1. Home
  2. /
  3. Steun
  4. /
  5. Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Vrijwillig(ger) is niet vrijblijvend

Een dynamische voetbalvereniging zoals S.C.E in de Lindenholt heeft altijd behoefte aan vrijwilligers. Vrijwilligerswerk is de kurk waarop onze vereniging drijft. Maar ook degene, die vrijwilligerswerk doet bij S.C.E, heeft er voordeel bij, je leert heel veel andere mensen kennen en die andere mensen leren jou ook kennen. Verder is het een leuke afwisseling van je dagelijkse werkzaamheden. De belangrijkste drijfveer voor jezelf is dat je het vrijwilligerswerk ook leuk vindt om te doen, en er plezier aan beleeft.

Om alle voetbalactiviteiten van S.C.E te kunnen organiseren en om de vereniging meer kwaliteit te geven, heeft S.C.E nog veel meer vrijwilligers nodig. Er zijn bij een voetbalclub als S.C.E heel veel verschillende taken te verrichten. Dit loopt uiteen van; een voetbalwedstrijd in goede banen leiden (scheidsrechter/spelleider), tot het ophalen van oud papier, of het begeleiden van een team (trainer/leider). Het voetbalseizoen zelf, loopt ongeveer van 1 september tot 1 juni het jaar erop, met daarin een winterstop van ongeveer half december tot eind januari.

Nogmaals, we verwachten niet van je dat je 7 dagen in de week wilt of kunt helpen. Alle taken worden afgestemd op de tijd en kwaliteit die vrijwilligers hebben en je moet natuurlijk iets gaan doen wat je graag doet en leuk vindt. Tenslotte willen we nog wel het volgende benadrukken;

vrijwillig is niet vrijblijvend

Dat betekent dat als je iets afspreekt er ook op je gerekend wordt. Sport Club Excelsior is een voetbalvereniging die geheel draait op de steun van de vele vrijwilligers waarover S.C.E nu al beschikt. Ondanks dat, is S.C.E altijd op zoek naar mensen die het leuk en gezellig vinden om de een gedeelte van hun vrije tijd te besteden aan onze voetbalvereniging, u bent altijd welkom, op de Meeuwse Acker, in Nijmegen.