten scoren ze de gelijkmaker 1-1. S.C.E gaat gelijk wisselen,  Noa Poelder eruit voor Nasim Saber. In de 60e minuut maakt Niels Terheggen vanmiddag zijn tweede goal 2-0. Ook Max Buesink van S.C.E pikt vanmiddag zijn goaltje mee, we noteren dat in de 70e minuut. In de 85e minuut komt sc N.E.C terug in de wedstrijd 3-2 is de stand, gaat er nog meer gebeuren in de laatste minuten!!!!! Er wordt niet meer gescoord door beide ploegen, einde wedstrijd. Volgende week weer competitie voetbal met een uitwedstrijd tegen sv Blauw Wit aanvang 14.00 uur.

Winterstop

08-01-23  S.C.E 1 – sv Milsbeek 1 / NSVV FC Kunde 1 – vriendschappelijk
De eerste wedstrijd na de winterstop op “Sportpark Lindenholt” is er een met een lekker zonnetje maar een koude wind en we spelen vriendschappelijke tegen o.a. sv Milsbeek / NSVV FC Kunde. De wedstrijd duurt 1x 45 minuten tegen sv Milsbeek en is gewonnen door S.C.E met 3-0, de doelpunten zijn gescoord door Max Buesink 2x en 1x door Nasim Saber. De tweede 45 minuten worden gespeeld tegen NSVV FC Kunde. S.C.E leed een 0-1 nederlaag tegen de studenten uit Nijmegen, in de 45 minuten dat er gespeeld werd. Volgende week spelen we tegen sc N.E.C ook weer thuis in de Lindenholt, deze wedstrijd begint om 12.30 uur.

11-12-22  RKVV Rood Wit 1 – S.C.E 1   uitslag  1-1 competitie

Op de laatste speeldag dit jaar, staan we op het veld van Rood Wit in Groesbeek aan de Breedeweg. De volgende elf man staan vanmiddag in de basis; Richard Schür,  , Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Mike Bogaard, Farnous Zia, Job ten Barge, Karim Dairaa, Nick Sander, Max Buesink, Niels Terheggen.
In de dug-out de reservespelers; Anthony Wefer, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Rick Theunissen.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.D. Maestre Rocha, aanvang 14.00 uur.

Foto Jeannette Broekhaus
Tijdens de warming up bleek het al dat het een moeilijke middag zou worden. Het veld van Rood Wit was niet best en aan een kant lag het vol met bladeren. Dus niet ideaal. S.C.E begon aanvallend en Rood Wit zakte in en gokte op de counters. Uit een van deze counters scoorde Rood Wit na ruim15 minuten de 1-0. Rood Wit ging nu nog meer naar achteren en voor S.C.E was het moeilijk om een opening te vinden. Max Buesink wist na een half uur te scoren maar helaas werd het doelpunt afgekeurd i.v.m. gevaarlijk spel. Na de rust probeerde S.CE de gelijkmaker te forceren maar moest ook nu blijven oppassen voor de counters van Rood Wit. In de slotminuten kreeg S.C.E een terechte strafschop nadat de verdediger van Rood Wit de bal met zijn hand uit het doel sloeg na een kopbal van Max. De strafschop werd feilloos ingeschoten door Richard Schür 1-1. S.C.E ging in de allerlaatste minuut op jacht naar de winst maar uit een counter wist Job ten Barge de bal uit zijn doel te houden. Eindstand 1-1. Achteraf bleek dit nog een winstpunt op te leveren omdat Quick 1888 verloor bij Driel. Boys en begeleiding bedankt voor het mooie jaar 2022. Jullie hebben met z’n allen een uitmuntende prestatie geleverd.

Wissels S.C.E-zijde; Niels Terheggen eruit voor Rick Theunissen in de 65e minuut en Jayrell Terziyan eruit voor Noa Polder in de 79e minuut.

04-12-2022 – S.C.E 1 – RKSV Driel   uitslag  1-1  competitie

Op deze koude gure zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd dit jaar op “Sportpark Lindenholt” voor S.C.E 1. De volgende elf namen heeft trainer/Coach Theo van Cleef vanmiddag opgesteld waarmee van start zal worden; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Mike Bogaard, Farnous Zia, Job ten Barge, Karim Dairaa, Nick Sander, Max Buesink, Khalid Samaoui, Niels Terheggen.
In de dug-out de reservespelers; Anthony Wefer, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Rick Theunissen.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H. Hofman, die om 14.00 uur het beginsignaal zal geven.
De spelers en scheidsrechter en de ass. scheidsrechters staan klaar om te beginnen, de bal is aan het rollen gebracht. We zijn tien minuten onderweg en RKSV Driel heeft de scoren voor vanmiddag geopend 0-1, S.C.E kan er achteraan (zit het periodefeest nog in de benen!!!!!). 25 minuten onderweg, nog weinig kansen voor S.C.E en zeker niet op doel gericht, 0-0 de tussenstand. We schrijven de 34e minuut S.C.E komt ook de de nul af en komt langszij door Max Buesink 1-1. De laatste minuten van de eerste helft lopen – hoeveel tijd komt erbij – !!!!. Het is en blijft koud buiten, blaas maar af scheidsrechter en dan op naar de koffie/thee.
Start tweede helft om 15.05 minuten, nog geen wissels aan S.C.E-zijde te zien, zelfde 11 man weer op het veld. In de 50e minuut de eerste wissel aan S.C.E-zijde Niels Terheggen eruit voor Rick Theunissen. We schrijven de 60e minuut, twee ploegen die aan elkaar gewaagt zijn, over en weer gaat de bal zonder echte doelkansen rond, nog 10 minuten op het scorebord geeft de klok aan. Wie weet of een van beide ploegen nog in de laatste minuten de overwinning wil forceren, of delen we de punten!!!! De scheidsrechter blaast af 1-1 is de eindstand deze middag. Volgende week naar de Breedeweg om tegen Rood Wit de laatste wedstrijd dit jaar voor de competitie te voetballen.

27-11-22  FC Jeugd’90 1 – S.C.E 1    uitslag  0-1 competitie

Op deze grauwe/grijze/zonloze zondagmiddag is S.C.E te gast bij FC Jeugd’90, het is droog maar daarmee is ook alles gezegd eind november op “Sportpark Hoekelumse Eng” in Ede. De volgende elf namen waarmee trainer/Coach Theo van Cleef van S.C.E vanmiddag mee start zijn; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Mike Bogaard, Farnous Zia, Job ten Barge, Karim Dairaa,  Nick Sander, Niels Terheggen, Noa Poelder.
In de dug-out de volgende spelers; Anthony Wefer, Rick Theunissen, Thijmen Scheidsbach, Khalid Samaoui, Max Buesink,
De scheidsrechter van dienst heden middag is Dhr. J.W. Reijnen, de aftrap is om 14.30 uur.
We staan op het punt van aftrappen, spelers klaar, scheidsrechter klaar, starten maar, de bal rolt. Na 15 minuten spelen is het nog steeds 0-0 in Ede. Rond de 30e minuut is het raak op het veld, Nasim Saber maakt het zo erg dat hij binnen enkele seconden tweemaal geel voor zijn neus kreeg dat betekent dus rood, S.C.E staat op dat moment met 10 man op het veld en knokt zich naar het rustsignaal. Het is bijna rust in Ede, nog vrij weinig weinig gebeurt, behalve dan het opstootje wat een rode kaart is, in ieder geval is er nog niet gescoord door beide ploegen voor de rust, 0-0.

Foto Jeannette Broekhaus
De 2e helft is begonnen, nog geen wissels aan S.C.E-zijde te zien. De kleine kansjes die weer komen voor S.C.E gaan er ook nog niet in, of gaan net naast en over of de keeper heeft ze. De eerste wissel in de 60e minuut aan S.C.E-zijde is een feit; Noa Poelder gaat er uit en Max Buesink komt als diepe spits. Ruim een half uur in de tweede helft en nog steeds met tien man knokkend bij een bloedeloze 0-0 op het scorebord, de ploegen zijn aan elkaar gewaagt. Er is nog steeds niet gejuicht in Ede om doelpunten. En dan heeft S.C.E toch een keer het net gevonden, door een gegeven penalty na een harde overtreding in de 16 meter. De maker is Richard Schür en tekent de 0-1 aan in de 85e minuut, in de regen en een donker wordend Ede. Slepen we de overwinning dan toch mee naar Nijmegen!!!!!! Jajajajaaja drie punten in de tas mee naar de Lindenholt. Volgende week de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen RKSV Driel, aanvang 14.00 uur. 

20-11-22  S.C.E 1 – RKVV HAVO 1  uitslag  3-1 competitie

Nadat vanmorgen de velden geheel wit waren van de voorst, is het nu een ander verhaal, de druilige regen komt gestaag uit de lucht wat het er niet aangenamer opmaakt op en rond het hoofdveld in de Lindenholt. De opstelling hedenmiddag van S.C.E; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Max Buesink, Mike Bogaard, Farnous Zia, Job ten Barge, Karim Dairaa, Rick Theunissen, Nick Sander.
In de dug-out de volgende spelers; Anthony Wefer, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach, Niels Terheggen
De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van Dhr. E.A.B. Reijers, en we trappen af om 14.00 uur. Dit is tevens de laatste wedstrijd in de eerste periode (8 wedstrijden.)
De scheidsrechter van dienst blaast de wedstrijd opgang, de bal rolt. De eerste de beste aanval van S.C.E wordt direct afgewerkt door een doelpunt van Jayrell Terziyan 1-0. We zijn zijn ruim 30 minuten onderweg, nog weinig spectaculairs voor beide doelen behalve dan het doelpunt in de 4e minuut. Daar valt het 2e doelpunt voor S.C.E in de 39e minuut prima uitgespeeld en afgemaakt door wederom Jayrell Terziyan.

Foto Jeannette Broekhaus
Scheidsrechter blaast af voor de eerste helft, op naar het clubhuis, de warmte in!!!! Een paar minuten over 15.00 uur; beide ploegen staan weer klaar op het veld voor de tweede helft, de bal gaat weer rollen voor de laatste 45 minuten. Geen wissels nog aan S.C.E-zijde, zelfde 11 man in het veld. HAVO komt terug in de wedstrijd door een doelpunt van Thijs Barten in de 60e minuut, 2-1 en zo wordt het toch weer spannend. In de 70e minuut de eerste wissel aan S.C.E-zijde Mike Bogaard mag gaan douchen en Niels Terheggen mag de laatste 20 minuten vol maken. De tweede wissel bij S.C.E Jayrell Terziyan, gaat eraf en Noa Poelder komt voor hem in het veld in de 80e minuut, sleept S.C.E ook deze wedstrijd over de streep en kan het de volle drie punten bij schrijven of of of of komt HAVO nog langszij. Nog twee minuten zuivere speeltijd hoeveel komt er nog bij!!!!! De blessure tijd loopt en Nick Sander de beslissing voor S.C.E 3-1, Scheidsrechter blaast en direct einde wedstrijd, volgende week naar Ede; tegen FC Jeugd aanvang 14.30 uur.

13-11-22  sv Angeren 1 – S.C.E 1  uitslag  2 – 4  competitie

Deze wedstrijd gaat vanmiddag gespeeld worden bij S.C.E i.v.m. renovatie sportpark/velden in Angeren. Begin april 2023 speelt S.C.E dan uit, op het nieuwe sportpark “De Poel”. De opstelling hedenmiddag van S.C.E; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Max Buesink, Mike Bogaard, Farnous Zia, Job ten Barge, Karim Dairaa, Rick Theunissen, Nick Sander
In de dug-out de volgende spelers; Anthony Wefer, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach, Niels Terheggen, Mohamed Ired.
De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van Dhr. H. Peters

Foto Jeannette Broekhaus
De doelpuntenmakers van S.C.E, Nick Sander al vroeg in de wedstrijd de 7e minuut de 0-1, niet veel later komt sv Angeren langszij 1-1 Max Buesink scoorde in de 38e minuut voor S.C.E de 1-2. De eerste wissel in de tweede helft Max Buesink eruit en Noa Poeder komt voor hem in de plaats, niet veel later scoort Jayrell Terziyan de 1-3 voor S.C.E. De volgende wissels aan S.C.E-zijde Rick Theunissen eruit en Thijmen Scheidsbach erin. Richard Schür maakt voor S.C.E de laatste deze middag 1-4, waarna sv Angeren de allerlaatste maakt, uitslag 2-4. Volgende week “weer” thuis dan tegen HAVO.

06-11-22  S.C.E 1 – vv Trekvogels 1   uitslag  3 – 2  competitie

Seizoen 2016-2017 is de laatste keer dat er in competitieverband tegen elkaar is gespeeld. In het wedstrijdverslag van toen der tijd staat geschreven dat het een boeiende wedstrijd was met twee verliezers op het eind van de wedstrijd, dus een teleurstelling voor beide teams (uitslag 3-3). We moeten een heel eind terug in de tijd dat S.C.E thuis heeft gewonnen van vv Trekvogels, seizoen 2008-2009 Doelpuntermakers waren Niels Jansen en Dennis Bakker, eenieder scoorde twee maal. Wat het deze zondagmiddag gaat worden is een groot vraagteken???? De opstelling die Theo van Cleef heeft gemaakt voor vanmiddag van S.C.E; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Max Buesink, Mike Bogaard, Farnous Zia, Mohamed Ired, Job ten Barge, Karim Dairaa, Rick Theunissen.
In de dug-out de volgende spelers; Khalid Samaoui, Anthony Wefer, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.
Scheidsrechter van dienst hedenmiddag is Dhr. J.F. Christian. De aftrap is om 14.00 uur.
We staan op het punt van beginnen met deze “STADSDERBY”, Wat gaat er vanmiddag meer vallen; doelpunten of regen!!! Er is afgetrapt. Na 15 minuten spelen valt het eerste doelpunt voor vanmiddag aan de kant van S.C.E 1-0, doelpuntenmaker is Max Buesink. En ook de 2-0 staat op het scorebord, maker ervan is Mo Ired en dat in de 32 minuut. Vooralsnog meer doelpunten, dan regen voorlopig. vv Trekvogels komt terug in de wedstrijd door een doelpunt in de 38e minuut 2-1. S.C.E laat het hier niet bij zitten en direct scoort, Jayrell Terziyan zijn eerste deze middag, de derde voor S.C.E 3-1. Het rustsignaal kan elk moment klinken, op naar het clubhuis, tot straks….

Foto Jeannette Broekhaus
Het is 15.08 uur als de bal weer rolt voor de tweede helft, en de regen komt ook gestaag naar beneden. Aan S.C.E-zijde nog geen wissels, dezelfde 11 man weer in het veld. In de 55e minuut de eerste wissels Rick Theunissen eruit en daarvoor komt Khalid Samaoui in het veld. Met nog 15 minuten op de klok, is de wedstrijd niet de leukste om naar te kijken met de regen die constant uit de lucht valt, en er op het veld niet veel gebeurt. De stand is gekomen op 3-2, S.C.E laat vv Trekvogels terugkomen in de 87e minuut in de wedstrijd, gaat het weer spannend worden!!!!! S.C.E wisselt nog maar eens een keer Spits Jayrell Terziyan eruit en Noa Poelder komt voor hem in de plaats de laatste minuten. Trekken we de overwinning nu wel over de streep!!!!! of, of, of……..gebeurt er nog wat in blessuretijd. Scheidsrechter blaast af, drie punten blijven nu wel in S.C.E bezit, tot volgende week op “Sportpark Lindenholt”.

30-10-22  DVOL 1 – S.C.E 1   uitslag  2 – 2  competitie

De volgende elf spelers van S.C.E staan in het veld tijdens de aftrap vanmiddag; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Farnous Zia, Mohamed Ired, Job ten Barge, Karim Dairaa, Nick Sander
In de dug-out de volgende spelers hedenmiddag; Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Noa Poelder, Rick Theunissen
De wedstrijd van vanmiddag staat onder leiding van Dhr. I. Groothuismink, de aftrap is om 14.00 uur in Lent.
De bal is aan het rollen gebracht, we zijn van start onder een heerlijk najaars zonnetje, een gelijk opgaande strijd de eerste tien minuten. En dan schrijven we de 24e minuut, S.C.E komt op voorsprong door Max Buesink maakt de eerste goal vanmiddag 0-1. Nog een paar minuten en dan is het rust op Sportpark Vossenpels. Op slag van rust komt DVOL langszij door Milan Gardien waardoor de stand weer gelijk is 1-1. De scheidsrechter blaast voor het einde van de 1e helft, op naar de thee/koffie. Tot dadelijk voor de 2e helft.

Foto Jeannette Broekhaus
De thee was waarschijnlijk heet, het begin van de  2e helft start pas om 15.08 uur, en direct de eerste wissel aan S.C.E-zijde, Mohamed Ired is in de kleedkamer achter gebleven en Rick Theunissen komt voor hem in het veld. Nasim Saber gaat het veld af in de 58e minuut, Noa Poelder komt voor hem in de plaats, S.C.E gaat nog aanvallender spelen om de drie punten mee naar huis te nemen. Met nog 15 minuten op de klok hobbelt de wedstrijd verder, beide ploegen willen wel maar het lukt niet om het doel te vinden. Dan gaat het nog spannend worden in Lent, Nick Sander scoort de 1-2 voor S.C.E in de 80e minuut. Gaan we billenknijpen of maken we het helemaal af!!!!! En in de 90e minuut komt DVOL weer langszij door Victor Schleedom 2-2, delen we alsnog de punten!!!! Niet veel later fluit de scheidsrechter de wedstrijd af. Volgende week de thuiswedstrijd “STADSDERBY” tegen stadsgenoot vv Trekvogels.

20-10-22  Blauw Geel’55 1 – S.C.E 1   uitslag  4 – 2  Districtsbeker KO 1e ronde

De eerste KO ronde van de districtsbeker, deze vooruitgeschoven wedstrijd wordt op de donderdagavond gespeeld op “Sportpark Peppelensteeg” te Ede. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. R.D. Berkhof. De volgende elf spelers van S.C.E staan zeker in het veld tijdens de aftrap; Richard Schür, Nasim Saber, Rick Theunissen, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Farnous Zia, Mohamed Ired, Noa Poelder.
Vanavond In de dug-out de volgende spelers; Jarno Herfkens, Karim Dairaa, Nick Sander
Het is wachten op 20.15 uur, voor de aftrap. De warming-up is in volle gang, spelers gaan nu naar de kleedkamer en komen zo terug het veld op. (Weten om 22.00 uur de uitslag!!!!! of komt er een verlenging of nog meer wordt het vanaf de penaltystip beslist). Scheidsrechter Dhr. Berkhof blaast op de fluit de wedstrijd is aangevangen. In het begin is het voor beide ploegen even aftasten, balletje breed, vijf meter naar voren, 10 naar achteren, maar nog geen echte doelkansen voor S.C.E, dus is het 0-0 na tien minuten spelen. In de 17e minuut is het dan wel raak voor Blauw Geel’55 en maakt het eerste doelpunt vanavond 1-0 voor de gastheren. We zijn ruim een half uur onderweg en Blauw Gewel’55 maakt de tweede goal 2-0 tussenstand, S.C.E heeft het moeilijk, zit niet allemaal mee. En dan schrijven we de 40e minuut S.C.E komt terug en scoort de 2-1 Niels Terheggen maakte hem  heeft, en net voor de rust is Jayrell Terziyan die de maker is van het tweede doelpunt voor S.C.E 2-2 en zo zitten we weer waar we moeten wezen, alles ligt weer open. Het is rust op de Peppelensteeg. Tot zo dadelijk.

Foto Eip Janssen – Bron: EdeStad.nl
Tweede helft op het punt van beginnen, aan S.C.E-zijde nog geen wissels te zien, dan gaan de elf man die begonnen zijn nog even verder. En weer gaan beide ploegen gelijk op, of durven ze geen risico meer te nemen!!! en dat na 65 minuten spelen, of bewaren ze het beste voor het laatst. De eerste wissel is een feit voor S.C.E, in de 72e minuut komt Nick Sander in het veld voor de moegestreden Noa Poelder. Met nog 10 minuten op de scorebordklok kan het zo maar verlengen worden!!!!!! als er verder niets meer gebeurt. Het is al even over 22.00 uur en nog geen beslissing, we spelen altijd nog in de reguliere tijd. En in de laatste minuut van de officiële speeltijd maakt Blauw Geel’55 waarschijnlijk de winnende goal 3-2 voor de thuisploeg. Maar dan nog in de 97e minuut!!!!! van de blessuretijd valt er nog een doelpunt voor Blauw Geel’55 waardoor de uitslag 4-2 is geworden. Het was een vermakelijke pot voetbal, S.C.E helaas uitgeschakeld. Tot zondag 30 oktober 14.00 uur bij DVOL in Lent.

16-10-22  S.C.E 1 – vv Jonge Kracht 1  uitslag  3 – 2  competitie

De volgende elf namen staat voor S.C.E vanmiddag in de basis; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Nick Sander, Farnous Zia, Mohamed Ired.
In de dug-out nemen plaats; Karim Dairaa, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.   
Dhr. M.G.M. Grisel is scheidsrechter van  dienst deze middag.
Op  “Sportpark Lindenholt” een zonnige zondagmiddag de volgende kraker in derde klasse C, de nummers 3 en 4 van de ranglijst S.C.E – Jonge Kracht. Het is even over tweeën en zijn onderweg, in de 20e minuut komt S.C.E op voorsprong, de 1-0 is gemaakt door. Het is rust op Sportpark Lindenholt, tot later.

Foto Jeannette Broekhaus
Tweede helft staat op het punt van beginnen, nog geen wissel(s) aan de kant van S.C.E, In de 55e minuut maakt Jayrell Terziyan zijn 2e goal deze middag 2-0. Het gaat nog spannend worden, Jonge Kracht komt terug in de 65e minuut in de persoon van Max Reijmers met 2-1, gaat het nu alles of niets worden, of wachten we nog even om het laatste kruid te verschieten en proberen we de 2-1 in stand te houden!!!. Nick Sander weet de stand op 3-1 te brengen voor S.C.E in de 79e minuut. Jonge Kracht brengt de spanning weer terug in de wedstrijd door Jasper van der Wijk 3-2 in 82e minuut, beide ploegen willen winnen en gaan tot het uiterste, zijn aan elkaar gewaagd. Vijf minuten voor tijd, de eerste wissel aan S.C.E-zijde Karim Dairaa erin voor Farnous Zia. Ook Jayrell Terziyan wordt even later gewisseld en mag gaan douchen Noa Poelder komt in zijn plaats in het veld. S.C.E sleept de overwinning over de streep. donderdag 20 oktober de bekerwedstrijd tegen Blauw Geel’55 in Ede aanvang 20.15 uur. 

09-10-22  Quick 1888 1 – S.C.E 1   uitslag  2 – 1  competitie

Trainer Theo van Cleef heeft de volgende elf namen vrijgegeven die vanmiddag aan de aftrap staan, tegen Quick 1888; Richard Schür, Nasim Saber, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Nick Sander, Karim Dairaa, Farnous Zia.
In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach, Mohamed Ired. De wedstrijd staat onder leiding van M.M.T. Rutten.
Bijna windstil + een zonnetje, ideaal voetbalweer voor de topper in de 3e klasse C. De nummer een tegen twee, en dat al zo vroeg in het seizoen. We wachten nog een kwartier voor de aftrap. Het is 14.00 uur, eenieder staat er klaar voor, de bal is aan het rollen gebracht, we zijn begonnen. Na 10 minuten spelen is er nog weinig gebeurt zoals een echte topper betaamd voor de beide doelen, 0-0 de tussenstand. In de 28e minuut komt Quick 1888 op voorsprong 1-0, S.C.E zal in de achtervolging moeten. We naderen de rust, hoeveel tijd geeft de scheidsrechter als blessuretijd!!!! Voor S.C.E moet het dan maar in de tweede helft gebeuren, tot straks.

Foto David van Haren
De tweede helft staat op punt van beginnen, een ieder klaar!!! nog geen wissels aan S.C.E-zijde te zien. Wie komt het beste uit de kleedkamers S.C.E zal er twee moeten maken om de punten mee te kunnen nemen naar de Lindenholt, dit gezegd te hebben scoort Quick 1888 haar 2e doelpunt deze middag, zo wordt het wel erg moeilijk voor S.C.E, en gelijk wisselt Theo van Cleef, Martin Sluijs eruit voor Mohamed Ired, wie weet geeft dit meer gevaar naar voren. In de 65e minuut de tweede wissel aan S.C.E-zijde Rick Theunissen komt er in voor Niels Terheggen. Nog iets meer dan 20 minuten om een en ander recht te trekken!!!! Het ziet er niet naar uit dat S.C.E hier wat te halen heeft op “de Dennen” bij Quick 1888, zijn in alles net iets beter/sneller/doordachter.

Foto Jeannette Broekhaus
S.C.E wisselt nogmaals Mike Bogaard eruit en Khalid Samaoui erin en ook spits Jayrell Terziyan eruit voor Noa Poelder, de laatste tien minuten zijn ingegaan, is er nog wat te halen!!!! Dit gezegd te hebben scoort onze eigen Max Buesink in de 85e minuut 2-1, nog vijf minuten te gaan (kom op mannen, het kan nog). De scheidsrechter van dienst blaast af, het is lang geleden dat S.C.E met lege handen staat, volgende week opnieuw proberen punten te pakken.

02-10-22  sv DSZ 1 – S.C.E 1   uitslag  0 – 2  competitie

S.C.E is vanmiddag te gast in Boven-Leeuwen in het Land van Maas en Waal bij sv DSZ voor de tweede competitiewedstrijd van dit prille seizoen in de 3e klasse C. Theo van Cleef trainer/coach van S.C.E stuurt de volgende 11 man het veld op; Richard Schür, Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Nick Sander, Karim Dairaa.
In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach, Mohamed Ired. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G. van Tintelen.

Foto Jeannette Broekhaus
De wedstrijd is onderweg, en het zonnetje ook. Tien minuten onderweg, twee ploegen die elkaar beloeren, maar nog geen gevaar voor beide doelmannen. We schrijven de 14e minuut en dan is het toch raak op “Sportpark De Hoge Berg” S.C.E komt op voorsprong door wie anders Max Buesink dit koel afrond 0-1, na een schitterende pass van Nasim Saber. Het gaat weer lekker voor S.C.E in Boven-Leeuwen, Richard Schür maakt zijn eerste goal vandaag vanuit een strafschop en de 2e voor S.C.E 0-2 in de 26e minuut. S.C.E heeft het betere van het spel in de eerste fase van de wedstrijd, maar sv DSZ kruipt steeds meer uit hun verdediging. Het kan nooit meer lang duren voordat we met ze allen aan de thee/????? zitten, de klok staat op 44 minuten, en niet veel later blaast de scheidrechter af voor de rust.

Foto Jeannette Broekhaus
Op naar de 2e helft, de bal rolt alweer, scheidsrechter is punctueel op tijd, het is net aan 15.00 uur op de klok. Nog geen wissel(s) aan S.C.E-zijde waar te nemen. Iets meer dan een uur onderweg, sv DSZ is nog steeds zoekende naar een aansluitingsdoelpunt, maar S.C.E heeft het achter goed voor elkaar. Met nog 15 minuten op de klok zou S.C.E deze toch nog moeizame wedstrijd over de streep moeten trekken, sv DSZ komt steeds een stap tekort of te laat voor het doel van S.C.E. Ondertussen lopen Mohamed Ired & Noa Poelder warm aan de zijlijn rond de 70e minuut, deze mannen komen in het veld voor Farnous Zia en Jayrell Terziyan. Wie weet een nieuwe impuls voor S.C.E “nieuwe krachten nieuwe kansen”.

Foto Jeannette Broekhaus
De klok geeft aan de de speeltijd verstreken is, hoeveel tijd komt er nog bij !!!!! De scheidrechter blaast af, de punten zijn voor S.C.E. Volgende week de topper op “Sportpark De Dennen” tegen Quick1888 aanvang 14.00 uur.

25-09-22  S.C.E 1  – vv GVA 1    uitslag  6-2  competitie

De eerste zondag in de herfst, mooi schijnend zonnetje op “Sportpark Lindenholt” de start van competitie seizoen 2022-2023. S.C.E na enige jaren weer terug in de 3e klasse. Met de eerste vraag, wat gaat het worden vanmiddag. de voorbereiding en bekerwedstrijden gingen goed. Theo van Cleef trainer/coach stuurt de volgende 11 man het veld in; Richard Schür (c), Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Rick Theunissen, Nick Sander.
In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Karim Dairaa, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H.J.T. Heijmans, de aftrap is 14.00 uur.
Er is afgetrapt, de bal rolt voor weer een spannend seizoen voetbal. Tien minuten onderweg met twee afwachtende ploegen op het veld nog geen gevaar voor beide goals geweest. S.C.E heeft meer balbezit, maar dat zeg niets, een kans gekregen maar schot tegen keeper vv GVA aan. vv GVA zakt helemaal in en laat S.C.E komen tot aan de 16 meter, en loert op de counter. Dan is het op de klok de 25e minuut, Jayrell Terziyan scoort voor S.C.E de 1-0 dik verdiend. Vier minuten later is het Richard Schür die een comfortabele voorsprong brengt voor S.C.E via een penalty, na het onderuit halen van Martin Sluijs in de 16 meter gebied 2-0. En weer is het raak voor S.C.E, Richard Schür schrijft zijn 2e doelpunt deze middag op zijn naam 3-0 uit een corner genomen door Farnous Zia. Ook vv GVA weet het doel te vinden en nu dat van S.C.E 3-1 is gemaakt door Emile Rijndertse. Maar S.C.E laat het hier bij zitten  en direct vanaf de aftrap Jayrell Terziyan die scoort met een prachtige kopbal 4-1 stand, en dat na 40 minuten voetballen. Niet veel later is het rust op de Lindenholt, tot later……
Scheidsrechter Heijmans heeft de 2e helft in gang gezet, even over drieën, nog geen wissels aan S.C.E-zijde te zien dus gaan we met de zelfde 11 man verder. Ondertussen zijn we 60 minuten onderweg, nog weinig kunnen genieten in de 2e helft!!!!!! vv GVA is (nog) niet bij machten om het S.C.E moeilijk te maken. S.C.E laat vv GVA terug komen in de wedstrijd, Tom Boekhorst scoort de 4-2 door een foutje van de keeper van S.C.E. Trainer/Coach van Cleef van S.C.E gaat wisselen, Rick Theunissen verlaat het veld Karim Dairaa komt erin. Nummer vijf voor S.C.E deze middag Nick Sander is de maker ervan. We krijgen er maar geen genoeg van Max Buesink tekent voor de 6e goal vanmiddag, na een goede loopactie en prima voorbereidend werk van Mike Bogaard. Heel erg lang kan het niet meer duren, met nog enkele minuten op de klok. S.C.E nog een keer aan het wisselen Niels Terheggen gaat er af en mag gaan douchen, Thijmen Scheidsbach komt voor hem  in het veld. Ook Nick Sander wordt gewisseld voor Noa Poelder. De scheidsrecht vindt het mooi geweest voor vanmiddag en fluit af. S.C.E wint verdiend, tot volgende week in Boven-Leeuwen bij sv DSZ. 

18-09-22  S.C.E 1 – sc DIOSA  1  uitslag  3-0  beker

Op deze kille en natte zondagmiddag de laatste poule bekerwedstrijd, tegen sc DIOSA. Trainer/Coach van S.C.E, Theo van Cleef stuurt de volgende elf spelers het veld in; Richard Schür (c), Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach.
Op de bank zitten; Jarno Herfkens, Rick Theunissen, Nick Sander, Khalid Samaoui
De aftrap is om 14.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Dhr. N.J. Lammers.
De bal rolt het is even over 2 uur in de middag, we zijn onderweg voor de laatste poulewedstrijd in de Districtsbeker. De eerste tien minuten is het aan beide kanten aftasten, wat nog niet heeft geleid tot scoringskansen. Op de klok staat 23 minuten een stroef draaiend S.C.E die nog niet weet te scoren, dat is een hele tijd geleden. Dit gezegd te hebben luisteren ze zeker in het veld!!! Noa Poelder voor de eerste keer vanmiddag in de 24e minuut en treft doel 1-0. We schrijven amper 7 minuten later -de 30e minuut-, Jayrell Terziyan maakt zijn goal vandaag voor S.C.E, 2-0. Het is rust in de Lindenholt, op naar de thee/versnaperingen en even warm worden.
Gaan we direct na de rust al wisselen aan S.C.E-zijde!!!!! of wordt er nog gewacht. We weten het zo. Nog een wissels aan S.C.E-zijde, we gaan verder met de wedstrijd 2e helft. Het weer word er zeker niet beter op om langs de lijn te staan het gaat steeds meer regenen. En dan toch de dubbele wissels aan S.C.E-zijde, Farnous Zia eruit en Khalid Samaoui in het veld, en Rick Theunissen erin voor Mike Bogaard die mag gaan douchen. Er gebeurt erg weinig op het veld de bal gaat van voor na achteren van links naar recht, behalve dat sc DIOSA een eigen doelpunt maakt in de 70e minuut waardoor de tussenstand 3-0 in het voordeel van S.C.E. Dan in de 80e minuut de volgende wissel; Jayrell Terziyan eruit voor Nick Sander. En dan nogmaals een wissel aan S.C.E-zijde; Jarno Herfkens komt in het veld voor Niels Terheggen in de 85e minuut. De wedstrijd gaat uit als een nachtkaars. Volgende week zondag 25 september begint het echte werk om de punten in de 3e klasse C met weer een thuiswedstrijd tegen vv GVA aanvang op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur, tot dan.

13-09-22  S.C.E 1 – EGS’20 1   uitslag  5-2  vriendschappelijk

Goedenavond, als alles goed gaat kunnen we contact leggen met “Sportpark Lindenholt” zodat er een summier verslag van vanavond kan worden gemaakt. Vorig seizoen ook als tegenstander gehad in de voorbereiding, en de enige wedstrijd die dat seizoen verloren ging voor de mannen uit Nijmegen met 3-5. De volgende elf namen die starten vanavond zijn; Richard Schür, Nasim Saber, Rick Theunissen, Nick Sander, Mohamed Ired, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard
Op de bank zitten; Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Jarno Herfkens, Farnous Zia, Job ten Barge.
De aftrap is om 20.20 uur, we zijn gestart, de bal rolt. Tempo van de wedstrijd is vanaf de start direct hoog, dat betekend ook dat er kansjes zijn. Heel snel is er ook gescoord in de 6e minuut, de eerste voor vanavond komt op naam van Nick Sander van S.C.E 1-0. Na 20 minuten spelen een pegel vanaf 45 meter op het doel van EGS’20 over de keeper heen door Nasim Saber, bal beland op de paal. Had een beter lot verdient. Eerste wissel nog voor de rust aan S.C.E-zijde Mohamed Ired er uit wegens een blessure en Farnous Zia komt voor hem het veld in. 2-0 is de tussenstand wederom gescoord door Nick Sander, door goed voorbereidend werk van Jayrell Terziyan. Heel snel hierna scoort Max Buesink prima zijn doelpunt 3-0 en dat is de tussenstand in de eerste helft. Het is rust op de Lindenholt.
Daar gaan we weer, voor de 2e helft. Er staan nog geen wissels klaar aan S.C.E-zijde, dus gaan we door met dezelfde 11 man als voor de rust. Precies 60 minuten op de klok en EGS’20 doet wat terug in de score 3-1 als tussenstand. Nu gaat coach Theo van Cleef toch wisselen Nick Sander eraf Noa Poelder komt er in. Niet veel later gaat de keeper van S.C.E eraf Anthony Wefer, voor hem komt Job ten Barge erin, ook Niels Terheggen mag gaan douchen Thijmen Scheidsbach neemt zijn plaats in. Nu gaat het nog spannend worden EGS’20 scoort nogmaals waardoor de stand 3-2 is geworden, de wedstrijd is gaan kantelen!!!!  Niet voor niets in het veld gekomen, Noa Poelder maakt voor S.C.E de bevrijdende 4-2 na weer een prima pass van Nasim Saber die het voorbereidende werk deed. Niet veel later is de stand 5-2 in het voordeel van S.C.E spits Max Beusink maakt zijn tweede goal vanavond na goed doorgaan, een prima counter. De scheidsrechter van dienst fluit iets eerder af, S.C.E wint weer!!!!  Tot zondag bij de bekerwedstrijd tegen sc DIOSA 14.00 uur is de aftrap. 

11-09-22  S.C.E 1 – Victoria’25 1  uitslag  11-0  beker

Vanmiddag de 11e september voor S.C.E 1 eindelijk weer eens een thuiswedstrijd in de Lindenholt voor de punten voor de KNVB districtsbeker. Op bezoek is Victoria’25 uit Afferden uit het Land van Maas en Waal. De volgende elf namen heeft Theo van Cleef bekend gemaakt en komen in het veld vanmiddag; Karim Dairaa, Job ten Barge, Nasim Saber, Richard Schür, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Farnous Zia,  Max Buesink, Mike Bogaard
In de dug-out zitten; Anthony Wefer, Niels Terheggen, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder, Mohamed Ired, Jarno Herfkens. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J.L.A.C.W Leerentveld.
Om 14.10 uur de aftrap iets later dan normaal, (nog geen contact/verbinding met de mensen rondom het veld, helaas) We zijn ruim 20 minuten onderweg, nog geen signaal vanaf “Sportpark Lindenholt” En dan is er contact om14.20 uur. S.C.E komt op voorsprong met 2-0 de makers hiervan zijn Farnous Zia de 1-0, en de tweede goal vanmiddag komt op naam van Mike Bogaard 2-0. Zo is er niets en dan gaat het uiteindelijk toch weer snel, Max Buesink maakt er 3-0 van na goed aangeven van Nasim Saber. Het staat nog niet op papier of Jayrell Terziyan maakt er 4-0 van in de 29e minuut. Niet veel later weer Jayrell Terziyan die de stand op 5-0 brengt met een goede kopbal, nadat eerst Nick Sander de lat heeft geraakt. Victoria’25 weet niet waar ze het moeten zoeken, S.C.E blijft maar druk zetten op de verdediging en komt gemakkelijk tot scoren. Ook Richard Schür doet een duit in het zakje 6-0 het halve dozijn is vol!!!!! Max Buesink maakt zijn tweede voor vanmiddag met een prima boogballetje 7-0, na goed voorbereidend werk van Nasim Saber. (De ICT van S.C.E wordt opgeroepen om voor de 2e helft het SCOREBORD aan te passen, voor het geval dat!!!!!) Het is rust op “Sportpark Lindenholt” we gaan naar de thee cq versnapering.

Fotograaf onbekend
De 2e helft staat op het punt van beginnen, even kijken of er wissels zijn aan S.C.E-zijde!!! Karim Dairaa is in de kleedkamer achter gebleven, voor hem komt Mohamed Ired. Ook Max Buesink is gewisseld voor Noa Poelder, en Niels Terheggen is in het veld gekomen voor Mike Bogaard. De 2e helft gaat in een iets rustiger tempo aan S.C.E zijde na 20 minuten spelen is er nog niet gescoord, publiek geniet er wel van en ook van het schrale zonnetje dat schijnt. Voetballend zijn er geen goals meer te vermelden!!!!! wel dat Rick Theunissen is gaan douchen in de 70e minuut en Thijmen Scheidsbach voor hem in de plaats is gekomen, nieuwe impulsen.

Fotograaf onbekend
En dit gezegd hebbende pakken we de draad weer op; Nick Sander die de bal keurig terug legt op Nasim Saber die er 8-0 van maakt voor S.C.E. Het cruciale punt is in zicht, de 9-0 staat op het scorebord, doelpunt gemaakt door Martin Sluijs na een super hoogstandje. Ook de 10e doelpunt staat (maar niet op het scorebord) gemaakt door onze benjamin van de ploeg Thijmen Scheidsbach. Jayrell Terziyan maakt zijn eerste hattrick dit seizoen 11-0 in de slot minuut. Scheidrechter vindt het mooi voor vanmiddag en maakt er een eind aan. Tot dinsdagavond 20.15 uur tegen EGS’20.

04-09-22  vv Niftrik 1 – S.C.E 1 –  uitslag  3-8  beker

S.C.E 1 is vanmiddag te gast in Niftrik om tegen de plaatselijke de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen te spelen. De volgende elf spelers staan aan de aftrap vanmiddag; Karim Dairaa, Job ten Barge, Nasim Saber, Richard Schür, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Farnous Zia, Mohamed Ired, Max Buesink.
In de dug-out zitten vanmiddag; Mike Bogaard, Anthony Wefer, Niels Terheggen, Thijmen Scheidsbach, Noa Poelder
We trappen af om 14.00 uur, de wedstrijd is pas 3 minuten onderweg en vv Niftrik komt al op voorsprong door zeer nonchalant uitverdedigen van S.C.E 1-0. S.C.E weet nu al wat er te doen staan deze middag, en dat pakken ze zeer snel op in minuut 8, Richard Schür scoort de gelijkmaker door middel van een strafschop omdat vv Niftrik binnen de 16 meter hands maakte 1-1. Ruim 10 minuten op de klok en Max Buesink maakt de 1-2 na een prima pass van Nasim Saber. De derde goal aan S.C.E zijde laat ook niet lang op zicht wachten, mooie pass van Farnous Zia op Nick Sander en die schuift beheerst binnen 1-3 in de 20e minuut. Ruim een half uur onderweg en het spel golft heen en weer met een klein overwicht aan S.C.E zijde. En dan nog voor het rustsignaal scoort S.C.E nogmaals, Nasim Saber geeft een prima pass naar Nick Sander die niet zelfzuchtig is en afgeeft aan Jayrell Terziyan en scoort 1-4. Het is rust in Niftrik, tot na de thee.
De spelers staan weer op het veld, de scheidsrechters blaast voor het begin van de tweede helft. De eerste wissels aan S.C.E zijde zijn; Thijmen Scheidsbach komt er in Rick Theunissen en de tweede wissel Martin Sluijs mag gaan douchen, Noa Poelder vervangt hem. Net na rust komt vv Niftrik terug in de wedstrijd 2-4, S.C.E begint niet goed (ff de weg kwijt!!!). Max Buesink scoort zijn tweede goal deze middag 2-5. En even later gaat de verdediging van S.C.E weer in de fout vv Niftrik maakt er 3-5 van. Zo kan het nog leuk worden voor de neutrale toeschouwer. Het is en blijft bekervoetbal!!!!! Nasim Saber strooit er nogmaals een prima pass uit nu naar Nick Sander en die weet wel raad met de bal 3-6 op het scorebord. Niet veel later komt Mike Bogaard in het veld voor de moe gestreden Max Buesink. Richard Schür geeft de bal mee aan Nasim Saber en die weet er wel raadt mee 3-7. Na goed doorlopen van Jayrell Terziyan en een bal precies op maat komt doelpunt nummer 8 voor S.C.E eraan. De scheidsrechter blaast de wedstrijd af. Volgende week S.C.E thuis tegen Victoria’25 aftrap op “Sportpark Lindenholt” 14.00 uur tot dan.

30-08-22  S.C.E 1  – Kolping-Dynamo 1  uitslag  8-3  vriendschappelijk

Trainer/Coach Theo van Cleef start met de volgende elf mannen vanavond; Karim Dairaa, Nasim Saber, Richard Schür, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Anthony Wefer, Farnous Zia, Mohamed Ired, Max Buesink.  In de dug-out zitten vanavond; Jarno Herfkens, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Job ten Barge
De bal rolt op “Sportpark Lindenholt”, de eerste de beste aanval van S.C.E levert direct een goal op door Martijn Sluis, dit is een mooie binnenkomer. We zijn amper zeven minuten onderweg of doelpunt nummer twee valt, de stand is weer gelijk 1-1 na een slordige fout in de verdediging van S.C.E. We zijn nog geen kwartier onderweg of Nick Sander van S.C.E scoort de 2-1. Dan alsnog in de 15e minuut het net bolt weer op voor S.C.E nu is het Jayrell Terziyan die de tussenstand op 3-1 brengt. Na 40 minuten spelen is de stand opnieuw gewijzigd, na goed doorgaan van Rick Theunissen hij scoort de vierde goal voor S.C.E 4-1. Niet veel later is het rust op de Lindenholt. 
We gaan voor de tweede helft terug naar het veld, zo te zien nog geen wissel(s) aan de kant van S.C.E, de zelfde 11 man mogen/moeten nog even doorgaan. En dan In de 58e minuut scoort Richard Schür uit een prima uitgespeelde combinatie over verschillende schijven, we noteren 5-1 voor de thuisploeg. De eerste wissel aan S.C.E zijde Niels Terheggen komt er in voor Jayrell Terziyan in de 70e minuut. In de 72e minuut zowaar een doelpunt voor Kolping-Dynamo wat de stand brengt op 5-2. De vermoeidheid begint nu toe te slaan, met nog 20 minuten op de klok te gaan. Kolping-Dynamo komt nu echt in de wedstrijd, weer scoren ze 5-3 is het op dit ogenblik, S.C.E neemt het wel erg makkelijk op!!!!!! De concentratie is weg, de laatste 15 minuten tellen ook. Dit gezegd te hebben pikt Max Buesink ook een doelpuntje mee 6-3 na goed voorbereidend werk van Nasim Saber, waardoor het verschil weer 3 doelpunten is. Ga nu snel S.C.E krijgt een cadeautje van de keeper van Kolping-Dynamo waardoor Nasim Saber de 7-3 scoort en niet veel later scoort Max Buesink zijn 2e vanavond 8-3, hij schuift de bal simpel onder de keeper door. Met nog enkele minuten te spelen. Einde wedstrijd, zondag naar vv Niftrik voor de beker, aanvang 14.00 uur tot dan…….

28-08-22  S.C.E 1  –  Tegenstander 1  vervallen – vriendschappelijk

21-08-22  S.C.E 1 – FC Kunde 1   uitslag  5-0  vriendschappelijk

Op een zonnige zondagmorgen speelde S.C.E tegen FC Kunde. De wedstrijd werd in 3 x 30 minuten gespeeld. Het begin was stroef aan de kant van S.C.E, wat logisch is in de eerste wedstrijd. FC Kunde kreeg een goede mogelijkheid maar keeper Anthony Wefer was attent. S.C.E had meer balbezit maar was soms slordig. In de laatste minuut van de 1e 30 minuten scoorde Jayrell met zijn hoofd na een goed genomen hoekschop van Nasim Saber. In de 2e 30 minuten kwam S.C.E steeds beter in haar spel en leverde dat enkele kansen op. Na een schitterende combinatie scoorde Noa Poelder de 2-0 en even later scoorde Jayrell zijn 2e goal, 3-0. In de laatste 30 minuten was de vermoeidheid bij beide ploegen goed zichtbaar en door 2 goede goals van Nasim Saber en Farnous Zia liep S.C.E uit naar 5-0.
De volgende elf man stonden vanmiddag in de basis: Mike Bogaard, Karim Dairaa, Noa Poelder, Nasim Saber, Khalid Samaoui, Nick Sander, Martin Sluijs, Jayrell Terziyan, Rick Theunissen, Anthony Wefer, Farnous Zia
In de dug-out zaten; Thijmen Scheidsbach, Niels Terheggen

18-08-22  S.C.E 1 – Tegenstander 1  vervallen – vriendschappelijk

13-08-22  S.C.E 1 – EGS’20 1  vervallen – vriendschappelijk